![]() |
4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40506&token=32379[/IMG]
[B]Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Nijeryalı golcü Michael Eneramo, Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez, Çek savunma oyuncusu Jan Rajnoch ve Slovak kaleci Stefan Senecky ile yolları ayırdıklarını söyledi.[/B] Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun sona ermesiyle transfer çalışmalarını başlattıklarını belirtti. Sözleşmesi sona eren yabancı futbolculara teklifte bulunmayacaklarını dile getiren Otyakmaz, "Eneramo, Pedriel, Rajnoch ve Senecky ile yollarımızı ayırdık" dedi. Otyakmaz, sözleşmesi biten yerli futbolcuların durumunu da yönetim kurulu toplantısında değerlendireceklerini ifade etti. [B]-Roberto Carlos'a teknik direktörlük teklifi-[/B] Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi'de sportif direktörlük yapan Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos'a teknik direktörlük için teklif götürdüklerini belirten Otyakmaz, "Bugün bazı şeyler netleşecek" ifadesini kullandı. [B]-Sezonun değerlendirmesi-[/B] Anadolu takımlarının, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve ligde devam etmelerinin sıkıntılara yol açtığını dile getiren Otyakmaz, şunları söyledi: "Ligde bulunduğumuz durum, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmenin bedeli oldu. Bazı maçlarda daha dikkatli olsaydık, bazı karşılaşmalarda da hakemlerimiz daha dikkatli olabilseydi bugün ilk 5'in içerisinde olabilecek yetiye sahip kadro, teknik heyet ve şehrimiz vardı ama olmadı. Bu seneki kazancımız, Türkiye Kupası'nda yarı final oynamak oldu." Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'de 14 ilin temsil edildiğini, Sivas'ın da bu şehirlerin arasında bulunmasının başarı sayılabileceğini vurgulayarak, "Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu. |
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayırdı
Gidenlerden sadece Rajnoch'a üzüldüm açıkcası.En azından oyunda olduğu zaman duran toplarda heyecan yaratmaya bile yetiyordu :)
|
İsabetli kararlar olmuş, çok fazla kadroyu değiştirmeden takviyeler yapmak lazım. mümkünse Erman ile de yeni sözleşme imzalayıp kadroda tutulmalı diye düşünüyorum.
|
[B]"Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.[/B]
Burasi cok önemli! Carlos hamlesi bu degisikligin ilk hamlesi!!! |
[QUOTE=58_SEMİH_58;856376]Gidenlerden sadece Rajnoch'a üzüldüm açıkcası.En azından oyunda olduğu zaman duran toplarda heyecan yaratmaya bile yetiyordu :)[/QUOTE]
açıkçası bende rajnoch a üzüldüm savaşçı bir kimliği vardı sanırım sezon içinde kadro dışı kalma olayı ayrılmasında etkili oldu |
Hem takımımız için hem de futbolcular için hayırlı uğurlu olsun. Hepsine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.
|
[B]Takımdan ayrılacak olan tüm futbolcularımıza Sivasspor'a bu güne kadar vermiş oldukları emekleri için teşekkür ederim..Yolunuz açık olsun.[/B]
[QUOTE] "Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.[/QUOTE] [B]Büyük başkan'ın hedefi her zaman büyük düşünmek olmalı.[/B] |
Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.
işte bu büyük başkan beklediğimiz açıklama |
Rajnoch kalsaydı iyi olurdu,transfer falan mı olacak başka takıma
|
R. Pedriel'in iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum, rakip sahada pres yapan tek adamımızdı
|
Ya baskanim hersey icin cok tesekkurler cokda iyi dusunmussunuz ama Ugur nerdeee o hala bizdemi oynayacak lutfen ya su adami biran once gonderin yaaa yeter artik hr mac korka korka mac izlemekten bir orta yapamaz bol bol adam kacirir ....insallah en kisazamanda onunda ismini gdenler arasinda duyariz..saygilarla..
|
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
yabancı kısıtlamasının geleceği yeni sezon için isabetli bir adım olmuş
Herkes gibi ben de rajnoch un gitmesini istemezdim Duran topları iyi değerlendiren uzun boylu bir savunmacı almak lazım |
Senecky zatwn cok arkada kalmisti iyi oldu. Eneramo gitmeyi kafasina koymus bence daha yapilacak biesey yok. Predriel iyi yedekti arkadasimin da dedigi gibi pres yapiyordu. Rajnoch iyi futbolcuydu. Kadro disi kalmasa devam edilirdi
|
bence navratilin de yedeğe çekilmesi yerine daha kaliteli bir yabancının alınması gerek. çünkü hava topları dışında yerden araya atılan toplarda çok ağır kalıyor ve bunun bedelini en az 7 8 maçta ağır bir şekilde ödedik. buna trabzon rövanş maçı da dahil..
|
RAJNOCH hariç doğru karar !
Türkiye'de büyük bir STOPER sorunu varken, Rajnoch gibi kaliteli ve ülkeyi tanıyan bir Stoperi bırakmamalıydık bence ... |
Bence giden isimler isabetli olmuş. Hepsine Sivasspor'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz.
Bundan sonra gidecek isimlerden para kazanmamız lazım artık. Yıllardır bonservis bedeli olmayan oyuncu bulmakta zorlanıyoruz ama hep oyuncularımızı serbest bırakıyoruz. İnşallah bu sorun halledilir. Yerlilerden Uğur Kavuk ve Erhan da ayrılacak sanırım. Umarım Erman ve Kadir kalır. Herşeye rağmen iyi bir Kadir ve iyi bir Erman yerli statüsünde birçok Süper Lig takımı için idealdir. |
navratil neyi bekliyor acaba ben onu anayamadım Rajnoch'a dahamı iyi sizce
|
eneramo iyiydi be :(
|
Rajnock gitmemesi gerekirdi onun sorunu sadece rıza hocaylaydı rıza hoca gitti rajnock neden gitti anlayamadım.
|
[QUOTE=samet35;856429]eneramo iyiydi be :([/QUOTE]
:confused::confused::confused: |
Pedriel'den kurtulduğumuz iyi oldu,tam isabetli karar.Eneramo ve Rajnoch için üzüldüğümü belirtmek isterim.Her ikisinide çok beğeniyordum.
|
[QUOTE=infial§;856387]Rajnoch kalsaydı iyi olurdu,transfer falan mı olacak başka takıma[/QUOTE]
[B]aynen Kardesim Rajnoch kalsaydi iyi olurdu neden gitti acaba??? obürlerle üzülmem ama Rajnocha gercekten cok üzüldüm yolun acik olsun Rajnoch'cim senin Kafagolleri özlecem :) bu arada Ugur, Hayrettin, Erman, Kadir dan Bilgi var mi?? [/B] |
bence isabetli bir karar olmuş yaşı geçen bazı yerli oyuncularında temizlenmesi gerek takımdagenç dinamik başarıya aç koşan ter akıtan adamlar lazım örnek verecek olursak akhisar örneği karşımızda fazla söze gerek yok
|
Eneramo belki kalabilirdi.
|
[B]Bana göre Jan Rajnoch [U]gitmek istediği için [/U]gönderildi.[/B]
Gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok.:) |
[B]Rajnoch gittiğini bilmiyor mu ?[/B]
Rajnoch sosyal paylaşım sitesinden şu mesajı yazdı; [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40508&token=10218[/IMG] [B] "Ben Türkiye'de neden haber oldum bilmiyorum, ama kimse bana bir şey söylemedi"[/B] |
[QUOTE="Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.[/QUOTE]
Carlos'la birlikte iyi transferler yapılacağında sinyali gibi geliyor bana, zaten olması gereken de bu. Sivasspor her zaman hedefi olan ve olması gereken de bi kulüp.. ayrıca ayrılan oyuncuların da emeklerine sağlık çoğu taraftar gibi benim de tek üzüldüğüm isim Jan oldu hem savunmada hem de duran toplarda gerçekten etkili olan bir oyuncu keşke ayrılmasaydı. |
[QUOTE=Salim58;856439][B]Bana göre Jan Rajnoch [U]gitmek istediği için [/U]gönderildi.[/B]
Gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok.:)[/QUOTE] [B]Salim dayi, tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B] |
[QUOTE=hatzivrettas;856438]Eneramo belki kalabilirdi.[/QUOTE]
[B]belki mi??? amaan bu Adam uzak kalsin..... :mad: [/B] |
[QUOTE=keko 58;856444][B]Salim dayi,
tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B][/QUOTE] Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:) |
[QUOTE=Salim58;856446]Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:)[/QUOTE]
[B]:D:D hayatta öyle bisey dememis ;) [/B] |
[QUOTE=keko 58;856444][B]Salim dayi,
tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B][/QUOTE] [B]Roberto Carlos gönderin demiştir[/B] |
[QUOTE=Salim58;856446]Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:)[/QUOTE]
[B] İyi güzelde gidenler tamam peki ya hiç mi görüştükleri yerli yok ? Ne isim söyleniyor neden dedikodu var ? anlamadım gittii [/B]:confused: |
[QUOTE=yigidolar06;856451][B]Roberto Carlos gönderin demiştir[/B][/QUOTE]
daha gelmeden böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum.Yönetim jan rajnoch'un rıza hocaya yaptığı terbiyeizliği unutmadı galiba bu yüzden hırçın tavırlarından dolayı böyle birşey oldu diye düşünüyorum. Yazık oldu diyorum ama bence en son hatırlayalım eskişehir maçını attığı kafa golü sayesinde yenmiştik ve daha onlarcasıda hafızalarımızda duruyor kendisi kou hakkında haberdar olmadığını yazmış belki menajeri ile geri görüşülüp anlaşılabilir. |
Gitmek isteyene yapacak bişey yok biri gider biri gelir oturup bekleyecegiz ya yine saç baş yolup dövünecegiz yada yönetimi aldıkları başarılardan dolayı alkışlayacagız hakkımızda hayırlısı bakalım
|
pedriel kalsaydı fena olmazdı
|
Uğur kavuk cihan özkara yi göndersinler bu takımı isteyen ve büyüklüğünü bilen kalsın yüreğini ortaya koyan yenilsek bile istikrarlı olan atıf gibi adamlar kalsın veya alınsın
|
[QUOTE=samet35;856429]eneramo iyiydi be :([/QUOTE]
Günün esprisi bu olsa gerek :) |
Hayırlı olsun senecy diye bir adam varmıydı meçhul, pedriel eh işte raynoh vasatın üstünde bir oyuncu idi, Eneremo bonsersinden para kazanılabilecek bir oyuncu idi faydasıda oldu hepsine teşekkürler. roberto corlos gelrse 4 tane gelecek vadeden genç getirirse çok iyi olur
|
Pedriel ve Senecky'in gitmesi çok iyi oldu. Rajnoch'a gelince burada mutsuz olduğu bilenen bir gerçekti. Kadroya doğru düzgün girememekten şikayetçiydi. Çok kalite bir defans oyuncusu kaybettik ama iki tane Murat ve Ümit gibi genç taş gibi defansımız var Navratil'in yanına. Tabi bir tane daha stoper almak gerekiyor kadro genişliği açısından.
Eneramo meselesi hepimizi sıkmıştı zaten gitmesi kendi açısından iyi oldu. Benim Süper Lig tarihimizde tek gitmesini istemediğim bir kaç oyuncudan biridir. Umarım kendisini çok aramayız. Hangi takıma giderse gitsin o takıma mutlaka ekstra katkı sağlayacaktır. Kendisi ile sözleşme imzalayan takımı tebrik ederim hayırlısı olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |