![]() |
Kadir Bekmezci'den Sitem
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44653&token=18180[/IMG]
[B]Sivasspor’un orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, Teknik Direktör Roberto Carlos’a sitem ederek “Oynadığım maçlarda 30 – 40 dakika önce çıkmak hiç alışık olmadığım bir durum, bundan memnun değilim” dedi.[/B] Kadir Bekmezci’den Roberto Carlos’a sitem. Sivassporlu Kadir Bekmezci son haftalarda ilk yarı sona ermeden Roberto Carlos tarafından oyundan çıkarılmasına sitem ederek, “Oynadığım maçlarda 30-40 dakika önce çıkmak hiç alışık olmadığım durum. Tabi ki ben bundan dolayı çok üzgünüm. Sonuçta bu hocanın taktiksel tercihi. Tabi ki ben bundan memnun değilim” dedi. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bekmezci ligde şimdiye kadar 5 maçı geride bıraktıklarını ve bu maçlardan istedikleri sonucu alamadıklarını ancak gelecek haftalarda bunu telefi edeceklerini söyledi. Son haftalarda ilk yarım saat içinde oyundan çıkartıldığının hatırlatılmasına da değinen Bekmezci, “Oynadığım maçlarda 30-40 dakika önce çıkmak hiç alışık olmadığım durum. Tabi ki ben bundan dolayı çok üzgünüm. Sonuçta bu hocanın taktiksel tercihi. Tabi ki ben bundan memnun değilim. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlatıp eski performansımı gösterip 90 dakika oynarım” dedi. Kadir Bekmezci, milli takım aralarını hiç sevmediğini kaydederek sözlerine şöyle devam etti: “Bir tempo yakalamak istiyoruz her hafta maç oynamak başka araya girmesi başka oluyor. Konsantre eksikliği olduğunu düşünüyorum. Ama yapacak bir şey yok. Beşiktaş maçı var zor bir maç onun çalışmalarını yapıyoruz.” Beşiktaş maçının Ankara’da oynanacak olmasının Sivasspor’u etkiler mi? sorusuna üzerine Bekmezci, “Sonuçta yine deplasmanda oynuyoruz deplasmanda olduğu için zor bir maç olacak çünkü Beşiktaş taraftarı Ankara’da da stadı dolduracak. Seyircileri her yerde var. Deplasmanda nasıl maç oluyorsa orada da aynısı olacak” diye konuştu. Sivas Memleket |
Cevap: Kadir Bekmezci'den Sitem
:confused::confused:
[B]Kadir sen hangi eski PERFORMAS basediyorsun cok merakediyorum acikcasi [/B] |
pas hataların neticesinde yediğimiz gollere bak kadir reyiz! o eski halinden eser yok şimdi, bu yüzden 30-40 dk erken çıkıyor olabilir misin?
|
Sende çok iyi bilirsin ki her futbocunun sezon içinde grafiği düşer. Bunu atlatacagina eminim. Rahat ol kaptan...
|
Sen de performansının iyi olmadığının farkındasın doğal olarak oyundan alınman takımın yararına oluyor hocaya sitem etmek yerine daha iyi konsantre ol, gereksiz pas hataları ve top kayıpları yapma! Seni en çok eleştirenlerden biriyim ama zamanında iyi oynadığını da gördük o yüzden her şey senin elinde..
|
kadirin sitemi yersiz
ancak roberto carlosun da kadirin böyle hissetmesine müsaade etmemesi gerekirdi hiç olmazsa ikinci yarıya başlarken oyundan alınması daha uygun olur kadir değil hangi oyuncu olursa olsun sakatlık harici durumlarda ilk yarıda oyundan alınması oyuncunun motivasyonunu bozar |
kadir kardeşim mükemmel oynuyorsunda bizmi göremiyoruz nerde geçen sezonlardaki kadir bir zahmet seyret kendini ona göre sitem et yada form tut
|
ben kadirin ölüsünün hakan aslana yeteceğine inanıyorum bende olsam bir 3 ligde dahi oynatmayacağım bir topçu tarafından kesiliyorsam üzülürüm.hakan aslan vede benzeri topçularla bir yol alamayız ahmet şahbaz ahmet aras gibilerle biz süperligdeyiz bunun farkında olalım Hakan aslanla ne zaman maça başlasa çoğunda yenildik adamın damla katkısı yok deli dana gibi koşuyor top alamıyor veremiyor verirsede hemen yanındaki adama sorumluluğa giremiyor birkaç maçdada golleri deta yedi atamadı net pozsiyonlarda
|
Allahini seversen tadinda birak git senin miyadin doldu artik 30 40 oynadigin futbola cook bile
|
Kadir huysuzluk etme otur oturduğun yerde :) iyi oynasan niye çıkarsın. ya da hoca farklı bir taktik belirleyecektir.
|
Kadir seni çok severim ama Allah aşkına tamamen senin yüzünden yediğimiz gollerden klip yapılır onları bi izle tekrar konuşalım...
|
hak eden 90 dk oynuyor çalışırsan oynarsın 90 dk
|
M- allik yapma kac senedir banko oynuyorsun son zamanda cok hata yapiyorsun biraz hatanikabul et demekki hoca oyle uygun gormus !!!
|
Ugur kabuktan kurtulduk hayirlisi bi bundan da kurtulmak iyi olur
|
kadir sen ne diyon baba ya yıllardır bu takımda nasıl hala oynuyosun ben bunu çözemedim sen 30-40 dakika önce çıkmanın hesabını yapıyosun. Oynadığına şükret bence
|
Sitem etmeye hakki olmadigini düsünenlerdenim.Yasi ilerliyor pefonmansi 90 dakikayi kaldirmaya yetmediginden Carlos disari aliyor.
Bu güne kadar aldigimiz bir galibiyet var,buda Carlos´u ister istemez baska arayislara itiyor.Futbol nankör bunu bil Kadir.Ya oynarsin yada gücünün kesildigi yerde disariyi boylarsin. |
Adam sitem etmemişki sadece sorulan soruya tabiki memnun değilim demiş memnun olacak futbolcu yoktur zaten,ama ilk 11'i hak etmediğini kendide bilmeli.Toraman'ın ön liberodaki performansıyla artık ilk 11'i zor görür.
|
Bana kalsa seni ilk 11'e bile koymam !
Mehdi - Adem, Hakan - Adem, Mehdi - Hakan ikilileri senden çok daha iyi ... |
[B]Kadir Bekmezci'nin Sivasspora katkısı tartışılmaz. Son dönemlerde (Özellikle bu sezon) gözle görülür düşüşünde herkes mutabıktır...
Kadir kardeşim, sitemden uzak ol, sisteme dahil ol...[/B] |
[b]Kadirin sivasspora emeği çok oldu ,bunu inkar edemem ,ancak öyle zamanlarda yaptığı çok basit hatalardan öyle gereksiz puanlar kaybettikki,zararı yararından fazla oldu,busezonda formsuzluğunun zirvesinde ,r.carlosa sitem edeceğine ,ben nerde hata yaptım ona bakmalı,yaşıda bayağı ilerledi ,90 dak çıkaramıyor artık,adem ,hakan ,mehdiyle değiş tokuş yaparak oynar ,gelecek sezon sivassporda kalırsa sivassporada kendinede zarar vermiş olur, bu sezon başarılar diliyorum gelecek sezon yolu açık olsun [/b]
|
Yav su gazeteciler var ya zorla adama sitem ettiriyorlar. Birakin Kadir'i kendi haaline zaten zamani gelince duzelir. Bastira bastira sorarsaniz ille de her insan birseyler soyler. Bence sitem degil antrenorun karari demek gayet normal.
Sadece Carlos'a sunu demek isterim, baari ilk yari bitsin ondan sonra devre arasi cikartirsin cunku ilk yari bitmeden 10 dakika kala felan cikartirsan ozaman saygisizlik olur. Mesela ilk onbire hic koyma, yedeklerde beklet ve ikinci yari son yarim saat oyuna girsin. Daha faydali olur su anda. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:54. |