SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kupa Erciyes'in (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36912)

SivasSpor.Com 07.09.2013 20:10

Kupa Erciyes'in

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41878&token=33043][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41878&token=33043[/img][/url]

Bu yıl 15. düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nın sahibi Kayseri Erciyesspor oldu.

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor 15. Cumhuriyet Kupası maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı penaltı atışları sonrası Kayseri Erciyes 5-4 kazandı.

Teknik Direktör Roberto Carlos, karşılaşmada daha çok lig maçlarında forma giyemeyen oyunculara şans verdi.

Karşılaşmada Kayseri Erciyes 2 kez Sivas kalesinde etkili oldu. Sivasspor ilk tehlikeli atağını 9.dakikada gerçekleştirdi. Bu dakikada Grosicki orta sahadan aldığı topla rakip ceza saha dışından kaleyi gördüğü anda vurdu, top kaleci Atilla"nın müdahelesiyle kornere çıktı.

Sivasspor 3 dakika sonra golü buldu. 12. dakikada gelişen sol kanat atağında Utaka"nın derinlemesine pasında topla buluşan Hakan güzel bir vuruşla fileleri havalandırdı. [B]1-0[/B]

Golden sonra üstünlüğü ele geçiren Kırmızı- beyazlılar üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede farkı açmak için fırsat aradı. Özellikle Polonyalı oyuncu Grosicki ferdi çabasıyla kendini de göstermek amacıyla Kayseri takımına tehlike dolu anlar yaşattı.

Kalan dakikalarda her iki takımda atak geliştirdi ancak etkili olmayınca ilk yarı Sivasspor"un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın 2. yarısına Sivaspor hızlı başladı. 48.dakikada sağdan gelişen atakta ceza alanında topla buluşan Hakan"ın vuruşu kaleci Atilla"dan döndü, dönen topu önünde bulan Aatıf"ın vuruşunda top yine kaleciden dönerken, defans topu uzaklaştırdı.

Kayseri Erciyes 51. dakikada mutlak golü kaçırdı. Ceza sahası içinde topla buluşan Üstün"ün vuruşu direkten dönerken tehlikeyi defans uzaklaştırdı.

Dakika 55"de Kayseri Erciyespor, korner atışı sonrası ceza sahasında defans arkasına sarkan topu Üstün"ün filelere göndermesiyle beraberliği sağladı.[B]1-1[/B]

Maçta her iki takımda ataklar geliştirirken Erciyes maçın son dakikalarında rakip kalede gol aradı. Uzatma dakikalarında ceza sahası içinde topla buluşan Murat Akın vuruşunda Kaleci Korcan tehlikeyi önledi.

Maçın normal süresi 1-1 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. 5 penaltı atışının yapıldığı kupa maçında Sivasspor"dan Hakan Arslan ve Grosicki"nin penaltıları ile Kayseri Erciyes"ten Üstün vuruşu gol olmayınca Erciyesspor karşılaşmayı 5-4 galip bitirerek 15. Cumhuriyet kupasının sahibi oldu.

Sivasspor"un 2. lik kupasını Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay verirken Konuk ekibe kupayı Vali Vekili ,Salih Ayhan verdi.

[B]MAÇTAN NOTLAR[/B]

Sivasspor taraftarına jest yaparak karşılaşmayı ücretsiz olarak taraftarına izletti. Yerel televizyonun canlı yayınladığı maçı yaklaşık 4 bin taraftar takip etti.

Cumhuriyet Kupasında ilk 10 turnuvada 4 takım arasında eleme usulü yapılan maçlar sonunda sahibini bulan kupa, son 5 organizasyonda ise tek maçlı eliminasyon sistemine göre kupanın sahibi belirleniyor.

[B]Stat:[/B] 4 Eylül
[B]Hakemler:[/B] Ömer Faruk Ocak, Mustafa Savranlar, Süha Adıyaman

[B]Sivasspor:[/B] Korcan, Kadir Bekmezci(Adem), Murat Akça, İbrahim Sürgülü(Cicinho), Navratil, Grosicki, Eren Aydın, Hakan Aslan, Rengifo, Aatıf, Utaka

[B]Kayseri Erciyes:[/B] Atilla, Emre, Bilal, Numan, Erhan Güven, Serkan, Murat Akın, Serhat Atak, Emre Dönmez(Hammar), Kerim Avcı(Volkan), Üstün Bilgin,

[B]Sarı kart:[/B] Hammar,Bilal Kılıç (K.Erciyespor)
[B]Goller:[/B] Dk. 11 Hakan Aslan (Sivasspor), Dk.55 Üstün (K.Erciyespor)

58_babacan_58 07.09.2013 20:12

Cevap: Kupa Erciyes'in

[B]Benim anlamadığım biz bu utakadan rengifodan penaltıdanda olsa bir gol izleyemiycekmiyiz ya ? Murat akçaya bile penaltı kullandıran carlos, utaka ve rengifoya attırmadı.[/B]

58_babacan_58 07.09.2013 20:14

[B][COLOR="Red"]Rengifoyu beğenmediğimi taa antrenmanları izlerken söylemiştim, bu maçtada hiç yoktu zaten,resmen 1 kişi eksik oynadık. Takımın savunma ve yan top sorunu devam ediyor bi an önce önlem alınmalı.[/COLOR][/B]

50sekiz 07.09.2013 20:17

Erciyesspor yedek agirlikli ve yabanci futbolcusuz oynamasina ragmen Kupayi aldilar.
Roberto Carlos'un isi zor cünkü stajyer hoca ve nerede ise sifirdan kurulmus bir takim. Bakalim bu sinavdan nasil cikacak.

SivasliMuhammed 07.09.2013 20:18

bu mactanda hatalarimizi gördük ve insallah daha hata gelmez.penaltilar hep sansdir kafaya takmayin :)

58svs58 07.09.2013 20:20

33 binlik stad isteyenler nerede ben göremedim. 1000 kişi vardı stadda. bedava olmasına rağmen kimse gelmedi

Salim58 07.09.2013 20:22

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41879&token=46173][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41879&token=46173[/img][/url]

[B]Kayseriden tek başına bu maça gelen Kayseri Erciyesspor taraftarı kupayı alıp Kayseriye döndü helal olsun.:)[/B]

58svs58 07.09.2013 20:26

en azından final oynadık kanımızın son damlasına kadar savaştık. penaltılarla kaybettik. üzülmüyorum ikincilik kupasını aldık

VipReal 07.09.2013 20:28

[B]utaka bıraz kıpırdanır gıbı oldu gene ama rengıfo da tık yok zaten geçmısıne bakın peru-polonya gıbı nıspeten turkıyeye gore daha kolay olan lıglerde bıle golcu bır oyuncu olmamıs[/B]

silverli 07.09.2013 20:29

Rengifo bu takımın futbolcusu olamaz..devre arası gönderilmeli..
Utaka sol kanatta oynayabilir..
Grosicki artık ülkesine donmeli..

Morten58 07.09.2013 20:33

[QUOTE=50sekiz;875490]Erciyesspor yedek agirlikli ve yabanci futbolcusuz oynamasina ragmen Kupayi aldilar.
Roberto Carlos'un isi zor cünkü stajyer hoca ve nerede ise sifirdan kurulmus bir takim. Bakalim bu sinavdan nasil cikacak.[/QUOTE]

'Sivasspor'da yedek kadroyla cikti. Ibrahim Sürgüllü , Jakup Navratil , Murat Akca , Hakan Arslan , Hernan Rengifo , kaleci Korcan Celikay , Eren Aydin ilk kez ilk 11 de sans buldular. Ayrica Grosicki'de 2 hafta sonra tekrar sans buldu.

Sürekli oynayanlardan bir tek Aatif , Utaka ve Kadir Bekmezci vardi suana kadar.

Sivasspor'un durumu iyi , Timur Bayram Özgöc , Aydin Karabulut ve Abdulkadir iyilestikden sonra daha alternatifli ve iyi kadro olusturulacaktir .

Ben Jakup Navratil ve Hernan Rengifo yu hic begenmedim. Ibrahim Sürgüllü fena degildi ilk maicna göre. Cok iyi bir Sivasspor gelecektir .

Ayrica taraftarlar ****e Hakem diye bagirmasi hic hos olmadi !!!

34MUAMMER58 07.09.2013 20:37

[b]erciyesi kutlamak lazım,2 takımda yedek ağırlıklı taKımla çıktı bu maç lig için ölçü olmamalı ,yedek bile olsa aynı hataları tekrar ediyoruz ,yan top ,kanat organizasyonlarına karşı koyamıyoruz,sivassporun önliberoları sivassporu taşıyacak kalitede değil,ortasahada batalla ,alex ,fernandes gibi top daıtacak kalitede adam yok,forvet hattı halaa sorunlu,r.carlos takımı görmek için pek değişiklik yapmadı,bence bu kadrodan en fazla groseçki ,hakan,navratil ilk 11 e girer rengifoda en ufak ilerleme yok takım 10 kişi değil 9 kişi oynadı ,oynayamadı 10 kişi oynamış olduk kaptırdığı toplar bize atak olarak döndü rakip 12 kişi gibi oynadı:mad:,groseçkiye yedek kalmak yaramış,bugün bayaa göze çarptı gayretliydi,skoru penaltıya bırakmıyacaktık r.carlosda halaa tecrübesiz ,burhaN ve mehdi 20 dak oynasa maç dönerdi,sahada göreceği herşeyi 70. dak. kadar gördün çıkar artık rengifoyu utakayı ligdede böyle inatlaşırsa işimiz var :mad:ALLAH tan bu takım ligde mücadele etmiyor yoksa maç kazanmamız zor olurdu[/b]

HALIL 07.09.2013 20:41

Kupayi bir kayseri takimina armagan ettik resmen!

50sekiz 07.09.2013 20:47

[QUOTE=Morten58;875500]'Sivasspor'da yedek kadroyla cikti. Ibrahim Sürgüllü , Jakup Navratil , Murat Akca , Hakan Arslan , Hernan Rengifo , kaleci Korcan Celikay , Eren Aydin ilk kez ilk 11 de sans buldular. Ayrica Grosicki'de 2 hafta sonra tekrar sans buldu.

Sürekli oynayanlardan bir tek Aatif , Utaka ve Kadir Bekmezci vardi suana kadar.

Sivasspor'un durumu iyi , Timur Bayram Özgöc , Aydin Karabulut ve Abdulkadir iyilestikden sonra daha alternatifli ve iyi kadro olusturulacaktir .

Ben Jakup Navratil ve Hernan Rengifo yu hic begenmedim. Ibrahim Sürgüllü fena degildi ilk maicna göre. Cok iyi bir Sivasspor gelecektir .

Ayrica taraftarlar ****e Hakem diye bagirmasi hic hos olmadi !!![/QUOTE]

Navratil gecen sene banko oynuyordu, Hakan Arslan zaten forma sansi buluyor, Korcan Borjan'in yerine oynasin deniliyor, Rengifo banko 11 oynasin diye alindi vs.

Bence sorun bazi futbolcularin henüz formunda olmayisi ve yeni kurulmus takim olmasindan dolayisi uyum sorunu olusu.
Burada Carlos'a büyük görev düsüyor.
Yeni kurulmus futbolcu toplulugundan takim yaratmasi lazim.
Takim yaratamazsa basari gelmez
Isersen 11 tane süper oyuncu transfer et, takim olmasi lazim
Ben bugün sahada takim göremedim.
Bu mac hazirlik maci gibi birseydi
Eskisehir ve Kasimpasaspor maclari yol gösterici olacaktir
Bekleyelim bakalim
Rengifo'yu sahada görmedim aklimda ilk yarida kacirdigi bir pozisyon kaldi baskada birsey yapmadi.
Utaka formsuz bu cok net görünüyor. daha süreye ihtiyaci var
Korcan bugün Borjan'dan kötü oynamadi bazi kritik kurtarislari oldu
örnegin 88. dakikada

Morten58 07.09.2013 20:53

[QUOTE=50sekiz;875504]Navratil gecen sene banko oynuyordu, Hakan Arslan zaten forma sansi buluyor, Korcan Borjan'in yerine oynasin deniliyor, Rengifo banko 11 oynasin diye alindi vs.

Bence sorun bazi futbolcularin henüz formunda olmayisi ve yeni kurulmus takim olmasindan dolayisi uyum sorunu olusu.
Burada Carlos'a büyük görev düsüyor.
Yeni kurulmus futbolcu toplulugundan takim yaratmasi lazim.
Takim yaratamazsa basari gelmez
Isersen 11 tane süper oyuncu transfer et, takim olmasi lazim
Ben bugün sahada takim göremedim.
Bu mac hazirlik maci gibi birseydi
Eskisehir ve Kasimpasaspor maclari yol gösterici olacaktir
Bekleyelim bakalim
Rengifo'yu sahada görmedim aklimda ilk yarida kacirdigi bir pozisyon kaldi baskada birsey yapmadi.
Utaka formsuz bu cok net görünüyor. daha süreye ihtiyaci var
Korcan bugün Borjan'dan kötü oynamadi bazi kritik kurtarislari oldu
örnegin 88. dakikada[/QUOTE]

A2 takimiyla cikacak halimiz yokya.

Ayrica Rengifo'yu hic kimse begenmiyor bu macta denedi ama tutmadi , lig macina gelince Fenerbahce maci disinda hep iyi oynadik iyi de olcacigz.

Aydin Karabulut , Timur Özgöc , sonra Rafik Djebbour gibi oyuncularimizda var....

Gecen Sezon RIZA CALIMBAY hocayla lige cok iyi basladik da ne oldu ?

Önemli olan tabiki takim olmak ve bunu Sivasspor adim adim daha iyi yapacak.

kamışlı58 07.09.2013 21:59

[QUOTE=58_babacan_58;875488][B]Benim anlamadığım biz bu utakadan rengifodan penaltıdanda olsa bir gol izleyemiycekmiyiz ya ? Murat akçaya bile penaltı kullandıran carlos, utaka ve rengifoya attırmadı.[/B][/QUOTE]

bence carlos bu golcüleri göze gelmesin diye saklıyor nazarlarsalar mazallah:D:D

MaXiMuM 07.09.2013 22:00

[QUOTE=58svs58;875492]33 binlik stad isteyenler nerede ben göremedim. 1000 kişi vardı stadda. bedava olmasına rağmen kimse gelmedi[/QUOTE]

[B]1.000 kişi mi ? Abartma istersen. Maraton ve karşısı doluydu. Sadece kale arkaları boştu.[/B]

myyiğido58 07.09.2013 22:06

yahu bu grosıckıde nıye bu kadar ısrarlıyız adamdan hıc bı halt olmuyo ıste gıtsın

psychology58 07.09.2013 22:34

[QUOTE=58svs58;875492]33 binlik stad isteyenler nerede ben göremedim. 1000 kişi vardı stadda. bedava olmasına rağmen kimse gelmedi[/QUOTE]

33 bin kişilik stadı da ne yapacaksınız doldurabilecek misiniz diyen arkadaş sana sadece dün ki milli maç Kayseri de değil de Sivas da oynanabilirdi diyorum.

cılgınsivas58 07.09.2013 22:38

bu takımdan bu sene bişi olmaz 1 sıfır ondeyken maçı penaltılara kadar getirip yenilen tek takım biziz harelde

erhan 10 07.09.2013 22:45

Fazla yorum yapmamak lazım ama Grosicki çok iyiydi isteyen eleştirsin takımın en iyisiydi.Murat'ın bu takımda işi yok.Eren Aydın Ziya'dan çok daha iyi.Kadir,Hakan Arslan ilk defa önlibero oynuyor gibiydiler.Utaka solda oynamaya daha alışkın bu aşikar.Navratil yetersiz.İbrahim Sürgülü gelişmesi lazım kötü.Aatıf iyi ama bazen top eziyor.Rengifo bazen kafa topları aldı ancak eksik oynadık resmen rezalet bir futbol oynadı.Son olarak : Bu ne rahatlık ? Evet hazırlık maçı ama neticesinde göreviniz elinizden geleni yapmak.Yazık oldu.Yine gereksiz bir maç yüzünden canımız sıkıldı.

