SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Seninleyiz Başkanım ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37438)

SivasSpor.Com 17.01.2014 19:32

Seninleyiz Başkanım !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]

3 Temmuz süreci olarak adlandırılan konuda gelinen son noktada Sivasspor Kulübü Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz hakkındaki verilen karar Sivasspor Camiasını derinden üzmüştür.

10 yıldır Sivasspor Başkanlığını şerefle ve başarı ile ifa eden Mecnun Otyakmaz, her platformda Yiğidolara yakışır bir biçimde Sivasspor’u temsil etmiş ve Sivasspor tarihine altın harflerle yazılması gereken başarılara imza atmıştır.

Sivasspor Kulübünü 2. Ligin tozlu yollarından alıp önce Süper Lig, sonra UEFA İntertoto ve Şampiyonlar Ligine kadar taşıyan Yiğidoların Efsane Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’ ın bu sıkıntılı zamanlarında taraftarının yanında olduğunu ve Yiğidoların Başkanına olan inancının devam ettiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

[B]Sivasspor.Com Yönetimi[/B]

DOGU_BEY 17.01.2014 19:32

Seninleyiz Başkanım !

[B]Büyük başkanımız Mecnun Odyakmaz...bu yıpratma ve karalama sürecinde çok sıkıntılar yaşadın, çok şeyler çektin...bu takım 3.lig batağındayken sözde Sivaslıyım diyen birçok yüreksize, birçok iki yüzlüye inat ben burdayım Sivasspor sahipsiz değildir diyerek ağır bir yükü cesurca omuzladın...Bataklıktan aldığın bu takım şampiyonlar ligi kapılarına geldi, Avrupa arenalarına çıktı..Gün geldi sağlığını, aileni ikinci plana attın, gün geldi cenazen oldu, cenazene Sivasspordan sonra gittin...Senin bu Sivas ve Sivasspor aşkın birilerine dokundu ki sana olmadık suç yüklediler, iftira attılar...Ama sen kendinden o kadar emindin ki MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR diyerek cesaretini ve kendinden emin olduğunu göstyerdin....Ve o günlerde demiştin ki ' ZAMANI GELİNCE BİZ DE KONUŞACAĞIZ, BİZİM DE ELBET BİLDİKLERİMİZ VAR...'''...EVET BÜYÜK BAŞKANIM işte zamanı geldi, gün bugündür çık ve konuş...konuş ki it çakal dersini alsın, konuş ki kendi yazdıkları senaryoya kendileri inanan iki yüzlüler mos mor olsun.... Ve şunu asla unutma başkanım: BİZLER NE OLURSA OLSUN SENİNLEYİZ...[/B]

''Samed58'' 17.01.2014 19:37

Seninleyiz Başkanım !

[QUOTE=DOGU_BEY;892416][B]Büyük başkanımız Mecnun Odyakmaz...bu yıpratma ve karalama sürecinde çok sıkıntılar yaşadın, çok şeyler çektin...bu takım 3.lig batağındayken sözde Sivaslıyım diyen birçok yüreksize, birçok iki yüzlüye inat ben burdayım Sivasspor sahipsiz değildir diyerek ağır bir yükü cesurca omuzladın...Bataklıktan aldığın bu takım şampiyonlar ligi kapılarına geldi, Avrupa arenalarına çıktı..Gün geldi sağlığını, aileni ikinci plana attın, gün geldi cenazen oldu, cenazene Sivasspordan sonra gittin...Senin bu Sivas ve Sivasspor aşkın birilerine dokundu ki sana olmadık suç yüklediler, iftira attılar...Ama sen kendinden o kadar emindin ki MAÇ SATAN NAMUSUNU SATAR diyerek cesaretini ve kendinden emin olduğunu göstyerdin....Ve o günlerde demiştin ki ' ZAMANI GELİNCE BİZ DE KONUŞACAĞIZ, BİZİM DE ELBET BİLDİKLERİMİZ VAR...'''...EVET BÜYÜK BAŞKANIM işte zamanı geldi, gün bugündür çık ve konuş...konuş ki it çakal dersini alsın, konuş ki kendi yazdıkları senaryoya kendileri inanan iki yüzlüler mos mor olsun.... Ve şunu asla unutma başkanım: BİZLER NE OLURSA OLSUN SENİNLEYİZ...[/B][/QUOTE]

Çok güzel yazmişsinz dogubey. Aynen katiliyorum size. Inshallah çikip iyi bir konuşma yapar ve heresin hattini bildirir.

Has Sivas`li 17.01.2014 19:47

Seninleyiz Başkanım !

[B]DiK DUR EGiLME, YiGiDOLAR SENiNLE![/B]

mehmetyildiz58 17.01.2014 19:57

Seninleyiz Başkanım !

yav sayın arkadaşlar şunu bi idrak edelim artık bakın başka Sivas yok Sivasspor yok Mecnun Başkan yok..yapmayın etmeyin şuan en kritik zamanlar.başkanın en çok desteğe ihtiyacı olduğu zamanla Allahını kitabını seven gelsin maça lütfen ya yeter artık biz sahip çıkmazsak km sahip cıkacak bu takıma..hiç birşeye sahip çıkamıyorz bari takıma sahip çıklaım..

Şüphesiz Sivasspor Bir MEMLEKET Meselesidir...

5sekız 17.01.2014 20:02

Cevap: Seninleyiz Başkanım !

başkan gıderse kımse sıvasa sahıp çıkmaz ..

metee58 17.01.2014 20:28

Mecnun Başkan olmasaydı bugünlere zor gelirdik.Allah yardımcısı olsun

alacakaranlik58 17.01.2014 20:34

Benim anlamadığım nokta su arkadaşlar. O sene ikinci yarıda fener önüne geleni yenmedi mi. O zaman bu k.ci kirik trabzon kendi yenemedigi takımı bizim yenmemizi mi bekliyor. O donemi düşününce tam su veciz söz geliyor aklıma ayranı yok icmeyeceye taht-i revanla gider s.....

alacakaranlik58 17.01.2014 20:38

DOĞU_BEY transferde isimler netleşti mi bu arada

34orhan58 17.01.2014 20:39

Başkanmzin yanndayz ama bence bir B planı devreye sokulmalı her ihtimale karsı en önemlisi uefq boyutuda düsnülmeli insllah bu isinsonu bizim icin.hayrlı olur

34MUAMMER58 17.01.2014 20:48

Cevap: Cevap: Seninleyiz Başkanım !

[b]öncelikle sayın başkanımıza verilen cezadan dolayı çok üzüldüm,bu kararın nasıl ve neden alındığını anlamak mümkün değil,adalete eskidende güvenmiyordum ülkedeki son gelişmelerden sonrada hiç güvenim kalmadı,mehmet yıldızın suçunu kim izah edecek ?,maalesef iktidarı avucunun içinde istediği gibi oynatan pontusluların istediği olmuştur,kendi takımları en güçlü olduğu dönemlerde bile fb ye karşı bırakın top oynamayı anca 10 kişi defans yaparak fark yemekten kurtulanlar15 16 yıldır yenemeyenler , buna ablaları gs de dahil sevince boğuldular ,bizi ilgilendirmeyen bir yarış yüzünden kulubümüzün ve başkanımızın adının böyle çeteydi ,örgüttü şikeydi gibi suçlamalara maruz kalması üzüntü verici,gerçi bu ülkede genel kurmaybaşkanları bile terör örgütü mensubu olarak içeri atılıyor ,çokda şaşırmamak gerekir sayın MECNUN ODYAKMAZ başkanımız bildiklerini herşeyi anlatması gerekiyor,bu zor zamanında başkanımıza destek olmak hepimizin boynunun borcu,sivassporumuzuda zor günler bekliyor,eğer mahkeme kararları onanmışsa hamsilere kupayıda verecekler,uefa diretecek adı geçen fb nin düşürülmesini talep edecek ,tff nin tavrı ne olacak ?küme düşürülme olmasa bile puan silme cezası alma ihtimali de var bakalım ne olacak?hep birlikte göreceğiz [/b]

sivaslıadem 17.01.2014 20:50

başkanım sen bu takımımıza zor zamanında sahip çıktın
Biz de senin zor zamanında takıma sahip çıkacağız ve çıkmalıyız da
Yarın sivastaki yigidolara büyük iş düşüyor
Havalar sıcak hafta sonu hiç bir engel yok
Sadece doldurmak yetmez süslemek lazım pankartlarla bayraklarla senin arkanda olduğumuzu hissettirmeliyiz
Bursadan sivastaki yiğidolara selam olsun
Bizim yokluğumuzu hissettirmeyin

subasi29 17.01.2014 21:01

Mecnun gibi adam sivas gibi vatan bulunmaz !!! Sahip çıkalım ! Sarılalim takimimiza sehrimize..

SivasSpor.Com 17.01.2014 21:01

[B]Sivasspor Yönetim Kurulu'nun Açıklaması [/B]

Bugün akşam saatleri itibarı ile, Yargıtay 5. Ceza Dairesinde üst derece yargılaması yapılmakta olan ve kamu oyunda “Şike Davası” olarak adlandırılan, Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz, profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay ve Asbaşkanımız Faruk Taşseten’in de yargılandığı, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2011/63 Esas sayılı dosyasına ilişkin dava kapsamında, yazılı ve görsel basın yayın organları aracılığıyla öğrenmiş olduğumuz ve fakat halen herhangi bir resmi tebligat almadığımız Yargıtay İlamı uyarınca;

Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz açısından; gerek çıkar amaçlı suç örgütüne bilerek - isteyerek yardım etmek, gerekse 22/05/2011 günü oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçında şike yapmak iddialarından ötürü,

Aynı şekilde profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay yönünden de bu maça ilişkin şike suçlamasından ötürü verilen hükmün,

“5320 sayılı Kanunun 8/1. maddesi de gözetilerek CMUK'nın 321. maddesi uyarınca BOZULMASINA, 17/01/2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildiği” görülmüştür.

Konu ile alakalı olarak, hukukçularımızla yaptığımız ilk değerlendirmede de şu an itibarı ile gerek Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz, gerekse profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay açısından, Yüksek Mahkemece usule uygun ONANIP KESİNLEŞMİŞ BİR MAHKUMİYET KARARININ OLMADIĞI, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nce Yerel Mahkeme Hükmünün Lehlerine BOZULDUĞU anlaşılmıştır.

İşbu şartlar altında Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’ın yasalar gereğince kulüp başkanlığı görevini yürütmeye devam etmesine, aynı şekilde profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay’ın da futbol hayatını sürdürmesine engel teşkil edecek herhangi bir hal bulunmamaktadır.

Bazı basın yayın organlarınca, alınan karar yeterince incelenmeden yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yargılaması devam etmekte olan bu konu ile alakalı yapabileceğimiz açıklamanın bundan ibaret olacağını kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarız.

Sivasspor Yönetim Kurulu

psychology58 17.01.2014 22:09

[B]Ben bu şike davasının siyasi bir dava olduğunu düşünüyorum. Yargıtay kararının açıklandığı zaman da çok manidar, gündem değiştirmek için yapılmış planlı bir oyun bence. Mecnun Başkan'ın suçsuzluğuna sonuna kadar inanıyorum. ' Maç satan karısını satar' diyen birisi kesinlikle bu tür pis işlerin içine girmemiştir. Gerçek Sivassporluların da her zaman Mecnun Başkanımızın arkasında olacağına inanıyorum.[/B]

stain 17.01.2014 22:11

takımımızı yanlız bırakmamalıyız mecnun başkan seninliyiz

Sivasli010 17.01.2014 22:13

[IMG]http://spor.internethaber.com/data/news/580x385/1327253218-satar.jpg[/IMG]

kayayatakci 17.01.2014 22:44

Bu iftiralar ve kalleslikler tamamen trabzon ve galatasaray ortakligindan geliyor bu iki pislik takim biri kupa istiyor birisi sampiyonlukta bizi gecmesin diye bir suru sahtekarlikla duzmece belge ve resimlerle ellerinden gelen kalleslik yaptilar.bu iki pislik kulup yillarca bir birlerine alip verdiler domaldilar yaziklar olsun, biri rus ligine biri yunan ligine giderse pislik peklenir.en buyuk sivasspor

subasi29 17.01.2014 23:02

KimbiIir hangi akşam güneşIe beraber bende söneceğim kimbiIir hangi eIIerden son suyumu içeceğim beIki göremeden öIeceğim fakat yinede seni ‘ebediyen seveceğim.’ Mecnun sivassiz , sivas mecnunsuz olmaz !!

GokhanTurna 17.01.2014 23:16

Şükür resmi açıklama geldi sonunda. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Resmi sitemizden haberi okuyabilirler arkadaşlar.

Büyük başkan iyi ki bizimlesin. Biz zaten hep sana inandık güvendik.

yigido_furkan 17.01.2014 23:20

Sivasa Sivasspora cok seyler katmıs sayın baskanımıza destegımız ınancımız sevgimiz sonusuz inş. adalet er yada gec yerını bulur. keske yarın stad ful dolsa baskana muthıs bı destek olsa süper moral olur baskanımıza. ama nerde bızde o birlik beraberlik.

Ertugrul 17.01.2014 23:20

Bugün akşam saatleri itibarı ile, Yargıtay 5. Ceza Dairesinde üst derece yargılaması yapılmakta olan ve kamu oyunda “Şike Davası” olarak adlandırılan, Kulüp Başkanımız Sayın Mecnun Otyakmaz, profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay ve Asbaşkanımız Faruk Taşseten’in de yargılandığı, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2011/63 Esas sayılı dosyasına ilişkin dava kapsamında, yazılı ve görsel basın yayın organları aracılığıyla öğrenmiş olduğumuz ve fakat halen herhangi bir resmi tebligat almadığımız Yargıtay İlamı uyarınca;

Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz açısından; gerek çıkar amaçlı suç örgütüne bilerek - isteyerek yardım etmek, gerekse 22/05/2011 günü oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçında şike yapmak iddialarından ötürü,

Aynı şekilde profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay yönünden de bu maça ilişkin şike suçlamasından ötürü verilen hükmün,

“5320 sayılı Kanunun 8/1. maddesi de gözetilerek CMUK'nın 321. maddesi uyarınca BOZULMASINA, 17/01/2014 tarihinde oybirliğiyle karar verildiği” görülmüştür.

Konu ile alakalı olarak, hukukçularımızla yaptığımız ilk değerlendirmede de şu an itibarı ile gerek Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz, gerekse profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay açısından, Yüksek Mahkemece usule uygun ONANIP KESİNLEŞMİŞ BİR MAHKUMİYET KARARININ OLMADIĞI, Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nce Yerel Mahkeme Hükmünün Lehlerine BOZULDUĞU anlaşılmıştır.

İşbu şartlar altında Sayın Başkanımız Mecnun Otyakmaz’ın yasalar gereğince kulüp başkanlığı görevini yürütmeye devam etmesine, aynı şekilde profesyonel futbol takımı kalecimiz Korcan Çelikay’ın da futbol hayatını sürdürmesine engel teşkil edecek herhangi bir hal bulunmamaktadır.

Bazı basın yayın organlarınca, alınan karar yeterince incelenmeden yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yargılaması devam etmekte olan bu konu ile alakalı yapabileceğimiz açıklamanın bundan ibaret olacağını kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarız.

Sivasspor Yönetim Kurulu

yigido yakup 17.01.2014 23:22

Baskanimizin sucsuzlugundan zerre Kadar süphe etmiyoruz.

Bizi bu günlerde bu gercegi kanitlayan o düzenbazlarida Allah a havale ediyoruz.kimsenin ettigi yanina kär kalmayacak.

''Samed58'' 17.01.2014 23:30

Korcanin ceza almasi söz konusumu??

DOGU_BEY 17.01.2014 23:50

[B][QUOTE=''Samed58'';892485]Korcanin ceza almasi söz konusumu??[/QUOTE]

DEĞİL....ayrıca benim konu ne olmuş böyle??? [/B]

ROMANTİK KATİL 17.01.2014 23:51

Baskanım her zaman yanındayız. Bizlere cok ama cok güzellikler yasattın. Sehrimizin ve takımımızın önünü actın. Sana iftira atanlar umarım ALLAHINDAN bulurlar. Biz senin dürüstlügüne ve samimiyetine her zaman güveniyoruz.

etlidöktürek 18.01.2014 00:19

Dünya kadar Sivaslı? içinde bu şehre ve takımına yüz çevirmeyen ADAM gibi ADAM lar olduğu sürece;varsın stadımız dolmasın , varsın medya bizi görmesin..Biz bize yeteriz.. MECNUN BAŞKAN ın değerini zamanında bilen yürekli yiğitlere selam olsun..Seninleyiz Başkanım.

burak58as553 18.01.2014 02:07

[B]SENİNLEYİZ BAŞKANIM[/B]

serkan_ozcan58 18.01.2014 09:30

sana karalama yapanlar başaraılı ve dik duruşunu yediremeyenlerdir başkanım biz senin ne kadar dürüst olduğunu biliyoruz arkandayız başkanım...

