![]() |
Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olursun!
[B]Buna cevap gelmis
[QUOTE] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37494[/url][/QUOTE][/B] [B]Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olursun![/B] Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’un Tv58’de katıldığı ve yaklaşık 1,5 saat süren program özellikle ulusal basında(yazılı-görsel) geniş yer buldu. Spor programı olmasına rağmen, Sivas’ın, özelliklede ünlü Kangal köpeklerinin tanıtımında önemli katkı sağladı. Yıllardır Sivas’ta söylenen tek şey vardı “ Sivas ve Sivas’ın sahip olduğu değerler ulusal basında yer almıyor” deniyordu. Sivas ve Sivasspor bu program vesilesiyle bırakın Türk medyasında uluslararası birçok yayın kuruluşu ve ajanslarda yer aldı. Yani, beklide milyon dolarlar ödeyerek yapılamayacak reklam Carlos sayesinde yapıldı, bizlerde buna vesile olduk. Dün öğrendim bir taraftar sitesi bel altından vurmaya çalışılmış ve aklınca benimde yer aldığım bu prorğamı yerden yere vurmuş. Ama şunu itiraf edeyim, sürekli söylediğim bir sözümde ne kadar haklı olduğum, bu taraftar sitesinde yazılanlarla bir kez daha ortaya çıktı. Hep diyorum ya “Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor” diye bunu bir kez daha gösterdiler. Art niyetli yapıldığı açıkça belli olan eleştirilerin bazılarına baktım da hakikaten çok güldüm. Bu kadar seviyesiz, bu kadar bilinçsiz eleştiri olur mu be! Sapla-saman bir birine karıştırılmış. Adam benimle ilgili eleştirecek bir şey bulamamış “ Benim Carlos’a “ Sivasspor gibi liginde 3.sırada yer alan ve son derece başarılı olan 4 Eylül Belediyespor var, ayrıca A2 takımı da Türkiye’de ilk 8 takım arasına girdi.4 Eylül’ü takip ediyor musunuz, bu konuda ne düşünüyorsunuz?”şeklindeki soruma “ Oğlu 4 Eylül’de oynuyor ya onun için 4 Eylül’ü soruyor” demiş. Ben size şimdi ne diyeyim? Cahil desem,bu cahillikten daha öte bir şey! Art niyetli desem, çok hafif kalır. Daha fazlasını söylemek içinde terbiyem el vermiyor. Ey çokbilmişler! Sivasspor Teknik Direktörüne Sivas’ın profesyonel ligde olan ve son derece başarılı futbol sergileyen 4 Eylül Belediyespor’u ve onun altyapısı olan, şu anda da Türkiye’de 8 takım arasına kalmayı başaran A2 takımını sormanın neresi yanlış! Asıl böyle bir soru sorulmadığı zaman sizin “ Neden Sivas’ın futbolcuları gençleri sorulmuyor?” diye tepki göstermesiniz gerekirken, bu cahilliği yapıyorsunuz. Demidya, hiçbir zaman nerede,nasıl,kime ne tepki göstereceğinizi bilmiyorsunuz,hiçbir zamanda öğrenemeyeceksiniz. Size tavsiyem, bırakın böyle işleri, bırakın gazetecilerin işine burnunuzu sokmayı da kendi işinizi yapın,yani takımınıza destek verin. Böyle abuk-sabuk,sırf eleştirmek için eleştiri yapma yerine deseniz ki “ Carlos’a şuda sorulsaydı,buda gündeme gelseydi” filan.. Ama bu kapasite meselesi, o da ne yazık ki sizlerde yok! Bakın, öyle veya böyle bu proğram vesilesiyle Sivasspor Dünya medyasında yer aldı. Gerçek Sivaslı veya iyi niyetli olsanız sırf bunun için bile teşekkür ederdiniz Son bir hatırlatma, Teknik direktör Roberto Carlos gerek reklam aralarında, gerekse program sonrasında son derece mutlu ve keyifliydi. Sık sık bizlere teşekkür etti. Öyleki, geç saat ve işi olmasına rağmen proğram sonrasında kahve içme isteğine “ Gitmem gerekiyordu, fakat kahve içip gidelim” dedi. Gelen memnun, yapan memnun, ulusal ve Dünya medyası memnun. Peki size ne oluyor??? [B]Abdullah Yiğit / Hürdoğan[/B] |
Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs
Abdullah abi seni tanır severiz ama eleştiri yapılan konunun başında İsmail Mut'un sorduğu sorular var. Senin yazdığın konu ile ilgili eleştri yapan bir kaç kişi dışında kimse yok, ayrıca senin sorduğun soruda eleştrilecek bir tarafta yok ama ''Senin kaç tane karın var'' demek ne oluyor bide bunu açıklasın İsmail MUT.İnsana en fazla zarar yanındakilerden gelir.
|
Sayin Abdullah Yigit,
Aslina bakilirsa sizin yaptiginiz saygisizlik, neden boyle yazi yazdiniz ? Herkes bunlari okusun diye mi ? Farzet ki o senin dedigin taraftar bir yanlis yapmis, diyelim ki cahillik yapmis. Ozaman sende bir buyuk olarak o cahilin hatasini kapatman lazim. Peki sen ne yapiyorsun ? Kocaman yazi yaziyorsun gazeteyi. Ayip etmisin sayin Abdullah YiGiT. Soyadin YiGiT ama gercek Yigit olsan boyle yapmazsin. Mademki bu taraftar sana gore bi yanlis yapti ozaman ozel bir mesaj yazarsin bizim taraftar sitesinden, oyle gazeteye yazilmaz. Ben kendim roportaji gormedim ama eger ki arkadaslarin yazdigi gibiyse, yani sayin Roberto Carlos’s soruyorsan ki vay kac tane hanimin var diye ozaman roportaji yapan kisiyi kinaman lazim cunku bunlar bi insanin ozel hayatidir ve bunlar sorulmaz. Saygilar |
İsmail mut katıldığı tüm programlardaki sevyesiz konuşmalarına bir yenisini eklemiştir Abdullah bey.....lütfen sevyeli insanları çıkartın ....
|
Srt tv de Sayın Necati KARADAĞ bey vardı..Gayet başarılı proğramlar yapıp nispeten profesyonelliğe yakın yayınlar yapıyordu.Ekranlarda görebilirsek memnun oluruz.
|
O konu kilitlenene kadar 40 kişi rahatsızlığını belirtmişse ki kiltlenmese dahada artacaktı-birazda hatayı kendinizde arayın.demekki katılımcıların tavırlarından rahatsızlık duyulmuş.ben şehsen Carlosa kaç karın var,top topla vb.söylemlerden dolayı rahatsız oldum.
[B][I] "Dün öğrendim bir taraftar sitesi bel altından vurmaya çalışılmış ve aklınca benimde yer aldığım bu prorğamı yerden yere vurmuş."[/I][/B] ayrıca bu söylemide size yakıştıramadım.bir taraftar sitesi dediğiniz Sivasspor.com sizin yazılarınızı defalarca sitede yayınlayıp yorumcularda yazılarınızı saygıyla yorumluyolar ve sizi tebrik ediyorlar.öyleki çoğu taraftar ben de dahil sizi sivassporda basın sözcüsü olarak görmek istiyorlardı.Kimsenin sizi bel altından vurduğu yok..bir mesaj için bu durumu genele yaymanın mantığı yok.biraz da sorunu diğer yorumcularınızda arasanız iyi olur. |
[B]“Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor” [/B]
Bu söz ile kurunun yanında yaş da yanıyor. |
taraftarlari kucuk goren hakaret boyutunda sozler soyleyen kendini ustun goren bu adami sevmiyorum gazeteciyim diye ortada dolaniyor daha elestiriye tahammulu yok ve insanlara saldiriyor yerel bir gazetede iki satir yazmayi da meziyet sanip buyukleniyor yok anlayamazlarmis anlamalarini beklemiyormus ey abdullah yigit sen kimsin goren de Turkiyenin en cok okunan gazetesinin en sevilen kose yazari sanacak. Bunlar benim kendi dusuncelerim program dolayisiyla degil yazdigi bu yazi dolayisiyla elestiriyorum abdullah bey(!) kadar agir konustugumu da dusunmuyorum
|
Prğramın %80 inin güzel olduğunu dünki kapanan konuyada yazmıştım.
Sayın Yiğit günü geceyi kurtarayım derken herzaman olduğu gibi yine taraftarı suçlamış taraftarın canlı izlediği sorulan yanlış soruları eleştirdiğini görmemezlikten gelmiş. İşin enteresan tarafı dengesiz sorular soran konuklara hiç değinmemiş olması.;) |
Bu taraftar, yorum yaptıkları zaman Ahat Hoca'yı, Mehmet Çimen hocamızı neden eleştirmiyor. Çünkü nerede ne konuşacaklarını biliyorlar .
|
Yszacak konu bulamamis taraftara saldiratim gakaret edeyim kucuk goreyim demis gazeteciligini ustun bir meziyet olarak gorup taraftari kucumsuyor ya bu hareket gazeteciye yakismayan bir harekettir sokak agzidir bu adama olan saygimi yitirdim
|
ZORUNAMI Gitti ates bey'yarasi olan kocunmaz.bunu birdaha gördüm.ne kadar bos adamsin ates sen
|
[B]“Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor”
[/B] böyle saçma sapan bir söz olurmu sen resmen sayesinde ekmek yediğin adamlara hakaret ediyorsun bu taraftar olmasa sana kim iş verir gazetesinde tutar el insaf bu sözünü geri almalısın sayın YİĞİT... |
[QUOTE=sawyer5892;895093]taraftarlari kucuk goren hakaret boyutunda sozler soyleyen kendini ustun goren bu adami sevmiyorum gazeteciyim diye ortada dolaniyor daha elestiriye tahammulu yok ve insanlara saldiriyor yerel bir gazetede iki satir yazmayi da meziyet sanip buyukleniyor yok anlayamazlarmis anlamalarini beklemiyormus ey abdullah yigit sen kimsin goren de Turkiyenin en cok okunan gazetesinin en sevilen kose yazari sanacak. Bunlar benim kendi dusuncelerim program dolayisiyla degil yazdigi bu yazi dolayisiyla elestiriyorum abdullah bey(!) kadar agir konustugumu da dusunmuyorum[/QUOTE]
Aptullah abiyi,hergün veya 2 günde bir görüp konuşan birisi olarak bu yazdıklarından onu tanımadığın çok açık. Bir defa o yerel gazetede yazdığı gibi senin hayalini bile edemeyeceğin Türkiye çapındaki gazetelerde de yazıyor.bu yüzden tanımadığın ön yargılı olduğun belli.Onu tanıyanlar biliyor,fakat senin gibilerinin bilmesi açısından yazıyım. sen ona bunları yazarken,aptullah abi,taraftarın konya maçına gitmesi için uğraşıyordu,bende yanındaydım,belediye ile en az 3-4 defa telefonla konuştu.sağa sola telefon açtı taraftara otobüs almak için.yazılarında proğramlarında bizim sesimizi duyurup,zorlukları söylüyor.onun için sen sevmemeye devam et,bizce bir mahsuru yok biz onu çok seviyoruz |
[B]Yapmış olduğunuz programı izleyemedim lakin burada okuduğum yazınızdan sizi eleştireceğim. Lakin eleştiriye gelemiyorsunuz anladığım kadarı ile yarın çıkar gazetiniz aracılığı ile gene bel altı vuruyor dersiniz.Yazık doğrusu bu yazıyı size hiç yakıştıramadım.
[B][U]Bir taraftar sitesi dediğiniz[/U][/B] yer Sivasspor'a gönül verenlerin buluştuğu ortak bir aile yeridir. [B]Bir taraftar sitesi [/B]dediğiniz yer sizin deflarca yazılarınızı paylaşmıştır yayınlamıştır.Sosyal medyanın gücünü unutmayın sayın Abdullah bey yeri gelir yerin dibine sokar insanı yeri gelir en kral yapar. Artık bir taraftar sitesini daha da küçümseyebilirsiniz! Saygılarımla...[/B] |
Birine hakaret etmek onu alçatmaz.
Birini övmek te onu Yüceltmez. Herkes olduğu yeri kendi seçer. Herkes hak ettiği yerde olur birgün. |
O elestirileri yapan arkadaslarimiz zannetmiyorumki sivassporlu olsun birkere konu hic kimsenin munhasir sahsina degil ortada kocaman bir sehirin futbol konulu tanitim ve bilgilenme kültürü ve tanitmi yapilmakta zaten Ismail mut denen poragram yapimcisi soru degil sanki bir sokak konusmasi yapar gibi abuk sabuk sorularla Zaman Kazan Maya calisi yor bu tamamen yanlisti.
|
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=1735&yid=abdullah_yigit[/url]
Abdullah Yiğitin yazısı |
[B][I]Abdullah Yiğit kardeşimiz kantarın topuzunu kaçırmış, daha olumlu bakarak, "proğramın tekrarını izledikten sonra sevgili yiğidoların tepkisini anlayabiliyorum, daha da dikkatli olmamız gerekiyor" gibi söylemi sütunlarına taşısa idi, sanıyorum gönüllerde daha farklı yer alırdı.
