SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SİVASSPOR nasıl düzelir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38392)

34MUAMMER58 01.11.2014 19:57

SİVASSPOR nasıl düzelir?

[b]Sivassporun lig başından beri istediğimiz sonuçları alamamasının nedenlerine ve suçlu kim sorusuna aklımızın yettiği ,fikrimizin erdiği kadarıyla cevaplar aradık,şimdi takımın nasıl düzlüğe çıkabileceğini ,yönetimin,teknik heyetin,taraftarın bundan sonra neler yapabileceğini,hangi mevkilerde sorun var ?bu konu başlığı üzerinde fikirlerimizi paylaşalım [/b]

kkemal58 01.11.2014 20:05

Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?

acilen iyi bir orta saha oyuncusu, oyunu kuracak ve ileriye taşıyacak, pozisyonları sonlandıracak iyi bir forvet, ziyanın yerine iyi bir sol bek, ümitin yerine de iyi bir defans. Bu şekilde sorun çözülür diye düşünüyorum. Ama bu yönetimle hayal tabi bu söylediklerim...

DoomsDay58 01.11.2014 20:24

Taraftarın ne yapması gerektiğini anlatmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Carlos formu düşük oyuncuları tek tek uyarmalı gerekirse kulübeye çekip yedekteki oyuncusunu oynatarak forma rekabeti yaratmalıdır ve oyuna daha kritik hamleler yapmalıdır. Yönetime gelince bugünden itibaren bu borçsuz kulüp vizyonunu terk edip kaliteli oyuncular transfer etmeyi kendisine hedef edinmeli yada topyekün görevi bırakıp gitmelidir oradaki herkes(bence bu yönetim limitini çoktan doldurdu yıllardır aynı terane tutumunun değişeceğine ihtimal vermiyorum inşallah olağanüstü kongre toplanır ve yeni bir yönetim göreve gelir).

4eylül 01.11.2014 20:31

ara transferde hazır iki orta alan iki defans bir forvet ve üç yedek külübesine kaliteli oyuncular alınırsa düzelir aksi taktirde bu kadroyla imkansız

alboran 01.11.2014 21:04

ortasahayı defansif oyunculardan kurmaktan vazgeçip adam akıllı kanat oyuncularıyla oynarsa düzelir.kardeşim costa da ibrahim toraman da stoper kökenli adamlar.bunları orta sahaya koyacağın bazı maçlar olabilir ama sen bunnu oyun stilin haline getirirsen gol atamayan bir takım olup çıkarsın işte.ya o kadar pas yapıyoruz bu kadar pas yapıyoruz demek kolay.bu pasların %70-80i kendi yarı sahanda yaptığın yan paslar zaten.hayır gel gelelim bu adamları orta sahaya koyuyorsun da ne oluyor bak bugün 3 yedik beşiktaş deplasmanında 3 yedik, vasıfsız rizeye yenildik.onun yerine sol kanada utaka'yı koysan da aatif'ı en azından yaratıcı oyuncu olarak orta sahanın ilerisinde kullansan daha mantıklı.

bugün sahada hücum anlatışıyla oynayan bir takım olsaydı sonuç en kötü yine 3-0 olurdu.bilmem anlatabildim mi ? kaçak dövüşmenin anlamı yok carlos ! elindeki kozları kullan.kanat oyuncuların ölmüş hala kanat üzerinden oynama derdindesin.oyunu orta sahaya yık.ileriye chrisantusu koy en azından topu oralarda tutsun.o adam orada tuttuğu toplarla zaten sana en kötü 1-2 pozisyon hazırlar.hatırlayın eneramo'nun ölüsü bile orada durdukça bizi en kötü 2-3 pozisyona sokuyordu.sen şimdi orta yapma özürlüsü kanat oyuncuların ve son vuruş özürlüsü forvetlerinle kanattan oynasan ne yazar.bırak artık şu işleri ya.adam gibi teknik bi orta sahayla çık yenilelim lafım olmayacak.maç boyu ah vah ettiğimiz burhanın pozisyonunu bile rakip stoper hediye etti.haftalardır gerek evimizde gerek deplasmanda bir tane organize golümüz yok.yazıklar olsun.amatör klüp gibi futbol oynuyoruz.eğer futbol görüşün bu kadar sığ ise carlos, senin hakkında yanılmışım.kanatların çöktüğü anda yeni bir formül bulman gerekirken, eski formülü bazı yamalarla kapatıp işletmeye çalışıyorsun.bu kafayla hiçbir şey olmaz.ya bu takıma kaliteli bir sol kanat oyuncusu alınacak.ya da bu takım taktiğini değiştirecek.devre arasına da daha çok olduğuna göre değiştirmek gerek bu taktiği.yani şaka gibi arkadaş takım sahada bal yapmayan arı kovanı gibi 90 dakika sadece koşuyor haftalardır.takımın hocası da bunu gerçekten çözemiyor mu ? yuh be yuh.hem de kocaman yuh !

karamik 01.11.2014 21:06

Bildiğin tanıdığın golcü lazım 2 tane hemde çünkü var olanlar düşünülüp bir tane alınırsa bişey değişmez bir de oyun kurucu orta saha yeterli

ready 01.11.2014 21:15

[B]neden yıllardır yönetimde aynı insanlar var bu yöneticilerin ne iş yaptıgını takıma ne gibi katkıları oluyorkoskaca bir şehirde yokmu takımına sahip çıkacak vizyon sahibi yönetici adayları bazı yöneticileri kimse tanımazken sivasspor sayesinde köşeyi dönen yöneticiler takıma sahip çıkıyormu yoksa takım üzerinden cebini doldurmaklamı meşkul[/B]

Abdullah DuMaN 01.11.2014 21:42

Transfer konusu ara sezona kadar yapılamayacağından suan acil olarak takım disiplini gözden geçirilmeli takımda performansı düşen futbolcular gerekirse özel idmana alınmalı aatıf utaka zıya burhan sert dille uyarılmalı ara transfer sezonuna kadar alabileceğimiz puanları alıp orta sahaya bir sol kanat ve birtanede çok yönlü futbolcu forvete balili gibi hızlı bir futbolcu alınmalı ama bu transferler için para harcanmalı bedava diye 2. lig topçusu değil cicinho gibi sağlam oyuncular alınmalı takıma faydası olmayan futbolcular gönderilmeli

Abdullah DuMaN 01.11.2014 21:49

[QUOTE=ready;923232][B]neden yıllardır yönetimde aynı insanlar var bu yöneticilerin ne iş yaptıgını takıma ne gibi katkıları oluyorkoskaca bir şehirde yokmu takımına sahip çıkacak vizyon sahibi yönetici adayları bazı yöneticileri kimse tanımazken sivasspor sayesinde köşeyi dönen yöneticiler takıma sahip çıkıyormu yoksa takım üzerinden cebini doldurmaklamı meşkul[/B][/QUOTE]

söylediklerine katılıyorum ek olarak lütfen futboldan anlamayan yöneticiler bıraksın bu işi

59yigido58 01.11.2014 22:10

mecnun başkan ne kadar övünsen helaldir sana yaptığım derme çatma takım elinde patladı kırmızı kart görmediğimiz hafta yok maşallah bir sezonda adam gibi transfer yap şu takıma ya yazık şampiyonluğa oynayan takımı ne hale getirdiniz acilen takıma neşter vur yoksa p t t liginde yert ayırtmamız lazım sabrında bir sınırı var çok geç olmadan bence kan değişikliğine gitmeliyiz yılmaz vural yada hikmet karamanı göreve getir amatör hocalardan çok çektik devre arasındada bir zahmet paraya kıy adam gibi futbolcular alki bu taraftara bu şehre sivassporumuza yazık olmasın

cılgınsivas58 01.11.2014 22:28

disiplinsiz futbolcuların hepsı teker teker uyarılmalı
gereken cezalar verılmelidir
yönetime gelirsek te :artık ılk 5 hayalymıs falan onlar unutulup carlosa destek olunmalıdır

aozdemir 01.11.2014 22:51

golcülerimizin performansı düzelirse takımda düzelir.

halilxx58 01.11.2014 22:55

Su an itibariyle devre arasina kadar yapilacak fazla bir sey yok. Taraftar takima ve hocaya sahip cikmali, yönetim gerekli uyarilari yapmali ve teknik ekipte bekleneni veremeyen oyunculari kulübeye cekmeli. Elimizdeki mevcutlar daha basarili olabilecek seviyede. Bunu gecen sezon'da gösterdiler.

Devre Arasi Transfer döneminde sezon basindan beri sürekli dile getirdigimiz bölgelere artik takviye yapmak sart diye düsünüyorum. Yönetim artik borcami girer nasil yapar bilmiyorum ama takviye sart! En azindan sezon sonuna kadar kesinlikle Roberto Carlos ve mevcut yönetimle devam edilmeli. Hedef ligi rahat bir sekilde bitirmek olmali.

Sezon sonu ise yönetimin yeniden sekillenmesi gerektigini düsünüyorum. Bu Mecnun Baskanla olabilir veya yeni bir baskanda olabilir. Mecnun Baskanin sahis olarak Sivasspora büyük katkilari oldu, fakat ekibindeki yönetici arkadaslari ile bu is yürümüyor. Ne bir transfer komitesi, ne bir basin sözcüsü. Sanki amatör takim yönetiyorlar. Allahtan bir "BORCUMUZ YOK" sözünü ezberlemisler. Kos koca memlekette bu kulübe yönetici olabilecek illa birileri cikar. Aksi taktirde zaten Süper Ligi hak etmiyoruz demektir.
Yeni Baskan veya yönetim kurulu yeni sezon öncesi Carlos'la tamammi devammi kararini verip ona göre yeni sezon calismalarini baslar..

34MUAMMER58 01.11.2014 23:03

[b]BENCE bursaspor maçı hemen unutulmalı ,hesabı 2.yarı görürüz arada çok büyük kadro kalitesi vardı, oyuna sonradan giren sevmediğim o süzme maçı bursaya kazandırdı ,sivassporun yedekleri arasında öyle oyuna giripte maçı çevirecek kimse yok ,holmen bile yedek ,bize ilaç gibi gelecek aydın kadro dışı hesap edin artık ,gün onu bunu yollama gönderme kovma günü değildir,bu takım bizim ,başka sivasspor yok,yarın r.carlos gider yönetim gider,miladı dolmuş oyuncular başka takıma gider yada futbolu bırakır ,sivasspor kalır,yönetim sezon başında yapmadığı transferleri mecburiyetten devre arası yapacaktır,acilen futbolcularla ve teknik heyetle toplantı yapılmalı olayın ciddiyeti anlatılmalıdır,maçı kazanacağımız pozisyonlarda pas vermeyip kendisi gol atmak isteyen egoist oyuncular ikaz edilmeli ,gerekirse agır para cezaları verilmeli ,r.carlos oyuncularına arkadaş gibi davranmayı bırakıp formanın aslanın agzında olduğunu futbolcularına göstermelidir,şu ortamda hoca değişikliğini uygun görmüyorum,takımın eksik mevkilerine devre arasında alınmak üzere şimdiden futbolcu bakılmalıdır,taraftar olarak bu paso lig olayına en başından beri karşıyım ,ancak papuç pahalı,özellikle sivasda yaşayanlar mutlaka stadda olmalılar ,yarın bu takım küme düşerse vakdı tühdü karr etmez,kazanacağımız maç sayısı azaldı,şurda 10 takım kaldı ,hiçbiride kolay lokma değil,enaz 5 galibiyet almamız lazımki 2.yarıya umutla girelim ,[/b]

DOGU_BEY 01.11.2014 23:11

[B]adı yönetici olan ama suya sabuna dokunmayanlar giderse düzelir, kaç sezondur yapılmayan gerekli transferler yapılırsa düzelir...(düz mantık (!)[/B]

fedayi 01.11.2014 23:18

carlos elinden geleni yapıyor lakin futbolcular hiç bişey yapmıyor orta sahaya forvete takviyeler yapılmalı çok acıdır ki ilerde top tutacak adamımız yok. yönetim biraz kendinde suçu aramalı.taraftara gelincede bizimkiler pasolig kavramını anlayamadılar yada bizim taraftarımıza anlatamadılar.yeterli transfer yapılmamasıylada taraftar küstürüldü diyebiliriz bu arada rıza hoca zamanında şans bulan cihan özkarayı göremez olduk utakadan yada chrisantustan bile üstün performans sergileyeceğinden eminiz özelliklede kanatlarda mehdiye ilk 11 de çok sans verildi hakan arslanla başlasak daha iyi olacak .bide bencil oynamaları yüzünden 3 maç kaybettik yönetim bunu görmezlikten gelmemeli bence sert dille uyarılmalı futbolcular yönetimce gereken yapmalı

şehrisivas 02.11.2014 12:10

Devre arasına kadar en az 15 puan yapmalı ve şimdiye kadar harcamaya kıyamadıkları parayı harcayarak,gereken takviye yapılmalı,Sezon sonuda Yönetimsel anlamda Sayın başkan,radikal kararlar alarak,sivasspordan geçinen asalakları devre dışı bırakarak,profosyonel dönüşüme gitmeli,Şu an tüm Türkiyede en iyi futbolu Sivasspor oynuyor diyerek,aynı geçen seneki Kayseri örneği yaşamamalıyız temennim tabiki,Yoksa ALLAH vermesin küme düşersen,yanında ne Oflaz efendi,ne Taşseten nede sarılar kalır,unutmayın.Olan sivas şehrine olur.Burada sivas halkının Başkan Mecnun başkana olan Yüksek,güven duygusu şuan İnsanları İsyan etmekten geri durduruyor???? NOT.SİVASSPOR küme düşerse Hava durumunda dahi adını söylemezler.Birde siyasi otorite bunun altından kalkamaz!!!! Stada gelip gerile gerile oturarak maç seyredemezler,Taraftar küfre başlarsa onlarda nasibini alır,Mecnun başkan yalnızları oynuyor gibi görünüyor benim şahsi görüşüm.

beko35 02.11.2014 14:29

Devre arasında en az 5 adam almalıyız en fazla 8. Kadrodaki gereksizler oynatılmamalı. Kadroyu neredeyse yapılandırmalıyız. Ama bu yönetimle çok zor.

dibba58 02.11.2014 20:18

Bizden kalite olarak daha aşağılarda olan takımlar savunma disiplininden uzaklaşmadan oynayarak puanlar toplarken, takımımız malesef oynadıgı şu oyunla liğin dibine demir atmış durumda.
Kime sorsanız iyi bir orta saha ile forvete ihtiyacımızın oldugunu söyleyecektir.
Sorun yıllardır çözülemedi.Gelen hiç bir yabancı oyuncular bu mevkilerde derdimize derman olmadı.
İlk yarı bitene kadar sorunun çözümü yine takımın içinde aranamalı.Burhanın ve atıfın bireysel oynamak yerine takım oyunu oynamaya yöneltilmesi, bunun yanında takım savunmasına bu oyuncuların daha aktif katılmaların sağlanması gerkiyor.Kanatlardan oyunu kurmak yerine Ademin dikine oynamaya yöneltilmesi gerekmektedir.Yan paslarla topla oynama yüzdesi yerine kaleye atılan şut yüzdesini artırmakla belki bir yerlere varabiliriz.

noname87 02.11.2014 20:31

Mehdi ile Chrisantus'u şu dakika göndermeleri lazım.Devre Arası adam gibi bir forvet Eneramo olabilir.Burhan formsuz üstüne bencilliğiyle Atıf'ı da bitirdi devre arası gönderip iki kanata da hızlı dribling yapabilen Aydın ve Grosicki gibi oyuncular alıp forvet arkasına Atıf çekilir bu takım düzlüğe çıkar.

beko35 02.11.2014 20:39

Grosicki veya aydın takıma tekrar kazandırılmalı.

58YIGIDO58 02.11.2014 20:40

devre arasi Yönetim Muhsin Ertugral ile iletisim kurup transfer konusunda muhsin ertugraldan yardim istemeli.
cok iyi olur.
bilmem siz ne düsünürsünüz ?

muspol58 03.11.2014 07:08

hoca değişikliğine karşıyım,defansa ortasahaya ve forvete birertane banko oynayacak transfer yapmalıyız,yönetimde artık değişmeli miladını doldurdu

Kizilirmak58 03.11.2014 09:25

ben o kadar karamsar değilim yiğidolarımız iyi futbol oyunuyor sadece şansızlık biraz . ben bunun ileriki haftalarda değişceğine inanıyor artık skorların lehimzie döneceğine iananıyorum .

TS58 03.11.2014 19:16

Önceki senelerde Akhisar Belediyespor sonuncuyken atılım yapıp, kurtulmuştu. Öncelikle bu umutsuzlık niye? Bursa maçında Burhan, dikkatli olup arkadaşına pas atsa 1 -0 Sivasspor öndeydi, futbolun cilvesi atamadı, gol yedi . Carlos kalmalı, fakat Svasspor artık puan almalı.

cengo64 03.11.2014 21:13

Takımın başına varsa futboldan anlayan bir yönetici atanmalı.Carlos artık tek başına almamalı bütün kararları.Haa Carlosla anlaşmaları buna müsait değilse derhal onla yollar ayrılmalı çünkü sorun bu gerçekten.Hala bazı arkadaslar diyorki şansızlık yüzünden bu kadar maçı kaybettik.Saydınız mı rakipler kaç kezpozisyona girmiş biz kaç kez pozisyona girmişiz.Maçların nerdeyse çoğunda top kaç kere geliyor kalecimiz Ertuğrula saydınız mı.İleri gidemiyoruz.Gidemeyizde.Bizim topu Atıf veya Cicinyoya verip onları seyretmekten baska taktiğimiz yok.8 haftada liglerde en çok topla oynayan futbolcular 2 siydi biliyor musunuz.İlla Adem ve İbrahim gibi nerdeyse jübilesini yapacak oyuncularla orta sahayı tutmaya çalışıyoruz.Hele 2. yarılarda olmuyor bu.Bi de diğer jübile adayı Cicinin kanadına yüklenirlerse pamuk gibi dağılıyoruz.2 senedir söylüyoruz biz bunları.2 senedir disiplinsizlik ve aymazlık devam ediyor.Şok olması lazım şimdi.Yoksa şakası yok düşüyoruz.Carlos hem kendisi hem bizim için istifasını vermeli.Hala saygımız sevgimiz varken gitmeli.Kariyeri içinde gitmesi lazım geldiğini bile göremiyorsa zaten ne bekliyorsunuz ki Carlos dan.Carlos gitmezse bu takımı en az 1 hafta kampa alabilirmisiniz yönetim olarak.E o zaman ya yönetim ya Carlos gidecek tekrar bozkırın o disiplinli mücadeleli takımı dönecek sahaya.Çıtkırıldım adamların hepsi gidecek.Utaka,Batuhan,Adem,Mehdi,Ahmet Şahbaz,Kristansus,Berk,Abdullahderhal gönderilecek.Orta sahaya yaşlı olmayan mücadeleci ve topu enaz aldımı 3-4 metre sürebilecek teknik ve fizik kapasitede en az 3 orta saha alınacakDa Costa nın yanına gerçek stoper gerekir.Bekler gerekir.En az 1 tanede Ahmet Arasla beraber oynayacak forvet gerekir.

Ertugrul,Cici(gitmezse)Da Costa,X,Ziya

X,X,X

Atıf,Burhan

x

Yani 5 futbolcu alacagız paraya kıyıp bi de tabi takıma antreman yaptıracaz.Başka yolu yok.Yoksa düşüyoruz beyler bırakın bu şansızlık masalını.

cengo64 03.11.2014 21:22

Hakan Arslan İbrahim,Ümit,Kadir,Ahmet Aras takımda kalabilir

58YIGIDO58 03.11.2014 21:25

Yeni Yönetim ile düzelir olarak dusunuyorum.
hedefi ligde kalmak olan bir Yonetim ile degil, hedefi Sampiyonlul olan bir Yonetim ile duzelir Sivasspor.
Sahsi gorusum bu yönde.

eyuphulagu 04.11.2014 01:34

Sivasspor gerçekten çok zor durumda;Carlos un kaderini belki de sivassporun oynaycağı Eskişehir ve Balıkesir maçları belirleyecek...Böyle maçlar yedekte bekleyen oyuncular için kendilerini göstermeleri açısından büyük şanstır..Sivassporda şu anda fazla oynatılmayan 3 tane oyuncu var;biri Musa Sinan,diğerleri Cihan ve Pekin ..Bu 3 oyuncudan Musa Sinan geçen yıl 2. ligde Samsunsporun Play off oynamasında büyük katkı yapan play off dahil forvet oynamamasına rağmen 10 tane de gol atan bir oyuncu...Biraz önce Samsunspor tv tarafından yapılan Musa nın geçen yıl attığı gollerden oluşan 7 dak. lık özeti izledim...Daha önce de izlemiştim ama şimdi daha dikkatli ce izledim;gördüm ki Musa Sinan Carlos un oynatmaya değer bulmadığı kadar kötü bir oyuncu değil;fırsatçı,fırsatçı olduğu kadar da gole yakın bir oyuncu..Takımın santarforu olmamasına rağmen 10 tane gol atmak o kadar da zor olmasa gerek..M. Sinan bir çok golünü geçen yıl Şampiyon olan İstanbul B.B dahil zirveye oynayan Ordu gibi takımlara atmış...Aynı eski oyuncumuz Erman gibi uzaktan şut atmayı da seven ve deneyen bir oyuncu..Attığı gollerden 3-4 tanesini de ceza sahası dışından atmış...Aynı zamnda asist yapmayı da seven bir oyuncu;geçen yıl 4-5 tane de asist yapmış..Durum böyleyken R.Carlos un bu oyuncuya şans vermemesini anlamış değilim..Burhan ın bu kadar formsuz bir aşamada Musa Sinan şans alamıyorsa bunu R.Carlos un bir değil 2 defa düşünmesi gerekir..Sivassporun puana ve goller çok igitiuacının olduğu bir dönemde sivassporda ismine kariyerine bakılmaksızın herkesin şans bulmasının gerekli olduğu inancındayım..Adam formsuzda onu bir müddet dinlendirip diğerlerine şans verirsen formsuz olan kişi de yedek kalınca daha fazla canla başla çalışıp o formayı tekrar almaya çalışırişte böyle bir rekebet ortamında hiç bir futbolcu formanın ucuz olmadını anlar ve daha fazla çalışarak formasını kapmayı dener..Bu durumda da formsuzluk hikayesi de tarihe gömülür..Çünkü o oyuncu bilir ki formayı tekrra almak için çok çalışmalı ve tekrar eski kimliğine bürünmek ister..işte bence Carlos bunu yeterince yapamadığı için sivasspor şu anda yerlerde sürünüyor...Şu aşamada tekrar söylüyorum R.carlos kim formdaysa onu oynatmalı ;kadrosunu isimlerden çok formayı ıslatan,90. dak. koşan,mücadele eden,kendinden çok takımını düşünen,bencillik etmeyen oyunculara vermeldir..Carlos 8 haftada bence bunları yeterince göremediği için takım dibe vurmuş durumda...Cicinho nun da oynamadığı bu hafta sivasspor galibiyeti ancak takımı için koşan,mücadele eden ,kendine değil takımına oynayan futbolcularla alacaktır..Gerçek takım ruhu da ancak bu şekilde geri gelir..HAYDİ SİVASSPOR GÖSTER KENDİNİ!

58 Amsterdam 58 04.11.2014 12:12

Once defans kardesim.
Basit gol yemeyecegiz yoksa duzeltmek cok zor.

Meselaa mac 80 dakika 0-0 devam etse sonra biraz zorlayip 1-0 yenebiliriz ama bosyere rakiplerimize bedava goller attirirsak ozaman zaten geriden basliyorsun maca ve futbolcularin guveni kayboluyor malesef.

Once defans sart gol yemesek belki kazanmayiz ama berabere kalip bir puan alirsin bazi maclardan ve boyle boyle yavas yavas duzelirsin yoksa her macta full atack oynayip defansi bosa birakirsan bos yere bedava gol yersin ve bunu onlemek lazim.

balmandol 04.11.2014 12:48

Sayın Eyüp Hülagü..Yazınızın altına imzamı atıyorum. Buraya kopyalama gereği duymadım ama gerçekten güzel tesbit olmuş. Ben bi-kaç bişey ekleyeceğim sadece. Musa Sinan konusunda tamamen size katılıyorum. Ama bu olay bence Roberto Carlos'un yönetimden intikam alma şekli. Hangi alınan ( bu yıl için ) oyuncuyu oynattı..? Kaç defa şans verdi..? Sayın Carlos yönetime diyorki kendi kafasından '' Hangi istediğim oyuncuyu aldınızda ben oynatmadım. Buyrun sizin aldığınız oyuncular işte bunlar,ama hiç biri benim gözümde iyi futbolcular değil'' diyor...!!!! Bence doğru da söylüyor. Transferi hoca yapar. Yönetim sadece oyuncu ile parasal konuda anlaşır. Kimi aldınız ey yönetim, takımı zorlayacak 11'de oynayacak bir tane oyuncu yok. Kalbur üstü dediğimiz kim varda oynatmadı.. Bu yıl alınan arkadaşlar Berk,Pekin,Chrisantus,Musa Sinan,Batuhan bunlar ilk akla gelenler.. Ben bu arkadaşlara bişey demiyorum hepsi özünde iyi insan olabilirler ama Süper Lig futbolcusu değiller ne yazık ki. Sadece kaleci Ertuğrul ve İbrahim Toraman-ki bunları büyük ihtimal Hoca istedi- haricinde b ende hoca olsam kimseyi oynatmam arkadaş. Ben almamışımki sahaya güvenipte süreyim. BENCE BURADA FAZLA DIŞA VURULMASA DA HOCA VE YÖNETİM ARASINDA BİR KAVGA SÖZ KONUSU GİBİ...!!! İnşallah bu hafta Eskişehir'i yeneriz de konu kapanır. Allah muhafaza bu hafta da bir galibiyet alamazsak bakın siz görün elmi yaman beymi yaman. Sesler nasıl yükselecek,kim kimi suçlayacak..!!!! Bekleyip göreceğiz ama olan bizim takıma olacak. SAYIN YÖNETİCİLER LÜTFEN UYANIN...!!!!

58 Amsterdam 58 04.11.2014 12:56

Dogru tespit Musa Sinan kesinlikle sans verilmeli 2 veya 3 mac oynasin baklim gorelim ama ilk onbirde baslasin bir zahmet. Burhan da dinlensin biraz yav yeter

68yasar58 04.11.2014 13:24

Hocanın yapacağı tek şey,geçen yıl iyi performan gösterdi diye bu yılda oynasından vaz geçip, gerekirse a2 den oyuncu çıkaracak ama takımı için oynayan oyuncuları oynatmaya başlayacak. Ferdi kendini öne çıkarmaya çalışanlardan vaz geçecek mesela burhan gibi, Diye düşünüyorum.

kızılelmalım 04.11.2014 19:22

[B]Sivasspor Futbol olarak Süper Ligdeki çok takımdan daha iyi futbol oynuyor;fakat rakipler artık Sivasporun taktiksel olarak nasıl oynadığını çözdü.Rakipler kapanıyor Sivasspor saldırıyor bir top kaybı maç bu şekilde gidiyor.Roberto Carlosun takımı bira frenlemesi lazım hura hücuma çıkılmaz.Forvet oyuncularımız zaten yetersiz bu takıma orta sahaya Bilal tipinde bir playmaker lazım.Sol kanada Aydın tipinde biri,Ön Liberoya çok iyi bir kesici.Bu takımı uçurur.Takım fena değil ama öncelikle deplasman bir puan kendi evimizde temkinli 3 puan peşinde olmalıyız...
[/B]

rezi 04.11.2014 19:31

Yaza yaza mürekkep bitti artık:).Geçen sezonun sonunda kör bir adama sorsan takımın eksikleri neler diye.İkisi orta saha çift yönlü,bir sol açık bir hakiki golcü diye söylerdi.yönetim bunları aldı mı peki onlara sorarsan aldılar:Yıldız olacak diye aldığımız ancak şu haliyle PTT liginde bile şans bulamayacak Cristantus ve büyük golcü! Batuhan ,gene PTT ligin vasatı Musa ve aklı hiç bir zaman Sivas'ta olmayan esas yeri stoper olup ortada oynayan İbrahim ile sol kanadın geleceği Berk.Yapmayın bunu arkadaşlar dördünü bir yıl boyunca verilen para ile bir tane gerçek golcü alınsaydı bize iki maç kazandırmış ve parasını çıkartmıştı.Santraforsuz takım var mı diyene Sivas'ı gösteriyorlar bana kimse Utaka demesin adam kanat oyuncusu yabancı deyimiyle striker yani araya toplarla birebirde etkili o da bu yaşta yapılacağı iş değil tecrübesi ile oynuyor daha doğrusu ortalarda geziniyor.
Sadede gelirsek vaz geçtik dörtden bir hakiki sol kanat bir hakiki golcü alın veya Aatıf'ı sola çekin bir forvet arkası yani on numara ile bir golcü alın 4-4-2 oynarsınız.
İlk yarı bitinceye kadar üçlü savunma yapın(İbo Costa Ümit)beşli orta saha(cicinho kadir hakan adem ziya) ileri ikili (Aatıf Utaka) bu da önde baskı yapmak sureti ile kontrataktan gol yemiyerek hiç olmazsa yenilgileri önlemiş oluruz.

34MUAMMER58 08.11.2014 11:06

[B]İŞE önce şu ne idüğü belli olmayaN,sarı kırmızı,gri,mavi,beyaz,siyah formaları giymememekten başlayabiliriz,bu formaları giydiğimiz hiçbir maçı kazanamıyoruz,şampiyonluğa oynadığımız çizgili formaları giymemiz lazım belki şaNsızlığımız ,yada büyü bozulur,r.carlos tüm oyuncuları sahanın ortasında toplayıp herkese tek tek hatasını gösterir,r.carlosda şu bursa ve eskişehir maçlarındaki hatalarını görüp tekrar aynı hatayı yapmaz,oyuncular gereksiz sarı ve kırmızıu kart görmemek için azami çaba sarfetmeliler,idda ediyorum,şu takımda iyi bir sol açık olsaydı, cicinyoda oynasaydı eskişehiri evire çevire yenerdik ,sivassporun düzlüğe çıkması an meselesi bence ,sadece futbolcularımızın biraz özgüvene ve desteğe ihtiyacı var,balıkesir,mersin,erciyes maçlarından alınacak 9 puan sivassporu düzlüğe çıkartır,kağıt üstünde zor olsada imkansız değil [/b]

59yigido58 08.11.2014 11:20

acilen takıma neşter vurulmalı bakın her geçen hafta dahada batıyoruz ligin dibine demir attık eskişehir maçını izledim inanın utandım ya bir takım bu kadarmı aciz olur ya kör bile gördü carlosla bu iş yürümez tarbzon kadar cesur olun adam halilhodziçin biletini kesti bizim başkan hala pembe gözlük takıyor bu takım sivası temsil ediyor sivaslıları temsil ediyor yazık etmeyin yolun başındayken vurun neşteri bizi kurtaracak bir yada iki teknik adam var yılmaz vural,hikmet karaman eger ayrılırsa eskişehirden ertuğrul sağlam var gidipte ne idüğü bilinmeyen futboldan anlamayan ucuz cahillerin eline takımı emanet etme başkan sabrında bir sınırı var sevilen sayılan bir insansın mecnun başkan bu itibarını bir inat uğruna harcama devre arasında paraya kıy bu takımı takviye et ama ucuz limonlarla değil tabiki adam gibi adamlarla

bassguitar 09.11.2014 04:05

İbrahim Toraman ıoynatayım diyetakım düzeni kalmadı. 3 önlibero ile oynamaktan üstelik 3 de defansif ilerde pozisyon bulmakta zorlanıyoruz.

Külhan 09.11.2014 12:18

bıze göre bu takımın kurtarıcısı yarıdan sonrakı transferlerde görükıyor su an kı takım hıc bır ıse yaramaz dokuz macdır görünen köy kılavuz ıstemez mısalı bızım ümıdımız yarı dan sonra oda yönetımın transfer durumuna göre sekıllenecek umudundayız yoksa gerısı hüsran denecek fazlaca bır sey yok kalın saglıcakla

Rallim58 09.11.2014 18:17

[B]Futbolculardaki egoistlik ortadan kalkmaz ise, galip durumda iken ayağa gelen topu tutmasını bilmez kazma gibi ileri gitsin de nere giderse gitsin mantığındaki "ayyaş Batuhan"ı kadroda tutarsan, devre arası "onbirde oynayacak hazır futbolcu" nokta transfer yapmazsan, para cezası vermek, kadro dışı bırakmak, dahil herşeyi devreye sokmaz isen;

Bu takım zor düzelir...
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10.