SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   #SivassporSponsorİstiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36436)

Morten58 31.07.2013 20:57

#SivassporSponsorİstiyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41443&token=98691[/IMG]

Morten58 31.07.2013 20:57

Cevap: #SivassporSponsorİstiyor

[B]Ceyhun Yılmaz'dan Destek ! Teşekkürler ![/B]

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41444&token=67571[/IMG]

[B]Erman Kılıçdan Destek ! Teşekkürler ![/B]

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41445&token=63073[/IMG]

Del Piero 31.07.2013 21:07

twitter adresi olanlar yuklensin olmayanlar 5 dk. ayırıp açsın ve yuklensin hadi yiğidolar.... şimdi birlik günü lütfen hadiii

Sivasli010 31.07.2013 21:23

Bence Site yoneticisi twitter linki anasayfaya yerlestirse cok guzel olur

Sivasli010 31.07.2013 21:30

Tum futbol sitelerde bu twitter linki paylasmak lazim

59yigido58 31.07.2013 21:55

o kadar zengin iş adamı var sivasta veya türkiyenin dört bir yanında sivaslı olan içlerinden biri sponsor olamıyormu takımımıza

sivaslihakan 31.07.2013 22:09

Ceyhun Yilmaz sivaslimi

myyiğido58 31.07.2013 22:25

haydi yiğidolar yüklenin

Rallim58 31.07.2013 22:29

[B]twitteri olanlar yüklenin...

Aslında bunun konu olması bile acı geliyor...[/B]

5sekız 31.07.2013 22:37

boyle saçma sapan seyler yazarak komık olmayın sponsor olan zaten olur bızlerın demesıyle kımse sponsor olmaz

Sivasli010 31.07.2013 22:42

[QUOTE=5sekız;869381]boyle saçma sapan seyler yazarak komık olmayın sponsor olan zaten olur bızlerın demesıyle kımse sponsor olmaz[/QUOTE]

Sende Sivasliyim diye geciniyiorsun?

5sekız 31.07.2013 22:44

ben herkesden daha sıvaslıyım kafanı yorma burda yazmayla çızmeyle sıvas lı olunmazz

Sivasli010 31.07.2013 22:45

[QUOTE=5sekız;869383]ben herkesden daha sıvaslıyım kafanı yorma burda yazmayla çızmeyle sıvas lı olunmazz[/QUOTE]

belli canim, senin gibi dusunlerin yuzunden boyle kampanyalar basarali olmuyor

5sekız 31.07.2013 22:47

o kadar basıt bı kulup mu sıvas boyle .saçma sapan işlerle ugraşsın adam gıbı çıksın oynasın topunu al ust uste 3.4. galıbıyet bak ozaman sıraya gırerler sponsor olmak içn.kımse babasın hayrına sponsor olmaz

Sivasli010 31.07.2013 22:49

[QUOTE=5sekız;869385]o kadar basıt bı kulup mu sıvas boyle .saçma sapan işlerle ugraşsın adam gıbı çıksın oynasın topunu al ust uste 3.4. galıbıyet bak ozaman sıraya gırerler sponsor olmak içn.kımse babasın hayrına sponsor olmaz[/QUOTE]

Sen simdi demek istiyionki sivassporu sahipsiz birakin

eeee kim sahipsiz kulube sponsor olsun?

ilhan güler 31.07.2013 22:51

ANADOLU ASLANLARI ŞAMPİYON YİĞİDOLAR GELİYOR.

5sekız 31.07.2013 22:51

sivasın sahıbı sıvaslıdır .sıvas sahıpsz kalmaz herkes gıder bız taraftarlar kalır ama .dedım gıbı kardeş burda yazmayla kımse bıze sponsor olmaaaz bu işler basarıya bakar .

Sivasli010 31.07.2013 23:03

elazigi nasil buldular cokmi basarilar

münihliyigido58 31.07.2013 23:03

[QUOTE=5sekız;869381]boyle saçma sapan seyler yazarak komık olmayın sponsor olan zaten olur bızlerın demesıyle kımse sponsor olmaz[/QUOTE]

Haksiz degilsin.

Morten58 ve benzer arkadaslarin gösterdigi gayret sonrasi, yüzlerce kisi tweet ve retweet atti. Borjan ve Erman Kilic bize eslik etti. Yani gercekten pozitif bir yön aldi bu kampanya. Kimse kötü birsey diyemez.

Ama sonucta yönetimin eline karismak iyi degil.
Türkcem yetmiyor diye böyle söyleyim: Agir bir cümle olsa bile, Sivasspor takimi dilenci degil. Kimseden bagis istemez, hediye istemez.
Tabi biz Sivasspor adina degil, taraftar olarak hareket ettik. Borjan iyi kalpli ve Yigidolari sevdigi icin, oda tweet atti, helal olsun, ama sonucta bu bizim isimiz degil. Bence takimin dis görüntüsü icin cok da süper bir hareket olmadi, cünkü sponsorlarla olan iliskileri taraftarlar olarak tanimiyoruz.

''Sivasspor sponsor bulamiyor, taraftarlari bile kampanya baslatmak zorunda kaldi'', gibi bir görüntü cizilirse, bunu anlasma saglamak isteyen firmalar bizim alehimize kulanabilir, umarim bunu herkes anliyor.

Morten58 31.07.2013 23:09

[QUOTE=münihliyigido58;869394]Haksiz degilsin.

Morten58 ve benzer arkadaslarin gösterdigi gayret sonrasi, yüzlerce kisi tweet ve retweet atti. Borjan ve Erman Kilic bize eslik etti. Yani gercekten pozitif bir yön aldi bu kampanya. Kimse kötü birsey diyemez.

Ama sonucta yönetimin eline karismak iyi degil.
Türkcem yetmiyor diye böyle söyleyim: Agir bir cümle olsa bile, Sivasspor takimi dilenci degil. Kimseden bagis istemez, hediye istemez.
Tabi biz Sivasspor adina degil, taraftar olarak hareket ettik. Borjan iyi kalpli ve Yigidolari sevdigi icin, oda tweet atti, helal olsun, ama sonucta bu bizim isimiz degil. Bence takimin dis görüntüsü icin cok da süper bir hareket olmadi, cünkü sponsorlarla olan iliskileri taraftarlar olarak tanimiyoruz.

''Sivasspor sponsor bulamiyor, taraftarlari bile kampanya baslatmak zorunda kaldi'', gibi bir görüntü cizilirse, bunu anlasma saglamak isteyen firmalar bizim alehimize kulanabilir, umarim bunu herkes anliyor.[/QUOTE]

Herkes sivaslyim diyor , Sivas günlerine katilan is adamlari , bilmem televizyona cikip reklam yapip , Sivasspor destek cikmayanlar okadar cok ki.

Sivasspor ve Sivas diyip insanlari kandiranlar bile var malesef.

Ama belki kendilerine gelirler veya kalblerinde bir atis filan olur titreme olur diye böyle kapanya baslatilmis biz sivaslilar ve sivassporlular da destek cikmis.

#Tabiki ilk basta banada sacma geldi , ama malesef baska care mi var.

EneS ElmaS 31.07.2013 23:44

Size soruyorum; sizce Sivas geçen sene Riga Boya'dan kaç para aldı reklam için? Bence 300.000€'yu geçmez. Evet kabul, iyi para, ama 1-2 galibiyet ile bu parayı zaten alıyoruz dolayısıyla pekte büyük bir gelir kaynağı olduğunu düşünmüyorum.

Onun yerine yardım kurumlarının bedavadan reklam yapmak daha mantıklı gibi. Mesela Kızılay veya Kimse Yok Mu gibi kurumlara az biraz bağışta bulunup reklamını yapalım. Hem işimiz o yardımların hürmetine belkide rast gider :)

Kabullenmeliyiz; burada 3 büyütmüşler hariç kimseye bir sponsor çok fazla para vermez, maalesef bu acı gerçek. Bir galibiyet ile edineceğimiz bir miktar para için böyle kampanyaya gerek varmı? Bence hayır.. Ama yinede birlik beraberlik olması adına bir tweet attım..!

mcevahir 31.07.2013 23:46

ben de twitter da destek versem de yalnız olmamak için desteklemenin faydası olduğunu düşündüm. Sanırım yarın tag değişecek bunu biraz daha Sivaslının kendi şehrinin takımını tutmasına çevirirsek daha iyi olur. Zaten daha büyük sıkıntımız bu.Bu başlık altında birleşmek bizi daha güçlü kılar.

HALIL 01.08.2013 00:12

Bence guzel bir kampanya. Destek vermek lazim.

furkancfc 01.08.2013 00:48

Kimisi hak verir kimisi hak vermez bu kampanyaya. Bende hak vermiyenlerdenim. Sivasspor öyle sponsor arıyacak takım değil. Takımın imajını zedeliyecek bir kampanya. Yok sporsor bulamıyorlar yok şöyle yok böyle diyenler çok olacaktır. Hele bir lig başlasın şöyle alalım 3 hafta üst üste galibiyet o zaman hepsi tek tek sıraya girer. O yüzden böyle şeyler takımı küçümser gerek yok.

münihli_58 01.08.2013 01:08

Bende katildim ve yaklasik 100-120 tweet attim twitter izin vermeyene kadar yarisi kadarda retweet yaptim.
[B]Bence cok güzel oldu, taraftar olarak sosyal medyada belki ilk defa bu kadar toplanip tepki gösterebildik!![/B]

[B][U]Kücük düstük diyenlerede bir kac cift lafim olacak:[/U][/B]
Evet TT listesine girmek istedik cok tweet attik ve Ceyhun Yilmaz, Hadise, Ertem Sener, Ibrahim Toraman, Erman Kilic gibi kisilerin retweet yapmasini istedik ama en azindan biseyler yaptik, sesimizi duyurduk, Sivasspor taraftari herseyin farkinda mesajini verdik !
Gecen sezon yaklasik 5 hafta sonunda formamizda sponsor reklami vardi neden yine 5 hafta gecmesini bekleyelim? Sponsor lig baslamadan kesinlessin ki, bir an önce formalara basilsin ve gurbetcilerde izindeyken satisa sunulsun degilmi??? Riga Boya en akillisini yapti: bekledi ligin baslamasini ve haftalar 5'i gösterince geldi sponsor oldu neden? Koskoca Sivasspor acikta kalmisti daha uygun bir ücreti dahi kabul etti yeterki sponsorumuz olsun düsüncesiyle!
Bugün yaptigimiz tweet olayi sponsoru olmayan baska anadolu takimlarinida hareketlendirdi Bucaspor gibi mesela, ve bunun öncülügünü biz, [B]YIGIDOLAR[/B] yapti...
[B]Utanacak birileri varsa o da koskoca Sivassporumuza lige yaklasik 15-20 gün kalmisken, sponsor anlasmasi yapmayanlar ve baska takimlar forma tanitimi bile yapmisken sponsor olmadigi icin forma basamayanlar! [/B]

[B][U]Kücük düsürüldük diyosunuz ama Mecnun baskan medyaya acik acik söylemedimi sponsor lazim kimse destek cikmiyor diye??? BASKANIMIZ BILE ACIK ACIK DIYORKEN bizim yaptigimiz kesinlikle DOGRUYDU!! Taraftar olarak elimizden geldigince sosyal medyadan yerlisiyle, gurbetcisiyle Baskanimiza destek ciktik![/U][/B]
Bir baska gün yine yapacagiz ve yine twitter beni durdurana kadar tweet atacagim!
Bu da benim görüsüm, karsi cikan olacakmi merak ediyorum ve bu konuda cok cabuk sinirleniyorum Sivassporumuzun bu hali benide olumsuz etkiliyor!

favori58 01.08.2013 01:46

Çatlak sesleri boş verin arkadaşlar kampanyaya devam arkadaşlardan duyduğuma göre twitter sayısı 5 bini geçmiş çok müthiş bir rakam bu .Sivas sporun sponsora ihtiyacı yok diyen arkadaşlara sesleniyorum; sivas sporun yönetimi bile sponsor ararken sizlerin bu şekilde düşünmesi normalmi?
Engel olmayın,destek olun

rapge 01.08.2013 02:21

[QUOTE=5sekız;869383]ben herkesden daha sıvaslıyım kafanı yorma burda yazmayla çızmeyle sıvas lı olunmazz[/QUOTE]

Sosyal medyanin gucu tum dunyada geciyor bu bir gercek.
Bugun biz bunu yaparsak bir seyler basarabiliriz. İste o yuzden bunu yapmaliyiz. Yapmaliyizki bunu gorenler destek olmali.
Bizim elimizden gelen bu. Bunda utanilacak bir durum yok. Rezil olacakda bisey yok.
Zorla kimse birsey yapmiyor, kafasina silahda dayanmiyor yap diye. Yapana da eyvallah yapmayana da. Tercih herkesin kendi tercihidir...

astaravisa 01.08.2013 10:09

Sivasspor büyük camiadır. Yalvararak sponsor almaz formaya. Biraz kendinize gelin beyler!
Gelin sponsor olun diye yalvarırsalar gelenler çok ucuza bu işi halletmek ister.

infial§ 01.08.2013 12:41

Dün 2500 tweet atıldı bi o kadar da RT yapıldı,TT listesine giremedik,

RsT4 01.08.2013 13:22

Herseneki tartışmalar . Sivaslı işadamları ne zaman destek verdilerki ! Zamanında bu takım yalnız bırakılmasaydı 2 Sene üst üste şampiyonduk.

58Yiğidoo58 01.08.2013 14:37

Ankara'dan oturupta boş boş konuşmayın. Nerde bozuk adam var nerde karşıt görüşlü var hemen saçmalık rezillik. Ulan rezillik takımın için sesini duyurmak mı ? Bu rezillikse biz cekeriz sen otur. Zaten bu sayfanın yarısı Sivassta olmayıp Sivasın adını ağzına almaya korkan Sivasta yaşamayan ikili taraftar gurupları dolanıyor. Yazık. bari site sahibi bunları ortaya cıkarıp banlasa. :mad:

58Yiğidoo58 01.08.2013 14:44

Hareket Taraftar Hareketidir! Bunu Bir Kulübün Yapmayacagını Herkes Bilir! İkili Taraftar Olmayın Takımın İçin Güzel Olanı Yapın.

sebasteia 01.08.2013 14:47

[QUOTE=58Yiğidoo58;869550]Ankara'dan oturupta boş boş konuşmayın. Nerde bozuk adam var nerde karşıt görüşlü var hemen saçmalık rezillik. Ulan rezillik takımın için sesini duyurmak mı ? Bu rezillikse biz cekeriz sen otur. Zaten bu sayfanın yarısı Sivassta olmayıp Sivasın adını ağzına almaya korkan Sivasta yaşamayan ikili taraftar gurupları dolanıyor. Yazık. bari site sahibi bunları ortaya cıkarıp banlasa. :mad:[/QUOTE]

herkes görüşlerini özgürce ifade edebilir. biraz sakin ol, sağa sola sataşmadan, kırıp dökmeden fikirlerini yazmayı öğren...

58svs58 01.08.2013 14:50

sivasspor.com sponsor olsun nasıl fikir

58Yiğidoo58 01.08.2013 14:59

[QUOTE=sebasteia;869552]herkes görüşlerini özgürce ifade edebilir. biraz sakin ol, sağa sola sataşmadan, kırıp dökmeden fikirlerini yazmayı öğren...[/QUOTE]

Kardeşim yazılır ama milleti korkutmak için yazılmaz. Yorumlarken fazla derine dalıyorlar. Sadece biraz bu duruma bozuldum.

furky.b 01.08.2013 15:17

Her sene ayni problem, formalara gec cikarilir (Gurbetci taraftarlar forma ve diger urunleri alamaz) sponsor bulunamaz vs. vs.
Bunlarin nereden kaynaklandigina bakmak lazim, yonetimde Sivasspor icin gercekten calisan az insan oldugunu dusuniyorum. Yoksa her sezon ayni problemlerle karsilasmazdik.

EsEnTePeLi 01.08.2013 15:55

Bu akşam 21:00 da yeni bir tagla gündeme girmeyi deneyelim birçok sayfaya mesaj attım paylaşıcaklardır. Lütfen herkes duyarlı olsun. 5 arkadaşınız yapsa bunu saatlerce gündemde kalırız. Sivasspor için!

bugra5858 01.08.2013 15:57

[QUOTE=EsEnTePeLi;869560]Bu akşam 21:00 da yeni bir tagla gündeme girmeyi deneyelim birçok sayfaya mesaj attım paylaşıcaklardır. Lütfen herkes duyarlı olsun. 5 arkadaşınız yapsa bunu saatlerce gündemde kalırız. Sivasspor için![/QUOTE]

Aynen bu akşam yeni bir tag ile gündeme girmeye çalışalım. Şöyle 30-40 kişi 10-15 dakika çok sağlam tweet atıp rt yapsak gündeme gireriz. Saçma sapan ergen tagları, takip tagları gündeme giriyor da biz niye gündeme giremeyelim ?

EsEnTePeLi 01.08.2013 16:05

[QUOTE=bugra5858;869561]Aynen bu akşam yeni bir tag ile gündeme girmeye çalışalım. Şöyle 30-40 kişi 10-15 dakika çok sağlam tweet atıp rt yapsak gündeme gireriz. Saçma sapan ergen tagları, takip tagları gündeme giriyor da biz niye gündeme giremeyelim ?[/QUOTE]

Kesinlikle gireriz. Büyük Sivasspor sayfalarının organize etmesi lazım ama daha çok kişi görmeli

legolass 01.08.2013 17:07

Değerli Yiğidolar;
Ulaştırma ve Haberleşme bakanlığı müsteşarı Sayın Mehmet Habib Soluk Sivaslı hemşerimizdir. Müsteşarımız'ın Avea ve Türk Telekom ile ilişkileri gayet iyidir. Son günlerde tırmanan sponsor krizini müsteşarımızın yardımlarıyla ancak çözebiliriz. Herkes Sivasspor'u ne kadar çok istiyorsa, Ne kadar çok seviyorsa kendine düşen bu görevi yerine getirmeli ve; [url]http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/[/url] Adresine girerek, Ulaştırma ve haberleşme konusunu seçip, Habib soluktan bu haklı isteğimizi düzgün bir dille istesin. Herkes 1 tane rica mesajı gönderirse şayet, Bu iş olacak.
Destek Ol YİĞİDO !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45.