![]() |
Bursaspor 4-3 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43805&token=37194[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta Bursaspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 6 Nisan Pazar [B]Stad:[/B] Bursa Atatürk [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Volkan Bayarslan |
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
Bu kapasiteyle alınacak 1 puan altın değerinde olacaktır. 1-1
|
Bursa Fb'ye yenilirse çok sıkıntılı olacaktır. O nedenle çok önemli bir maç haline gelir. Antep'i yensek de iyi değiliz. Ama Bursa da çok iyi değil. Bence 1 puan işimize çok yarar.
Yalnız umarım eskiden olduğu gibi iki taraf arasında da centilmenlik ve karşılıklı iyi niyet hakim olur. Çünkü yıllardır Bursa ile iyi geçiniriz. Gidecek taraftarlarımız da dikkatli olmalılar. |
Bugunku gaziantep macindaki futbol bana hic ümid vermedi.
Ayrica deplasmanda nasil oldugumuzda ortada. Pazartesi bursa fener maci bizim maca buyuk etki edecek. |
bu oyunla hiç umudum yok ama inşallah yanılırım.Avrupa hedefindeysek en az 1 puanla dönmeliyiz.
|
[B]diğer arkadaşların tam aksine ben bursadan puanla hatta puanlarla döneeğimize inanıyorum..bursa daumu gönderdikten sonra yardımcı hocasıyla devam ediyor ve artık tek hedefleri türkiye kupası...gs maçından aldıkları iyi skorla finale yakınlar bu yüzden akılları rövanş maçında..fener maçında da iyice yıpranıp gelecekler bu yüzden 3 puanla bile dönebiliriz diyorum..[/B]
|
[b]farklı kulvarda hedefi olan 2 takımın mücadelesi olacak,bursa tüm dikkatini enerjisini kupaya verecektir,sivassporda zorda olsa kazandığı 3 puanla avrupa treninin son vagonuna tutundu,bu maçada özel olarak hazırlanacaktır,antep maçının ilk 15 dakkasındaki oyunu 65 70 dak oynarsak yeneceğimize inanıyorum,[/b]
|
İyi defans yapıp kontralarla atağa çıkacağız bu maçta büyük ihtimalle inşallah puan yada puanlar alırız ama her şeye rağmen bu deplasmandan alınacak 1 puan bile altın değerinde. İnşallah elimiz boş dönmeyiz
|
bugünkü maçı izledikten sonra haftaya da bursada olacağız nasipse
Iki hafta üst üste izlemenin keyfine varacağız Bugün aldığım formayı da haftaya imzalatırız diye düşünüyorum Bi değişiklik olmazsa yine aynı otele geleceklerdir Yine futbolcuları karşılarız aksilik olmazsa Samsunlu arkadaş da gelecek Inşallah misafirlerimize güzel bir 3 puan hediye ederiz |
Bursaspor ağırlığı kupaya verecek diye düşünüyorum, biraz işi sıkı tutarsak üç puan neden olmasın diyorum.
|
Kayseri'den sonra en kötü topu Bursa oynuyor.Kupa maçlarında farklı motivasyonla çıkıyolar ama ligde kayıplar kadro olarak baktığımızdada biz onlardan iyiyiz.En az 1 puanla döneceğimizi düşünüyorum.3 puan olursa şahane olur ama 1 puanda iyidir.İyi kapanıp ilk yarı berabere bitirirsek,Bursa açılır bizde gol atabiliriz.Defans performansımız maçın skorunu belirler.
|
[QUOTE=sivaslıadem;904855]bugünkü maçı izledikten sonra haftaya da bursada olacağız nasipse
Iki hafta üst üste izlemenin keyfine varacağız Bugün aldığım formayı da haftaya imzalatırız diye düşünüyorum Bi değişiklik olmazsa yine aynı otele geleceklerdir Yine futbolcuları karşılarız aksilik olmazsa Samsunlu arkadaş da gelecek Inşallah misafirlerimize güzel bir 3 puan hediye ederiz[/QUOTE] [B]Bursa Atatürk stadında oynanacak olan Bursaspor-Sivasspor maçı Bursaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak, maçı sadece kadın ve çocuk taraftarlar takip edebilecekler diye biliyorum...[/B] |
Bursanında bizden ne eksigi nede fazlası var. İki takımda kötü futbol oynuyor. Bursa Kupa maclarına odaklanırsa biz galip geliriz diye düsünüyorum.
|
Bazi taraftarlari yaptiklari yorumlardan dolayi yadirgiyorum....sivas spor bursadan rahatlikla puanla donecektir....sonhaftalarda bariz hakem hatalari olmasaydi en az uc mactan puanla ayrilabilirdik yani bjk be gs ile kafa kafayaydik,,,,sivassporu gonulden kutluyorum ve haftaya basarillar diliyorum.avrupaya adim adim hadi
|
[B]Seyircisiz mi oynanacak bu maç ?[/B]
|
[B][QUOTE=DOGU_BEY;904847][B]diğer arkadaşların tam aksine ben bursadan puanla hatta puanlarla döneeğimize inanıyorum..bursa daumu gönderdikten sonra yardımcı hocasıyla devam ediyor ve artık tek hedefleri türkiye kupası...gs maçından aldıkları iyi skorla finale yakınlar bu yüzden akılları rövanş maçında..fener maçında da iyice yıpranıp gelecekler bu yüzden 3 puanla bile dönebiliriz diyorum..[/B][/QUOTE]
ayrıca eklemeyi unutmuşum bu maç seyircisiz olacak, tribün baskısı da olmayacak...bu faktörlerden dolayı ben bursa maçından puansız dönmeyeceğimiz görüşündeyim..[/B] |
Gool yimeyi engelleyebilirsek mac bizim:confused:
|
innılmaz kötü oynuyoruz antep maçının ikinci devresi tam bir felaketti bu kadar oyundan düşüşün sebebi nedir carlos takımı çalştıramıyormu yediğmiz ikinci gol oyuncuların ne kadar basit hatalar l yediğimiz ortada benim bu kadroya güvenim yok nşaalla yanılıyorumdur
|
(1-2) maçı alırız,bu 3 puan bizi moral ve sıra olarak çoooook rahatlatır,İnşallah!
|
Bursa kupa maçlarına odaklanmış durumda lig maçlarına formalite olarak çıkıyorlar bence bizim üzerimize düşenleri yaptığımız takdirde kazanmamamız için bir neden yok. Şunu da unutmayalım ki 6 maç sonra kazanabildik ve tekrar 4.lüğe yükseldik olası bir yenilgi ve beraberlik durumumuzu çok büyük sıkıntıya sokacaktır. Bir sonraki hafta GS ile maça çıkacağız o maçında kolay olmayacağını düşünürsek Bursa'dan 3 puanla dönmek çok zor değil ama kesinlikle en çok ihtiyaçımız olan şey
|
[B]defansı sağlam tutarsak en az 1 puan çıkarırız diye düşünüyorum...3 puan harika olur..[/B]
|
[QUOTE=tavatir;904840]Bursa Fb'ye yenilirse çok sıkıntılı olacaktır. O nedenle çok önemli bir maç haline gelir. Antep'i yensek de iyi değiliz. Ama Bursa da çok iyi değil. Bence 1 puan işimize çok yarar.
Yalnız umarım eskiden olduğu gibi iki taraf arasında da centilmenlik ve karşılıklı iyi niyet hakim olur. Çünkü yıllardır Bursa ile iyi geçiniriz. Gidecek taraftarlarımız da dikkatli olmalılar.[/QUOTE] sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara |
her an her şey olabilir ama bu yıl içinde hiç deplasman galibiyetimiz olmadı inşallah siftahı yaparız
|
[QUOTE=sebobaba;904931]sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara[/QUOTE]
benim bildiğim tamamen taraftara kapalı olacak...çünkü bu cezayı bayanların seyrettiği maçta aldılar...tabi yanılıyorda olabilirim |
[QUOTE=SenSetik;904940]benim bildiğim tamamen taraftara kapalı olacak...çünkü bu cezayı bayanların seyrettiği maçta aldılar...tabi yanılıyorda olabilirim[/QUOTE]
Binaların tepesinden seyretmesi serbest diğer yerler kapalı hocam... :D |
[QUOTE=sebobaba;904931]sevgili yigido sanırım bursa sivas maçında cezalı tarafdar olarak kadın ve çocuklara[/QUOTE]
Ben Bursa cezasını çekti diye biliyordum. Acaba kadınların geldiği Konya maçında tekrar mı ceza aldılar? :) |
[QUOTE=tavatir;904943]Ben Bursa cezasını çekti diye biliyordum. Acaba kadınların geldiği Konya maçında tekrar mı ceza aldılar? :)[/QUOTE]
Aynen öyle oldu.Kadınların izlediği maçda küfürden ceza yediler diye duydum. |
sivasspor avrupa hedefi için atık deplasman maçlarından üç puan alması şart aksi sonuçlar işimizi zorlaştır
|
Kim ne derse desin takımda bi diriliş var, antep maçından öncede söylemişdim maç 90 dk. ilk andan son ana kadar mücadeleden vaz geçmeyeceksin, takımda antp maçında bunu gördü ders almışlardır diye güveniyorum öne geçince galip gelinmiyor, geriye düşüncede hemen yenilmiyor. onun için oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek bursayıda yenip gelecek YİĞİDO lar.
|
[B]Maçın seyircisiz olması ve Bursaspor'un inanılmaz kötü oyunu bana bu maçtan puan yada puanlar çıkartabileceğimiz izlenimi veriyor. Umarım kötü olan takımlara can suyu olma huyumuz tutmaz da deplasmanda da kazanmaya başlarız artık.[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;904847][B]diğer arkadaşların tam aksine ben bursadan puanla hatta puanlarla döneeğimize inanıyorum..bursa daumu gönderdikten sonra yardımcı hocasıyla devam ediyor ve artık tek hedefleri türkiye kupası...gs maçından aldıkları iyi skorla finale yakınlar bu yüzden akılları rövanş maçında..fener maçında da iyice yıpranıp gelecekler bu yüzden 3 puanla bile dönebiliriz diyorum..[/B][/QUOTE]
Her Bursa -Sivas müsabakasında olduğu gibi yine söylemimi yenileceğim benim için mağlubu olmayan müsabakadır bu...Lakin realis yorumlarımı yine yapacağım...Bursa bu gün Fb ye yenildi...Bu maçı alamazsa alt sıralara demir atacağının ilk ışığıdır.Bursasporun en büyük özelliği en kötü gününde bile içerideki maçlarını taraftarıyla almış olmasıdır..Yardımcı hoca deyip geçmeyelim Bursasporlu futbolcular ve taraftarlar bu yardımcı hoca için Daumu gönderip Abdullah Avcıyla Baliçle sözleşme yapmasına engel oldular...Yardımcı hoca sevilen bir kişi..Ben taraf olarak söylemiyorum lakin Bursasporun bu maçı içeride kaybedeceğini sanmıyorum..Faktörler şartlar durum bunu gösteriyor... |
[B]Bursaspor'da bize ters gelen Sestak ve ahlak yoksunu Volkan Şen varken işimiz zor, Sestak, Ankaragücü'ndeyken de Bursaspor'dayken de bize gol atan bir oyuncu Sestak, Türkiye'de en çok golü büyük ihtimal Sivasspor'a atmıştır.
Fener maçının 2. yarısında 2. golü yiyene kadar çok etkili oynayan Bursaspor vardı ancak 2. golü yiyince takım dağıldı, bize karşı çok agrasif ve saldırgan olacaklardır sakin oynayıp geride boşluk bırakmazsak puanla dönebiliriz, böyle bir ortamda beraberliğe çok sevinirim.[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;904982][B]Bursaspor'da bize ters gelen Sestak ve ahlak yoksunu Volkan Şen varken işimiz zor, Sestak, Ankaragücü'ndeyken de Bursaspor'dayken de bize gol atan bir oyuncu Sestak, Türkiye'de en çok golü büyük ihtimal Sivasspor'a atmıştır.
Fener maçının 2. yarısında 2. golü yiyene kadar çok etkili oynayan Bursaspor vardı ancak 2. golü yiyince takım dağıldı, bize karşı çok agrasif ve saldırgan olacaklardır sakin oynayıp geride boşluk bırakmazsak puanla dönebiliriz, böyle bir ortamda beraberliğe çok sevinirim.[/B][/QUOTE] Volkan Şen i en az sizin kadar sevmem...Bursasporda asla yerinin olmadığınıda her fırsatta dile getirdim...Lakin sizlerin Volkanı sevmemenizin genel sebebi sanırım bir Sivas-Bursa maçında yapmış olduğu el hareketidir ki bunu araştırdım kesinlikle ve kesinlikle eliyle yapmış olduğu bir kalp işaretinden ibarettir...Bunun dışında maçın içerisinde agresifliği kendi takımına sahip oluşu rakip takımla olumsuz veya agresif diyoloğonu sevmiyorsanız kendi takımınızdaki bu tarz oyuncularıda sevmemek gerekiyor...Ben Volkanın o tarz hareketlerini seviyorum en azından yeşil beyza forma altında yaptığı için...Sizide anlıyorum aynı hareketleri rakip futbolcu yaptığı zaman benimde buğzedişim geliyor...Ama bu futbolun güzel ve gerçek yanları...Tekrar ediyorum Volkanı en a sizinkadar sevmem ama bu forma altında takımına sahip çıkacak her hareketinide desteklerim :(Volkanla çok iyi görüşürüm futbol anlamında sevmediğimi yüzüne söylemişimdir..Lakin insan olarak inanın dört dörtlük bir çocucktur:) |
Bursa da civelli cezalı durumda bu bizim icin bir artı,erciyes macı gibi kapalı oynarsak puan cikaririz, maĝlup olursak lutfen volkan karaktersizine gol attirmadan olun bizim öyle bir hastalıĝımiz var ne yazık ki(
|
[QUOTE=migroArmis;904984]Volkan Şen i en az sizin kadar sevmem...Bursasporda asla yerinin olmadığınıda her fırsatta dile getirdim...Lakin sizlerin Volkanı sevmemenizin genel sebebi sanırım bir Sivas-Bursa maçında yapmış olduğu el hareketidir ki bunu araştırdım kesinlikle ve kesinlikle eliyle yapmış olduğu bir kalp işaretinden ibarettir...Bunun dışında maçın içerisinde agresifliği kendi takımına sahip oluşu rakip takımla olumsuz veya agresif diyoloğonu sevmiyorsanız kendi takımınızdaki bu tarz oyuncularıda sevmemek gerekiyor...Ben Volkanın o tarz hareketlerini seviyorum en azından yeşil beyza forma altında yaptığı için...Sizide anlıyorum aynı hareketleri rakip futbolcu yaptığı zaman benimde buğzedişim geliyor...Ama bu futbolun güzel ve gerçek yanları...Tekrar ediyorum Volkanı en a sizinkadar sevmem ama bu forma altında takımına sahip çıkacak her hareketinide desteklerim :(Volkanla çok iyi görüşürüm futbol anlamında sevmediğimi yüzüne söylemişimdir..Lakin insan olarak inanın dört dörtlük bir çocucktur:)[/QUOTE]
[B] Yok Hocam o el hareketiyle ilgili değil, 2011 - 2012 sezonunun 30. haftasında trabzonspor ile deplasmanda oynadığımız maçta Ş.refsiz Volkan, o zamanki sol bek oyuncumuz Kaan Timuçin Konuk'a 2 ayağıyla 4. hakemin gözü önünde tekme atmasına rağmen Sarı kart görmesidir ki maçın 82. dk sında da Volkan gol atarak takımına galibiyeti getirmişti. O pozisyon net olmasada yine fikir sahibi olmanızı sağlar ; [url=http://resimzade.com/Show.html?i=43836&token=47126][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43836&token=47126[/img][/url] Bu maçta 'ŞİKE'nin en babası olarak tarihe geçmiştir. Maçtan sonra genel olarak yazarların görüşü ise ; Serdar TATLI En kritik kırılma anı ise; Kaan, Volkan’a faul yaptı. Volkan da iki ayağının tabanı ile Kaan’ın kaburgalarına doğru sert biçimde vurdu. Volkan’ın yapmış olduğu bu şiddetli hareket sonrasında kırmızı kart görmesi gerekirdi. Selçuk DERELİ Kuddusi Müftüoğlu dünkü karşılaşmada Volkan Şen’in rakibine çift ayağı ile atmış olduğu tekmede onu oyundan ihraç edemedi. Bu pozisyon yardımcı hakem Ali Saygın Ögel’in gözünün önünde olmasına rağmen o da duyarsız kaldı. Ve sonrasında Volkan maçın galibiyet golünü atarak takımına üç puan getiren sayıyı kazandırdı. Maçın yardımcı hakemleri de çok kritik ofsayt hataları yaparak dikkat çektiler. Erman TOROĞLU Kuddisi Müftüoğlunu bu maça kim veriyorsa tebrik ederim. 7 tane takımın kaderiyle oynadı. Volkana kırmızı kart verse işin rengi değişecekti. [U]Volkan'a kırmızı kart vermeyen hakemin lisansını yırtarım. [/U] Bayram AYDIN Volkan, top yerine rakibine kasti tekme atıyor ama ucuz atlatıyor. Ömer ÜRÜNDÜL [U]Bu pozisyona kırmızı veremeyen hakeme bir daha maç verilmemeli![/U] Konuyu fazla değiştirmeden özetlemeye çalıştım Volkan Şen'e olan kinim ve nefretim hiç bitmeyecek, yaptığı bu ve benzeri hareketler nedeniyle de kariyeri dibe vurmak üzere ki daha beter olsun![/B] |
[QUOTE=migroArmis;904984]Volkan Şen i en az sizin kadar sevmem...Bursasporda asla yerinin olmadığınıda her fırsatta dile getirdim...Lakin sizlerin Volkanı sevmemenizin genel sebebi sanırım bir Sivas-Bursa maçında yapmış olduğu el hareketidir ki bunu araştırdım kesinlikle ve kesinlikle eliyle yapmış olduğu bir kalp işaretinden ibarettir...Bunun dışında maçın içerisinde agresifliği kendi takımına sahip oluşu rakip takımla olumsuz veya agresif diyoloğonu sevmiyorsanız kendi takımınızdaki bu tarz oyuncularıda sevmemek gerekiyor...Ben Volkanın o tarz hareketlerini seviyorum en azından yeşil beyza forma altında yaptığı için...Sizide anlıyorum aynı hareketleri rakip futbolcu yaptığı zaman benimde buğzedişim geliyor...Ama bu futbolun güzel ve gerçek yanları...Tekrar ediyorum Volkanı en a sizinkadar sevmem ama bu forma altında takımına sahip çıkacak her hareketinide desteklerim :(Volkanla çok iyi görüşürüm futbol anlamında sevmediğimi yüzüne söylemişimdir..Lakin insan olarak inanın dört dörtlük bir çocucktur:)[/QUOTE]
Volkan Trabzondayken bize karşı çok itici tavırları oldu.Bilmem hatırlar mısınız Trabzondaki bir maçda bizim Ziyaya yumruk attı ama Kuddusi Müftüoğlu o anda geçici bir körlük yaşadığı için görmemişti.Bursanın şampiyon olduğu sezondan sonra Volkan dikiş tutturamadı.Görüşürsen bi zahmet söyleyiver;bize karşı biraz sempatik olsun.;) |
[QUOTE=Ferhat06;905008]Volkan Trabzondayken bize karşı çok itici tavırları oldu.Bilmem hatırlar mısınız Trabzondaki bir maçda bizim Ziyaya yumruk attı ama Kuddusi Müftüoğlu o anda geçici bir körlük yaşadığı için görmemişti.Bursanın şampiyon olduğu sezondan sonra Volkan dikiş tutturamadı.Görüşürsen bi zahmet söyleyiver;bize karşı biraz sempatik olsun.;)[/QUOTE]
Besyocu kardeşim işi düzeltti ben yanlış isim verdim. |
gerçekçi olmak gerekirse oynadığımız bu futbol ve eldeki kadroyla 1 puan iyidir...
|
volkan şen türk futbolunu lekeleyen isimlerden biridir
|
[QUOTE=Besyo_cu;905007][B] Yok Hocam o el hareketiyle ilgili değil, 2011 - 2012 sezonunun 30. haftasında trabzonspor ile deplasmanda oynadığımız maçta Ş.refsiz Volkan, o zamanki sol bek oyuncumuz Kaan Timuçin Konuk'a 2 ayağıyla 4. hakemin gözü önünde tekme atmasına rağmen Sarı kart görmesidir ki maçın 82. dk sında da Volkan gol atarak takımına galibiyeti getirmişti.
O pozisyon net olmasada yine fikir sahibi olmanızı sağlar ; [url=http://resimzade.com/Show.html?i=43836&token=47126][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43836&token=47126[/img][/url] Bu maçta 'ŞİKE'nin en babası olarak tarihe geçmiştir. Maçtan sonra genel olarak yazarların görüşü ise ; Serdar TATLI En kritik kırılma anı ise; Kaan, Volkan’a faul yaptı. Volkan da iki ayağının tabanı ile Kaan’ın kaburgalarına doğru sert biçimde vurdu. Volkan’ın yapmış olduğu bu şiddetli hareket sonrasında kırmızı kart görmesi gerekirdi. Selçuk DERELİ Kuddusi Müftüoğlu dünkü karşılaşmada Volkan Şen’in rakibine çift ayağı ile atmış olduğu tekmede onu oyundan ihraç edemedi. Bu pozisyon yardımcı hakem Ali Saygın Ögel’in gözünün önünde olmasına rağmen o da duyarsız kaldı. Ve sonrasında Volkan maçın galibiyet golünü atarak takımına üç puan getiren sayıyı kazandırdı. Maçın yardımcı hakemleri de çok kritik ofsayt hataları yaparak dikkat çektiler. Erman TOROĞLU Kuddisi Müftüoğlunu bu maça kim veriyorsa tebrik ederim. 7 tane takımın kaderiyle oynadı. Volkana kırmızı kart verse işin rengi değişecekti. [U]Volkan'a kırmızı kart vermeyen hakemin lisansını yırtarım. [/U] Bayram AYDIN Volkan, top yerine rakibine kasti tekme atıyor ama ucuz atlatıyor. Ömer ÜRÜNDÜL [U]Bu pozisyona kırmızı veremeyen hakeme bir daha maç verilmemeli![/U] Konuyu fazla değiştirmeden özetlemeye çalıştım Volkan Şen'e olan kinim ve nefretim hiç bitmeyecek, yaptığı bu ve benzeri hareketler nedeniyle de kariyeri dibe vurmak üzere ki daha beter olsun![/B][/QUOTE] Sanırım o maçı pozisyonu anımsadım...Ben yanlış değerlendirmişim...Teşekkür ederim bilgi için....(O konuda sonuna kadarda haklısınız) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53. |