![]() |
Her şey Sivas için
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=42770&token=57570][img]http://resimzade.com/Show.html?i=42770&token=57570[/img][/url]
[B]Galatasaray'a konuk olacak Sivasspor'da, Carlos ve öğrencileri zorlu maça hazırlanırken, yönetim de bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidolar'ın gündemindeki isimler yerli savunmacılar: İbrahim Toraman, Giray Kaçar ve Serdar Kesimal.[/B] Roberto Carlos yönetiminde Süper Lig’in flaş takımlarından biri haline gelen Sivasspor’da gözler milli aranın ardından Arena’da oynanacak Galatasaray maçına çevrilmiş durumda. Yarın Sarı-Kırmızılı takıma karşı çok zorlu bir sınav verecek olan Yiğidolar’ın tek hedefi İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmek. Ancak Kırmızı-Beyazlılar’da tek gündem Galatasaray maçı değil. Hedefi Avrupa kupaları olarak belirleyen Anadolu devi yaklaşan ara transfer öncesi de çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Roberto Carlos’un isteği doğrultusunda savunmaya takviye yapacak olan yönetim listeyi belirledi. Buna göre Sivasspor’un kadrosuna katmak istediği ilk isim Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Toraman. Siyah-Beyazlı takımdaki durumu henüz kesinleşmeyen Toraman, eğer devre arasına kadar affedilmezse Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. Ancak bu transfer gerçekleşmezse bu kez Yiğidolar’ın rotası Karadeniz’e dönecek. Trabzonspor’da gözden çıkarılan Giray Kaçar için harekete geçilecek. Carlos’un son alternatifi ise Fenerbahçe’de formaya hasret kalan Serdar Kesimal. Sivasspor’un bu 3 isimden birini devre arasında kadrosuna katması bekleniyor. [B]Cim Bom’dan korkmuyoruz[/B] Galatasaray maçı için geri sayıma geçen Sivasspor’da teknik direktör Carlos, takımına güveniyor. Milli aranın da girmesiyle bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarına dikkat çeken Sambacı hoca, “Galatasaray’ın kalitesi ortada. Ancak İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmek için biz de üzerimize düşeni yapacağız. İdmanda gibi olalım bize yeter” sözlerini sarf etti. [url]http://www.fanatik.com.tr/her-sey-sivas-icin_3_Detail_246_343993.htm[/url] |
Cevap: Her şey Sivas için
Kaynak fanatik.... Baska birsery demiyorum
|
Öncelikle kaynak fanatik oldugu icin habere inanmadigimi söyleyebilirim.
Ama egerki dogruysa, bu oyuncularin hicbiride takima gercek anlamda katki saglayamaz. Ibrahim Toramani gecmiste yaptigi hatalardan dolayi Sivasspor taraftarinin büyük bir bölümü kabbulenmez, üstüne bir de sorunlu oyuncu oldugu icin kendini gösteremez. Giray Kacarda bana göre defansa iyi bir alternatif olur, kaliteli yerli stoperler arasinda, ama hem Sivasa gelmeye bilir hemde yine taraftarla sorun yasayabilir. Serdar Kesimalsa vasat bir oyuncu, üstüne kac sezondur dogru dürüst forma sansi bulamiyor, hic bir fayda saglayamaz. |
Bu transferlere gerek te yok,hem bunların peşinde Galatasaray felan var,Sivasspor`u tercih edeceklerini düşünmüyorum.
|
[QUOTE=Yuzarsif;885563]Bu transferlere gerek te yok,hem bunların peşinde Galatasaray felan var,Sivasspor`u tercih edeceklerini düşünmüyorum.[/QUOTE]
bence sivassporumuz bunları tercih etmesin |
[B]yönetime yakın olan birisi devre arası transfer edilecek kişilerle ön sözleşme imzalandı yazmıştı[/B]
|
toraman + holmen = ilk 3
|
[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2013/11/877387_Sivasspor.jpg[/IMG]
işte kadro bu.. |
Yaw birakin bunlari bizim suanki defans bunlara 10 basae.
Hadi bunlari aldik diyelim anca yedek olurlar |
Ümit kurt'u yazın isteyenn 2 rus 1 alman ekibi vardı acaba bunlara İ.Toramanı bedava verseler alılar mıydı bilemiyorum 32 yaşındaki Toraman mı yoksa 23-24 yaşındaki geleceği pasparlak bir Ümit Kurt mu?? Diğer bir açıdan bakınca haftalardır mükemmel bir formda olan Ümit mi yoksa aylardır antrenman bile yapıp yapmadığı belli olmauan Toraman mu?? Bunlar performans ile ilgili bir de kişilik özellikleri var Toraman bizim takımımızı tabiki hak etmiyor,şampiyonluğa oynadığımız yıllarda yaptıklarını biliyoruz. 3.aşamada ona verilecek para büyük ihtimalle ümitinkinin 2 katı olur bu adam bu paraya değğmeeeez
|
Bu saydıkları oyuncular sonbaharda elimize geçse işe yararlardı .Bazı arkadaşlar diyecek sonbaharla kış arasında ne alaka diye:) Çünki turşu sezonu geçti gardaşlarım.Bunlardan olsa olsa turşu olurda ondan diyorum:D Gereği yok bunlaın hem kaynak fanatik külliyen yalandır...
|
[QUOTE=eerrooxx;885579][IMG]http://www.footballuser.com/formations/2013/11/877387_Sivasspor.jpg[/IMG]
işte kadro bu..[/QUOTE] Ümit'i ne de kolay kesiyorsunuz anlamıyorum sizdeki transfer merağını daha iyisi duruyorken niye İbrahim Toraman'ı alıp Ümit'i yedeğe çekme peşindesiniz... |
Can çıkmadan huy çıkmazmış İbrahim Toramanın hali ortada gelir takımın kardeşlik havasınıda bozar bu sayilan üç futbolcu alınacağına mevcut kadro onlardan daha iyi
Trabzonspor Sivasspordan dahamı iyiki trabzonun oynatmadıgı adamı biz alalım |
Bizi ve takimimizi bilen biri ibrahime sivas da yer olmadigini pekala Bilir gecen sezonlarda bize karsi takindigi tavirlar hicde yakisik olmamistir bundan sonrada onu benimseyecegimizi zannetmiyorum bir sivasli olarak ona kirginiz bize yaptigi hakaretleri henüz unutmadik dolaysile biz onu istemiyoruz onunsivasa ve sivasspora verecegi hic bir sey yok.
|
[B][COLOR="red"]Ibrahim Toraman[/COLOR]i takım kabul etse de seyiyici Doğa Kaya muamesi yapar endişesi taşımaktayım.Yanlış tercih bana göre.
[COLOR="Red"]Giray Kacar[/COLOR]da bana göre yanlış tercih çünkü sağlık açısından sorunlu(Allah şifa ve uzun ömür versin ). [COLOR="red"]Serdar Kesimal[/COLOR] vasat bir oyuncu üstüne üstlük sezon başı istedik resmen yok dedi inşallah yine yok der.[/B] |
Bunlar yalan haber elimizde ki stoperler bence iyi oynayanda yedek kalan da iyi ziyanın yerine iyi bir sol bek almamız lazım yarin eren aydını gs macında göreceğiz inşaallah hata yapmaz transferde 3 tane oyuncuya ihtiyacımız var sol bek.ön libero. iyi bir santrafor almamız lazım..
|
[QUOTE=oguzhan_1616;885606]Ümit'i ne de kolay kesiyorsunuz anlamıyorum sizdeki transfer merağını daha iyisi duruyorken niye İbrahim Toraman'ı alıp Ümit'i yedeğe çekme peşindesiniz...[/QUOTE]
mesele ümiti kesmek falan değil..ama defansa toraman gelir takımı sahiplenir ve öyle oynarsa daha sağlam bi kadro olur.amaç sadece transfer olsa takımı baştan yazarım merak etme sen.defans dediğin tecrübeli olmak zorunda.illa stoper oynamak zorunda değil toraman ön liberoda oynar ... |
ve ayrıca ilk3-5 hedefin varsa kadron biraz geniş olacak. da costa kırmızı kart yediğinde kim oynuro yada Allah korusun biri sakatlansa ??
|
[QUOTE=eerrooxx;885638]ve ayrıca ilk3-5 hedefin varsa kadron biraz geniş olacak. da costa kırmızı kart yediğinde kim oynuro yada Allah korusun biri sakatlansa ??[/QUOTE]
kadronun derinliliği olmasını kim istemez elbette isterim ama sen direk Toraman gelirse Ümit yedeğe çekilir Toraman oynar şeklinde kadro yapmışsın |
[QUOTE=oguzhan_1616;886789]kadronun derinliliği olmasını kim istemez elbette isterim ama sen direk Toraman gelirse Ümit yedeğe çekilir Toraman oynar şeklinde kadro yapmışsın[/QUOTE]
benim anlatmak istedğim olay tamda bu hafta oldu malsef.. takımı nasıl kuaracaz şimdi,takımımız geniş kadrolu olması lazım..ama toraman gelirse ilk 11 oynar ki zaaten oyle bi trasnfer olmucak herhalde.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02. |