![]() |
58 Giymek İsterim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40698&token=133263[/IMG]
Sivassporda sözleşmesi sona erdikten sonra, Galatasaray'la anlaşan Erman Kılıç, 58 numaralı formayı giymek istiyorum dedi. Sitemize özel açıklamalarda bulunan Erman Kılıç, Sivas'ta bulunduğum zaman içerisinde çok güzel anılarımız oldu diyerek, "Her ne kadar Sivasspordan ayrılmış olsam da Sivassporun yeri bende başkadır. Beni ben yapan Sivasspordur, unutmam mümkün değildir" dedi. Messi lakabını takan, bu lakabı Türkiye'ye duyuranın, yiğidolar olduğunu belirten Kılıç, "Galatasaray'da 58 numaralı formayı giymek istiyorum. Bu talebimi GS'li yöneticilere ileteceğim. Kabul görülürse seve seve giyerim" dedi. Galatasaray'ın çiçeği burnunda transferi Erman Kılıç, sivasspor.com taraftar sitesine yorum yazan tüm Sivasspor sevdalısı yiğidolara da selamlarını iletmeyi unutmadı. Site yönetimi olarak Erman Kılıç'a Galatasarayda başarılar dileriz. [url]www.sivasspor.com[/url] [B]özel haberidir.[/B] |
Cevap: 58 Giymek İsterim
Birak bu isleri Erman dun gs tvde hic sivasdan sivasspordan bahsetmedin o zaman aklin nerde idi simdi zorundan soyle biyle demissin gerci kulube para kazandirmadn gidisin herseyi belletti istersen giyme 58 i o o kadar ucuz bi numara deil yani desinlere giyeceksen hic giymeeeee.
|
Giysede, giymesede sorun değil.. Sorun o renklerin ona yakışmaması..!!
|
[B]Allah aşkına 58 numarayı giysen ne giymesen ne...![/B]
|
Şu bir gerçek ki 58 numarayı Sivaslılar dışındaki futbolcuların giymek istemesi benim için gurur verici bu camiamızın ne kadar iyi olduğunu gösterir
|
Giden gitti artık bundan sonraki tutumu önemli
|
Giden Gitti diye birşey Yok emek verdi parasını aldı Daha büyük hedefler için transferi kabul Etti helal olsun Erman Delikanlı adamsın 58 görüntü olsun diye giyenlerden olmayacağın kesin
|
canın sağolsun erman ama yazık ettin kendine orda senin mevkiinde oynayan cok futbolcu var sana sıra biraz zor gelir türkiye kupasıydı vs belki sans bulabilirsin..neyse biz trabzonluların burakla selcuğu ısıkladığı gibi seni ısıklamayız sonucta emeğin geçti bu formayı terlettin buraya geldiğinde ben dışlanmayacağndan eminim..yolun acık ola
|
[B]emeklerinden dolayi kendisine cok tsk ederiz
yeni sezon yeni takiminda (bize karsi haric :) ) basarilar dileriz giyerse seviniriz, mutlu oluruz, gururlaniriz giymese cani sagolsun :)[/B] |
[B]Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sagolsun varolsun[/B] :mad::mad:
|
Adam Galatasaray'a gitti diye adamı kötülemeyin, Sivasspor görevini tamamladı o artık. Kendisine başarılar dilerim. 58 numaralı formayı giymek istemesi cidden hoş bir durum.
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40700&token=9193][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40700&token=9193[/img][/url]
[B][I]Sivasspora verdiğin emeklerin için teşekkür ederim, Senin ismine ne zaman rastlasam Trabzon maçında yaptığın hareket aklıma geliyor. 58 numaralı formayı giymek istemene sevindim.[/I][/B] |
İleriki seneler için ne olur ne olmaz diyerekten arayı sıcak tutmayamı çalışıyor acep :D
|
[B]Emeklerinden dolayı teşekkürler. 58 giymesi güzel bir jest olur. İnşallah başarılı olur. Kalmasını istiyordum nasip değilmiş. Orada ne yapar tam olarak kestirmek zor. İşi zor olacak. Ama Erman gerçekten yetenekli bir oyuncu. Belki de daha da ön plana çıkacak yetenekleri. Beklenmedik bir patlama yapabilir. Hayırlısı diyelim. Umarım takımımız yerini doldurur ve artık futbolcular elimizden çıkarken bonservis bedeli kazanabiliriz. [/B]
|
bugün türkiyede oynayan yerli yabancı bütün futbolcular üç büyüklerin formasını giymek ister. bu yüzden ermanın g.saray da oynama isteğini anlayışla karşılamak lazım. üstelik ermanın sivasta oynadığı müddet boyunca formasının hakkını vermiş, grosecki gibi sadece yarım sezon oynayıp sonraki 2 sezon yatmamıştır. kendisi için hayırlı olur inşaallah. 58 nolu formayı giymesini de isterim ayrıca..
