SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Bursaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37516)

SivasSpor.Com 02.02.2014 17:03

Sivasspor 1-2 Bursaspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43345&token=46954[/IMG]

Sivasspor-Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası grup beşinci maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 6 Şubat Perşembe

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 19:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Mustafa Ilker Coşkun

[B]Bilet Fiyatları:[/B] 2 - 5 - 10 TL

[B]Yayın: [/B] A Haber

''Samed58'' 02.02.2014 17:04

Cevap: Sivasspor - Bursaspor

Bu maçta as kadrodan hiç bir oyuncunun oynamamasi lazim. Tamamen yedeklerle cikmaliyiz. takim yoksa cok yipraniyor.

Besyo_cu 02.02.2014 17:06

[B]Kısıtlı bir kadro yapısına sahibiz Konya maçı da gösterdi ki her hafta aynı oyuncular oynadığı için takım artık yoruldu, Kupa'da bir iddiamız kalmadı o yüzden Fener maçı bizim için daha önemli yedek oyuncularla bu maça çıkmalıyız...[/B]

PATRON 58 02.02.2014 17:07

fark yeriz...........

calipso 02.02.2014 17:08

erdal beyle murat beyler cikip oynasin..bizde izleyelim

kngal yiğido 02.02.2014 17:09

sıra bursada hayırlısı hadi geliyor timsah kaçalım:)

ROMANTİK KATİL 02.02.2014 17:09

Bursaya Yarı final maclarında basarılar.

batur0658 02.02.2014 17:09

Bu bencillik devam ettigi surece sonuc belli.

mksivas 02.02.2014 17:13

bursadan fark yıyecegımız acıkca ortada hıc yoruma gerek yok

''Samed58'' 02.02.2014 17:14

[QUOTE=mksivas;895943]bursadan fark yıyecegımız acıkca ortada hıc yoruma gerek yok[/QUOTE]

Yedekler en azindan daha istekli olur.

mksivas 02.02.2014 17:23

erdal beyle murat beyler cikip oynasin..bizde izleyelim aynen katılıyorum

etlidöktürek 02.02.2014 17:28

bu futbolla bu durumda; elim bursaspor butonuna gidip, yüreğim sivassporum kazanır diyorsa hala...YUH size YUH!!! Yöneticiymiş...

fark58 02.02.2014 17:35

iki maçı da alsak bile gruptan çıkacağımız şüpheli, Fener maçını düşünüp yedek kadroyla sahada olmalıyız. Zaten as kadroyu Konya maçında gördükki ayakları yere zor basıyor.

atrium58 02.02.2014 17:43

Erdal bey şu an seni ne kadar sevsek azdır..

ihtiyar yiğido 02.02.2014 17:46

Bu takım bu kısıtlı kadro ile iki kulvarda yürümesi çok zor, takım bu kadar yoğun maç trafiğine dayanamıyor yorgun isteksiz bence kupada kötü durumdayız barı ağırlığı lige verelim belki avrupaya gitme umudumuz olur yoksa ikisini de kaybedecegiz

34MUAMMER58 02.02.2014 18:37

[b]kupada şansımız az ligde henüz birşey bitmiş değil,ben bu maça yedeklerle çıkılmasını asların dinlendirilip fb ye diri çıkmasını istiyorum,kupa bu kadroyla bize lüx yoksa ligde elden gidecek yazık oldu sivasspora ne aslar bişeye yarıyor nede yedekler ,yönetim yaptığı icratlerle gurur duysun artık beceriksiz ,basiretsiz,işe yaramaz fb yalakçıları :mad:[/b]

