SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37657)

adres58 09.03.2014 15:30

Maçı değerlendirelim.

[IMG]http://i.hizliresim.com/KZBb6Z.png[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında Gençlerbirliği karşısında 2-1 mağlup olduğumuz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

58_babacan_58 09.03.2014 15:31

Cevap: Maçı değerlendirelim.

[B]Ne oluyor *** bu takıma.Herkes kafasına göre kart görüyor. [B][U]BAŞKAN ARTIK ÇEK ŞU TAKIMI BİR KENARA BUNLAR SİZİN ESERİNİZ. TAKIMA TRANSFER YAPMAZSAN BÖYLE EZİK BİR OYUN OYNAMAYA VE RAKİBİN KENDİ KALESİNE ATTIĞI GOLE SEVİNMEK ZORUNDA BIRAKIRSINIZ BİZİ.[/U][/B]
YAZIK ABİ YAZIK.Biz sadece maç kaybetmiyoruz,oyuncularımızıda kaybediyoruz, haftaya 2 tane as oyuncu Costada yok 3 tane.Buyur burdan yak.
MAÇIN ADAMI KORCAN VE BURHAN TEBRİKLER.
Bana öyle geliyorki biz bu oyunla düşme korkusunu yaşıyacağız gibi. Alltaki takımları görüyoruz canla başla oynuyorlar ama bize bak foooss ![/B]

tavatir 09.03.2014 15:31

konuşacak çok şey var ama bence en önemli konu takımdaki disiplinsizlik. Küme düşme hattıyla bile 11 puan fark kaldı ve Trabzon maçı sonrası Erciyes deplasmanına gideceğiz. Hakemlere ve diğer faktörlere gelene kadar bu anlayışla nasıl kazanacağımızı da irdeleyelim artık?

Eğer bu maça saplanır kalırsak önümüzdeki iki maçın Antalya maçı gibi olması da mümkün. Tedbirleri alalım yeniden başlayalım.

svsli585858 09.03.2014 15:34

[FONT="Comic Sans MS"][B]maç hakkımdaki genel görüşüm ruhsuz oyunumuz bu maçtada devam etti...hakem hataları ve bunnu üstüne kadir ve cicinhonun gereksiz ikinci sarıdan kırmızı görmeleri maçı bitirdi.....

maçın en iyisi : korcan

en kötüsü : başta aydın kadir ve cicinho olmak üzere bütün ruhsuz oyuncular.....

hakem hakkında ne diyebilirim ki herkez gördü ne olduğunu......

carlos un oyuna hamleleri : her zamanki gibi gol yiyene kadar bi önlem almadı ikinci yarının başında aydını çıkarıp ccihanı forvete alıp aatıf ı da sol kanata çekebilirdi kontra ataklar için onuda yapmadı.....

sonuç olarak her zaman ki gibi puana ihtiyacı olan takımlara hızır gibi yetiştik.....[/B][/FONT]

batur0658 09.03.2014 15:35

Ne savunma ne forvet ne ortasaha var . Oyun anlayisida olmayinca yapacak bisey yok avrupaya gitmeyi dusunurken ne hallere dustuk !!

DOGU_BEY 09.03.2014 15:36

[B]öncelikle takım 1-0 öndeyken takımı yakan ve 10 kişi bırakan kadire yazıklar olsun diyorum daha sonra 2 aydır ruhsuz top oynayan bütün takıma yazıklar olsun diyorum...daha sonra devre arası transferi boş geçen ve para harcamaya korkan korkak yöneticilere yazıklar olsun diyorum...takımı bu kadar disiplisnisz hale getirenlere yazıklar olsun diyorum..

gelelim kanı bozuk TOLGA ATKAFASI denen hakem..olmayan penaltıyı verip bütün takımı gerdi, adeta elinde sarı kartla Sivaslı oyuncuları kovaladı, her harekete faul ve saır kart verdi...tamam biz kötüyüz de sana giren çıkan ne tolga denen dallama...geçen hafta o cavcav denen bunakla mehmet özdilek denen kemçik iyi zırlamıştı hakemden canımız yandı diye ve faturayı sahipsiz basın sözcüsü bile olmayan sivasspora kestiler..artık bir yönetici de çıkıp konuşssun be yeter basın sözcüsü istiyoruz bu takıma..zamanınd a fikret ünsala sallayanalr vardı belki ben bile kızmışımdır ama gel gör şimdi onu mumla arar olduk...çıksın bir yönetici de hakemlere birşey söylesin...