Yiğit, "Dün öğrendim bir taraftar sitesi bel altından vurmaya çalışılmış ve aklınca benimde yer aldığım bu prorğamı yerden yere vurmuş" demiş. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla bu sitede, sinkaf ve bel altı kelimelerine, sitemizin değerli yöneticilerinin hassayiyeti ile, titiz takipleri sonucu hiçbir kelimeye izin vermiyorlar. Bir kardeşimizin de bahsettiği gibi, "bir taraftar sitesi" şeklinde adlandırılan site cefakar, vefakar taraftarlarımızın 24 saat canlı olarak takip ettiği, Sivasspor ile ilgili bilgileri aldığı, yorum yazarak düşüncelerini paylaştığı "tek" site [url]www.sivasspor.com[/url] taraftar sitesidir. Ve biliniyor ki, Sevgili Abdullah kardeşimiz de bu siteyi an be an, hatta şu an bile takiptedir. Proğram sonrası dün isyan eden bir üyemizin açtığı konuyu kişisel olarak düşüncemi, "konunun kapatılması için katkı sunan üyelerin izni ile, site yönetiminden rica ettim" ve konu kapatılmış idi. Her doğru her yerde söylenmediği gibi, yaşanılan olayların öfkesi ile değil de, daha sakin bir ortamdan objektif bakarak makaleler kaleme alınırsa daha sağlıklı sonuç alınır diye acizane fikirlerimi paylaşmak istedim.[/I][/B] |
bence komik olan sensin abdullah. sen kendini sivassporun sahimi mi sanıyorsunuz o otobüsü siz almadınız sivas halkı aldı birde kalmıi eleştirilemeyiz diyor hey allahım bular kendini ne sanıyor ya bi git abdullah
|
[QUOTE=favori58;895101]Aptullah abiyi,hergün veya 2 günde bir görüp konuşan birisi olarak bu yazdıklarından onu tanımadığın çok açık. Bir defa o yerel gazetede yazdığı gibi senin hayalini bile edemeyeceğin Türkiye çapındaki gazetelerde de yazıyor.bu yüzden tanımadığın ön yargılı olduğun belli.Onu tanıyanlar biliyor,fakat senin gibilerinin bilmesi açısından yazıyım. sen ona bunları yazarken,aptullah abi,taraftarın konya maçına gitmesi için uğraşıyordu,bende yanındaydım,belediye ile en az 3-4 defa telefonla konuştu.sağa sola telefon açtı taraftara otobüs almak için.yazılarında proğramlarında bizim sesimizi duyurup,zorlukları söylüyor.onun için sen sevmemeye devam et,bizce bir mahsuru yok biz onu çok seviyoruz[/QUOTE]
Evet tanimiyorum boyle bir adami tanimadigim icin de memnunum. Benim hayal edemeyecegim yazdigi yerleri soyle bileyim. Yaptigi iyi seyler taraftara hakaret etme taraftari kucuk gorme hakki veriyor mu sence? |
[QUOTE=favori58;895101]Aptullah abiyi,hergün veya 2 günde bir görüp konuşan birisi olarak bu yazdıklarından onu tanımadığın çok açık. Bir defa o yerel gazetede yazdığı gibi senin hayalini bile edemeyeceğin Türkiye çapındaki gazetelerde de yazıyor.bu yüzden tanımadığın ön yargılı olduğun belli.Onu tanıyanlar biliyor,fakat senin gibilerinin bilmesi açısından yazıyım. sen ona bunları yazarken,aptullah abi,taraftarın konya maçına gitmesi için uğraşıyordu,bende yanındaydım,belediye ile en az 3-4 defa telefonla konuştu.sağa sola telefon açtı taraftara otobüs almak için.yazılarında proğramlarında bizim sesimizi duyurup,zorlukları söylüyor.onun için sen sevmemeye devam et,bizce bir mahsuru yok biz onu çok seviyoruz
Öncelikle aranızdan su sızmayan 'abi' dediğiniz birinin ismini defalarca yanlış yazmanızın ne kadar özensiz bir davranış içinde olduğunuzu gösterdiğini belirtmek isterim. sawyer5892 arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum hoş siz onun söylediklerini kaçırmışsınız ama bir daha okumanızı hatta defalarca okumanızı tavsiye ederim. Burada bir forum üyesinin bahsi geçen şahsı tanıma gibi bir zorunluluğu yoktur ki biz tanımadığımız için geçmişte yazdıkları ve bu başlıktaki yazısını okuyup değerlendirmeye alırız. Bu şahıs şöyledir böyledir orası bizi ilgilendirmez AMA tutar da buradaki üyelere hakaret ederse önüne dikiliriz. Eminim şuan bu başlığı da okuyordur kendilerine ve buradan sesleniyorum birincisi 'proğram' değil 'program' , ikincisi '[B]Ama bu kapasite meselesi, o da ne yazık ki sizlerde yok![/B]' deme cür'etini nereden alıyorsunuz??? |
ya bide bize şöyle böyle diyor ya hey Allahım apo bir insana kaç tane karın var dersen o işin sonu k....... yoluna gider Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya kalmış eleştirileri kabul etmiyor
|
abdullah bey dua edin o gün karşınızdaki insan tevazusu ile tanınan roberto carlos idi
Başkası aynı cevapları ve tepkileri vermezdi Yazınızda kullandığınız üslubu da bir gazeteci olarak size yakıştıramadım Burada ve bir çok sosyal medyadaki klavye ağaları gibi bi tarz algıladım Bizim size karşı bir kastımız yok Sizden ricamız kaç tane karınız var gibi anlamsız sorular soran şahısları canlı yayına bir daha çıkarmamaniz |
[B]'Ama bu kapasite meselesi, o da ne yazık ki sizlerde yok!'[/B]
Bu lafı kendi şehrinin insanına söylediğinin umarım farkındadır. |
[QUOTE=58 Amsterdam 58;895085]Sayin Abdullah Yigit,
Aslina bakilirsa sizin yaptiginiz saygisizlik, neden boyle yazi yazdiniz ? Herkes bunlari okusun diye mi ? Farzet ki o senin dedigin taraftar bir yanlis yapmis, diyelim ki cahillik yapmis. Ozaman sende bir buyuk olarak o cahilin hatasini kapatman lazim. Peki sen ne yapiyorsun ? Kocaman yazi yaziyorsun gazeteyi. Ayip etmisin sayin Abdullah YiGiT. Soyadin YiGiT ama gercek Yigit olsan boyle yapmazsin. Mademki bu taraftar sana gore bi yanlis yapti ozaman ozel bir mesaj yazarsin bizim taraftar sitesinden, oyle gazeteye yazilmaz. Ben kendim roportaji gormedim ama eger ki arkadaslarin yazdigi gibiyse, yani sayin Roberto Carlos’s soruyorsan ki vay kac tane hanimin var diye ozaman roportaji yapan kisiyi kinaman lazim cunku bunlar bi insanin ozel hayatidir ve bunlar sorulmaz. Saygilar[/QUOTE] Sn.Abdullah YİĞİT bi defa eleşiri yapan taraftarlara siz kim oluyorsunuz diyemezsiniz...Roberto Carlos gibi dünya starını canlı yayına çıkarıp abuk sabuk sorular sormayacak o savunduğun arkadaşların biliyorsunuz ki ulusal basın takip eder bu programı ayrıca sende onların avukatlığını yapmıyacaksın...Eğer eleştirilecek bi durum varsa ortada önce kendini eleştirmen gerekir bence...Amacı görsel show olan futbolu başka bi tribünde izleyen insanları memleket haini ilan eden biz değil sizsiniz... |
[B]ÖNCELİKLE:
1) Burası herhangi, sıradan, basit bir site değil, Sivassporun KALBİDİR!!! 2) Yaptığınız programa hazırlıksız çıktığınız, önceden araştırma-inceleme yapmadığınız o kadar belli ki CARLOS gibi bir markaya espri yaptığını zannederek TOP TOPLARSIN deme gafletinde bulunmanız rezaletin daniskası... 3) Sivasspor.com gibi Türkiye'de sayılı taraftar sitesi içinde bulunan ve üye sayısıyla çok önemli bir güce sahip olan bir siteyi dikkate almamak, Sivasspor taraftarı nerde nasıl ahreket edeceğini bilmiyor demek yerine önce siz kendiniz nerede nasıl hareket edip kime nasıl soru soracağınızı öğrenin bir zahmet! 4) Başta İsmail Mut olmak üzere yaşanan rezalete müdahale etmeyen yapımcı da başta olmak üzere önce oturup öz eleştiri yaparak kendi hatalarınızı gözden geçirin...Hazırlıksız olup o anda aklıma ne gelirse sorarım mantığıyla hareket etmeyin..Haa burda biz size gazetecilik öğretecek değiliz ama siz taraftara taraftarlığı öğretmeye çalışırsanız size de böyle gazeteciliği öğretmeye çalışırlar, yani önce kendi kapınızın önünü süpürün...[/B] |
işte budur DOGU_BEY inşallah okumuştur bu yazıyı bazı kendini bilmez şahıslar
|
Öncelikle sivasspor.com Türkiye'nin en seviyeli futbol taraftar sitesidir.Bunu sağlayanlarda üyelerdir.
Normalde sivasspor.com'u yere göğe sığdıramıyanlar kendilerine gelen bir eleştiriyle 180 derece dönüp eleştiriye karşı sende saldır düşüncesini sergileyerek henüz gazeteci olamadığını göstermiştir. “Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor” sözünü söyleme cürretini kendinde bulabilmesi "ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor" sözünün kendisine daha yakıştığını göstermektedir. Kendini gazeteci sananlar emin olunki bu sitede onlardan daha iyi yorum ve yazı yazacak en az 1000 kişi çıkar. |
Ben pek mesaj yazmayı sevmiyorum. Ara ara. Ama her gün bu siteyi açar SİVASSPOR umuzu buradan takip ederim. Carlos bu memlekete gelmiş en büyük değerlerden biridir. Tartışmaya gerek yok. Ve ayrıca bir taraftar sitesi derken bizden bahsediyorsun. Ve bizden bahsederken biraz daha dikkatli olmalısın. Eleştiriyi kaldıramıyorsan yapmayacaksın program.
|
[QUOTE=DOGU_BEY;895141][B]ÖNCELİKLE:
1) Burası herhangi, sıradan, basit bir site değil, Sivassporun KALBİDİR!!! 2) Yaptığınız programa hazırlıksız çıktığınız, önceden araştırma-inceleme yapmadığınız o kadar belli ki CARLOS gibi bir markaya espri yaptığını zannederek TOP TOPLARSIN deme gafletinde bulunmanız rezaletin daniskası... 3) Sivasspor.com gibi Türkiye'de sayılı taraftar sitesi içinde bulunan ve üye sayısıyla çok önemli bir güce sahip olan bir siteyi dikkate almamak, Sivasspor taraftarı nerde nasıl ahreket edeceğini bilmiyor demek yerine önce siz kendiniz nerede nasıl hareket edip kime nasıl soru soracağınızı öğrenin bir zahmet! 4) Başta İsmail Mut olmak üzere yaşanan rezalete müdahale etmeyen yapımcı da başta olmak üzere önce oturup öz eleştiri yaparak kendi hatalarınızı gözden geçirin...Hazırlıksız olup o anda aklıma ne gelirse sorarım mantığıyla hareket etmeyin..Haa burda biz size gazetecilik öğretecek değiliz ama siz taraftara taraftarlığı öğretmeye çalışırsanız size de böyle gazeteciliği öğretmeye çalışırlar, yani önce kendi kapınızın önünü süpürün...[/B][/QUOTE] [QUOTE=babapiton;895145]Öncelikle sivasspor.com Türkiye'nin en seviyeli futbol taraftar sitesidir.Bunu sağlayanlarda üyelerdir. Normalde sivasspor.com'u yere göğe sığdıramıyanlar kendilerine gelen bir eleştiriyle 180 derece dönüp eleştiriye karşı sende saldır düşüncesini sergileyerek henüz gazeteci olamadığını göstermiştir. “Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor” sözünü söyleme cürretini kendinde bulabilmesi "ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor" sözünün kendisine daha yakıştığını göstermektedir. Kendini gazeteci sananlar emin olunki bu sitede onlardan daha iyi yorum ve yazı yazacak en az 1000 kişi çıkar.[/QUOTE] [B]***[/B] Bu iki güzel yazıya birde yıldızlı teşekkür edeyim dedim [B]***[/B] |
Adamda ki egoya bakarmısın gazeyeceilerin işine burnunu sokma taraftarsan taraftarlığını yap diyor bir kaç eleştiri alınca valla abdullah abi ben seni yakından takip eden birisi olarak bu yazıyı sana yakıştıramadım çünkü gazetecei demek toplumun önderi demek bu kadar egolarının esiri olursan eleştireler haksızda olsa sen bunu hazmedebilmelisin ve daha sakin bir uslup ile kendini anlatabilmelisin ki gazeteci olabilesin ama baktımda hala amatördesin ... malesef...
|
[B] Sayın Abdullah Yiğit gazetecilerin işine karışmayın kendi işinize bakın diyorsunuz da siz niye yıllardır teknik direktörlerin işine karışıyorsunuz şu oynasın bu oynasın çelişki degil mı herkes ısını yapsın o zaman sivassporla ılgılı bır haberı ulusal basın olmasa hıc duymayacagız bılmeyecegız...
ayrıca Sıvasspor taraftarı nerede tepkı verecegını bılmıyor demışssınızde buradan anladık kı cok cok ıyı bılıyormus o programı ızleyıpte rahatsız olmayan tek Sıvassporlu yok... Genel olarak İsmaıl Mut ve programın moderatöru Mustafa Ateş Beye eleştiri yapıldı siz boşuna üzerinize alınmışsınız... Bir de kimse kimsenin kapasitesini bilemez taraftarlarımız gösterdi ki o programda konusulan 'kac karın var ya da top toplarsın' gıbı kımsenın anlam veremedıgı yorumlara tepkı gostererek ne kadar kapasıtelı olduklarını da bır kez daha gösterdiler...[/B] |
Madem gazetecisiniz Sayın Yiğit.. Sivasspora ilk özel otobüsü getiren (o zamana kadar belediye otobüslerini kullanıyordu takım),ucuz otel köşelerinden takıma Hüseyin Yıldırım Tesislerini kazandıran,o zaman ki adıyla Türkiye 1.liginden futbolcu transferleri yapan vs.vs ve çıtayı yükseltip sezon açılışına ankaradan gelirken trafik kazasında çok ağır yaralanan ve bu kaza sonucu trilyonluk işlerini ve servetini kaybeden,sağlığından olan,hayatı alt üst olup ailesiz bile kalan Sayın Sabahattin POLAT için kaç kere proğram yaptın,bu adam nerdedir şimdi nasıldır,ne yer ne içer bilirmisin..onlarca Trilyonları kaybetti bu adam !! hiç adını sanını anarmısın Sayın gazeteci.. beni bul ben sana anlatırım nerde nasıl olduğunu..sevgiler.
|
[QUOTE=58Taraftar;895079][B]Buna cevap gelmis
[/B] [B]Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olursun![/B] Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’un Tv58’de katıldığı ve yaklaşık 1,5 saat süren program özellikle ulusal basında(yazılı-görsel) geniş yer buldu. Spor programı olmasına rağmen, Sivas’ın, özelliklede ünlü Kangal köpeklerinin tanıtımında önemli katkı sağladı. Yıllardır Sivas’ta söylenen tek şey vardı “ Sivas ve Sivas’ın sahip olduğu değerler ulusal basında yer almıyor” deniyordu. Sivas ve Sivasspor bu program vesilesiyle bırakın Türk medyasında uluslararası birçok yayın kuruluşu ve ajanslarda yer aldı. Yani, beklide milyon dolarlar ödeyerek yapılamayacak reklam Carlos sayesinde yapıldı, bizlerde buna vesile olduk. Dün öğrendim bir taraftar sitesi bel altından vurmaya çalışılmış ve aklınca benimde yer aldığım bu prorğamı yerden yere vurmuş. Ama şunu itiraf edeyim, sürekli söylediğim bir sözümde ne kadar haklı olduğum, bu taraftar sitesinde yazılanlarla bir kez daha ortaya çıktı. Hep diyorum ya “Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor” diye bunu bir kez daha gösterdiler. Art niyetli yapıldığı açıkça belli olan eleştirilerin bazılarına baktım da hakikaten çok güldüm. Bu kadar seviyesiz, bu kadar bilinçsiz eleştiri olur mu be! Sapla-saman bir birine karıştırılmış. Adam benimle ilgili eleştirecek bir şey bulamamış “ Benim Carlos’a “ Sivasspor gibi liginde 3.sırada yer alan ve son derece başarılı olan 4 Eylül Belediyespor var, ayrıca A2 takımı da Türkiye’de ilk 8 takım arasına girdi.4 Eylül’ü takip ediyor musunuz, bu konuda ne düşünüyorsunuz?”şeklindeki soruma “ Oğlu 4 Eylül’de oynuyor ya onun için 4 Eylül’ü soruyor” demiş. Ben size şimdi ne diyeyim? Cahil desem,bu cahillikten daha öte bir şey! Art niyetli desem, çok hafif kalır. Daha fazlasını söylemek içinde terbiyem el vermiyor. Ey çokbilmişler! Sivasspor Teknik Direktörüne Sivas’ın profesyonel ligde olan ve son derece başarılı futbol sergileyen 4 Eylül Belediyespor’u ve onun altyapısı olan, şu anda da Türkiye’de 8 takım arasına kalmayı başaran A2 takımını sormanın neresi yanlış! Asıl böyle bir soru sorulmadığı zaman sizin “ Neden Sivas’ın futbolcuları gençleri sorulmuyor?” diye tepki göstermesiniz gerekirken, bu cahilliği yapıyorsunuz. Demidya, hiçbir zaman nerede,nasıl,kime ne tepki göstereceğinizi bilmiyorsunuz,hiçbir zamanda öğrenemeyeceksiniz. Size tavsiyem, bırakın böyle işleri, bırakın gazetecilerin işine burnunuzu sokmayı da kendi işinizi yapın,yani takımınıza destek verin. Böyle abuk-sabuk,sırf eleştirmek için eleştiri yapma yerine deseniz ki “ Carlos’a şuda sorulsaydı,buda gündeme gelseydi” filan.. Ama bu kapasite meselesi, o da ne yazık ki sizlerde yok! Bakın, öyle veya böyle bu proğram vesilesiyle Sivasspor Dünya medyasında yer aldı. Gerçek Sivaslı veya iyi niyetli olsanız sırf bunun için bile teşekkür ederdiniz Son bir hatırlatma, Teknik direktör Roberto Carlos gerek reklam aralarında, gerekse program sonrasında son derece mutlu ve keyifliydi. Sık sık bizlere teşekkür etti. Öyleki, geç saat ve işi olmasına rağmen proğram sonrasında kahve içme isteğine “ Gitmem gerekiyordu, fakat kahve içip gidelim” dedi. Gelen memnun, yapan memnun, ulusal ve Dünya medyası memnun. Peki size ne oluyor??? [B]Abdullah Yiğit / Hürdoğan[/B][/QUOTE] [B]Bu yazıyı yayınlayan gazeteye inanamıyorum adam sanki köşe yazısı değil de taraftar sitesinde yorum yapıyor.. Sen kendi takımının taraftarına sallayana kadar dönde bir ayanaya bak Peki sen kimsin Ts taraftarının hayranı..!![/B] |
...Ha unutmadan kimse Sivassporu makamını parasını etiketini kullanarak bizden daha çok sahiplenmeye kalkmasın..yapılması gereken bu konu ile ilgili,yerinde zamanında uslubü !! ile yazılsın söylenilsin.bir iş tam anlamıyla yapılabilirse o iş amacına ulaşmış demektir;buraya yorum yapan arkadaşlar da bunu istemektedir..yanlış ve yanlı bir durum söz konusu olamaz..hepimizin ortak paydası Yüreğimizin (Sivassporun) başarılı yolda ilerlemesi içindir.Siz o proğramda Sivas ile Sivassporu birbirine kattınız,Sivasspor bizim Sivas siyasetçilerindir.Yanlışa düşmeniz burdan kaynaklanıyor.
|
Bende dahil bir sürü taraftar rahatsız olmuş ve bu siteye gelip yorum yazmışsa demekki bu kadar adamın bir bildiği var. Ortada bizi rahatsız edecek bişey olmasa niye gelip yorum yapalım? Ben bu Abdullah Yiğit i tanımam etmem yazılarını okuyunca bu adam iyi yazmış diyordum ama programa eleştiri oldu programda bende vardım düşüncesi ile tüm taraftarı kastederek böyle bir yazı yakışmamış. Sonuçta senin işin yorumculuk bu işten para kazanıyorsun bizler Sivassporun fanatik taraftarıyız aramızda fark var. Hiç kimsenin bize ve bu siteye karşı bu şekilde yazı yazma hakkı yoktur. Burda bu kadar kişi haksız artniyetli bir sen haklısın
|
Şunun altını özellikle 100lerce kez çizmekte fayda var Sivasspor.com binlerce taraftar sitesinin içerisinde en seviyeli , üyeler arasında ve diğer şahıslara en saygılı taraftar sitesidir.Bence bunu sayın Abdullah Yiğitinde bir kaç gün sitemizi takip ederek görmesi gerekiyor.
|
Yazıklar olsun öyle tv, gazete ve yorumculara. Bu yazı ne allah aşkına Sivasspor taraftarı istediğini eleştirir yapılan şeyler hiç normal değildi eleştirmeleri gayet normal. Çok sevdiğim Abdullah abiyi bu yazısından dolayı kınıyorum. Taraftarın önünde kimse yoktur bunu kimse unutmamalı.
Orda sorulan sorular hiç normal değildi hala bu konunun arkasındayım. Her şeye ılımlı yaklaşan ben bu kadar sinirlendiysem ortada cidden vardır bi yanlış. Burda herkes seviyeli yazıyor, seviyesiz olan siliniyor zaten. Bel altı olayları nerde ben göremedim gözüm kör oldu sanırsam. Lütfen eleştiriye açık olun. |
[QUOTE=sawyer5892;895116]Evet tanimiyorum boyle bir adami tanimadigim icin de memnunum. Benim hayal edemeyecegim yazdigi yerleri soyle bileyim. Yaptigi iyi seyler taraftara hakaret etme taraftari kucuk gorme hakki veriyor mu sence?[/QUOTE]
Sen harbiden art niyetlisin,sana söyleyecek sözüm yok. cahilliğini göstermişsin,Aptullah yiğit yıllarca fotomaç fanatik gastelerinde yıllarca yazdı.ayrıyetten taraftarı küçük görmüyor,hak edene çok iyi cevabını vermiş, sana birde haber vereyim,(onuda eleştir) Aptullah abinin girişimlerinden sonra iki taraftar gurubunada konya deplasmanına otobüs verildi. bunları öğren öyle eleştir tamammı? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |