SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiğidoların Fotomaç tepkisi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37085)

Rallim58 21.10.2013 16:40

Yiğidoların Fotomaç tepkisi

[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://n1310.hizliresim.com/1g/p/tsz0q.jpg[/img][/url]

Fotomaç'ta yer alan haber yiğidoların tepkisine yol açtı. Hafta sonu Avni Aker stadyumunda oynanan ve golsüz sona eren karşılaşmayı, gazetelerinde yanlı haber yapan Fotomaça yiğidoları kızdırdı.

Galibiyeti kaçıran tarafın Sivasspor olmasına rağmen, taraftlı haber anlayışında olan Fotomaç'a tepkilerini dile getiren yiğidolar, "Bu nasıl objektif gazetecilik anlayışı anlamak mümkün değil. Sivasspor sahipsiz değildir. Haberi yapan gazete muhabiri Trabzonluda olabilir ama, gazetenin editörleri böyle bir başlık nasıl atabilir" diye tepkilerini dile getiriyorlar.

Defansın sol kanat oyuncusu milli futbolcumuz Ziya Erdal'a atılan dirseğe verilen kırmızı kartı eleştiren aynı gazetenin, Sivasspor leyhine gelişen atakta oluşan penaltı pozisyonuna ise haberde yer vermemesi yiğidoların gözünden kaçmadı.

Fotomaça boykot kararı aldıklarını belirten yiğidolar, yanlı haber yapan gazeteyi satın almayacaklarını açıkladılar.

[url]http://egazete.fotomac.com.tr/[/url]

Yiğidoların "Ziyan ettiler" başlığında verilen habere tepki için gazetenin iletişim telefonunu kilitledikleri öğrenildi.

İlgili gazeteye tepkiler için :
Tel: 0 (212) 354 33 68
Fax: 0 (212) 354 35 57

buraks58 21.10.2013 16:55

Cevap: Yiğidoların Fotomaç tepkisi

lobi dedikleri olay bu olsa gerek. taraftar zihniyetiyle yorum yapan bu gazeteleri aslında hiç açıp okumamak lazım. pozisyonun tartışılacak yeri dahi yokken adamların attığı başlığa bak. bizim burhanın ve djebbour'un düşürüldüğü pozisyonlarda hiç medyada yer almadı. öyleki bir çok taraftarımızda bu söylediğim iki pozisyonu hangi pozisyonlardı ki diye hatırlamaya çalışırlar. nasıl gösterirsen insanlara öyle yansıyor.

favori58 21.10.2013 17:04

Terbiyem el vermiyor ama söylemek zorundayım, "Çüşş fotomaç çüşşşş,maçı nasıl izlediniz yav,bu kadar yanlı habermi yapılır. bizim yapacağımız tek şey var bu gazeteyi ve sabah grubunun hiç bir gazsetesini almamak

SivasLady 21.10.2013 17:21

[B]TS gözlügü ile izlemisler bunlar maci, baska birsey denilemez

fotomaci senlerdir ne alirim nede okurum
yalan, düzmece, tarafli haberlerinden baska birsey yok
objektiflik anlayislari ise hic yok tam anlamiyla "satilmis medya"

okumayip boykot etsede insan yinede gücüne gidiyor yazilanlar :mad::mad:
[/B]

Soyözen 21.10.2013 17:21

Aynı durum Takvim gazetesi için de geçerli:

[url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/galeri/7065/7.html#galeri[/url]

SivasLady 21.10.2013 17:24

[B][QUOTE=Soyözen;881130]Aynı durum Takvim gazetesi için de geçerli:

[url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/galeri/7065/7.html#galeri[/url][/QUOTE]

utanmadan birde basligin altina sunu yazmislar
bordo-mavililer avni akerde firat aydinus engeline takildi

asil biz takildik o engele, penaltimizi vermedi[/B]

u2sivasspor 21.10.2013 17:26

[B]aradım fotomaç gazetesini biraz çıkıştım ve yanlı bi haber yaptıklarını söyledim burhana verilmeyen penaltıdan bahsetmediklerini söyledim ben iletirim dedi umarım bundan sonra daha mantıklı başlıklar yazarlar[/B]

Turan 59 21.10.2013 17:41

Milliyet gazetrsinde T.S yorumcusu
var o'da hep yanli yaziyor tam bir Sivasspor düşmani.

Turan 59 21.10.2013 17:44

Bunlarin hepsinin kuyruk acisi var.

hoğuz 21.10.2013 18:38

beyler trazbon halka açık bir şirket eğer gündemde tutulmazsa hisseleri taban yapar ! bu tip spekülasyonlar yapılmazsa ayakta kalamazlar bu haberler kesinlikle organize ve kulüpten medyaya servis edilen haber bu.Yani aldırış etmeyin ;) dün Sergen ,Trt Stadyum maç hakkında görüşlerini söylediler Sivasın penaltısının verilmediğini Ziyaya yapılanın kurallarda net Kırmızı olduğunu vs... it ürür kervan yürür .. bizim başkan biraz basın açıklaması yapmalı orası ayrı !

A.Turan Korkmaz 21.10.2013 19:08

İstanbul Basını bunu hep yapıyor maalesef. Geçmişte Bursasporun FB ve GS yenilgilerinde bir tanesi '...şeftaliyi yardı,kestaneyi çizdi...' manşeti atmıştı. Bir diğeri Orduspor'un GS'ye yenilmesini 'Ordu erkek gördü' manşetiyle vermişti. Daha birçok örnek var.
Ne zaman bir Anadolu takımıyla İT(İstanbul Takımı) maç yapsa tarafgirlik inanılmaz boyutlara ulaşıyor,gözler görmez, kulak duymaz oluyor akıllar tutuluyor. Buna artık TS'yi de eklediler, dört büyütülmüş oldular. TV'leri de aynı bu kafanın. Reyting için olmadık işler yapılmıyor mu?
Futbolumuzdaki kanserli birer tümördür bu anlayış ve temizlenmek zorundadır.

favori58 21.10.2013 19:08

takvim gazeteside sabah gazeti grubundan,yani trabzon amgiolarından

sivaslıadem 21.10.2013 20:02

bu haberleri tersinden okuyoruz zaten
Haberde trabzonu kayıriyorlarsa
Gerçekte bizi ön plana çıkarmışlar demektir
Bu gazetelerde tek doğru olan şey tarihtir
Bir gün onu da yanlış atarlarsa şaşırmam

Kokomo 21.10.2013 20:42

Çözüm sabit ;

Okumayın, satın almayın ve hatta Internet sayfalarına bile girmeyin arkadaşlar.

34MUAMMER58 21.10.2013 22:28

[b]bugün maç yorumlarına bakmak için fanatik ve fotomaç sayfalarına baktım ,gerek fanatik, gerek fotomaç yorumları inanılmaz derecede yanlı yorumlardı sinir oldum ,aslında o yorumları yazanları ciddiye almamak gerekirde ,yinede 3 5 kelam yazmak icap etti,öncelikle fotomaç isimli ts yerel gazetesinden başlamak gerekir,hernekadar yazacağım yazılar bazı yalamaları rahatsız edecekte olsun,fotomaç ve mensubu olduğu sabah gazetesi ve yan kuruluşları ,ali cengiz oyunlarıyla dinç bilginin elinden alınmış ,içerisi boşaltılmış yazarları malum zihniyetin hırsızlıklarını ,hortumculuklarını yazmayacak yeminli yalakalarla doldurulmuştur ,kimdir sahibi, turgut özal denen (rahmetli demeye dilim varmıyor )meftanın şaşalı döneminin baş hortumcu prensi,şimdiki iktidardaki zihniyetin küllerinden yarattığı ,ceoluğunada malum zihniyetin liderinin damadı trabzonlu albayrak ailesinin çocuğu getirilmiştir,emin olun bu gazetelerin spor yazarlarından, trabzon yerel gazeteleri taka ,kuzey expres filan daha objektiftir,birtek fotomaçın ambleminde ts amblemi yoktur,birçok sanal spor siteleride aynı şekilde ts yalakasıdır ,aynı şekilde fanatik denen gazetede böyle yanlı yayın yaparak ne olduklarını belli etmiştir,birtek tunç kayacıyı okur yazılarını okurum çokda şaşırmamak gerekir,bu işler güç meselesi,tffye adam sokuyorlar her gazete köşesinde ille 1 hamsi yazarı mevcut ,hükümet arkalarında ,hortumcular arkalarında ,medya arkalarında daha ne olsun ,hırsız bağırmışta evsahibin ödü patlamış hesabı ,adamlar haksız davalarında öyle ağlıyorlarki helal olsun :mad:[/b]

Dua 21.10.2013 22:52

Boşverin ne demiş Atalarımız,

�� İt ürür Kervan yürür

sıracalı 21.10.2013 23:27

maçın sadece gözlerle izlenmediğinin kanıtıdır bu haber !! :D

ELLİSEKİZ 22.10.2013 01:23

[QUOTE=Kokomo;881155]Çözüm sabit ;

Okumayın, satın almayın ve hatta Internet sayfalarına bile girmeyin arkadaşlar.[/QUOTE]

'' '' '' '' '' '' (Den den)

ALKIŞLIYORUM...

Poyrazcan 22.10.2013 03:07

Fotomaç yanılmıyorsam Sabah gurubuna ait. Sabah gurubu aynı zamanda A Haber ve ATV nin de sahibi. Bu kanallarda SIVASSPOR un kupa maçları canlı yayınlanırken yorumcular alenen rakip takımı desteklemişlerdir.
Hatırlayınız...
O gün bu gündür ne bu kanalları nede bu guruba ait gazeteleri almıyor, okumuyorum!

alemdarlar 22.10.2013 03:49

Hangi gazeteyi okuyalım beyler bayanlar söylermisiniz. Taka Gazetesini mi.

Rallim58 22.10.2013 09:06

[B]Yiğidoların tepkisi ancak klavye başı olur.. Sanal da olur.. Bir de telefonu uygun ise, oturduğu yerden arayıp tepki gösterir, bunun da sayısının yeterli olacağını düşünmüyorum...
[/B]
Sabah işyerine gelirken aracımı park edip kendi gazetemi aldıktan sonra, gazete bayii ile ayak üstü malum gazete isimlerinin satış tirajını sordum, tepkileri konuştum, memleket sevdalılığı vs. vs. bahsettikten sonra aldığım cevap enteresandı..

[B]- Beyefendi bizim satışımızda değişiklik hiçbir zaman olmadı...
[/B]
- O zaman sizde Gazete Dağıtım ana merkezinden, bu gazeteleri istemeyin, almayın, satmayın... dediğimde ise

[B]- Biz ekmek yemiyek mi?...
[/B]
Yorum, gerçek yiğidoyum diyenlerindir...

karasarlıyiğido 22.10.2013 09:15

bu tepkiler sadece taraftarda kalmamalı futbolcu ve yöneticilerde tepki göstermeli bizimkilerde tık yok maşallah ben ziyanın yerinde olsam takvim gazetesinde o yazıyı yazan şerefsize dava açarım resmen sahtekar diyor adam çıksın başkan yeter artık desin bu ne ya şamar oğlanı olduk vallaha buna bir dur demek lazım. tribünde iki gazeteyi de pretosto edelim organize birşeyler yapıp bu takıma sahip çıkmak lazım

SenSetik 22.10.2013 10:22

[QUOTE=Rallim58;881189][B]Yiğidoların tepkisi ancak klavye başı olur.. Sanal da olur.. Bir de telefonu uygun ise, oturduğu yerden arayıp tepki gösterir, bunun da sayısının yeterli olacağını düşünmüyorum...
[/B]
Sabah işyerine gelirken aracımı park edip kendi gazetemi aldıktan sonra, gazete bayii ile ayak üstü malum gazete isimlerinin satış tirajını sordum, tepkileri konuştum, memleket sevdalılığı vs. vs. bahsettikten sonra aldığım cevap enteresandı..

[B]- Beyefendi bizim satışımızda değişiklik hiçbir zaman olmadı...
[/B]
- O zaman sizde Gazete Dağıtım ana merkezinden, bu gazeteleri istemeyin, almayın, satmayın... dediğimde ise

[B]- Biz ekmek yemiyek mi?...
[/B]
Yorum, gerçek yiğidoyum diyenlerindir...[/QUOTE]

aynı şey trabzonda, Bursa'da olsa millet ayağa kalkardı...burası Sivas abi çok görmüyorum :(

58sinan58 22.10.2013 18:09

hani bir reklam vardı
bazı gazeteler okumak içindir bazıları da kese kağıdı yapmak içindir
bunlarıda kese kağıdı filan yapacan başka bir işe yaramaz

06batu58 22.10.2013 19:56

evlerinde 3 puan alamadılar diye kuyruğuna baılış kedi gibi vıyaklıyıp duruyolar

06batu58 22.10.2013 19:56

fotomaç gazetesini dahada okursam

06batu58 22.10.2013 19:57

[QUOTE=58sinan58;881287]hani bir reklam vardı
bazı gazeteler okumak içindir bazıları da kese kağıdı yapmak içindir
bunlarıda kese kağıdı filan yapacan başka bir işe yaramaz[/QUOTE]
hahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahahah
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

myyiğido58 22.10.2013 23:11

bu gazateyi kapatmak lazım

Del Piero 23.10.2013 00:30

[B].................................. ş.refsizler.[/B]

muspol58 23.10.2013 09:16

okumayacaksın arkadaş ben almıyorum,fotomaç gibi şerefsiz bir gazetenin ne işi var sivas2lının elinde,bunlardan kese kağıdıda olmaz :D

B.Demirci 23.10.2013 09:55

Fotomaç yıllardır Sivas ve Sivusspor düşmanlığı yapıyor yeni değil ki. Taraflı olmakla Sabıkalıdır..

psychology58 23.10.2013 15:13

Fotomaç gazetesinin bağlı olduğu kurumun hiç bir gazetesini almamak lazım. Trabzon yalakalığından başka yaptıkları bir şey yok.

alemdarlar 24.10.2013 03:11

Bugün okudum. Dün de okudum. Yorum gelirse EN sonunda sağlam bir yorum yapacağım.

ankastre 24.10.2013 12:34

almayın gardaş bu gazeteyi olsun bitsin hem almıyah hemde aldırmıyah.adamlara bak bzizim penaltı onların pozisyon olaydı varyaaaaaaaaa trabzon halkı federasyonu basardı.

favori58 24.10.2013 16:39

yapılan yorumlardanda anlaşılıyorki,biz bırakın gerçek manada gazeteyi protesto etmeyi sanalda bile edemeyoruz,boşverin böyle işleri bu işler bize göre değil! şimdi aklıma bizim taraftar dernekleri ile grupları geldi,onlar ne yapıyor? onun için bırakalım gitsin bu işleri bize sonuna kadar Müs-te-hakkkkkkkk...

58fatihcan 24.10.2013 20:07

Hakemler yetmedi bir de siz başlayın taraflı medya

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59.