bunlar dışında zaten başka değerlendireek bişey yok, hakemlerin yüzde 80'i birilerinin iti köpeği olmuş...işte Sivasspor gibi sesi soluğu çıkmayan Anadolu takımlarını doğradıkça doğruyoralr..[/B]

[B][I][COLOR="Navy"]ha birde şunu eklyeyeim sivassporlu görünüp de aslında başka hesapları olanlar, birilerinden kuyruk acısı olan tekerlekler kına yaksınlar şimdi...[/COLOR][/I][/B]

58 Amsterdam 58 09.03.2014 15:36

Aynen kardes disiplinsizlik

nefhret_58 09.03.2014 15:37

Ayıp ya. Haid carlos söyle bakalım üst üste 3 maluniyet aldın. Buna ne söyleyeceksin. Maça ne diyeceksin tek kale oynadı gençler. Ziyanın kanat yine kevgir. Ortada ümit mal gibi. Yazıkk

asabibaba 09.03.2014 15:38

[B]Balık baştan kokar kardeşim .........Da Costa'dan ders alınmamış Galatasaray maçından ders alınmamış ....Haftaya biz yokuz kendi kendinize oynayın ..Artık tribünde yönetim Başkan Da Costa Kadir Cici birlikte otursunlar lütfettiği yedek oyuncuları seyretsinler çünkü biz o aralar çizgi filim izleyeceğiz daha fazla şaçmalak istemiyorum ÇOK SİNİRLİYİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.....[/B]:mad::mad::mad::mad:

etlidöktürek 09.03.2014 15:38

Carlosun forvetsiz maça çıkma hastaligi ne yazik ki bizi bitirecek,iyi top oynayip yenilsek kimsenin sesi cikmaz ama öyle degil iste Carlos efendi...

sebobaba 09.03.2014 15:43

ruhsuz bi futbolcu topluluğu basiretsiz bi teknik kadro umursamaz bi yönetim kahrolan bi tarafdar eğer bu puanları ilk yarı toplamış olmasaydık şu anda ptt 1. lige ilk aday bizdik yinede henüz bu senedebu liğde kaldık diyemiyorum çünkü sivas tepe taklak gidiyor ALLAH sonumuzu hayır etsin

karamik 09.03.2014 15:43

Maçın adamı Hakem oldu saygı duymamız lazım maçı Gençlerbirliğinin almasını istedi onlara verdi Türkiyede bu işler böyle biliyosunuz bu maçlada yetinmedi Trabzon maçında 2 asıl oyuncumuz yok o maçıda kaybettik şimdiden gelecek yılın planını yapma zamanı geç kalmayalım.

50sekiz 09.03.2014 15:45

[B]Haftalardir söyledim bu yönetim Avrupa'ya gitek istemdi, istemiyor.[/B]
Avrupaya gitmek isteyen takim devre arasi böyle transfeler mi yapar?
Takimi güclendirmediler, zayiflattilar hemde bilerek.
Bazi yalakalar simdi kina yaksin

izmirliyigido 09.03.2014 15:45

Takımı [B]Roberto Carlos[/B] yakıyor. Yanlış kadro çıkartıyor sahaya. [B]Aydın[/B] solda, [B]Aatıf [/B]santraforda [B]dökülüyor[/B].. Aydın rakipsiz gibi solda bildiğini okuyor.

Aydın'ı [B]zorlayacak[/B] olan Aatıf !... Aatıf'ı çekersin sola, Aydın'ı [B]kesersin[/B].. Forvete de [B]Utaka'[/B]yı hazır edersin. Yada [B]Cihan Özkara'[/B]yı koyarsın santrafora, olur biter.

Ya da [B]Burhan[/B]'ı santrafor oynatırsın, Aydın'ı kesip [B]Aatıf'ı sola[/B] çekersin, sağ tarafa [B]Cicinho[/B]'yu, sağbeke de [B]Fatih Kıran[/B]'ı koyarsın... Olur biter. Carlos [B]yönetime inat[/B] yakıyor takımı. Olan taraftara oluyor...

.

cengo64 09.03.2014 15:46

Başkana sorarsanız bir şanssız maç daha kaybettik.Biz haftalardır uyarıyoruz ama sanki biz salağız bi yöneticiler akıllı.Aylar öncesi bu takım çok kötü önlem alın ya da utanmazsanız beraber seyredelim dedik.Şimdi beaber seyrediyoruz.Bu maça Carlos un gözdesi Mahmut la çıksaydık ne olurdu düşünün.Hakem Carlosu da atacaktı rica minnet o kaldı bari sahada.Disiplin yok takımda. Gücü yok takımın gidemiyor ileri.Yani 11 e 11 ken de gidemiyor.Gençler küme düşer ,düşünün durumuzu artık.Artık yapacak birşey yok ne yapıp yapıp 5 puan daha almak lazım.Yoksa Allah korusun şanssız bir şekilde küme düşeceğiz.Eğer bu tabloya rağmen kim yönetimin arkasında duralım derse zeka problemi var demektir.Topa sahip olma %70 e %30.Gençlerbirliği amatörlerle hazırlık maçı yapsa böyle tablo zor olur kardeşim.Puyol bozması amatörü de uyarın şut çekilirken kıçını dönmeyecek.Ama amatör tabi zamanla ögrenecek.Bence bu tablo devam edemez bişeyler değişmeli.Birileri istifa etmeli.

58sinan58 09.03.2014 15:51

Maçın adamı Sivasspor'dan korcan Gençlerbirliği'nden Tolga ....kalfa

YıldızeLLi8 09.03.2014 15:53

[QUOTE=izmirliyigido;902007]Takımı Roberto Carlos yakıyor. Yanlış kadro çıkartıyor sahaya. Aydın solda, Aatıf santraforda dökülüyor.. Aydın rakipsiz gibi solda bildiğini okuyor.

Aydın zorlayacak olan Aatıf. Aatıf'ı çekersin sola, Aydın'ı kesersin.. Forvete de Utaka'yı hazır edersin yada Cihan Özkara'yı koyarsın santrafora olur biter.

Ya da Burhan'ı santrafor oynatırsın, Aydın'ı kesip Aatıf'ı sola çekersin, sağ tarafa da Cicinho'yu sağbek Fatih Kıran'ı koyarsın... Olur biter. Carlos yönetime inat yakıyor takımı. Olan taraftara oluyor...

.[/QUOTE]
Tv 58 de her pztsi msj atıyorum R.carlos oyun okuyamıyor diye aatıfın forvette oynadığı maçın hangisini kazandık utaka sakat diyorlar C.özkaradan hiç haberleri yok nasıl bir anlayış anlamadım

YıldızeLLi8 09.03.2014 15:55

Maçı bir ara açdım izliedim baktıım adem hyvan gibi adama giriyor sarı kart yiyor dedim tamm takımda disiplinsizlik var kapadım ondan sonra kadir kırmızı yiyor bide kaptan olacak la havle vela kuvvete

DOGU_BEY 09.03.2014 15:57

[B]radikal kararlar lazım, gerekirse disiplinsizlik gösteren bazı oyuncular kadro dışı bırakılmalı, havalarda gezen vazgeçilmez olduğunu zannedenlere e para cezalrı verilmeli..yönetimde köklü bir revizyona gidilmeli ve bu takımda mutlak bir basın sözcüsü olmalı...[/B]

ahmet ali 09.03.2014 15:58

ara transferde ki çok buyuk hatalar,carlos un yeterli olamaması,hataları takımı bu hallere düşürdü...
düşme korkusunu bile yaşayacağız bu gidişle....

yigido yakup 09.03.2014 16:00

O Kadar kart icerisinde oyuncularimizin pozisyon icabii (ümit ve cicinhonun sari karti)veya rakibe gereksiz hareketten 2 tane sari kart var Birde Hakemin Kadir e verdigi bedava sari kart.

Diger bütün kartlari bizim oyuncularimiz kendileri aldilar bu ise bi cözüm bulunmali

Costa mac biter 6 mac
Kadir gereksiz itiraz bedava kirmizi
Cicinho penalti olur gol olur durduk yere 2. sari ve kirmizi
Ziya bosyere gider sari kart görür
Burhan gider hakemle konusur sari görür.

Beyler lig uzun bi maaraton her bosyere görülen sari kartin kirmizi kartin maliyeti takimimiza cok agir oluyor.

bu bosyere kart gören oyunculara bunlarin hesabi kesilmeli yoksa yazik oluyor bizlere bu adamlar babasinin hayrina bu Kadar parra almiyorlar öfke kontrol kendini kontrel etmeyi bilmeleri gerekiyor.

YıldızeLLi8 09.03.2014 16:01

son 10 hafta bunun 5'i deplasman malesef deplasmanda bir varlığımız yok içerideki 5 maçda 3'ü ts-gs-bjk 2 si antep ve akhisar böle devam ederse vay halimize

ROMANTİK KATİL 09.03.2014 16:02

Kayserispor galibiyetiyle baslayan ikinci devrenin ilk macından itibaren takımın iyi olmadıgını, gelecek için ümit vaadetmedigini defalarca dile getirdik. Bizleri yalanlarla dolanlarla kandırmaya calısan yönetim, takım iyi olmadıgı halde takımın iyi gittigini söyleyen yerel medya burada olmamızın ve bu hallere düsmemizin en temel kaynagıdır. Bizler takımımızı yönetimimizi teknik kadromuzu elestirirken felaket telları olduk cıktık. Simdi soruyorum yönetim ve teknik ekip yalakaları, yerel medyanın uşakları, bizim üzüldügümüz kadar üzülüyormusunuz, Takım gözümüzün önünde erirken, hakem denilen sahsiyetsiyetsiz emek hırsızları bizleri böyle dograrken içten içe sevinciniz artıyormu ? Lanet olsun artık böyle işlere. Erdal efendiyle Faruk efendi sizler basta olmak üzere artık defolun gidin. Tüpcü seninde ALLAH belanı versin. Bu arada Fener macında hakem sayesinde yenmiştik herkes zil takıp oynuyordu, biz bu galibiyetide kendimize yakıstıramamıstık, ozamanda 3 büyük yalakası olmustuk, simdi bu mactada hakem bizi katletti, simdi o sevinenler hangi yüzle adalet isteyecekler acaba? Artık maclara olan ilgimiz ve heycanımız kalmadı, bunların hesabını birileri vermeli artık.

noname87 09.03.2014 16:02

Bizi Korcan kurtarıyormuş Fener maçında da Nihat iyi oynamıştı yoksa kalede Mahmut olsa bu takım15-16. olur maksimum.Carlos'un forvetsiz taktiği bu disiplinsiz hareketler devam ederse bizi küme düşürebilir.Rıza hoca'da güzel oyun yoktu ama takım disiplini vardı.

keko 58 09.03.2014 16:04

[B]:mad::mad::mad:

ilk olarak sunu söylemem lazim.......
kimse simdi Hakem makem bisey demesin cünkü bütün kararlar dogru!!!

Birisi 90dk icinde kimse gol atmasmi?? yoksa rakip takim Barcelona miydi?? hayret birsey arkadaslar herkese kendileri bi bok zanediyorlar herkes gol atmak istiyorlar ve HALA TAKIM OLARAK OYNAMIYORUZ ne yazikki SIVASSPOR adina icin cok üzüldüm cok!!

Kadir, Ümit, Adem siz ne ayaksiniz??? hele Kadir keske sen önce bu Kirimizi yeseydin size 3. Lig Takim bile almaz!!! Cincinho senin yaptiklari Hic ama Hic yakismiyo :mad:

Hocam senin Kredi artik bitti!!! Her hafta ayne bok göriyoruz biktik artik bunu biktik!! biri acele HEMMEN el atsin!! bu gidis SIVASSPORA HIC AMA HIC YAKISMIYO!!!

Bu gidisle Avrupa coooooooookkkkkkk uzaaaaaaaakkkkkkk coooookkkkkk :mad:

BUGÜNKI TEK ADAM ----- KORCAN!!
Helal oulsun sana.... sabsaz mabsaz ne adamsa olmasaydi son gol olmazdi Korcan senin sucu yok gocum....

Hocam ve Yönetim biz Hala aciklama bekliyoruz siz ne adamsiniz beeee kendi Takimin Problemleri görmiyorlar yada görmek istemiyorlar tabbi en ucunz yolu suc baskasina yüklesin ama ben bunu artik kabul etmiyorum :mad:

KAMIL GROSICKI neden gönderdin sayin Yönetim ve Hocam?? Hocam sezon öncesi demiski --- senin yerine daha kaliteli oyuncu var ---- yaaaa nerde bu oyuncu acaba nerdeeeeeeeee?? Ilk yari neden sans vermedin?? cincinho asist kral olsun mu diye oyun almadin?? Yönetim sezon önce demiski --- biz Kamile kimse vermeyecez!! niye sözü tutmadin sayin Yönetim niye?? Rennes de suan her Mac da en az 45dk oyniyo ve her Mac 1 assist!! tabbi Rennes daki Hoca buna bos sans vermiyo ve kendisi sasirdi SIVASSPOR bu oyuncu nasil gönderdi
( anliyan anlar!! )

neyse SIVASSPOR TEK LIG KALMAK ICIN OYNIYO ve malesef artik Yönetimler deysik zamani geldi!!!!

[/B]

EneS ElmaS 09.03.2014 16:05

Düsme hattina 11 puan kaldik. Tek istegim kümeye düsmemek, baska hic bir heyecanim kalmadi. Artik önümüzdeki maclara degil, önümüzdeki sezona bakmaliyiz. Bu anlayis ile ilk 10 süpriz olur. Tesekkürler yönetim, bize ibretlik bir sezon gecirttiginiz icin.

Caner POLAT 09.03.2014 16:07

Bu kadar tedirginliğe huzursuzluğa ne gerek var.

[U][B]Unuttunuz mu takımın borcu yok[/B][/U]

DOGU_BEY 09.03.2014 16:09

[B]en başta transferden sorumlu yöneticileri daha sonra da yıllardır adı yönetici olup suya sabuna dokunmayanları istifaya davet ediyorum...bu kadar korkak ve para harcamayalım anlayışıyla bu sene avrupaya gitme şansı çok yüksek bir takımı nerden nereye getirdiniz, bravo size!!!! carlos efendiye de artık takımda kart ve disiplin sorunu konusunda gereken uyarı mutlaka yapılmalı...sorumsuzca kart göreler, disiplinisz davrananlara ağır cezalar verilmeli...ya acilen birşeyler değişir ve ts maçıyala yeni bir sayfa açarız ya da lig bitene kadar alt sıralara düşmemek için oynarız, artık yönetim olsun takım olsun köklü değişiklikler şart...[/B]

MMK 09.03.2014 16:12

[COLOR="Red"]Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR]

adres58 09.03.2014 16:13

Şu anda süper ligin en kötü top oynayan, en kötü saha içi organizesini yapan, en disiplinsiz, en agresif takımı biziz... Milletin bizle oynadığı zaman dizleri titrerdi şimdi 12 kişi ile bile olsa en çantada keklik takımıyız. Her maç sadece bir yada iki futbolcu oyuna katkıda bulunuyor. Ne garipdir ki oda ya kaleci oluyor yada çizgiden 2-3 top çıkaran defans oluyor.

Takımda birileri iyi bir şey yapmaya kalksa budanıyor. Esnaf kafası ile transfer yapılıyor/yapılmıyor... Artık futbolun globalleştiğinden kimsenin haberi yok. Bir iki galibiyetin bir futbolcu transfer edildiği şu ligde ikinci devrede bütün takımlar atılım yaparken biz elimizdekileri uçurarak adeta dibe vurduk. Hoş şu anda hala bir umudumuz!!!! var ama sanki bu umut bazılarında yok gibi. Bizlerde korkak insanlarız ya sanal alemde atıp tutuyoruz!!!!

Kimse sanal alemdeki yazışmaları gayri ciddi bulmamalı. Burada yazan çizen gah agresif olsun gah yapıcı olsun gayet bilgili taraftar gözlemleridir. Onların bile gördükleri gerçekleri bu işi bilenler göremiyor maalesef. Haftalardır Aatıfım forvette oynayamayacağını, haftalardır Aydının şahsi oyununu, haftalardır Kadirin performansını, Ademin yetersizliğini söylüyor bu taraftar. Peki siz ne yaptınız. Bu adamlara alternatif bulamadınız. Ara transferde elinizden kaçırdığınız kişiler gitti saygın liglerde ilk onbir oynuyorlar. Murat Erdoğanın istifa gerçeği, İstanbuldaki Point Oteli kampında gece yaşananları, disiplinsizlikleri merak etmeyin taraftar gayet iyi biliyor. 2-3 yıldır uğraşıpda alamadığımız Razzak Omotoyossi bile Ptt liginin dibindeki bir takım alıyor biz seyrediyorsak, bu işte maddiyat ve ekonomik tavırlar sergilememize gerek yok diye düşünüyorum. Bir Oldoniye 2 Omotoyossi alınacak kadarda idrağimiz yerinde çok şükür. O zaman Sayın Başkan yeniden bir oluşuma girmeli, bu yönetimle futbolcu ve teknik kadro ile olağanüstü bir görüşme yapmalı. bunuda basına acilen duyurmalıdır.

Taraftarın artık içi sızlamıyor, canı yanıyor. Ben dahil onlarca insan biliyorum ki gece uyku uyuyamıyor, yemek yiyemiyor, çoluğu ile çocuğu ile konuşmuyor. Sivasspor bu kadar içimize işlemişken bazı sorumsuz kişiler bunun hala bilincini taşımamalarıdır...

Şimdi bu maç sonunda adeta bir hakem faciası yaşanmışken neden bir Fikret Ünsal içimizden çıkıpda nara atamıyor. Neden bir basın sözcüsü çoktur bu takıma... Diğer 17 takımın basın sözcüsü varda bizim yoktur. Onlarmı iş bilmiyor yoksa bizmi? Önümüzde bir Trabzon maçı var ve aynı antalya maçı öncesi bir kıyım söz konusu bu takımda. Neden bizlerde başka takımlar gibi ''DERİN'' düşünemiyoruz. Bariz üzerimize oyunların oynandığını 5 yaşındaki çocuk bile farkederken biz neden ''SESSİZ''iz...

Neden biz hep üzgünüz, neden...

poolat58 09.03.2014 16:20

aman tepki göstermeyin başkan kızar, sakın
sesinizi çıkarmayın, yönetim transfer yapmayıp
takımı bu hale getirmedi sakın homurdanmayın!!!!
Homurdanan taraftar grupları da olursa çekirdekçiler olarak onlar uzaklaştırın stadtan, sakın başkana laf söyletmeyin, onların hiçbir suçu yok, ligde kalıyoruz daha ne istiyorsunuz!!!!!!

34MUAMMER58 09.03.2014 16:50

[b]Yönetim+r.carlos+bazıruhsuz ve karaktersiz odun,kazmaoyuncular= 1 ilhancavcav+mehmet özdlk+tolga öz ...kafa =2 :mad: ÖNCE bu maçtan umudumun olmadığını ancak enkötü berebere bitirebileceğimizi ümit ediyordum ,başta hakem müsfettesi ,r.carlos ve bazı ruhsuz oyuncular buna engel oldular,hakemin bu maça şartlanmış çıkacağına inanıyordum öylede oldu ,maçı zorla elimizden alıp gençlere verdi tabi buna bazı karaktersiz oyuncularda yardımcı oldu,11-11 oynasak bile puan alabilirmiydik ?bilemiyorum,kalede mahmut kardeşimiz olsaydı 2-1 le kutulabilirmiydik ?onuda bilemiyorum,nedense deplasmanlarda oyuncuların ayaklarında pranga var ,koşmasınlar diye gülle bağlı sanki, lig başından beri deplasmanlarda kimle oynadıysak hayatlarının maçını oynadılar ve hepsindede hakemler tarafından kıyım kıyım kıyıldık ,adeta kime yenildikse hepsine oksijen tüpü,serum olduk,sezonun en rezil topunu oynadık ,belkide gençlerde sezonun enrahat ve ezici oyununu oynadılar,küme düşeceğine inandığım gençlerin karşısında adeta sefilleri oynadık,rezilleri oynadık,fbden 5 yedik kasımpaşadan 6 yedik yinede böyle ezilmedik.carlosun inatları,korkaklığı ,bazı oyuncularda ısrar etmesi,takımı santraforsuz oynatma taktiği ,haftalardır sivassporu oynattırmıyor ,üstünede farklı mağlubiyetler almamıza neden oluyor,bu maçtan 2-1 le kutulduysak korcana özel teşekkür etmek lazım ,takımda ruhsuzluk ,karaktersizlik,disiplinsizlik had safhada ,ne yönetim nede teknik yönetim buna çare bulamadı,cicinyonun,kadirin costanın böyle terbiyesizlik yapması affedilir gibi değil,helede kadir denen ne üdüğü belllisizin ,şu maçta hakemin ekmeğine yağ bal sürmesi,hiç affedilmemeli,kadirin pozisyonunda sarıkartlık bişey yoktu top rakibin yüzüne çarptı ,yan hakem taç verdi,tolga y kafa tekme sandı sarı verdi,kadir haklı olsa bile hakemle oynamıyacaktı,faul filan yoktu ,oyun orda koptu zaten,burhanın hareketi çok ucuz penaltıydı,cicinyonun bukadar agresif olmaması lazımdı ,hakeme yukarda ALLAH var diyorda hakemin gavur olduğunu bilmiyor ,yediğimiz 2.golde adem ve o şahbaZmıdır nedir ,onların büyük hatası vardı ,yazık oldu :mad:akhisarın karabükün yenildiği haftada yukarı tırmanma şansımız gittiği gibi küme düşmesini yürekten istediğim şikeci gençlere can simidi olduk,gakkoşların işini zorlaştırdık bu maçdan çıkartılacak çok dersler varda ne yönetimin ne hocanın nede oyuncuların ders çıkartacağına inanmıyorum ,bu kepazeliğin baş sorumlusu ,yılmış, bıkmış,beceriksiz,heyecanını katbetmiş ,taraftarı s... ne takmayan cimri ,futbol cahili yöneticilerimizin eseridir:mad: ,takımda korcan,navratil,mehdi rakibe direnen oyunculardı ,diğerlerinin olumlu bişey yaptıklarını göremedim:mad:[/b]

metee58 09.03.2014 17:05

Futbolcular aldığı paranın hakkını vermiyor.Disiplin yok.Carlos inadından takım zarar görüyor yönetimin umrunda değil olan taraftara oluyor.

fatihcan58 09.03.2014 17:12

Takımı eleştirmek hepimizin hakkıdır. İşlerimin yoğunluğundan dolayı maçın sadece özetini izleyebildim ama, Hakem bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullanmış, utanmasa üzerinde Gençlerbirliği yazan 12 numaralı formayı giyerek çıkacakmış. Öyle itirazlardan dolayı sarı kartlar verilmez. Heleki kadir son derece haklı faul olmayan pozisyonda yan hakeme görmedin mi diyor sarı kart yiyor. hakeme pardon gençlerbirliğinin 12 numaralı oyuncusuna derdini anlatırken eli yanlışlıkla 12 numaralı gençlerbirliğili oyuncuya çarpıyor 2nci sarıdan atılıyor. Senelerdir hakemlerden dili yanan biz hala takımımızı eleştiriyoruz.

savaş2 09.03.2014 17:13

***CARLOS la bu iş yürümez derim.takımda disiplin,ciddiyet,top oynama isteği,kısacası takım ruhu kalmamış,her oyuncu kendi kafasına göre kırmızı kart alıp tatile cıkıyor.yani okeye 4 kişi aranıyor kadir,cicinhe ve kosta haftaya kim kırmızı alacak aslında skordan cok bu tahmin yapılmalı.yazık yazık yazık bu durama gelmemeliydi bu takım.

***bu süper liğde gecen sürede bi türlü takım oluşturamadık.golcu buluyoruz,defans yok ,takım oluşturuyoruz golcu yok.
***bide yönetim taraftarımız neden tribüne gelmiyor. ANKARA trübinde doluydu ama sahada takım yoktu.

savaş2 09.03.2014 17:23

Alıntı:
savaş2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
***fark etmez bizde rakip kaleye şut cekebilen bi tek cihan var oda yedek,aslında rakip kaleye oyuncuda gecebilir..

*** yakımımızda yine 90 dak. sonunda bir şutumuz olmadı

legolass 09.03.2014 17:33

[B]trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0)
antep ev (0)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (1)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (1)
rize deplasman (0)
akhisar ev (3)
karabük deplasman[/B] (0)

kalan maçlar bunlar.malesef oynadığımz oyun iç açıcı değil.kadromuz dar.disiplinsizlik zirvede.carls sadece takımı çekip sahanın kenarında duruyor.başkan çıkıp gelecek yıl da ligde kalmak hedefimiz diyor.transferler berbat.deplasmanlarda yokları oynuyoruz.altımızdaki takımlarla 1 puan fark var.düşme hattıyla 8-9 puan kalmış.evimizde trabzon gs bjk ile oynayacağız.yani hiç iç açıcı bir tablo beklmeiyor bizi.

nefhret_58 09.03.2014 17:39

arkadas forvetle başla 3 değisikliği yine kullan.belki top çarpar yine gol olur. Büyük konuşuyordun carlos. 3 yenilgi üst üste aldın. Sen devam et aga.biz yine bu takımı severiz. Ama biliyoruz ki kaybedilen 9 puanın değeri son akigo maçında belli olacak

ahmet ali 09.03.2014 17:50

[QUOTE=legolass;902068][B]trabzon ev (0)
erciyes deplasman (0)
antep ev (0)
bursa deplasman (0)
galatasaray ev (1)
antalya deplasman (0)
beşiktaş ev (1)
rize deplasman (0)
akhisar ev (3)
karabük deplasman[/B] (0)

kalan maçlar bunlar.malesef oynadığımz oyun iç açıcı değil.kadromuz dar.disiplinsizlik zirvede.carls sadece takımı çekip sahanın kenarında duruyor.başkan çıkıp gelecek yıl da ligde kalmak hedefimiz diyor.transferler berbat.deplasmanlarda yokları oynuyoruz.altımızdaki takımlarla 1 puan fark var.düşme hattıyla 8-9 puan kalmış.evimizde trabzon gs bjk ile oynayacağız.yani hiç iç açıcı bir tablo beklmeiyor bizi.[/QUOTE]
Arkadaşım, çok kötümser bir tablo çizmişsin ama inan ben daha kötüsünden korkuyorum..
Ancak neden Antep'i yenemeyelim. neden trabzon'la berabere kalamayalım veya yenemeyelim??....
Bu senenin hedefi artık düşmemek....
Rize'nin bile çıkış yaptığı düşmeme mücadelesinde maalesef artık bizde varız....
Umurım ki Trabzon'u yenerek bu mücadelede avantajlı bir duruma geliriz..

Salim58 09.03.2014 17:51

[B]Gereksiz kartlar, sorumsuz futbolcular, disiplinsiz yönetim, bu maçın kaybedilmesinin asıl aktörleridir.

Hakemin berbat yönetimine sende ayak uydurur haklı olsan bile gereksiz itirazlarda bulunur takımı dokuz kişi bırakırsanız ben bu sonuç normal derim.

Korcan'ın güzel kurtarışları olmasa ikinci ağır Kasımpaşa yenilgisi tekrarlanacaktı ama sağolsun Korcan bizi farktan kurtardı.

Bu maçın en güzel yanı kendisine ayrılan bölümün tamamını dolduran, takımı sürekli destekleyen maçı kaybetmemize rağmen takımı (Kadir ve Ciciho) dahil alkışlayarak soyunma odasına yollayan fedakar taraftarlar ve kalede devleşen Korcan'dı.

Maç bitimi sadece Aatıf ve Mehdi'nin formalarını taraftarlara atması ayrı bir güzellikti.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:53.