SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 2-1 Sivasspor -2.devre - (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37166)

SivasSpor.Com 10.11.2013 06:43

Galatasaray 2-1 Sivasspor -2.devre -

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42684&token=21411[/IMG]

Galatasaray - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 23 Kasım Cumartesi
[B]Stad:[/B] Türk Telekom Arena
[B]Saat:[/B] 19:00
[B]Maçın Hakemi: [/B]Halis Özkahya

[B]GALATASARAY-SİVASSPOR:[/B]

[B]Muhtemel 11'ler[/B]

[B]GALATASARAY:[/B] Eray, Eboue, Chedjou, Ceyhun, Dany, Bruma, Selçuk, Melo, Emre, Burak, Drogba
[B]TEKNİK DİREKTÖR:[/B] Roberto Mancini

[B]SİVASSPOR:[/B] Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Abdurrahman, Burhan, Adem, Kadir, Aydın, Aatif, Utaka
[B]TEKNİK DİREKTÖR[/B]: Roberto Carlos

58_SEMİH_58 10.11.2013 08:27

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

3 puanı alalım işimize bakalım.

yol58 10.11.2013 08:28

aynı bursa tarifesi diyorum 2-1 bizimdir inş.

58YIGIDO58 10.11.2013 08:59

1 0 olsun bizim olsun diyorum :)

58megayigido 10.11.2013 09:12

%90 ihtimalle maça gideceğim takıma destek zamanı bize ayrılan yeri dolduralım takımımıza destek olalım öncelikle..

Takımımızın galatsaray a iyi konstre olursa macı kazanabileceğini düşünüyorum Lige verilen arayı çok iyi kullanmalıyız Roberto Carlos hocamızın galatasarayı çözecek formülü aramasına zaten gerek yok Galatasarayın Sivassporu çözmek için uğraşacağı kesin
Biz normal topumuzu oynayarak dikkattli olup hata yapmassak maç bizimdir inşallah .. Ben sivasspora güveniyorum ..

Sıra İstanbuldaki yigidolarda Sivassporluluk ve sivaslılık görevini yerine getirelim..

alemdarlar 10.11.2013 09:15

Bu maçı almamız lazım.

alemdarlar 10.11.2013 09:16

Galatasaray'a oyu tuz biber olsun diye ben verdim :)
Gs:0 Sivasspor:1

SivasliMuhammed 10.11.2013 10:02

Zor mac olur ziya cezali onun yerine eren oynamasin naavratil oynasin. 1 puan alsak iyi olur ama kazanacagimizi düsünüyorum

Ferhat06 10.11.2013 10:08

Sivasspor yener diye cevapladım anketi.Ahh Ziya ahh; tam senin maçındı.Ligin en spektaküler oyununu oynuyoruz.Da Costa ve Cicinho liderliğinde Arenayı başlarına yıkarız.
Bizi böylesine sermest eden kadro için emeği geçen başta Mecnun Bey olmak üzere herkese teşekkürler.

A.Turan Korkmaz 10.11.2013 10:27

Ziya'nın yokluğunda Carlos, Ümit Kurt'u solbeke çekecektir. Kadromuz Korcan,Ümit,Navratil,Da Costa,Cicinho,Kadir,Adem,Burhan,Aydın,Atıf,Refik Cebur şeklinde olabilir. Gene Hakan Arslan ve Mehdi kenarda bekleyebilir. 6. yabancı için belki de Mehdi'yi tribüne gönderip Kamil'i yanında oturtabilir. Belli olmaz. 1 puan iyi, 3 puan süper olur.

Salim58 10.11.2013 10:29

[B]Lige verilen arayı iyi değerlendirip Arena'da Aslanı'da yıkıp gelmemiz gerek.

FB maçı hariç kötü futbol oynamadığımızı düşünmüyorum.

Sivassporu'mun bu maçta'da o güzel oyununu oynararak Arena'dan puan veya puanlarla döneceğini düşünüyorum.[/B]

ihtiyar yiğido 10.11.2013 10:40

[QUOTE=Ferhat06;884104]Sivasspor yener diye cevapladım anketi.Ahh Ziya ahh; tam senin maçındı.Ligin en spektaküler oyununu oynuyoruz.Da Costa ve Cicinho liderliğinde Arenayı başlarına yıkarız.
Bizi böylesine sermest eden kadro için emeği geçen başta Mecnun Bey olmak üzere herkese teşekkürler.[/QUOTE]

Ferhat kardeşim her işde bir hayır vardır Ziya'nin sari kart cezalısı olmasında'da bir hayır vardır belki yerine oynayacak olan oyuncu ondan daha iyi performans gösterecek.
Bende inanıyorumki Galatasarayi evinde yenip ALLAH'ın izniyle bir zafer daha yaşıyacağız

Yusuf Çevik 10.11.2013 11:16

Sivasspor`umuza bu zorlu deplasmanda başarılar diliyorum...

mert41 10.11.2013 11:33

Trabzon deplasmanında rakip 10 kişi kaldığı halde galibiyet için ekstra çaba sarfetmeyen ve maç sonunda 1 puana sevinen Carlos'un aynı düşünceyi arenaya da taşıyacağını düşünüyorum. 1 puan için çıkar inşallah alırız.

DoomsDay58 10.11.2013 11:36

kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum eğer savunmada açıklar vermezsek puan ya da puanlar alabileceğimiz 1 maç

u2sivasspor 10.11.2013 11:42

[B]zor bi deplasman drogbayı durdurursak gs yenmemiz büyük ihtimal costa drogbayı büyük ihtimal durdurur ve maçtan en kötü 1 puanla ayrılırız[/B]

sawyer5892 10.11.2013 11:48

galatasaray geçen sene ki gibi oynamıyor ligde zar zor kazanıyorlar ve kazandıkları takımlarda alt sıralara oynayan takımlar. Başa baş bir maç olacak defansın arasına atılan toplarda savunmamız önde yakalanmazsa gol yemeyiz da costanın drogba yı durduracağından şüphem yok

cemahmety 10.11.2013 12:19

Tam olarak fikstürü bilmiyorum ama bizim maçtan sonraki hafta galiba şampiyonlar liginde Real Madrid maçları var onu düşünsünler lige fazla asılmasınlar zaten kötü de oynuyorlar, Bu maçı yenilirsek çok çok üzülmem çünkü son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak iyi performans çizdik. Galibiyet mükemmel 1 puan çok başarılı olur.

etlidöktürek 10.11.2013 12:33

şu an türkiyede kime sorsan bu maçın favorisi sivas derler..şimdiye kadar 3 büyütülmüş takımla oynayacağımız maçlarda favori gösterildiğimiz maçları genelde kaybettik:mad: onun için cincon 3 büyütülmüş varsın favori o olsun.. biz çıkalım yüreğimizi ortaya koyup yenelim, medya inş bizi favori göstermez bu maç için tek endişem bu..

sivaslıadem 10.11.2013 13:52

bugünkü maçta yine olaylar çıkar muhtemelen ve rakipte kart cezalısı mutlaka olur
Ama iki haftalık milli maç arasının bizden ziyade cin cona yarayacağını düşünüyorum
Çünkü fb maçında çok yorulacaklar
Ziyanın olmaması bizim için büyük bir eksiklik bana göre
Yerine oynayacak oyuncu kim olursa olsun onun yaptığı bindirmeleri yapamayacağını düşünüyorum
Deplasmanda olmamıza rağmen başa baş bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum
Oyuncularımızın büyük maçlara ayrı motivasyonla çıkması lazım
Fb maçındaki kırılganligimız, dün kaçan penaltıdan sonra atıfın tutuk kalması gibi şeyleri kaldırabilmemiz lazım
Bu maç ve bjk macları puan kayıplarının normal karşılanacağı maçlar
Ancak avrupa yolunda saf dışı bırakmamız gereken rakipler
Avrupada ayakta kalmak için bu macları oynamaya alışmamız lazım
Hakemden yana şanssız olmazsak bu maçta kaybetmeyiz diye düşünüyorum
Gs ye bi siftah atalım artık ve ıstanbulda yenelim artık şunları

burak58as553 10.11.2013 13:57

Gs çok fazla pozisyon yiyor.Konya maçında kurtuldular ama Sivasspor affetmeyecek..

58Sivaslilar 10.11.2013 15:18

Tek kelimeyle bir tahmin öne sürecegim sivasspor 20-25 dakika gool yemezse kale önünd gereksiz faul yapmazsa hakemle fazla ugrasmadan isimize bakarsak karlos capuru, cupuru oynatmazsa mac bizimdir:confused:

58Sivaslilar 10.11.2013 15:24

kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum eğer savunmada açıklar vermezsek puan ya da puanlar alabileceğimiz zevkle seyredilecek hareketli bir mac olacagina inaniyorum hadi istanbllu yigidolar takima destek zamani

adres58 10.11.2013 19:38

[QUOTE=sivaslıadem;884140]bugünkü maçta yine olaylar çıkar muhtemelen ve rakipte kart cezalısı mutlaka olur
Ama iki haftalık milli maç arasının bizden ziyade cin cona yarayacağını düşünüyorum
Çünkü fb maçında çok yorulacaklar
Ziyanın olmaması bizim için büyük bir eksiklik bana göre
Yerine oynayacak oyuncu kim olursa olsun onun yaptığı bindirmeleri yapamayacağını düşünüyorum
Deplasmanda olmamıza rağmen başa baş bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum
Oyuncularımızın büyük maçlara ayrı motivasyonla çıkması lazım
Fb maçındaki kırılganligimız, dün kaçan penaltıdan sonra atıfın tutuk kalması gibi şeyleri kaldırabilmemiz lazım
Bu maç ve bjk macları puan kayıplarının normal karşılanacağı maçlar
Ancak avrupa yolunda saf dışı bırakmamız gereken rakipler
Avrupada ayakta kalmak için bu macları oynamaya alışmamız lazım
Hakemden yana şanssız olmazsak bu maçta kaybetmeyiz diye düşünüyorum
Gs ye bi siftah atalım artık ve ıstanbulda yenelim artık şunları[/QUOTE]

Milli maç arası Galatasaraya yarar demişsin gardaş, müsadenle katılmıyorum. Çünkü Galatasaray için lig nasıl gidiyorsa Şampiyonlar Ligide hakeza öyle Topal gidiyor. Bizim maç akabinde 3-4 gün sonra Şampiyonlar Liginde çok çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Kafası kesinlikle orada olacaktır. Ne kadar da demeç verip ilk önce Sivassporu sonrada Şampiyonlar Ligine bakacağız deselerde futbolcu psikolojisi motivasyona bir hafta önce başlar. Bizimde sadece Ziya sıkıntımız var. Onun yerine oynatacağımız oyuncuyu iyi hazırlarsak bu maçtan puan yada puanlar almamız içten bile değil...

RCarlos58 10.11.2013 20:24

gs baskiya gelemiyor, hücüm hatlarimiz formdaysa kendi sahalarinda fark atariz ama gol pozisonlarimizi iyi kullanmamiz gerek, böylesi maclari az pozisonlari degerlendilerek kazanilir. takimin morali yüksek olacagindan eminim ve carlosun kazanma mentalisiyle galibiyetle dönecegiz.

cezali ziya nin yerine kamil sol bek olarak düsünülebilir. eski hirsina bir defansiv pozisonda ulasabilir, bunu bir cok oyuncuda gördüm.

gs 0-2 ss

babapiton 10.11.2013 20:36

Çok sıkıntılı bir maç heleki Fenerbahçe'yle fark bu kadar açılmışken fakat onlar için stresli bir maç ve biran önce maçı kopartmaya çalışacaklar.Bunu değerlendirebilirsek ve ilk golü bulursak herşey olabilir.Fakat gerçekci olursak 1 puan bizim için iyi sonuç.

hoğuz 10.11.2013 20:40

gerçekçi olmak gerekirse henüz üst tempo futbol oynama noktasında değiliz ! Çok iyi bir kadromuz var ,Teknik Direktörümüz iyi, takımın havası da iyi ama bazı gerçekler var gs bu haftaki fb mağlubiyetini unutturmak için Sivas karşısında net bir skor almaya çalışacak ! benim tahminim sivasın 3-1 mağlup olacağı şeklinde, o yüzden beraberlik iyi sonuç olur !

Külhan 10.11.2013 20:49

Sivassporun ayrisi gayrisi olmaz her maca kazanmak icin cikar futbolbu yenerde yenilirde bunun icin eseflenmeye gerek yok oyunumuzu oynadigimiz surece kazanamayacagimiz mac yoktur bizim kadromuz her hali ile cok mükemmel herkim oyuna girerse kendine düsen oyununu oynamasi bir kuraldir eften püften sebebler gecersiz Ziya cezali ise onu aratmayacak daha nice oyuncularimiz var tabiki Ziya biraz daha bizim icin farkli oluyor.

eyupk 10.11.2013 21:09

ben beraberlik veriyorum bu maça, inşallah yanılırım galip geliriz.

astaravisa 10.11.2013 21:33

cincona da koyarız.

münihli_58 10.11.2013 21:35

[B]Bu macta 2 avantaj, 3 dez avantajimiz var bana göre

Dezavantajlar:
Galatasarayin bugün derbide yenilmesi bizim icin kötü oldu, üst üste gelen 2 yenilgiyi (Kopenhag,Fenerbahce) milli takim arasindan sonra bize karsi telafi etmek isteyeceklerdir :confused:

Deplasmanda oynuyoruz, karsimizda seyirci destegini almis bir takim olacak ve maca liderle aralarinda acilan 9 puani indirmek icin mutlak galibiyet parolasiyla cikacaklardir :confused:

Ziya cezali, Eren Aydina güvenmiyorum ve galiba Ümit sol bek Navratil ve Costa göbekte oynayacak. Böyle olursa daha iyi ama agir defansimiz olacak. Burak veya Drogba yüzünden hiz sikintisi cekmeyiz ama Bruma veya Amrabat sag acik oynarsa Ümit sorun yasayabilir :confused:

Avantajlarimiz:

Moralimiz üst seviyede, golümüzüde yedik uzun bir aradan sonra ve gol yememe serisini devam ettirme stresi olmayacak takimimizda :)

Milli Takimin 2 hazirlik maci icin muhtemelen Galatasaraydan en az 4-5 oyuncu kadroya cagirilacaktir, bu oyuncularin hepsi (veya cogu) onlarin kilit oyunculari (Mesela orta sahada Selcuk, defansta Semih, ileride Burak gibi) onlarin yorgunlugunu göz önünde bulundurursak ve bizim kondisyonumuzun üst düzeyde olduguna göre bu durumu lehimize cevirebiliriz :)

Önümüzde zorlu bir fikstür var (Galatasaray,Antalya,Kupa maci,Besiktas,...) ve bu zorlu deplasmandan 1 puan alirsak iyi, 3 puan alirsak süper olur :)

Allah yar ve yardimcimiz olsun, ordada bol bol secde yapariz insallah :)[/B]

Rallim58 10.11.2013 21:38

[B]Kendi oyun düşüncemizi, Antep'e ve Bursa'ya karşı yaptığımız gibi sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz takım yoktur...[/B]

HALIL 10.11.2013 21:40

her zamanki gibi olursak neden olmasin bence gs bizden daha çok çekiniyor

DOGU_BEY 10.11.2013 23:40

[B]eğer şu milli maç arasında gs şu oyun anlayışını değiştiremezse ki öyle olacak ben bu maçtan puansız dönmeyeceğimize inanıyorum...hele ilk golü biz atar ve takım savunmasını iyi yaparsak büyük bir galibiyete imza atabilirz....[/B]

kadirakin58 10.11.2013 23:52

Barselona gibi ayağa paslarla harika oynuyoruz, ayağa paslar sırasında oyuncularımız harika bir şekilde boşa kaçıyorlar ve topu oldukları yerde beklemiyorlar. Roberto Carlos bu işi iyi öğretmiş. bu stili devam ettirirsek GS'yi ezer geçeriz. GS'de moral bozukluğu var, şampiyonluk hedefi uçup gitti GS'de. Taraftar yönetimi istifaya çağırdı, futbolcuları mutsuz. Biz ise kendimize güveniyoruz, harika koşuyoruz, çabalıyoruz, ben 3 ihtimalli bir maç olacak diyorum:

1-0 Sivas Yener
2-0 Sivas Yener
3-0 Sivas Yener

ihtiyar yiğido 10.11.2013 23:53

Arkadaşlar içdenliklen söylüyorüm ALLAH'ın izni keremi ile biz bu Galatasarayı kendi saha ve seyircisi önünde yenecegiz yiğido kardeşlerim musterih olsun

58_Buğra_98 11.11.2013 07:37

Bursaspor'a yaptığımız tarifeyi G. Saray'a da uygulayacağız. G.Saray -1 SİVASSPOR -2

Kokomo 11.11.2013 08:00

Millet yine UÇMUŞ !

Fenerbahçe deplasmanını ve öncesini unutmayın arkadaşlar !

Sonuçta G.Saray deplasmanı ...

Bence son derece kapalı bir defans anlayışı ile 1 puana oynamalıyız ...

1 puan başarıdır.

68yasar58 11.11.2013 09:11

Galatasarayı yenecek gücümüz var. Takımımızı etkileyen fb. maçında olduğu gibi atmosfer, ilk on onbeş dakika o atmosfere sakin kalırda gol yemeden birde gol bulursak, seyirci baskısına bu sefer cincon girecek buda bize avantaj sağlayacak, Yiğidolar maçıda 2-0 alacak.

muspol58 11.11.2013 09:39

1-0 olsun sivasımın olsun bir aksilik olmazsa arenada izleyecegim maçı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.