![]() |
Carlos'tan Sert Uyarı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=41625&token=54623[/IMG]
Yeni sezon öncesi oynadığı son hazırlık karşılaşmasında Kasımpaşa'ya 3-0'lık skorla mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos'tan oyuncularına sert uyarı geldi. Genç çalıştırıcı, takımıyla yaptığı toplantıda, sahada kazanmak için bütün güçlerini ortaya koymaları gerektiğinin altını çizerek, “Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir” dediği öğrenildi. Bu arada Sivasspor’un çalışmalarına bugünden itibaren devam edeceği belirtildi. |
Cevap: Carlos'tan Sert Uyarı
sana güveniyoruz Carlos desteğimizde hep seninle olacak. ALLAHın izni ile de bu sene ılk 5 e oynasakda yeter cok buyuk bı basarıyı hemen ıstemıyoruz cunku artık öğrendikki hızlı gelen hızlı gidiyor. Sivas arkanda yensende yenilsende.
|
Sivasspor'un maç sonundaki verileri olumlu. yine son vuruşlardaki etkisizliğimiz devam ediyor, hepsi bu...
|
Utakalı Sivassporu gördükten sonra bir yargıya varabileceğiz. Şimdiki halde Sivassporda golcü sorunu ve kalece sorunu görünüyor. İnş. sorunsuz bir Sivasspor izleriz..
|
orta sahada bu maçda hakan vede adem oynadıysa sonuç kaçınılmaz bu iki topçu lig topçusu değil bir an önce anlamalı carlos
|
ben hala dediğimde kararlıyım bize çok acil iyi bir kaleci lazım borjan ve korcanla bu liği götüremeyiz ortasahaya iyi bir pasör ve utakanın yanına iyi bir forvet semih veya elmander gereksiz yabancıları gönderip bir an önce bu eksikleri tamam lamamız lazım yoksa sonumuz yine hüsran
|
istatistikler skora göre çok iyiydi
Ancak bu istatistikleri ilk yari ve ikinci yari diye ayırmak mümkün olursa daha sağlıklı olur Çünkü ilk yari rakibe göz açtırmayan pozisyonları değerlendiremeyen bir sivasspor vardı Ancak ikinci yarı 3 gol yedik Eğer iyi olan değerler ilk yari için geçerli ise ciddi bir şekilde oyundan düşmüşuz demektir |
Olduğum tribünde Carlos ile aramda yaklaşık 1 buçuk 2 metre vardı, Oyuncularla ilişkileri gayet iyiydi hatta bir pozisyonda rakibin rahatça pas yapabilmesine izin verildiği için baya bir bağırdı ve aynı anda Kadir, Ziya, Adem birlikte pres yaptılar ve topu kaptılar. Carlos'un kesinlikle oyuncularla ilişkisi çok iyi ve otorite sahibi bu bence Carlos'un antrenörlüğünde hiç sıkıntı yok. Oyuncular ona uyum sağladıkça başarılar gelecektir inşallah
|
kedinin bacagini bastan ayiracaksin.. sonra pek faydasi olmuyor :)
|
bunu daha once yapması gerekıyordu yanı
|
bnce biz kasımpaşayı yenecektik regnifo gibi yeteneksiz bir forvet oynadı maçta onun yerinede utaka var ayrıca top dağıtacak adamımız mehdide yokktu
|
[B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D |
[QUOTE=DoomsDay58;870925][B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D[/QUOTE] keşkeee :) bu rengifoya hiç ısınamadım bir çoğu gibi. hani karamsar olmak da istemiyorum ama bu adamdan bı cacık olmaz gıbıme gelıo gonderılse yarıda da yenı bı forvet alınsa cok guzel olur. |
[QUOTE=DoomsDay58;870925][B]“Kazanmak için çok mücadele etmek zorundayız. Gerekirse daha agresif oynamalıyız. Duruma göre yollarımızı ayırabileceğimiz isimler olabilir”[/B]
Bu laf Rengifo'ya sanırım :D[/QUOTE] bence manuel da costa |
arkadaslar defans ve kalecı sorunu hala devam edıyor kasımpasadan uc yegenden bırsey beklemeyın
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;870931]bence manuel da costa[/QUOTE]
Da Costa iyi stoper özellikle de Paşa maçında takımın iyilerindendi ona diyeceğini sanmıyorum. |
[B]uyarının geldiği ilk hedef yer ön libero ya da göbelte oynayan topçular..sonrasında ise forvet...önümüzdeki bir kaç gün bakalım bazı değişiklikler getirecek gibi gözüküyor...[/B]
|
bence hazırlık maçları ölçü olmamalı.liğ bekleyelim acele etmeye gerek yoktur.
|
Dogubey kardesim transfer bitti demi?
|
Takımın oturmasını galiba biraz bekleyeceğiz.
|
SORUN ÇOK ben maça gittim sivassporda bşrşeyler yapmak isteyen futbolcular var sorun forveti begenmedim rengifo yetersiz takımın orta sahası zayıf inşallah biran önce düzelir ben r- karlosun daha diri daha agrasif daha cok pres yapan bir takım kuracagını beklıyordum inşallah düzelir ümitsiz degilim
|
Carlosun futbolculuk ta bir huyu vardi topu kaptirirsa onu alana kadar mücadele ederdi cok hirsli biridi bunu aynen takimina da asilamasi lazim ben bakiyorum bizim orta sahada görev yapan oyuncularimiz top gittimi ayaktan isbitti hic kendisini bozmu yor sanki nemelazim dergibi bir durusu var bu cok abes bir durum insan dedigin mücadeleci olmaliki kazansin hatayi yapan kimse düzeltende o olmali kenarda seyircide hocada kimin hata yaptigini cok net görüyor kendini kurtaramazsin bunun bilincinde olmak lazim.
|
[b]roberto carlos teknik direktörlükte henüz acemi bunu yaptığı hareketlerden çok net görebiliyorsunuz ,hazırlık maçıdahi olsa aksayan yerlere müdehalede geç kaldı sivasspor süperlige çıktığından beri gerektiğinde sert oynayan takımdı muhsin hoca döneminde kız gibi takım olduk azdaha gümleyecektik,kasımpaşa çok sert oynadı sivasspor gereğinden fazla yumuşak oynuyor maç içinde ençok ümitle renfigoya kızdı sağbekte cihanın yerine cicinho yu düşünmeli lig başlamadan böyle oyuncuları haşlaması iyioldu inş oyuncular hocaSını dinler[/b]
|
R.Carlos bugün ntvspor a canlı yayında açıklamalarda bulunmuş..Carlos açıklamalarında yakında yeni transferler olabilir demiş...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |