![]() |
Volkan Şen gözyaşlarına boğuldu
[B]Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçının 43. dakikasında Trabzonsporlu Volkan Şen'e tribünden tepki gösterildi. Bu durum karşısında gözyaşlarını tutamayan Volkan oyun alanını terk etti. [/B]
[IMG]http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/409/volkanhaber3_V9UY2.jpg[/IMG] [B]Fotoğraf:[/B] [U][I][B]Lig TV[/B][/I][/U] Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada bordo-mavili futbolcu Volkan Şen, kendisine tribünden gösterilen tepki üzerine gözyaşıyla sahayı terk etti. Çaykur Rizespor'un 1-1'lik beraberliği sağlamasının ardından 42. dakikada maraton tribün önünde konuk takımın taç atışı kullanacağı sırada bir taraftar Volkan Şen'e sözlü tepki gösterildi. reklam Taraftarın bu davranışı sonrasında göz yaşlarını tutamayan Volkan Şen, takım arkadaşı Aykut Akgün'ün kendisini sakinleştirmeye çalışmasına rağmen, teknik heyetin de izni olmadan soyunma odasının yolunu tuttu. Volkan Şen'in 42. dakikada sahayı terk etmesiyle bordo-mavili takımın 10 kişi kalması üzerine teknik heyet, bu futbolcunun yerine 45+1. dakikada Florent Malouda'yı oyuna dahil etti. [B]Video:[/B] [url]http://www.ligtv.com.tr/haber/volkanin-gozyaslari[/url] |
Cevap: Volkan Şen gözyaşlarına boğuldu
Sevinelim mi yoksa üzülelim mi ?
Sivasspor'un eski Futbolcusu Kaan Konuk'a yaptigi hareketi halen unutamiyoruz !!! |
geçen yıl aynı olayları doğa ve hayrettinde yaşadı ağlamak çözüm değil bence durup düşünmesi lazım nerde neyi yanlış yapıyorum diye
|
Bir gram sevmem bu adami ama yapilan dogru degil bence zaten kotu oynuyorsa teknik direktor gerekeni yapar tepki mac sirasinda verilmemeli bunun kimseye hic bir faydasi olmayacagi aşikar
|
Futbol adına üzücü yrıca kim bilir ne söyledi ki bu kadar etkilendi.
Trabzon taraftarının da takımının önündeki en büyük engel olduğu bir gerçek. |
[B]Trabzon taraftarını hiç sevmem.Çok çirkefler ama Volkan'a da üzülmedim.Her futbolcu küfür yediği zaman aglayacaksa ohoooo[/B]
|
aglamaa aglamaa :D cok sevindim bu pislige.kaana neler yaptiktan sonra nefret ediyorum bu pisligi
|
Trabzon taraftarı her zaman cirkeftir. Kendilerine yakısanı yapmıslar o yüzden sasırmaya gerek yok.
|
Bu volkan yeşil sahada kalp krizi geçirip ölse üzülmem o Kaan'a yaptığı hareket hala gözümün önünde öyle şerefsizce hareketler yaparsan Rabbim de senin karşına böyle şeyler çıkartır işte
|
Zamanında yaptıklarından dolayı bu yapılanı başka futbolcuya yapılacaksa kınardım ama sana hak
çünkü 2 sene önce deplasmandaki maçta kaanın az daha ayağını kırıp ve oyunda 90 dk kalıp haksız yere iki gol atman bizi delirtti ayrıca bursasporda oynadığın zaman SİVAS deplasmanında gol attığında elinle taraftarlara bir hareket yapmıştın o olayda gözümün önünde iyi olmuş ÇİRKEF VOLKAN DAHA BETER ol |
Trabzon da kayseri de daha beter olsun. Hemde besbeter olsunlar.
|
vah canıııııım ne kadar üzüldüm göz yaşlarım ceyhun oldu
Ağlama volkan ağlama 2 ay kaldı bayrama Timsah gözyaşları dedikleri bu olsa gerek Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ...... Aklınıza gelen başka özlü söz varsa devamına ekleyin :-) |
dövselerdi keşke....
|
[B]Bir Türk atasözü der ki:
''Dinsizin hakkından imansız gelir...'' Sonuçta kötü bir olay ama Volkan Şen denen karaktersiz futbolcu aynaya bakacak..Özellikle Sivasspor maçlarında yaptığı çirkeflikleri unutmadık...Ts seyircisinin hareketine ise fazla şaşırmadım..Zaten onların mayası bu![/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;873518][B]Bir Türk atasözü der ki:
''Dinsizin hakkından imansız gelir...'' Sonuçta kötü bir olay ama Volkan Şen denen karaktersiz futbolcu aynaya bakacak..Özellikle Sivasspor maçlarında yaptığı çirkeflikleri unutmadık...Ts seyircisinin hareketine ise fazla şaşırmadım..Zaten onların mayası bu![/B][/QUOTE] Gecen sene ayni sey Hayrettinin basina geldi. Daha öncede Doga Kayaya yapilmisti. Demekki mayayla falan alakasi yok. 3-5 kendini bilmez her yerde var. Profesyonel futbolcu maca cikarken kulagini tikamasi lazim. Cocuk gibi aglayip oyundan cikmada neyin nesiymis |
[B][QUOTE=50sekiz;873521]Gecen sene ayni sey Hayrettinin basina geldi.
Daha öncede Genclerbirliginden gelen cocugun basina geldi adi su an aklima gelmedi. Demekki mayayla falan alakasi yok. 3-5 kendini bilmez her yerde var. Profesyonel futbolcu maca cikarken kulagini tikamasi lazim. Cocuk gibi aglayip oyundan cikmada neyin nesiymis[/QUOTE] hatırlatırım ts taraftarı bu tür hareketleri bundan önce de yapmıştı..hatta yabancı oyuncularına bile yapmıştı... doğrudur kendini bilmezler her tribünde olur fakat tsnin kendini bilmezliği ile kimse yarışamaz...dediğim gibi havasından mıdır suyundan mıdır MAYA meselesi![/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;873522][B]
hatırlatırım ts taraftarı bu tür hareketleri bundan önce de yapmıştı..hatta yabancı oyuncularına bile yapmıştı... doğrudur kendini bilmezler her tribünde olur fakat tsnin kendini bilmezliği ile kimse yarışamaz...dediğim gibi havasından mıdır suyundan mıdır MAYA meselesi![/B][/QUOTE] valla ben her sehirde görüyorum. Bursaspor imza töreninde omuzlarina aldigi Taiwo'yu Avrupa macinda yuhaladi son gs macinda alkisladi. :D |
Oyuncu için zor anlar olsa gerek.
|
[b]zopa yemediğine şükretsin oğünle yılmaz vuralı linç ediyorlardı ,adamlarda zerre kadar türk kanı yok ,volkanada üzülmedim o çirkef taraftara yaranacam diye sivasspora yapmadığı pislik kalmamıştı,eger stadı terketmişşse trabzondaki işide bitmiş demektir [/b]
|
Hic bir insan küfür hak etmiyor birincisi.
bir de bu oyuncu yesil sahada 90 dk var gucle mucadele ediyorsa senin guzel vakit gecirmen icin, o hic hak etmiz. Bizlerde bir söz vardir alma garibin ahini cikar ahesli ahesli diye. |
sivasspora yapmıs oldugu çirkeflikler unutulmuş degıl şimdi allah cezasını verıyor ıste
|
[QUOTE=Morten58;873494]Sevinelim mi yoksa üzülelim mi ?
Sivasspor'un eski Futbolcusu Kaan Konuk'a yaptigi hareketi halen unutamiyoruz !!![/QUOTE] Volkanı bende sevmem Bursaspordan gitmesini en çok isteyen kişide benim..Lakin bu güne kadar sahada veya dışarıda hiç kimseye herhaangi bir terbiyesizliğinide görmedim...Saha içindeki didişmeleri kasdediyorsanız geçiniz bunları..(olayı bilmiyorum) Ama hal böyle ise saha içinde olanlar orada kalır ve normaldir takılmamak gerek Volkanı sevmyen biri olarak söylüyorum bunları ..Ama bu çocucğun buradaki gözyaşları her ne olursa olsun gerçekten üzmüştür beni...futbol bu değildir olmamalı .... |
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
her maçımızda çirkeflik yapan Volkan efendi her maçımızda numaradan kendini atıp faul alan Volkan efendi yine de iyi olmuş demek bizim kitabımızda yoktur.Geçmiş Olsun.. |
Beter olsun karaktersiz adam
|
Volkan Şen,Sivassporlu futbolcunun sırtına kramponlarınla basarken duyguların yokmuydu?Zerre kadar üzülmedim.Trabzon un rezil seyircisine de bu yakışırdı zaten
|
Başkanları acımıyorken biz niye acıyalım.
Trabzonspor Başkanı ne demiş [URL="http://kralspor.ensonhaber.com/haciosmanoglu-volkan-seni-gonderiyor-2013-08-27.html"]http://kralspor.ensonhaber.com/haciosmanoglu-volkan-seni-gonderiyor-2013-08-27.html[/URL]. |
lan dingil kim sana dedi trabzonspara git diye?? sanki kendisi bilmiyiordu boyle olucagni
|
ahlak değeri olmayan her sivas maçında dahada ahlaksızlaşan bu değersizi tertemiz sayfamıza koymamız beni derinden üzmüştür
|
[QUOTE=cemahmety;873508]Bu volkan yeşil sahada kalp krizi geçirip ölse üzülmem o Kaan'a yaptığı hareket hala gözümün önünde öyle şerefsizce hareketler yaparsan Rabbim de senin karşına böyle şeyler çıkartır işte[/QUOTE]
Bu nedir ya!!! YUH sana. Bir insan Binlerce milyonlarca kişinin karşısında kalp krizi geçirip ölecek ve sen sevineceksin SEN İNSAN MISIN??? Böyle bir düşünce olur mu? |
burak yılmaz engin baytar ve volkan şen türk futbolunun en karaktersiz en çamur futbolcuları zerre kadar üzülmedim yaptığı çirkeflikler daha dün gibi hafızalarımızda
|
Aklima recep ivedikin 3.filmindeki paintball sahasinaki repligi geldi
-Oynamiyorum yaaaaaa:)) |
benzer şeyler geçen yıl bizim stadımızda da oldu..taraftarların futbolculara tepki göstermesinin yolu bu değildir..."Volkan'a iyi olmuş" şeklindeki yorumlarıda hayretle karşılıyorum...bu nasıl bir spor anlayışıdır nasıl bir düşmanlıktır!!! birkez olsun kendinizi onun yerine koyun...Türk futbolunun önündeki en büyük engel, futbolcuya küfür ederek herşeyi çözeceğini sanan cahil taraftarlar ve onlara destek olan yöneticilerdir...trabzonsporu da Volkan Şen'i de bitim kadar sevmem...ama bu yapılanın yanında olmaktan da utanırım...
|
[QUOTE=58sinan58;873555]burak yılmaz engin baytar ve volkan şen türk futbolunun en karaktersiz en çamur futbolcuları zerre kadar üzülmedim yaptığı çirkeflikler daha dün gibi hafızalarımızda[/QUOTE]
Emre belozoglu, volkan demirel, sabri sariogluda eklenebilir. Burak bence haketmiyor bu listede yer almayi bursa macindan sonra gitti enesi attigi golden dolayi tebrik etti biraz fazla yumusak bir oyuncu ama bence kesinlikle bunlarla ayni listeye konulmaz |
[QUOTE=58g0kberk58;873572]Emre belozoglu, volkan demirel, sabri sariogluda eklenebilir. Burak bence haketmiyor bu listede yer almayi bursa macindan sonra gitti enesi attigi golden dolayi tebrik etti biraz fazla yumusak bir oyuncu ama bence kesinlikle bunlarla ayni listeye konulmaz[/QUOTE]
evet bu saydığın adamlarda o listeye giriyor ama burak yılmaz da her maçta faul almak için yerlerde yuvarlanıyor üstünü başını yırtıyor en ufak bir temasta kendini yere atıyor her pozisyonda hakeme itiraz ediyor senin fikrine saygı duyarım ama benim şahsi görüşüm böyle |
[QUOTE=58sinan58;873578]evet bu saydığın adamlarda o listeye giriyor ama burak yılmaz da her maçta faul almak için yerlerde yuvarlanıyor üstünü başını yırtıyor en ufak bir temasta kendini yere atıyor her pozisyonda hakeme itiraz ediyor senin fikrine saygı duyarım ama benim şahsi görüşüm böyle[/QUOTE]
Hocam Burak son zamanlarda kendine çeki düzen verdi kendini yere atma konusunda.Bilmiyorum pek takip etmiyorum ama.. |
Sadece Sivas'a değil birçok takıma yaptığı ahlaksızca hareketlerinin cezası elbet bir gün çıkacaktı, çok sevindim bu olaya ...
|
Bursaspor yönetimi ve taraftarından da Volkan'a destek gelmiş, Bursaspor'a geri dönüş söz konusu olabilir.
|
Kendisini hic sevmem ve oynadigi oyunla tepkiyi hak ediyordu zaten ve bizim türk insaninin ilk basvurdugu tepki tarzi küfürdür ve trabzonlulardan geldigini düsünürsek hic sasirmadim ve üzülmedim bu olaya. Insallah Sivassporumuzda böyle durumlarla karsi karsiya gelmeyiz bizim taraftarimiz can'dir
|
Allah´in sopasi yok.
|
[QUOTE=bahbaba58;873509]Zamanında yaptıklarından dolayı bu yapılanı başka futbolcuya yapılacaksa kınardım ama sana hak
çünkü 2 sene önce deplasmandaki maçta kaanın az daha ayağını kırıp ve oyunda 90 dk kalıp haksız yere iki gol atman bizi delirtti ayrıca bursasporda oynadığın zaman SİVAS deplasmanında gol attığında elinle taraftarlara bir hareket yapmıştın o olayda gözümün önünde iyi olmuş ÇİRKEF VOLKAN DAHA BETER ol[/QUOTE] Volkanı sevmediğimi bir önceki yorumumda belirttim lakin dün gibi hatırlarım Sivas maçında yaptığı hareket Sivas halkına değil sevgilisine yapmış olduğu çok masumane bir kalp işareti hareketiydi ...açınız arşivlere bakınız....Saha içerisinde lanlara çok fazla takılmamak gerek...Volkanı sevmeyen ben bile Volkana gelene kadar o kadar fazla istenmeyen adamı gösterebilirimki ...Volkan demırel emre belezoğlu engin baytar burak yılmaz ibrahim toraman ellı tane daha sayabilirim ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:03. |