![]() |
Skandal Atama!
[B][IMG]http://www.genclerbirligi.org.tr/wp-content/uploads/Abdullah-Y%C4%B1lmaz.jpg[/IMG]
Antalya maçına skandal atama Sivasspor - Antalyaspor maçını, Trabzon'lu Abdullah Yılmaz yönetecek. Sivasspor Yönetim Kurulu Abdullah Yılmaz'ın en son yönettiği maçtan sonra şu açıklamayı yapmıştı! (29 Nisan 2012) "3 yıldır Trabzon bölgesinden gelen hakemlerin takımımızın maçlarını yönetirken yaptıkları hataların artık dayanılacak hali kalmamıştır. Bu bölgeden gelen hakemlerin yönettikleri maçlarda takımımız genelde maçı 11 kişi tamamlayamamış ya da rakibimize penaltı verilmediği nadiren görülmüştür." " Sayın Abdullah Yılmaz şu ana kadar Sivasspor'un beş maçını yönetmiş (İnegölspor, Mersin İdmanyurdu, Denizlispor, Konyaspor ve İstanbul B.Belediyespor) ve bu beş maçta da Sivasspor maçı 10 kişi bitirmiştir." Artık yeter! Biz Trabzon bölgesi hakemlerini maçlarımıza istemiyoruz." TFF resmen üzerimize oynuyor bizim üzerimize geliyorlar bu haftada da hakem kıyımı olacak . Yeter TFF yeter!!!![/B] |
Cevap: Skandal Atama!
Yapacak bi şey yok çıkıp oynayacaz ve yenecez
|
[B]Bu kadar adilik ş.refsizlik olmaz 2 maç üstüste verdikleri hakemlere bakarmısınız sonrada Türkiye de futbol neden gelişmiyor niye kupalara gidemiyoruz deniliyor sebebi çok bariz ortada bu TFF olduktan sonra eşitliğin olmadığı bir yerde başarının gelmesini bekleyemez kimse [/B]
|
[B]Sivasspor iyi gitmeye başlayınca hemen masa başı oyunlar oynanmaya başlandı. Bizi suçsuz yere şikeyle suçlayanlar,bizim adımızı şikeyle ananlar bu işlerin baş rolünde olan kişiler. Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi bir senaryo yazıldı bu şikecilerin elinde ve bu Abdullah da onu aynen sergileyecek. Bizim bu maçtan puan alabilmemiz için Antalyaspor ile birlikte bu Trabzonluyu da yenmemiz lazım. Bu iş artık 3 puandan bir maçtan daha fazlası olmuştur. Sivas da ki Yiğidolardan tek isteğim Cuma günü stadı tıklım tıklım doldursunlar. O stadı hem Antalyaspora hem de bizi masa başı oyunlarla yıkabileceğine inanan bu kişilere cehennem yapalım. Sivaslıyım diyen herkes Cuma günü o stad da olmalıdır. Çünkü bu maçta 3 puandan daha önemli şeyler var.[/B]
|
Helal Olsun Yapılan Tüm Haksızlıklara Değinilmiş Bir Açıklama...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI Geçtiğimiz haftasonu oynanan ve bütün Türkiyenin hayretle izlediği Galatasaray - Sivasspor maçında bir Anadolu takımının sahada nasıl mağdur edildiğini hep birlikte gördük. Maçın Hakemi Halis Özkahya’nın Galatasaraylı futbolcuya yapılan sert hareket nedeniyle gösterdiği kırmızı kart sonrası maçı izleyen futbolseverler “Bu hakem Sivas’ıda 10 kişi bırakır” hissine kapıldı ve nitekim fırsat kollayan Özkahya, Futbolcumuz Ümit Kurt’uda oyundan atarak amacına ulaştı. Kendini yere atmalarıyla ünlü olan Burak Yılmaz bu maçtada futbol sahtekarlığını alenen ortaya sermiştir. Büyük takım diye lanse edilen bir takımda oynanan bu acınası futbol ülkemizin yıllardır neden başarıya sahip olamadığını göstermiştir. Bu maçta yaşananlar bir kez daha göstermiştir ki İstanbul takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda Anadolu takımlarının sadece rakiplerini yenmesi yetmiyor , aynı zamanda hakemide yenmesi gerekiyormuş. MHK ye sesleniyoruz; Geçen sezon hakem hatalarıyla en az 20 puanı gaspedilen Sivasspor’a yapılanlar artık yeter. Bu bir futbol katliamıdır. Bunu hiç kimse görmezden gelmemizi beklemesin. Eğer Türkiye’deki 4 milyona yakın Sivaslı yapılan bu haksızlıklar karşısında protesto etmiyor ve sert tepkiler göstermiyorsa bilinmelidir ki, bu suskunluğun arkasında hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sert tepkiler olacaktır. Sabrımız taşmak üzere, Biz Yiğidolar olarak her zaman adımıza ve mazimize yakışan tavırlar sergilemeye çalıştık ancak bunun kesinlikle suistimal edildiğini gördük. Bundan sonra bu tür aleni yapılan hakem katliamlarında Yiğidoların gerek Sivas’ta gerekse diğer şehirlerde tepkileri daha sert olacaktır. Mhk’nın bundan sonra Halis Özkahya ve onun zihniyetindeki hakemleri Sivasspor maçlarına vermemesini rica ediyoruz. Bu Türk futbolunun hayrına olacaktır. Ancak, birkaç saat öncesinde Trabzon bölgesi hakemi Abdullah yılmazın Cuma günkü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına atandığını öğrendik. Şunun altını çizmeliyizki, Cuma günü yine aynı olaylar nüksedecek olursa Sivasspor taraftarları buna sessiz kalmayacak Ve ülkenin hemen hemen her şehrinde tepkilerini ortaya koyacaklardır. Ayrıca değinmeliyiz ki, Galatasaray tribünlerinin Sivasspor aleyhine karşı “ Şikeci” şeklindeki tezahüratlarını kınıyoruz. Bu hareketleriyle Galatasaray taraftarı, Ne denli bilinçsiz bir topluluk olduğunu açıkca göstermiştir. Ve uyarıyoruz. Sivas’ta bundan sonrası için Galatasaray camiası ve Diğer İstanbul kulüplerinin ürünlerinin satışının yapılmasını, Kullanılmasını istemiyoruz. Son olarak Bütün Sivaslıları haksızlığa karşı tepki amacıyla Cuma günü oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasına bekliyoruz. Ve protestolarımızı orada da sürdüreceğimizi bildirmek istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. |
Bu atamaya inanamıyorum !
Resmen Sivas seyircisinin üstüne oynuyorlar ! Maçın başlarında vereceği yine "Sivas düşmanı bir karar sonrası" o stadın hali nice olur ? Yazıklar olsun ... |
Bu hafta seyirci sakin olmali bu hakem atamalari kasten yapiliyor.En kücük bir taskinlikta sahayi kapatirlar.Bu takim birden kendini düsme hatti icerisinde bulur.Resmen üzerimize oyun oynuyorlar.
Bunun Galatasaray´la alakasi yok artik herkes gercegi görsün.Cikisimiz bazi takimlari ve kesimleri rahatsiz etti.Bu gercegi kabul etmek zorundayiz.Halis maca baslamadan önce kimleri atacagi,bu takimin can alici noktalarini biliyordu.Halis emirleri nerden aldi tabiki arkasinda duran federasyondan. Bize oynanan oyun henüz bitmemis olacakki,Abdullah Yilmaz Antalya macimiza atandi. Bazen taraftarlar olarak yönetime kiziyoruz ya ,bu nasil transfer diye. Cebinizde akrepmi var diye.Aslinda kizmaya gerek yok ,takimin adi SIVASSPOR olunca köstek olanlarin sayisi malesef cogaliyor,birde basarili olursa takim kafasina vuran cok oluyor ve önüne resmen set cekmeye calisiyorlar.Bizans oyunlarina basliyorlar hemen... Bu ülkede Istanbul takimlarindan baska takimlarin basarili olmaya hakki yokmu bu nasil adalet böyle? |
Allah MHK baskaninin belasini versin!!!:mad:
|
Bu şerefsz İstanbul'daki Belediye maçını da katletmişti taraftarlar neredeyse sahaya gireceklerdi şimdi 5 oyuncumuz eksikken tekrar bu şerfsz maça veriliyor sanki ülkede başka hakem yokmuş gibi. Bu karaktersiz heriflerle bu yıl da çok uğraşıcaz öyle görünüyor. Allah hepimize sabır versin
|
[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B] |
arkadaşlar sivasta federasyonu protesto etmek için imza kampanyası düzenleyelim toplanan imzaları başbakana ve meclise göndersek olmazmı bence güzel olur birileri bu konuya el atsa faydası olur diye düşünüyorum
|
[QUOTE=sivasfutbol;886609]arkadaşlar sivasta federasyonu protesto etmek için imza kampanyası düzenleyelim toplanan imzaları başbakana ve meclise göndersek olmazmı bence güzel olur birileri bu konuya el atsa faydası olur diye düşünüyorum[/QUOTE]
O iş çok çetrefilli olur en iyisi binlerce kişiyle toplanıp TFF binasına yürüyüp gerekli tepkiyi göstereceksin he bizim Sivaslılar gelirmi hayatta gelmez bak Trabzona İstinyeye 10.000 kişiyle çıkarma yaptılar resmen tutkunluk budur. |
Bu ******* halistende ********. Belediye maçında katliyam yapmıştı
Umarım sivasta da aynısını yapmaz yoksa o maçta olaylar çıkar. Trabzon *** bu. |
işte bu sefer kıyamet kopar valla ne pahasına olursa olsun sahanın içine iner o hakeme bir güzel dayak atarım. yeter artık tak etti...
|
MHK gizli kapaklı olarak bize savaş açmış durumda, Biz futbolumuzla bunları yendiğimiz takdirde başarılı olamazlar, Elimizden geleni yapmak zorundayız
|
[B]mahsus yapıyor bu dümbükler cidden bizim sabrımızı sınıyorlar...gelin bakalım gelin siz de gelin, bütün salyalarınızı akıtarak gelin...ama unutmyaın ummadığınız bir tokatla yerle bir olabilirsiniz..boşa söylememişler yumuşak huylu atın çiftesi pek olur diye...[/B]
|
Bu maca mueat akca kirmizi gormese iyi ozaman :)
|
[B]Vallla bugün tff telefonla aradım bu atamayı çok sert bir dille eleştirdim ve açık bir ihbarda bulundum eğer bu maçta aynı hakem hataları olursa bunun sorumlusu mhk ve tff'dir dedim tıpkı bjk gs maçındaki gibi taraftarların sahaya ineceğini ve sonuçlarının çok kötü olacağını dile getirdim umarım faydası olur gerçektende bu maçta yapılacak hakem hataları telafisi olmayan sonuçlara neden olabilir çünkü artık bardak doldu heran taşabilir....[/B]
|
Tahriklere kapılmayalım. Kötü tezahürat ve sahaya bir şey atmaya kalkana engel olalım. Biz Allah'ın izniyle bu maçı alacağız. Bu oyunları daha evvel de çok gördük, yaşadık. Sinir harbinde sakin kalan kazanır.Biz 4 Eylül stadımızda taraftarımızla rakibimizi evire çevire yeneceğiz.
Bu maçla başlayacak yeni galibiyet serimiz sezon sonuna kadar sürecek. |
masa başı oyunlar gs maçıyla başladı devam edecek gibi de gözüküyor anlaşılan önce hakemleri sonra da rakiplerimizi yenecegiz
|
YAZIKLAR OLSUN BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM. ORTAMI YUMUŞATACAKLARI YERDE HABİRE ÜSTÜMÜZE OYNUYORLAR. !
|
biz sustukçs efendi oldukça üstümüze gelmeye devam edecekler toplu olarak protesto etmemiz lazım sınırı aşmadan yigidoya yakışan tepkimizi tam olarak yapmalı uzun süreli yapmalı tff yi eleştiren kırmızı karton olur degişi,k şekilde tepkimizi komalıyız cılız olmamalı tepkimiz ve maç bitene kadar hem halis özkahyaya hem şerefsiz buraka hemde tff ye tepkimizi koymalıyız zaten bu maçta bize para cezası verecekler hak edelim bari yeni hakeme gelince sivasta çok bariz hata yapamaz biraz sıkar ama inceden sivasın alyhine düdük çalacaktı apo iti.bizi a po yılmaz degilde eksik oyuncularımız düşündürüyor bence ama her şartta pes etmeden topumuzu oynayıp antalyayı ve beraberinde hakemi vede tff yi yenmeliyiz buna gücümüzde var zaten hadi hayırlısı.
|
[b]şakamı ?:mad:bu hamsi kafalı abdullah yılmaz olimpiyatta ibb maçında öyle alçakça maç yönettiki ,azgala yazdıki millet sahaya giriyordu,diğer maçlarınıda biliyoruz,üstelik halis özkahya faciasından sonra bu hakemin atanması,sivassporun önünün kesilmeye çalışıldığının belgesidir,üstelik şampiyonluk yada avrupa yarışındaki rakibimiz trabzon sporlu,böyle birinden nasıl adaletli maç yönetmesini bekliyelimki?seyircilerimizin tüm tahriklere hazırlıklı olması gerekli ,bu hakemi atayanında ALLAH belasını versin :mad:MHK ve tüpçü en kısazamanda türk futbolunun temiz kalması ve katliam olmaması için pis ellerini türk futbolundan çekip istifa edip defolup gitmesi gerekiyor,bu maçta oluşabilecek en küçük olayda tüm suç mhk ve tff nin olacaktır bu böyle bilinsin [/b]:mad:
|
malum bu şeref yoksunu bizi yakıyor her maç belli. biz ne yapabiliriz onu düşünüyordum aklıma noterden tespit yaptırarak Sivasspora haksızlık yapacağı kesin olduğundan diye rakip takım lehine kararlar verecektir diye tutanak sonrada cumhuriyet savcılığına da şikayet edeceğim. ben bunları yapmayı düşünüyorum.
|
Areneda sabrımızı çok çok güzel sınadılar inşallah bu maçta bardağı taşıracak son damlayı koymaz hakem.
|
Hiç bir yerde hiç bir zaman dostumuz yok. Ne zaman bir adım öne çıksak yapacaklarını çok güzel yapıyorlar. Ya saha da ya masa başında işi bitiriyorlar. Şampiyonluğa oynadığımız bir sezonda da hiç yapılmayan şeyi yaptılardı ya unuttunuz mu???? :mad: Şampiyonlar Ligine gidecektik de 3'lü averaj icat ettiler ya kıçlarından. Beşiktaş'ı gönderdiler hakkımızı yiyenlere zehir zıkkım olsun, haram olsun. Anlamıyorum o sene Beşiktaş gitti her sene bu 3 büyütülmüşler gidiyor ne yapıyorlar??? Ş.......siz Cimbom REAL MADRİD'ten 6 içerde 4 deplasmanda 10 gol yedi. Diğerleri de bundan kalır yanı yok Sivasspor gitse bir maçta 10 gol yese (yemez de) değişen ne oluyor???? Onların iki maçta yediği gol sayısını biz veya Anadolu takımlarından biri bir maçta yese Türkiye'nin puanını mı siliyorlar? Yoksa bir daha ki senelerde Türkiye'den takım mı almıyorlar Şampiyonlar Ligine ve UEFA Ligine???? :mad: Sorarım kuklalara....
Şimdi yine hakem unsuruyla bizi ilk 3'ten kopartmak için kukla MHK'nin kukla hakemlerini bizim maçlara vererek oyunlarına devam ediyorlar. |
sanki maçlara sivaslı hakem atansa onlar farklı davranacak.
|
bu şerefsizi atayan kişilerin bundan aşağı yanı yoktur sivasspora inanılmaz kahpelik yapılıyor ben bu adamın ismini duyduğumda bile deliriyorum sivas düşmanını sivasspor maçına atayan bu adamları ...diyorum
|
salatasaray maçındaki vahim hakem hatalarından sonra bu adamın bizim maça verilmesi bence çok manidardır.tff ne yapmaya çalışıyor ilk üç sırayı istanbul takımlarından yapmaya çalışıyor sanırım digitürk böyle istiyor dekoder satmak ilgiyi artırmak için.yazıklar olsun bu ülkedeki tff yönetimine futbolu tff degil yayıncı kuruluş yönetmektedir.işin içinede menfaat girince spor karşılaşması degil şike iltimas karşılaşması olmaktadır.ben şahsen bu idda oyunu ve digitürk varken bu maçların artık spor karşılaşmaları olamayacagı kanaatindeyim
|
bu hakem kahya dan da kötü..trabzon bölgesi hakemler sivası düşman gözüyle görüyor...inşaallah antalya maçında seyirci olay çıkatmaz..çünki hakem seyirciyi kışkırtmak için elinden geleni yapacak,eminim..bu hakemi mhk özellikle atadı..
|
Biz Sivasliyiz bizim Protestomuz Üc kisiden ileri gitmez.
Degil Abdullah Yilmaz bu hafta Halis Özkahya bile tekrar atansa üc bes kisiden baska icin problem olmaz. Sivas veya Sivasli degince demekki insanlarin aklina hala Davar sürüsü geliyorki, istedigi gibi atama yapip istedikleri gibi at kosturuyorlar. |
[QUOTE=Dua;886764]Biz Sivasliyiz bizim Protestomuz Üc kisiden ileri gitmez.
Degil Abdullah Yilmaz bu hafta Halis Özkahya bile tekrar atansa üc bes kisiden baska icin problem olmaz. Sivas veya Sivasli degince demekki insanlarin aklina hala Davar sürüsü geliyorki, istedigi gibi atama yapip istedikleri gibi at kosturuyorlar.[/QUOTE] Aynen öle imzamı atarım dediklerine ... |
Degil Abdullah Yilmaz bu hafta Halis Özkahya bile tekrar atansa üc bes kisiden baska icin problem olmaz. Sivas veya Sivasli degince demekki insanlarin aklina hala Davar sürüsü geliyorki, istedigi gibi atama yapip istedikleri gibi at kosturuyorlar.[/QUOTE] Herşeyin özeti bir eklemede ben yapayım; sivası'lının ne önünden gidîlir nede arkasından gaza gelmeyin akıllı olun |
Abdullah yılmaz
fırat aydındeyyus halis öz......... Cüneyt çakır deniz çoban hüseyin sabancı vs vs vs biz bunlarla nasıl maç kazanacağız hepsi sivas düşmanı |
58 sınan 58 kardesım hakemlerın ısmını okurken gulmekten cayımı bıle ıemedım cooooook tesekkur edıyorum ozelıkle fıratın soyadı tam oturmus yuregıne saglık selamlar
|
Atmosfer süper olacağı için hakemleride Antalya ile beraber yeneriz diye düşünüyorum. Ama futbolcuların ayakları tutulmassa.
|
hakemi de yenmek sart oldu !!
|
Degil Abdullah Yilmaz bu hafta Halis Özkahya bile tekrar atansa üc bes kisiden baska icin problem olmaz. Sivas veya Sivasli degince demekki insanlarin aklina hala Davar sürüsü geliyorki, istedigi gibi atama yapip istedikleri gibi at kosturuyorlar.[/QUOTE] Yorumlarıma bakarsanız sert eleştiriler yapıyorum. Yorumlarımım arasında damar kelimeler kullanıyorum. Oluşum bozuntuları ve başındaki kişilere destek vermeyiniz ve 3 KİŞİ OLSUN SAĞLAM OLSUN diyorum. Ayrıca senin kafadayım gardaş. Beni alkollü geliyorum diye stadda 100 kişi eleştirdi. Bu 100 kişi Lütfen Halis'e ve Abdullah'a da bişeyler yapabilir mi. YAPAMAZLAR! Tribün kültürü sıfır bunların. Havagazı bunlar. Bunlara 3 kişinin 100 kişiyi nasıl serdiğini göstereceğimiz günler gelecek. Ben buyum gardaşlar. 20 arkadaşımla 2 oluşuma bedeliz. Deli olun deli. Sivasspor delisi olun ki birileri karar verince titreyerek versin. Tribündeki abileriniz bize düşman olmanızı söylüyor ama içindende bu ve arkadaşları olsada işime baksam da diyordur inanın. |
Bizim ne zaman bu hakemlerden yana şansımız olacak demeye kalmadan bir karşıt hakem daha. -Bize yararı olan var mı ki-
|
Bugün [COLOR="Red"]saat :14.30[/COLOR]
[B]Yer:Sivas Konum : Mis Kebab Konuklar:Sivasspor -Antalyaspor hakem dörtlüsü (ewet dörtlüsü) Gelemyen yada Gözü yemeyin gelemeyen Konuk:Apdullah YILMAZ Yukarıdaki yazdıklarımın özeti şu: Bugün yemek gitiğim Mis Kebabta hakemlerden drdü paşa paşa yemeklerini yediler diğerinin İNSAN İÇİNE ÇIKACAK YÜZMÜ YOKTU YADA CESARETİMİ YOKTU (ne yapacaksa Sivaslı ona sanki) yoktu gelmemişti gelememişti.. [COLOR="red"]SEYİRCİ KORKU İLE DEĞİL .....ALLAH KORKUSU İLE SAHAYA ÇIKAN HAKEM İSTİYORUZ........[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |