SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor topbaşı yaptı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37403)

SivasSpor.Com 07.01.2014 19:13

Sivasspor topbaşı yaptı

[IMG]http://i.hizliresim.com/Kd4VA7.jpg[/IMG]

Süper Lig´de ilk yarıyı 29 puanla 5. sırada tamamlayan Sivassporumuz verilen 9 günlük iznin ardından Antalya´da 2. yarının hazırlıklarına başlıyor.

Bugün, Side Sueno Otel'de toplanan kırmızı beyazlı ekibimiz 6 gün sürecek Antalya kampının ardından 14 ocakta Bursaspor ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşması için Antalya'dan, Bursa'ya geçecek.

Bursaspor müsabakası sonrasında Sivas'a dönecek olan takımımız, ZTK grup 2. karşılaşmasında ise 18 Ocakta Sivas'ta Eskişehirspor'u konuk edecek.

Yiğidolar, 22 Ocakta kupanın 3. karşılaşmasında Akhisar Belediyespor'u konuk ettikten sonra Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda Kayserispor ile karşılaşacak.

migroArmis 07.01.2014 19:17

Cevap: Sivasspor topbaşı yaptı

Hayrılı mübarek başarı dolu olması dileği ile...

58YIGIDO58 07.01.2014 19:23

Transferlerde bitseydi daha iyi olurdu

eurovision 07.01.2014 19:23

18 ocakta inşallah stadda olacam en son 3-2 yendiğimiğimiz eskişehir maçına gitmiştim :( inşallah bu hasreti yine eskişehir maçı ile dindirecem

SivasliMuhammed 07.01.2014 19:30

[QUOTE=eurovision;891371]18 ocakta inşallah stadda olacam en son 3-2 yendiğimiğimiz eskişehir maçına gitmiştim :( inşallah bu hasreti yine eskişehir maçı ile dindirecem[/QUOTE]

O mac aklima gelirse hep manuel da costa aklima geliyor ;)

eurovision 07.01.2014 19:36

[QUOTE=SivasliMuhammed;891373]O mac aklima gelirse hep manuel da costa aklima geliyor ;)[/QUOTE]

o maçtada da costanın gol attığı kalenin tam arkasındaydım :)

B.DUMANLI 07.01.2014 20:06

Elimizdeki mevcut kadro pespese 3 kupa ve bir lig karsilasmasini kaldiracak kapasitede degil.Kupa maclari pespese oynanacak bu maclarda görülecek kirmizi kartlar ligede yansiyacagindan Allah sonumuzu hayira getire...
Forvete ihtiyacimiz yok aciklamasini yapan M.Erdogan,Sivasspor taraftarina bunun gerekcelerinide anlatmak zorundadir.En kötü sey gercegi carpitmaktir.M.Erdogan´in yaptigida budur.Defans oyunculariyla Sivasspor mac kazaniyor bunu görmüyormusun M.Erdogan.

58YIGIDO58 07.01.2014 20:13

[QUOTE=B.DUMANLI;891377]Elimizdeki mevcut kadro pespese 3 kupa ve bir lig karsilasmasini kaldiracak kapasitede degil.Kupa maclari pespese oynanacak bu maclarda görülecek kirmizi kartlar ligede yansiyacagindan Allah sonumuzu hayira getire...
Forvete ihtiyacimiz yok aciklamasini yapan M.Erdogan,Sivasspor taraftarina bunun gerekcelerinide anlatmak zorundadir.En kötü sey gercegi carpitmaktir.M.Erdogan´in yaptigida budur.Defans oyunculariyla Sivasspor mac kazaniyor bunu görmüyormusun M.Erdogan.[/QUOTE]

Kardesim aynen bende senin gibi dusunuyorum.
Murat erdogan daha dun futbolcuydu simdi daha yeni yeni ugrasiyor bu islerle elbettde tecrubesiz.
Onun lafina ben bakmiyorum zaten umrumda degil.
Ama carlosa guveniyorum
Murat erdogan daha dunku cocuk onada zaman gerek tecrube kazanabilmesi icin.
Kendisi cok sevdigim bir futbolcuydu ve murat erdogan i tekrar sivasspor un basinda gormek cok guzl ama dedigim gibi bazi noktalari goremiyor.

hukukçu58 08.01.2014 01:26

Bu.grup.bana.2*12'deki.playofu.hatırlatıyor.o.zamanda.eskisehir.bursa.ve.ibbf.vardı.üst.üste.ıki.ibbf.maçını.hatırlamak.istemiyorum.inşaallah.akhisar.maclarında.aynı.şeyleri.yaşamayız.malum.sansımız.tutmuyor.

5sekız 08.01.2014 01:47

20 sene profosyenel top oynamış murat erdogan futboldan anlamıyor .daha halı sahada top oynamamış adamlar futboldan anlıyor bu sıtede

ihtiyar yiğido 08.01.2014 02:08

Transferde elimizi biraz çabuk tutup yeni transferleri kampa yetiştirip zengin bir kadro ile kupa maçlarına çıksaydık sansımız biraz daha fazla olurdu hem kupa hemde uzun bir lig maratonu takımda yorgunluk emareleri olursa hedeften uzaklaşabiliriz

SivasLady 08.01.2014 07:40

[B]takimimizin iyi bir kamp gecirmesini dilerim
ins. yönetimde en kisa zamanda yararli takviyeler yapip dahada güclendirir takimi

kampa yakin olanlarin gidip ziyaret etmelerini dilerim :)[/B]

Rallim58 08.01.2014 07:56

[B]Murat Erdoğan'a verilen görevler var, O'da onu yapar. Önce ihtiyacımız yok dedirtilen alana baktılarki ihtiyaç var. Şimdide en az 2 santrafor denilmeye başlandı.

Transfer için çalışmalar mutlaka sürüyor, ancak konuyu Murat Erdoğan'a endekslenmemesi gerektiğini paylaşmak isterim. Murat Erdoğan üzerine birtakım oyunlar var gibi, buna yiğidoların ortak olmamalarını isterim. Neticede Sivassporumuzun Sportif Direktörüdür, O'na sahip çıkalım.[/B]

58fatihcan 08.01.2014 08:41

[QUOTE=eurovision;891371]18 ocakta inşallah stadda olacam en son 3-2 yendiğimiğimiz eskişehir maçına gitmiştim :( inşallah bu hasreti yine eskişehir maçı ile dindirecem[/QUOTE]

Benim sivasta izlediğim ilk maçtı. İnşallah son olmaz

58fatihcan 08.01.2014 08:43

Hazırlık maçı yapar mıyız acaba kampta

karasarlıyiğido 08.01.2014 10:27

çok zor bir periyoda giriyoruz en az 4 tane yeterli kapasiteye sahip futbolcu almamız lazım mevcut kadroda sakatlık ve cezalı olursa durumumuz kötü olur ki ligin ilk haftası da kayseriyle yapacağız bu maç bir maçtan fazlası sivaslı için allah yardımcımız olsun

psychology58 08.01.2014 15:19

[QUOTE=5sekız;891389]20 sene profosyenel top oynamış murat erdogan futboldan anlamıyor .daha halı sahada top oynamamış adamlar futboldan anlıyor bu sıtede[/QUOTE]

Hay ağzına sağlık çok güzel demişsin :)

mksivas 09.01.2014 12:29

sevgılı ıgıdolar yonetım ve teknık heyet ısterse hıc trasfer yapmasın ıl beste sezonu bıtırelım gonlumuz bundan yana ama alt sıralarda bıtırırsek ınsaallah oyle olmaz kımseyı suclamasınlar eger oyuncu alınacaksa zamanında alınmalı ve takıma uyum surecı gecıkmemelı dıye dusunuyorum

Morten58 11.01.2014 22:00

[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1535613_614127315291709_699833498_n.jpg[/IMG]

Aydin abi , Serdar Gürler abi kap getir Sivasspor'umuza !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28.