SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Roberto Carlos Beyaz Show’a Konuk Olacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37054)

yerliturkuaz 09.10.2013 16:28

Roberto Carlos Beyaz Show’a Konuk Olacak

[B][IMG]http://www.sivasspor.tk/wp-content/uploads/2013/10/Roberto_Carlos2.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 11 Ekim 2013 Cuma günü Kanal D’de canlı yayınlanacak olan Beyaz Show’un konuğu olacak.

Tercümanı Melih Biçer ile birlikte programa katılacak olan Roberto Carlos, Beyazıt Öztürk’ün sorularını içtenlikle yanıtlayacak ve izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’un konuk olacağı Beyaz Show’u 11 Ekim 2013 Cuma gecesi saat 00:30′dan itibaren Kanal D’den canlı olarak izleyebilirsiniz.[/B]

izmirliyigido 09.10.2013 16:59

Cevap: Roberto Carlos Beyaz Show’a Konuk Olacak

İnşallah programa Sivasspor atkısı ile gider ve Beyazıt'a da bir adet atkı hediye edilir. Her platform da SİVASSPOR farklılığı yaşatılmalı. Haydi Carlos bizi en güzel şekilde temsil et.

Programı kaçırmayın yiğidolar.

.

Yusuf Çevik 09.10.2013 17:08

[B]Haber için teşekkür ettim,bakalım fırsatımız olursa İNŞALLAH izleriz...[/B]

58megayigido 09.10.2013 19:04

Program saayesinde sivasspor sempati kazancaktir .umarim sivas icin ovgu dolu sozler duyarzz.. Hocadan ..
Bol bol sivasspor konusulur isallh

ROMANTİK KATİL 09.10.2013 19:04

Bu program kacmaz. Sempatikligi ve herseyden önce adamlıgı ile Carlos bizi en iyi sekilde temsil edecektir.

cemahmety 09.10.2013 19:45

Yürü be Carlos Baba bizim en iyi şekilde reklamımızı yapacaktır, Fenerbahçe-Milli Takım sorularına bile öncelikle Sivasspor ile mukavelem var diyerek önce burada başarılı olmalıyım diyerek cevap veren ve bizi çok seven Carlos baba en iyi şekilde yardımımızı yapacaktır. Her ne kadar Beyaz ve çıktığı bütün programlarda (Tabiki Nail Abi hariç) Sivas'ı neden tercih ettin dışında Başka Sivas sorusu gelmiyor. Ama Carlos her zaman cevaplarında geçiriyor

Cley 09.10.2013 19:56

Şampiyonluğu kıl payı kaçırdığımız sezon da Mehmet Yıldız konuk olmuştu.
Bu davetler yine şampiyon adayı olacağımıza işaret ediyor. R.Carlos içtenliği samimiliği mütevaziliği ile şehrimizi cok güzel temsil edecektir.

adres58 09.10.2013 20:14

Garlos bizi diskoya götür, yoh o daağaldi ''Garlos bizi Beyaza götür'' :D :D

34MUAMMER58 09.10.2013 20:23

[b]süperligde sivasspor diye takımımız olduğunu bilmeyen ,r.carlosu hala futbolcu sanan yüzbinlerce sivaslı var hiç değilse reklamımız olur öğrenmiş olurlar çok keyifli program olacağını düşünüyorum[/b]:D

Poyrazcan 09.10.2013 20:30

Herkesin uykuda olduğu bir zaman diliminde mi???
Faydası ne derece olur? :-(

5sekız 09.10.2013 20:57

ıyı mı kotumu bılınmez bışey

DieForMetal58 09.10.2013 21:27

[B]Süper ya.Çok güzel reklam yapıyoruz gerçekten :)[/B]

HALIL 09.10.2013 21:49

ne guzel bir reklam iste:D

58megayigido 09.10.2013 22:13

[QUOTE=Poyrazcan;880053]Herkesin uykuda olduğu bir zaman diliminde mi???
Faydası ne derece olur? :-([/QUOTE]

Beyaz Show u kaç bin kişi izliyor stüdyoya gitmek için bile yer bulunamıyor.
girişi bile 70 tl diye biliyorum R.C sivası çok seviyorum dese biler sivas için hem maddi hem manevi artısı olur

ertesi gün bütün görsel medya haber yapar ..

58YIGIDO58 09.10.2013 22:29

insallah izleyecegiz düya markasini :D

infial§ 09.10.2013 22:56

Bu davetler Carlos'un ve sivassporumuzun havasını bozmaz inşallah

etlidöktürek 09.10.2013 22:57

RC nin bizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum.. fenev lafı fazla konuşulmaz umarım, malum medya da istanbulun..

KIZILCAN 09.10.2013 23:48

Roberto Hoca illaki beyaza Sivasspor flaması yada atkısı hediye edecektir.Ne de olsa adettentir.Fenerbahçedeki futbolculuk yıllarından,Türkiyede en çok neleri sevdiğinden,Sivasspor'a nasıl geldiğinden,Sivassporlu taraftarların kendisine olan ilgisinden vs. şeylerden bahsedilir.Sivas adının,Sivasspor adının geçmesi çok güzel.Ne olursa olsun bizi yıllardır gururlandıran,Sivassporu süper ligin önemli ve zorlu takımlarından biri yapan bu takımın öncülerine,başta başkan ve yönetim ve de emeği geçen futbolcular olmak üzere teşekkür ederiz.

Kizilirmak58 10.10.2013 08:02

carlosdan dolayı iyi bir tanıtım daha . reklamın iyisi kötüsü olmaz. sağolasın., iyiki varsın yiğido carlos :)

myyiğido58 10.10.2013 08:25

carlos sivası iyice tanıtıyor

Harput0658 10.10.2013 13:51

Sivasspor logolu bişeyle çıksa keşke. Sivasspor eşofmanı olmayabilir ama ceket üzerine işlenmiş bir logo veya en azından boyunda bir atkı ile çıkarsa havamızdan geçilmez :)

karamik 10.10.2013 13:59

Trabzon Maçı öncesinde bence gereksiz ve yanlış bir adım.

Yusuf Çevik 10.10.2013 14:02

[QUOTE=Harput0658;880096]Sivasspor logolu bişeyle çıksa keşke. Sivasspor eşofmanı olmayabilir ama ceket üzerine işlenmiş bir logo veya en azından boyunda bir atkı ile çıkarsa havamızdan geçilmez :)[/QUOTE]

[B]Böyle şeylere gerek yok,ciddi bir şekilde çıkarsa daha güzel olur.:)[/B]

EsEnTePeLi 10.10.2013 14:46

[QUOTE=Poyrazcan;880053]Herkesin uykuda olduğu bir zaman diliminde mi???
Faydası ne derece olur? :-([/QUOTE]

İzlenme rekorları kıran bir program olduğunu unutmayalım derim ben.. saatini pek önemseyen çıkmaz yani.

Del Piero 11.10.2013 00:32

[B]zaten her hafta izliyorum bu hafta daha farklı bir heycanla izleyecez desenize :)[/B]

EneS ElmaS 11.10.2013 07:19

Simdiden Carlos'un bizi birgün terkedecegine üzülüyorum. Yenisi illaki gelir ve belkide Carlos'dan daha basarili bile olabilir, fakat onun gibi kariyerli ve beraberinde getirdigi reklami sanirim bize birdaha kimse getiremeyebilir. Insallah yanilirim.

Neyse bu günlerin tadini cikaralim bari :D

58megayigido 11.10.2013 13:10

Aksam kacirmayacagim.. isallah keske kucuk bir taraftar gurubuda studyoya gitse..

5sekız 11.10.2013 21:40

ıyı kı katılmıyor

legolass 11.10.2013 23:20

carlos hasta oldugu icin katilmadi

Rallim58 12.10.2013 00:04

Roberto Carlos, twitter hesabından “[B]Beyaz Show’a katılamadığımdan ötürü başta Kanal D yöneticileri, Beyazıt Öztürk ve tüm izleyicilerden özür dilerim. Maalesef çok hastayım. Bir dahaki davetlerinde eminim beraber çok keyifli zamanlar geçireceğiz. Herkese saygı ve sevgilerimle..[/B].” şeklinde açıklama yaptı.

poolat58 12.10.2013 10:26

aksam telefon ıle baglandı cok komık dıyaloglar gectı beyaz melıh ve carlos arasında. Ayrıca haftaya bır sorun olmazsa katılacagını söyledİ

myyiğido58 12.10.2013 11:35

Hocamız hasta oldugu için beyaz showa katılamadı gecmıs olsun Carloss

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50.