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;860434]Giysede, giymesede sorun değil.. Sorun o renklerin ona yakışmaması..!![/QUOTE]
Roberto Carlos geldi, sen gitmedin. Sozunde durmacaksan iddaaya girme! Sivasspor isterse Lionel Messiyi getirir. |
Hayırlı uğurlu olsun inşallah yedek kalıpta kendini bitirmez
|
Giysin her şeye rağmen Erman çıktığı maçlarda Sivas için elinden geleni yaptı Sivas ona sahip çıktı vefa göstermesi lazım.
|
yorum yazanların bir çoğunda hala fb-gs saplantısı var. Sizene kardeşim hangi takımın formasını giydiğinden. Bizim için önemli olan 58 nuramayı giymesi.
Allah gönlüne göre versin Erman Kılıç,emeğin için teşekkürler |
400.000 eu ro ucretle gitmiş ve hiç oynayamayacak.belki hazırlık maçlarında belki gazozuna oynanan maçlarda.. oynasa bile ki hiç sanmıyorum duran topların yanına bile yaklaştırmazlar....
benin bildiğim bizde 500.000 euro alıyordu... 100.000 euro eksik alıp futbol hayatını kendi kendine bitirdii.. geçmiş olsun bize ise gitmesinin bir zararı olmaz.... |
Gidenlerin bir çoğu 58 numarayı giydiğine göre...
Bu kulüp, bu şehir iyidir, misafirperverdir. |
[QUOTE=Poyrazcan;860478]Gidenlerin bir çoğu 58 numarayı giydiğine göre...
Bu kulüp, bu şehir iyidir, misafirperverdir.[/QUOTE] m. yıldız, bilica.. başka kim vardı sivaslı olmayıpta 58 giyen. |
[QUOTE=poyrazer5858;860486]m. yıldız, bilica.. başka kim vardı sivaslı olmayıpta 58 giyen.[/QUOTE]
Sedat Bayrak (Ordu'da iken) |
Bence de bizim için gurur verici birşey olur. Adam profesyonel, bizde oynadı parasını kazandı, bize puanlar kazandırdı, taraftarların gönlünde iz bıraktı, futbol hayatının son yıllarında da tüm futbolcular gibi para kazanmak için tercihini yaptı. Gayet normal.
Yolun açık olsun, başarılar diliyorum. 58'i giyersen de gönlümüzde daha da büyürsün. . |
58 giymek değil onu giydiğin yer önemli sen gsde giymeyi tercih ettin biz seni anadolu çocuğu sanardık paraya pula şana şöhrete aman demez sanardık ama yanlış anlamışız seni erman kardeş yolun açık olsun bide kulübüm izin verirse giyerim demişsin giyme istemez.
brezilyalı BİLİCA 58 NUMARAYA fbde göğsünü gere gere giydi. sen giymek icin izin istiyosun |
Senin canını yerim ermanım emeklerin için sonsuz teşekkür ederiz
|
[B]İşi gücü rast gelsin.Emeklerine tşk ler.Sivas a geldiğinde alkışlanmayı hakeden bir kardeşimizdir.İnşallah başarılı olur.İbrahim toraman efendi gibi sivas ta sivassporla oynana bir maçta alakası olmayan bir pozisyonda gelipte sivassporlu futbolcunun saçını başını yolmayacagından eminim..İbrahim toraman giymesinde 58 numarayı kim giyerse giysin.[/B]
|
Allah aşkına arkadaşlar abartmayın...siz olsanız. bırakın erzincanlı ermanı sivaslı biri olarak kariyeriniz için gs ye gitmez misiniz. kesinlikle giderdiniz... ne kadar sevmesek nefret etsek de bunlar büyütülmüş takım futbolcunun gitmesi gayet normal...58 giymesi ise çok güzel bir hareket.
|
[QUOTE=58SİVASIM BENİM;860500]58 giymek değil onu giydiğin yer önemli sen gsde giymeyi tercih ettin biz seni anadolu çocuğu sanardık paraya pula şana şöhrete aman demez sanardık ama yanlış anlamışız seni erman kardeş yolun açık olsun bide kulübüm izin verirse giyerim demişsin giyme istemez.
brezilyalı BİLİCA 58 NUMARAYA fbde göğsünü gere gere giydi. sen giymek icin izin istiyosun[/QUOTE] Gardaş adam hayalim diyordu.Hayaline kavuştu bizim gibi yiğidolara başarılar dilemek yakışır.ALLAH gönlüne göre versin.Emeği bizde çok.;) |
Erman bu taraftar emeginide attıgın kazıda unutmaz. Ne giymek istersen onu giy. İ.B.B denilen sahsiyetsiz bir takımdan gelmiştin bize sana 34 numaralı forma daha cok yakısacaktır.
|
Sivas seni senin de Sivas'ı unutamayacağın kesin. Belki de futbolu unutacaksın. Umarım yanılan biz oluruz.
At gözlüğü takarak Anadolu'yu görmeyen Milli takım sorumlu sorumsuzların tutumu nedeniyle, birçok Anadoludaki takımların futbolcuları doğal olarak [B]İT[/B] (İstanbul Takımlarına) transfer olmayı hayal ediyor. Erman'da tercihini bu yönde kullanmıştır. Sivas'tan gidip 58 numarayı giyenler arasında yer almanız bizi mutlu eder. Yine de bu düşüncenizle sizi tebrik ederiz. |
O kadar giymek istiyorsun, Sivasspor'da iken sırtına geçirseydin ya 58 numaralı formayı ;)
|
Giyinsende bir şey ifade etmez giyimesende
SİVASSPOR Kulübü senin için zamanında çok fedakarlıklar yaptı ama sen ne yaptın hiç bir şey bir 58 giyinmekle SİVASI temsil ettiğini sanıyorsan yanılıyorsun öyle sansaydı İbrahim toraman çıkarmazdı göstermelik olmasın bir anlamı olmaz... |
58 numarayı bir futbolcu eğer bundesliga, premier league veya la liga'da giyiyorsa o zaman gurur duyarım. Bizim İstanbul takımlarına sempatimiz yok ki gurur duyalım. 58 numarayı giysede, giymesede sırf kulübümüz transferinden para kazansın diye sözleşmesi 1 yıllık olmasına rağmen sözleşmesine 500 bin dolar(veya euro'da olabilir tam hatırlamıyorum.) getiren kulübe gidebilir gibisinden bir madde koyduran Servet Çetin benim gözümde değerli ve saygıyı hakeden bir futbolcudur.
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34022&token=5559][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34022&token=5559[/img][/url]
Erman “58” giyecek! Erman Kılıç,beklendiği gibi yeni sezonda Galatasaray forması giyecek. 4 sezon Sivasspor’un formasını başarıyla giyen Erman’a bir Sivaslı olarak teşekkür ediyorum. Erman’la bizim tanışıklığımız yıllar öncesine dayanıyor. Erman İstanbul Büyükşehir’den önce 2.ligdeki Elazığspor’da oynarken,o zaman Teknik Direktörlüğünü yapan Mehmet hoca (Şahan) bir yemekte parmağıyla karşı masada oturan Erman’ı göstererek “ Bu çocuk çok yetenekli,geleceği çok parlak” demişti. Erman’ın yanına gidip “ Erman,hocan sana çok güveniyor,onun güvenini boşa çıkarma”demiştim. Erman daha sonra İstanbul Büyükşehir’e,ordan da Sivasspor’a geldi. Tabi Erman’ı “ Erman Kılıç” yapan Sivasspor oldu. Sivasspor’da özellikle son iki sezonda gösterdiği müthiş performansla dikkat çekti ve bugünde Galatasaray’lı Erman olarak karşımıza çıktı. İnşallah,Sivasspor’da gösteridği başarılı futbolunu yeni takımındada gösterir. Çünkü,biz Erman’ı artık “ Bizden birisi”olarak görüyoruz. Erman’ında 58 giyerek bu mesajı vermesini bekliyoruz. Dün kendisiyle telefonla görüştüm ve bu dileğimi ilettim. Erman 58 numaralı formayı giymek için teknik heyete istekte bulanacağını söyledi. Buda gösteriyorki Erman yeni sezonda Galatasaray’da 58 numaralı formayla oynanacak. Hiç olmazsa,Sivaslı olup,58’i giymelenlerede iyi bir mesaj olur. (tabi anlayan olursa) Abdullah YİĞİT/Hürdoğan Gazetesi |
.sanırın erman sivasa olan vefa borcunu hisseti..vefa duygusu da vicdan gibidir, ondan dolayıdrki bir yanının , sızladığını hissettiki 58 numarayı giyecekmiş. tşkler erman ne diyelim.
|
[FONT="Arial"][B]Bedavaya gidişinin vicdan muhasebesi mi yoksa üstünü örtme mi?[/B][/FONT]
|
ERMAN'ın bir açıklamasına göre FATİH TERİM onu 1,5 ay önceden aramış ve 'seni takımımda görmek istiyorum kimseye söz verme' demis,ERMAN bey de sözümü tuttum diyor ..Bizim basına da önceliğim SİVAS kimseyle görüşmedim şeklinde açıklamalar yapıyordu..PARA kazandırmadan gittikten sonra bu bize ikinci darben ERMAN üzerine o numarayı giyipte bizi sana hatırlatma!! Şu zamana kadar olan açıklamalarından sonra biz seni iyi hatırlamıyacağız ..
|
ermana teşekkür ederiz ama kadroya gireceğine sanmam
|
şimdi millet boş yere erman'a sitem etmeyin. bu yaştan sonra kimse erman'a bonservis ödemezdi. adam sözleşmesini uzatsaydı alan olmazdı yani.
gerçi belki servet gibi bi 500 bin bıraktırabilir miydi, bilmiyorum bu da zayıf bir ihtimal. neyse emekleri için teşekkürler. inşallah 58 numarayı giyer. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32. |