SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-1 Eskişehirspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38393)

SivasSpor.Com 02.11.2014 06:31

Sivasspor 1-1 Eskişehirspor -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44709&token=49804[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 7 Kasım Cuma

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 18:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Serkan Çınar

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

Elbeyliliyiz 02.11.2014 07:14

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

Takimimzda büyük düsüs devam ediyor, önlem yok calisma yokmu acaba? Besiktas maci haric hicbir müsbakada etkili olamadik, bu gidise son vermeliyiz artik ama umudum bitmek üzere. Rize maglubiyeti herseyi bitirdi.

34MUAMMER58 02.11.2014 08:09

[b]BU tff UEFA kararıyla düşüremediği sivassporu ,allem edip kullem edip bu sene düşürmeyi kafasına koymuş:mad:,yaw kardeşim pazar günü maç oynanması sivasda yasak diye kuralmı var?elalem pazar günü oynuyor sivasspor ya cuma ya cumartesi oynuyor,zaten pasolig belasını getirdiniz stadlarda seyirci yok,zaten az olan seyirciyide gelmesin diye cumaya maç veriyorsunuz ALLAH belanızı versin:mad:maça gelince bursa maçını saymıyorum,eskişehirdede bu yıl sıkıntı var,bizden farkları yok,sivasspor daha iyi oynuyor,artık lamı cimi yok ,vurkır parçala bu maçı kazan tipi maç ,kazanamazsak kriz derinleşir ,galibiyet takıma moral olur bilmiyorum artık neyapacağız ,top futbolcularda [/b]

Has Sivas`li 02.11.2014 08:25

[B]Benim tahminim 10. hafta sonu 6 puanda oluruz. Gecen sene mac basi puan ortalamamiz 1,56. Yani 11. haftadan itibaren ayni grafigi yakalarsak (bu cok zor görünüyor) lig sonu 43 puan yapmis oluruz. Matematik cok acik, ilk yari bitene kadar minimum 20 puani bulmamiz lazim.[/B]

58YIGIDO58 02.11.2014 09:12

Bu mac berabere biter diye dusunuyorum cicinho ve burhan in olmamasi cok buyuk eksik.

Abdullah DuMaN 02.11.2014 09:15

Allah belasını versin federasyonun bir maçıda pazara alın 1 ayı geçti içerde pazar oynamayalı

legolass 02.11.2014 09:40

en az 3 golde bu macta olur. hic umudum yok malesef

mustafa_kavak58 02.11.2014 10:17

Eskisehirspor alir bence sansimiz olursa gollu beraberlik bi ihtimal

shang 02.11.2014 10:41

Galibiyetten başka bişey olamaz bundan sonra iki macimiz deplasmanda bu maçı aldik aldık alamazsak sonrasını düşünmek bile istemiyorum

tavatir 02.11.2014 11:17

Kenetlenmeli ve destek olmalıyız arkadaşlar. İnanırsak bu takım tekrar toparlar.

Bu maçta bence kadrodaki değişiklikler meyvesini verebilir. Burhan'ın olmaması belki de avantaj olacak.

----------------------Ertuğrul--------------------------

Sağ bek------Da Costa----- Toraman-------Ziya ---

----------------Adem ----------Kadir -----------------

Aatıf ------------------ Mehdi ----------------- Utaka

--------------------Ahmet Aras -----------------------

tavatir 02.11.2014 11:20

Ümit Kurt oynarsa çok dikkatli olmalı. Belki Toraman'ı sağ bekte dener. Gördüğümüz gibi alternatifli kadromuz yok. Cicinho, Ziya ve Aatıf olmadığında adam bulunamıyor.

Hatta her zaman söylediğim gibi Kadir bu takımın değişmez oyuncusu. Kadir'in değerini burdaki futbol ulemalarının anlaması için bu kadar puan kaybetmemize gerek yoktu.

babapiton 02.11.2014 11:39

9 hafta kaldı en az 20 puan yapmalıyız. içerde 4 maçımız var hepsinden 3 puan zorunluluğumuz var çok kritik bir maç ardından 2 hafta üst üste deplasmana gideceğiz (balıkesir,mersin).Bu deplasmanlardanda birinden 3 puan almamız lazım.Biz maç maç bakalım Eskişehir maçı şuana kadar oynadığımız maçların en kritiği.

SempaticH 02.11.2014 11:41

yav şu toramanı yedeğe bile almam kardeşim adam oyun oynamıyor bitmiş bitmiş nerde o agrasif toraman beşiktaştayken sivas maçlarında kıçını yırtıyordu nerde şimdi koymam ben onu bu takıma

asinancetin583 02.11.2014 11:52

Puan kaybına tahammulumuz yok ve bence burhanin olmamasi daha iyi zaten bu sene kayiplari oynuyor hem de kirmiziyi resmen bilerek ve isteyerek yedi cicinho ve burhanin yerine cihan ve aatif solda utaka ileride chirisantus oynamali

yigit 2013 02.11.2014 12:00

Yönetim mi istifa ediyor hocami artik bu kotu gidiş son bulsun

B.DUMANLI 02.11.2014 12:17

Burhan gecen yil seviliyordu ama bu yil icin ayni seyi söyliyemiyecegim.Takimi resmen eksik birakiyor cogu zaman sanki sahada yokmus gibi.

Carlos bunlari görüpte ses cikarmadigi sürece kendi kariyerinide baltalamis oluyor.Burhan´in olmadigi cok daha iyi.Adam futbolcuyum diye geciniyor.Bursa macinda firsatlari yakaladi gel görki topu kaleye göndermekten aciz.Sivasspor ilk yaride 3 tane firsat yakaladi,bunlari atmis olsaydi sahada ne Bursa nede Senol Günes kalirdi.

Isini seven insan,isine SADIK olanidir...

Eskisehir maci cok zor gececektir.Cünki onlarda Ertugrul saglam faktörü var.Isimiz kolay degil.

4eylül 02.11.2014 12:29

Bu maçı almaktan başka çare yok ,başka sonuç sonumuz olur

sivasfutbol 02.11.2014 12:50

eskişehirinde durumu pek iyi değil sivasspor bu maçıda kaybeder cünki gol yedikten sonra gardımız düşüyor ve toparlanamıyoruz ama herşeye rağmen maç saati takımı destekleme uğruna stadda olacağım 3 puanlı sistemde bir galibiyet sivassporu üst sıralara taşıyabilir.

DoomsDay58 02.11.2014 14:39

O kadar da değil denir ya işte O KADAR DA DEĞİL bu maçı da kaybederse hangi maçı kazanacak bu takım? Galibiyetten başka bir ihtimal düşünmek istemiyorum kesinlikle kazanmamız lazım A2 takımla bile çıksak kazanmamız lazım bunun başka yolu yok!

rsimsek 02.11.2014 15:36

[B]öncelikle seyirci takıma öncekinden daha da sahip çıkmalıdır....takım sivasspor ruhuyla oynarsa yenebilirz..eskişehirde iyi değil...[/B]

58Sivaslilar 02.11.2014 17:13

Neden eskisehir kazanir deniyor cünkü taraftarin takima güveni kalmamistir ne zaman kazanir desek kaybediyor:confused:

bulutbey27 02.11.2014 18:22

Ben bu maçı alırız diye düşünüyorum

kadirakin58 02.11.2014 20:52

ilk defa Sivasspor kaybeder şeklinde işaretledim :(

beko35 02.11.2014 20:56

Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Kazanamassak takımın gidişatıda güvenide tamamen kaybolur.

karamik 02.11.2014 21:19

Şu ligden en düşmememiz gereken zamanda Başımıza bu musibet gelmesi kahrederek bizi seneye yeni stadyum da süper Lig'te olmak var.Hikmet Karaman ve Mesut Bakkal hala Boşta olması tek tesellim.

cılgınsivas58 02.11.2014 22:10

bır tane atar 3 tane de yerız

cılgınsivas58 02.11.2014 22:11

[QUOTE=beko35;923371]Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Kazanamassak takımın gidişatıda güvenide tamamen kaybolur.[/QUOTE]

takımda zaten en basından berı guven sorunu var

aozdemir 02.11.2014 22:35

bu maçı zorda olsa alırız diye düşünüyorum. Toraman sağ bek oynasa iyi olur bu hafta. Ahmet Arasla crisantus forvette. utaka ile atıf onların arkasında. denenmeli bence

A.Turan Korkmaz 02.11.2014 22:59

G.Birliği maçını taraftar desteğiyle kazanmıştık. Bu sefer de öyle olacağını düşünüyorum. Takımlar ısınmaya çıktıklarından itibaren öyle bir atmosfer olmalı ki Eses'liler bu maça başlamadan daha kaybedeceklerini kafalarına yerleştirmeliler.
Kaç maçtır ortalarda görünmeyen amigomuz Sebo'yu bekliyorum. Yeniçeriler, çılgınlar gibi şu an faal gözükmeyen eski tüfeklerin de en azından bireysel olarak sorumlu davranıp maça geleceklerini ve taşın altına ellerini koyacakları haftalardayız. Çünkü, şu anki tribün profili gereken sorumluluğu almıyor, sadece tepki gösteriyor, pozitif destek vermiyor. Takıma, hocaya,yönetime atıp tutmak yerine tribünleri nasıl birleştirip sahaya en iyi baskıyı koyarız bunu araştırmalıdır.
Yönetimden bir bayrak hamlesi bekliyorum. Giriş yapan taraftarlara bayrak dağıtılmalıdır. Bu, nisbeten de olsa taraftarı havaya sokar.
Taraftarlar da atkı, bayrak ne bulurlarsa getirmelidirler. Sezonun en önemli maçı olacak. 3 puan yaralarımızı bir nebze sarmamıza yarayacak. Yarınki Eskişehir-Balıkesir maçını da dikkatle seyredip rakibin son durumunu da görmek faydalı olur.

sıvaslıgenç 02.11.2014 23:52

Bu sene her mactan önce öyle bir güven duyuyorum ki sivasima ama maçtan sonra yaniliyorum inşallah bu maçta yanılmam çünkü bu maçta alacağımız mağlubiyet bizi tamamen dibe yiter çıkmakta cok zor olur.

muspol58 03.11.2014 07:16

umudum kalmadı artık her hafta bir umutla 3 puan beklerken hep hüsrana ugruyoruz inşallah bu hafta sevinen biz oluruz hadi sivasım toparlan artık küllerinden yeniden doğ:mad:

Kokomo 03.11.2014 07:51

Bu maçı da alamazsak küme düşmenin en büyük favorisi oluruz :mad:

ReFRaCToRY 03.11.2014 09:52

Yuh ya Cuma gününe maç veriyorsun bir de saat 18.00'a veriyorsun. REsmen maça gelmeyin Lig Tv'ye verin paranızı onlar kazansın diyor! ALLAH belanı versin tüpçüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü! :mad:

B.DUMANLI 03.11.2014 10:09

Sivas´in maclarini öne alarak düsme hattindaki diger takimlarin sonradan oynamasi ne kadar saglikli bir olay bu tartisilir.Ama bu iste bir bit yenigi oldugu belli degilmi?.Rize macinida erken saatde oynamistik,Bursa maci cumartesi´ye alindi Eskisehir macinin Cuma´ya alinmasida ne demek oluyor.Pazar torbayami girmis.Rakipler bizim sonuca göremi oynayacaklar.

ofozturk 03.11.2014 11:28

cuma cumartesi farketmez ama bi sekilde almamız gerekiyor. inş orada olacagız. lütfen bu yazıyı okuyanlar bir şekilde stada gelin takım çok yalnız kalıyor takım hepimizin takımı başka sivas sivasspor yok.

işinizden başka yerde olmanızdan dolayı gelemiyorsanız bile birilerinin gitmesi için ısrarcı olur. taraftar desteğine takımın çok ihtiyacı oldugu belli oluyor maç içinde. lütfen Allah ını seven imkanı olan lütfen gelsin.

eskişehir maçı bugun ve 5 günde 2 maç oynamış oluyorlar bu da bizim için bi avantaj olur. dinlenmeden direk maç yapacaklar. inş kazançlı çıkan biz oluruz.

58hayati 03.11.2014 13:00

maç bizim yiğidolar meraklanmayın 2/0 ilk yarı da atacağız maç sonucuda bu olacak inş.

68yasar58 03.11.2014 14:11

Her hafta çıkış maçımız olacak diye bekliyoruz, İNŞALLAH bu hafta beklediğimiz hafta olur.

dedebali58 03.11.2014 20:50

Taraftarolmanın gereğini bu maçta göstermek gerekiyor,valilik,belediye elele verip maç için seyirci rekoru kırılmalı ondan sonra sonuca konuşmaya hakkımız olsun oturduğun yerden taraftar olunmuyor,Allah korusun ligden düşersek geri çıkmak hayal olur izmirden bir takım bile çıkamıyor örnekler çoook

etlidöktürek 03.11.2014 20:51

Sivassporum bu haftaki Es es macinda yine tavan yaptiracak nabizlari bize, her sene başka heyecanlar...seviyoruz bu takimi,gayseriyi bile özledik yav:D

DOGU_BEY 03.11.2014 21:31

[B]Bu maç için sadece şu yorumu yazıyorum..Bu maçtan sonra ya Ertuğrul gider ya da Carlos...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49.