Külhan 02.02.2014 18:45

Buradan carlos hocaya biraz da olsa sitemkarim su oyunun videosunu koy oyuncularida yanina al yapilan hatalari bire bir yüzlerine söyle kim pas hatasi yapti ayni Zaman da topla bulustugu halde nicin arkadasina pas vermedigini sorgula yoksa bu oyun böyle gitmez bizi kimse affetmez

migroArmis 02.02.2014 18:49

Anlamadığım şey şu...Takım 2 hafta galip geldiğinde okuduğum yorumlar başka...İşler kötü gittiğinde bambaşka...Fark yeriz gibi söylemler okudum..Arkadaşlar fark yer diye tabir edilen takım Sivasspor ...Karşısındaki takımda Bursaspor...Bursaspor çokmu iyiki Sivasa Sivasta fark atacak...Mümkün değil...Benim yorumum çok daha başka...Berabere biter dedim ama Sivassporun iddiası daha az diye çok daha rahat oynayacaktır...Ve bu bence Svassporun lehine olacak...Sivaslı kardeşlerimden tek istediğim şey tamam güzel reel olsunlar gerçekçi olsunlar ama her ne olursa olsun takıma inançlarını kaybetmesinler Bu maçta fark falan olmaz...

B.DUMANLI 02.02.2014 19:13

Varsayalim Bursa´yi yendik sonra puanimiz 6 olacak, Bursa´nin puani 7.Daha bizim bir Eskisehir macimiz varki oda deplasmanda.Simdi soruyorum son macda Eskisehir tur sansini ve kasasina girecegi parayi tepmemek icin SIVASSPOR´u sahadan silmezmi? Biz Akhisar´da yenilmekle isi zora soktuk.

ozledımeskıyı 02.02.2014 19:14

[QUOTE=mksivas;895943]bursadan fark yıyecegımız acıkca ortada hıc yoruma gerek yok[/QUOTE]

Mk Sivas nedir lan sen nerenin adam mısın madem Sivas ın önüne mk getiriyosun kötü manası yoksa ben senin mk

58Sivaslilar 02.02.2014 19:14

Persembenin gelecegi casambadan bellidir ne yorum yapalim yorumcular manyakmi ligteki hareketi görmüyormu bu takimla bizi herkes yener:confused:

ozledımeskıyı 02.02.2014 19:15

[B] Bu sitede oldukça fazla Sivassporlu olmayan var şu siteye üyeliğin biraz zorlaştırılması lazım protestan mezhebi gibisiniz ortalığı karıştırmaktan başka boha yaramazsın ız takım ne zaman kötü o zaman çıkarsınız ortaya yalakalar sizi.[/B]

58Sivaslilar 02.02.2014 19:18

Ligdeki hareketi herkes gördü yönetim göremedi iki kazma transfer yaptilar ondan anca kereste olur ondan sonra kalas gibi gelen ezer gecen ezer

eurovision 02.02.2014 19:27

artık düşünmemiz gereken kupada bursa ve eskişehiri yenmek ve ligtete ilk 4'teki yerimizi korumak

burak58as553 02.02.2014 20:14

[B]Gs'den 6 yediler bize patlamasınlar :D[/B]

sivastatlıbelam 02.02.2014 20:26

bursayı yeneceğiz ama takımın düzelmesi için güce yani transfere ihtiyacı var

ready 02.02.2014 20:45

[B]Takımın düzelmesi için trasnfer lazım şimdilik transfer de yok gibi görünüyor[/B]

selimdelen 02.02.2014 22:59

kupada supriz olmaması kacınılmaz son kalan ıkı macıda alıp puan kaybetmelerini beklemekten baska dusunce olmaması lazım lakin hiç umut vaat etmiyor supriz olması icin dua etmekten baska care kalmadı tesekurler yonetim sivassporu orta sıralara kupasız tut her zaman heveslendirip heveslendirip kursaklarda bırak ...

sinansakru 02.02.2014 23:01

Şans bulamayan futbolcularla kupa maçlarını sonlandirmak lazım .
Nihat ... Abdurrahman.. Ahmet şahbaz... Navratil ... Ziya...
Aydın... Ferhat macit... Hakan... Burhan...
ve Alt yapıdan iki golcü !!!

ROMANTİK KATİL 02.02.2014 23:01

Herkes kupa macına yedeklerle cıkalım diyor. Takımda yedek futbolcumu var. Yönetim transfer yaptıda bizmi bilmiyoruz :mad::mad::mad:

ahhguzum 02.02.2014 23:18

oglum yigenlerim halaogullari bu maça gitcez inşallah. ..yeni transfer leri bu maçta görürüz inşallah

sabanaydn 02.02.2014 23:39

Bencede sitede ya sivassporlu olmayanlar yaziyor ya futboldan anlayan cet sitesi diye yazanlar biz bu tskimla ligin 4 sirasindayiz ve forvrtsiz ligin rn çok gol atan ikinci takimiyiz yendiniz zaman bu bos beleş insanları gormemiyoruz burada ikinci takimin sivasspor diyenleri görmek istemiyoruz yazmak için yazmayin bu yolda mağlubiyetten olacaktır takim 20 günde 6 mac yari hem de ayni onbirle oynayarak takim fizik olan düştü.bu gereksiz yazanlara inşallah sivasspor yaninda yüzlerine tukurecek.çarşamba akhisar eskisehir mavi berabere biterse sansimiz var bizim mac perşembe o zaman sağlam kadro ile cikalim derim yok olmazsa pazar fener macina konsantre olmaliyiz inşallah o ileri yeneriz sizleri uzeriz futbol cahilleriiiii

ihtiyar yiğido 03.02.2014 00:10

Sayın yiğidolar lütfen kirıcı olmayalım burası Sivasspor taraftar sitesi her taraftarın görüşü farklı farklıdır her taraftar takımının iyi olmasını, her maçda galip gelmesini ister ama her zaman galibiyet olmuyor , malesef mağlubiyetde oluyor mağlubiyetden dolayı olumsuz yorumlar yapılıyor normaldir buda takımını çok sevdiğini gösterir

onurcngr 03.02.2014 07:13

kalan iki maçıda yensek bile diğer takımların sonuçlarına bağlı bizim yarı finale çıkmamız o yüzden as kadro yerine revizyona gidilmeli. Fenerin bu hafta yenilmesi sivasspor için daha kötü oldu 10 farkla sivas deplasmanında futbolcular rahat olurdu şimdi ise var güçleriyle hakemle birlikte saldıracaklar.

HababamHa 03.02.2014 07:59

Takın fener maçını düşünüyorsa bu maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmalı yok ben her maça aynı kadro ile çıkarım denirse iki maçta hüsran olur.

Soyözen 03.02.2014 09:47

İddiamız kalmadığı için bir nevi antreman maçı olur ama esas sorun bizim yedek kadromuz yok ki onunla çıkalım sahaya. Bence yine normal onbirimizle çıkarız, beraberlik ya da galibiyet de olabilir, mağlubiyet de.

Emin olduğum tek şey aşırı yorgunluk olacağı ve bu durumun Fener maçı için hiç iyi olmayacağı...

Uğur 58 03.02.2014 11:10

Kupa maçlarında genelde kötü oynuyoruz umarım kaza olmaz yoksa fener maçı daha da kötü geçebilir

sivasfutbol 03.02.2014 11:32

a2 kadro ile maça cıkılmalı hiç bir beklentim yok sıradan bir takım oldu sivasspor ve düşüşe geçti daha kolay kolay kendine gelemez bu hafta fener yener eskişehir fark atar evinde yenemediğin kasımpaşa da en az 3 atar ondan sonraki hafta garibim elazığ geliyor ha bu takımı yenebiliriz belki takımda 10 cu sıraya kadar düşebilir kupa gibi ilk 3-4-5 de hayal olur çünki takımda bir bozulma var takım olma hüviyetini kaybediyor herkes kendine oynuyor kötü bir gidiş var vesselam sonumuz hayrola.

Holiganizm34 03.02.2014 12:39

Bursa Galatasaray'dan 6 tane yedi, moral bozukluğu oluşmuştur.Bundan daha iyi bir Bursa yakalanamaz.Ligi bırakıp kupaya asılabilirler.R.Carlos'un çıkaracağı ilk 11 her şeyi belirler.

Sivasspor 3G 03.02.2014 13:59

3 paun alırsak son haftayı bekleyeceğiz artık zor ama imkansız değil

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:57.