SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kombineler satışa çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36369)

Abdullah DuMaN 16.07.2013 06:52

Kombineler satışa çıktı

Sivasspor'umuzun 2013-2014 sezonunda Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları başladı.

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1373902335_image.jpg&w=250&h=150[/IMG]

Kombine kart satışları 15 Temmuz 2013 Pazartesi günü Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu.

2012-2013 sezonu kombine kart sahipleri, dilediği taktirde 1 hafta içerisinde yeni sezonda da yerlerini alabilecektir.

Taraftarlarımız, kombinelerini Garanti Bankası kredi kartı ile 5 taksitle satın alabilecekler.

Yönetim kurulumuz yeni sezonda kombine kart fiyatlarında değişiklik yapmamıştır.

Kombine kart fiyatları şöyle:

Maraton :250 TL

VİP Yanı :400 TL

VİP :600 TL
[B]
Sivasspor.org.tr[/B]

Kokomo 16.07.2013 07:53

Cevap: Kombineler satışa çıktı

Son derece uygun, teşekkürler yönetim ...

erolbal 16.07.2013 09:16

Kombinelerin satışı hangi tarihe kadar devam ediyor. Sivas'a bayramda gidebileceğim icin tarih önemli... İstanbuldan kombine alabilmenin başka yolu var mıdır? Cevap veren olursa sevinirim.

infial§ 16.07.2013 10:48

Fiyatlat Çok uygun taksit imkanıda var bu millet daha ne ister bilmîyom ki

keko 58 16.07.2013 10:57

[QUOTE=infial§;866541]Fiyatlat Çok uygun taksit imkanıda var bu millet daha ne ister bilmîyom ki[/QUOTE]

[B]belki üzerine 20kilo cekirdek da istiyorlar....:D:D

( saka )

ama senin dedin gibi fiyatlar cok uygun birde taksit olarak alabilecekler bakalim kac kisi alacaklar.....

[/B]

abdurrahim_58 16.07.2013 11:34

Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?

favori58 16.07.2013 12:49

[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]

kulüp telefon 2264180-81 ordanda cafer beyi isteyip söyleyin

58MySouL 16.07.2013 13:31

[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]

varmı böyle bir saçmalık.?

SivasLady 16.07.2013 13:44

[B]büyük kulüblerin hepsinde öyle bir uygulama vardir ve bu normaldir
her sezon iyi taraftar olup kombinesini alip pesin ödeyip mac secmeden bütün maclara gidenlere öncelik taninmalarini hakli buluyorum.
roberto carlos geldi diye bir cogu kombine alacak ve tabiki bu cok güzel ama simdiye kadar alanlarinda haklari olmali
bu yüzden öncelik onlara tanindi, taninmalida
tabiki bunu yönetim önceden belirtmesi lazimdi, yaz ayinda sicata giseye gidenleri hem yordular hem eli bos döndürdüler bu olmamis malesef bu yüzden yönetime kizmada hakli arkadas[/B]

üçyıldız58 16.07.2013 14:20

kardeş geçen seneki kombine alanların yerlerini doğal olarak nurcan bir hafta bekletmek zorunda.
sen geçen seneki kombine alanların yerini istemişsin kızda sana abi bu kombinelerin sahipleri var bir hafta sonra alan olmazsa boş olan kombineyi alırsın demiş.
istersen başka boş olan yerden hemen vereyim demiş sen burda olayı farklı anlatıyorsun.
bende bugün öğleden önce gittim hiç aramadığım halde kız abi geçen seneki yerinizmi dedi 10 tane kombineyi bana verdi.
ben benim yerlerimi başkasına satsaydı kızardım.
sende olsan kızardın yani ortada yanlış anlaşılma var.

Ahwettt 16.07.2013 15:34

Sen tutarda ilk defa alıpta doğal olarak en iyi yerleri istersen vermezler elbet. Ben yıllarca kombine alıyorum şimdi beni bir hafta beklemyipte yerimi başkasına verse ayıp olmazı? Sabah gittim kendi yerimi yine aldım.
Bırakında yıllardır kombine alanalrında bir ayrıcalığı olsun.)

abdurrahim_58 16.07.2013 16:27

[QUOTE=üçyıldız58;866579]kardeş geçen seneki kombine alanların yerlerini doğal olarak nurcan bir hafta bekletmek zorunda.
sen geçen seneki kombine alanların yerini istemişsin kızda sana abi bu kombinelerin sahipleri var bir hafta sonra alan olmazsa boş olan kombineyi alırsın demiş.
istersen başka boş olan yerden hemen vereyim demiş sen burda olayı farklı anlatıyorsun.
bende bugün öğleden önce gittim hiç aramadığım halde kız abi geçen seneki yerinizmi dedi 10 tane kombineyi bana verdi.
ben benim yerlerimi başkasına satsaydı kızardım.
sende olsan kızardın yani ortada yanlış anlaşılma var.[/QUOTE]

Sen oradaymışsın gibi anlatıyorsun. Bide yemin et de bu söylediğine herkes inansın. Ben sadece yeni kombine almak istiyorum dedım. Oradaki hanımefendi de yenilere veremiyoruz önce eskiler alacak bir hafta sonra gelin dedi. Olayı nerenizden uyduruyorsunuz çok merak ettim.

abdurrahim_58 16.07.2013 16:28

[QUOTE=Ahwettt;866613]Sen tutarda ilk defa alıpta doğal olarak en iyi yerleri istersen vermezler elbet. Ben yıllarca kombine alıyorum şimdi beni bir hafta beklemyipte yerimi başkasına verse ayıp olmazı? Sabah gittim kendi yerimi yine aldım.
Bırakında yıllardır kombine alanalrında bir ayrıcalığı olsun.)[/QUOTE]

Ben yer belirtmedim yalnızca kombine istedim ve hanımefendi veremeyeceğini söyledi. Uydurma yorum yapmayın.

abdurrahim_58 16.07.2013 16:34

Tekrar belirteyım bazı arkadaşlar yazdığımı anlamakta zorluk çekiyor galiba. Gidip kombine istedim herhangi bir yer belirtmedim. Ancak oradaki hanımefendi bir hafta sonra verebileceğini söyledi. Ben olayı farklı anlatmıyorum kimseyi karalama gibi bi gayretim yok durum aynen benim anlattığım gibi oldu.

sebasteia 16.07.2013 16:44

[QUOTE=abdurrahim_58;866623]Tekrar belirteyım bazı arkadaşlar yazdığımı anlamakta zorluk çekiyor galiba. Gidip kombine istedim herhangi bir yer belirtmedim. Ancak oradaki hanımefendi bir hafta sonra verebileceğini söyledi. Ben olayı farklı anlatmıyorum kimseyi karalama gibi bi gayretim yok durum aynen benim anlattığım gibi oldu.[/QUOTE]

kardeş bir yanlış anlaşılma olmuş gibi gözüküyor.

muhtemelen sizin geçen yıl satılan koltuklardan istediğinizi sanmıştır görevli. geçen yıl kombine satışı olmayan koltukların şimdi satılmaması gibi saçma bir uygulama olamaz zaten.

tekrar gidip konuşursan çözülür muhtemelen.

abdurrahim_58 16.07.2013 16:54

[QUOTE=sebasteia;866624]kardeş bir yanlış anlaşılma olmuş gibi gözüküyor.

muhtemelen sizin geçen yıl satılan koltuklardan istediğinizi sanmıştır görevli. geçen yıl kombine satışı olmayan koltukların şimdi satılmaması gibi saçma bir uygulama olamaz zaten.

tekrar gidip konuşursan çözülür muhtemelen.[/QUOTE]

Öyle olmuş olabilir. Ancak bu sitedeki bazı bilmişler olay sırasında yanımdaymış gibi lanse ettiler durumu. Ramazan günü yalan söylüyormuşum gibi bir durum ortaya çıktı ona kızdım açıkcası.

hüso58 16.07.2013 17:35

bizim taraftarımızıdan malesef hiç ümitli değilim

iborotti58 16.07.2013 21:15

gurbetteki taraftarlara sivasda maça gidemeyeceklerede belirli yerlerde 50 ve 100 liralık hatır kombinesi adı altında kulübe direk ulaşacak yardım kampanyası yapılabilinirmi.

Tuncay 17.07.2013 00:51

Bir kulubun basarisina %60 etkileyen taraftardir.Eger taraftar kulubunu her macda yalniz birakmazsa basarili bir takim olur. Zaten TARAFTAR'in kelime anlami neyi ifade ederki. Ne olur bu sene bari takimi yalniz birakmayalim.

OzkanBaskan 17.07.2013 10:36

[B]Ben yine taraftarımızdan ümitli değilim Sivasspor aşığı olanlarımız gidecek kombinesini alacak ve bunlara çok az sayıda yenileri eklenecektir kombine patlaması beklenmemeli bu memleketten anca bu kadar.[/B]

yiğido şahin 23.07.2013 12:05

asıl satışlarda başlamış diye duydum bakalım bu sene carlos etkisi olacakmı

58mesut 23.07.2013 13:12

kombinelerin acilen değiştirilmesini istiyorum.böyle rezilliği ancak dizay grup denen düzensizler becerebilirdi kendilerini çoooook tebrik ederim...rengimizin kırmızı beyaz olduğunu birilerinin hatırlaması gerekmez mi?

astaravisa 23.07.2013 13:16

kombineleri görmedim nasıl bi sınıntı var ki mesut?
ilk sayfadaki resimlerde herşey normal görünüyor.

58mesut 23.07.2013 13:20

kardeş üzerindeki resim resmen hamsi takımın renkleriyle kaplı...bizde ilk gördüğümüzde yuh dedik bu kadarı kasıtlı olur dedik

58mesut 23.07.2013 13:51

sayın forum yöneticisi önce bi kombine alda ondan sonra haber yap... resimdeki kombine kart sahte heralde çünkü bizim kombine ile arasında dizayn verenk açısından dağlar kadar fark var..

babapiton 23.07.2013 13:55

[QUOTE=58mesut;867967]sayın forum yöneticisi önce bi kombine alda ondan sonra haber yap... resimdeki kombine kart sahte heralde çünkü bizim kombine ile arasında dizayn verenk açısından dağlar kadar fark var..[/QUOTE]

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1374215501_image.jpg&w=400&h=350[/IMG]

dizayn bu değilmi ben bişey göremedim

58mesut 23.07.2013 13:56

kardeşim renk bordo mavi farkedemedinizmi.satış yapan bayan dahi kızmıştı

58mesut 23.07.2013 13:58

[QUOTE=astaravisa;867947]kombineleri görmedim nasıl bi sınıntı var ki mesut?
ilk sayfadaki resimlerde herşey normal görünüyor.[/QUOTE]

ilk sayfadaki resimler sahte heralde ...

babapiton 23.07.2013 14:11

[QUOTE=58mesut;867970]kardeşim renk bordo mavi farkedemedinizmi.satış yapan bayan dahi kızmıştı[/QUOTE]

o baskı kalitesinden dolayı öyle çıkmış olabilir büyütecek bişey yok

u2sivasspor 23.07.2013 14:12

seneye inşallah okulum biter ve bende hayırlısıyla sivasta iş bulursam alacağım

58mesut 23.07.2013 14:15

[QUOTE=babapiton;867977]o baskı kalitesinden dolayı öyle çıkmış olabilir büyütecek bişey yok[/QUOTE]

renklerin kırmızı beyaz değilde bordo mavi çıkmasını büyütmeyeceksek neyi büyüteceğiz onu söyleyin bari..

ressam58 23.07.2013 14:54

Sizin sitede gösterdiklerinizle bizim aldığımız kart arasında dağlar kadar fark var...Gittik takımımıza destek olduk kombinemizi hemen dün aldık bide baktıkki öğrenci pasosu almışız.....Bu nasıl bir tasarım anlayışıdır...büyükler demiyorum diğer takımların kombinbe kartları çok iyiyken bu tasarımı yapanları kınıyorum..
Bizim takımımızın taraftarı herşeyin en iyisine layıktır ve bu tasarım derhal değiştirilmeli bence. Hemen doğru düzgün BORDO-MAvi sivasspor bayrağı olmayan adam gibi bir kart düzenlensin diyorum.....Kombineler bizi temsil ediyor forma yapmıyorsunuz futbolculara yaptığınız formayla bizim aldıklarımız arasında bile fark var bunları sineye çektik bari KOMBİNE KARTLARIMIZ güzel bir tasarım olsun.............!!!!!!

Salim58 26.07.2013 07:32

[B]10 gün önce satışa sunulan yaklaşık 2.000 kombineden şu ana kadar satılan kombine sayısı 200 olmamış hala rengine boyuna takılanlar var.

Kombineler nezaman satışa çıkoyor diye diye satışa çıkardık kombineleri bitirdik.

Satışa çıkan kombineler bitti şimdide formalar nezaman çıkacak demeye başladık, formalar satışa çıkınca 200-300 de forma satabilirsek Allah bereket versin der artık maçlara yöneliriz stad'da yer bulmaya çalışırız..[/B]

35gürün58 26.07.2013 07:46

Maalesef Sivasspor taraftar yönünden çok şanssız bir arkadaşımızın dediği gibi
2.000 kombineden sadece %10 u yani 200 ü satılmış adamlar hala rengi,ebadı vs tartışıyor işin özü olan Sivassporluluk ruhu ile takımı yalnız bırakmamak adına herkesin kombine alması gerektiği hususunda fikir beyan edeceğine rengi,boyutu vs.vs.. ne yapacan sevgili yiğido bu giysi miki üzerine yakışanı mı seçecen bu sadece stada giriş için bir kağıt belge işin aslına bakın yüreğinizde Sivasspora destek varmı yok mu alacan mı almayacan mı gerisi bahane...

Fatih İstanbul'u alırken Bizanslı rahipler meleklerin dişi mi erkek mi olduğunu tartışıyordu yani o kadar kayıtsızlardı ... şimdi bu tartışmalarımızın rahiplerden ne farkı var..

Abdullah Yiğit taraftar hususunda ne kadar eleştirse ve acı duysa haklıdır
önce memleketine sahip çıkma bilinciiiiiii...

58mesut 26.07.2013 12:36

biz sizler gibi başkasının davulunu çalmıyoruz..13 tane kombinemezi daha ilk gün almışız ,sonra eleştirimizi sunuyoruz,,,,

B.DUMANLI 26.07.2013 12:59

Bu cüzzi meblag´ya kombinelerin coktan bitmis olmasi gerekirdi.Sivas´in merkezinde yasa kombineye ilgi duyma,merkezde oldugun halde hersey elinin altindayken formalara ilgi duyma peki bu takim nasil büyüyecek ve istenilen düzeye gelecek.
Sivasspor´u sevmek sadece sivasspor´a yapilan transferleri takip etmekmidir.
Hadi canim sende....

museboy 26.07.2013 16:22

Kombine alalim iyi hoş da, nerede görülmüş toptan alinan herhangi bi şeyin daha pahali olduğu? Kombineler bence ziyadesi ile ucuz maç biletleri de öyle ama arada bunca farkin olmasi, bütçemiz sinirli diyen yönetime taraftarin da bütçemiz sinirli demesine yol açiyor. Maçlar başlasin stad dolmasin o zaman eleştirme hakki doğar. Bizim kemikleşmiş taraftarimiz zaten biletçi tayfa, hangi sezon kombine ile doldu ki o stad? Ya da hangi takim kombine ile doldurmuş stadi?

Abdullah DuMaN 26.07.2013 16:58

Henüz zaman var bence devamı gelecektir.

yiğido şahin 03.08.2013 14:05

kombinelerde son durum nedir maçlara az zaman kaldı

babapiton 03.08.2013 14:07

[QUOTE=yiğido şahin;869911]kombinelerde son durum nedir maçlara az zaman kaldı[/QUOTE]

Dün aldım 2 kombine ve yanımda 3 kişi daha alıyordu ilgi var gibi gördüm büyük ihtimal 1000'i geçmiştir satış sayısı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48.