legolass 07.09.2013 23:27

[B]maçi statta izledim.vip tamami dolu maraton ise nispeten doluydu.58.dakikada mesale yakip sonrada sahaya atanlar ne gerek var bunlara neye yariyor elinize biseymi gecti? yeni transferler djebbour ve aydinda tribundeydi. maca geleck olursak ydeklerimizn hicbiri hazr degil.murat akca eren aydin ve grosicki birazcik daha goze carptilar. korcan kalede guven vermedi.navratil tribnde kalici olur.tamamen yedek ve grnclerden olusan hicbir yabancisi oynamayn erciyese 3 ndt pozisyon verdik beceriksizliklerindn atamadilar.orta alanda hakn ydegi bile haketmeyeck kadr kotuydu.kadir standart seklde kotu.atif ortada oynayamaz cok top kaybetti.utaka sol acikta kipirdanir gibi oldu ama dise dokunud bir tek asist yapabildi o da cok top kaybetti.grosicki takimn en iyisi denebilir.tribunde oturmak yaramis.driblingleri paslari sutlari iyiydi ama sadece ilk yarida yApabildi.rengifoyu sivasa getrenn futbol bilgisnden suphe ederim.bugun sahada ben olsam ondan daha yararli olurdum.adamin yaptigi tek sey bos bos kosmak ve pas hatasi yapmak.tam bir kazma oyuncu.
mactan sonra murat erdogana abi takim duzelecekmi dedim insallah dedi!
mactan sonra atif ve ailesi,kamil grosicki. burhan ve sevgilsi,eren aydin murat akca adem kocak aydin karabulut mc donaldsta yemek yediler.keyifleri bayaa yerindeydi

[/B]

Kokomo 07.09.2013 23:31

KAdro dizilişimiz aşağıdaki gibi miydi ?

Korcan

Murat - Navratil - İbrahim - ERen

Hakan - KAdir

Utaka - Aatıf - Grosicki

Rengifo

Morten58 07.09.2013 23:38

Lig veya hazırlık maçında aldığımız kötü sonuçta, genelde aynı kişiler olumsuz yorum yapmaktan kaçınmıyorlar.

Değerli Yiğidolar, herkes şunu iyi bilsin ki Sivasspor ligin köklü takımlarından biridir.Bu sezona birçok yeni transfer ve
farklı bir oyun sistemiyle başladığımız için takımımız yavaş yavaş rayına oturuyor.Herkes biraz daha sabırlı olsun ve gönlü rahat olsun
takımımız uyum süreci atlattığında lige damgamızı vuracağız.

avare 08.09.2013 00:15

Eskisehir bizi kendi sahamizda Yener elini kolunu sallayarak gider gorun bakin

MERDO 08.09.2013 03:31

kalaye kesinlikle korcan geçmeli borjan dan bir halt olmaz. yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yok banko oynayaack yabancılar atıf-kamil-mehdi-costa-deboor cicinyo utaka yedi ettı zaten rengifo borjan navratilli nerde oynatacan bu kalitede ligimizde çok oyuncu vaar.

Mete209 08.09.2013 06:44

Erciyesspor'u tebrik ederim. Centilmence geçmesi önemliydi.

dede58 08.09.2013 07:35

[QUOTE=Salim58;875493][url=http://resimzade.com/Show.html?i=41879&token=46173][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41879&token=46173[/img][/url]

[B]Kayseriden tek başına bu maça gelen Kayseri Erciyesspor taraftarı kupayı alıp Kayseriye döndü helal olsun.:)[/B][/QUOTE]

Günün bence en güzel ve anlamlı resmi bu olmuştur. Mizahi olarak ta güzel yorumlanmış :D

mksivas 08.09.2013 10:38

selam arkadaslar bu yıl cok kotuyuz ve aynı sorunlar devam edıyor takımın uzerınde ölu topragı var hıc heyacan yok kadır utaka korcan ve hangısını yazayın kamıl ve atıf bıraz haraketlı dıgerlerı fıyasko ucuncu ılg takımı bıle bunladan daha atak oynuyor tamam kupa dostluk ama neden bız zorlamıyoruz hıc oyuncuların umurunda degıl olursa olur olmazsa olmaz gıbı bu oyun devam ederse kımse maca gelmez seyırcı galıbıyet bekler hermacta yenılırsen nıye gelsın morelını bozsun nerse hayırlısı

MaXiMuM 08.09.2013 10:46

[B]En azından final oynamışız, Finale kadar gelip penaltılarla kaybetmek, hiç olmazsa ikincilik kupasını almışız.....:D:D:D

Memleketimin Futbol ulemalarından inciler :D:D:D[/B]

adres58 08.09.2013 10:47

[QUOTE=MaXiMuM;875594][B]En azından final oynamışız, Finale kadar gelip penaltılarla kaybetmek, hiç olmazsa ikincilik kupasını almışız.....:D:D:D

Memleketimin Futbol ulemalarından inciler :D:D:D[/B][/QUOTE]

Bizde hep finale kadar gelip yıhılıyoh abi ya.. Bu ne şansdır :D :D

MaXiMuM 08.09.2013 10:52

[QUOTE=adres58;875595]Bizde hep finale kadar gelip yıhılıyoh abi ya.. Bu ne şansdır :D :D[/QUOTE]

Olsun, finale gelmekte başarı :D

ahmet ali 08.09.2013 14:00

[QUOTE=33sivasli58;875525]33 bin kişilik stadı da ne yapacaksınız doldurabilecek misiniz diyen arkadaş sana sadece dün ki milli maç Kayseri de değil de Sivas da oynanabilirdi diyorum.[/QUOTE]
Sayın Arkadaşım, Kayseri şehrinin bu guçlu lobisi varken Sivas'ımızın stadı 33 BIN değil 333 BIn olsa bile Kayseri dururken Sivas'ta milli maçı oynatmazlar....

hakan367 08.09.2013 16:02

çekirdekci tayfaya kurban oluyum o meşaleyi sahaya atanlar kendini ne sanıyor . önümde bi tane adam elınde telefon duvar kağğıdı fenerbahçe maç oynanırken oyun oynuyor kafasını kaldırıyor atııf'a sövüyor biz tepki gösterincede oynamayana söverim . kimsin sen kardeşim bedava maça gelmiş kaç maça gelıyon bi fener bi gs'ye gelıodur sorsan bu şehirde bu çok. ''gerçek sivaslılar'' maça gitmezse böyle olur.

hakan367 08.09.2013 16:09

korcan top gelmedi değerlendirme yapılamaz. murat sağ bekde sırıtmadı . ibrahim genç 2 sene sonra bu takımda ilk 11 de oynar . navratil zayıflatmış carlos onu :D costa cezalı olunca 11 de . kadir hakan iyi birer yedek olabilirler ama 11 oyuncusu değil rengifo kafa toplarında iyi maç eksiğini kapatması lazım. utaka asıl mevkisinde zaman zaman etkili oldu grosicki sonradan oyuna girip etki edebilir atıff henüz mevkisine alıştığını düşünmüyorum .

sirseri58 08.09.2013 17:02

[QUOTE=kamışlı58;875515]bence carlos bu golcüleri göze gelmesin diye saklıyor nazarlarsalar mazallah:D:D[/QUOTE]

muhahahah

:D:D:D:D

bulutbey27 08.09.2013 19:26

Ben takımın çok zayıf yönleri olduğunu düşünüyorum çok mesafe kat etmemiz gerekiyor

4eylül 08.09.2013 21:47

kayseri maçı tam bir fiyasko adamların yedeklerini bile yenemedik işimiz çok zor

eroldeger 08.09.2013 22:12

[QUOTE=SivasSpor.Com;875487][url=http://resimzade.com/Show.html?i=41878&token=33043][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41878&token=33043[/img][/url]

Bu yıl 15. düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nın sahibi Kayseri Erciyesspor oldu.

Sivasspor ile Kayseri Erciyesspor 15. Cumhuriyet Kupası maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı penaltı atışları sonrası Kayseri Erciyes 5-4 kazandı.

Teknik Direktör Roberto Carlos, karşılaşmada daha çok lig maçlarında forma giyemeyen oyunculara şans verdi.

Karşılaşmada Kayseri Erciyes 2 kez Sivas kalesinde etkili oldu. Sivasspor ilk tehlikeli atağını 9.dakikada gerçekleştirdi. Bu dakikada Grosicki orta sahadan aldığı topla rakip ceza saha dışından kaleyi gördüğü anda vurdu, top kaleci Atilla"nın müdahelesiyle kornere çıktı.

Sivasspor 3 dakika sonra golü buldu. 12. dakikada gelişen sol kanat atağında Utaka"nın derinlemesine pasında topla buluşan Hakan güzel bir vuruşla fileleri havalandırdı. [B]1-0[/B]

Golden sonra üstünlüğü ele geçiren Kırmızı- beyazlılar üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede farkı açmak için fırsat aradı. Özellikle Polonyalı oyuncu Grosicki ferdi çabasıyla kendini de göstermek amacıyla Kayseri takımına tehlike dolu anlar yaşattı.

Kalan dakikalarda her iki takımda atak geliştirdi ancak etkili olmayınca ilk yarı Sivasspor"un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

Karşılaşmanın 2. yarısına Sivaspor hızlı başladı. 48.dakikada sağdan gelişen atakta ceza alanında topla buluşan Hakan"ın vuruşu kaleci Atilla"dan döndü, dönen topu önünde bulan Aatıf"ın vuruşunda top yine kaleciden dönerken, defans topu uzaklaştırdı.

Kayseri Erciyes 51. dakikada mutlak golü kaçırdı. Ceza sahası içinde topla buluşan Üstün"ün vuruşu direkten dönerken tehlikeyi defans uzaklaştırdı.

Dakika 55"de Kayseri Erciyespor, korner atışı sonrası ceza sahasında defans arkasına sarkan topu Üstün"ün filelere göndermesiyle beraberliği sağladı.[B]1-1[/B]

Maçta her iki takımda ataklar geliştirirken Erciyes maçın son dakikalarında rakip kalede gol aradı. Uzatma dakikalarında ceza sahası içinde topla buluşan Murat Akın vuruşunda Kaleci Korcan tehlikeyi önledi.

Maçın normal süresi 1-1 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. 5 penaltı atışının yapıldığı kupa maçında Sivasspor"dan Hakan Arslan ve Grosicki"nin penaltıları ile Kayseri Erciyes"ten Üstün vuruşu gol olmayınca Erciyesspor karşılaşmayı 5-4 galip bitirerek 15. Cumhuriyet kupasının sahibi oldu.

Sivasspor"un 2. lik kupasını Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay verirken Konuk ekibe kupayı Vali Vekili ,Salih Ayhan verdi.

[B]MAÇTAN NOTLAR[/B]

Sivasspor taraftarına jest yaparak karşılaşmayı ücretsiz olarak taraftarına izletti. Yerel televizyonun canlı yayınladığı maçı yaklaşık 4 bin taraftar takip etti.

Cumhuriyet Kupasında ilk 10 turnuvada 4 takım arasında eleme usulü yapılan maçlar sonunda sahibini bulan kupa, son 5 organizasyonda ise tek maçlı eliminasyon sistemine göre kupanın sahibi belirleniyor.

[B]Stat:[/B] 4 Eylül
[B]Hakemler:[/B] Ömer Faruk Ocak, Mustafa Savranlar, Süha Adıyaman

[B]Sivasspor:[/B] Korcan, Kadir Bekmezci(Adem), Murat Akça, İbrahim Sürgülü(Cicinho), Navratil, Grosicki, Eren Aydın, Hakan Aslan, Rengifo, Aatıf, Utaka

[B]Kayseri Erciyes:[/B] Atilla, Emre, Bilal, Numan, Erhan Güven, Serkan, Murat Akın, Serhat Atak, Emre Dönmez(Hammar), Kerim Avcı(Volkan), Üstün Bilgin,

[B]Sarı kart:[/B] Hammar,Bilal Kılıç (K.Erciyespor)
[B]Goller:[/B] Dk. 11 Hakan Aslan (Sivasspor), Dk.55 Üstün (K.Erciyespor)[/QUOTE]
bu kötü oldu bu hafta takım sitrese girer gene malup olur malesef inşallah yanılırım

58fast58 09.09.2013 09:02

vay hakan aslan vay sen neymişssin be carlos bile sana 90 dakika dayandı anlaşılan sana güverenerk şampiyonluğa oynayacak rızada sana güvenmiişdi oynadığın maçları çoğun u kaybettik şükür kadiri çıkarıp seni oyunda tutyor carlos 90 dakika seni izledim maçdan çok bir gol attın başka sahada kanatlarını geriye çıkarmış kartal gibi bir yana koş bir obiryana bir adam bozma yok adam geçme yok top alma yok deli dana gibi koş babam koş seni ikinci ligde bile oynatmam.boryanda yedek kalmalı canlı bonba solbekde oynayan 34 numaralı çocuk daha bilinçli idi ziyadan ziyanın her hatası gole çok yakın onuda biraz hizaya getirmek lazım utaka renfigo ile asla bunlardan golcü olmaz utaka dar alanda asla rakibi geçemiyor topları ya eziyor ya rakibi alıyor takımı ogün hiç beğenmedim canım sıkıldı ne yazacağımıd abilmiyorum benden bu kadar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30.