BizeHerYerSivas 18.01.2014 09:47

ben gurbette olmasam bugün maçta bir tarafım yırtılana kadar MECNUN BAŞKAN VE SİVASSPOR için slogan atardım Sayın SİVAS ta yaşayan GARDAŞLARIM HEMŞERİLERİM ÇOK ŞANSLISINIZ o stadı doldurun BAŞKANIMIZA VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKIN LÜTFEN!

''Samed58'' 18.01.2014 09:51

[QUOTE=BizeHerYerSivas;892521]ben gurbette olmasam bugün maçta bir tarafım yırtılana kadar MECNUN BAŞKAN VE SİVASSPOR için slogan atardım Sayın SİVAS ta yaşayan GARDAŞLARIM HEMŞERİLERİM ÇOK ŞANSLISINIZ o stadı doldurun BAŞKANIMIZA VE TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKIN LÜTFEN![/QUOTE]

Aynen kardesim keske sivasta olabilsek

58DraGKinG58 18.01.2014 11:41

[COLOR="Red"]BAŞKAN[/COLOR]'ım HER ZAMAN YANINDAYIZ !!!

Salim58 18.01.2014 13:04

[B]Biz başkanımızın bu tür kirli işlerin içerisinde olmadığına ta başından beri inanmış güvenmiştik bundan sonrada hem inanacağız hemde güveneceğiz.

Başkanımız görevinin başındadır bizlerde başkanımızla beraberiz.[/B]

Morten58 18.01.2014 13:18

[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1536603_652364614826098_184087669_n.png[/IMG]

migroArmis 18.01.2014 18:11

Hiç bir kardeşim beni yanlış değerlendirmesin..Ben Sivasa Sivasspora manen yakın kilometrelercce cok uzağım ..Bazı gerçekleri burada sizzlerle görüp değerlendiriyorum..Bu olaylarla ilgili Sayın Mecnun ODYAKMAZ başkanımızın en ufak bir bağlantısının olduğunada zerrre ihtimal vermiyorum...Bu yüzden bende sayın başkanımızın yanındayım...Ama bizim bilmediğimiz atladığımız (Aziz yıldırımın yaptıkları kanıtlı)bir hal bir durum var ise bunun içerisinde Bursaspor Bursalı yöneticiler de var ise en başta benim takımım küme düşürülsün benim yöneticim ceza alsın sonrasında ise ispaatlı her kim var ise cezalandırılsın...Babamın oğlu dahi olssa bu düşüncem değişmez....

34MUAMMER58 18.01.2014 18:37

[b]öncelikle bu şike operasyonunda başa dönmek lazım,bugüne kadar herkes konuştu,herkes yargıladı cezayı kesti tape dendi tupe dendi,bende bir sivasspor taraftarı olarak o tapelerde şikeyle ilgili neler var onları görmek duymak istiyorum benim, başkanım kimlerle pazarlık yapmış ispatını istiyorum fotoromanla bu iş olmaz, ekranlarda şike haberleri verilirken hep adice alçakça sivasspor tesisleri gösterildi bunun anlamı nedir?şikeyi bu ülkeye getiren 16 yıldır fb yi yenemeyen gs lilerin ts lilerin ağzına sakız olduk ,fb yle derdiniz varsa gidip onlarla görsünler ,başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim başından beri bu operasyon siyasi bir operasyondur,orduyu,emniyeti,üniversiteleri ,milli eğitimi,thy yi,vss vss ele geçiren zihniyetin futboluda kendi kafalarına göre dizayn etme hevesinden aziz yıldırımı iş hayatından ve spor dünyasından silme operasyonudur ,birazda ts lilerin ağlayıp zırlayıp böyle bir operasyona zorladığını,yalan dolan delil bile olmayacak resimlerle ,kimse kimseyi suçlayamaz ve küme düşürmeye kalkamaz ,bu ülkede genelkurmaybaşkanı terör örgütü suçuyla yargılanıyorsa askere evladını gönderenlerde ,asker olanlarda bu mantıkla teröristmi oluyor ? ,işini düzgün yapmaya çalışan emniyet personeli ve savcılar hakimler görevden alınıyorsa bu mahkemelerin hangi kararına inanıp güvenelim ,varsa birsuç cezası kesilirde,o son maçı bidaha izlesin herkes ,sen kendi sahanda rakibini yenemiyorsan başkasını şikeyle suçlamıyacaksın [/b]

yerliturkuaz 18.01.2014 18:55

[B]Seninleyiz başkanım bu yolda yalnız değilsin asla. Bu ülkede azıcık beyni aklı olan varsa bu ülkede nelerin döndüğünü anlaması lazım. Tabi kime anlatıyoruz ki laf. Bu ülkede artık adalet kadın ismi kann çalgı isminden başka birşey değildir.

Seninleyiz başkanım seninleyiz sonuna kadar....[/B]

migroArmis 18.01.2014 19:10

[QUOTE=34MUAMMER58;892634][b]öncelikle bu şike operasyonunda başa dönmek lazım,bugüne kadar herkes konuştu,herkes yargıladı cezayı kesti tape dendi tupe dendi,bende bir sivasspor taraftarı olarak o tapelerde şikeyle ilgili neler var onları görmek duymak istiyorum benim, başkanım kimlerle pazarlık yapmış ispatını istiyorum fotoromanla bu iş olmaz, ekranlarda şike haberleri verilirken hep adice alçakça sivasspor tesisleri gösterildi bunun anlamı nedir?şikeyi bu ülkeye getiren 16 yıldır fb yi yenemeyen gs lilerin ts lilerin ağzına sakız olduk ,fb yle derdiniz varsa gidip onlarla görsünler ,başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim başından beri bu operasyon siyasi bir operasyondur,orduyu,emniyeti,üniversiteleri ,milli eğitimi,thy yi,vss vss ele geçiren zihniyetin futboluda kendi kafalarına göre dizayn etme hevesinden aziz yıldırımı iş hayatından ve spor dünyasından silme operasyonudur ,birazda ts lilerin ağlayıp zırlayıp böyle bir operasyona zorladığını,yalan dolan delil bile olmayacak resimlerle ,kimse kimseyi suçlayamaz ve küme düşürmeye kalkamaz ,bu ülkede genelkurmaybaşkanı terör örgütü suçuyla yargılanıyorsa askere evladını gönderenlerde ,asker olanlarda bu mantıkla teröristmi oluyor ? ,işini düzgün yapmaya çalışan emniyet personeli ve savcılar hakimler görevden alınıyorsa bu mahkemelerin hangi kararına inanıp güvenelim ,varsa birsuç cezası kesilirde,o son maçı bidaha izlesin herkes ,sen kendi sahanda rakibini yenemiyorsan başkasını şikeyle suçlamıyacaksın [/b][/QUOTE]
Mesajınıza teşekkür etmiştm...Lakin gözden kaçırdığım bir konu mevzubahis...Bana açıklarmısınız?..Ben sizin koyu bir Sivasspor taraftarı olduğunuzu buradan biliyor ve teyit ediyorum...Kelamınızda gs v.s dğer takımlarına serzenıslerınız var.......... fb ve aziz yıldırımı aklamaya yönelik lakırdılarınız var....Bana hiç kimse azız yıldırımın yaptığını polıtıkaya bağlayamaz Eğerki bağlıyorsa onun yerı burası değildir onu başka yerde konusalım...Ama Sivassporlu herkes her kim var ise ne ıst nede ıste dayanan kimseyı savunmasın...Siz sayın Muammer Abimiz Ağzınıza fb nin mağduriyetini dolamayınız..Çünkü burada Sivassporu savunan ender kişilerden birisiniz...Geliniz gerçekleri birlikte savunalım ama ideallerden reelden sapmadan yanılmadan ....Ben sizin futbol adamı olarak bir büyüğümüz olarak her zaman saygın özel gerçek bir yerinizin olduğunu bir kez daha deklare ederek affınızıa sığınırak ufak bir şey istiyorum...Lütfen beni yanlış anlamayınız Saygılar...

34MUAMMER58 18.01.2014 19:46

[QUOTE=migroArmis;892639]Mesajınıza teşekkür etmiştm...Lakin gözden kaçırdığım bir konu mevzubahis...Bana açıklarmısınız?..Ben sizin koyu bir Sivasspor taraftarı olduğunuzu buradan biliyor ve teyit ediyorum...Kelamınızda gs v.s dğer takımlarına serzenıslerınız var.......... fb ve aziz yıldırımı aklamaya yönelik lakırdılarınız var....Bana hiç kimse azız yıldırımın yaptığını polıtıkaya bağlayamaz Eğerki bağlıyorsa onun yerı burası değildir onu başka yerde konusalım...Ama Sivassporlu herkes her kim var ise ne ıst nede ıste dayanan kimseyı savunmasın...Siz sayın Muammer Abimiz Ağzınıza fb nin mağduriyetini dolamayınız..Çünkü burada Sivassporu savunan ender kişilerden birisiniz...Geliniz gerçekleri birlikte savunalım ama ideallerden reelden sapmadan yanılmadan ....Ben sizin futbol adamı olarak bir büyüğümüz olarak her zaman saygın özel gerçek bir yerinizin olduğunu bir kez daha deklare ederek affınızıa sığınırak ufak bir şey istiyorum...Lütfen beni yanlış anlamayınız Saygılar...[/QUOTE]

[b]değerli kardeşim önce şunu belirtmek gerekir ,ben ömrümde tek 1 sn ye fb yi sevmedim sivasspordan başka takıma sempati duyuyorsam2.takımmım varsa 1 kelime yazmak 1 sn nefes almak ,nasip olmasın bana ,fb yi aklıyan suçsuzdur diye biyazımda olmadı,diyorumki bu operasyona ençok gs liler ts liler sevindi haksız yere sivassporuda işin içine kattılar ,fb suçsuz dediğim bir yazım yok kimin fb yle yada aziz yıldırımla hesabı varsa gidip onlarla görsünler sivassporu bulaştırmasınlar dedim sivasspor kamuoyunda fb nin fedasisi kardeşi ,kimine göre pilot takımı görülüyor bu doğru değil fb bizim birçok maçımızı hakemlerle kazandı ,eğer bu ülkede şikeci takımlar kim dersen en başta gs dir fb dir bjk dir ts dir ,bizimde şampiyonluklarımız engellendi ,gs tarafından bjk tarafından şikeyle engellendik merak eden herkese tek tek ispat ederim ,konu bjk fb gs değil sivassporumuzu bu işe karıştırmasınlar yeter bunu demiştim demekki anlatamamışım size lakırtı olarak gelmiş ..enazından sivasspordan başka hiçbir takımın beni ilgilendirmediğini bilde gerisi önemli değil ,operasyon tamamen siyasidir işin içinde rant vardır kal sağlıcakla [/b]

migroArmis 18.01.2014 20:13

[QUOTE=34MUAMMER58;892646][b]değerli kardeşim önce şunu belirtmek gerekir ,ben ömrümde tek 1 sn ye fb yi sevmedim sivasspordan başka takıma sempati duyuyorsam2.takımmım varsa 1 kelime yazmak 1 sn nefes almak ,nasip olmasın bana ,fb yi aklıyan suçsuzdur diye biyazımda olmadı,diyorumki bu operasyona ençok gs liler ts liler sevindi haksız yere sivassporuda işin içine kattılar ,fb suçsuz dediğim bir yazım yok kimin fb yle yada aziz yıldırımla hesabı varsa gidip onlarla görsünler sivassporu bulaştırmasınlar dedim sivasspor kamuoyunda fb nin fedasisi kardeşi ,kimine göre pilot takımı görülüyor bu doğru değil fb bizim birçok maçımızı hakemlerle kazandı ,eğer bu ülkede şikeci takımlar kim dersen en başta gs dir fb dir bjk dir ts dir ,bizimde şampiyonluklarımız engellendi ,gs tarafından bjk tarafından şikeyle engellendik merak eden herkese tek tek ispat ederim ,konu bjk fb gs değil sivassporumuzu bu işe karıştırmasınlar yeter bunu demiştim demekki anlatamamışım size lakırtı olarak gelmiş ..enazından sivasspordan başka hiçbir takımın beni ilgilendirmediğini bilde gerisi önemli değil ,operasyon tamamen siyasidir işin içinde rant vardır kal sağlıcakla [/b][/QUOTE]

Muammer Abi biz işin içinde ne olduğunu gayet iyi biliyoruz....Bunun detayını bırak başkaları yapsın...Biz senin ne kadar Sivassporlu olduğunu bu takımn ne kadar sevdalısı olduğunu burada gördük teyit ettik zaten ..Senin üst klasman bir çizgin var bizim gözümüzde...şehrine ihanet etmeyenlerdensin ...her zaman bunu söylerimde... Senin bizizm gözümüzde şehrinin canı olduğunu bilirimde görürümde teyidini ederimde...Ama güzel abim bunu ifade ederken içinde isti içeren her ne war ise bunu dışaradı bırakalım kend, kendimze yapalım ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:39.