SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kasımpaşa 6-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37592)

SivasSpor.Com 18.02.2014 06:31

Kasımpaşa 6-2 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43592&token=23550[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 23 Şubat Pazar

[B]Stad:[/B] RecepTayyip Erdoğan

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi:[/B] Bülent Yıldırım

[B]Bilet Fiyatları:[/B]
Maraton Kapalı -20 TL
Maraton Açık -10 TL
Kale Arkası Kapalı -10 TL
[B]Misafir - 10 TL [/B]

sebasteia 18.02.2014 06:52

Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor

bu hafta iki rakibimiz gs ve bjk maçı var. ayrıca depasman karnesi kötü olan fb elazığ'a gidiyor.

üstümüzdeki üç takımın puan kaybetme ihtimallerinin yüksek olduğu bir haftada, ne yapıp edip, kasımpaşa'dan üç puanı almamız lazım. hem ilk yarının rövanşı da alınmış olur.

ofozturk 18.02.2014 07:18

ben maçı rahat kazanacagımızı düşünüyorum moralsiz ve eksik bir kasımpaşa dan rahat galip geleceğiz inş. gönlümüz ve dualarımız sizlerle. lütfen istanbuldaki sivasspor lular takımızı yalnız bırakmayın.

muspol58 18.02.2014 07:27

kimse merak etmesin yanlız bırakmıyacagız bize ayrılan bölümü dolduracagız kasımpaşasporu kasımpaşaya gömecegiz

58svs58 18.02.2014 07:32

bu sene bu civarlarda gezeriz ligi 4 yada 5. sırada bitiririz gibi geliyor

34MUAMMER58 18.02.2014 08:32

[b]uzun zamandır galip gelemeyen,hocası baskı altında olan kasımpaşayla ,deplasmanda sefilleri oynayan sivasporun mücadelesi hertürlü sonuca açık,sivasspor forvetsiz ve kalecisiz oynuyor,ölmezsem maça gideceğim,o stadı 4 eylüle çevirirsek,belki futbolculara kendi evinde oynuyormuş gibi hava yaratırsak galip geliriz,gs -bjk nin puan kaybedeceği,fb ninde muhtemelen puan kaybedeceği,deplasmanda oynayacak akhisar ,konya,eskişehir ,karabük gibi takımların puan kaybedebileceği haftayı 3 puanla kapatırsak çok iyiolur,bu nedenle sivassporlu oyuncuların hepsi hayatının futbolunu oynamalı çok iyi konsantre olmalılar,istanbuldada öyle griydi beyazdı siyahdı bu formalarla değil fb maçındaki formayla çıkılmasını istiyorum ,kasımpaşada ufak bir toparlanma var, bide gelenin gidenin yendiği kasımpaşa bize karşı hep hırslı oynuyor bunada dikkat etmek ,babel,skoriyone,adem gibi oyunculara dikkat etmek gerekiyor,umarım kazanırız [/b]

ihtiyar yiğido 18.02.2014 08:58

Deplasman karnemiz zayıf ama İstanbul bize deplasman değildir,öyle inanıyorumki stadyum'da bize ayrılan yeri ful dolduracağız.
Haydi Yiğidolar maça

58megayigido 18.02.2014 08:59

inşallah maça bir arkadaşımla birlikte gideceğiz. Fakat biletler nezaman çıkacak biletix den mi alınacak bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinriz

sivaslıadem 18.02.2014 09:08

utakanın umarım ciddi bir sakatlığı yoktur
Mutlaka 11de başlamalı
Rakipte de adem büyük cezalı başka eksikleri de var mi bilmiyorum
Ileride geniş alan bulursak skor üretiriz
Burhanın yokluğunda da fatihi sağ bekte cicinhoyu da ileriye çıkmayı sevdiği için sağ kanatta değerlendirebiliriz
Deplasman olduğu için zor maç görünüyor ama kasimpasanin aldığı seri mağlubiyetleri fırsata cevirmeliyiz

35gürün58 18.02.2014 09:10

[QUOTE=ofozturk;899357]ben maçı rahat kazanacagımızı düşünüyorum moralsiz ve eksik bir kasımpaşa dan rahat galip geleceğiz inş. gönlümüz ve dualarımız sizlerle. lütfen istanbuldaki sivasspor lular takımızı yalnız bırakmayın.[/QUOTE]

Kasımpaşa moralsiz ve eksik diyorsunuz da Sivasspor tam kadro mu Burhan aptalca sarı kart gördü ceza sınırında idi bu maçta yok, Utaka sık sakatlık yaşıyor muhtemelen oda olmayabilir, Korcan iyileşirmi bilemem, forvetimiz zaten yok, neticede bizim takımda ideal bir kadroyla sahada olmayacak, lakin kasımpaşanın kırmızı kart gören futbolcusu olmazsa olmazlarından değil yerine koyacakları iyi oyuncuları var, esas eksiklik bizde maalesef.

Rallim58 18.02.2014 09:44

[B]Kendine gelene kadar yazmak lazım...

Aydın Karabulut, deli danalar gibi saldırmaz, paylaşım içerisinde olursa, galip gelemeyeceğimiz karşılaşma olduğunu düşünmüyorum...[/B]

sıvaslıgenç 18.02.2014 10:17

Stadi 4 eylule cevirirsek bu mac bizimdir çünkü KAsimpasa moralsiz ve git gide diplere vuruyor.

Bu maçta bize cok is dusuyor mac.günü ve saati gayet uygun Sivasliyim diyen herkesin gelmesi lazim ancak maci izlemeye degil destek olmaya Gs macindaki gibizlenirr yakar tezahürat yaptirmaya gerek yok herkesin bunun bilincinde olmasi lazim maç tvdende izlenir.
İnşallah maca sivasli olmayan arkadaslarimi bile getireceğim.

Bu arada biletler carsamba günü biletixten satisa cikacakmis.

''Samed58'' 18.02.2014 10:33

Onlarda adem buyuk cezali

B.Demirci 18.02.2014 10:34

Şut atar isek (dağa taşa değil tabi) oyunda üstünlüğü ele geçirebiliriz. Kasımpaşa çok kötü maçlar kaybetti. Bu maça asılacaklar. Birde ilk yarıda bizi burda yendikleri için daha inançlı olacaklar. Zor maç. İnşallah alırız.

sıvaslıgenç 18.02.2014 12:14

Biletler biletixden satışa çıkmıştır.

Misafir tribünü 10 tl.

legolass 18.02.2014 12:33

Biz galiba bu yıl deplasman galibiyeti göremeyeceğiz bu oyun anlayışıyla.Bizi çözmeyen rakip kalmadı ligde.yanlış oyuncu tercihleri de rakiplerin ekmeğine yağ sürüyor.Hakan arslan,ümit kurt,aydın karabulut,bazen mehdi,ve yanlış yerde oynatılan atıftan hiç verim alamıyoruz.Yedek kulübeye baktığımız zaman bu oyuncuları kesecek kalitede isimlerde yok malesef.utaka tam sakatlıktan yeni çıktı oyuna sonradan girip hareket katıyordu ki yine sakatlandı.Eğer böyle gidersek evdeki bütün maçları kazanmak zorundayız ama gelin görün ki bu da çok zor.
Elazığspor kadar olamadık adamlar,serdar gürler,deniz yılmaz gibi oyuncuları buldu getirdiler üstüne bir de devre arasında rodrigo tello,cangele,batuhan gibi direk skora etki edecek adamları aldılar ama bize bakın 3.ligden kadroya giremeyen adamları topladı sağolsun yönetim.Borç yapmadan bir yere gelinmiyor demek ki.aynı kadroyla sahadayız bütün maçlarda.Bir oyuncunun yokluğunda yerini dolduramıyoruz.Eğer bu yıl ilk 5e girebilirsek bu bireysel yeteneklerimiz sayesinde olur takım oyunundan dolayı değil.

Kasımpaşa 8 mçtır galip gelemiyor.Biz deplasmanda yokları oynuyoruz.Kadro kalitesi bakımından kasımpaşa önde.heran skora etki edecek oyuncuları var.Biz sadece atıfın ayağına bakıyoruz ama o da forvette etkisiz kalıyor.Bir de bizim takımın şöyle acaip bir özelliği var.Nerde zorda kalmış takım var,puanlara ihtiyacı var sivasspor yetişiyor.Hepte sivasa denk geliyor takımların zor günleri.Teknik direktör değiştiren takımlarda aynı şekilde sivasa patlıyor.

Bence kasımpaşa maçına şöyle bir 11 le çıkmalıyız.Tabiki carlos burayı yazdıklarımız okumuyor ama biz de az buçuk futboldan anlıyoruz.Kim etkisiz kim değil nasıl bir taktik segilemeli.

Nihat-fatih kıran-da costa-ümit-ziya
kadir-adem
cicinho-atıf-aykut
cihan özkara

58Sivaslilar 18.02.2014 12:52

Kasim pasali futbolcularin uzaktan etkili sutlari var kaleci bizi gine yakmazsa mac yani 3 puan bizimdir

svsli585858 18.02.2014 14:03

[QUOTE=34MUAMMER58;899375][b]uzun zamandır galip gelemeyen,hocası baskı altında olan kasımpaşayla ,deplasmanda sefilleri oynayan sivasporun mücadelesi hertürlü sonuca açık,sivasspor forvetsiz ve kalecisiz oynuyor,ölmezsem maça gideceğim,o stadı 4 eylüle çevirirsek,belki futbolculara kendi evinde oynuyormuş gibi hava yaratırsak galip geliriz,gs -bjk nin puan kaybedeceği,fb ninde muhtemelen puan kaybedeceği,deplasmanda oynayacak akhisar ,konya,eskişehir ,karabük gibi takımların puan kaybedebileceği haftayı 3 puanla kapatırsak çok iyiolur,bu nedenle sivassporlu oyuncuların hepsi hayatının futbolunu oynamalı çok iyi konsantre olmalılar,istanbuldada öyle griydi beyazdı siyahdı bu formalarla değil fb maçındaki formayla çıkılmasını istiyorum ,kasımpaşada ufak bir toparlanma var, bide gelenin gidenin yendiği kasımpaşa bize karşı hep hırslı oynuyor bunada dikkat etmek ,babel,skoriyone,adem gibi oyunculara dikkat etmek gerekiyor,umarım kazanırız [/b][/QUOTE]

adem sarı kart cezalısı bildiğim kadarıyla

HababamHa 18.02.2014 14:43

Ligin ikinci yarısında paşada belirgin bir düşüş var paşayı paşalar gibi yeneceğimizi düşünüyorum.

eurovision 18.02.2014 15:09

büyük ihtimal kaleye nihat geçecek

58fatihcan 18.02.2014 15:54

Geçen seneki gibi dolsun. Bu sefer 58.dk şovumuz daha görsel olsun. Yanında konfeti getir yiğido. Bulamadın gazete getir parçalar atarız. Ne olursa olsun görsel olsun. Takım gaza gelsin

sıvaslıgenç 18.02.2014 17:16

Gittim biletixden biletimi aldım gelsin artık maç saati :)

Lütfen gelenler ürünlü gelsinler maç izlemeye değil takımın itici gücü olmaya gelsin herkes sus pus durmayalım.58. dk. şovu için herkes hazırlıklı gelsin maytap, konfetilerle.

58megayigido 18.02.2014 20:43

maç biletleri satışa çıkmış arkadaşlar 2 tane alıyorum misafir bölümünden fiyatı 10 tl bilginize ..

A.Turan Korkmaz 18.02.2014 21:28

Rakipte en çekindiğim oyuncu olan Adem Büyük'ün sarı kart cezalısı oluşu bizim için şanstır. Scarione, Babel, Viudez gibi silahları tabii ki var ve orta sahamız sağlam olmalı. Adem Koçak iyileşip maça hazır olmalıdır. Sivassporumuz taraftarıyla sahada iyi oynayan, motive olan bir takım. İstanbul'daki taraftarlarımız umarın staddaki yerlerini alırlar. Bir puan iyi, üç puan süper olur.

34MUAMMER58 18.02.2014 21:38

[b]tüm futbol kamuoyu ilk 3 için fb gs ve bjk yi hesaba katıyor ,sivassporu kimse hesaba katmıyor,ligin ilk yarısını biz bu gs ve bjk takımlarının üzerinde bitirdik ,sanırım bizim yönetim ligde kalalım yeter ,olursa ilk 5 içinde olursak oluruz diye düşünmüş olacakki,borjanı groseckiyi,dejebburu ,muratı ,ahmet arası yollayıp 3.ligden adam aldılar,halbuki sivassporun şampiyonlar ligine gitme ihtimali yüksek hemde enaz gs kadar bjk kadar yüksek,şuanda kalede ve forvet hattında sıkıntı yaşıyoruz eskişehirden 2 puan daha alsaydık bugün çok daha havaya girerdik,yine birşey bitmiş değil,r.carlos şöyle düşünecek ya sivassporu ortasahanın biraz üstüne taşıyan hoca olarak anılacak ,yada sivassporu şampiyonlar ligine sokmuş hoca olarak anılacak,futbolcularda aynı şekilde düşünecek ya sıradan ortasıra takımın oyuncuları olacaklar yada avrupa kupalarına şampiyonlar ligine girmiş oyuncular olarak anılacak,şampiyonlar ligini çok önemsiyorum,ligi 2.bitiren devler ligine direkt gideceği ve kasasına 25 milyon tl gireceği için önemsiyorum,r.carlos ozaman istediği daha kaliteli transferleri yapabilecektir,sivasdaki ve deplasmanlardaki seyircilerimizde davaya inanmalı ve takımıda bu yola inandırıp desteklerini esirgememelidir,hernekadar bu amaç için yönetim yatırım yapmasada ,enazından şampiyonlar ligine katılım halinde futbolculara 5 trilyon prim vaad edip doping etkisi yaratabilir,onedenle kasımpaşa maçı çok önemli ,mutlaka kazanılması gereken maç,kendi adıma 2 kiş daha alıp trübünlerde olacağım umarım takım bu maça çok iyi hazırlanır,gs ve bjk nin v4e takipçilerimizin muhtemelen puan kaybedebileceği bu haftayı kesinlikle 3 puanla bitirmeliyiz rakibin önliberosu ve adem büyüğün cezalı olduğu kasımpaşayı sivasda oynuyormuşuz gibi çoşkulu bir futbolla yeneceğimize inanıyor pazar günü takımımıza başarılar diliyorum[/b]

son 18.02.2014 21:42

Aatıf, Ziya A.Ş'ye Aydın'da ortak olursa bilekler bükülmez.

Ama Aydın'ı herkes gibi ben de eleştiriyorum. Kalabalığın olduğu ortama dalma sevdasından uzaklaşmalıdır.

58Sivaslilar 18.02.2014 23:32

Bence kalede nihat olmali nikat daha hirsli bizim 3 puani almamizda daha etkili olacagini düsünüyorum mahmut bekleneni sergileyemedi ???????

deprivet 19.02.2014 06:32

Arkadaşlar illa 850 kişilik misafir tribünune bilet almamız şart değil maraton açık kısmında yeterli çoğunluğu sağlarsak yeterli olur kalabalık olsakta olmadakta ben biletimi maraton açıktan aldım bile ...

58megayigido 19.02.2014 07:57

ben misafir bölümünden aldım ? acaba maraton bölündede bize yer mi ayrıldı bilseydim oradan alırdım

cemahmety 19.02.2014 10:48

Keşke eses deplasmanında 2-1 öne geçip yenilmeseydik ma 1 puan da çok kötü değil, şimdi yine deplasmandayız bu sefer kasımpaşa deplasmanı. Bu maç kasımpaşa için ilk 5 te olup olmayacaklarını kanıtlayacak öneme sahip 9-10 haftadır kazanamıyorlar ve biz de deplasmanda kötü oynuyoruz bu maçı çok zor görüyorum ama. Kazanmak için ne lazımsa yapalım 1 puan ideal gibi geliyor 3 puan mükemmel olur

etlidöktürek 19.02.2014 11:22

bu maç için 3 ihtimalli demekten alıkoyamıyorum kendimi..Bizim takımın deplasman karnesi ve kasımpasanın tam 10 haftadır galip gelememesi tahmin yapmamı zorlaştırıyor.Es ES maçından önce utaka oynarsa umutlanabilirim demiştim ve öyle olmuştu oyuna girdi mağlubiyetten galibiyet çıktı beraberlik ve bir 5 dakka daha olsaydı bizi kimse kurtaramazdı..işin aslı utakanın oynaması ya da alternatif cihanın..görünen köy kılavuz istemez forvetsiz çıkarsak bir puan bile mucize olur carlosa hala bunu anlatamadık..

ali 58 19.02.2014 12:17

çekirdekçiler sivassporun hiç bir maçına gitmesin mümkünse !!!!!!!!!!!!!

ihtiyar yiğido 19.02.2014 12:19

Bu hafta Kasımpaşa'yı yenerek Sivasdaki 2-0 mağlubiyetin rövanşın almalıyız ki ikili averajda avantajlı durumda olalım,bunun için İstanbul'daki Yiğido kardeşlerime çok iş düşüyor R.Tayyip Erdoğan Stadyumu'nu ful doldurmamız lazım.

PETKOVİC 19.02.2014 13:43

hakem bülent yıldırım bu arada

skep06 19.02.2014 15:52

[QUOTE=PETKOVİC;899573]hakem bülent yıldırım bu arada[/QUOTE]

Tam takım formunu bulmuşken yine Bülent Yıldırım.
İnşallah yanılırız ama işimiz zor

sıvaslıgenç 19.02.2014 17:02

Mac günü saat 11.30 da Taksimde toplanilip oradan maca topluca gidilecektir gelmek isteyenler 11.30 da Taksim heykelde olsun.

sefacoban58 19.02.2014 17:42

kuzenimi gonderiyom. 4-5 kisi gidecekler, adam turkiyede oturuyor organizasyonu taa hollandadan yapiyom :p

58fatihcan 19.02.2014 19:33

çıktığı ilk saatlerde biletlerin yarısı satıldı. Bilet numarasında ki sıra 13 ten büyük olan var mı. Maşallah iyi satılıyor geçen sene ki gibi

34yigido34 19.02.2014 21:34

korcan
fatih costa ümit ziya

kadir adem

cicinho aatıf aydın

utaka

bo kadroyla çıksak paşayı duman ederiz

Has Sivas`li 19.02.2014 21:54

[B]Bu macI 3 puanla gecmeliyiz.
En kötü Ücüncü bitirirsek Sampiyolarligi elemesine kaliriz. Bu firsati kacirmamaliyiz.
Carlos her mac öncesi oyunculara Sampiyonlar Ligi müzigi dinletip,
oyunculari hedefe kitlemesi lazim.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33.