![]() |
Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU OLSUN
Bursaspor maçlarında anlamsız saçma sapan oluşumlara son vermek adına tribünümüzde Bursasporumuza bi bayrak bi pankart bi söylem açalım ki yediden yetmişe başlamamiş kini nefreti siniri ortadan kaldıralım..Ben BURSASPOR adına şahit ve kefilim bu yaklaşıma - negatif bir yaklaşım olmayacaktır... Biz kardeşiz Anadolunun ateşinin yakan bu iki güzide kenti ist tarafı düşman edemez ...Benim yiğidom benim Sivasım hepsinden önemlisi benim buradaki kardeşlerim bunu başarmaya muvaffak olacaktır....ne olur Bursamla Sivasımı kaynaştırın Buradaki kardeşlerimden tek dileğim budur...
|
Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU
[IMG]http://comunidad.movistar.es/t5/image/serverpage/image-id/36850iE94788BCC821C891/image-size/original/is-moderation-mode/false?v=mpbl-1&px=-1[/IMG]
|
[B]Hocam sen öyle diyorsun da yine bizim taraftarlar Bursa'ya küfür edecek.Bunun önüne geçmek zor çünkü toplu küfür ediliyor.
Aynısı Bursa tribünlerinde de oluyor. Maalesef stadyumlarda küfürün önüne geçmek çok zor.. Ben hiçbir maçımızda küfür duymak istemiyorum ne hakemlerin aleyhine ne de rakip takım oyuncuları aleyhine. Sizi çabalarınızdan dolayı tebrik ediyorum.Umarım Bursa ile Sivas taraftarları küfürden arındırılıp kardeş takım olurlar..[/B] |
Amaç onu bunu suçlamak değil kim ne ettiyse ettiyle kalsın..Suçlu aramak bizim adetimizde olmasın....Yiğido yiğitliğine yakışanı yapsın kaldıki buna hiç bir zaman zerre kadar şüphem olmamıştır...Ben Yiğidoma güveniyorum kıvılcımı çaktığında karşılığını fazlasıyla görecektir...bunu nerdenmi biliyorum Çünkü ben Texasım....
|
Çok iyi olur ancak bir kişinin lafı bile tüm taraftarı gaza getirir küfürler havada uçuşur kardeşim o yüzden bu zor gözüküyor
|
[B]bizlerin elinden gelse kesin öyle olurdu, dostluk ve kardeslik icinde gecer
ama stadda tribünde bin bir türlü insan var ve küfürsüz gececegine garanti veremeyiz malesef bilincsiz taraftar gruplarimiz var ve bunlar her zaman küfür ediyor onlarin yaptiklarini bütün Sivasspor taraftarina maal etmeyin lütfen ins. dosltuk baris ve kardeslik icinde güzel bir mac olur[/B] |
Kardeş senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum. Bu yaklaşımın duyarlılıgında çok hoşuma gitti. Gerçekten birçok Sivaslıdan daha çok takip ediyorsun ve destekliyorsun Sivasspor'u. Umarım bu çağrına bizim tribünlerden cevap gelirde uzun yıllar sürecek dostlugun temellerini hafta sonu Sivas'ta atmış oluruz.
|
anadolu'nun tek gerçek şampiyonu bursaspor'a sivasspor taraftarının kucak açacağına ve dostluk göstereceğine eminim.
[B]bir avuç pislik[/B] varsa da, onlar en kısa zamanda [B]stadyumdan defolur giderler[/B] umarım. |
SİVASSPORUN ve taraftarının kimseyle bir sorunu yok.ama başka takım taraftarlarının SİVASI çekememek gibi bir sorunu var.Bursa taraftarıda stadta SİVASSPOR aleyhine olumsuz küfür ve tezahüratları var,bursa spor medyası kendini bir halt zannediyor,diğer takımlara tepeden bakan bir anlayışları var.bundan vazgeçmedikleri sürece böyle dostluk filan olmaz.kimse hikaye anlatmasın...migroarmis sende yiğidoysan SİVASSPORLU olman gerekir.teksaslı değil...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER.
|
[QUOTE=falcon58;883481]SİVASSPORUN ve taraftarının kimseyle bir sorunu yok.ama başka takım taraftarlarının SİVASI çekememek gibi bir sorunu var.Bursa taraftarıda stadta SİVASSPOR aleyhine olumsuz küfür ve tezahüratları var,bursa spor medyası kendini bir halt zannediyor,diğer takımlara tepeden bakan bir anlayışları var.bundan vazgeçmedikleri sürece böyle dostluk filan olmaz.kimse hikaye anlatmasın...migroarmis sende yiğidoysan SİVASSPORLU olman gerekir.teksaslı değil...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER.[/QUOTE
işte sivassporun imajını [B]senin gibi çapulcular[/B] bozuyor. siz taraftarlar arasında nifak sokmaya çalışırsınız ancak. |
Kardeşlik,dostluk dururken kavga ve kufur niye olsun yiğidoyu üç beş küfürbaz karalıyamaz
|
Bursaspor taraftarı büyüktür,takımına bağlıdır,gürültü çıkarır namları Teksas tır,Sivasspor taraftarı ise Dallas kıvamında dır,bizim taraftar hümanisttir herkese saygılıdır ve sadece rakip takım taraftarını dinlerler maçlarını izlerler maç bîtmeden tribünü terk ederler çok naif insanlardır
|
Sivassporun kapisi herkeze aciktir ..
Ben hicbir yigidonun gelene gelme diyecegini dusunmuyorum. Anadoludan sampiyon cikacagini kanitladilar Tabiki once sivas cok yaklasmisti bursaya bi yol acmis oldu bir anlamda ama cesitli sebeplerden olmadi bursayi tebrik ediyorum Ligin en renkli 2 klubunun taraftarlari omuz omuza olmali istanbul takimlarina karsi 1 elin nesi var 2 elin sesi var Iki takimin buyukleri bir araya gelerek bu gereksiz gerginligi ortadan kaldidrmali.. |
bu ligden trabzonspor duser insallah, onlar yuzunden karisti ortalik zaten
|
[QUOTE=migroArmis;883456]Bursaspor maçlarında anlamsız saçma sapan oluşumlara son vermek adına tribünümüzde Bursasporumuza bi bayrak bi pankart bi söylem açalım ki yediden yetmişe başlamamiş kini nefreti siniri ortadan kaldıralım..Ben BURSASPOR adına şahit ve kefilim bu yaklaşıma - negatif bir yaklaşım olmayacaktır... Biz kardeşiz Anadolunun ateşinin yakan bu iki güzide kenti ist tarafı düşman edemez ...Benim yiğidom benim Sivasım hepsinden önemlisi benim buradaki kardeşlerim bunu başarmaya muvaffak olacaktır....ne olur Bursamla Sivasımı kaynaştırın Buradaki kardeşlerimden tek dileğim budur...[/QUOTE]
slm kardesm merak ettimde sen bursaspor lusun galiba neden bu sitede üyesin peki ? yanlis anlamayin sadece merak ettim :) |
[QUOTE=migroArmis;883456]Bursaspor maçlarında anlamsız saçma sapan oluşumlara son vermek adına tribünümüzde Bursasporumuza bi bayrak bi pankart bi söylem açalım ki yediden yetmişe başlamamiş kini nefreti siniri ortadan kaldıralım..Ben BURSASPOR adına şahit ve kefilim bu yaklaşıma - negatif bir yaklaşım olmayacaktır... Biz kardeşiz Anadolunun ateşinin yakan bu iki güzide kenti ist tarafı düşman edemez ...Benim yiğidom benim Sivasım hepsinden önemlisi benim buradaki kardeşlerim bunu başarmaya muvaffak olacaktır....ne olur Bursamla Sivasımı kaynaştırın Buradaki kardeşlerimden tek dileğim budur...[/QUOTE]
bursada yaptıgınız çirkin tezahürattan sonramı kardeşlik pankartı açaçaz biz açsak bile siz bursada yine çirkin tezahurat yaparsınız alışmıssınız |
Güzel bir fikir bende seni destekliyorum fakat bunu kim nasıl yapacak? Bizim taraftar doğru düzgün tezahürat yapıp takımını desteklemesini bilmiyorki bu tür etkinlikleri yapsın. |
[QUOTE=cılgınsivas58;883504]bursada yaptıgınız çirkin tezahürattan sonramı kardeşlik pankartı açaçaz biz açsak bile siz bursada yine çirkin tezahurat yaparsınız alışmıssınız[/QUOTE]
Bursada bireysel olarak bizim misafir tribününe sataşmaya çalışanların çoğu alkolikti Her hallerinden belli oluyordu Onları da polis tespit edip bizim tribünün önünden geçirip dışarı çıkardılar Ama maça giderken sivas formamı atkımı çoğu görüyordu sohbet ede ede maça gittik bursalı kardeşlerimizle Başarılı olabilirsek bu birliği kardeşliği bursa deplasmanında yapmaya gönüllüyüz Migroarmis nickli takipçimizi de deplasmandaki maçı sivas tribününde izlemeye davet ediyorum şimdiden |
taraftar grupları arasındaki ( cahillleri , dengesizleri , aklı başında olmayanları tribün liderliği vasıfları taşımayan bütün işi polemik yaratmak provakatörlük olan ortam germe olan cahilleri ) tribünlerden ayıkladığımız zaman hiç bir statda küfür olmayacağı düşüncesindeyim bu yazdıklarım bizim trübünlerimiz içinde geçerli
|
[QUOTE=falcon58;883481]SİVASSPORUN ve taraftarının kimseyle bir sorunu yok.ama başka takım taraftarlarının SİVASI çekememek gibi bir sorunu var.Bursa taraftarıda stadta SİVASSPOR aleyhine olumsuz küfür ve tezahüratları var,bursa spor medyası kendini bir halt zannediyor,diğer takımlara tepeden bakan bir anlayışları var.bundan vazgeçmedikleri sürece böyle dostluk filan olmaz.kimse hikaye anlatmasın...migroarmis sende yiğidoysan SİVASSPORLU olman gerekir.teksaslı değil...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER.[/QUOTE]
ben bu yazıyı şuan emniyet' spor büroya mail yada fakslasam bu bir suç duyurusudur bu adam müsvetdesi ( falcon58 ) nickli üye eğer maça gelir ve o maçdada statda küfür olursa ve bu yüzden SİVASSPOR kulübümüz zarar görürse tek sorumlusu yukarda nicki yazan adam müsvetdesidir ve bu yazıyıda bir suç duyurusu olarak gerekeli mecrilere ileteceğimden hiç şüphesi olmasın |
site yetkilisi arkadaşlarımdan ricam lütfen içimizdeki çürük elmarı ayıklayalım burada yazdıklarıyla provakatörlük yapan nifak tohumları serpen ve bütün amaçları kulübümüze zarar vermek olanların siteye girişlerini engelleyin lütfen Allah nazarlardan saklasın takım iyi günler geçirmekte ama bu tür provakatörler burada yazdıklarını statda filiyite dökmekte bundan hem takım hem külüb doğal olarak biz yiğidolar zarar görmekteyiz tekrar rica ediyorum bu tür provakatörleri hem buradan hem tirübünden ayıklayım ülke olarak şehir olarak ve taraftar olarak sakinliğe ve hoş görüye çok ihtiyacımız var saygılarımla
|
başarmak çok zor değil bizim taraftarımız belli,gruplar dışında sistemli bir şekilde tezahürat olmuyor zaten taraftar gruplarının tepkisi tezahüratı ne yöndeyse oyle şekilleniyor. taraftar gruplarının liderleriyle bu konu görüşülerek halledilebilir. Zaten benim bildiğim bursayla öyle büyük bir problemimiz yok geçen senelerde bursaspordaki bazı art niyetli futbolculara verilen tepkiler var. Bizim bu ligde aramızın iyi olmadığı takımlar bellidir trabzonspor ve kayserispor. Yoksa söyle bir baktığınızda sivassporun yıllardır 1 maç dahi taraftarı yüzünden seyircisiz oynama cezası aldığını hatırlamam taraftarız evet ama holigan değiliz
|
biz anadoluya şampiyonluk getirerek bu kalp kapısını açmiştık şampiyonl olmasına vesile olduğumuz bu haftaki rakibimiz bursasporun bize verdiğiniz cesaretle şampiyon olduk jestini bekleriz bursa taraftarlarından biz herkese kalp gözümüz açıktır biz yiğidoyuz biz sivaslıyız
|
Cok kolay guzel kardeslerim. Bir pankart yapilsin Sivas Bursa kardes diye.
Macin basinda gosterin pankarti ve ortam yumusar. Bu da cok zor degil herhalde. |
[QUOTE=infial§;883488]Bursaspor taraftarı büyüktür,takımına bağlıdır,gürültü çıkarır namları Teksas tır,Sivasspor taraftarı ise Dallas kıvamında dır,bizim taraftar hümanisttir herkese saygılıdır ve sadece rakip takım taraftarını dinlerler maçlarını izlerler maç bîtmeden tribünü terk ederler çok naif insanlardır[/QUOTE]
Abi ne güldürdün ya Allahta senın yuzunu güldürsün ama harbi haklsın dediklerinde :D Bizim taraftar oluşumlarımızın artık çağ atlaması lazım farklılık lazım kendilerini sürekli yenilemeleri lazım.Sivas Sivas ve Kırmızı Beyaz... lı tezahüratlardan vazgeçmeleri ve Sivas tribününe has beste yapmaları lazım. Kardeşimizin dediğide gerçekten çok olumlu birşey Bursayla aramızda aman aman bir sorun yok tüm tribünü bunu yapmaya itmek imkansız bu en güzel büyük bir pankartla olur öteki biraz ütopik olur çünkü Sivasta tribün yok kimin ne dediği anlaşılmaz bile :) |
[QUOTE=sıvaslıgenç;883557]Abi ne güldürdün ya Allahta senın yuzunu güldürsün ama harbi haklsın dediklerinde :D
Bizim taraftar oluşumlarımızın artık çağ atlaması lazım farklılık lazım kendilerini sürekli yenilemeleri lazım.Sivas Sivas ve Kırmızı Beyaz... lı tezahüratlardan vazgeçmeleri ve Sivas tribününe has beste yapmaları lazım. Kardeşimizin dediğide gerçekten çok olumlu birşey Bursayla aramızda aman aman bir sorun yok tüm tribünü bunu yapmaya itmek imkansız bu en güzel büyük bir pankartla olur öteki biraz ütopik olur çünkü Sivasta tribün yok kimin ne dediği anlaşılmaz bile :)[/QUOTE] Şöyle bakıyorumdaa sivas taraftarı süper ligi hak edecek potansiyele sahip değil ,herkes kendine taraftar taraftarlık bilinci sivas şehrinde maalesef yok stadyuma gelenler hep emekli ayarında yaşlı insanlar gençler yok,geleneğe küfürbaz ,terörist damgası vuruluyor 3-5 tane bilirkişi var ota boka eleştiri yapıyorlar,klavyeden sallamaktan başka işleri,bu vatandaşlar tribünde bey efendi takılan tipler,stadyum tribün bey efendi istemiyor agresif hırslı yüzler görmek istiyor |
[QUOTE=özmen58nadim;883514]site yetkilisi arkadaşlarımdan ricam lütfen içimizdeki çürük elmarı ayıklayalım burada yazdıklarıyla provakatörlük yapan nifak tohumları serpen ve bütün amaçları kulübümüze zarar vermek olanların siteye girişlerini engelleyin lütfen Allah nazarlardan saklasın takım iyi günler geçirmekte ama bu tür provakatörler burada yazdıklarını statda filiyite dökmekte bundan hem takım hem külüb doğal olarak biz yiğidolar zarar görmekteyiz tekrar rica ediyorum bu tür provakatörleri hem buradan hem tirübünden ayıklayım ülke olarak şehir olarak ve taraftar olarak sakinliğe ve hoş görüye çok ihtiyacımız var saygılarımla[/QUOTE]
Mantalite olarak çok doğru ama uygulamada çok zor bir durum bu ayıklama işi... Yani Pirincin beyaz taşını ayıklamadan da zor. Çünkü internet dünyasında bunu bilemiyorsunuz pek fazla.. Binlerce üyenin aktif olduğu sitemizde elimizden geldiği kadarı ile kontrol mekanizmasını iyi değerlendirmeye çalışıyoruz tüm yönetici arkadaşlarla... Size bir örnek vermek istiyorum. Ne kadar doğru olur bilmem ama adını vermek istemediğim sitenin birisinde devamlı Sivasspor yorumları yapan bir kişi o kadar etkili yorumlar yapıyorki adımızı adeta yerler altında çiğnediğinin farkında değil. Bu bazen bizim siteyede sirayet ediyor. İğrenç yorumlar antipatik ve aşağılayıcı tutumları sergilemesi ve bunun aktif sayısı da baz alındığında tüm spor taraftarları tarafından bakış açımızı olumsuz etkilediğini düşünüyorum. O kişiyi çok kişi iyi tanıyor maalesef bizde aramızda bu tarz kişileri barındırmamaya çalışıyoruz. Eğer bu kişileri aramızda eritip nötr duruma getirebilirsek hiç değilse ibreyi aşağıya çekmiş oluruz. Buda kolay bir şey değil. Çünkü taraftar ortamında uygulaması çok zor. Adam hafta içi bütün stresi ile maça geliyor ve kıvılcım olduğu anda çirkin şeyler ağzından çıkabiliyor. Durdan sustan anlamıyor anlayacağınız. Ama özetle herkese iş düşüyor bu anlamda. Bazen kişinin kendini frenlemesi bile yetiyor. |
Eğer bursaspor şampiyon olduysa bunun yolunu Sivasspor açmıştır bursalılar bize teşekkür etmelidir ayrıca bizimde bursaspora teşekkür etmememiz gerek bizim yarın bıraktığımız işi tamamladıkları için.
|
Sayın Migroarmis kardeşim...
Güzel bir noktaya değinmişsin. Spor dostluktur, kaynaşmadır, kardeşliktir. RAKİP=DÜŞMAN değildir.Rekabetin güzelliği kardeşlikle daha da anlam bulacaktır.Aksi halde nifak tohumları ekmekle bir yere varılmaz.RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER misali...Düşüncelerine katılmamak elde değil... Sivaslı olduğum için değil .Çok hasta olmadığım ve şehir dışında bulunmadığım müddetçe her maça giderim.Her maçta görüyorum ki ; EDEPLE GELEN DE LÜTUFLA GİDİYOR. Küfretmeyene edilmiyor. Sivas halkı sıcakkanlı ve bir o kadar da tez canlıdır. Şahsen küfre karşıyım bunun haklı bir durumu olmaz. Ama misafir gelen takım taraftarıda durduk yere kaşımamalı(Bursa ile alakalı değil bu kısım) .Mesela geçen sene Trabzonla burada karşılaştığımız kupa maçında HOŞGELDİNİZ diye tezahürat yapıldı. Çok güzel ve hoş bir tablo. Biz oraya gidince işler değişti maalesef. Trabzonu özellikle örnek verdim , çünki bizim tek sorunlu olduğumuz takım Trabzondur.Sivas halkı babacandır . Biz herkesi güleryüzle karşılıyoruz. Ama maalesef misafir taraftarlar işi bazen cıvıtıyor . GS nin bizi yenip şampiyon olduğu sene sokaklar sarı - kırmızı taraftarlarla doluydu bizi yendiler .Maç sonu eğlencelerine sokakta devam ettiler. Ne patırtı ne kütürtü.TÜM SAMİMİYETİMLE DİYORUM BUNU TÜRKİYE'DE HİÇ BİR YERDE YAPAMAZLAR.İstanbulda dahil.Orda bile kavga çıkar. Sivas daha ne yapsın. Zamanında 2. ligde olaylı bir Diyarbakır maçı vardı. Adamlar maç sonu bizim seyircileri dövdü yine olay çıkmadı.Sahada teknik heyete saldırıldı yine olay yok. İddia ediyorum süper ligde Sivas deplasmanından daha güzel karşılanılan bir yer görmedim. En son örnek Erciyes taraftarıdır.Bizim 4 eylül belediye takımına Kayseride saldırıldı. Biz yine burada ERCİYES SEN BİZİM KARDEŞİMİZSİN dedik.Sivas halkı dışardan gösterilmek istenildiği gibi değildir.ANADOLU MİSAFİRPERVERLİĞİNİN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ SİVASTIR. Migroarmis kardeş şiddete, küfüre, olumsuz tezahürata hepten karşı biriyimdir Yapan her kimse insanlıktan nasibini almamış adamlık fukarası kişilerdir.Elbette içimizde çürük elmalardayok değil . Yukarda olduğu gibi arada kozalaklarda çıkabiliyor. Biz onları içimizde sindirmesini de biliyoruz. Allah şahit ben istiyorum ki; gelen misafirleri evimizde ağırlayalım biletini biz alalım. Lokanta köşelerinde görmeyelim onları, Allah ne verdiyse yağlı yavan aynı sofrayı beraber paylaşalım. Oturup derdimizi dökelim çare arayalım, beraber ağlayıp beraber gülelim. İlk adımıda ben atayım zamanın varda erken gelebiliyorsan buyur gel misafirim ol kardeşim .Özelden ulaşabilirsin... Ve ataların şu sözünü tekrar yazıp sözlerime son veriyorum. EDEPLE GELEN LÜTUFLA GİDER...! |
[QUOTE=infial§;883488]Bursaspor taraftarı büyüktür,takımına bağlıdır,gürültü çıkarır namları Teksas tır,Sivasspor taraftarı ise Dallas kıvamında dır,bizim taraftar hümanisttir herkese saygılıdır ve sadece rakip takım taraftarını dinlerler maçlarını izlerler maç bîtmeden tribünü terk ederler çok naif insanlardır[/QUOTE]
Çok doğru bir tespit,bunu Aptullah yiğit abi söyleyince hopluyanlar oldu,ne yazıkki sivasspor taraftarının durumu böyle,içler acısı.. ayrıca hiç kimse bursaspor taraftarıyla sivas taraftarını kıyaslamasın herkes güler. Sivas'a gelen her 100 kişilik deplasman takım taraftarı koca statı susturuyor,ankaragücü maçında aynısı oldu,biz önce taraftar olmayı becerelim,ondan sonra bursa,trabzon veya başkalarıyla yarışalım. En iyi yaptığımız bir şey yokmu? Tabiki var,klavye başında ahkam kesmek! |
Bir isi yapmadan önce tasarimini detayini uygulamaliyiz önce güzel bir pankart hem sivasi Hemde bursayi heyecan verecek sekilde kelimelerle bezemeliyiz bunu stadin belirli yerlerine herkesin görecek sekilde taraftarimizi ve yönetimimizi haberdar ederek asalim gerekirse her iki takimin logolarini da isleyelim biz Anadolu takimlari ebediyen kardes takimlariz kimse bizi birbirimize düsüremez yapilirsa ziyadesi ile memnunluk yaratir ve Sevgi olusumuna baslangic olur.
|
Geçmişte Volkan şen ve Bekir ozanın yaptığı cirkeflikleri nasıl unutacagız sivasspora kümeye diye tezahürat yapıyorlardı sivassporun sivaslıdan başka dostu yoktur dostuz diyenlerede inanmıyorum .
|
[QUOTE=infial§;883562]Şöyle bakıyorumdaa sivas taraftarı süper ligi hak edecek potansiyele sahip değil ,herkes kendine taraftar taraftarlık bilinci sivas şehrinde maalesef yok stadyuma gelenler hep emekli ayarında yaşlı insanlar gençler yok,geleneğe küfürbaz ,terörist damgası vuruluyor 3-5 tane bilirkişi var ota boka eleştiri yapıyorlar,klavyeden sallamaktan başka işleri,bu vatandaşlar tribünde bey efendi takılan tipler,stadyum tribün bey efendi istemiyor agresif hırslı yüzler görmek istiyor[/QUOTE]
İmzamı atarım dediklerine abicigim. Gerçekten Sivasta o kültür yok daha doğrusu Ruh yok.Stada gidip seyirci olmak yetiyor bizimkilere ama öyle değil o iş seyirci değil taraftar olmak lazım yeri geldimi kendini yırtmak lazım. 2. veya 3. Ligdeki birçok takımın taraftarı bizim takımın taraftarından 10 gömlek üstündürler bizde kendimize haslık yok nerden ne duysak söylüyoruz ama öle değil hem takımın hem taraftarın bu lige damga vurması lazım parmak ısırtmak lazım herkese. En basitinden ben bir kere bile kareografi görmedim Sivas tribünlerinden. 58. dk şovu bile sıradanlaştı kağıt getir at yada telefon ışığıyla artık farklılık lazım tribünlerimize bu konuda yaratıcı olmamız lazım ama en baştan zihniyeti değiştirmemiz ve tribün kültürünü bu takımın taraftarına öyle yada böyle yerleştirmemiz lazım. Bizim tribün amigoları hiçmi farklı bir şey düşünmüyor hep merak ediyorum yok yapamıyorsan bırak başkası yapsın :) |
Bursalı abicim seninde gördüğün gibi daha kendi içimizde birlik yok. Yok o grubu küfürbaz ilan ediyor, grup onları çekirdekçi ilan ediyor ve benim en çok merak ettiğim burdan gruba sallayan insanlar napıyor?? tribünde ne yaptıklarını çok merak ediyorum gerçekten? Yok bilet almışta takıma destek olmuşta bağırsa nolacakmışta ? bu mu be taraftarlık? elin fbli 100 liraya bilet alıyor ama sesi kısılana kadar bağırıyo bi kerede kaldırıp ben para verdim bağırmam demiyor. Ee çok biliyorsunuz tribün kültürünü açın bi grupta siz sizi görelim? burada ben grubuda savunmuyorum elbette olumsuz yönleri var ancak bu grup, bu tribün sizin yüzünüzden bu halde. SAHİPSİZLİK yüzünden.
Bursayla kardeşlik konusuna gelince texas bize yanlış yaptı Sivas'ın ... dönsün şaşkına diye bağıran bi grupla artık ne derece kardeşlik kurulur bilemem, taraftarımız 2.kez güvenir mi samimiyetlerine böyle bir jest yaparmı onuda bilemem ama tek bildiğim bu işin olmayacağı en azından eskisi gibi.. Böyle bir başlık açıp insanları kardeşliğe teşvik ve davet ettiğiniz için teşekkürler. |
[QUOTE=özmen58nadim;883513]ben bu yazıyı şuan emniyet' spor büroya mail yada fakslasam bu bir suç duyurusudur bu adam müsvetdesi ( falcon58 ) nickli üye eğer maça gelir ve o maçdada statda küfür olursa ve bu yüzden SİVASSPOR kulübümüz zarar görürse tek sorumlusu yukarda nicki yazan adam müsvetdesidir ve bu yazıyıda bir suç duyurusu olarak gerekeli mecrilere ileteceğimden hiç şüphesi olmasın[/QUOTE]
Burda kardeşlikten, hoşgörüden bahsediliyor siz ise ceza kesmeye kalkıyorsunuz? Bunun neresi doğru? Bu o adamın şahsi görüşüdür herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Önce saygı. |
[QUOTE=EsEnTePeLi;883585]Bursalı abicim seninde gördüğün gibi daha kendi içimizde birlik yok. Yok o grubu küfürbaz ilan ediyor, grup onları çekirdekçi ilan ediyor ve benim en çok merak ettiğim burdan gruba sallayan insanlar napıyor?? tribünde ne yaptıklarını çok merak ediyorum gerçekten? Yok bilet almışta takıma destek olmuşta bağırsa nolacakmışta ? bu mu be taraftarlık? elin fbli 100 liraya bilet alıyor ama sesi kısılana kadar bağırıyo bi kerede kaldırıp ben para verdim bağırmam demiyor. Ee çok biliyorsunuz tribün kültürünü açın bi grupta siz sizi görelim? burada ben grubuda savunmuyorum elbette olumsuz yönleri var ancak bu grup, bu tribün sizin yüzünüzden bu halde. SAHİPSİZLİK yüzünden.
Bursayla kardeşlik konusuna gelince texas bize yanlış yaptı Sivas'ın ... dönsün şaşkına diye bağıran bi grupla artık ne derece kardeşlik kurulur bilemem, taraftarımız 2.kez güvenir mi samimiyetlerine böyle bir jest yaparmı onuda bilemem ama tek bildiğim bu işin olmayacağı en azından eskisi gibi.. Böyle bir başlık açıp insanları kardeşliğe teşvik ve davet ettiğiniz için teşekkürler.[/QUOTE] Ben 23 Kasımda Arenadaki maç için İstanbuldaki Sivaslılara duyarlılık çağrısında bulunduğumda bana denilmeyen kalmadı yok biletler kaç paraymıs yok yolmuş yok trafikmiş yok klavyeden sallıyormuşum zaten bunların hepsi birtek Sivasspr maçlarında var ve birtek Sivaslılar için geçerli kimse kendini kandırmasın Sivassporluyum diyenlerin çoğunda Sivasspor aşkı gerçekten yok sadece eleştirmekten haz duyuyoruz. |
zamanında anadolunun hangi şehrine gidersen git trabzonspor camiasına bir sempati vardı.
ama son yıllarda yeni yetişen neslin trübün kültüründen uzak olmasından trübün yapmayı karşı takımın taraftarına sövmek gibi bir alışkanlık edindikleri için şimdi süperligde futbol oynayan hiçbir ilde sevilmiyorlar. bizde süper lige çıktık 2 yıl şampiyonluk kovaladık çoğu ilin sempatisini kazandık yanlız yavaş yavaş bizde trabzonspor taraftarının düştüğü hataya düşüyoruz. |
[QUOTE=üçyıldız58;883621]zamanında anadolunun hangi şehrine gidersen git trabzonspor camiasına bir sempati vardı.
ama son yıllarda yeni yetişen neslin trübün kültüründen uzak olmasından trübün yapmayı karşı takımın taraftarına sövmek gibi bir alışkanlık edindikleri için şimdi süperligde futbol oynayan hiçbir ilde sevilmiyorlar. bizde süper lige çıktık 2 yıl şampiyonluk kovaladık çoğu ilin sempatisini kazandık yanlız yavaş yavaş bizde trabzonspor taraftarının düştüğü hataya düşüyoruz.[/QUOTE] Trabzon kendisini Anadolu'nun tek temsilcisi olarak görmek istiyor. Uzun lafın kısası diğer Anadolu takımlarının sivrilmesini çekemiyorlar.Fesatlık boyutu var.Ben istiyorum ki; şampiyonluğa oynayan takımlar hep Anadolu'dan çıksın. |
[QUOTE=UltraYigido58;883503]slm kardesm merak ettimde sen bursaspor lusun galiba neden bu sitede üyesin peki ?
yanlis anlamayin sadece merak ettim :)[/QUOTE] Sivası Sivaslıyı Sivassporu seven Sivassporun başarısını hatta şampiyonluğunu görmeyi çok arzulayan koyu bir Bursaspor taraftarıyım..Burayada Sivassporun şampiyonluğu kovaladığı yıllar destek olmak için üye oldum... |
[QUOTE=falcon58;883481]SİVASSPORUN ve taraftarının kimseyle bir sorunu yok.ama başka takım taraftarlarının SİVASI çekememek gibi bir sorunu var.Bursa taraftarıda stadta SİVASSPOR aleyhine olumsuz küfür ve tezahüratları var,bursa spor medyası kendini bir halt zannediyor,diğer takımlara tepeden bakan bir anlayışları var.bundan vazgeçmedikleri sürece böyle dostluk filan olmaz.kimse hikaye anlatmasın...migroarmis sende yiğidoysan SİVASSPORLU olman gerekir.teksaslı değil...ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER.[/QUOTE]
Kardeş ben Bursasporluyum ...Yiğido olmam için Sivaslı olmam lazım gelir...Haa bir çok kardeşim Bursalı Yiğido gibi beni onurlandıran lakap taktı bile..Durum bundan ibarettir.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:09. |