![]() |
Mahmut Bezgin
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43587&token=62023[/IMG]
[B]Futbola Gaziantepspor altyapısına başladı ve 2004 yılında Gaziantepspor ile profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi. As takımda fazla şans bulamadı ve oyun tecrübesi edinebilmesi için 2005-06 sezonunu ve bunun yanında 2007-08 sezonunu Gaskispor'da kiralık futbolcu statüsünde oynamak suretiyle tamamladı. 2008-09 bitimiyle beraber Gaziantepspor'ne geri döndü ve dönem dönem birinci kaleci olarak görev aldı. 2009-10 sezonunda 29 Süper Lig karşılaşmasında görev aldı. 2010-11 sezonunda yeni teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki kadroda fazla şans bulamadı ve takım içerisinde yaşadığı sorunlardan ötürü kadro dışı bırakıldı.[1]Kadoya daha sonra tekrar dönen Mahmut, 2013 yılında takımla sözleşmesini feshetti ve 2013-14 sezonu öncesi Mersin İdman Yurdu'na transfer oldu. Bu takımla 15 maça çıkan oyuncu burada da sözleşmesini feshetti ve 2013-14 ara transfer döneminin son gününde Milan Borjan'ın sözleşmesini fesheden Sivasspor'a transfer oldu.[/B] |
Cevap: Mahmut Bezgin
Adam hiçbir takımda oynayamamış ki nası iş anlamadım valla :D
|
Ben Mahmut'u Eskişehirdeki performansından dolayı beğendim, en azından yedekte güvenilir bir yedek kalecimiz olduğunu düşünüyorum
|
Bu maçta (Eskişehirspor maçında) hiçte fena oynamadı. Bence ilerisi için güven verdi. Çok çalışırsa tartışmasız 2. kaleci olur. Bravo Mahmut !...
. |
[B]MAHMUT şuan itibariyle 3.kaleci,kaçparaya alındı bilmiyorum,eğer 250 bin € verildiyse yazık ,bu paralar kolayına bulunmuyor,matbaada basılmıyor,bu kulüp 12 13 yıl önce koca istanbulda 10 milyar toplıyamıyordu,maaşalah bizim yönetim paraları harvurup harman savuruyor,bednarına ,rengifosuna,fatysine,oldonisine dünyanın parasını ödedi,sivassporun 600 700 milyara kenarda oturtacak futbolcusu olmamalı mahmet fena kaleci değil ancak böyle pahalı ise sivasspora yazık [/b]
|
Kardeşim 12 -13 yıl önce SİVASSPOR süper ligte değildi tabi 10 -20 milyar toplanmak zor olacaktı bulunamayacaktı o paralar
Şimdi Süper ligte bu paralar çok düşük mevla ne yani para harcanacak diye takım transfer yapmasın mı ? Transfer risk alma işidir tutarsa maliyeti artar tutmazsa aldığın para boşa gider Süper ligte oynayan mahmut içinde o mevla bence düşük sonuçta 3 lig takımlarında oynamadı ve bizde sonuçta SÜPER lig takımıyız... |
[QUOTE=34MUAMMER58;898769][B]MAHMUT şuan itibariyle 3.kaleci,kaçparaya alındı bilmiyorum,eğer 250 bin € verildiyse yazık ,bu paralar kolayına bulunmuyor,matbaada basılmıyor,bu kulüp 12 13 yıl önce koca istanbulda 10 milyar toplıyamıyordu,maaşalah bizim yönetim paraları harvurup harman savuruyor,bednarına ,rengifosuna,fatysine,oldonisine dünyanın parasını ödedi,sivassporun 600 700 milyara kenarda oturtacak futbolcusu olmamalı mahmet fena kaleci değil ancak böyle pahalı ise sivasspora yazık [/b][/QUOTE]
orada bonservis bedeli 250 bin euro mu yazıyor ? transfermakrt oyunculara performanslarına göre tahmini bir piyasa değeri belirler.orada da o yazıyor.boşta olan oyuncuya bonservis mi ödenir ? doğru düzgün okuyun şuraları.aynı şekilde oldoniye de bonservis ödenmedi.bir şeyleri kötüleyeceğim diye önünüze gelene sallamayın. |
[QUOTE=izmirliyigido;898758]Bu maçta (Eskişehirspor maçında) hiçte fena oynamadı. Bence ilerisi için güven verdi. Çok çalışırsa tartışmasız 2. kaleci olur. Bravo Mahmut !...
.[/QUOTE] gardas ilerisi icin diyorsun 2. kaleci diyorsun ama adamin yasi 27. ilerisi icin derken yasi kac olur?? tahminen?? |
[QUOTE=alboran;898777]orada bonservis bedeli 250 bin euro mu yazıyor ? transfermakrt oyunculara performanslarına göre tahmini bir piyasa değeri belirler.orada da o yazıyor.boşta olan oyuncuya bonservis mi ödenir ? doğru düzgün okuyun şuraları.aynı şekilde oldoniye de bonservis ödenmedi.bir şeyleri kötüleyeceğim diye önünüze gelene sallamayın.[/QUOTE]
[b]........... bana akıl öğretme.....:mad:,ben nereyi nasıl okuyacamı biliyorum senin yaşıın 2 katı kadar okul hayatım ,bida benim yazıma alıntı malıntı yapma başlattırırsınız transferinede takımınada :mad:[/b] |
Korcandan daha kaliteli bir kaleci olduğunu düşünüyorum...
|
dünkü performansını beğendim.ve kalede bu sezon sıkıntı yaşamayacağımız anlaşıldı
|
Mahmut 3. kaleci olarak değil 2.kaleci olarak alındı yanlışınız var.
|
Kendine güveni var hava toplarına çıktı ve yumrukladı. Günümüz futbolunda kaleciler kale cizgisinden ayrılmıyor anlamadım ben bu işi??
|
Mahmutun korcandan iyi kaleci olduğunu , gelecek icin umut vaad ettigini yazan arkadaslara hayret ediyorum belki bir mac ile değerlendirmek yanlis olur ama eskisehir macinda yediği ilk gol 30 metreden top geliyor gol oluyor ve mahmut sadece bakiyor iyi kaleciler bakmaz hamle yapar en azından elini uzatir tutamasa bile caba gosterir ama mahmut o topun auta gityini dusundugu icin hamle yapmadi iyi kaleci durus pozisyonuna gore hangi topun kaleye hangi topun auta gittigini hesaplayan kalecidir ayrıca mahmutun geçmiş tecrübeleri de ayrintili olarak yukarıda belirtilmiş Avrupa kupasinda oynayacaksan bu is mahmutla olmaz nihatin mahmuttan iyi olduğunu düşünüyorum.
|
Korcan bu takımın 1. kalecisidir 2. kaleci olmak için Nihat ve Mahmut çaba gösterirler... Ancak Mahmut'un en büyük artısı yan toplarda kendine olan özgüveni.. Oynadığı maçlarda 1 tane yan top kaçırmadı Borjandan iyi kalecidir... Mahmutu kötü kaleci yapansa yerden gelen toplardaki etkisizliğidir...yediği gollerdeki hataları barizdir..Kısacası Mahmut iyi bir yedek kaleci..
|
MAHMUt bu takimin ancak 3 kalecisi olur hic begenmiyorum kendisini.
|
süper kaleci bu aman biryere vermesinler
|
Mahmut Bezgin bugün Sivasspor taraftarını canından BEZ'dirdin valla helal olsun abi
|
Mahmut bu nasıl bir şans her maç ilk 11 oynuyorsun,torpilin en az kadir kadar iyiymis ye ic yat keyfini cikar bosverr...
|
Kurban oluyum oynatmayin bunu daha
|
[QUOTE=SivasliMuhammed;900012]Kurban oluyum oynatmayin bunu daha[/QUOTE]
Nascimento girsin bundan daha iyidir... |
hiç bir esprisini görmedik :confused:
|
[B]gördüğüm hayatımdaki en acemi kaleci bu nedir ya[/B] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
bundan kaleci değil olsa olsa karpuzcu olur demiştim ben ama anlamadlar ki....
