![]() |
K.Erciyesspor 1-1 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43738&token=62641[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta K.Erciyesspor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 23 Mart Pazar [B]Stad:[/B] Kadir Has [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Özgür Yankaya [B]Bilet fiyatları:[/B] Kuzey alt-üst ve misafir: 2 lira |
Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor
yine bir deplasman yine bir kocaman 0 paun
|
bu macdan ümidim yok deplasmanda nasiliz söylemeye gerek yok.
erchiess ligte kalmak istiyor. ev sahibi ve cok hizli oyunculari var. erchies 2 0 sivas bu benim görüsüm. not: bunu yazarken bile üzülüyorum :( |
erciyes yener inşallah fark yemeyiz
|
malesef sivas yine kaybedecek.
artik ne zevk kaldi nede nede heyecan. her gelen sivas a aslan kesiliyor. umarim yanilirim sivas kazanir. mac 2-0 erciyesin olur. |
[B]KENDİ EVMİZDE BİLE varlık gösteremiyoruz ,deplasmanda hiç yokuz ,3 puana çok ihtiyacı olan ,edinyo su olan erciyes ,forvetsiz sivassporu rahat geçer ,takım umut vermiyor fethiye ayarında takım olduk fethiyenin iyi kötü bi ahmet arası var bizde o bile yok :mad:[/b]
|
Eskiden en azindan kendi sahamizda yenilmiyorduk,onuda bir kac haftadan beri yasiyoruz.Yani yenilgiye abone olduk resmen.
Önümüzde bir Erciyes deplasmani var ve ben bu konuda iyimser olamiyacagim.Dört mac üst üste kaybettik.Bu dört macdan hangisinden iyi oynadik ama kaybettik diyebildik.Dört macin bilancosu;15 gol yemisiz ve 4 gol atmisiz.Yine bu dört mac icin averaj -11.Iste bu averaj herseyi göstermiyormu? Erciyes maci arifesinde kac kisi bu averaja bakarak bu maci Sivasspor kazanir diye ortaya cikar. Biz takim olarak disarida mac kazanamiyoruz ayrica son haftalardaki kötü gidisimizde göz önüne alinacak olursa ,birde rakibin basinda H.Karaman gibi bir hoca varsa bu ligi iyi taniyan ve takimlari iyi tahlil edebilen birinin bu maci kazanmasi kadar dogal birsey yoktur. Hersey günlük gülüstanlik iken Sivasspor´a ne oldu böyle taninmaz bir hale geldi. Düsme hattindaki takimlar daha cok takim oyunu oynadiklarindan Kayseri Erciyes´i bizim macta favori görüyorum.Bu macdan bizim alacagimiz bir puan altin degerinde olabilir...Bizim acimizdan cok zor gecmeye namzet bir mac olacagi belli. |
zor çok zor artık digitürküde iptal ettiriyorum,her hafta sonu kabus yeter artık
beceriksiz yönetim defol git ,futboldan anlayan yöneticiler gelsin başımıza |
edinho tek basina yikar sivasi
|
Seri yenilgilerden sonra düşme potasındaki takımlarla aramızda 10 puan kaldı.
Böyle devam ederse küme bile düşeriz. |
K.Erciyesspor'un 2. yarıdan sonraki çıkışı belli bayağı puan topladılar, Sivasspor olarak bizinde 2. yarı düşüşümüz beli dört maçtır galibiyet yüzü görmüyoruz,onun için çok istediğim halde iyi şeyler yazamıyorum.
[B]Bir taraftar olarak hedef belirledim,küme düşmeyelim yeter diyorum, Avrupa hayalime istemeyerekte olsa ambargo koydum, başka bahara diyorum.[/B] |
Fark yememek bizim icin 3 puandan daha kıymetli.
Bu taraftarı bu düşünceye sevk edenler utansın... |
takmayalim kafaya.
borcumuz yok, gelen giden gecirsin kimin umrunda. ayip be. üc bes Kurus icin elindeki grosicki´yi sat, parayi yeni transfere harcama. eneramoya biraz fazla para verme ama 800000€ kazma bir Transfer yap, Adam oynamadan geri sözlesmesini fesh et. sonra oduncu oldoniyi Transfer et. ben bunlardan daha iyi yönetirim takimi. Helal olsun Murat Erdogana. Adam takima takviye yapmak icin ugrasti cabaladi ama bakti ki bizim yönetim elini cebine götürmüyor, istifa etti. nerede bu sivassporun gelirleri? paralar nereye harcaniyor? gs, fb, bjk her sene ayrintili bir sekilde, ne Kadar gelir elde ettiklerini ne Kadar harcadiklarini acikliyor. bizimkiler ne yapiyor. insanin aklina baska seyler geliyor. yoksa bu paralar baska cebe mi iniyor??? bir allahin kulu cikip sakat futbolcularin durumu ne izah etmiyor. utaka haftalardir yok ama kimse ne tür bir sakatligi oldugunu bilmiyor. da Costa 6 mac ceaz yiyor kimse ilgilenmiyor. meireles tükürüyor, hakeme ... isreti yapiyor, bu Kadar ceza yemiyor. emre küfür ediyor ceza yok. neden mhk yada tff cikip da costanin ne yaptigini aciklamiyor. hakemin anasina avradina mi küfür etmis???? 6 mac ceza icin 7 sülalesini siraya dizmis olmasi lazim. ben biktim artik bu yönetimden. baskan da istifa etmesi lazim. yönetime söz geciremiyen bir baskandan artik bir beklentim yok. baskan parayi masanin üzerine koyup bu parayla Dogru Düzgün Transfer yapin yoksa hepinizin görevine son veriyorum diyemezmiydi. baskan elini cebine atmiyor. yönetimin futboldan haberi yok. hangi biri hayatinda futbol oynamis. cikip ancak lak lak laf yapiyorlar. borcumuz yok. arkamizdaki takimlar da yeniliyor, siralamadaki yerimiz ayni. bunlara ofsayti anlar desen, anlatamaz. cikmis yönetici olmus. kim bu kazmalara bu görevi veriyor??? hepsi istifa etmezse, bunlardin serefinden süphe etmeye baslarim. insanda biraz gurur Seref varsa birakir gider. ama bunlarda ne gezer. |
Ne yorumcularin nede taraftarin ne yönetime nede sivasspor oyuncularina güveni kalmamstir kac yildir yasanilan kabuslar geri dönmüstür kisa zamanda buna bir care bulunmazsa stadada taraftar gelmez olur karlosta kendiliginden kacar gider acil care blunmazsa bunun nabali günahi yönetimedir:confused:
|
Buradaki Erciyese oy atan taraftarı kınıyorum tamam takım kötü takım başarısız ama ben REAL MADRİDLE BARCELONAYLA ile oynasak her zaman oyum SİVASSPOR KAZANIR diye attım bundada tek ben attım BİZ KİŞİLERE DEĞİL SİVASSPORA SEVGİ VERİYORUZ vermeyede devam edeceğiz...
|
kaleci iyi
sağbek kötü stoperler bitmiş,ölü sol bek berbat ötesi ön liberolar uyuyor (mehdi taouil hariç) aydın kötü atıf vasat burhan iyi yedek kulubesi zaten yok r.carlos çaresiz,umutsuz, üzgün. yönetim hiç bir şey umrunda değil,küme düşsek bile belki tepki vermeyecekler. eh geriye taraftar kaldı:üzgün,kırgın,depresif,ooofffff oooffffff:confused: |
Kayseri erciyesin acil puana ve morale ihtiyaci var.. 3 puan ilacini veririz.
Ayrica averaji da dusunup 5 yersek fena olmaz |
gerçekler dururken hayal alemine dalmanın manası yok. erciyes ilk yarıda işi bitirir...
|
bu maçı ligde kalma maçımız olarak görmeye başladım. avrupa hayal oldu, bari ligi kurtaralım. :)
|
Kümede kalmak isteyen takim devre arasi Edinho, Murat Yildirim, Diakathe'yi aliyor.
Avrupa kupalarina katilmak isteyen takim Oldoni (cimento mu odun mu belli degil), Fatih Kiran, Ahmet Sahbat'i aliyor Djabbour, Grosicki ve Borjan'i gönderiyor. Sizce hangisi hedefleri dogrusunda daha iyi transfer yapmis oluyor? |
3-0 erciyes alacak...ahada yazdim buraya...bu mactan sonrada carlos gidecek istifa edecek.demedi demeyin...kpasaya elaziga.genclere.trabzona. hayat verdik..sira erciyeste...nasil olsa moral takimi olduk...ELİNE SAGLİk YONETİM !!!!
|
Bu maçı kaybedersek ciddi ciddi küme düşme hesapları yapmaya başlayacağız.
|
Sivasspor bu bütçe ile zaten kümede kalması büyük başarıdır iyi yönetilen bir külüp ama keşke devre arası iki zenci alsaydık bu hale gelmedik sezon başında deselerdiki kümede kal ben razıydım ama hedefler biranda düşünce hayaller kırıldı.
|
her takımın formsuz bir dönemi vardır. biz bu dönemimizde ayrıca sakat ve cezalı oyuncular verdik ve bunun bedelini ağır ödedik. elbette bu böyle gitmeyecek takımımızın galibiyet alacağı günleri görecez karamsarlığa kapılmayalım elimizdeki kadro bu; bu kadroyla yola devam edecez yapacak bişey yok. iyi günde herkes takımının yanında olur önemli olan bu günlerde destek vermek olacak ki bunu maalesef yapmıyorsunuz!!
|
Herzaman baskalarini ilac olmayacagiz kardesim bu sefer Erciyes bize ilac olacak ve biz puan yada puanlar alacagiz.
ilk basta oyun felsefesi gol yememek icin oynuyacagiz, yani beraberlik icin ve 1 puan da alsak bize yeter diyip sans mans oyle boyle bir fazla gol atip belki de 3 puan alacagiz ama dedim gibi ilk basta gol yemiyecegiz. |
[B]Yıllardır[/B] ankette oy kullanırım [B]Belki[/B] de [B]ilk defa Sivasspor yenilir[/B] diye oy kullandım. Çünkü Haftalardır aynı şekilde yeniliyoruz ve hiçbir düzelme yok.
Sadece son 4 maç değil Kupa Grup maçlarından beri aynı şekilde yeniliyoruz. Bu nedenle malesef istemeyerek de olsa Kayseriyi işaretledim. Umarım tersi çıkar. |
[B]Kayseri Erciyesspor karşısında, kendine gelen bir Sivasspor 3 puanı alır diye düşünüyorum...
Stadyumda canlı şahitlerinden olmak istiyoruz. İnşaallah 3 puan bizim olacak...[/B] |
erciyesin eteklerinde erciyessporu yener gelirsek belki ts maçını unutabiliriz diyeceğim ama bu futbolla biraz zor yeneriz.
|
[QUOTE=Harput0658;903280][B]Yıllardır[/B] ankette oy kullanırım [B]Belki[/B] de [B]ilk defa Sivasspor yenilir[/B] diye oy kullandım. Çünkü Haftalardır aynı şekilde yeniliyoruz ve hiçbir düzelme yok.
Sadece son 4 maç değil Kupa Grup maçlarından beri aynı şekilde yeniliyoruz. Bu nedenle malesef istemeyerek de olsa Kayseriyi işaretledim. Umarım tersi çıkar.[/QUOTE] Aynen ben de ilk defa yenilir diye cevapladım anketi.Ama dibe dulunduk artık çıkarız inşallah. |
[QUOTE=Rallim58;903283][B]Kayseri Erciyesspor karşısında, kendine gelen bir Sivasspor 3 puanı alır diye düşünüyorum...
Stadyumda canlı şahitlerinden olmak istiyoruz. İnşaallah 3 puan bizim olacak...[/B][/QUOTE] abi bunu soğuk bir şaka olarak algıladım ve tebessüm ettim...gelecek hafta sizinle maça gelmeyi düşünüyordum bende dün büyük konuştum eğer gidersem diye...valla ne maç izleme nede deplasmana gitme isteği kalmadı abi...bu kadar soğutulmaz taraftar yaaa !!! |
ilk yarı puanları toplamasaydık alta gayseriye eş olur beraber düşerdik feneri hakemle yenmemiz takımı şımarttı resmen dağıldık bu ligi çözen meger murat erdoğanmış gidince anladım:mad:
|
Erciyes bizi rahat yener bizde olmayan en büyük özellik olan hırs ve azime sahipler bu takımı biz yenemeyiz beraberlik mükemmel sonuç olur
|
ben en az 3 yeriz diyorum
|
Bence en az beraberlik diyorum, cunku Erciyes yenmesi lazim biz de bundan faydalanip kontra ataklarla cikariz insallah
|
[QUOTE=58 Amsterdam 58;903328]Bence en az beraberlik diyorum, cunku Erciyes yenmesi lazim biz de bundan faydalanip kontra ataklarla cikariz insallah[/QUOTE]
kontra ataga kimle çıkacaz :D |
Petrol Oldoni cok hizli :)
|
Utaka umarım maça yetişir o olursa belki biraz direnç gösterebiliriz ama çok zor maç 1 puan iyidir.
|
1 puan için oynarsak kesin yeniliriz.Baskılı,inançlı ve yardımlaşmalı korakor mücadele etmemiz lazım çünkü adamlar çok sağlam geliyorlar.En kötü adamları bizim Cem Can ona göre hesap yapmalı.Stres altında olan onlar bizse aynı Trabzonun bize yapdığı gibi golleri bulup onları zora sokmamız lazım.
|
fark yemeyelim o yeter
|
[QUOTE=PATRON 58;903331]kontra ataga kimle çıkacaz :D[/QUOTE]
pedro oldonıyle |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |