![]() |
GS Erman'ı Bitirdi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40685&token=42642[/IMG]
Galatasaray, Sivasspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı renklerine bağladı. Deneyimli orta saha oyuncusunun Sivasspor'la olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona ermişti. BİRÇOK MEVKİİDE OYNUYOR Galatasaray ile Erman ve menajeri arasında yapılan görüşmelerde 2+1 yıllık opsiyonlu anlaşmaya varıldı. Bonservisi elinde bulunan oyuncuya, senelik garanti 1.1 milyon TL ücret ödeneceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, bugün Erman ile anlaştıklarını KAP'a bildirdikten sonra, tecrübeli yıldızla resmi sözleşme imzalayacak. Ligin tecrübeli isimlerinden biri olan Erman Kılıç, orta sahanın yanı sıra çeşitli mevkiilerde de mücadele edebiliyor. |
Cevap: GS Erman'ı Bitirdi
[IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/970890_10200169268776207_151235431_n.jpg[/IMG]
|
[B][COLOR="Red"]Neden gittin be Erman, sen orada sadece 18 kişilik kadroya girebilirsin.Ama ilk 11 de yer bulman çok zor. Gs nin yıldızları varken kadroya giremezsin erman yaa..
Engin Baytar gibi, Emre çolak gibi senide yok edecekler :( üzüldüm açıkçası.[/COLOR][/B] |
Erman koçum hizmetlerine teşşekkür ederiz SİVASSPORUMUZDA aldığın paralarda kuruşu kuruşuna helal olsun
Ama SİVASSPORUMA para kazandırmadan gittin ya artık YİĞİDO adını sana yakıştırmıyorum kimse SİVASSPOR camiasından üstün değildir Bir erman gider diğer erman gelir zannetmiyorum orada oynayacağını sonun Çirkef Engin Baytar gibi olacak Erman kılıç ismini büyüten SİVASSPOR kulübüdür bunu unutma.... Senin için çok fedakarlıklar yaptık syla tumu verdik keşke sende bu sezon bizim için fedakarlık yapsaydın... |
Bedava ya mı gitti?ermanın gitmesi kötü oldu Sivasspor'un herşeyi idi onun yerini doldurmak zor olacak yönetimin ve hocanın işi zor
|
erman büyük takımda oynayacak kapasitede bir futbolcu değil bence yazık etti kendine yarım sezon sonra küme düşme hattında buluna bir takıma gönderilir tahminimce
|
[QUOTE=infial§;859953]Bedava ya mı gitti?ermanın gitmesi kötü oldu Sivasspor'un herşeyi idi onun yerini doldurmak zor olacak yönetimin ve hocanın işi zor[/QUOTE]
Sözlesmesi bittigi icin bedavaya gitti orda simdi otururak sivassporda aldigi paradan fazla alacak |
Haber inşallah doğru değildir.
Ama eğer doğruysa yolu açık olsun inşallah başarılı olur milli takımda da görürüz. |
[B]GS Erman'ı Bitirdi Erman'da Messilik Ünvanını Yitirdi.:)
Sivasspor'a verdiği emekleri için teşekkür eder bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim.[/B] |
[QUOTE=forbyy;859954]erman büyük takımda oynayacak kapasitede bir futbolcu değil bence yazık etti kendine yarım sezon sonra küme düşme hattında buluna bir takıma gönderilir tahminimce[/QUOTE]
Onların neresi büyük takım Onlar basın tarafından büyütülen büyütülmüş takımlardır avrupada görüyoruz büyüklüklerini Tek büyüklükleri var oda ANADOLU takımlarnın çok güzel emeğini hakkını yiyorlar...O konuda çok büyükler !!! |
Yazık ettin kendine Erman. Belki iyi para kazandın ama futbol hayatını bitirdin. Sezon boyunca oynayacağın ilk 11 sayısı 6 maçı bulmaz. Orada iyi bir yedek olursun. Halbuki bizde ilk 11'in değişmezi olurdun yine de. Tabi sana akıl verecek halimiz yok, sen daha doğrusunu düşünmüşsündür. Yolun açık olsun.
. |
aynı sezer badur gibi kaybolur gider...ne demişler kendi düşen ağlamaz...:mad:
|
Erman süper emekli oldu,yazık etti kendine.GS a2 takımında yerin hazır.
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;859955]Sözlesmesi bittigi icin bedavaya gitti orda simdi otururak sivassporda aldigi paradan fazla alacak[/QUOTE]
1 sene fazla para alacak diye futbol hayatını bitirmesi saçma SİVASSPORA en az 3-4 sene hizmet ederek bu aldığı paranın 2 kat fazlasını alır Gelecek sene buraya yazıyorum Erman Takas olarak bir başka takıma gönderilecektir YAZIK ERMAN yazık... |
[B]kendi düşen ağlamaz . Hakkinda hayirlisi olsun [/B]
|
Zaten bu sene gönülsüz oynuyormus gibi bi görüntüsü vardi.. yinede emekleri icin tesekkürler..
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=e7oMw9sKQUo"]Git Erman Git...[/URL] |
hayırlı olsun.umarım oradan milli takımada gider.emeklerin için teşekkürler.yolun açık olsun.şunuda unutma seni sivaspor erman kılıç yaptı.başarılar sen her zaman gönlümüzdeki yerini koruyacaksın.
|
Fatih Terim Yabanci Sinirlamasi Oldugu Icin Ermani Transfer Etti. O Bölgede Melo Oynadigi icin eger onun bonservisi alinamazsa ermana yeni sezonda büyük is düseck gibi gözüküyor. Tabii belli olmaz belki yekta veya emre colaki kesemez. Bizde kalsa onun icin daha iyi olurdu ama kendi secimi.
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;859967]Fatih Terim Yabanci Sinirlamasi Oldugu Icin Ermani Transfer Etti. O Bölgede Melo Oynadigi icin eger onun bonservisi alinamazsa ermana yeni sezonda büyük is düseck gibi gözüküyor. Tabii belli olmaz belki yekta veya emre colaki kesemez. Bizde kalsa onun icin daha iyi olurdu ama kendi secimi.[/QUOTE]
Erman kalkamaz o yükün altindan.. sampiyonlar liginde oynayacak oyuncu degil erman.. rakipleri ezer onu.. |
katkılarından dolayı teşekkürler küçük adam. Allah yolunu açık etsin. başarılı olursun inşallah
|
SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!!
|
[QUOTE=Serdar63972;859972]SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!![/QUOTE]
Oleey Ermanin yerine güzel bir transfer yaptik :D |
[B]Yiğidoların sevdiği bir futbolcu idin, gün geldi sahada gezdin gün geldi sokakta. Ama bu taraftar hep bağrına bastı. Sivassspora kuruş kazandırmadan gitmen ne kadar vefalıktır, sana ne denli yakışır, sen daha iyi bilirsin.
Emeklerinin karşılığını kat kat aldın ama biz nezaketen yine de teşekkür edelim. GS'a gitmesine üzüldüm. Futbol okulu olarak bilinen, futbol şehrinden gitmesi demek; kendisinin de, futbol hayatının da bitmesi demektir. Bu transferde herşeyi başlık anlatıyor. "GS Erman'ı bitirdi"[/B] |
güle güle... biz bu sene öyle şeyler yapacağız ki sen sadece yedek kulübesinde izleyeceksin erman kılıç 2(9)maç gol yok asist yok sende
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;859949][IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/970890_10200169268776207_151235431_n.jpg[/IMG][/QUOTE]
Allah yolunu açık etsin erman ha bu arada o üzerindeki forma sana hiç yakışmamış |
Gittiğine üzüldüm en az üç sene daha oynardi.
|
[B]Sivastan aldığı paranın yarısına gittii sanırım inşallah giderken mazereti çocukların eğitimi falandır....Bu taraftar ve bu takım seni sevdi ama nedendir bilinmez sanki bir kalbi kırık gibi bir anlam veremedim... Sorun para değil galiba ama ne? Bu taraftar sana içi buruk ama yolun açık olsun kardeş futbol hayatın bittii bundan sonraki teknik adamlık hayatında başarılar dilerim.[/B]
|
hayırlı olsun ama face de yazanlara ve dogu beyin söylediklerine göre istemesende nezaket icabı yönetimle bir görüşmen gerekirdi geçen sezonun gs maçlarına bakacak olursak telekomda sahada 18 kişi dışında tribünden bi 11 oyuncu daha vardı maç izliyen bi koltukda ermana verirler seneyede bi anadolu klubune kiralık gider
|
[QUOTE=Serdar63972;859972]SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!![/QUOTE]
[B] agzina yiyim senin kocuuummm benimmm...:D gercekten ayne yazdini ben de yazacaktim agzina ve ellerine saglik kardesim..:) [/B] |
Yonetımın sozlesme yenıleme ıstegıne cevap bıle vermeden gıtmıs kendı düşen ağlamaz üzüldüğüm şu hiç biri Servet kadar olamadı Servet'te kariyer için gitti ama takımına kazandırarak gitti
|
gelecek sezon devre arasında kiralık olarakta olsa Sivas'a gelmek istersen kapımız açık...
(Şu Sercana verdiğimiz paraya yandık...) |
ah arkadaşın beyin bedava ama bazılarında olduğundan şüpheliyim [url]http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc[/url] Sivassporluyum diye mi böyle yapıyorum diye düşünüyorum ama alakası yok ya sen oraya top için gitmiyorsun orada oynayamıyacaksın ama şöhret için gittin milli takım için gittin ama bu dönemlerin arayacaksın çünkü çok örneği var gökhan ünallar zefer biryollar sen daha da fazlası
|
[B]Para kazansın adam napsın gitsin tabi ya hayırlı uğurlu olsun... [/B]
|
Hayatini futbola adamis bir adamin son deminde buyuk bi klube gitmek istemesi kadar normal bisiy olamaz arkadaslar,bu butun futbolcularin hayalidir kizmaya gerek yok eger ermani galatasaray degilde herhangi bi takim istese inanin gitmezdi, erman temiz karakterli bi cocuk bize verdigi emeklerinden dolayi tesekur edip allah yolunu acik etsin diyelim..
|
Yönetimin beceriksizliği!
Geçen sezonun en iyi üç oyuncusundan biri olan Erman Kılıç'ı bedavaya kaptırmak, sözleşme yenilemmemek büyük hayal kırıklığı! Aranacağı kesin! |
[QUOTE=Poyrazcan;859990]Yönetimin beceriksizliği!
Geçen sezonun en iyi üç oyuncusundan biri olan Erman Kılıç'ı bedavaya kaptırmak, sözleşme yenilemmemek büyük hayal kırıklığı! Aranacağı kesin![/QUOTE] Yönetim teklifte bulunmuş ama erman bey oralı olmamış Ermanda 3 büyütülmüşlerden teklif gelmezse SİVASSPORDA dururum gibi açıklamasından sonra yönetim bu sefer ermana yaptığı teklifi geri çekti Erman SİVASSPOR camiasını diğer camialarla karıştırdı heralde Önce 3 büyütülmüşleri gösteren adamın SİVASSPORDA futbol hayatı bitti Milli takıma gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun Erman 1-2 hazırlık maçında seçilirsin 6sde ise TÜRKİYE kupasında oynarsın artık vede gelecek sene takas olarak kullanırsın ;) |
[QUOTE=bahbaba58;859992]Yönetim teklifte bulunmuş ama erman bey oralı olmamış Ermanda 3 büyütülmüşlerden teklif gelmezse SİVASSPORDA dururum gibi açıklamasından sonra yönetim bu sefer ermana yaptığı teklifi geri çekti
Erman SİVASSPOR camiasını diğer camialarla karıştırdı heralde Önce 3 büyütülmüşleri gösteren adamın SİVASSPORDA futbol hayatı bitti Milli takıma gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun Erman 1-2 hazırlık maçında seçilirsin 6sde ise TÜRKİYE kupasında oynarsın artık vede gelecek sene takas olarak kullanırsın ;)[/QUOTE] GS belki de sakatlik ve cezali oyuncularin yerine almsitir. Yanliz bizi istemeyen oyunculardan da fayda gelmeyecegini bir kac defa söylemistik . |
[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970518_10151538239608859_1152723261_n.jpg[/IMG]
Erman Kılıç Galatasaray'da |
Ermanın Sivas'ta kalması daha iyi olurdu.Ama artık yapacak bir şey yok.Başarılar erman.
|
[QUOTE=zaralı19;859995][IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970518_10151538239608859_1152723261_n.jpg[/IMG]
Erman Kılıç Galatasaray'da[/QUOTE] Gelişiyle ve giden futbolcularla takası saçmaydı ama ermanın 2 sezondur yaptıklarıda ortada inşallah Erman sivas'ı galatasarayda en iyi şekilde temsil eder çünkü erman sivassporlu erman oldu oda buna göre hareket edecektir ben buna inanıyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:15. |