SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hayrettin'e Vefa(sızlık) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36289)

Rallim58 01.07.2013 10:38

Hayrettin'e Vefa(sızlık)

[B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://l1307.hizliresim.com/1c/1/pscbk.jpg[/img][/url]

Hayrettin'e karşı son günlerde yazılan çizilen ve yapılan dedikoduların, Sivas'lıma ve Sivas'ıma yakışmadığını paylaşmak isterim.

Amatör ligden, milli takıma kadar, kendi emekleri ve tırnakları ile yükselen futbol tarihimizde ilk ve tek futbolcu olan bu evladımıza yapılanları, en hafifinden saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Henüz dünya evine giren birisi için, kafa karıştıran haber ve yorumlarla adeta çiçeği burnunda damatın mutluluğuna gölge düşüren, yazan-çizenleri, amacından uzak yapılan yorumları esefle kınıyorum.

Hayrettin'i sokak aralarından bugüne; her halini tanıyan bir kardeşiniz olarak, sözleşmesinde bulunan 2014 yılına kadar devam edilerek "vefa" gösterilmesinden yana olduğumu belirtmek isterim.

"Kırmızı beyaz formadan başka forma giymem giyersem bana haram olsun" ve ücret konusunda herhangi bir talebi olmadığını ima ederek, "boş mukaveleye imza atarım" diyecek kadar, Sivas ve Sivasspor sevdalısı bu kardeşimizin, takıma ağabeylik yapması, teknik kadroda yer alması gibi görevlerle mutlaka Sivassporda tutulmasını arzu edenlerdenim.

Galatasaray'lı Keita'nın dirseği ile boğazına vurduğu anları unutmadık.
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/hayrettin-korkuttu[/url]

Sen gönlünü ferah tut, tekmeye kafa atan adam...[/B]

Serdar63972 01.07.2013 10:44

Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)

Sonuna kadar bu yazının arkasındayım...Teşekkürler gardaş...

asabibaba 01.07.2013 10:55

"[B]Anneler babalar hem döverler hem severler[/B] " biz böyle avutularak büyüdük o bizim evladımız. Ne kadar da kızsak da sövsek de damarlarımız çıka çıka bağırsak da [B]"HAYRO BİZİM ÖZ EVLADIMIZ"[/B] eminim gereken yapılacaktır. Yapılmalıdır da ......

SivasLady 01.07.2013 10:58

[B]bazen taraftarin tepkisini alsada bende Hayrettin'in sözlesmesinin uzatilmasinin gerektigini düsünüyorum. Bizler memleket sevdalisi olarak kendi memleketimizin cocuguna sahip cikmaliyiz.
Yönetimde gereken vefayi gösterecegini düsünüyorum.
Hayrettin`in sözlesmesi bir sene daha uzatilip, takimda abilik yapabilir.
Sadece Sivasspor formasi giyerim demesi bile insani duygusallasitiriyor ve bu yüzden performansina görede sene sonuna dogru degerlendirme yapilabilir,
duruma göre bu formayla jübilesini yapmasi en iyisi...[/B]

DoomsDay58 01.07.2013 11:01

Ben futbolcu olarak değil de(henüz yaşı genç ama) başka bir görevle takımda tutulmasını istiyorum gönderirsek büyük vefasızlık olur.

Abdullah DuMaN 01.07.2013 11:04

Hayrettin takımda kalıp bu forma altında jubile yapmalı bu onun hakkı

sivaslim58 01.07.2013 11:18

ne vefasından bahsediyorsunuz tamam iyi oynadığı zamanlarda hakkını aldı zaten bedavamı oynadı bende boş mukaveleye imza atarım en az onun kadar oynarım artık oynayamıyor görün bunu artık. Valla ona bundan sonra verilen paraya yazıktır. İyi oyuncuysa kulüp bulsun kendine.

Poyrazcan 01.07.2013 11:22

[CENTER]Hayrettin'e bunları yapanlar aynısını gelecekte Ziya'ya da yapacaktır![/CENTER]

sinansakru 01.07.2013 11:28

Sivaslı olabilir hepimiz sivaslıyız , ancak şu da bir gerçek ki hayrettin artık süper lig düzeyinde bir sol bek değil ( lakin süper ligden bir takımla anlaşma aşamasında ama anlaşması bir şeyi değiştirmez değil yani süper lig düzeyinde ) . Babasının hayrına çalışmıyordu Sivasspor'da para alıyordu o da futbolculuktan emekli olduktan sonra Sivasspor'da görev alması en doğrusu olacaktır.

Vefa olarak ta bu kadar yıl için bir yemek akabinde birşeyler takdim edilerek Allaha ısmarladık denilir...

ezelşener 01.07.2013 11:28

bende her ne olursa olsun takımda kalmasını isterim.yönetim gereğini yapacaktır.

alaattin 5858 01.07.2013 11:52

ilk altı yorumun altına imzamı atıyorum son sezon başarısız olsada sivas spor için canını verecek kardeşimiz sonuna kadar yanındayız.

ozledımeskıyı 01.07.2013 12:17

[B] Ah Ah ne kadar da duygusal düşünüyoruz Hayro'yu karın tokluğuna oynatıp şimdi yolluyoruz sanki Vefa dediğiniz şey verilen emeğin karşılığında olur Hayrettin bu kulüpten ne zaman parasını birgün geç almış. Eğer teknik patron gelecek planları içinde onu görmüyorsa olay tamamdır. Sanki biz zorla kovuyoruz ayrıca Hayrettin takımdan kazandığı paranın karşılığını verebiliyor mu ? kendine bunu sorsun içi rahatsa kalsın.

Ne takımlardan ne futbolcular ayrılıyor? Ama yedek olarak solbek de yok takımda soru işareti sadece bu.

Profesyonellikte duygusallığa yer yoktur.[/B]

sivasfutbol 01.07.2013 12:21

Bazen bırakmasını bilmek gerekiyor süperliğ de artık yapamıyorsun yönetimi ve taraftarı zor durumda bırakmadan teşekkür et ve ayrılsan ne olur..

kngal yiğido 01.07.2013 12:23

ne vefasızlığı ya sizler boşa tıranpet çalmayı bırakın sivas harici kimse önemi olamaz oynayan kimse bedavaya oynamadı oynamzda onun yüzüne kaç maç kaybetik biliyomusunuz

adres58 01.07.2013 12:25

''Sivasspor küme düştüğünde en çok üzülen ben ve Hayrettin olacağım... '' Bunu Rıza Hoca söylemişti... Bu kelamdan yola çıkarsak bir şekilde Hayrettinin Sivassporla bağlarının kopartılmaması gerekiyor. Tamam futbolcu olarak tam kapasite olmayabilir lakin kulüp bünyesinde bir görev verilmeli, özellikle altyapıda tutulmalı. Sivaslıyı Sivaslının daha iyi anlayacağı tezinden yola çıkarak yeni yeni gençlerimiz içinden cevherler bulmalı ve ona yardımcı olmalıyız. Vurmak kırmak parçalamak çok kolay lakin düzeltmek tamirat yapmak çok zordur.

Salim58 01.07.2013 12:27

[B][I]Hayrettin'in kalıp kalmaması konusunda olaya Hayrettin tarafından bakıyorum bu takıma yıllarca hizmet etmiş jübilesini bu forma altında yapmalı diye düşünüyorum.

Sivasspor tarafından bakıyorum bu güne kadar bu takıma büyük hizmetlerde bulunmuş ama artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum, bana göre Hayrettin Sivasspor'dan büyük ihtimal ayrılacak gibime geliyor.[/I][/B]

favori58 01.07.2013 12:29

Kısa ve öz; Hayrettinin bu haliyle Sivassporda kalmasını isteyenlerin kesinlikle samimi sivassporlu olduğuna inanmıyorum.lütfen sapla samanı karıştırmayın,bzim için sivasspor önemli olmalı şahıslar değil. ayrıca Sivasspor kulübü hayrettine emeğinin karşılığını fazyasıyla vermiştir. her şeyin olduğu gibi bununda bir miyadı var,hayrettinin miyadı doldu.

favori58 01.07.2013 12:31

[QUOTE=sivaslim58;863762]ne vefasından bahsediyorsunuz tamam iyi oynadığı zamanlarda hakkını aldı zaten bedavamı oynadı bende boş mukaveleye imza atarım en az onun kadar oynarım artık oynayamıyor görün bunu artık. Valla ona bundan sonra verilen paraya yazıktır. İyi oyuncuysa kulüp bulsun kendine.[/QUOTE]

doğru söze ne denir

favori58 01.07.2013 12:35

Hayrettin kalsın diyen arkadaşlara şunu soruyorum. Geçen sezon oynadığı ve onun .bariz hatalarından kaybettiğimiz (geripası-cırt cekmesi,penaltı yaptırması filan) maçlardan sonra bir puanla küme düşseydik sivassporu kim kurtaracaktı?
Bırakın bunları,profesyonellikte vefa vardır ama duygusallığa yer yok,acırsanız acınacak hale düşürseniz

berk5858 01.07.2013 12:35

duygusallık daima kaybettirir. Bence hakettiğinden fazla kaldı takımda...

adres58 01.07.2013 12:51

[QUOTE=favori58;863780]Kısa ve öz; Hayrettinin bu haliyle Sivassporda kalmasını isteyenlerin kesinlikle samimi sivassporlu olduğuna inanmıyorum.lütfen sapla samanı karıştırmayın,bzim için sivasspor önemli olmalı şahıslar değil. ayrıca Sivasspor kulübü hayrettine emeğinin karşılığını fazyasıyla vermiştir. her şeyin olduğu gibi bununda bir miyadı var,hayrettinin miyadı doldu.[/QUOTE]

Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...

Rallim58 01.07.2013 12:54

[QUOTE=favori58;863782]

...........................

Bırakın bunları,profesyonellikte vefa vardır ama duygusallığa yer yok,acırsanız acınacak hale düşürseniz[/QUOTE]

[B]Canım kardeşim bizde duygusallıktan değil, Geçmişteki emekleri ile, vefa'dan bahsediyoruz.

Vefa; bazı yorumlarda olduğu gibi, "yeter artık", "bıraksın artık", gibi maksadını aşan ifadelerle olmaz.

Bugün; bir gazetede dolaylı vurulması (Borjan 58 giymek istiyor) ile değil, oysa o haberi yazan kişi de biliyor ki; Borjan şu anda bırakın Sivas'ı, Türkiye'de bile değil ve kampa dahi geç katılacak. Telefonla mı bilgi aldı derseniz "hiç inandırıcı gelmiyor".

Kısaca özümüzden çıkan bir evladımızı, yedirmeyiz, yedirtmemeliyiz denilmesi gerekirken, maalesef bu ve benzeri yorumlara üzülmemek elde değil.[/B]

sivaslıadem 01.07.2013 13:22

her takımda hayrettin gibi oyuncu bulamazsınız
Hayrettine doğduğu zaman forma versen sivas forması giyerdi yine
Kolay yetişmiyor böyle insanlar
Alt yapıdan kolay adam çıkaramıyoruz
Onun gibi birini 10 yılda bir çıkarıyoruz belki
Hiç oynatilmayacaksa bile takımda tutulmalı
Onun ruhu yeter
Ya da erken veda edilmesi isteniyorsa iyi bir jübile ile altyapı vs. Görevlerde barındırılmalı
Antrenörlük eğitimine gönderilerek bu işin başına geçirilebilir
Ama kimse hayrettinı başka formayı giymeye zorlayamaz

59yigido58 01.07.2013 14:13

artık takıma verecek bişeyi kalmamıştı hayronun takımda tutlması ne yarar sağlayacaktıki bari oynayabileceği bir takıma gitmesi en iyi seçenek onun için

yigidoyuzz 01.07.2013 14:28

ben katılmıyorum superlige çıktıgı zaman 450 milyara imza attı bence çok abartmamak lazım arkadaslar , onun yerine genç birisi gelse oda ekmek yer çok guzel para alıyor bence para içinde takımda kalıyor neden derseniz dugun salonları yurtlar bunlar, hayrettin arkadasımıza babasından mıras kalmadı değilmi hayretine sivasspor çok şey kattı oda sivasspora bir değer katmak istiyorsa teşekkür edip ayrılması lazım arkadaslar ne jubilesinden bahsediyorsunuz normal oyununda ne yaptıkı jubilesinde ne yapsın bence sivasspora değer katamıyor kan kaybı yasıyoruz bak şaban ı hayrettine yer açılsın diye kiralık gönderdik şaban onu beş e katlar hayrettin dirsek yedi ölümden döndü yok bişeylşer oldu vefasızlık diyorsunuz ne alakası var hiç bir kimse sivassporun uzerinde değil karşılıgında parasını çatır çatır almıştır o zman aldıkları yaptıkları butun mulklerını sivasspora hibe etsın o zman diyim ki vefasızlık dıyen arkadaslar doğru söylüyormuş bence laf benim kulağıma girmez arkadas.. [B] Mehmet akif Ersoy : diyor ki .. Aldanma insanların samimiyetine menfaetleri gelir her şeyden önce vaad etmeseydi ALLAH cenneti ona bile etmezlerdi secdeyi..[/B]

favori58 01.07.2013 14:37

[QUOTE=adres58;863789]Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...[/QUOTE]

Benim hayrettin takıntım filan yok. Benim için Sivasspor önemli. Yav onun bariz hataları yüzünden azmı maç kaybettik? bunları nasıl görmezsiniz. Zamanında iyiydi şimdi Sivasspor'da oy-na-ya-maz! bunu görün artık.Bunlar olağan şeylerdir.Kuru kuruya Sivaslı ayaklarınıda bırakılım. Sivasspor'a en faydalı kimse bizim için Sivaslı o dur. ön yargıyı bir kenara bırakın. Ayrıca fedekarlıktan bahsediyorsun, her işte bir risk vardır. inşatta çalışanın iskeleden düşme riski var.Maç oynarken sakatlanan bir tek o değilki. Kimse Sivasspor'da babasının hayrına oynamadı,fedekarlık yapmadı. Oynadığının karşılığını fazlasıyla aldı. Yeter artık kimsenin Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok

adres58 01.07.2013 14:43

[QUOTE=favori58;863816]Benim hayrettin takıntım filan yok. Benim için Sivasspor önemli. Yav onun bariz hataları yüzünden azmı maç kaybettik? bunları nasıl görmezsiniz. Zamanında iyiydi şimdi Sivasspor'da oy-na-ya-maz! bunu görün artık.Bunlar olağan şeylerdir.Kuru kuruya Sivaslı ayaklarınıda bırakılım. Sivasspor'a en faydalı kimse bizim için Sivaslı o dur. ön yargıyı bir kenara bırakın. Ayrıca fedekarlıktan bahsediyorsun, her işte bir risk vardır. inşatta çalışanın iskeleden düşme riski var.Maç oynarken sakatlanan bir tek o değilki. Kimse Sivasspor'da babasının hayrına oynamadı,fedekarlık yapmadı. Oynadığının karşılığını fazlasıyla amdı. Yeter artık kimsenin Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok[/QUOTE]

Üstad bence Sivassporumuza zarar vermiyor. Tamam haklısın parasını aldı, kendisine ''Sivaslı Hayro'' dedirtti lakin bunun bu şekilde olmaması lazım. Sen sevmezsin ben severim işide değil bu. Ama eğer bazı futbol takımlarında bazı oynuculara vefa gösterilecekse ''Örn: BJK Toraman, Bursa Ömer Erdoğan, Fener Gökhan Gönül'' bizde bu vefaya Hayrettin layıktır ve takımda oynamasa bile bir şekilde Sivasspor arması adı altında mücadelesine devam etmesi gerekir. Bu ya altyapı ya mentörlük ne bileyim bir şekilde bu Sivaslı Hayroyu bozmayacak bir yapı içinde yerini almalı diye düşünüyorum. Yoksa eğer o ayaklar gözvdeyi taşımıyorsa mutlaka kendisi bile bilecektir artık faydalı olamayacağını... Lakin sizi çooooooookkkk uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten Hayrettine karşı her fırsatta antipatinizi dile getiriyorsunuz bu dikkatimi çekti. Yoksa sizin görüşünüz size benim görüşüm bana. Ben haklıyım diyede bir şey yok, saygı duyarım her görüşe bu kadar basit...

Külhan 01.07.2013 14:49

Ahde Vefa göstermeliyiz herne Kadar oynamasada son degisikliklerde ondakika hayroya yerverib sene sonu jubilesini saglamaliyiz emegi cok bunu unutmamaliyiz biz insanlara herzaman anlayisla yaklasmaliyiz heleki yigido ya büyük emek vermis birisi olarak daha bir anlayis göstermeliyiz.

