![]() |
Yeni Stadyum Kapasitesi 29 Bin Kişilik Oldu
Sivasspor @sivassporcom 32 dk.
Çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzde ki sezona yetişecek olan yeni stadımızın kapasitesi net ve kesin olarak 29.000 olacak. Sivasspor @sivassporcom 29 dk. Avrupa Kupalarına katılmamız halinde yeni stadımızın ne olursa olsun en geç 11. ayda teslim edileceği öğrenildi. Sivasspor @sivassporcom 22 dk. Yeni stadımızın adı şuanki stadımızın adı olan 4 Eylül olarak kalmaya devam edecek. Sivasspor @sivassporcom 21 dk. İlk olarak stat ihalesinde 25.000 olarak belirtilen kapasite Sivasspor Yönetiminin yoğun çabaları neticesinde 29.000 kişilik olacak. Sivasspor @sivassporcom 20 dk. 29.000 kapasiteli stadımızın kapasitesi ileriki yıllarda ihtiyaca göre arttırılabilir şekilde inşa edilmektedir. Sivasspor @sivassporcom 19 dk. Yeni Stadımız tam anlamıyla bir teknoloji harikası olarak planlandı ve o şekilde yapımı son hızla devam ediyor. Sivasspor @sivassporcom 18 dk. Yeni stadımız Alttan ve tribün ısıtması olacak. Stadyumun içi ile dışarı arasında 8-10 derecelik ısı farkı olacak. Sivasspor @sivassporcom 18 dk. Yeni Stadımız: Güneş panelleri sayesinde elektriğinin bir kısmını kendisi üretecek, Yağmur ve kar sularını kullanma suyu olarak depolayacak. Sivasspor @sivassporcom 17 dk. Yeni Stadımız: Türkiye’deki stadyumlarda basamak genişlikleri 80 sm ancak 4 Eylül'de 90 sm olacak ve yükseklik farklı kotlarda olacak. Sivasspor @sivassporcom 17 dk. Yeni Stadımız'da : Zeminde ve tribünde radyan ısıtma sistemi olacak, seyirciler üşümeyecek. Sivasspor @sivassporcom 16 dk. Yeni Stadımız'da : Eksi 20 derecede maç izlemeye gelen bir seyirci, o soğuğu hissetmeyecek. Sivasspor @sivassporcom 16 dk. Yeni Stadımızın yanına 4 bin kişilik spor salonu yapılacak. Yüzme havuzu, idare binası, antrenman sahaları, güreş eğitim merkezi de olacak. [B]Yeni Stadımızın tamamlanması ile alacağı görüntü ;[/B] [IMG]https://pbs.twimg.com/media/BlcS3q7CAAA9EZC.jpg:large[/IMG] [IMG]https://pbs.twimg.com/media/BlcTGC-CUAASbcv.jpg:large[/IMG] |
Cevap: YENİ STADYUM KAPASİTESİ 29 BİN KİŞİLİK OLDU
Site yöneticilerimiz bu haberi Twitter'da paylaşmış az önce gördüm.Konusu açılmadığından dolayı açıp haber etmek istedim.
|
[B][I]Her kes Stadyumun kapasitesine kafayı takmişti, hiç konforundan, Türkiyenin en moderen stadyumu olduğundan, bir teknoloji harikası olduğundan, stadyumun içi ile dışarı arasında 8-10 derecelik ısı farkı olacağindan, alttan ve tribün ısıtması olacağindan bahseden yok.
Kisin, donmadan, yazın yanmadan maç seyredeceğiz, emeği geçenlerden ALLAH razı olsun Başta Sivasımıza, taraftarımıza ve Sivasspor'a hayırlı olsun bu yeni stadyumda ALLAH nice şampıyonluklar, ve başarılar nasip etsin[/I][/B] |
hayirli ugurlu olsun bizim yeni yuvamiz olacak
|
süper bişey bu.
|
kaynak ney peki?
|
çok güzel bir haber de neden 30.000 değil de 29.000 :) Bu 30.000 kapasitede birilerini rahatsız eden bir şey var ama çözemedim...
|
yönetimin çabaları mı bırak Allah aşkına kımı kandırıyosunuz sız. Stad, yonetımın umrunda bıle degıl. Baskan nerdeyse 20 degıl de 25 bın yapılıyor dıye kufredecek adamlara. Neymıs anderlecht gelmıs stad dolmamıs. Bır klubun buyuklugunu stad ve onun ıhtısamı gozonune serer. Bunu unutmayın. Bu kapasıte neden arttı ben sıze soyleyım. Sıvastakı secımlerle bunun arasında bır bag goruyorum ben. Bılmem anlatabıldım mı ;) sonuc olarak hayırlı ugurlu olsun da salım kılıc yalanlıyor bu haberı. Abdullah abıye sordurttum yok oyle bısey demıs. Sanırım gızlı tutuyorlar. Maglum mersın malatya falan hortlamıstı sıvasa neden 33 de bıze 25 dıye. Sonra bızımkı de 25e cekılmıstı.
|
twitterden bende okudum bir nebze olsun sevindim 25 binden 29 bine çıkarılmasına vede ilerde kapasite artırılabilecekmiş ve türkiyedeki en modern stad sivasıma bu yeni stadımızda şampiyonluk yakışır
|
sivasımıza hayırlı olsun
|
Imkanlarin ve olanaklarin cogalmasi,Carlos gibi bir markanin Sivas´da olmasi bize cok seyler katacak ,ileriki yillarda.Sivas bu yeni yapilan stadyumla bir kabuk degistirecek,insanimiz sunulan hizmetlerin karsiliginda düsünce tarzlari degisecek,sahadaki futbolcu böyle bir modern stadyumda oynamaktan kendine olan güveni artacak.Istanbul´u artik hayal etmiyecek.Türk futbolu rayina oturacakda hakemlerimizide egitebilsek,Anadolu takimlarina cifte standartli davranmasalar hersey cok daha güzel olacakmis gibi geliyor bana.
|
kapasite zaten protokol, basın vs.. ile birlikte 26bine yakındı...birazda koltuklar sıkışık düzen yapılacak o kadar...inşaatın üstüne yeni bir kat çıkma falan yok...değişen fazla bir şey yok yani :)
|
29 a çıktığını zannetmiyorum ki çıktıysa bile buna yönetimin çabası demek çok gerçekçi olmaz. Başkan açık açık 25 bin bizim için yeterlidir dedi. Yani nerdeyse bize fazla demediği kalmamıştı. Durum böyle iken bunu yönetime bağlamak doğru olmaz.
Ayrıca stadın şuan Sivasspor Kulübü ile resmi bağı yok. O yüzden kapasitesini artırın deme yetkisi de yok. Olsada zaten demezler. Stad bitince kullanım hakkı Sivasspor a devredilecek. Yani 2 senedir bu kapasite meselesine çakıldık kaldık. Ama nedense özellikleri nedir. Şöyle şöyle olsun. Şu şu olmasını tartışmıyoruz. Nedense kimse staddan neden 24 saat cam yayını olmadığını dillendirmiyor. Stadyum dan düzgünce bilgi alamıyoruz. Nail beyde olmasa stada gidip haber yapan fotoğraf çekip yayınlayan basın yok. Ben artık kapasite konusunun kapandığını düşünüyorum. |
birde e-bilet saçmalığı kalkarsa tam süper olacak
|
bu arada ilk haberi facebooktaki [URL="https://www.facebook.com/stadyumlar"]Türkiye stadyumları ve stad projeleri[/URL] sayfası yapmıştır
|
Çok bir değişiklik olmamış zaten 25bin kapasite vardı 4bin arttırılmış.Keşke 33bin kişilik olsaydı da milli takımı,türkiye kupası finalini vb memleketimizde izleseydik.
|
[QUOTE=metee58;906716]Çok bir değişiklik olmamış zaten 25bin kapasite vardı 4bin arttırılmış.Keşke 33bin kişilik olsaydı da milli takımı,türkiye kupası finalini vb memleketimizde izleseydik.[/QUOTE]
Bu sene urfada kupa finali ve o stadin kapasiteside 29 bin ozaman niye orda oynuyorlar ? |
[QUOTE=SivasliMuhammed;906717]Bu sene urfada kupa finali ve o stadin kapasiteside 29 bin ozaman niye orda oynuyorlar ?[/QUOTE]
Kapasite ne kadar artarsa maç verme olasılıkları daha fazla diye düşünüyorum.Tabi tff bağlı yine 19 Mayıs Stadyumu 19bin 2 final maçı vermişler geçen yıllar. |
Cevap: Yeni Stadyum Kapasitesi 29 Bin Kişilik Oldu
[b]artık kapasite ve stadın ismi ne olacak sorunu bitti,biran evvel bitmesini bekliyoruz,sadece sivasa yapılmıyor bu stad ,birçok merkeze yapılıyor,elbetteki yeni yapılmış herşey güzeldir,emeği geçenlere çalışanlara,yaptıranlarada teşekkür ederim,ancak şunuda bilmekte fayda var ,kimse kimsenin babasının banka hesabındaki parayla stad yaptırmıyor,şehrin merkezindeki 4 eylül stadının yeri karşılığında yapılıyor,üstelik konyaya bursaya trabzona 4o-45 bin kişilik yapılıyor,sadece trabzona denizdoldurarak bizim stadın 1.5 katı kapasite ve maliyetinin 5 katı fazla paraya yapılıyor,biz kimseden üstün millet olmadığımızıda bilmeliyiz,kimseden aşşağı olmadığımızıda birilerinin bilmesi gerekir,bu stad projelendirilirken sanıyorum hiç bişehir insanı bizim kadar aşşağılanmadı ,o yolsuzluktan sebeble istifa eden bakan ,hiçbişehirde sizin kelleniz paçanız ,etiniz, kemiğiniz kanınız 5 trilyon etmez dememiştir sadece sivas böyle aşşağılanmıştır, heleki sadece trabzonda yapılan gençlik olimpiyatına ve erzurumda yapılan kış olimpiyatına bu stada harcanan paranın 5 katı para harcanmıştır bukadar uzatmanında ,büyütmeninde anlamı yok,tek temennim var bu stadın tüm hakları sivasspora devredilmelidir,stadın enerji ihtiyacının karşılanması için rüzgar enerjisiyle elektrik de üretilebilir ,sivassporun kıyamete kadar süperligde olması ,hersezon avrupa maçları oynaması dileğiyle tekrar hayırlı uğurlu olsun ,29 bin kişilik kapasite yeterlidir ,[/b]
|
şu koltukların rengi resimlerdeki gibi gri filan olmasın...KIRMIZI olsun.
|
[QUOTE=burak58as553;906613]Sivasspor @sivassporcom 32 dk.
Çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzde ki sezona yetişecek olan yeni stadımızın kapasitesi net ve kesin olarak 29.000 olacak. Sivasspor @sivassporcom 29 dk. Avrupa Kupalarına katılmamız halinde yeni stadımızın ne olursa olsun en geç 11. ayda teslim edileceği öğrenildi. Sivasspor @sivassporcom 22 dk. Yeni stadımızın adı şuanki stadımızın adı olan 4 Eylül olarak kalmaya devam edecek. Sivasspor @sivassporcom 21 dk. İlk olarak stat ihalesinde 25.000 olarak belirtilen kapasite Sivasspor Yönetiminin yoğun çabaları neticesinde 29.000 kişilik olacak. Sivasspor @sivassporcom 20 dk. 29.000 kapasiteli stadımızın kapasitesi ileriki yıllarda ihtiyaca göre arttırılabilir şekilde inşa edilmektedir. Sivasspor @sivassporcom 19 dk. Yeni Stadımız tam anlamıyla bir teknoloji harikası olarak planlandı ve o şekilde yapımı son hızla devam ediyor. Sivasspor @sivassporcom 18 dk. Yeni stadımız Alttan ve tribün ısıtması olacak. Stadyumun içi ile dışarı arasında 8-10 derecelik ısı farkı olacak. Sivasspor @sivassporcom 18 dk. Yeni Stadımız: Güneş panelleri sayesinde elektriğinin bir kısmını kendisi üretecek, Yağmur ve kar sularını kullanma suyu olarak depolayacak. Sivasspor @sivassporcom 17 dk. Yeni Stadımız: Türkiye’deki stadyumlarda basamak genişlikleri 80 sm ancak 4 Eylül'de 90 sm olacak ve yükseklik farklı kotlarda olacak. Sivasspor @sivassporcom 17 dk. Yeni Stadımız'da : Zeminde ve tribünde radyan ısıtma sistemi olacak, seyirciler üşümeyecek. Sivasspor @sivassporcom 16 dk. Yeni Stadımız'da : Eksi 20 derecede maç izlemeye gelen bir seyirci, o soğuğu hissetmeyecek. Sivasspor @sivassporcom 16 dk. Yeni Stadımızın yanına 4 bin kişilik spor salonu yapılacak. Yüzme havuzu, idare binası, antrenman sahaları, güreş eğitim merkezi de olacak. [B]Yeni Stadımızın tamamlanması ile alacağı görüntü ;[/B] [IMG]https://pbs.twimg.com/media/BlcS3q7CAAA9EZC.jpg:large[/IMG] [IMG]https://pbs.twimg.com/media/BlcTGC-CUAASbcv.jpg:large[/IMG][/QUOTE] Bu Güzel Haberleri Aldıktan Sonra Geriye Sadece Stadın Bitmesini Beklemek Kalıyor.İnşallah Sivas Halkı İçin Ve Sivasspor İçin Hayırlısı Olur... :):):) |
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=438771869600275&set=vb.270179983126132&type=2&theater[/url]
[B]Proje müdürü Hikmet Kahraman yaptığı açıklamada projede değişiklik yok kapasite 25.000 kişi dedi.[/B] |
En yetkilki agizdan bu haberi almis bulunuyoruz.Seyirci kapasitesine son nokta koyuldu.Kapasitenin ileride dahi artirilamiyacak olmasi bu haberi sevimsiz kilar cinsten.Oysa taraftara seyirci sayisinin artirilacagi haberi verilmisti....
|
[QUOTE=güneşyurdu;906729]şu koltukların rengi resimlerdeki gibi gri filan olmasın...KIRMIZI olsun.[/QUOTE]
gri olacağını sanmam renkleri henüz belli değil sanırım |
[QUOTE=B.DUMANLI;906766]En yetkilki agizdan bu haberi almis bulunuyoruz.Seyirci kapasitesine son nokta koyuldu.Kapasitenin ileride dahi artirilamiyacak olmasi bu haberi sevimsiz kilar cinsten.Oysa taraftara seyirci sayisinin artirilacagi haberi verilmisti....[/QUOTE]
Sivas spor il müdürü Salim KILIÇ acilen çıkıp açıklama yapmalı. Bunca zamandır taraftara neden yalan söylediler. Tepkileri dindirmek için mi? Spor il müdürünün sözüne itibar edemeyeceksek eyvah ki eyvah! |
memlekette her türlü yavşak, karaktersiz, üç kağıtçı, yalancı kol geziyor. ulan şerefsiz herifler önce 33 bin diyorsunuz, sonra 25 bine düşürüyorsunuz, biriniz çıkıyor 29 bin olabilir diyor, diğeri kapasite artırılabilir diyor. bir gün birisi çıkıyor 25 bin kilit, tek çivi çakılamaz diyor.
biz neyiz ulan? çocuk muyuz, köpek herifler, adam gibi biriniz çıkın açıklama yapın, altına da imzanızı atın ve neyin ne olduğunu bilelim, bitsin bu iş. beni/bizi böyle kafaya alan siyasetçinin, bürokratın, amirin memurun ............................................................................................... |
Arkadaşlar her söylenen söze niye inanıyorsunuz;STATYUM KAPASİTESİ 29.000 e çıkarılmış da olsa stattyumun proje müdürü kamera önünde bunu hiç kabul eder mi?Biraz daha sabır....İnşaatın başladığı günden beri sayısız resmini çekip olayı çok iyi inceleyen biri olarak diyorum ki içinizi ferah tutun....Çünkü ilerde statyumun kapasitesinin 35.000 e çıkabileceğinin en önemli göstergesi 5. katta bulunan kolonların uzantısı olan demirler...Nail Bey in son paylaştığı video vizyon 58 facebook sitesinde var..Buyrun bakın...Videoda son katta bulunan kolonların demirleri açıkça gözüküyor..İlerde büyüklerimiz(Mecnun Başkan,Milletvekillerimiz,Bakanımız)isterlerse 1 kat daha çıkıp kapasiteyi 36-37 binlere kadar rahatlıkla çıkarırlar...Geçenlerde bir arkadaş sitenin birinde paylaştığı bir bilgiye göre statyumda çalışan bir üst düzey gösrevliyle mesajlaşmışlar;görevli kişi çatının yüksekliğinin 45 m. leri bulacağını ilerde istenirse kapasitenin 36-37 binler rahatlıkla çıkarılabileceğini de söylemiş... İçinizi ferah tutun;Temmuz ayının sonunda kaba inşaat bittiğinde bütün bunları gözlerimizle göreceğiz..
|
arkadaşlar bi de şu var. Malatya mersin gibi illere 25 bin yapılacak Sivas'a 33 bin yapılcaktı. Sonra bu şehirler hartladılar. Biz büyükşehiriz bize 25 ise onlara nasıl 33 olur diye tepki gösterdiler. Daha sonra bizim kapsite de 25 e düşürüldü. Şimdi de ben diyorumki 29 bine çıkmış olabilir, ama gizli tutuluyor bence. Bu şehirlerin tepkisinden çekiniliyor. Ateş olmayan yerden duman tütmez, yoksa bu 29 bin işi nerden çıksınki. Bence bişeyler dönüyor ama dallandırılmak istenmiyor.
|
[QUOTE=sebasteia;906835]memlekette her türlü yavşak, karaktersiz, üç kağıtçı, yalancı kol geziyor. ulan şerefsiz herifler önce 33 bin diyorsunuz, sonra 25 bine düşürüyorsunuz, biriniz çıkıyor 29 bin olabilir diyor, diğeri kapasite artırılabilir diyor. bir gün birisi çıkıyor 25 bin kilit, tek çivi çakılamaz diyor.
biz neyiz ulan? çocuk muyuz, köpek herifler, adam gibi biriniz çıkın açıklama yapın, altına da imzanızı atın ve neyin ne olduğunu bilelim, bitsin bu iş. beni/bizi böyle kafaya alan siyasetçinin, bürokratın, amirin memurun ...............................................................................................[/QUOTE] bir yandan 4eylül stadında küfüre karşı kampanya yapacaksınız,öbür yandanda küfürbaz haydoların yorumlarını yayınlayacaksınız,bu ne tezattır bu nasıl bir yorumdur,bu nasıl bir seviyezisliktir.ALLAH aşkına onbeşbin kişilik bir stadı beş liralık biletle dolduramayanlar ağzında ve klavyesinde salya akıtacağına,kenetlenmeyi ve şükretmeyi öğrensinler. |
Valla ben memleketimin yöneticilerini tanıyorsam ki tanıyorum, bu stad 25.000 liktir ve bundan sonra çivi bile çakılmaz. Ayrıca proje müdürünü kaale almayacaksak kimi alacağız. Adam inşaat firmasının elemanı, ne takar devletin diğer stadlarını, tepki gelmesini. Neyse doğrusu söyler geçer.
|
Bakın 29.000 e çıkarıldığını ilk söyleyen facebook taki sayfa bile kapasiteyi 26.700 yapmış. Siz hala ümitli olun!
[url]https://www.facebook.com/stadyumlar?fref=ts[/url] |
akşam stadın 25000 bin kişilik olduğunu birinci ağızdan vizyon tvde açıklandı ileride kapatisenin yükselmeside imkansızmış
|
YENI STAD YAPILINCA BIR VEYA IKI ISIM YAPMIS FUTBOLCU BÖYLEDE OYNAMAYA DEVAM EDERSEK SÜPER BIR ATMOSFER OLACAKTIR.
|
Ya bırakın artık şu stad kapasite meselesini.
O stadyumun 20 bin seyirciyiyi görürse yatıp kalkıp dua edin. Zaten onumuzdekı 10 yıl içindede herhangibir organizasyon yok. |
[QUOTE=nostalgiaplatz;907035]Ya bırakın artık şu stad kapasite meselesini.
O stadyumun 20 bin seyirciyiyi görürse yatıp kalkıp dua edin. [COLOR="DarkRed"]Zaten onumuzdekı 10 yıl içindede herhangibir organizasyon yok[/COLOR].[/QUOTE] Bu nasil bir Mantik anlamak göc. Yani 15 yil sonra organisazyon olursa yeni Stad`mi yaptiracagiz ??? |
[QUOTE=4eylül;906963]akşam stadın 25000 bin kişilik olduğunu birinci ağızdan vizyon tvde açıklandı ileride kapatisenin yükselmeside imkansızmış[/QUOTE]
kızdığımız mevzuu da bu ya. Salim KILIÇ her çıktığında söyledi kapasite ileride artırılacak şekilde yapılıyor diye. Sivas halkının gözünün içine baka baka yalan söyledi adam, tepkileri azaltmak için. Bazıları da hala kalkmış bırakın bu kapasite mevzularını diyor. Böyle zihniyete Salim KILIÇ az bile! |
Ülkemizde yalan yalan söylemek o kadar kolay ki. Üstelik yalan söyleyenlerin yerine bu yalanın hesabını sormak isteyenler eleştiriliyor :) gerçekten çok garip bir durum. Böyle bir şey Avrupa'da olsa o yalanı söyleyenlerin halini düşünemiyorum!
Ben artık halkımızdan ümidi kestim, ama kişinin biraz kendisine saygısı olmalı. Yani halk hesap sormuyor diye bu kadar yalan söylenir mi? Bakanı, milletvekili, müdürü... gerisini saymak istemiyorum :D |
26.700 Localar ile beraber kimse kimseyi kandirmasin stad proje muduru soyledi vizyon 58 de millet yanlis bilgiler vererek umutlandirmanin bir anlami yok?
|
Yine herzamanki gibi SİVAS hor görüldü , itildi bi kenara , merkez nüfusu bizden düşük ve küçuk olan trabzona 45 bin kisilik stad yapılıyor hemde beyfendiler denizi doldurarak yapıyor , şantiyelerinde 300-400 isci calısıyor bizim masum SİVAS halkımızda ne yapsın 25 bin kisilik stada terkediliyor Sivasın gelişememesinin sebebi İş adamlarıdır , millet vekilleridir , sanayi odalarıdir ,
|
Trabzonu bosverdik cunku onlarin stadi cogu zaman dolu, dogru soglemek lazim bende hamsi taraftarini sevmem ama bunlar birbirlerine bagli ve sehirlerine destek cikiyorlar.
Malesef bizim Sivasli isadamlari Istanbulda hem para basiyor sonra destek yemegi organize yapiliyor ve orda bakan oldu icin gelip yalaka gibi destek sozu veriyorlar sonra da kayiplara karisiyorlar ve 1 kurusluk destek olmuyorlar. Nasil bir zihniyet gercekten anlamasi guc :mad: Tuhaf olan Malatya, Mersin, Samsun gibi sehirlere bu kadar buyuk stad yapilmasi. Adamlar Super Lig'de bile oynamiyorlar. Birde sunu unutmayin arkadaslar. Farzet ki Turkiye Avrupa veya Dunya futbol kupasini organize etmek icin hak kazandi ve farzet ki Sivasin stadi 35.000 kisilik olsa bile ozaman gine bize mac vermezler !!! Bir zamanlar reklam gormustum ve yanlis hatirlamiyorsam Turkiye'de Avrupa kupasi icin futbol sehirleri soyleydi: Istanbul, Bursa, Izmir, Eskisehir, Trabzon, Konya ve Kayseri. Yani Sivas yok sayiliyor malesef. :mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:22. |