![]() |
Maçı Değerlendirelim
Spor Toto Süper Lig 23. hafta maçında Elazığspor'a 3-1 mağlup olduğumuz maçı değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Hakan'ın ilk 11 oynadığı maçlardaki istatiklerimizi çok merak ediyorum. Sonradan girdiğinde ve kupada gol falan atıyor ama ben Hakan'ın ekstra özelliğini göremiyorum galiba. Geçen haftada söyledik Hakan konusunda ısrarı anlayamıyorum.
Geçen hafta demoralize olan Mahmut yerine Fb maçında başarılı olan Nihat neden tercih edilmiyor acaba? İkinci yarıda Kayseri ve Fb galibiyeti ile avunduk ama maç kazanmak çok zor bu anlayışla. Orta sıralarda kalmak büyük başarı olacak gibime geliyor. Özellikle bu anlayış sürerse ilk 10 sırada kalmak başarı. Neredeye düşme hattıyla bile puanlarımız daralıyor. Yönetime transfer konusunda kızanlar çok ama Carlos'un da takım tertibinde çok hataları oluyor. 90 dakika boyunca pas yapıp top dolaştırsak ve topla oynama oranımız yüzde 100 olsa ne olurki pozisyona girmedikten sonra? Murat Erdoğan'ın neden gittiğini de daha çok merak etmeye başladım? |
[B]3 Maç 11 Gol Mahmut[/B]
|
maçlar öncesinde öngördüğümüz herşey bir bir oluyor maçlarda ama teknik heyet görmüyor? bu kadar salakça oynamaya devam ederse takım ilk 8 e kesn girer
|
[B][COLOR="Red"]MAHMUT BEZGİN yaz 5858'e gönder seni hayattan ve tuttuğun takımdan soğutsun ![/COLOR][/B]
Mahmut kaleye geçti geçeli takım ambar oldu resmen. [B]TAKIMA ADAM GİBİ Bİ TRANSFER YAPMAYAN YÖNETİM SENİN KULAKLARIN ÇINLIYORDUR. 2 yarı oynadığı oyunla düşmeye en yakın takım Sivasspordur. YAZIK OLUYOR BU TAKIMA. [/B] |
Mahmut, Ümit, Kadir, Aydin OUT
Korcan, error, Mehdi, error IN |
Aydın Karabulut beni çok şüphelendirdi bu maçla ilgili inceleme başlatmaları gerekiyor maçın adamı cicinho adamın dibi ondan başka savaşan yoktu kaleci Mahmut için de diyecek bişey yok üçüncü kaleci olacağım diye geldi as kaleci oldu çapı yok tebrik ederim dost takımımızı kümede kalırlar inşallah iyi top oynuyorlar.
|
[B]Mahmut Bezgin yeminle futboldan soğuttun adamı.[/B]
|
Alan memnun veren memnun yonetim takimdan memnunduki santrafor almadi bize bisey soylemek dusmez .ama yazik oldu.
|
bir kayseri takımımın diğerini kurtarmaya çalıştığı bir haftada bu mağlubiyete hiç üzülmedim aksine sevindim
Kardeş takımımızı tebrik ediyorum |
Sucu Mahmut'ta bulanlara sasiriyorum. Tamam, onunda hatalari var ama bence asil hata Aatif'i hala forvette oynatan teknik direktörde.
|
Nexini degerlendireyim aklima sadece yaziklar oksun demek geliyor.
|
Bu sonuçlarda bana göre en az hatası olan Carlos'tur.Kadro derinliği yok,alternatif yok.
Aatıf'ın,Utaka'nın sakatlığı nedeni ile kendi yerinde oynamadığında verimli olmadığını haftalardır görüyoruz.Maalesef buna önlem alınmadı.Önümüzdeki haftalarda da bu skorlara benzer skorlar geleceğini düşünüyorum. Ayrıca sağlık ekibimizde Bjk sağlık ekibi ile yarışacak seviveye gelmiş Mahmut'a da diyecek bişey yok. |
[QUOTE=EneS ElmaS;900889]Sucu Mahmut'ta bulanlara sasiriyorum. Tamam, onunda hatalari var ama bence asil hata Aatif'i hala forvette oynatan teknik direktörde.[/QUOTE]
Asıl suç Carlos'u Aatıfı forvette oynatmaya mecbur bırakanlarda |
Başka bir spor dalıyla falan ilgilenmeye başlamak istiyorum artık. Yani yenilmek var bi de karın ağrısı var. Adam gibi yenilsek bir şey demeyeceğim (ilk yarıdaki maçlar gibi). Böyle olunca gerçekten karın ağrısı oluyor.
Mahmut Bezgin yaz 5858'e gönder seni hayattan ve tuttuğun takımdan soğutsun kampanyasına destek veriyorum. |
Bu maç ara transferde yaşanan facianın,çok hatalı transferlerin bir göstergesi...
Her kim suçluysa,her kim Borjan'ı Grosiçki'yi ve diğerlerini gönderip Mahmut'u ve diğer 5 sınıf futbolcuları aldıysa takımı bu hale getiren o kişidir.. Tüm Sivasspor taraftarından özür dilemelidir.. Artık hedefimiz kalmadı.. Avrupa filan hayal ötesi... Arada çok puan farkı olduğu için küme düşme tehlikesini aklımıza getirmememiz doğru olur... Şimdiden gelecek yılın planlarını yapmalı ve önümüzde ki sene iyi bir takım kurmaliyız.. bu görevde Başkana ve yönetime düşmekte... Carlos'a gelince elbette bu yenilgide sorumluğu var.. Sorumsuz yenilmiş bir teknik direktör olamaz.. en buyuk hatası kaç maçtır kalede Mahmut'u oynatıp Fenerbahçe maçını gol yemeden tamamlayan Nihat'a şans tanımaması... |
Cicinho canla basla oynadi , adam ne yapsin daha takim icin.
Mahmut Bezgin 3 macta 11 gol yiyerek tarih yazdi. 'Elimizdeki Djebbour ve Milan Borjan'i nasil gönderdik. Eski oyuncumuz : [B]MEHMET NAS[/B] macin yildiziydi. |
Türkiye liglerinin en kötü kalecisiyle oynuyoruz 3 maçtır. bu kadar gol yememize şaşırmıyorum
|
Sivasspor'u sezon başı saldıran , basan ,top oynayan Sivasspor yapan nasıl Roberto Carlos sa bugün bu hale getiren de aynı Roberto Carlos tur... Yönetimin hataları var evet transfer yapmadı ama transfer yapmadı diye hep aynı sistemde ve aynı taktikle hatta 6 yediğin taktikle kendi evinde oynarsan böyle 3 yersin ....Aatıfı mahvediyosun, Aydın'a küfrettiriyorsun, Hakan'ı başlamadan bitiriyorsun, Ümit'in kı.ını kaldırıyorsun, Oldoniyi aldın oynatmıyorsun.... vs vs vs... Allahını seven artık bir radikal karar alsın...taraftar futboldan soğudu..
|
bir ay'dan fazla hastanedeydim bu arada buyuk bir kaza geçirdim neredetse canimdan olacaktim ama allah'a çok sukurler olsun iyim artik.
Takima neler oldu arkadaslar bana bunu açiklarmisiniz:confused: |
Grosicki sattiniz yerine kimi aldiniz ?
Kamil Pawel Grosicki icn aldiginiz parayi ne yaptiniz söyleyin yaaaaaaaaaaaaa ? |
Geçen hafta Da Costa maç bitiminde ailevi sorunundan dolayı kasti kırmızı kart görerek 6 maç ceza ve ailesinin yanına gitti. Carlos hocada bu örnekten yola çıkarak bir takımla anlaştı da kendini kovdurmak için mi yanlışlarda israr ediyor
|
Şu kardeş takım muhabbetini anlamıyorum bazı arkadaşlar yenildigimize sevinecek neredeyse kayseri elazığ tokat vs hepsi aynı taraftar taraftar olduktan sonra bize herkes kardeş ama. Neye yarar takım böyle giderse sinir stres hep bizimle...
|
[QUOTE=HALIL;900901]bir ay'dan fazla hastanedeydim bu arada buyuk bir kaza geçirdim neredetse canimdan olacaktim ama allah'a çok sukurler olsun iyim artik.
Takima neler oldu arkadaslar bana bunu açiklarmisiniz:confused:[/QUOTE] Geçmiş olsun kardeş. Takımın durumu için de senin için de sağlık olsun diyelim. |
feneri yendik diye üzülen, elazığa yenildik diye sevinen bir taraftarımız var. garip ama gerçek
|
Forvetsiz bir takımla ancak buraya kadar gelinir. Mahmut'un hatası olabilir ama bu maçta hiç defansla alakalı hiç bir şey göremedim.Adamlar ara paslarla defansımızı delik deşik ettiler.Sistemimiz artık çözüldü. P.Oldoni de geldiğinden beri bir türlü takımla uyumlu çalışamıyor sahada gezinen hayalet misali ne skora nede oyuna bir müdahalesi var. Maçta oyunun hakkını veren Atıf ile Cicinho bence. Carlosun artık ne yapması gerekiyorsa yapsın.Öyle Real Madrid i çalıştırmak istemekle olmuyor,önce kendi takımında düzeltmeler yapsın.
|
[B]CARLOS´un inadi bize zarar veriyor:mad:
"inada bxk yenir" kafasiyla devam ediyor. Bu kafayla Avrupayi uykuda yada TV´de görürüz :D[/B] |
[QUOTE=58svs58;900909]feneri yendik diye üzülen, elazığa yenildik diye sevinen bir taraftarımız var. garip ama gerçek[/QUOTE]
Sözde dost takımya yenildik üzülmüyoum diyorlar. |
takım disiplinsiz ve vurdumduymaz.
|
Mahmut Bezgin sana bu daha cok yakisiyor Kaleciligi birak !
[IMG]http://www.mavisimsekler.com/wp-content/uploads/mahmut-bezgin-donuyor-1388070712.jpg[/IMG] [B]Not:[/B] Bu fotograf gercek ve Mersin IY dan bir Foto. |
Şimdi hepiniz bir düşünün mağlup durumdasınız ve kulübeye bakıyorsunuz kimi alacaksınız oyuna nasçimentoyu mu :) oda onu alıyor kadro derinliği sıfır şu takımda hiçbir oyuncunun alternatifi yok yedek kulübemizi üçüncü liğte bir takıma versek amatöre düşürür o takımı
|
1-fb macını tek başına alan nihat neden yok.
2-cihan varken neden odun 7 oynuyor. 3-her takım bizim oyunumuzu düzenimizi ezberledi,carlos neden tedbir alamıyor.kadro oluşturması sıfır ,oyun okuması sıfır o ,oyuncu değişikliği sıfır 00 ***sonuc olarak- bu takıma ancak yılmaz VURAL la Avrupa biletini alırız. |
Kimse kusura bakmasin nasil iyi giderken Carlos tebrik edilmeyi hakediyordu simdiki kötü gidisin baslica sebebi gene Carlos tur
Mac icerisinde standart seylerden vazgecmeli kim olursa olsun rakibin 2 stoperin arasina bir santraforu dikmeli Utaka olur Hakan olur Cihan olur Aykut olur Oldoni olur ama kesinlikle Atif serbest oynamali. Sivasspor yönetimi futboldan anlamiyor alinacak satilacak oyuncu konusunda herseyi hocaya birakiyor yönetim sadece külübün gelecegini riske edecek bol kepce yapmiyor. Bir Utaka oynamasi ve oynamamsi takimda cok büyük etki yapiyor Carlos Aydin inadindan vazgec Riza hocayi Hayrettin inadi yuhalatti sende birak bu Aydindan vazgec,zannediyorumki Aydin sözlesmeyi Sahadaki 11 le imzalamadi yeter artik hem top kaptirmak Hemde türübündeki seyirciden daha duyarsiz halde seyretmek. Artik Carlos takimda iyi bi revizyona gitmeli |
Son mesajlarimi okuyabilirisiniz. Tekrarlamamda fayda var
1. Yönetim bu takimin Avrupa'ya gitmesini istemiyor cünkü UEFA'nin sopasindan korkuyor. 2. Fb macindan sonra Nihat niye kizaga cekildi? Iyi oynadigi icin mi yoksa mactan sonra agladigi icin mi? |
Sivassporun sirri cozuldu cicinhoyu tut gol atincada cicinhonun kanadindan hucum yap orta alandada diri dur bitti..
|
Yazıklar olsun, Aydını, Mahmutu, oldoniyi, Ümiti de futbolcu diye alıp oynatanlara da yazıklar olsun. Daha da maça gitmem, futbolcuların tek bir emeği zaten yok ama benim maça giderken ki emeğime yazık!
|
[QUOTE=HALIL;900901]bir ay'dan fazla hastanedeydim bu arada buyuk bir kaza geçirdim neredetse canimdan olacaktim ama allah'a çok sukurler olsun iyim artik.
Takima neler oldu arkadaslar bana bunu açiklarmisiniz:confused:[/QUOTE] [B]Sayın yiğido kardeşim ALLAH acil şifalar versin, takıma ne olduğunu soruyorsun,takım İstanbulda hezimete uğradı,Sivas'da Elaziğ'la dosatluk adına maçı verdik,senin anlıyacagın taraftar olarak bizde ne olduğunu bilmiyoruz ALLAH yardımcımız olsun [/B] |
Bu takimi bu hale getirenler utansin.Türkiye kupasinda yoksun.Avrupa´ya bu futbolla zaten gidemezsin.Peki Carlos´a ne gerek vardi.
Yönetime gercekten sormak lazim bu takimla forvetsiz bir kadroya sahip bu Sivasspor ile gercekten gurur duyuyorlarmi diye.Devamli paradan kactiniz,devamli bonservisi olan oyuncuyu almaya calistiniz.Ceza sahasina giripte üc cercevenin icine topu gönderemeyen ender takimlardan biriyiz.Takim olarak cok kötüyüz.Takimda Da Costa´da olsaydi birsey degismezdi.Bu sezon bizim icin bitmistir artik bu takim Avrupa´ya gidemez bu belli olmustur.Ligdeki yeri orta siralar olur ve lig sona erer.Baskanin Avrupa hayalide son bulmus olur böylelikle.Serdar özkan bile tek basina yetti Sivasspor´u yenmeye,sen ara transferde bir sontrafor bulamadin baskan.Daha dogrusu paraya kiyamadin.... |
[QUOTE=fatihada58;900922]Maç deplasmanda değil evimizde oynandı.[/QUOTE]
Êvimizde böyle maglubiyere alisik degiliz, onun icin yapilmistir bu hata. |
[QUOTE=tavatir;900906]Geçmiş olsun kardeş. Takımın durumu için de senin için de sağlık olsun diyelim.[/QUOTE]
sagol kardesim, insan sasiriyor takimi bu halde gorunce ama degismis:rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:34. |