![]() |
Rize'den dev atak
Süper Lig'in yeni ekibi transferde düğmeye bastı... Karadeniz ekibinin hocası Rıza Çalımbay, iki eski öğrencisinin alınmasını istedi. Yeşil-Mavililer de, listenin ilk sırasında yer alan Eneramo ve Grosicki için harekete geçti.
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=assets/images/error.gif&token=fail][img]http://resimzade.com/Show.html?i=assets/images/error.gif&token=fail[/img][/url] Teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay’ı getiren Çaykur Rizespor transfer harekatına başladı. Yeni hocasının raporu doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibi, [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]Sivasspor’la sözleşmesi sona eren Michael Eneramo ve bir yıllık mukavelesi daha bulunan Kamil Grosicki’nin transferi için düğmeye bastı. Çalımbay’ın da eski öğrencilerinin transferinde devreye girdiği öğrenilirken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. 2.5 yıl formasını giydiği Sivasspor’la 91 maça çıkan ve 34 kez rakip fileleri havalandıran golcü Eneramo’nun bonservisi elinde olmasından dolayı yıllık ücretinde 1.5 milyon Euro istediği belirtildi. Yine Sivas’ta 2.5 sezon geçiren orta saha oyuncusu Grosicki’nin ise bonservis bedelinin 1.5 milyon Euro olduğu ifade edildi.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT] Lualua hala gündemde PTT 1. Lig’e düşen İstanbul Belediye’den Ekrem Ekşioğlu ile anlaşma sağlayan Çaykur Rizespor, daha önce Kardemir Karabükspor’dan Lualua ve Hakan Özmert’le de temasa geçmişti. Bu arada Rıza Çalımbay’ın, Yeşil-Mavili ekiple sözleşmeleri sona eren Emre Torun, Uche Kalu, Mehmet Al, Çağrı Yarkın, Hossam Hassan, Murat Sözgelmez, Onur Güney ve Serhat Akyüz’le ilgili kararını kısa bir süre içinde vermesi bekleniyor. Kaynak: [url]http://www.fanatik.com.tr/rizeden-dev-atak_3_Detail_297_314640.htm[/url] |
Cevap: Rize'den dev atak
iyi paraya verilmeli grosicki ama eneramoyu alsın üstüne biz para verelim adama 100 tane net pozisyondan 11 tane attı
|
Eneramo ile ilgili kısmı doğru olabilir ama Grosicki'nin gideceğini sanmıyorum. Hele bir de Carlos gelmişken :)
|
Grosicki'yi dövmekten beter eden ve adamı Sivasspor'dan soğutan Rıza Hoca mı kendi takımına transfer etmeye çalışacak? Güldürmeyin...
|
Yalan haber olduğu nasıl da belli. Rıza Çalımbay Grosicki'yi beğenmiyordu, mecburiyetten oynatıyordu. Neden onu istesin akıl var mantık var ?
|
[B]Fanatik amma sallama haber yapmış.:D M.Denizli Rizeden neden ayrıldı bilen varmı.?:)[/B]
|
[QUOTE=Salim58;858693][B]Fanatik amma sallama haber yapmış.:D M.Denizli Rizeden neden ayrıldı bilen varmı.?:)[/B][/QUOTE]
[B]Neden ayrıldı? Bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.Napolyonun dediği gibi PARA PARA PAR[/B]A ;) |
Rıza hocanın Grosixkiyi isteyeceğini hiç sanmıyorum ama eneramoyu kesin ister 3-4 fark attığımız maçlarda bile oyundan alnıyordu Piech Abdülkadir Cihan o sebeple yedek kulübesinde çürüdü
|
Hahaha gerçekten şaka gibi haber Rıza hoca elinde adam olsa Grosicki'yi kadroya bile almazdı şimdi Rize'ye mi isteyecek? gerçekten kofti bi haber ayrıca Grosicki'ye 100 milyon bile teklif etseler Rıza hocayla bir daha çalışacağını hiç sanmıyorum
|
Su riza hoca denen adami hala antrenör olarak birinci lig takimlari hoca yapmak istiyorsa bunu cooook düsünmeliler her gittigi takimda sorun olan seyircisi ile futbolcusu ile barisamayan poroblemli bir Adam .
|
muhtemeln rıza hocanın gitmesine ve carlosun gelmesine sevinen isimlerden birisi de kamildir.bu haberi görünce kamil"aman gardaş benden uzak olsun" der kesin...
|
eneramo belki ama grosicki nin rıza hocayla arası bozuktu onu ne diye alsın ki takıma anlamış değilim haber yaparken biraz mantıklı yapsalar keşke
|
3, 4 milyon verebiliyorlarsa alsınlar :)
|
Şimdi rizedeki oyuncuları da beşiktaşa önereydi komediye gel o zaman
|
grosicki nin gideceğini zannetmiyorum rıza hoca alsa alsa uğur u alır:D:D
|
küllüyen yalan bir haber :D bi kere grosicki sivasspordan gitmek istiyordu çünkü rıza dan kaçmak istiyordu. ikincisi rıza da grosickiyi sevmiyordu şimdi almak istemesinin imkanı yok. üçüncüsü grosicki rize gibi bir yere gitmez. dördüncüsü grosicki sükseyi seven bir futbolcu, carlosu birakıp bir yere gitmez nokta.
|
ayrıca carlos geldiği için grosickinin sivassporda kalmak isteyeceğini sanıyorum. bence rıza onu oynatamıyordu bu sene patlama yapacaktır tekrar..
|
Eneramo bızım futbolcumuz degıl ıstedıgı yere gıdebılır grosıckı ıcın bence öyle bırsey olamaz burada zaten küstürdü grosicki gıtmez rizeye
|
Grosickinin artık Rıza ile çalışacağını hiç sanmıyorum.
|
Grosicki´yi almak isteyen parayi basar ve Sivasspor´da onun yerine aninda oyuncu bulur.Gidene dur demiyeceksin.Birde Grosicki Riza hoca ile calisirmi birde o var:)
|
eneramo şehri sevmediği için gitmek istiyordu zaten.sivas'ı beğenmeyen bir adamın rize'ye gitme gibi bi durumu olamaz.ama çaykur rize'ye hükümet öyle bir destek veriyor ki o paralarla ronaldinho'yu getirseler şaşırmam.adamları lige çıkarmak için yapmadıkları kalmadı.yeni stad,avrupada kariyerli yabancılar,ligimizin kalburüstü yerlileri ve inanılmaz bir şekilde mustafa denizli.bunları yapacak desteği alan klüpten herşey beklenir
|
ben bu habere sesli guldum
lutfen geçiniz |
Grosicki Riza'nin olduğu takima gitmez.
|
[QUOTE=HALIL;858732]ben bu habere sesli guldum
lutfen geçiniz[/QUOTE] Hadi Eneramo´yu anladimda,Grosicki Riza hoca´dan zaten GICIK kapiyordu,onun yanina neden gitsinki? Riza hoca futbolculari harcama yoluna giderse Rize´de iki günlük olur. |
enaramo gitsinde grosicki kalsın
|
Grosickiyi futboldan soğutan Rıza hoca değil mi zaten. Ne işi olur Grosickinin Rizede
|
arkadaşlar harika yorumlamışlar bana gerek yok
|
Rıza + Grosicki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Eneramo ile Çalımbay çok iyi anlaşıyor nasıl oluyorsa Eneramo'nun yeni takımı belli oldu. Rize'ye de şimdiden geçmiş olsun.
|
Grosicki'nin sözleşmesi uzatılsın yada gitsin, ne zaman para kazanacağız biz transferden. Bizden başka bu kadar bedava futbolcu kaptıran takım yok.
|
turk gaztelerindeki bir tek dogru sey var oda tarih
bunu soyleyen bir israili haim revivo, yazik |
[brize spor bu ligde şampiyonluğa oynayabilecek kapasitede maddi imkanlara sahip adamlara sahip ,inanılmaz maddi destek buluyorlar hükümetten,rizeye yardım dağıtmaya gidenleri dövüyorlar bizim insanımız yardıma muhtaç değil varsa öyle kişi biz yardım ederiz diye rıza hoca istediği oyuncuları alabilir,bizden 10 milyon $ fazla para kazanıyorlar ayak bastı parası bu kafadan 10 oyuncu eder eneramo 1.500 milyon€ değil rizeye gronlanda bile gider 90+5 oynatıp sakatlanmadan oyundan almayan hoca varken ,groseçki gidermi bilmiyorum normalde eneramoyla iyi anlaşıyor groseckiyi soğutan kadir,erman,rıza hoca oldu[/b]
4 |
[QUOTE=hüso58;858736]enaramo gitsinde grosicki kalsın[/QUOTE]
eneramo gittiki zaten :) |
Grosicki ye trilyon versen Rize'ye gitmez,rıza çalımbAy faktörü
|
[B]Rizeden bizene kim ne yaparsa yapsın sivasspor haberleri yayınlansın lütfen.BU haberde SİVAS ve sivasliyi ilgilendiren bi haber yok.[/B]
|
Rize'ye Rıza Hoca ile beraber mutluluklar dilerim :D
|
eneramo nun yerinde ben oynasam ben de ancak o kadar gol atardım şunu adamdan sayanlar onun geçen yıl nasıl boşta kaldığını gördü bu yıl da alan lamazsa kapımızı çalar ama artık havasını alır
|
[QUOTE=Salim58;858693][B]Fanatik amma sallama haber yapmış.:D M.Denizli Rizeden neden ayrıldı bilen varmı.?:)[/B][/QUOTE]
Sanırım transfer bütçesi çok düşük olduğu için ayrılmış. |
[QUOTE=HALIL;858766]turk gaztelerindeki bir tek dogru sey var oda tarih
bunu soyleyen bir israili haim revivo, yazik[/QUOTE] Acaba İsrailliler ne kadar dürüst.. Ve de senin basının yüzde kaçı israilin maşası.. Bunları biliyormusnuz..? Dürüstlük noktasında kimse bize ders vermesin.. |
[QUOTE=58MySouL;858885][B]Rizeden bizene kim ne yaparsa yapsın sivasspor haberleri yayınlansın lütfen.BU haberde SİVAS ve sivasliyi ilgilendiren bi haber yok.[/B][/QUOTE]
Grosicki Kayserispor'un oyuncusu mu? bizle alakası var o yüzden paylaştım. Memnun değilsen okumazsın. Site yönetimi birşey demiyor, sizden önce onlar görüyor, uygunsuz bir paylaşım olsa kaldırırlardı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:01. |