SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-1 Karabükspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37337)

SivasSpor.Com 24.12.2013 06:30

Sivasspor 3-1 Karabükspor -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=42999&token=13186[/IMG]

Sivasspor - Kardemir Karabükspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 29 Aralık Pazar

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi:[/B] Mete Kalkavan

[B]Yiğidolar, Karabük'ü ağırlıyor.[/B]

[B]Muhtemel 11'ler[/B]

[B]Sivasspor:[/B] Korcan, Cicinho, Da Costa, Navratil, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, Aydın, Aatif, Utaka

[B]Kardemir Karabükspor:[/B] Waterman, Uğur, Yiğit, Mabiala, İshak, Beykan, Furkan, Hamroun, A.İlhan, İ.Parlak, Akpala.

muspol58 24.12.2013 07:12

Cevap: Sivasspor - Karabükspor

devre arasına moralli girmemiz içinyenmeliyiz 1-0 olsun bizim olsun

ofozturk 24.12.2013 07:45

rahat alırız diye düşünüyorum. inş öyle de olur. bir aksilik olmazsa 10 kişilk kadromuzla orada olacagız.

bulutbey27 24.12.2013 08:01

2-1 olur diyorum

34MUAMMER58 24.12.2013 08:51

[b]öncelikle şunu belirtmek istiyorum,sivasspor kendi futbolunu oynadığı zaman karşısında hangi takım olursa olsun yenebilir,karabükte iyi takım ,son haftalarda kolay kolay yenilmiyor,saha karlı buzlu olsa bile bize avantaj sağlamaz onlara yarar,hocalarını sevmesemde kendi futbol anlayışını takıma kabul ettirmiş sivassporu iyi analiz etmiştir,takımı çok hızlı hücuma çıkıyor,tam bir kontratak takımı,bizim forvetimiz yok,onlarda hızlı 2 siyahi varki ,özellikle cicinyonun mevkisini boş bırakmaması gerekiyor yoksa otobana döner ,rakip fb bjk gs ts olsa bu kadar çekinmezdim,en çekindiğim maçlardan biri ,umarım ligin ilk yarının son maçında seyirci desteğiyle kazanırız ,akhisar maçını ancak böyle affettirirler [/b]

Ferhat06 24.12.2013 08:57

Karabük tam istim üstünde,çok iyi top oynuyor.Zor maç alacak ama bizim defanstaki golcülere gene iş düşecek.Karabük Sivasta bize pek diş geçiremiyor nedense.Taraftara çok iş düşüyor bu maçda biraz destek olması lazım.Ara transferde eksikleri tamamlar yolumuza devam ederiz.

58YIGIDO58 24.12.2013 09:08

Valla dunku futboldan sonra ben bu maci uzulerek karabük alir diyorum.
Cicinho haric futbolcularin hepsinde dusus var.
Acil carlos birsey yapmali bizler bu kotu futbolu hak etmiyoruz

ıssızgemi 24.12.2013 09:10

ne diyebilirimki..takımın günü gününü tutmuyor..istikrar yok ki bu maçı alacağız diyeyim bağıra bağıra..! bir puan alırsak öpüp başımıza koyalım..!

savaş2 24.12.2013 09:40

***carlos kafayla giderse karabükte fark yeriz. -cicinho bir forvet gibi ileri cıkıp geri dönmüyorsa veya yerini başka arkadaşı doldurmuyorsa
-aydın 4 kişinin arasına calımla gecmek isterse
-kadir üstüne gelen rakibine tekvando yaparsa
-şeşo ya golcu diye güveniyorsa
-hem mucadele hem gol atabilen hakan ve cihanı kenarda son dak. kadar beklitirse
-3 oyuncu dğişikliğini son 3 dak. bırakırsa
-bide rakib oyuncuları mac sonrası gülerek tebrik etmesi yokmu,tam bir acemi birliği

35gürün58 24.12.2013 10:03

Bu futbolla Fenerbahçeye feleğini şaşırtan Karabük fark yapıp 3 puanla döner.
Çalım hastalığından kurtulamayan bazı oyuncuların sonunda topu rakibe vermeleri ve sürekli pas hataları takımın sonunu hazırlıyor , gol atmasına rağmen Burhan'ın hatalı ve isabetsiz şutları, Kadir'in faulleri, Adem'in atak halindeyken geri dönüşleri, Aydın'ın kalabalık grubun içine dalması ve topu sık sık kaybetmesi, Mehdinin isabetsiz pasları ve şutları , forvette etkili bir adamın olmaması beni bu maç için karamsarlığa sürüklüyor,

En azından Murat Erdoğan ın aksine Mecnun başkanda bunları görüyordur . Buna göre forvete ve orta sahaya sprinti yüksek iyi futbolcular alınırsa devre arasında 2. yarı için umudumuz büyük olur, aksi halde ortalarda dolaşırız.

legolass 24.12.2013 10:52

Takim kendi oyununu oynar,carlos kendi felsefesini sahaya yansitirsa, bireysel yetenklerimiz sayesinde fark yeriz!!!

Karabuk ligin en hizli ataga cikan takimlarindan birisi. Biz hangi takimla oynarsak oynayalin farkta atabilriz farkta yiyebiliriz. Kimse kusura bakmasin ama yendgimiz maclarn cogunda bile oyle ahim sahim top oynamadi sivasspor. defansin arkasina atilab her top tehlike kalemzde. kazandiGmz maclari bireysel yetenkler sayesnde kazandik.bol bol orta actik. gol yesek bile yedgmzDen fazlasini attik. yedek kulubemz cok yetersiz. 90. dakikada oyuncu degisollkleri yapiliyor. devre arasinda direkt oynayacak en az 5 oyuncu sart. hedef avrupa deniyor ama oynanan oyun hicte oyle degil. eskisehir bursa kasmpsayla bu oyunla bas edemeyiz. kupada bile 3.lig takmlarina o kadar pozyon verdik.

Forvete ihtiyacimiz yok diyen sportf direktor ne is yapiyor?

58YIGIDO58 24.12.2013 12:14

[QUOTE=legolass;889820]Takim kendi oyununu oynar,carlos kendi felsefesini sahaya yansitirsa, bireysel yetenklerimiz sayesinde fark yeriz!!!

Karabuk ligin en hizli ataga cikan takimlarindan birisi. Biz hangi takimla oynarsak oynayalin farkta atabilriz farkta yiyebiliriz. Kimse kusura bakmasin ama yendgimiz maclarn cogunda bile oyle ahim sahim top oynamadi sivasspor. defansin arkasina atilab her top tehlike kalemzde. kazandiGmz maclari bireysel yetenkler sayesnde kazandik.bol bol orta actik. gol yesek bile yedgmzDen fazlasini attik. yedek kulubemz cok yetersiz. 90. dakikada oyuncu degisollkleri yapiliyor. devre arasinda direkt oynayacak en az 5 oyuncu sart. hedef avrupa deniyor ama oynanan oyun hicte oyle degil. eskisehir bursa kasmpsayla bu oyunla bas edemeyiz. kupada bile 3.lig takmlarina o kadar pozyon verdik.

Forvete ihtiyacimiz yok diyen sportf direktor ne is yapiyor?[/QUOTE]

Agzina saglik kardesim aynen oyle.
Hedef avrupa diyorlar ama oynadiklari oyun bombok 4 haftadir.
Sahsi gorusum iyi transferler yapilmazsa devre arasinda birakin bu takimi avrupada ilk 10 dabile goremeyiz.
Ayrica 7 8 mac iyi oynadilar diye hmn gozunuzu boyamasin bu takim.
Bircok futbolcu tecrubesiz ve bu takima yakismiyor.
Sahada zaten bi cicinho farki hmn goze carpiyor adam dunya capinda yildiz zaten digerleri resmen bitmis.
2 iyi orta saha ve 2 iyi forvet sart hemde acil.
Boyle futbol boyle takim olmaz!!

mksivas 24.12.2013 12:53

]Bu futbolla Fenerbahçeye feleğini şaşırtan Karabük fark yapıp 3 puanla döner.
Çalım hastalığından kurtulamayan bazı oyuncuların sonunda topu rakibe vermeleri ve sürekli pas hataları takımın sonunu hazırlıyor , gol atmasına rağmen Burhan'ın hatalı ve isabetsiz şutları, Kadir'in faulleri, Adem'in atak halindeyken geri dönüşleri, Aydın'ın kalabalık grubun içine dalması ve topu sık sık kaybetmesi, Mehdinin isabetsiz pasları ve şutları , forvette etkili bir adamın olmaması beni bu maç için karamsarlığa sürüklüyor,

En azından Murat Erdoğan ın aksine Mecnun başkanda bunları görüyordur . Buna göre forvete ve orta sahaya sprinti yüksek iyi futbolcular alınırsa devre arasında 2. yarı için umudumuz büyük olur, aksi halde ortalarda dolaşırız.

Morten58 24.12.2013 13:24

İşine gelince Sivasspor , işine gelmeyince bu Takım õyle mi? İnsanda biraz delikanlılık varsa dediği şeyde durur biraz objektif olur. Ama nerde'eee! Tmm bir takım yanlışlıklar olabilir ama bukadarda olmaz.

Külhan 24.12.2013 14:11

Herseyi carlosa biraktik o da isi biraz savsakliyor neden elinde hakan ve Cihan gibi forvet varken forvetsiz oynuyor bu ne anlama geliyor anlayan varsa bizahmet anlatsin sen hem deplasmanda oynayacaksin Hemde forvetsiz oyun kazanmaya calisacaksin bu biraz abes is ondan sonrada ben üc puan istiyorum diyeceksin futbolcu degisiklerini nicin zamaninda yapmiyorsun yoksa futbolcular gibi golu yedikten sonra karamsarliga mi kapildin bu ne alem carlos sen böyle isler yapmazdin ama dalginliga mi geldin.

58YIGIDO58 24.12.2013 14:26

Yaw sen hangi mantikla takimi forvetsiz cikariyorsun maca ?
Basima sanki bayern munih mi oldu sivasspor ??!!!
Oynat iste hakani forvet cek aatifi sol tarafa.
Valla kimse kusura bakmasin ama taraftar bu konuda hakli ve anlasilan hicadan daha iyi anliyor.

sıvaslıgenç 24.12.2013 14:54

Sen yedek klübende skorun gidişatını değiştirecek tek bir futbolcu bile bulundurmaz isen Hedef Avrupa demek komik olur .

58tamer58 24.12.2013 21:15

Belki de içerdeki en zor maçımız. Karşı taraf çok moralli ve formda biz ise tam tersi moralsiz ve formsuz. İnşallah devre arasına iyi bir sonuçla gireriz.

Rallim58 24.12.2013 21:16

[B]Ziya'nın yokluğu mum gibi aranıp, alternatifi yok ise...

Cicinho'nun olası yokluğunda da alternatifi olarak bildiğimiz apo eski apo değilse...

Takımda alternatif değil, asıl bir forvetimiz dahi yok ise...

Devre arasında yapılacak transfer politikamızı buna göre yapmalıyız diye düşünüyorum.

Karabük karşılaşmasının da tek ihtimali var, o da "bu maçı alacağız başka yolu yok" olmalıdır...[/B]

58Sivaslilar 24.12.2013 21:42

Bir musubet bin nashattan taha etkilidir derler akhisardan dersini iyi ögrenmis olmalilar umarim karabükü diklifiye etmek icin ellernden geleni gelmeyeni bütün hünerlerini sergileyecegine inaniyorum

58Sivaslilar 24.12.2013 21:47

Iyi azimli takim birligi dirligi icinde maca cikarlarsa karabük yenilmez bir takim degildir gayret ve azimin karabükü yigidoya boyun egdirecektir:confused:

58Sivaslilar 24.12.2013 21:58

Alacagiz diye hepimz ümit icerisindeyiz alamazsakta elestirimizi yapariz fakat canimiz sag olsun iyi yerdyiz forvertsiz buraya kadar iyi geldik :confused: bundan sonra yapilan takviyeler bizi daha güclü yapacaktir?????????

hoğuz 24.12.2013 22:17

inşallah hafta arası iyi çalışır takım ve galibiyetle kapatırız devreyi ama içimden bir ses fiyasko olcak diyo 1-3 bitebilir eğer forvetsiz çıkarsak...

calipso 25.12.2013 00:09

Son 8 haftada yenilmeyen 5 galibiyet 3 beraberlik alan formda bir Karabuksporla oynayacagiz. Bu formsuz Sivassporun ben puan alabilecegini bile sanmiyorum. Ilk yari bizim icin bitmistir ligin 2. yarisina bakalim

SivasliMuhammed 25.12.2013 00:24

Sezonun en zor maclarindan biri. Refik oynarsa kazaniriz ama atif yine forvet oynarsa cok zorluklar cekeriz

Poyrazcan 25.12.2013 01:59

Sezonun en zor maçı olacak. Her iki takımın son maçlaındaki performansına göre değerlendirecek olursak. Büyük fark yeriz kendi sahamızda.
Kontra atağa hızlı çıkan bir takım Karabük.
Bizde tam tersine kolay kontraya yakalanan bir ekibiz.
İşimiz çok zor diyorum.

58YIGIDO58 25.12.2013 10:45

Bu mac cok onemli sivas bu maci kaybederse unutsun artik avrupa hayalini.
Kazanmasi gerek eger avrupaya gitmek istiyorlarsa.
Sunuda belirtmek isterimki roberto carlos lig baslamadan once zevk veren bir sivasspor izleteceklerini soylemisti ama bundan bi eser yok ne yazzikki.
Artik utaka ve rafik den bi katki bekliyoruz geldiklerinden itibaren takima hicbir katkilari olmamistir.

BSMM 1964 25.12.2013 12:33

Karabük çok formda bizde ise bir düşüş var bu maçdan çekiniyorum niye diyeceksiniz gol elemanımız !!!! var beceriksizler gol elamanlarımız güzel olsa daha rahat düşünürdüm bir tek aatıflada bu lig bitmez zaten bencil oynuyor ben hala iddia ediyorum karabükten giden lualua ve antalyalı diarra gibi iki golcümüz olsa sen sivasımı gör ligin tozunu atarız ha bu arada orta saha sol ve sağ bekede ihtiyaç var tabiki başa dönecek olursak inşaallah sivasım kazanır çok zor bir maç hayırlısı.. EN BÜYÜK SİVAS..

DOGU_BEY 25.12.2013 12:46

[B]karabükün fener galibiyeti bizi korkutmasın, oyunumuzu sahay yansıtırsak ve kaç haftadır ukala oynayan topçular kendine çeki düzen verirse rahat 3 puan gelecek bir maç..karabükün oyun tarız uzun top şişir, kontra oyna...ayrıca deplasman grafikleri hiç iyi değil...şu tolunay karaktersizine öncekiler gibi tarife uygulayıp eli boş göndermeliyiz...[/B]

batur0658 25.12.2013 20:36

Çok zor bir mac olacak her kim olursa olsun santrafor ruhlu bir oyuncu forvette oynarsa kazanan takimimiz olur

Turan 59 26.12.2013 08:36

geçen haftaki mağlubiyeti telefi etmemiz gerekiyor.Mutlaka kazanmalıyız.

''Samed58'' 26.12.2013 13:14

Bu maçi kesinlikle kazanmamiz lazim, yoksa hedefimizden baya bi uzaklasacagiz.

''Samed58'' 26.12.2013 13:42

Sivasspor ve Karabükspor'un 7. randevusu

Sivasspor ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de Pazar günü 7. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 6 maçta Sivasspor 3, Kardemir Karabükspor ise 3 galibiyet elde etti. Bu maçlarda Sivas ekibi 12, Karabük ekibi ise 7 gol attı.

Sivas'ta oynanan 3 maçıda ev sahibi ekip kazandı.

ELLİSEKİZ 26.12.2013 18:44

Ligde kolay maç yok .Zor geçecek.İnşallah kazanacağız...

58YIGIDO58 26.12.2013 18:51

Djebbour galiba gene yok.
Aatif yine forvet oynarsa fark yeriz !!

aRsima58 26.12.2013 19:52

Zor maç olur.Karabük şuan formda. Diyeceksiniz ki bizde formdayız ama biz geçen hafta yenildik karabük yendi.onlar daha rahat oynayacaklardır bize göre.ve son hafta oldugu için moralii girmek isteyeceklerdir. Bizim en büyük zaafımız defans arkasına atılan toplar.Rakiplerimiz artık bunu ezberlemiş durumdalar.Evimizde bize karsı hep böyle oynuyorlar. inşaallah 3 puanı alırız.

sivastatlıbelam 26.12.2013 20:17

maaç kaybetmemizin tek bir sebebi var: kadir ve ademin kötü futbolları.

kimse bana bu oyuncuların koştuğundan bastığından bahsetmesin,bu yetmez topu kullanmayı da öğrenmeliler,bunu da bir alt ligde öğrenseler iyi olur,sivasspor deneme tahtası değil.

ortasahaya çok kaliteli iki isim alınmalı veya hakan-mehdi ikilisi daha mantıklı bence.

zor da olsa kazanmaya yakın taraf biziz...3-1

A.Turan Korkmaz 26.12.2013 20:19

Maça [B]Korcan, Ziya,Navratil,Costa,Cicinho,Kadir,Adem,Burhan,Atıf,Aydın,Utaka (Cebbur) [/B]kadrosuyla çıkarız. Benim gördüğüm;[B]Cebbur oynarsa ve oynamazsa[/B] diye iki tip oyun sistemimiz var.
[I]Cebbur oynarsa[/I]: Aydın solda, Burhan sağda, Atıf forvet arkasında öndeki dörtlü yer alıyor.
[I]Cebbur oynamazsa:[/I] Utaka,Atıf,Burhan ve Aydın önde dönerek, yer değiştirerek oynuyorlar.
Cebbur dışında bir oyuncumuza Carlos santrfor olarak güvenmiyor. Bu yüzden Cebbur'un olmadığı maçlara santrforsuz çıkmak zorunda kalıyor ve zorlanıyoruz. Devre arası yeni bir santrfor alınırsa, bu durumda Abdulkadir ve Cihan Özkara'nın da gitme ihtimali var bence.
Maça gelince; Karabükspor, FB maçına ekstra motivasyonla çıktı, takım halinde kapanıp, yardımlaşıp iyi kontratak yaptılar. Eğer, taraftarımızla onların motivasyonlarını bozmazsak aynı tarifeyi bize de uygularlar. Zor da olsa kazanmalıyız.

A.Turan Korkmaz 27.12.2013 16:43

Cebbur oynarsa 'İyidir', oynamaz da Utaka'ya kalırsak 'Eh, işte', ya ikisi de oynamazsa... 'Haydaa', 'Ayıkla pirincin taşını' .
Bugünkü antrenmana Cebbur da Utaka da sakatlıklarından dolayı katılamamışlar. Yani, bu maçta da 'sakata' gelebiliriz. Bu maç en az bir devre oynamaları gerek. Umarım maça kadar tedavileri biter. Ziya da sadece koşu yapmış, inşallah o da oynar. Ligin ilk yarısı sakatlıklardan çok çektik. Şu maçı da kazasız atlatırsak ne güzel olur.

keko 58 27.12.2013 16:44

[QUOTE=sivastatlıbelam;890201]maaç kaybetmemizin tek bir sebebi var: kadir ve ademin kötü futbolları.

kimse bana bu oyuncuların koştuğundan bastığından bahsetmesin,bu yetmez topu kullanmayı da öğrenmeliler,bunu da bir alt ligde öğrenseler iyi olur,sivasspor deneme tahtası değil.

ortasahaya çok kaliteli iki isim alınmalı veya hakan-mehdi ikilisi daha mantıklı bence.

zor da olsa kazanmaya yakın taraf biziz...3-1[/QUOTE]

[B]
aynen gardasim.......
2. Kadir yani Ümit de ekle ve is tamam ;)

[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28.