![]() |
Aydın Bursa ile anlaştı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44141&token=27155[/img][/url]
Bursaspor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayı Mesut Mestan, Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile 4 yıllık ön protokol imzaladı. Mestan, sezon sonu Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek Aydın Karabulut'u transfer görüşmesinde bulunmak üzere menajeri Erdem Karagöl ile Bursa'ya davet etti. Mestan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede taraflar her konuda prensipte anlaşma sağladıktan sonra Aydın Karabulut 4 yıllık ön protokole imza attı. Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Mestan, yaptığı açıklamada, olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde Aydın Karabulut'un 4 yıl süreyle yeşil-beyazlı formayı giyeceğini kaydetti. Aydın Karabulut'un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getiren Mestan, "İnşallah genel kuruldan bizler de alnımızın akıyla çıkacağız ve Aydın Karabulut, Bursaspor formasıyla performansının çok daha üzerine çıkarak çok daha fazlasıyla adından söz ettirecektir. Daha önce de Aydın'ın Bursaspor'a transferi gündeme gelmişti fakat olmamıştı. İnşallah bu kez transfer gerçekleşecek" dedi. Deneyimli oyuncu da Mesut Mestan'ın başkan seçilmesi halinde yeşil-beyazlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Geçmişte Bursaspor formasını giyememek tamamen benim dışımda gelişen bir olaydı. Bunu daha önce de açıklamıştım. Şimdi inşallah her iki taraf için de hayırlısı olur. Bu transferi çok istemesinden dolayı Sayın Mesut Mestan'a çok teşekkür ederim. Yeşil-beyazlı forma altında büyük hedefler için mücadele edeceğim" diye konuştu. Mestan'ın olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde Aydın Karabulut'un resmi sözleşmeyi imzalayacağı, bu süreye kadar ön protokolün geçerli olduğu bildirildi. [B]AA[/B] |
Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
izinli diyorlardı neden izinli olduğu belli oldu 4.lik maçına çıkacağız bu adam imza peşinde defolsun gitsin.
|
hemen yasin öztekin alınsın yerine ondan daha iyi
|
kimse gidenin arkasından ah vah etmesin. Sivasspor taraftarının küçük bir protestosunda taraftara tepki aydın Bursa'da bir kaç maç kötü oynasın o zaman taraftar tepkisi görsün. Herkesin kendi bileceği iş sözleşmesi bittiyse istediği takımla imzalar ama Sivasspor'a bir şey olmaz daha iyisini getiririz olan aydına olur lig başlasın göreceksiniz yedek oturacak ayrıldığım için pişmanım diyecek
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;909248]hemen yasin öztekin alınsın yerine ondan daha iyi[/QUOTE]
Yasin Öztekin çok beğendiğim bir oyuncu alınırsa bize çok fayda sağlar. Ancak Erciyes'in en iyi oyuncularından biri bırakırlar mı orasını bilemem |
[B]Umarım asparagas bir haberdir kimsenin yeri dolmayacak diye bir durumun olmayacaktır muhakkak lakin Aydın gibi bir oyuncuya önümüzdeki sezon çok ama çok ihtiyacımız olacakdır. Dediğim gibi inşallah Asparagas bir haberdir ve Aydın takımımızda kalır...[/B]
|
Aslında bir noktada hayırlısı oldu diyebiliriz. Zira böylece Aatıf'ı sol kanata çekip (tabi eğer o da gitmezse) ortaya yeni parlak bir transfer yapabiliriz. Durumlar netleşince öğreniriz.
|
Beş adamın arasına bodoslama dalıp top kaybedeceksin, her seferinde tehlikeli atak olarak geri dönecek ve eleştirilmeyeceksin. Bu taraftarın eleştirileri sayesinde futbolun düzeldi bencillikten vazgeçip takım oyunu oynamaya başladın. Eğer ligin son maçı öncesi transfer için gitmişse bedava bile oynasa takımda tutulmasın. Bize Cicinho gibi Burhan gibi oyuncular lazım.
|
[B] Sivassporla uefaya gitmek varken bursayi secmesi para nedenidir buyuk olasilikla
eger gidiyorsa başarilar demekten başka yapicagimiz birsey yok.[/B] |
[url]http://m.bursadabugun.com/haber/mesut-mestan-aydin-karabulut-ile-anlasti-413525.html[/url]
Sayfadaki resim herseyi net gösteriyor, Aydin Avrupa ligini reddedip büyük olasilikla para icin bursaya gitti. Göründüğü gibi ön protokol imzalanmış bile... Sivasli olupda takimi başarılı olduğu halde birakmak hiçbir yigidoya yakismiyor.. yinede başarılar. . |
Gitmek isteyene güle güle ama, sivasspordaki ortamı bulacağını hiç sanmıyorum. Hele hele Bursa'da!...
|
Sivas a daha çok Aydın lar gelir gider ama gidenlerin hepside gittikten sonra pişman olur, bunun örnekleri her sezon ortaya çıkıyor. İlk geldiğinde Bjk idi ne oldu fos Sivasa geldi yükseldi, gittiği yerde yine fos olmaması dileği ile vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürler.
|
[QUOTE=cügo58;909256][url]http://m.bursadabugun.com/haber/mesut-mestan-aydin-karabulut-ile-anlasti-413525.html[/url]
Sayfadaki resim herseyi net gösteriyor, Aydin Avrupa ligini reddedip büyük olasilikla para icin bursaya gitti. Göründüğü gibi ön protokol imzalanmış bile... Sivasli olupda takimi başarılı olduğu halde birakmak hiçbir yigidoya yakismiyor.. yinede başarılar. .[/QUOTE] Ne yigidosu eger.haber dogruysa bizim icin bu kadar onemli mac oncesi transferle ugrasiyosa degil yigido adam bile diyemeyiz...yigido merttir yigittir.oyle sivasli olmayla yigido olunmaz yigido insan satmaz adam gibi adamdir ....delikanli adam sezon biter yonetimle onusur ha.olmadimi bana musade der adam gibi ceker gider boyle zamanlamada olmaz bu is eger yaptiysa bu zaman insallh olurda cekip getsin oyle adamdan hayir gelmez....Cicinhoda atifta ....sivasda dogmadilar ama adam gibi adamlar attilar imzayi oturdular ha gitselerde bisi yapamayiz ama en azindan yigit gibi gorusup anlastilar...daha cok yazacak sey varda neyse yuruuuuuuuu anca gidersinn |
Geleceğile kararını vermiş. Bize sadece hayırlı olsun demek düşer.
İyi yada kötü, Sivasspor için formayı terletti. Kendisine teşekkür ediyor ve Bursaspor'da başarılar dilerim. |
hic sasirtmadi.sezon boyunca bencillikleri takima zarar verdi.sezon sonu yklastikca performansini artirdi.son akhisar macinda kart gormek icin herseyi yapti.takimi degil kendini düsndu. sebebi varmis demekki! yonetimn hatasini gozardi edemeyiz.yine yavas davrandi.oyuncu almayi basaramdigi gibi oyuncu satmayida beceremiyr
|
[QUOTE=AmiRaLL;909260]Ne yigidosu eger.haber dogruysa bizim icin bu kadar onemli mac oncesi transferle ugrasiyosa degil yigido adam bile diyemeyiz...yigido merttir yigittir.oyle sivasli olmayla yigido olunmaz yigido insan satmaz adam gibi adamdir ....delikanli adam sezon biter yonetimle onusur ha.olmadimi bana musade der adam gibi ceker gider boyle zamanlamada olmaz bu is eger yaptiysa bu zaman insallh olurda cekip getsin oyle adamdan hayir gelmez....Cicinhoda atifta ....sivasda dogmadilar ama adam gibi adamlar attilar imzayi oturdular ha gitselerde bisi yapamayiz ama en azindan yigit gibi gorusup anlastilar...daha cok yazacak sey varda neyse yuruuuuuuuu anca gidersinn[/QUOTE]
Noktasina kadar katiliyorum gardaş... Hele izinli oldugunu okudugumda şüphelenmisdim meger adam onum icin izinli.. Ehh şimdi bu aydini haftasonu sahada hicbir yigido görmek istemez Insallahda oynamaz çünkü maçımiz çok önemli cunku 11tane Avrupa icin savaşan YIGIDO görmek istiyoruz Karabük karsisinda !!!! |
atıf kadar olamadılar. atıf gerçekten karakterli bi insanmış. atıfın aydın gibilere örnek olması lazım.. Bizdeki yabancılar yerlilerden çok çok karakterli.
|
avrupa kupalarında mücadele etmek yerine ligde hedefi olmayan bir takıma transfer olması kendisi adına vahim bir durum. tabi yine kendi bileceği iş. bizde parlayıp giden oyunculardan şimdiye kadar üstüne koyabilen görmedim. bunu da gözardı etmemesi gerekirdi her şey para değil sonuçta. ama olayın en çirkin tarafı henüz lig bitmeden böyle bir çaba içersine girmesi oldu rengini belli etti.
|
Avrupa Ligine playofftan katilmak icin önümüzde son kritik macimiz var, bizim oyuncumuz antreman yerine bursada ön sözlesme imzaliyor. Yakismadi Aydin, hic yakismadi.
Teknik heyetten beklentim, Aydinin kadro disi kalmasidir. Illa takimdan ayrilmak istiyorsada haftaya kadar beklemesi gerekirdi... |
Aydın ın yolu açık olsun adam en doğrusunu yapmış. geçen yine Akhisar maçında stad da yine bir topluluk etmediği hakaret kalmadı adam en iyisini yapmış bizim taraftar hem gider iki takım tutar hemde futbolculara küfreder en iyisini yapmış ama çok üzüldüm.... yazık oldu..
|
inşallah mesut mestan başkan seçilemez ve sende attığın imzayla ortada kalırsın aydın :)
|
[B]Bunda en büyük hata yönetimde, Bu sezon devre arası Aydın'la masaya oturup sözleşme imzalanmalıydı, sözleşme uzatmayı kabul etmiyorsa da kadro dışı bırakılması gerekiyordu.
Sivasspor kimsenin babasının çiftliği olmaması gerek, burası rehabilitasyon veya sorunlu oyuncuları adam etme yeri değil, Sivasspor öyle bir yer haline geldi ki, isteyen elini kolunu sallayarak takımdan ayrılıyor, dur gitme, nereye gidiyorsun falan diyen yok. Takımda ne disiplin var nede bu disiplini sağlayacak bir yönetici... Bu fotoğraf beni çok üzdü, 3 gün sonra lig 4. lüğü için sezonun en önemli maçına çıkacağız, Karabükspor'dan puan alırsak ligi 4. sırada bitireceğiz ve sezonu 25 gün daha geç açacağız, daha az eleme oynayacağız ve Federasyon'dan ligi 4. bitirdiğimiz için çok daha fazla para kazanacağız. Biz bunların hesabını yaparken Aydın, Bursaspor başkan adayının yanında seçim propagandasına katılmış adeta takıma İHANET etmiştir. 2009 yılında Beşiktaş, Bursa'dan Yusuf'u almak için Aydın'la takas yapacaktı ancak Aydın Bursaspor forması giymem kadro dışı kalmayı tercih ederim demişti, İşte böyle 5 yıl sonra adama kendi sözünü yedirirler... Aydın Bursaspor'da kesinlikle faydalı olamayacak, formasını giydiği nerdeyse tüm takımlarda olduğu gibi Bursaspor'da da kadro dışı kalacak... Düşük bir ihtimal ama Mestan eğer başkan olmazsa da ne olursa olsun Aydın ile yolları ayırmalıyız, böyle bir zamanda para için daha başkan olmamış birisinin yanında olan futbolcudan Sivasspor'a hayır gelmez. [/B] |
sivasspordan ayrılan futbolcuların durumu ortada iken bursa istanbula yakın gece hayatına katılmak istiyor olabilir
|
arkadaş kerameti kendisinde sanıyor ama keramet sivasspor'da be aydın efendi!
burada aslan olan nice koçyiğitler sivas'tan ayrılıp sefilleri oynamaya başladı. güle güle git. bir daha buraya dönüşün olmasın. |
Karabük macinda zaten sari kart cezalisi eger böyle bi haber dogruysa en azindan takim arkadaslarinin bütün sezon harcagida emege ihanet etmistir aydin.Daha öncede demistim yönetim keske elini biraz cabuk tutsaydi ama lafini geri aliyorum iyiki kalmiyosun aydin herkes gercek yüzünü gördü para icin sattin sen bizi yaziklar olsun bidaha sivas ve sivassporla anilmasin bu sahsiyet.
|
Gidene eyvallah. Dünyadaki tek sol kanatta Aydın değil elbette sol kanada birileri bulunur. Kendi bilir . Bence bu tiplerin hayali İstanbula yakın olmak gece hayatı
|
sadece yazık diyorum yerli futbolcular neden hep bunu yapıyor anlamıyorum sonu erman gibi olacak onunda görürsünüz
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44143&token=24205[/img][/url]
[B]Aydın Sivasspora geldiğinde fazla sevinmediğim için gitmesinede fazla üzülmedim. Ekmeğini futboldan kazanan bir futbolcunun daha lig bitmeden başkan adayı ile ön sözleşme imzalaması birde utanmadan poz vermesi hiç hoş olmamıştır.[/B] |
Bu kadar mı yıldın bizlerden aydın be para herşey demekmi ? takımın avrupaya gidiyor belkide seneye şampiyonluğa oynayacak ama sen parayı seçtin birde Sivaslı olacaksın aydın..Ayrıca Bursa taraftarı Sivas taraftarına benzemeez en ufak yanlışında küfürlerin en büyüğünü yersin ve sonun;
-Erman,eneramo,bilica veya sezer badur'a dönecek büyük ihtimalle,Yaptığın yanlıştı ama diyecek bir şey yok Allah yolunu bahtını açık etsin bari ''58'' numara giyde gururumuz ol |
Bu sene Aydına bu kadar büyük şanslar verecek başka bir kulüp yoktu ama bizde onun ne yapacağından emin olamadığımızdan sadece 1 yıllık sözleşme yapmıştık. Aydının çok berbatoynadığı maçlardan sonra bile Carlos ona tekrar tekrar şans verdi O ise para ve daha modern bir şehir hayatı için Bursayı seçti. Diyecek bişey yok ama kesinlikle bizim için hayati bir maç olan Karabük maçında oynatılmamalı. Bu takım için hedefleri olan oyuncular (hakan veya mehdi) daha çok emek verir bu takıma
|
[QUOTE=atabey58;909268]Aydın ın yolu açık olsun adam en doğrusunu yapmış. geçen yine Akhisar maçında stad da yine bir topluluk etmediği hakaret kalmadı adam en iyisini yapmış bizim taraftar hem gider iki takım tutar hemde futbolculara küfreder en iyisini yapmış ama çok üzüldüm.... yazık oldu..[/QUOTE]
Ne küfürü kardeş kimse kesinlkle sövmedi bizde staddaydık oyundan çıkarken aydın aydın diye bağırmadımı tribünler maça gelenler söylesin |
uefa kupasında bile oynamayı reddettiğine göre bize hiç değer vermemiş demektir! ayrıca bizim pinti yönetim uyuyadursun..
|
bir oyuncudan da para kazansak şaşıracağım.
|
Akhisar maçında alakasız bir yerde oyuncunun formasını çekerek bilerek sarı kart gördü.dirsek atmasıyla rakip kırmızı gördü,bu olay unutulup gitti.Son hafta imza atmak için ekmek yediği kulübü yalnız bırakan adamdan hayır gelmez.
Bursaspor'un sonu Göztepe'ye dönecek.Adım gibi eminim yıllık 1.6 milyon euro değil 1 milyon euro verilmez Aydın'a.Aydın parayı tercih etti ama 30 yaşına gelmeden 2.lige tekrar düşer merak etmesin. Çok daha iyileri gelecek merak etmeyin.Bu sene efsane kadro kuracağız. |
Sivasspor adam etti kendini birşey sandı. takım uefa için canını dişine takmış çalışırken aydın utanmadan poz verip imza atıyor. yazıklar olsun böyle oyunculara. sivas 4. olsun lig bitsin nereye istersen defol git. bu zamanda takımını satma. EKMEK VERENİNİ SATANDAN HAYIR GELMEZ
|
Takımımızın buralara gelmesinde katkısı olan oyunculardan birisi emeklerinden dolayı teşekkür ederiz ancak lig bitmeden oyunlar çevirmesi hoş olmamış yinede takımımız ve kendisi için hayırlı olur İNŞALLAH...
|
[B][I]çok sevdiğim bir abim var ve hep şunu söyler...bu takıma SİVASLI futbolcu almayacaksın arkadaş!!! hep kızardım bu yüzden ona ama galiba haklıymış...çünkü elden gelen kazık bir şekilde hazmediliyor da hemşeri olunca başka bir zoruna gidiyor insanın :([/I][/B]
|
Sivassporun gözü Aydın! demek en doğrusu.
Bu dakika ititbariyle tesislere alınmamalıdır. Sezon bitmeden imza şov yapan Sivaslı ! olduğu söylenen ama alakası olmayan bu insanın acilen Sivastan gönderilmelidir. Yarın portestonun babasını görünce bakalım nerlere kendini yamamaya çalışacak. Bizi satanı biz satmayız ama defederiz. Defol Aydın efendi. Hizmetlerin için karşılığını parasal olarak aldın teşekkürde ederiz ama Avrupada koşan bir takımı yarı yolda bırakmak senin karakterini ortaya çıkardı. Senin son parlamanın özünde Aatıf ve Ziya vardır. Nah bulursun Bursa'da Aatıf ve Ziya ikilisini. Haberin başlığı "Aydın Bursalı oldu" olsaydı tek kelime yazacaktım. Zaten Bursalı tipi vardı diyecektim. |
Kimse kusura bakmasinda bizim yònetimimiz M.. !!
Bu kacinci kez, oyuncular ellerini kollarini salliyarak gidiyorlar.. Sen sözlesmelerini zamaninda yenilemezsen kacar giderler... Hep bedavaya oyuncu gonderiyoruz. Aydin dan rahatcana en az €3 milyon gelir elde edebilirdik... |
Değerli Arkadaşlar
Haber doğru veya yanlış, transfer gerçekleşir veya gerçekleşmez ama ben Aydın'ın Sivasspor'da kalmasına taraftar değilim. Zira Aydın, son birkaç hafta hariç sezon boyunca takıma yararı olmayan, top kayıplarıyla takımı sık sık sıkıntıya sokan bir oyuncuydu. İsterse 4-5 haftalık bir performans gösterecek diye böyle bir oyuncunun takımda tutulması yanlış olur. Avrupa Liginde oynamaya aday bir takım için Aydın'dan daha kaliteli ve istekli savaşacak oyunculara ihtiyacımız var. Ben bu durumun Sivasspor için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Haydi (daha) hayırlısı diyelim... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |