![]() |
Beşiktaş'ı bana bırakın
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44652&token=60281[/IMG]
Geçen sezon Sivasspor formasıyla 22 mücadelede attığı 9 golle sezonun dikkat çeken ismi olan Utaka, Beşiktaş karşısında patlama yapmaya hazırlanıyor. Nijeryalı forvet, “Sakatlığım geçti, gol atmanın vakti geldi. Bu maçta gollerimi sıralamak istiyorum” dedi. Sivasspor formasıyla sezona damga vurmayı hedefleyen Nijeryalı forvet John Utaka, Beşiktaş maçına odaklandı. Geçen sezonun ikinci devresinde attığı gollerle dikkatleri çeken ancak bu sezon sadece 1 kez gol sevinci yaşayan Yiğidolar’ın hücum silahı, 4 maçlık suskunluğunu Beşiktaş karşısında bozmak istiyor. “Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Mutlaka kazanmak için oynayacağız” diyen tecrübeli forvet, “Yeniden gol atmanın zamanı geldi. Gollerimle galibiyete katkı sağlamak istiyorum. Futbol 11 kişi oynanıyor. Neticede bir tenis maçı oynamıyoruz. Herkesin zaman zaman iyi ve kötü dönemleri oluyor. Önemli olan takım olarak iyi çalışıp, iyi oynayıp galibiyetler alabilmek. Sadece benim gol atmam çok önemli değil” sözlerini sarfetti. Beşiktaş maçında Chrisantus ile oynamanın kendisine avantaj sağlayacağını belirten Utaka, “Sakatlığım tam olarak geçti. Şimdi bu zorlu maçı da kazanıp gücümüzü herkese göstermek istiyoruz” ifadesini kullandı. |
Cevap: Beşiktaş'ı bana bırakın
[B]Utakacim sana herzaman sonuna kadar güveniyorum ama sakin GS'ye karsi gibi Topu vurma ( YANI KIZ GIBI VURMA :D)
Utaka + Christanus = CIFT FORFET!!!!!!!! [/B] |
Aha bıraktık, etide gemuğude senin olsun..
|
Bu adam hangi maçtan önce gol atıcam dediyse hepsinde attı. Beşiktaş maçını da boş geçmeyecektir muhtemelen, Galatasaray maçında gününde değildi sadece yoksa attığı golleri biliyoruz.
|
ulen bu adam da futbolcuyum diye geçiniyor ya. bir maç oynar 5 maç sakat senden ne zaman faydalanacağız biz bilmiyorum....
|
hadi bakalım sana fırsat bakalım bana bırak demesi kolay göster kendini
|
Utaka forvet yerine sol açık oynayınca daha faydalı oluyor.
|
ben bırakıyım da beşiktaş seni bırakır mı bilmiyorum:D:D
asıl onlar bıraksın seni ki gol atasın rahat rahat |
At iki gol de maçtan sonra bu başlık bayram olsun be... Arkandayız :)
|
Bize laf degil icraat lazim goster icraatini.
|
ULa Garaoğlan pek umamıyom emme İnşallah beni utandırırsın ...
|
[B][I]Patladığını bir görebilsek, sanırım o sene biz de şampiyon oluruz...[/I][/B]
|
[b]ben utakadan değilde batuhandan patlama bekliyorum:mad:,r.carlos batuhana 1 devrede olsa mutlaka şans vermeli ,cruntus,utaka,batuhan ahmet aras bjk yi duman eder duman :mad:defans , kaleci ve hakem hata yapmazsa ,bjk yi çok rahaT yeneceğimize inanıyorum,rakip herangi anadolu takımı olsa korkardım, çünkü onlar kapalı oynuyor ,bjk bize açık oynayacaktır buda işimize gelir, utakadanda mutlaka goller bekliyorum [/b]
|
İnternetten biletimi aldım,uzun uğraşlar neticesinde.Misafir A Blokdan 20 civarında bilet satılmış gözüküyor inşallah sayı artar.
|
[QUOTE=Ferhat06;921651]İnternetten biletimi aldım,uzun uğraşlar neticesinde.Misafir A Blokdan 20 civarında bilet satılmış gözüküyor inşallah sayı artar.[/QUOTE]
[B]Bende az bir uğraşla sanin yanından biletimi aldım abi, maç günü stada ya beraber gideriz yada tribünde görüşürüz. [/B] |
[QUOTE=Salim58;921661][B].............................tribünde görüşürüz.
[/B][/QUOTE] [B]:) İnşallah demek lazım :)[/B] |
İnşallah sendeyiz utaka hadi baaalımm:)
|
[B]Aatıf'ın sakatlığının tam iyileşmemesi ile gün Utaka'nın günü olması lazım. Forvet hattında iyi işler yapan Aatıf'ın yokluğunu hissettirmeyen hem kazandırır hem de kazanır.[/B]
|
[QUOTE=aozdemir;921487]Utaka forvet yerine sol açık oynayınca daha faydalı oluyor.[/QUOTE]
çok doğru tespit bence de öyle zaten fransada da açık oynuyordu.mevkii orası yani.atıf oynamazsa crisantus forvtete çekilip utaka sol açık oynayabilir.bu da takım için faydalı olacaktır. |
garoglan hic sivas kebabi yemedinmi dizinde derman yok topa füzegibi vursana kaleciyle beraber gool olsun ???????????????
|
Erman Toroğlu : Demba Ba topu eliyle alıyor, al topu eve götür bari. 6. hakemi niye koyuyorlar ? Tuvalet kağıdı Tuvalette lazım olur, Çizgi hakemi bunu göremiyorsan göz muayenesine git.:confused:
|
Gool atma bir sanattir bizde usta sanatkar yok karlos zoruyla gool atiyoruz yoksa besiktasi yenmistik???????????
|
[B]hele kekoya bak hele... Besiktas'i bana birakinmis. Milyon ₺ para kazaniyorsaniz oynayacaksiniz arkadas, isiniz buysa duzgun yapacaksiniz. Net![/B]
|
valla seyrettik senide gardaş sahada nerdeyse yere yatıp uyuyacaktın
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:27. |