Anadoluvoyages 01.07.2013 15:29

Hayrettin'in tek ekstrası Sivasli olmasıdır. Son 2-3 sezondur kaç puanlık katkısı oldu takıma. Ne vefasızlığı, peki Hayrettin yüzünden kaybedilen maclar ve puana göre Sivassporumun alamadığı paraların vefasını kime soracağız. Hayrettinli kadrosa hangi macı alabildik Allah askına. Kısaca Hayrettin futbol oynayabileceği yerde oynasın...

Abdullah DuMaN 01.07.2013 15:31

Düğününde Başkanın söyledikleri geldi aklıma "bugüne kadar Sivasspor'dan başka hiçbir yerde forma giymemiş olan kardeşimin..."

sivasfutbol 01.07.2013 15:47

[QUOTE=adres58;863789]Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...[/QUOTE]

kusura bakmayın ama acitasyon yapıyorsunuz gibime geldi.

8SvS8 01.07.2013 15:48

[B]Hayrettin ağbey oynamasada onun cesareti sivas sevdası herşeye bedel. İyiki varsın HAYRO (58)[/B]

GurbetciYigidom 01.07.2013 15:56

[QUOTE=Abdullah DuMaN;863757]Hayrettin takımda kalıp bu forma altında jubile yapmalı bu onun hakkı[/QUOTE]
aynen katiliyorum ve hatta ilerde teknik kadroda görev almali

favori58 01.07.2013 15:56

[QUOTE=adres58;863818]Üstad bence Sivassporumuza zarar vermiyor. Tamam haklısın parasını aldı, kendisine ''Sivaslı Hayro'' dedirtti lakin bunun bu şekilde olmaması lazım. Sen sevmezsin ben severim işide değil bu. Ama eğer bazı futbol takımlarında bazı oynuculara vefa gösterilecekse ''Örn: BJK Toraman, Bursa Ömer Erdoğan, Fener Gökhan Gönül'' bizde bu vefaya Hayrettin layıktır ve takımda oynamasa bile bir şekilde Sivasspor arması adı altında mücadelesine devam etmesi gerekir. Bu ya altyapı ya mentörlük ne bileyim bir şekilde bu Sivaslı Hayroyu bozmayacak bir yapı içinde yerini almalı diye düşünüyorum. Yoksa eğer o ayaklar gözvdeyi taşımıyorsa mutlaka kendisi bile bilecektir artık faydalı olamayacağını... Lakin sizi çooooooookkkk uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten Hayrettine karşı her fırsatta antipatinizi dile getiriyorsunuz bu dikkatimi çekti. Yoksa sizin görüşünüz size benim görüşüm bana. Ben haklıyım diyede bir şey yok, saygı duyarım her görüşe bu kadar basit...[/QUOTE]

Tabiki bende sizin görüşlerinize saygı duyarım. Ama burada hepimizin ortak derdi Sivasspor değilmi? Ben ve bir çok kişi bu saatten sonra Sivasspor'a zarar vereceğini düşünüyorum nitekim geçen sezon oynadığı maçlarda gördük,az kalsın felaket olacaktı. ikincisi benim hayrettine ön yargım filan yok,sadece doğruları söyllüyorum Ziya'da Sivas'ın çocuğu . Bak bir şey yaplaşayım sizinle geçen sezon neredeyse bütün maçlarda canla başla oynayan ziya neredeyse hiç oynamayan hayrettin kadar para aldı. hiç sesini çıkarmadı, ben buradan Sivasspor yönetiminede sesleniyorum, kaçamak oynayan grosicki Ziya'dan 3-4 kat fazla para alırsa bu iş olmaz Ziya'ya haksızlık yapılıyor

adres58 01.07.2013 16:02

[QUOTE=sivasfutbol;863837]kusura bakmayın ama acitasyon yapıyorsunuz gibime geldi.[/QUOTE]

Bu acitasyonu anlayamadım, galiba ''AJİTASYON'' dan bahsettiniz... Bilmiyorum pek fazla psikiyatra gitmedim, eğer bilginiz varsa sizin psikiyatr'dan randevu alabilirsiniz...

adres58 01.07.2013 16:06

[QUOTE=favori58;863842]Tabiki bende sizin görüşlerinize saygı duyarım. Ama burada hepimizin ortak derdi Sivasspor değilmi? Ben ve bir çok kişi bu saatten sonra Sivasspor'a zarar vereceğini düşünüyorum nitekim geçen sezon oynadığı maçlarda gördük,az kalsın felaket olacaktı. ikincisi benim hayrettine ön yargım filan yok,sadece doğruları söyllüyorum Ziya'da Sivas'ın çocuğu . Bak bir şey yaplaşayım sizinle geçen sezon neredeyse bütün maçlarda canla başla oynayan ziya neredeyse hiç oynamayan hayrettin kadar para aldı. hiç sesini çıkarmadı, ben buradan Sivasspor yönetiminede sesleniyorum, kaçamak oynayan grosicki Ziya'dan 3-4 kat fazla para alırsa bu iş olmaz Ziya'ya haksızlık yapılıyor[/QUOTE]

Dediklerinize katılıyorum ama yanlış kanattan vuruyorsunuz. Alınan paralar küsen darılan Hayrettin dahil kötü oynayan futbolcularda hem fikiriz. Düşüncelerimiz bu konuda aynı... Hatta belkide benim sizden fazla aklımda futbolcu da olabilir. Bu maç maç değişiyor. Lakin bakın bu çocuklar (Ziya ve Hayrettin) bizim değerlerimizse bir şekilde değerlendirilmeli. Ne bileyim Ziyacım senin maaşın 500 den 600 çıktı deyip onure edilmeli, Hayrettincim ''düğündeki söylemlerden yola çıkarak'' sen artık bizim teknik yönetimsel bir kadromuzda yer almalısın denilmeli.. İlla oynayacak diye bir kaide yok. Ben bunu anlatmak istiyorum. Yada anlatamıyorum.

yigido yakup 01.07.2013 16:27

Sivasspor Bülent Uygun gitti gideli Hayrettin e Vefa gösteriyor aksini iddaa eden futboldan zerre Kadar haberi yoktur derim.

Hayrettin 6-7 sene Sivasspoda gercekten müthis ter dökerek aldigi paranin hakkini fazlasiyla Verdi

Sivasspor Hayrettin e Vefa olarak Ziya oynamaya basaldi baslayali 3 senedir Vefa gösterdi kontenjandan kadroda tuttu hatta Hayrettin kadroda kalsin diye ümit milli oyuncuyu kiraya Verdi ama maalesef deniz bitti 10 yasindaki cocugun gördügü bu Hayrettin süperligde oynamaz durumunu kendi görmedi sezon sonu yaklasmadan diyebilirdiki ben artik formaya Veda edecem futboluda Sivassporda birakacam diyip kendi gönüllerdeki yerini percinleyebilirdi.

Simdi Hayrettin illa ben futbol oynayacagim diyorsa kendi tercihidir ama son sezonki haliyle Sivassporda oynayacagim derse kusura bakmayin bu duruma hic bir memleketini seven insan kayitsiz kalmaz

Futbolcu olarak Hayrettin e hayir diger hersekilde basimizin üstünde yeri var.

sivasfutbol 01.07.2013 16:54

hayrettini çok seviyordunuzda ordu maçında neden küfrettiniz adama tabiki, küfredenlere söylüyorum

58MySouL 01.07.2013 17:02

[B]Ne alaka gardaş yaa.:rolleyes:[/B][QUOTE=Poyrazcan;863764][CENTER]Hayrettin'e bunları yapanlar aynısını gelecekte Ziya'ya da yapacaktır![/CENTER][/QUOTE]

babapiton 01.07.2013 17:10

Türkiye hala neden futbolda geride "Duygusallık",bırakın bu işleri Hayrettin misyonunu geçen sene doldurmuştur.Takıma yararlı olmayan kişi bu takımda yeri yoktur.[B]Hayrettin'e bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.[/B]İnşallah bir kaç sene sonra teknik direktör olarak Sivasspor'da görev alır.

[B]Birde hep şuna takılırım "Vefa" kavramının futboldaki yeri nedir ?[/B]

Eğer takımda oynadıysa parasını aldı bedava oynamadı benim fikrim bu tabi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:44.