![]() |
Kayserispor 1-0 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/kaysvs.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında bugün Sivassporumuz Kayserispor`a konuk oluyor. Sivasspor yeni teknik direktörü Roberto Carlos önderliğinde Prosinceki'nin Kayserispor'una konuk oluyor. Karşılaşma öncesi Kayserispor'da sakatlığı bulunan Bobo'nun yerine Nobre'nin forma giymesi bekleniyor. Sivasspor'da ise önemli bir eksik bulunmuyor. Yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı giren iki takım, Kayseri Kadir Has Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Saat 20.00'de başalaucak maçta Yunus Yıldırım düdük çalacak. Mücadele Lig TV 2'den ekranlara gelecek. [COLOR=#FF0000][B]KAYSERİSPOR - SİVASSPOR[/B][/COLOR] [B]STAT:[/B] Kadir Has [B]SAAT:[/B] 20.00 [B]HAKEM:[/B] Yunus Yıldırım [B]YAYIN: [/B]Lig TV 2 [B]KAYSERİSPOR: [/B] Ertuğrul, Khizanishvili, Simic, Salih, Sefa, Yener, Mijailovic, Cleyton, Ömer Bayram, Mert Nobre, Mouche [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Robert Prosinecki [B]SİVASSPOR: [/B]Borjan, Ümit, Cicinho, Ziya, Manuel Da Costa, Adem, Kadir, Grosicki, Burhan, Aatif, John Utaka [B]TEKNİK DİREKTÖR: [/B]Roberto Carlos |
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
zor maç olacak inş 3 puanla güzel bir başlangıç yaparız
|
Maçta trubundeyim.. Umarım Roberto Carlosda sahada olur.. Kayseriyi yenecegimize inanıyorum.. sesimin son damlasına kadar destekleyeceğim..
|
İyi oyundan çok puan veya puanlarla başlamak önemli. İnşallah güzel bir şekilde biter maç bizim için. 3 puanla başlarsak güven ve moral kazanırız.
|
[FONT="Arial Black"]Ak koyun kara koyun belli olacak uzun bir maraton bizleri bekliyor maçtan sonra sonuç ta alınacak üç puan olmasa da olmasa da tek temennim güzel futbol. YİĞİTLER SAHAYA İNİYOR... [/FONT]
|
bu kadroda nereden çıktı arkadaşlar böyle şaka yapmayın
|
[B]Hadi bakalım Yiğidolar ALLAH yardımcınız olsun...[/B]
|
İnşallah 3 puan, olmazsa 1 puan o da olmazsa güzel oyun ve bir farklı mağlubiyet. Hadi hayırlısı.
|
[B]Puanlar olmasa da puan alacağımızdan ümitliyim...[/B]
|
böyle kadro çıkmaz umarım yoksa vay halımıze .. korcan cicinho costa murat ziya grosıckı kadir mehdi aatıf burhan utaka .. cıkarsın soyle bır kadro ınsallah
|
Murat yerine Da COSTA oynar sanıyorum.
|
[B]Mehdi'nin lisansı yok ki oynasın.Yabancılardan birisi gitmediği sürece oynayamaz.[/B]
|
[CENTER][IMG]http://www.footballuser.com/formations/2013/08/801673_Sivasspor.jpg[/IMG][/CENTER]
[B]Corlos'un bu kadro ile başlayacağını düşünüyorum.Takım hakkında hiç bir bilgimiz yok izleyemediğimiz için.İnşallah Carlos orta sahası çabuk geçilmeyen bir takım oluşturmuştur da farklı skorlar görmeyiz bu sezon.[/B] |
[B][COLOR="Red"]Hayırlı sezon dileklerimle ilk 5 maçta 5 galibiyet dileklerimi belirtip sakatsız kazasız şampiyonluğa oynayan bir Sivasspor bekliyorum[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=yigidolar06;872062][B][COLOR="Red"]Hayırlı sezon dileklerimle ilk 5 maçta 5 galibiyet dileklerimi belirtip sakatsız kazasız şampiyonluğa oynayan bir Sivasspor bekliyorum[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Konya'dan öyle görünüyor galiba :D Aynı dilekleri paylaşıyoruz...[/B] |
Biliyorum muhtemel kadro ama sivas bu kadroyla cikarsa sonuc yine husran olur maglesef
|
[IMG]http://www.footballuser.com/801699/Sivasspor[/IMG]
|
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı sezon dileklerimle ilk 5 maçta 5 galibiyet dileklerimi belirtip sakatsız kazasız şampiyonluğa oynayan bir Sivasspor bekliyorum Konya'dan öyle görünüyor galiba Aynı dilekleri paylaşıyoruz... [B]70 li yıllarda Sivasspor 5 te 5 yapmıştı Sivassporu Halimin hanının orda davul zurna ile karşılamaya gitmiştim Neden olmasın:D:D[/B] |
ben Kayseriden puansız döneceğimize inanmıyorum.sonuç ne olursa olsun her zaman yanındayız.
|
Bu kadroyu 5 yasindaki cocuk yazmaz bu takim boyle ciksin ben bisey blmiyorum
|
[Q
[B]KAYSERİSPOR: [/B]Gökhan, Simic, Salih, Yener, Cüneyt, Zurab, Okay, Sefa, Mouche, Cleyton, Nobre [B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Robert Prosinecki [B]SİVASSPOR: [/B]Korcan, Ümit, Cicinho, Ziya, Murat, Adem, Kadir, Grosicki, Burhan, Rengifo, Aatif [B]TEKNİK DİREKTÖR: [/B]Roberto Carlos[/QUOTE] Korcan, Ümit, Cicinho, Ziya, Murat, Adem, Kadir, Grosicki, Burhan, UTAKA, Aatif REBGİFO YERİNE UTAKA OYNARSA FARK ATARIZ |
Bu kadro ne yaw aklima riza calimbay geldi
|
Maç saati geldikçe heyecan artıyor Yiğidolar, Bu maçı kazanmak hepimizi içiin süper bir başlangıç ve moral olsun İnşallah
|
inş iyi bir skorla döneriz hedef 3 puan
|
cicinhomi bek oynucak?
|
[B]Kayseri Güçlü Bir Rakip Olacak Bu Akşam Ama Umut Ediyoruz Ve Destekliyoruz Yenmek 3 Puan Almak İçin..[/B]
|
Bence kadro: Borjan-Ziya-Da Costa-Ümit-Cicinho-Hakan-Adem-Aatıf-Grosicki-Burhan-Ahmet şeklinde olmalı Rengifo veya Utaka da yedek bekler
|
kadronun böyle olacağına kesinlikle inanmıyorum fanatikde yazan kadro siz inandıysanız vay halinize
|
[QUOTE=hüso58;872088]kadronun böyle olacağına kesinlikle inanmıyorum fanatikde yazan kadro siz inandıysanız vay halinize[/QUOTE]
özürdilerim fanatikde yazmıyo fotomaç yazyodu fanatikdeki kadroda şöle borjan apo costa ümit ziya cicinho kadir burhan aatıf grosicki regnifo |
Yenmemiz gereken bir maç Çünkü ilerki Haftalarda daha zorlu Rakiplerle Karşı karşıya geleceğiz ayrıca Nasıl başlarsan öyle gider
|
[B]İnşallah bu maçta ve szon boyunca keyifle izlediğimiz bir takımımız olur.
Ne olursa olsun dağılmadan bitirdiğimiz, çok fazla keyif alamaz isek de gelecek için parlak bir görüntü veren bir takımımız olması iyi olur inş. Çünkü yine gönlümüzce transfer yapamadık gibi. Her neyse moralleri bozmuyoruz, mücadeleye devam diyoruz. Haydi Yiğidolar gösterin gücünüzü...Merakla sizleri bekliyoruz....[/B] |
Diger arkadaslara katiliyorum kadro hic olmamis bu kadroyla cikarsak isimiz zor utaka oynamali ve murat yerine mutlaka costa cikmali adem yerine mehdi ve korcan yerine borjan ama utaka kesinlikle oynamali
|
Digiturk'de artik Sivasspor paketi yokmu? Ben göremedim..
Veya sırf avrupaya mi kapattilar paketi? Bilgisi olan varmı |
sivasspor paketi yok 4 büyükler ve tüm maçlara ait paket var..
|
Kadro açıklandı
Borjan, cicinho-costa-ümit-ziya, adem-kadir, kamil-aatıf-burhan, utaka Hadi hayırlısı |
Hasret bitiyor YİĞİDO sahaya iniyor. Haydi Bismillah
|
Carlos sahada olsa iyi olurdu ya
|
Kadro fena sayılmaz tek zayıf noktamız Adem..
|
[B]İki yerel kanal stadyumdan canlı yayın yapıyor.Gözlerim yaşardı :D[/B]
|
inş ilk maçımızı alnımızın akıyla geçer lige iyi bir başlangıç yaparız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |