![]() |
Hollanda hazirlik maclari..!!
Sivassporumuzun yapacagi hazirlik maclarin bilgileri:
23 Temmuz 2013 19:00 De Graafschap-Sivasspor sportpark ‘de Pol’ Vincent van Goghstraat 74 7021ED ZELHEM Tel.: +31 314 62 17 49 26 Temmuz 2013 19.00 Go Ahead Eagles - Sivasspor Sportpark "Looënk" Pr. Margrietlaan 18 7437 VD Bathmen Tel.: +31 570 54 19 40 Son hazirlik macin bilgilerini henuz bilmiyorum, bilen varsa ve buraya eklerse sevinirim. |
Cevap: Hollanda hazirlik maclari..!!
[B]Go Ahead Eagles - Sivasspor[/B] macina nasil ulasabiliriz...
|
hangi kanaldan verilecek yayın varmı bari takımımızı seyretme imkanı bulalım
|
Sivassporun Kamp yeri neresi bilden varmi
|
Takımda denene Brezilyalı Paulinho,nun videosu.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lQnlwFcHphE[/url] |
Maclari video'ya ceken birisi olsa harika olur soyle orta halli kamerasi olan bir arkadas cok rahat maci cekip youtube uzerinden bize ulastirabilir
|
[QUOTE=sivaslihakan;867542]Sivassporun Kamp yeri neresi bilden varmi[/QUOTE]
Sivasspor`un Hollanda`daki kamp hoteli: Hotel Papendal / Arnhem Adres: Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem Telefon:+31 26 483 7911 |
[QUOTE=59yigido58;867540]hangi kanaldan verilecek yayın varmı bari takımımızı seyretme imkanı bulalım[/QUOTE]
Yayin varmi daha belli degil, pazartesi gunu arayip soracagim. |
[QUOTE=Morten58;867539][B]Go Ahead Eagles - Sivasspor[/B] macina nasil ulasabiliriz...[/QUOTE]
O macin adresi: Sportpark "Looënk", Prinses Margrietlaan 18, 7437 VD Bathmen |
[QUOTE=Morten58;867539][B]Go Ahead Eagles - Sivasspor[/B] macina nasil ulasabiliriz...[/QUOTE]
morten senin icin biraz arastirdim, ama trenle oraya gidemessin. tren istasyonunu kaldirmislar. Kucuk bir yer oldugu icin iletisimi kotu. Ordan birilerini ayarla arabayla gelmeye calis, bu is trenle olmaz. |
[QUOTE=58hsn58;867639]morten senin icin biraz arastirdim, ama trenle oraya gidemessin. tren istasyonunu kaldirmislar.
Kucuk bir yer oldugu icin iletisimi kotu. Ordan birilerini ayarla arabayla gelmeye calis, bu is trenle olmaz.[/QUOTE] Bende biraz arastirdim bir bilgi cikdimadi Deutsche Bahn'dan . Ama sanirsam ARNHEM (Gelderland) Hollanda PAPENDAL HOTEL'e Trenle ulasabilinir... |
[QUOTE=Morten58;867702]Bende biraz arastirdim bir bilgi cikdimadi Deutsche Bahn'dan .
Ama sanirsam ARNHEM (Gelderland) Hollanda PAPENDAL HOTEL'e Trenle ulasabilinir...[/QUOTE] evet kampa gidebilirsin, ama orda yine otobusu alman lagzim. Arnhem istasyonunda inip, 105 numarali otobusu alip West End duraginda inmen gerekiyor. Ordan karsiya gecip 10 dakika yurumen gerekiyor. Hafta ici 10 numarali otobuslerde var. Oda kampin yakinlarinda duruyor. |
ınsallah eksıklıklermızı ıyı bı sekılde gıderız
|
[QUOTE=Morten58;867702]Bende biraz arastirdim bir bilgi cikdimadi Deutsche Bahn'dan .
Ama sanirsam ARNHEM (Gelderland) Hollanda PAPENDAL HOTEL'e Trenle ulasabilinir...[/QUOTE] [B]Evet 58hsn58 dedin gibi orasi kücük oldu icin tren yok.... ama gitmek istiyorsan ( Deventer ) trenle git ve ordan Otobüsle bin ( var orda arastirdim simdi ) baska care yok Mortencim.... [COLOR="red"]Deventer - Bathmen = Otobüsle 20dk!!![/COLOR] NOT: Ben o Maca gidersem bilgi veririm belki seni alabilirim :) [/B] |
Kaldi 2 hazirlik macimiz, insallah onumuzdeki maclarda daha iyi oynayip galip geliriz. Bu arada 4. Hazirlik macimiz nezaman oldugunu bilen varmi? Portekiz takimiyla oyniyacagimizi biliyorum ama nezaman oldugunu daha ogrenemedim. Canli yayin icinde aradim sordum ama bilmiyoz dediler.
Cuma gunu insallah yine yigidolari bekliyorum. Sivassporumuzu desteklemeye devam edelim. |
[QUOTE=58hsn58;868196]Kaldi 2 hazirlik macimiz, insallah onumuzdeki maclarda daha iyi oynayip galip geliriz. Bu arada 4. Hazirlik macimiz nezaman oldugunu bilen varmi? Portekiz takimiyla oyniyacagimizi biliyorum ama nezaman oldugunu daha ogrenemedim. Canli yayin icinde aradim sordum ama bilmiyoz dediler.
Cuma gunu insallah yine yigidolari bekliyorum. Sivassporumuzu desteklemeye devam edelim.[/QUOTE] [B]Son hazırlık maçımızı 29 Temmuz'da yapacağız diye biliyorum.[/B] |
Go Ahead Eagles v Sivasspor mac Biletleri , ismarlanabilinir mi ?
Mac bileti bulunur mu ? |
[B]29 Temmuz 2013
18:00 (TSI 19:00) Sivasspor-Belenenses[/B] |
Hazirlik maclari: 29-7-2013 ve 31-7-2013 tabiki haber dogru ise,
Websitesi: [url]http://www.mutlu.nl/nl/[/url] WO 24.07. PANATHINAIKOS - ELAZIGSPOR 18:00h - BAKENBOSWEG 4. TEGELEN BELENENSES - KIRIAT SHMONA 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN DO 25.07. VITESSE JONG - BNEI YAHUDA 11:00 h - PAPENDALLAAN 3. ARNHEM VR 26.07. GO AHEAD EAGLES - SIVASSPOR 19:00 H - Terrein: ABS BATHMEN ZA 27.07. SC CAMBUUR - ELAZIGSPOR 16:30 h - S.C. Cambuur stadion BELENENSES - ERCIYESSPOR 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN PSV EINDHOVEN - BNEI YAHUDA De Hertgang - Eindhoven ZO 28.07. [B]MA 29.07. SIVASSPOR - BELENENSES 18:00 h - ??[/B] DI 30.07. HERACLES ALMELO - ELAZIGSPOR 18:00 h - Stadion Almelo [B]WO 31.07. SIVASSPOR - KAYSERI ERCIYESSPOR 18:00 h - Marasingel 251. ARNHEM[/B] |
bunu da yenelim 3 ihtimalimizi de görmüş oluruz takım nasıldı diye :D
|
ıyı olucak hersey
|
[QUOTE=MaXiMuM;867549]Takımda denene Brezilyalı Paulinho,nun videosu.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lQnlwFcHphE[/url][/QUOTE] Neden yanlış bilgi veriyosun kardeşim. bu adam brezilya U 19 takımında oyuncu olan Paulinho. |
[QUOTE=SivasLady;868271][B]29 Temmuz 2013
18:00 (TSI 19:00) Sivasspor-Belenenses[/B][/QUOTE] macin oynanacagi stad hakkinda hic haber yokmu?ona göre kendimizi hazirlasak |
[QUOTE=yigido yakup;868640]macin oynanacagi stad hakkinda hic haber yokmu?ona göre kendimizi hazirlasak[/QUOTE]
ben bir seyler buldum ama. hollandada oturuyorsan okuyabilirsin: [url]http://www.arnhemseboys.nl/sivasspor-speelt-komende-week-bij-de-arnhemseboys-schuytgraaf/[/url] [B]Adres[/B]: Marasingel 251 6846 DX Arnhem insallah burasidir, herhalde k.erciyes macida burada oynanacak karsisinda albert heijn'da varmis orucunuzu acarsiniz :p |
Kesin adres lazim, kulüpten kimsenin haberi yokmu bi bilgi versinler.
|
[QUOTE=sefacoban58;868698]ben bir seyler buldum ama. hollandada oturuyorsan okuyabilirsin:
[url]http://www.arnhemseboys.nl/sivasspor-speelt-komende-week-bij-de-arnhemseboys-schuytgraaf/[/url] [B]Adres[/B]: Marasingel 251 6846 DX Arnhem insallah burasidir, herhalde k.erciyes macida burada oynanacak karsisinda albert heijn'da varmis orucunuzu acarsiniz :p[/QUOTE] iste insalllah diyipte Almanyadan cikip 200 km gidip birde mac seyredemen gelirsek o Zaman daha aci olur. |
Ben gitmeyi düsünüyorum ama adres yok, hollandada oturanlar yada yönetimden kimsenin bi haberi yokmu??? Ona göre kendimizi ayarlasak. Gitmek isteyenlerde vazgecmesin. Acilen macin oynanacagi adres lütfen...
|
[QUOTE=yigido yakup;868739]iste insalllah diyipte Almanyadan cikip 200 km gidip birde mac seyredemen gelirsek o Zaman daha aci olur.[/QUOTE]
Bendede ayni ya benimkide 200 km ondan emin olmak lazim. Arnhemdeki amatur klubun sitesi yalan soylemezler herhalde |
Bende 150 km gelcenmi, kimsenin bilgisi olmamasi normal degil bence, iki gündür adres arastiriyorum.
|
[QUOTE=58 Amsterdam 58;868291]Hazirlik maclari: 29-7-2013 ve 31-7-2013 tabiki haber dogru ise,
Websitesi: [url]http://www.mutlu.nl/nl/[/url] WO 24.07. PANATHINAIKOS - ELAZIGSPOR 18:00h - BAKENBOSWEG 4. TEGELEN BELENENSES - KIRIAT SHMONA 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN DO 25.07. VITESSE JONG - BNEI YAHUDA 11:00 h - PAPENDALLAAN 3. ARNHEM VR 26.07. GO AHEAD EAGLES - SIVASSPOR 19:00 H - Terrein: ABS BATHMEN ZA 27.07. SC CAMBUUR - ELAZIGSPOR 16:30 h - S.C. Cambuur stadion BELENENSES - ERCIYESSPOR 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN PSV EINDHOVEN - BNEI YAHUDA De Hertgang - Eindhoven ZO 28.07. [B]MA 29.07. SIVASSPOR - BELENENSES 18:00 h - ??[/B] DI 30.07. HERACLES ALMELO - ELAZIGSPOR 18:00 h - Stadion Almelo [B]WO 31.07. SIVASSPOR - KAYSERI ERCIYESSPOR 18:00 h - Marasingel 251. ARNHEM[/B][/QUOTE] mutlu.nl yazmiyordu simdi yaziyor: Sivasspor-Belenenses ZOMER AGENDA [B]Volgende datum[/B] 29 07 2013 18:00 [B]Plaats Marasingel[/B] 251 [B]Evenement van[/B] 29 07 2013 18:00 tot 29 07 2013 22:00 [url]http://www.mutlu.nl/nl/wedstrijden/zomer/26/event_details.html[/url] iki sitede ayni adres yaziyor yavas yavas emin olmaya basladim:) |
mac iptalmi yoksa belenenses ver k.erciyes maclarinin o stadda oynanacagini yaziyo ama ne kadar dogru bilmem
|
[QUOTE=58 Amsterdam 58;868291]Hazirlik maclari: 29-7-2013 ve 31-7-2013 tabiki haber dogru ise,
Websitesi: [url]http://www.mutlu.nl/nl/[/url] WO 24.07. PANATHINAIKOS - ELAZIGSPOR 18:00h - BAKENBOSWEG 4. TEGELEN BELENENSES - KIRIAT SHMONA 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN DO 25.07. VITESSE JONG - BNEI YAHUDA 11:00 h - PAPENDALLAAN 3. ARNHEM VR 26.07. GO AHEAD EAGLES - SIVASSPOR 19:00 H - Terrein: ABS BATHMEN ZA 27.07. SC CAMBUUR - ELAZIGSPOR 16:30 h - S.C. Cambuur stadion BELENENSES - ERCIYESSPOR 18:00 h - LONAPARK 5. LOENEN PSV EINDHOVEN - BNEI YAHUDA De Hertgang - Eindhoven ZO 28.07. [B]MA 29.07. SIVASSPOR - BELENENSES 18:00 h - ??[/B] DI 30.07. HERACLES ALMELO - ELAZIGSPOR 18:00 h - Stadion Almelo [B]WO 31.07. SIVASSPOR - KAYSERI ERCIYESSPOR 18:00 h - Marasingel 251. ARNHEM[/B][/QUOTE] galiba bu site organizasyon sirketinin sitesi yarin Sabah sitedeki iletisim bölümündeki numarayi arayip mac yerini teyit ettirirsem hem buraya yazarim Hemde maca giderim. |
Az once aradim, ve carsamba gunu hollanda saati 18:00 (tsi 19:00) de macimiz var. Biletler 5 euro.
Straat: Marasingel 251 Plaats: Arnhem Postcode: 6846 DX |
Yarin maca gidiyom insallah
|
Paulinho´nun videosuda gösteriyorki calimi cok seven biri.Günümüz futbolunda calim yapmak göze hos gelmiyor.Gol atarken bile dahi calima giriyor.Calimla gectigi kisiler süperligde olurmu oda tartisilir.Calima girmese kendini yormasa takim icin cok daha yararli olur gibime geliyor.
|
[url]http://www.focuz.tv/programmas/de_warming_up.aspx[/url]
sivasspor De graafschap maçının genıs ozeti 24julı 2013 yazan vıdeoda |
takim güzel oynamis ve takim ruhu yerinde olduguna sevindim. ligdeki bazi takimlar 10-15 tane transfer yapmis olabilirler ama uyum saglamada ve birbirlerine alismakta zorluk cekeceklerdir, bizim takimin simdiden iyi bir ekip oldunu videoda belli oluyor .ama yine kadir topu basitcene kayip etikten sonra gol yemisis, abdurrahmaninda cok eksikleri var, yeni önlibero sart yoksa gecen seneki aciyi birdaha cekeriz buraya yaziyorum.
|
[QUOTE=kursad1981;869083][url]http://www.focuz.tv/programmas/de_warming_up.aspx[/url]
sivasspor De graafschap maçının genıs ozeti 24julı 2013 yazan vıdeoda[/QUOTE] Afedersiniz g*tü b*klu De Graafschapin bile kendi haberlerini yapan kanali var.. Yönetim artik bu konuyu ele almasi lazim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:21. |