|
Allahini seven bu adami gondersinnnnn yoksa beni kanser edicekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
Suc mahmut'ta mi, onu alanda mi, yoksa onu oyntanda mi bilemedim...
|
Mahmut ne yaptı:Lüzümsuz penaltı mı?Orta sahada eveleyip geveleyip topu mu kaptırdı?Her topta rakip oyuncu ile karşı karşıya kaldı.Rakip forvetler senin defansınla dalga geçsin ben atmıyım sen at diye topu ceza sahan içinde gezdirsin suçlu Mahmut ne kolay değil mi?
|
Bu adami kaleci diye getiren kisi tam bir hödük.Yarim düzine gol yiyip hem kendi karizmasini cizdirdi,hemde Sivasspor´a gönül verenleri kahretti.
Bavulunu topla git senden kaleci olmaz.Bu kaleciyi kaleye geciren Carlos´ta onun kadar suclu.Carlos´un suyu isiniyormu yavas yavas bilemem ama bu gidis hayra elamet degil.... |
[B]GOLLERE baktığımızda borjan enaz 2 3 golü yemezdi,geçen hafta ortasahadan 2 gol yiyerek kalite{siz]sini gösterdi ,fb maçında iyi olan nihat geçebilşrdi,r.caRLOSUN inadını anlamak mümkün değil[/b]
|
Burada yazanlarin cogunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok.
birsey bilmiyorsaniz yada maci izlemediyseniz yorum yapmayin. Kaleci ne yapsin??? rakip forvetler karsi karsiya kalip atti. defans uyudu, kabak kalecinin kafasin patladi. ayip günah. muslera bizim kalede olsa yine 6 yerdi bugun. orta saha ve defans hata yapti suclu kaleci oldu. önce izleyin sonra yorum yapin. bilip bilmeden adamin günahini aliyorsunuz. artik bu sayfaya girip yorum okumak istemiyorum. masallah burada ne kadar futbol profesörü var. bu sayfada yorum yapanlari takimin basina getirsek eminim sampiyonlar ligini bile kazaniriz. pep guardiola bile Bayern münihle bize karsi kafa tutamaz. hayatinda sahaya cikip top oynamamis insanlar öyle yaziyorki hayret ediyorum. birakin futbolu bu yorum yazan arkadaslara ucagi versen pilotluk bile yaparlar. disardan hersey kolay geliyor. |
Halı sahada zorla kaleye geçirilen adamlar olur.Rica minnet kaleye geçer.Sürekli isteksiz hareketler olur top gelir uzanmaz ağır hareket eder.Bu Mahmut'da o hava var.Canı oynamak istemiyormuş gibi.Bir Nihat'a bak adam kendini paralıyor kaleye geçmek için maç sonu ağlıyor.Bu arkadaş 6 yemiş dünya umrunda değil.
|
[QUOTE=sivasspor585858;900160]Burada yazanlarin cogunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok.
birsey bilmiyorsaniz yada maci izlemediyseniz yorum yapmayin. Kaleci ne yapsin??? rakip forvetler karsi karsiya kalip atti. defans uyudu, kabak kalecinin kafasin patladi. ayip günah. muslera bizim kalede olsa yine 6 yerdi bugun. orta saha ve defans hata yapti suclu kaleci oldu. önce izleyin sonra yorum yapin. bilip bilmeden adamin günahini aliyorsunuz. artik bu sayfaya girip yorum okumak istemiyorum. masallah burada ne kadar futbol profesörü var. bu sayfada yorum yapanlari takimin basina getirsek eminim sampiyonlar ligini bile kazaniriz. pep guardiola bile Bayern münihle bize karsi kafa tutamaz. hayatinda sahaya cikip top oynamamis insanlar öyle yaziyorki hayret ediyorum. birakin futbolu bu yorum yazan arkadaslara ucagi versen pilotluk bile yaparlar. disardan hersey kolay geliyor.[/QUOTE] Bu topic'te yanilmiyorsam mac degil mahmut degerlendiriliyor. En azindan konu basligi o yani. Eger mahmut kardesimiz süper lig 4.sünün 2. kalecisi kalitesinde ise ben futboldan harbiden hic anlamiyorum. Takim defansinin icler acisi hali apayri bir mevzu. |
mahmut kardeşim seni bu takıma alanın ve oynatanın saygılar sunarım
.sen bu takımın oyunsucu degilsin oynadıgın iki maçtada yedigin hatalı gollerle takımı yaktın be |
[B]eee Atalarimiz ne güzel söylemis "Gelen gideni aratirmis" diye.
Baska söze gerek yok...[/B] |
[QUOTE=sivasspor585858;900160]Burada yazanlarin cogunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok.
birsey bilmiyorsaniz yada maci izlemediyseniz yorum yapmayin. Kaleci ne yapsin??? rakip forvetler karsi karsiya kalip atti. defans uyudu, kabak kalecinin kafasin patladi. ayip günah. muslera bizim kalede olsa yine 6 yerdi bugun. orta saha ve defans hata yapti suclu kaleci oldu. önce izleyin sonra yorum yapin. bilip bilmeden adamin günahini aliyorsunuz. artik bu sayfaya girip yorum okumak istemiyorum. masallah burada ne kadar futbol profesörü var. bu sayfada yorum yapanlari takimin basina getirsek eminim sampiyonlar ligini bile kazaniriz. pep guardiola bile Bayern münihle bize karsi kafa tutamaz. hayatinda sahaya cikip top oynamamis insanlar öyle yaziyorki hayret ediyorum. birakin futbolu bu yorum yazan arkadaslara ucagi versen pilotluk bile yaparlar. disardan hersey kolay geliyor.[/QUOTE] [B]TERBİYESİZLİK yapmaya gerek yok:mad:,herkes fikrini belirtiyor,kim futboldan anlıyor yada anlamıyor kimseyi ilgilendirmez ,helede seni hiç ilgilendirmez ,sen dünyada yokken ben futbol oynuyordum ve 38 yıldırda futbolla haşır neşirim ,ayrıca maçıda trübünden izledim yetinmedim özetlerede baktım,korcan yada borcan olsaydı,enaz 2 3 golü kurtarırdı reflexsi olmayan adamdan kaleci maleci olmaz öyle meziyeti olsaydı zaten antep kimseye bırakmazdı buarkadaşı ,bu benim görüşüm beğenmiyorsan okur geçersin rahatsız oluyorsan okumazsın yada siteye girmezsin :mad:[/b] |
Al işte tombala olduk kasımpaşa 6 attı şimdi getiren ben aldım zararını karşılasın takımiın
|
Bu arkadaşı bizim transfer komitesi çok aramış mı acaba ???? Atilla ve bu arkadaş tarihe adlarını altın harflerle yazdırdı resmen. Bu kalitede bir kaleci bırak as takımı kulüp kapısının önünden geçemez ya neyse....Yazıklar olsun tek kelimeyle
|
[QUOTE=onur0634;898839]Korcandan daha kaliteli bir kaleci olduğunu düşünüyorum...[/QUOTE]
:))) :)))))) :))))) |
Mahmut senin suçun yok kardeşim sen üzülme sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun 3 macta 11 gol normal dua edelim elazig 6 tane atmadi . seni bu takima kazandıran kimse ona sormak lazim Mahmutu alırken hangi kritere gore transfer yaptiniz birde carlosa sormak lazim mahmutun üstüne neden bu kadar gidiyorsun neden hala mahmutta israrcisin
|
Saçma sapan yorumlar yazıp boşa klavye yorumculuğu yapmayın.. Korcan bu zamana kadar oynadığında takım hep iyi gidiyordu .Mahmut un şansına defans forvet rezalet. Sakın kimse maçı Mahmut a patlatmaya kalkmasın.. Nihat kim ki, hangi maç tecrübesi var? Hoca tabii ki mahmut u oynatacak.. Birkere ßu zihniyeti unutun takım gol yer kaleci yer.. Bugün ki goller hep bire birdi alın gol atın dercesine.. Böyle ruhsuz bir takımda asıl acıdığım kişi Mahmut oldu hep karşı karşıya kaldı... Aydın , ümit bunlar bu kdar rahat oynuyor onlara sallayın kaleciye değil...!!!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01. |