SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37719)

SivasSpor.Com 23.03.2014 16:55

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43772&token=65824[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında K. Erciyesspor'la 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

tavatir 23.03.2014 16:56

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]1 puana ve beraberliğe nasıl sevindim anlatamam. Son dakikada bir gol daha gelseydi neler olacaktı artık tahmin bile edemiyorum :) Artık önümüzdeki hafta 3 puanı hatırlayıp tam olarak rahatlamamız lazım. Deplasmanda çok fazla ofansif oynamamaya da devam etmeliyiz. [/B]

58_babacan_58 23.03.2014 16:57

[B]Deplasmanda böyle kontrollü oynamak gerekiyor. Fakat pozisyon üretemiyoruz.Daha çok pozisyona girmemiz lazım. Deplasmanda 1 puanda iyidir. Fakat artık şu hakemlere bir çift lafım var. ÇEKİN O KİRLİ ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN, RAKİBE GELİNCE PENALTI, SİVASA GELİNCE DEVAM DEVAM..![/B]

adres58 23.03.2014 16:58

Boş beleş bir penaltı....
Ruhsuz oyunun bir Level üzerinde kıpırdanma sinyali veren bir Sivassporumuz...
Utakanın bir-iki maç daha eksiği..
Burhanın mücadelesi...
Eldeki donelerin ancak bu kadar üst seviye mücadele gücü..
Sonuç olarak 1 puan aldık...
Aatıfın sarı kart sınırında bulunması dikkat etmesi gerek...

mühendisburak58 23.03.2014 16:59

Konya maçından beri söylüyorum ligde kalalim yeter. Herkes Şampiyonlar Ligi avrupa ligi Türkiye Kupası derken ben o zaman söylüyordum ligde kalalim yeter diyordum yine söylüyorum. Bu maçta iyi oynadık bence. Maçın hakkı beraberlikti. En azından rakibimiz 2 puan kaybetti. Hakem maçı katletti. Hem 2 penaltimizi yedi hemde ofsayt diye golumuzu kesti. Ayrıca rakibe penaltı verdi bunlar yetmezmiş gibi. Ama sonunda ilahi adalet tecelli etti. Olmayacak serbest vuruş gol oldu.

DoomsDay58 23.03.2014 16:59

Deplasmanda yapmamız gerekeni yaptık fazla açılmadan kontrollü oynadık ama ilk yarı hiç etkili olamadık ikinci yarı ilk yarıya nazaran daha iyiydik ama yine HAKEM faktörü devreye girdi!

savaş2 23.03.2014 17:00

***bu oyunla artık galibiyet zor ,kalan maclarda ilk beraberliğimiz aldık

batur0658 23.03.2014 17:00

Kayseri Deplasmaninda alinan 1 puani iyi goruyorum.utakanin takima dondugunu cici ninde haftaya donus yapacagini dusununce umutlarim biraz biraz yesermeye basladi.takimida biraz toparlanmis gordum.

buraks58 23.03.2014 17:01

deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. önümüzdeki hafta cicinho da dönüyor. utaka biraz daha eksiğini kapatmış olur ve inşallah galibiyeti alırız. zor olacak ama Avrupa olacak.

buraks58 23.03.2014 17:02

tabi böyle boş penaltılarla puanlarımızın çalınmaya devam ettiğinide ekleyelim. yazıktır, böyle beleş penaltı olmaz.

etlidöktürek 23.03.2014 17:05

Bu oyunla 1 puan bizi ligde birakir..Ne yazık ki cok kötü oynuyoruz hala evet Carlos da biraz kipirdanma var en aazından kontrollüoynatmaya calisti ve sans yanindaydi..mmillete ne orta sahalar var bide bize bakin..resmen 1 puana takla atacaz ha o 1 puanda şans bunu unutmayın aydini Burak Ronaldo oradan100 kere vbursa biri gol olmaz kendimizi kandirmayalim. bu arada verilmeyen 2 net penaltıdan bahsetmek isterdim ama ben hala oyunumuzu begenmiyorum..1 puan bize moral olur inş:rolleyes:

calipso 23.03.2014 17:08

berabere kaldik diye hersey gulluk gulistanlik oldugunu sanmiyorum.. defans yapmayi bile beceremiyoruz.. adam penalti yaptirmak icin 3 kisinin arasina girer sende ayagini uzatirsan ayagini sana takar ve usta isi penalti olur ..da costa gelene kadar her mac gol yemeye devam..ne zaman gol yemeyiz o zaman mac alabiliriz

yigido yakup 23.03.2014 17:08

Merkez serefsizler kurulu bu hakemleri özellikle gönderiyor bize yaptiklari kiyimin ardindanda ödüllendiriliyorlar.

hic yoktan rakip cok iyi gözükmedi buda yeterli

Özellikle Burhan i tebrik ediyorum takima cok cok müthis katkisi oluyor

Bugün takimdaki oyuncularda bir bütünlük bi mücadele azmi vardi hic yoktan ilerisi icin bi kazanim.

Navratil emekliligi doldurmus sezon sonunda emekleri icin tesekkür edilmeli.
yigido yakup isimli Üye şuanda online Konumundadır yigido yakup isimli Üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir

58sinan58 23.03.2014 17:08

Penaltımızın verilmediği dertlasmandan alınan bir puana sevinmekle yetiniyoruz bu hafta

SivasliMuhammed 23.03.2014 17:17

Hakem maci bitirdi baska ne diyem..burhanin pozisyonu ofsayt degildi ve iki penalti vermedi..italyan stilini ben pek begenmedim ikinci yaridaki daha ofansif oynamasi daha iyi bence....oyuncularimizdan en iyileri atif ve burhan.bu macta hakeme öyle sinirlendimki önümde olsaydi simdi neyapacagimi allah bilirdi yazik oluyor emeklerimize hakemler maclari dogru yönetseydiler simdi 4üncü sira garanti bizim olurdu

Ferhat06 23.03.2014 17:21

Son dakikadaki Aykut'un pozisyonu da penaltı.2 tane verilmeyen ve 1 tane rakibe hayat öpücüğü uydurma penaltı.Takımın mücadelesi güzeldi,Utaka hariç.Onların zencileri ölümüne bizimki hatırına oynuyor.Ellaamki Kayserinin parası dolar veya Euro bizimki Irak dinarı.Aykutu beğendim.Burhan,Adem çok iyiydiler.

58YIGIDO58 23.03.2014 17:23

Maçta göze çarpanlar : ? ruhsuz oyun

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Ayni ruhuz futbol devam ediyor :confused:

Maçın en iyisi kimdi : ? Yoktu !!

Maçın en kötüsü kimdi : ? Aatif utaka kadir aydin Aykut

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Penaltimizi vermedi ama genel anlamda iyi Yönetti

Ferhat06 23.03.2014 17:23

Ha Sivaslı Muhammed kardeşim hatırlattı;Burhan 3 metre geriden çıkıyor,ofsaytle alakası yok.Yazıklar olsun.

PETKOVİC 23.03.2014 17:26

bence formsuzluğumuzu atmışız gibi. şu penaltımız verilseydi daha farklı olabilirdi ama sağlık olsun haftaya antep maçıyla yeniden çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum!

poolat58 23.03.2014 17:27

Hem Hırsız, Hem Ev Sahibi Suçlu

Tamam takımımız istenen düzeyde futbol
oynayamıyor. Ama bu, bize yapılan haksızlıklara da
boyun eğmemizi gerektirmiyor. 2 net penaltımızı
vermeyip, Erciyes'e de 1 puanı getiren tek golü,
haksız bir penaltıyla attıran, emek hırsızı özgür
yankaya'yı kınıyoruz! Maça gelince ikinci yarıda eski Sivasspor'dan
esintiler vardı. Takımımızda biraz kıpırdanma var.
Umarız 6-7 hafta önceki Sivasspor geri döner. Maçın
en iyisi defansa yardım edip adeta bir bek gibi, aynı
zamanda bir kanat olarak oynayan Burhan Eşer'di.
En kötüsü mevkisi olmayan yerde oynamasından dolayı Cihan ve neredeyse aldığı her topu rakibe
veren Aatıf'tı. Alınan 1 puan iyi ama daha iyisini
yapabilirdik. Buna hakem ve bazı formsuz
futbolcularımız izin vermedi. Haftaya kendi
sahamızda Gaziantep'i yenerek çıkışa geçmemiz
dileğiyle...

34MUAMMER58 23.03.2014 17:29

[b]ilk yarıda erciyes daha derli toplu oynadı,edinyonun şutu direkten döndü,sivassporun cılız 1 2 şutundan başka pozisyonu yoktu,erciyes takımı bana göre gerek teknik,gerek fizik olarak üstün olan taraftı,hakem oyuna çok müdehale etti,aydının düşürülmesi penaltı ,bize verilen penaltı kadar ucuz penaltı varmı bilmiyorum,maçın son anlarında aykutun pozisyonuda penaltıydı,burhanın pozisyonunda ofsayt yoktu,rakibin faullerine kartlarını esirgedi velhasıl erciyesi kurtarmak için elinden geleni yaptı,2.yarı sivasspor daha iyi başladı ,yediğimiz golden sonra takım yenilgiyi kabullenmedi ,vargücüyle yüklendik,sağda burhana yardım eden olmadı ,utaka ve cihanla takım 9 kişi oynadı,aydın golü atsada çok bencil ,da costayı,cicinyoyu,mehdiyi çok aradı takım,son anlarda aykut o pozisyonu gol yapsa müthiş olurdu,neticede galip geleceğimiz maçı berabere bitirdik,sevindirici olan,takım öyle çok pozisyon vermedi,ilkdakikalarda gol yemedi,özellikle 2 yarıda sivasspordan ensantaneler izledik,ilerki haftalarda birazdaha toparlanacağımıza inanıyorum,utakanın enaz 2 haftaya ihtiyacı var ,beraberlik kötü sonuç değil [/b]

babapiton 23.03.2014 17:34

Deplasmanda alınan 1 puan iyidir fakat net 2 penaltımız verilmedi özellikle son dakika Aykut'un düşürüldüğü pozisyonu verse 2-1 alacaktık maçı.

[B]Korcan :[/B] Penaltıdan gol yedi onun dışında kurtadığı pek pozisyon yok,rakibin kaçırdığı pozisyonlarda kaleyi tutmadı.

[B]Cihan : [/B]Oynadığı bölgenin oyuncusu olmadığı net belli oldu.Fatih daha iyi bir oyun sergilemişti geçen hafta.Çok fazla kademe hatası yaptı ve bölgesini kayıp etti.

[B]Navratil : [/B]Gördüğü sarı kart çok saçmaydı,penaltı pozisyonunda penaltı olmamasına rağmen rakip topu kaybetmişken o hareketi yapmasına gerek yoktu.

[B]Ümit :[/B] Bir kaç iyi kademeye girdi,günün başarılı isimlerinden.

[B]Ziya :[/B] Defansif futbol nedeniyle pek bindirme yapmadı ,ortalarda boyunun kısa olması nedeniyle rakibe bir kaç kafa vurdurdu.Allahtan vuruşlar kaleyi tutmadı.

[B]Adem :[/B] Günün en başarılı ismilerindendi,aldığı topları çok iyi kullandı.Gerektiğinde dikine gerektiğinde yan pas yapıp,topu ayağında serin kanlı şekilde tutdu.

[B]Kadir :[/B] Geçen haftalarda yokluğunu gördük.Önliberoya direnç katan bir oyuncu.

[B]Burhan :[/B]Adem'le birlikte günün en iyisiydi.Hem defansif hem ofansif elinden geleni yaptı.

[B]Aatif : [/B]Berbat bir oyun her topu kayıp etti.Yorgun bir hali vardı.Kendisine dikkat etmesi lazım.

[B]Aydın :[/B] Defansif olarak Ziya'ya çok yardım etti ama ofansif olarak yine çok top ezdi.Golü bir şans golüydü.Son dakika iyi bir şutu var.Umarım gollerine devam eder ama gerektiğinde pas vermeyi artık öğrenmeli.

[B]Utaka : [/B]Maç eksiği çok belliydi.Pres özelliği hiç yok zaten.Yinede elimizdeki en iyi forvet.Umarım performansını yükseltir.

Deplasmanda taktik anlayışı çok geç değiştirdik.Daha önce bu anlayışı benimsemeliydik.En azından zayıf rakiplerden puanlar alabilirdik.Fakat bu şekilde iyi rakiplerden puan almak mümkün değil.Kaptığın topları hızlı şekilde ileri taşıyıp ilerde çoğalmamız lazım.Umarım bu yeni bir başlangıç olur Gaziantep galibiyetiyle özgüvenimiz yerine gelebilir.

Hakemlerin kendilerine çeki düzen vermeleri lazım.Bu kadar bariz 2 penaltıyı vermeyip bize çalınan penaltı çok komik kaçıyor.Hakkımızı yiyenlerden bu hesap şimdi sorulmasa da öbür dünyada sorulacak.

cengo64 23.03.2014 17:36

Şansımız geri döndü.Kaleye 2 -3 vuruş yaptık.40 metreden attığımız top içeri girdi ve düşme korkusunu yavaş yavaş atmamıza neden oldu.Kondüsyon eksiğimiz özellikle son dakikalarda göründü.Adem bu maçta önceki maçlardan daha gayretliydi.Bu iyi.Cihanı sağbek oynatmak hata idi ama Burhan ın canı çıktı oraya destek vermek için de o kadar sırıtmadı.Sırıtmadı dediğime de bakmayın Yasin cirit attı nerdeyse orda ama dedim ya bugün şansımız geri dönmüştü bi kere.Utaka niye çıktı Aykut girdi onu anlamadık.Biz şahsen sağbekte sırıtan Cihan ı ileri alıp Fatih i sokacağını düşündük.Utaka çok gayretli olmasa da futbolcu olduğu belli hiç olmassa.Takımı ilerde tutabiliyor.Umarım bizim kerameti kendinden menkul teknik direktörümüz haftaya onu kesmez.Kadir i niye çıkardı.Kartı var diye olabilir diye düşünüyorum.Fantezi futbolden aklı başında futbole döndük bu iyi ama ona bile gücümüz yetmedi zaman zaman.ama yine de böyle oynamaya devam etmeliyiz.

holigan 23.03.2014 17:53

[B]Arkadaslar sevgili yigidolar bizim bir takimimiz var turkiyenin en ust liginde oynayan.bu sehrimiz icin buyuk bir basaridir, tabiki gonul isterki avrupaya gidelim sampiyonlar liginde oynayalim fakat bu ulkenin basarisi olur tabiki bizlere buyuk bir gurur verir, ama eldeki malzemeye bir bakin allah askina nevratil umit ziya aykut cihan adem kaz mahmut utaka hakan bunlari hangi super lig takimi takimlarinda oynatir.bunlari kayseride pastirma bile yapmazlar.ama sivasta adam yerine koyup futbolcu diye turkiyenin en ust liginde oynatiyoruz, buna ragmen sehir ruhu bu takimi bu ligde tutuyor, yoksa bu okuzlerle patates liginde bile oynanmaz. Avrupa ruyasi goren arkadaslar takimdan cok fazla beklentisi olan arkadaslar allah icin bu bizim okuzleri altimizdaki takimlarla birebir karsilastirin. Mesela ben bir iki ornek vereyim,
Antalyadan Tita gibi bir futbolcumuz varmi.
Elazigdan Deniz gibi
Kayseriden nobre gibi
Rizeden Ali adnan gibi
Bunlar kucuk birer ornek, genclere bursaya antepe konyaya kotu akhisara sidikli karabuke bakin allah askina nasil kadrolari var.
Buna ragmen bu ligde varsak bunun keyfini yasayalim yonetime baski yapalim, avrupa ruyasiyla kabus yasayacaginiza, gerceklerle mutlu olun.
Sivassporumuz 10 yildir bu ligde isminden bahsettiriyor.her zaman hersey yapabilir korkusu diger 17takimda her zaman hissediliyor.
Allah guc kuvvet versin takima insallah bu seneyide atlatiriz, nice seneler bu gururu yasariz.[/B]

sirseri58 23.03.2014 17:55

[QUOTE=YigidooSivas58;904199]Maçta göze çarpanlar : ? ruhsuz oyun

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Ayni ruhuz futbol devam ediyor :confused:

Maçın en iyisi kimdi : ? Yoktu !!

Maçın en kötüsü kimdi : ? Aatif utaka kadir aydin Aykut

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Penaltimizi vermedi ama genel anlamda iyi Yönetti
__________________[/QUOTE]

Ultra sen maçı nerenle ızkedın koçum

antik58 23.03.2014 18:08

Hakemin büyük hatası var ama yinede işler yolunda gitmiyor. ligin dibindeki takımlarla oynayıp rahat kazanırız diyemiyorsak vay halimize ...

HALIL 23.03.2014 18:22

2 kayseri takimi dusun bu sene isterse sivas orta siralarda bitirsin

svsli 23.03.2014 18:38

İlk yarida ve ikinci yarida erciyes üstün oyun oynadi sivas çok etkisizdi hiç atagi bile yok cihan özkara forvet ama defansta oynadi enteresan bir taktik ALLAHTAN 1 puan aldik bir sivassporlu olarak çok mutluyum.

holigan 23.03.2014 18:51

Babapiton birebir degerlendirmis futbolculari kendi yorumuyla isi rast gelsin bende kendi gorusumu eklemek isterim.
KORCAN : Turkiye sartlarinda sahip olabilecegimiz en iyi kaleci.ya birde kaz mahmut gibi bir kaleciyle sezonu tamamlayacagimizi dusunursek iyi kaleci korcan.bugunde elinden geleni yapti penaltiya yapacak biseyi yoktu hakemin kahpeligi dupeduz.
NAVRATIL: costa cezali oldugu gunden beri oynuyor yedigimiz gollerden aldigimiz sonuclardan belli ne kalitede oldugu, degil sivasta zara'da bile oynayamaz. Bugunde her zaman oldugu gibi cok bos ve basarisizdi.
UMIT : Yetismesi lazim derken hergun daha kotuye gidiyor, kesinlikle birinci lig futbolcusu degil, ilk dakikalarda bir pozizyonda hakem penalti verdi zannettik verseydi verdigi penaltidan daha duzgun olurdu yani kotuydu, ve duzelecegede benzemiyor.sezon sonunda kulubeye cekilmeli, bir sene daha tahammul ederiz.
ZIYA : Tek aavantaji sivasli olmasi bu cocuga bu millet tek sivasli oldugu icin tahammul ediyor hayrettin bunun yasindayken firtina gibi esiyordu, bunun her hareketi faul kendini hic yetistirmiyor hef gecen gun kotuye gidiyor.krediside bitiyor.
AYDIN: Iyi degil ama bu kadar kotunun icinde yine denecek bisey bulunamiyor.attigi golde takimi ipten aldi.
CIHAN: yan hakem bile bundan fazla kostu.yerinde oynamadi diye fazla elestirmek istemem ama trubundeki yigidolarden birini indirsek ondan fazla yararli olurdu.yani sivasta oynamayi birak top toplayamaz.
AYKUT: Simdi grosickiyi gonderdik bu onun yerinde oynuyor, yorum yapmaya bile gerek yok. Bu cocuk yanlis meslek secmis futbolcu olamaz sivasta oynamasi sivasli icin bir hakaret.
KADIR: cezali oldugu haftada eksikligini gorduk tamam cok iyi degil ama takima guven veriyor en azindan.takimin kaptani oldugu icin fazla elestirmek olmaz.
ADEM : Bugun iyiydi ama sivasspor kalitesinde bir futbolcu degil.seneye yerine yeni bir adam alip yine asil yeri olan yedek kulubesine gitmesi lazim.
ATIF: bugun iyi degildi ama sivasin sahip oldugu aha bu futbolcu diyecek adamlardan, takima her zaman yararli oluyor takim iyi oldugu zaman cocusuyor.
BURHAN: aha bu cocuck sampiyonluga oynadigimiz sene bizde olacaktiki valla sampiyon olurduk, olacagiz insallah bu ligde, o zaman insallah burhanda bu takimda olur, juhile yapana kadar bu takimda olmali.
Iste boyle benim gorusum, bu kadar takoza karsi bu ligde variz ya sukretmeyipde napak gardas.

sirseri58 23.03.2014 18:53

Aydının net penaltısını vermeyen şerefsız hakem ercıyese dusunmeden verdı...kımın kopegı bunlar arastırmak gerek,aydının golu guzeldı cıcınhonun yokluğunu hıssettık takıma azda olsa ozguven gelmıştır haftaya daha farklı bı sıvasspor ızleyebılırız...aykuta daha fazla fırsat verılmelı dıe duşunuyorum...burhana helal olsun daha ilk sezonu ama sankı yıllardır sıvassporda forma gıyıyomus gıbı top oynuo kezaa cıcınho da öle haftaya gazıantep maçında yurekten başarılar...

karamik 23.03.2014 19:02

takımı cok begendım sereflı bır hakem gelse en az uc sıfırdı mac atıfa cıft daldı topla karısık ındırdı penaltı aydına penaltı aykut penalı ılave hakemın gozune s...çm daha neyı goreceksın bırader kadırın elı gormeyen hakemı aforoz ettınız bu adama odul verırsınız artık ha yuzde yuz golumuz ofsıde dıye kesıldı bu takıma sahıp cıkalım arkadaslar bızans oyunlarını bozalım.Hadi antep macına.......

KIZILCAN 23.03.2014 19:05

Skor yanıltmasın hala kötüyüz. Birkez daha gördük ki eksiklerimiz takıma dahil olmadığı müddetçe bu takım düşmemeye oynar. Şanslıydık çünkü hasbel kader attığımız bir gol var,onun sayesinde 1 puan aldık.Başka da pozisyonumuz yok. İkincisi diri, gümbür gümbür bir erciyes bekliyordum ama sahaya istediklerini yansıtamadılar. Eskişehir, Trabzon ayarında bir takım bizi yine farklı mağlup ederdi. Eksikler de takıma girince bir iki galibiyet alalım ve ligde kalalım yeter.

karamik 23.03.2014 19:18

yayıncı kurulusun ozetlerınde sadece aykutun pozısyon var ne ofsıde ne ıkı haksız penaltı pozısyonumuz yok arkadaslar atlamıs ama ceza sahasında aatıf penaltı pozısyonu var zencı oyuncu topla karısık taban atıfı ındırıyor

u2sivasspor 23.03.2014 19:25

[B]Allah hakamlere biraz insaf verse kötü oynadığımız bi maçı kazanabilirdik[/B]

savaş2 23.03.2014 19:32

***rakiplerimiz tekmeye kafa uzatıyorlar .bizimkiler burhan haric diğer oyuncularımız her zamanki gibi sahada piknik yaptılar.
-burhanın pozisyonu ofsayt değildi,bide son dak. bir penaltımız verilmedi.yönetim inşlh bu hafta yine uyumaz hakemlerle ilgili hakkımızı ararlar.cicinho nun yokluğunda neden apo kadroda yok bilen varmı,

jonny 23.03.2014 19:35

Ayip ya siz taraftar degilsiniz maci izlemiyorsunuz galiba aydin en iyisidi bugün fazla lafa yok

58YIGIDO58 23.03.2014 19:37

[QUOTE=jonny;904224]Ayip ya siz taraftar degilsiniz maci izlemiyorsunuz galiba aydin en iyisidi bugün fazla lafa yok[/QUOTE]

Aydin aylardir kötü.
Bugun sansa bi gol atti diye mi iyi oldu ? :)

savaş2 23.03.2014 19:47

[QUOTE=YigidooSivas58;904225]Aydin aylardir kötü.
Bugun sansa bi gol atti diye mi iyi oldu ? :)[/QUOTE]

***bu günkü golumuz tipik bir gs lı şaban golu

DOGU_BEY 23.03.2014 19:49

[B]beleş bir penaltıyla golü yedik bunun tam tersi 2 tane buzz gibi penaltıyı vermeyen o hakem müsvettesi yüzünden belki de 3 puandan olduk...ilk yarı kötüydük 2.yarı fena başlamadık belki ilk golü biz bulsak erciyes kolay çözülecek ve 3 puan alabilecektik ama o adi hakem kıçından uydurduğu penaltıyla erciyese hayat verdi bizim ise 2 tane yüzde yüz penaltımızı vermedi...

golü atmasına rağmen sahanın en kötüleri bence aydın ve atıftı..utaka sakatlık döünüşü etkili değildi ama carlos golü yedikten sonra utakayı çıkarmamalıydı zaten forvet yok..ümit kurt defansı allak bullak etmeye zamanlamasız ve dengesiz hamleler yapmaya devam etti...adem, ziya ve korcan iyiydiler..maçtan önce 1 puanla dönersek moral olur ve yeniden lige döneriz demiştim..zira bu puan kötü gidişin sonu oldu ve artık haftaya antep maçından 3 puan alırız diyorum..beni şaşırtan bir diğer konu da stadın dörtte üçünün dolu oluşuydu...acaba beleş mi yaptılar maçı yahut üstüne hediye falan mı verdiler gayserililere :))
[/B]

ROMANTİK KATİL 23.03.2014 19:51

Macı trübünden seyrettik. Hakem resmen hakkımızı yedi. Burhan ilk geldiginden günden beri diyorum SİVASSPORUN en iyi transferlerinden en büyük hayranıda benim. Takımda kıpırdanma vardı bu hafta. Ama yine taraftarlarımız takıma destek verecegine kayseri erciyes hep beraber kümeye aradada olsa küfürler yaptılar. Yapmayın kardesim bunları kendi takımına bagır cagır. SİVAS avrupa avrupa diye bagır Sampiyon Sivas diye bagır Yidido diye bagır. Bu arada mac cıkısındada taraftarlarımıza tranvay duragında saldırdılar. Gelip ortalıgı geriyorsunuz saldırılara burada yasayan hemserilerimiz katlanıyor. Bırakın artık bu cirkinlikleride destekliyorsanız dogru düzgün destekleyin su takımı....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57.