SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Eneramo Beşiktaş'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36322)

Salim58 07.07.2013 12:30

Eneramo Beşiktaş'ta

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40970&token=46659][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40970&token=46659[/img][/url]

[B]Lig TV'nin haberine göre; Beşiktaş son olarak Sivasspor'da forma giyen Eneramo ile anlaşma sağladı. [/B]

ozledımeskıyı 07.07.2013 12:35

Cevap: Eneramo Beşiktaş'ta

[B]Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. :D Yeri doldurulamayacak adam değil.[/B]

DoomsDay58 07.07.2013 12:40

Rengifo, Abdülkadir, Cihan, Piech varken Eneramo'yu arayacağımızı hiç sanmıyorum. Yolu açık olsun yeni kulübünde başarılar

sivaslıadem 07.07.2013 12:44

bonservisi olsa kimsenin almayacağı
Bedava olunca herkesin takımında görmek isteyeceği bir oyuncu oldu
Bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar diliyorum (sivasspor macları hariç !)

legolass 07.07.2013 12:53

şu güne kadar bonservisten hiçbir para kazanamadık.bir tek bilicadan az bir para artı "kazma yasin çakmak" geldi. erman beleş galatasaraya eneramo beleş beşiktaşa. şu kayseri kadar olamadık ya daha ne diyim.her iyi oyuncuyu bedava kaptırdık.

YİGİDOKENTLİ 07.07.2013 12:55

58 numarali karaboga ibrahim toraman utansin karaboga giysinde 58 numarayi

cemahmety 07.07.2013 12:56

Ya biz neden hiçbir futbolcudan para kazanamıyoruz onu anlamıyorum. Erman bedava gitti, Eneramo bedava gitti, Büyük ihtimalle sezon sonunda Grosicki de Bedavaya gidecek. Bu takım hiç futbolcu satarak para kazanamayacak mı ? Eskişehir Alper'i sattı, Kayseri Amrabat'ı sattı ve büyük paralar kazandı, Bizim en büyük para kazandığımız adam Bilica onunda üzerinden 5 yıl geçti

bahbaba58 07.07.2013 13:05

[QUOTE=legolass;865156]şu güne kadar bonservisten hiçbir para kazanamadık.bir tek bilicadan az bir para artı "kazma yasin çakmak" geldi. erman beleş galatasaraya eneramo beleş beşiktaşa. şu kayseri kadar olamadık ya daha ne diyim.her iyi oyuncuyu bedava kaptırdık.[/QUOTE]

Kayserinin dini imanı para eğer biz zamanında mehmet yıldızı balili tumu abdurahmanı sedatı hayretini petkoviçi iyi bir fiyata satsaydık takımı bozsaydık ozaman ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞARISI gelirmiydi
Ermanı ve eneramoyu en son verime kadar kullandık sözleşmesi bitincide yollar ayrıldı kayserinin oyuncu satma dışında bir başarısını söyle ligde ne yapmış damga mı vurmuş ta benim haberim yok bence bizim transfer politikamız doğru en verimli adamlarımızı 3 büyütülmüşlere para uğruna neden satalım zaten başarı hem ismimi duyuruyor hemde PARA getiriyor ....

asabibaba 07.07.2013 13:13

[B]Garip teselliyi meyde ararmış..[/B]

Allah aşkına Abdülkadir, Cihan, Piech 'den bugüne kadar ne kadar fayda geldi de Eneramunun boşluğunu bunlarla dolduracağının sanıyorlar.... Hayrete şayan bir durum??????? bence bir forvet daha lazım Hollanda kampında sanırım bu eksik görülecek ;)

Sivas_SporLu58 07.07.2013 13:25

[QUOTE=asabibaba;865163][B]Garip teselliyi meyde ararmış..[/B]

Allah aşkına Abdülkadir, Cihan, Piech 'den bugüne kadar ne kadar fayda geldi de Eneramunun boşluğunu bunlarla dolduracağının sanıyorlar.... Hayrete şayan bir durum??????? bence bir forvet daha lazım Hollanda kampında sanırım bu eksik görülecek ;)[/QUOTE]

sen maçı nasıl izliyosun ya Eneramo kim be futbol oynamayı nerede öğrenmiş son vuruş yok top kontrolü yok top sürme yok şut çekme yok pas atma yok kafa topu yok bunun bi futbolcu olduğuna nerden kanaat getirdin insanları anlamıyorum onun oynadığı topu g***** başmla oynarım ben

legolass 07.07.2013 13:27

tamam kayserinin dini imanı para ama adamlar kafayı çalıştırıyor. adamların nerdeyse her oyuncusuna teklif yapılıyor ilk başta kesinlikle satmayacağız diyorlar sonra da fiyatı artırıp satıyorlar. adamlar iyi oyuncularını satıyor ama nerdeyse sattıkları fiyatın onda birine belki daha azına gidp almanyanın hollandanın bilmem ne takımndan oyuncu bulup getiriyor oynatıyorlar hem de çok genç oyuncular. hasan ali,serdar kesimal,gökhan ünal,mehmet topuz,amrabat ve daha bir sürü diğer oyuncular hepsini aldıkları fiyatın 10 katına sattılar. kadroları ligin belki de en genç kadrosu. süleyman hurma denen adamı günahım kadar sevmem ama adam bu işten anlıyor.

biz de scout ekibi yok. hiç bir zman böyle oyuncular bulamadık bulduysakta satamadık.biz abdurrahmanı,hayrettini,baliliyi mehmet yıldızı,tumu satmadık.bir oyuncu değeri bulunduğu zman satılacak ben onu bunu bilmem.bu adamlarla şampiyonluğa oynadık doğru ama ne oldu sonra.bülent bey şampiyonlar ligine katıldığımız yıl bize öyle bir kazık attı ki yıllarca unutulmaz. elimizde ki en iyi oyuncuları gönderdi saçma sapan adamlar getirdi. erman için kanfory,tum artı para verdi vs vs vs. sonra ne oldu bu saydığımız oyuncuların hepsi bedavaya gitmiş oldu. şampiyonlar liginde gruplara kalamadık tarihi fark yedik. ve sonra kısır döngü içinde sıradan bir anadolu takımı haline geldik. küme düşmemek için oynayan hiçbir hedefi olmayan bir takım olduk. eneramo,erman,rajnoch en değerli sayılabilecekler bu sene gidenler arasında. öyle ki biri beşiktaşa diğeri galatasaraya gitti.

yani şimdi kalkıpta kimse diyemez biz transferde çok başarılıyız oyuncu satmada 1 numarayız vs demesin.biz başarılı olmak için satmadık oyncuları flan bunlar hikaye. bursaspora bakın şampiyon olduğu kadrodan elinde batalla gibi mükemmel bir oyuncu duruyor ozan ipek eskisi gib olmasa da kadronn iyi oyuncularından. ama ne oldu şampiyonluktan sonra 3 4 defa avrupa kupalarına katılmayı başardı. kayserinin başında başarılı olacağını düşünmedğimiz prosinecki adeta takımı uçurdu.bu sene büyk ihtimal ilk 5 in en büyük adaylarındn olacak.

B.DUMANLI 07.07.2013 13:28

Eneramo´yu arayacagimizi sanmiyorum.Carlos´un oyun düzeni hic begenilmeyen forveti bizde öne cikartabilir.Bakalim görecegiz.Eneramo bu yil bizde kalsaydi bize yani taraftara bir ISDIRAP olabilirdi.Adam Sivas´i kafasinda coktan bitirmisti bile...

bahbaba58 07.07.2013 13:34

[QUOTE=legolass;865165]tamam kayserinin dini imanı para ama adamlar kafayı çalıştırıyor. adamların nerdeyse her oyuncusuna teklif yapılıyor ilk başta kesinlikle satmayacağız diyorlar sonra da fiyatı artırıp satıyorlar. adamlar iyi oyuncularını satıyor ama nerdeyse sattıkları fiyatın onda birine belki daha azına gidp almanyanın hollandanın bilmem ne takımndan oyuncu bulup getiriyor oynatıyorlar hem de çok genç oyuncular. hasan ali,serdar kesimal,gökhan ünal,mehmet topuz,amrabat ve daha bir sürü diğer oyuncular hepsini aldıkları fiyatın 10 katına sattılar. kadroları ligin belki de en genç kadrosu. süleyman hurma denen adamı günahım kadar sevmem ama adam bu işten anlıyor.

biz de scout ekibi yok. hiç bir zman böyle oyuncular bulamadık bulduysakta satamadık.biz abdurrahmanı,hayrettini,baliliyi mehmet yıldızı,tumu satmadık.bir oyuncu değeri bulunduğu zman satılacak ben onu bunu bilmem.bu adamlarla şampiyonluğa oynadık doğru ama ne oldu sonra.bülent bey şampiyonlar ligine katıldığımız yıl bize öyle bir kazık attı ki yıllarca unutulmaz. elimizde ki en iyi oyuncuları gönderdi saçma sapan adamlar getirdi. erman için kanfory,tum artı para verdi vs vs vs. sonra ne oldu bu saydığımız oyuncuların hepsi bedavaya gitmiş oldu. şampiyonlar liginde gruplara kalamadık tarihi fark yedik. ve sonra kısır döngü içinde sıradan bir anadolu takımı haline geldik. küme düşmemek için oynayan hiçbir hedefi olmayan bir takım olduk. eneramo,erman,rajnoch en değerli sayılabilecekler bu sene gidenler arasında. öyle ki biri beşiktaşa diğeri galatasaraya gitti.

yani şimdi kalkıpta kimse diyemez biz transferde çok başarılıyız oyuncu satmada 1 numarayız vs demesin.biz başarılı olmak için satmadık oyncuları flan bunlar hikaye. bursaspora bakın şampiyon olduğu kadrodan elinde batalla gibi mükemmel bir oyuncu duruyor ozan ipek eskisi gib olmasa da kadronn iyi oyuncularından. ama ne oldu şampiyonluktan sonra 3 4 defa avrupa kupalarına katılmayı başardı. kayserinin başında başarılı olacağını düşünmedğimiz prosinecki adeta takımı uçurdu.bu sene büyk ihtimal ilk 5 in en büyük adaylarındn olacak.[/QUOTE]

Ya bırak kardeşim biz aynısı yapsak eleştiri bombardımanına tutturursunuz yönetimi neden elimizdeki iyi adamları veriyorsunuz bırakın oynasınlar senin şuanda atıfı isteseler vermek istermisin hadi veriyon sıradan almanya 3 .ligteki genci alıyoruz ozaman yazacağınız yorumlar belli yönetim para için oyuncu sattı demekki ligde kalalım mantığı var bu yönetimde vs gibi şeylerle karşımıza çıkardınız
Bizim transfer politikamız süper her gelen oyuncu parasının hakkını verip gidiyor para kazandırmasa bile maç kazandırıyor zaten o parasını çıkartmış oluyor Benim demek istediğim şuan en başarılı oyuncuları neden satalım her şy para değil eğer o başarılı oyuncularımızı satsaydık şuan belkide süper ligte bile değildik bırak şampiyonlar ligine gitmeyi ligde bile kalamazdık
AKILLI BÜYÜK BAŞKANIMIZ HER ŞEYİ İYİ YAPIYOR MERAKLANMAYIN ;)

legolass 07.07.2013 13:40

ben niye karşı çıkayım iyi bir oyuncumuz büyük bir kulübe veya normal bir takıma gittiği zaman ama maddi olarak iyi bir paraya satılırsa. şimdi atıf gitse tabiki üzülürüm veya da grosicki. zaten grosicki sezon sonunda bedavaya gidecek. atıfa şimdi 8 - 9 milyon euro verilse neden karşı çıkıyım amrabata o kadar para veriliyorsa atıf daha fazla eder. ben şimdiye kadar giden oynculardan bir tek bilica ve nordin wootera üzüldüm.gerçi onlarda bülent uygunun kazıkları.bilica yasin çakmakla eşdeğermiydi Allah aşkına bazı takımlar amatör denebileck oyuncuları bile daha fazla paraya veriyor.

adres58 07.07.2013 13:44

[QUOTE=legolass;865165]tamam kayserinin dini imanı para ama adamlar kafayı çalıştırıyor. adamların nerdeyse her oyuncusuna teklif yapılıyor ilk başta kesinlikle satmayacağız diyorlar sonra da fiyatı artırıp satıyorlar. adamlar iyi oyuncularını satıyor ama nerdeyse sattıkları fiyatın onda birine belki daha azına gidp almanyanın hollandanın bilmem ne takımndan oyuncu bulup getiriyor oynatıyorlar hem de çok genç oyuncular. hasan ali,serdar kesimal,gökhan ünal,mehmet topuz,amrabat ve daha bir sürü diğer oyuncular hepsini aldıkları fiyatın 10 katına sattılar. kadroları ligin belki de en genç kadrosu. süleyman hurma denen adamı günahım kadar sevmem ama adam bu işten anlıyor.

yani şimdi kalkıpta kimse diyemez biz transferde çok başarılıyız oyuncu satmada 1 numarayız vs demesin.biz başarılı olmak için satmadık oyncuları flan bunlar hikaye. bursaspora bakın şampiyon olduğu kadrodan elinde batalla gibi mükemmel bir oyuncu duruyor ozan ipek eskisi gib olmasa da kadronn iyi oyuncularından. ama ne oldu şampiyonluktan sonra 3 4 defa avrupa kupalarına katılmayı başardı. kayserinin başında başarılı olacağını düşünmedğimiz prosinecki adeta takımı uçurdu.bu sene büyk ihtimal ilk 5 in en büyük adaylarındn olacak.[/QUOTE]

Onların taraftarı bizim gibi değilki.. Biz şimdi Almanya 2. Liginden 3. Liginden 4 tane 20 yaşlarında gelecek vaadeden topçu getirtsek, ''vay takım çoluk çocuk oldu'' ''vay elalem flaş transfer yapıyor biz gidiyoruz amatörden alıyoruz'' gibi söylemlerde bulunuyoruz. Çok yol katetmemiz lazım bu konuda. Sergenler Hakan Şükürler Neymarlar Messiler bu şekilde ''sıfırdan'' başlamıyorlarmı. Dediğin gibi stratejileri mükemmel, küstüm oynamıyorum, vermiyorum diye mızıklıyorlar, sonrada 3 e ise 4 e satıyor 50 kuruşa alıyorlar. Kar'a bak...

corner58 07.07.2013 13:45

Transferine çok sevindim . Buda ondan kurtulduğumuz anlamına geliyor.

PETKOVİC 07.07.2013 13:46

görelim g..ünü eneramo efendi 2 yıldır bizi satmaya çalışıyodun ahımız yerde kalır mı şimdi anlayacaz

bahbaba58 07.07.2013 13:55

[QUOTE=legolass;865169]ben niye karşı çıkayım iyi bir oyuncumuz büyük bir kulübe veya normal bir takıma gittiği zaman ama maddi olarak iyi bir paraya satılırsa. şimdi atıf gitse tabiki üzülürüm veya da grosicki. zaten grosicki sezon sonunda bedavaya gidecek. atıfa şimdi 8 - 9 milyon euro verilse neden karşı çıkıyım amrabata o kadar para veriliyorsa atıf daha fazla eder. ben şimdiye kadar giden oynculardan bir tek bilica ve nordin wootera üzüldüm.gerçi onlarda bülent uygunun kazıkları.bilica yasin çakmakla eşdeğermiydi Allah aşkına bazı takımlar amatör denebileck oyuncuları bile daha fazla paraya veriyor.[/QUOTE]

Tamamda sen benim demek istediğimi anlamadın kayserispor 8-9 milyon euro satıyor ama yerine daha kalitesiz adam alıyorlar alman hollanda ikinci liginde lige başlıyorlar ya tutarsa bizde öyle yapsak bu sefer o kadar paraya sattık yerine daha iyi adam alamadık mı gibi ver yansım edeceğiz ben aatıfın ve aatıf gibi şuan işimize yarayan futbolcuların satılmasına karşıyım öyle adamlar zaten başarı getirir uefa avrupa ligine veya şampiyonlar ligine kattıldığımız taktirde başarıyı hedefliyorsan kadronun üzerine koyarak mesafe kat edeceksin yoksa 1 sene ali gitsin diğer sene veli gelsin mantığıyla kayserispor gibi hiç başarın olmaz sıradan anadolu takımı olursun 3 büyütülmüşlerin alt yapısı olmuş olursun

legolass 07.07.2013 14:04

onların dini imanı para dedik ya gerçkten öyle.sportif başarı flan istemezler onların çirkef taraftarına da yakışmaz zaten. aslında bizde alıyoruz almanyadan flan gurbetçi değilsede anadolu üsküdardan getiriyoruz ziya erdal o şekilde çıkmadı mı oynadıkça üstüne koydu kadronun vazgeçilmezi oldu.ama artık bizde almanya hollanda fransa gibi liglerden 19 20 yaşında oyuncuyu alıp oynatmalıyız taraftarımız tabiki veryansın edecek ama sonrasında da bağrına basacaklar. artık bizde kabuğumuzu kırmalıyız transfer piyasasında varım diyebilmeliyiz.avrupaya gittiğimiz zaman 18 yaşındaki aliyi oynatıp parlatabilmeliyiz. hele de şu yabancı kontenjanı denen zıkkımdan sonra yerli oyuncu bulmak daha da kıymetli hale gelmişken biz de bu pazarda yerimizi almalıyız. bizim örnek aldığımız takım PORTO olmalıdır kayseri değil.

50sekiz 07.07.2013 14:06

[QUOTE=bahbaba58;865177]Tamamda sen benim demek istediğimi anlamadın kayserispor 8-9 milyon euro satıyor ama yerine daha kalitesiz adam alıyorlar alman hollanda ikinci liginde lige başlıyorlar ya tutarsa bizde öyle yapsak bu sefer o kadar paraya sattık yerine daha iyi adam alamadık mı gibi ver yansım edeceğiz ben aatıfın ve aatıf gibi şuan işimize yarayan futbolcuların satılmasına karşıyım öyle adamlar zaten başarı getirir uefa avrupa ligine veya şampiyonlar ligine kattıldığımız taktirde başarıyı hedefliyorsan kadronun üzerine koyarak mesafe kat edeceksin yoksa 1 sene ali gitsin diğer sene veli gelsin mantığıyla kayserispor gibi hiç başarın olmaz sıradan anadolu takımı olursun 3 büyütülmüşlerin alt yapısı olmuş olursun[/QUOTE]

Gökhan Ünali 6,4 milyon euroya trabzona sattilar yerine bedavaya Makukulayi aldilar adam gol krali oldu
Amrabati 8,6 milyona gsye sattilar yerine 2,5 dolara Moucheyi aldialar.
Mouche bence Amrabattan daha iyi futbolcu yani hem 6 milyon euro kar yaptilar hem daha iyisini aldilar.
Serdar 5, Hasan Ali 3,75 gitti diye hatirliyorum.

Sen elindeki degerleri sözlesmelerini uzatamadigin icin bedavaya gönderiyorsun. Grosickiyi simdi 3-5 satmak mi basari yoksa seneye bedava gitmesi mi basari?
Para kazanayi diye fenerlilere tirbünleri ver sonra futbolcu satarsam paraci olurum de
her futbolcu degerini buldumu satilmali. bu futbolun kurali
yurtdisinda porto türkiyede bence bu isi kayserispor yapiyor. eskidende genclerbirligi yapiyordu

bahbaba58 07.07.2013 14:14

[QUOTE=50sekiz;865181]Gökhan Ünali 6,4 milyon euroya trabzona sattilar yerine bedavaya Makukulayi aldilar adam gol krali oldu
Amrabati 8,6 milyona gsye sattilar yerine 2,5 dolara Moucheyi aldialar.
Mouche bence Amrabattan daha iyi futbolcu yani hem 6 milyon euro kar yaptilar hem daha iyisini aldilar.
Serdar 5, Hasan Ali 3,75 gitti diye hatirliyorum.

Sen elindeki degerleri sözlesmelerini uzatamadigin icin bedavaya gönderiyorsun. Grosickiyi simdi 3-5 satmak mi basari yoksa seneye bedava gitmesi mi basari?
Para kazanayi diye fenerlilere tirbünleri ver sonra futbolcu satarsam paraci olurum de
her futbolcu degerini buldumu satilmali. bu futbolun kurali
yurtdisinda porto türkiyede bence bu isi kayserispor yapiyor. eskidende genclerbirligi yapiyordu[/QUOTE]

Kayserispor sattı tamam o kadar paralarla ne yaptı makakula dediğin adam boştan anlaştı para ödemedi
Amrabatın yaptığı katkıyı moucheyi yapmış mı acaba ?
her futbolcu satılabilir değeri görüldüğünde fakat ben öyle kayserispor gibi her sene 2-3 parlayan oyuncumu satıp yerine daha iyi adam almadıktan sonra neye yarar portoyla kayserisporu mu bir tutuyorsun porto her sene kulüp başarısı var kayserispor eğer kulüp başarısı olsaydı saygı duyarım ama sıradan takım oyuncu satıp parayı seven bir takım
Ozaman ben şuan atıfı satayım 5-6 milyon euroya atıftan 2 gömlek bir oyuncuyu alayım tepkiler ne olur hiç düşündün mü ve o atıfın yerine gelecek veya kamilin yerine gelecek oyuncu onlar kadar katkı yapa bilecekler mi zaten başarı gelirse istikrardan gelir oyuncu satmadan başarı geldiğini görmedim ben şu zamana kadar...

50sekiz 07.07.2013 14:19

[QUOTE=bahbaba58;865183]Kayserispor sattı tamam o kadar paralarla ne yaptı makakula dediğin adam boştan anlaştı para ödemedi
Amrabatın yaptığı katkıyı moucheyi yapmış mı acaba ?
her futbolcu satılabilir değeri görüldüğünde fakat ben öyle kayserispor gibi her sene 2-3 parlayan oyuncumu satıp yerine daha iyi adam almadıktan sonra neye yarar portoyla kayserisporu mu bir tutuyorsun porto her sene kulüp başarısı var kayserispor eğer kulüp başarısı olsaydı saygı duyarım ama sıradan takım oyuncu satıp parayı seven bir takım
Ozaman ben şuan atıfı satayım 5-6 milyon euroya atıftan 2 gömlek bir oyuncuyu alayım tepkiler ne olur hiç düşündün mü ve o atıfın yerine gelecek veya kamilin yerine gelecek oyuncu onlar kadar katkı yapa bilecekler mi zaten başarı gelirse istikrardan gelir oyuncu satmadan başarı geldiğini görmedim ben şu zamana kadar...[/QUOTE]

gardasim kayseri modelini begenmiyorsan sen daha iyi bir model bul.
senin buldugun model adamlari parlat sonra onlarda elin kolunu sallaya sallaya bedava gitsin modeli.
Eneramoyu kim taniyordu? sen tanittin simdi para kazandirmadan gitti.
Erman desen öyle
Seneyede Grosicki bedava gider.
bu mudur iyi model?
madem futbolcu satmiyaaksin o zaman elinde tutmasini bileceksin
sen ne onu ne bunu yapabiliyorsun.

bahbaba58 07.07.2013 14:30

[QUOTE=50sekiz;865184]gardasim kayseri modelini begenmiyorsan sen daha iyi bir model bul.
senin buldugun model adamlari parlat sonra onlarda elin kolunu sallaya sallaya bedava gitsin modeli.
Eneramoyu kim taniyordu? sen tanittin simdi para kazandirmadan gitti.
Erman desen öyle
Seneyede Grosicki bedava gider.
bu mudur iyi model?
madem futbolcu satmiyaaksin o zaman elinde tutmasini bileceksin
sen ne onu ne bunu yapabiliyorsun.[/QUOTE]

Kardeş o saydığın adamlar katkı yapmadımı eneramo erman maç kazandırmadı mı hiç ee zaten borçsuz kulübüz para sıkıntısı yok kafamız rahat ermanla eneramoyu bu sene kadromuzda düşünmek isteseydik emin ol kalırlardı takımda fakat başkanımız ve yeni gelen hoca yerlerine daha iyi adam getirmeyi hedefliyorlar isket kadromuz bozulmadı ALLAHA şükür istikararlı kadromuz var başarı er yada geç gelecektir ;)
Kayserisprun ve gençlerbilirğinin modeli çok saçma süper ligte bir yerleri hedefliyorsan oyuncu kadronu koruyacaksın yada gönderdiğin adamların yerine 2 gömlek üstün adamları alacaksın biz eğer kayserispor gibi yapsaydık ne şampiyonlar ligini nede uefayı görebilirdik ALLAH KORUSUN ptt ligindeydik...
Bu dediğim takımlar 2-3 maç kendini ön planda tutarlar sonra oyuncu pazarlamayı iyi yaparlar hiç bir hedef belli değil onun için karşıyım ben
Portoylada kıyaslamak hata porto her sene lig şampiyonu her sene uefa kupasında şampiyonlar liginde belli yerlere gelen bir takım...

HALIL 07.07.2013 15:05

Yerini doldurmaliyiz hemde cok buyuk bir futbolcu ile.

DoomsDay58 07.07.2013 15:36

[QUOTE=asabibaba;865163][B]Garip teselliyi meyde ararmış..[/B]

Allah aşkına Abdülkadir, Cihan, Piech 'den bugüne kadar ne kadar fayda geldi de Eneramunun boşluğunu bunlarla dolduracağının sanıyorlar.... Hayrete şayan bir durum??????? bence bir forvet daha lazım Hollanda kampında sanırım bu eksik görülecek ;)[/QUOTE]

Abi Eneramonun bu sezon gol attigi mac sayisi 7, ceza sahasina en fazla top kesen takimlardan birisi de biziz bu adamin yerine rakip kalenin onune bostan korkulugu diksen Eneramodan daha fazla macta gol atar. Riza hoca Eneramoya saplandi kaldi Abdulkadire bu kadar sans verilseydi bu sezon cok daha yuksek gol ortalamasiyls oynayabilirdik

myyiğido58 07.07.2013 16:07

her ne kadar da son sezon ıyı bı grafik çizmesende emeğin cok tesekkurler eneramo

Morten58 07.07.2013 20:19

Kayserispor ve Genclerbirligi , evet Futbolcu satarlar , ama hedeflerinden cok Külüb yöneticileri parayi düsünüyor,

Zaten Kayserinin taraftari az , öyle büyük hedefler koymadilar suana kadar.

Tamam, genc oyucnulari aliyorlar , ama ileride sattikdan sonra neyarar.

Genc oyuncuyu ucuza alip , piril piril Futolcu yapacaksin , Türk futbolunua kazandiracaksin , Külübünde herzaman oynacak oyuncular haline getirmelisin ki , ileride Mesut Özil , Ilkay Gündogan , Arda Turan , gibi olsun.

Yoksa alsinlar 2.Bundesliga'dan ve baska liglerden , sonra satsinlar , Kayserisporun sattgi oyuncularin sonunu görüyoruz, yedek külübesinde oturuyorlar.

Sivasspor'umuzunda böyle genc oyuncular almasini bende cok isterim , yabacaklarinandan da süphem yok , ama Futbolculari hemen satip Hedefi kücülmiyeceksin.

Hedefi büyük tutacaksin , cok oyuncu kazandiracaksin ozaman satabilirsin , diyelim 5 Grosicki olsa , 2 tanesini sat, ve herzaman tane tane yenisini kazandiracaksin.

KAYSERI Bunu yapmiyor , 2 oyuncu iyi cikiyor, onuda satmayi düsünüyor,

delight 07.07.2013 20:25

giden gider onu bunu bırakın alt yapıya bakın oyuncular harcanıyor

Külhan 07.07.2013 20:54

Birakin su kazmayi eger onun yerinde baska bir forvet olsaidi biz su an ilk besin icerisindeidik daha ne diyelim futbolu oynayan oyuncu kazaniyor Boy bos endam degil siz adami karaboga yaptiniz o ona layik degil görecegiz gittigi takimlardan cok yakin zamanda tutunayamayip memleketinin yolunu tutacak atalar ne demis GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ ISTEMEZ.

asabibaba 07.07.2013 22:00

[QUOTE=Sivas_SporLu58;865164]sen maçı nasıl izliyosun ya Eneramo kim be futbol oynamayı nerede öğrenmiş son vuruş yok top kontrolü yok top sürme yok şut çekme yok pas atma yok kafa topu yok bunun bi futbolcu olduğuna nerden kanaat getirdin insanları anlamıyorum onun oynadığı topu g***** başmla oynarım ben[/QUOTE]

[B]Tamam oynarsın oda futbolu bilmiyor ...Ben maçı gözümle izliyorum ve de diyorum ki bu takımın forvet boşluğunu Piech Cihan Ve Abdulkadirle mi dolduracannnn diyorum???. Bunlar bu takımın altenatifi mi diyorum ? Enemaro'yu met etmiyorum bu takıma senelerdir doğru dürüst forvete gelmedi diyorum .... [/B]

cılgınsivas58 07.07.2013 23:10

güle güle kara boga özlüyecez seni! !

yigido yakup 07.07.2013 23:28

Eneramo bizdeki görevini 1 sene önce tamamlamisti ne yazikki kulupsüz kalmasi sonucu ona 1 yil katlandik.basarilar diliyoruz.

Poyrazcan 08.07.2013 01:07

Geçen yılki U dönüşünden sonra bu adam taraftarın gönlünden, gözünden düşmüştür!
Kulübünden çok kendisini düşünen birisi için...

eyuphulagu 08.07.2013 02:57

M. Enaramo'nun İstatistikleri:Oynadığı Top. maç:79-Top Gol:29;Attığı Goller:2011:3 Gol ,2011-2012:15 gol,2012-2013:11 gol...Kupada ise 2 yılda 5 gol atmış...Yaptığı Asistler:Top.Asist:14;2011:2 Asist,2011-2012:9 Asist,2012-2013:3 Asist.....Kaynak:Wkipedia..........2.5 yılda 79 maç oynayıp ligde 29 ,Kupada 5 gol olmak üzere toplam 34 gol atan bir oyuncuyu bizim sitede hala tartışan,kazma diyen kişiler var...Bu kişilerin ya gözleri bozuk ya da futboldan hiç anlamıyorlar...Bir oyuncu geçen yıl sezon başı hazırlık kampı geçirmeden ligde 11,kupada 4 tane olmak üzere toplam 15 gol atıp 3 tane de asist yapıyorsa bu oyuncuyu eleştirip hatta eleştirilerin dozunu artırıp kazma diyenlere artık el insaf diyorum...Bakalım onun yerine takımı alınan oyuncular onun istatistiklerine ne kadar yaklaşacaklar hep beraber göreceğiz...Lütfen takıma bu kadar emek vermiş bir oyuncuya karşı biraz daha nazik ve insaflı olalım...

Tuncay 08.07.2013 04:16

Sivasspor icin elinden geleni yapti.Yonetim uygun gormus gitmesine saygi duyarim.Sivasspor icin cok ter doktu,helal sana eneramo yolun acik olsun.sana,baliliye birde tum'a uzuldum.Taraftar olarak beni cok mutlu ettin.Beni dusunduren seni alan buyuk bir takim demekki biz kiymetini bilemedik.

Abdullah DuMaN 08.07.2013 07:10

geçen sene gittiğinde de takıma alınmasına anlam verememiştim işine geldiği gibi davrandı ve şahsen benim güvenimi kaybetti hayırlı olsun

aozdemir 08.07.2013 07:42

[B]gitmesine hiç üzülmedim nedense[/B]

Rallim58 08.07.2013 08:24

[B]Yürüyen adam...

Yolun açık olsun...[/B]

4eylül 08.07.2013 08:48

eneramo büyük ihtimalle bjkya değil antalyaya gidecek

Poyrazcan 08.07.2013 09:03

Her sezon açılışa geç katılan kötü bir profesyonel.
Geçen yıl bize geç katıldı.
Bu sezon da BJK ye...
Yönetim de onun ne olduğunu anlamış olmalı ki; bu yıl sözleşme teklif etmedi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27.