SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38468)

SivasSpor.Com 30.11.2014 16:39

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında M.İdmanyurdu'na 2-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

:cool: 30.11.2014 16:40

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçı değerlendiriyorum. Yazıklar olsun.

tavatir 30.11.2014 16:41

Maçı mı değerlendirelim?

Toraman ve Batuhan alıdığında değerlendirmeyi yapmıştık biz zaten.

yiğido58sinan 30.11.2014 16:42

olan taraftara oluyor bize oluyor bizden başka da kimsenin umrunda değil yazık be..

SempaticH 30.11.2014 16:42

ibrahim toraman geldi uğursuz beşiktaşı nasıl mahvettiyse sivasıda mahvediyor bu adamla sivasın maç alması mucize olur oynatmayın şu mikrobu
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

58MySouL 30.11.2014 16:42

[B]Kimse boş hayaller peşinde koşmasın.Bu takım ancak düşmemeye oynar.Bi kaç tane nokta transfer yapılmazssa çok daha kötü günler bizi bekliyor demektir.:mad:[/B]

sebasteia 30.11.2014 16:42

sivas'a karşı oynadığı maçlarda aslanlar gibi savaşan toraman, nerdesin aslanım?!?!?!?

bu maçta takıma birşey demek istemiyorum. mersin o kadar vasattı ki, vasat olan bir sivasspor için bir puan garanti idi. toraman diye bir adam çıktı ve maçın içine sı.tı!!!!

bu maçı mecnun başkan değerlendirsin. bize laf düşmez.

Ahwettt 30.11.2014 16:43

Maçı değerlendirecek hiç bir şey yok takımı bu hale getirenlere transfer yapmayanlara yazzıklar olsun.

alboran 30.11.2014 16:43

gel gelelim yönetime. erdal sarılar biz 8 adam aldık vs demeyi iyi bilirsin.ben oyuna sonradan giren bu musa sinan adlı arkadaşı bir türlü göremiyorum.ayağında topu görmek nasip olmadı henüz.burhan denilen arkadaş 'YÜKSEK' formundan dolayı mı 11'de oynuyor her hafta yoksa takımda iyi veya kötü herhangi bir kanat oyuncusu olmadığından zorunluluktan mı oynatılıyor ? ey erdal efendi yarım aklınla millete salak muamelesi yapma.emin ol hepimiz senden iyi biliyor futbolu.herşey ortada.sizin bu kurduğunuz kadroysa ben de dünyada tenisin bir numarasıyım.

tapolat 30.11.2014 16:43

Takımın ahengini bozan İbrahim toraman ve Batuhanı istemiyoruz.

58_babacan_58 30.11.2014 16:43

[B]Yaktın bizi toroman. Öyle bi hata yapılırmı be abicim, Zaten sıkıntı yaşıyoruz en azından 1 puan çıkarabileceğimiz maçı verdik.
- Bu oyun tarzıyla kimseyi yenemeyiz. Kaleye kaç tane şut çektik. Mersin kalecisi neredeyse aut atışı bile kullanmadı o derece rahat bir maç çıkardı.
Bizim biraz kaleyi düşünmemiz lazım.Şut çekip gol bulmamız gerekiyor.
Atıff, crisantus,ziya berbattı bu maçta.[/B]

savaş2 30.11.2014 16:43

***ONURLU insanlar ya istifa ederler ,yada ettirirler.

izmirliyigido 30.11.2014 16:43

Buna futbol deniyorsa, ya biz aldatılıyoruz ya da futbol değişmiş bizim haberimiz yok..

Yazıklar olsun !..

Bu akşam çok önemli bir karar çıkabilir. Demedi demeyin !..

.

DoomsDay58 30.11.2014 16:43

Çok güzel giden maçı engin tecrübesiyle takımımızı uçuran ibrahim toraman beyefendi katletti. Maçın değerlendirmesi budur.

50sekiz 30.11.2014 16:43

[B]Şah Mat [/B]

Carlos kumar oynamayi, Riza hoca satranc oynamayi tercih etti.
Kazanan Riza hoca oldu!
Lige yeni cikan takimin hedefi ilk yari 20 ikinci yari 20 puan toplayip lige kalmaktir. Riza hoca ligin 11. haftasinda HADDINI BILEREK takimini oynattigi icin bunu basarmis durumda, tebrikler..

Carlos'a gelince: Carlos'tan büyük takim hocasi olur ama büyük hoca olmaz!!

alboran 30.11.2014 16:44

carlos'a sorum : 1-0 geride olan takımın skoru değiştirmek için alacağı risk santrafor çıkarıp yerine başka bir santrafor almak mıdır ? (batuhan-ahmet aras değişikliği)

ulan batuhan haftalar sonra ilk kez yürekten oynadı bugün adam serveti öldürdü resmen.oralarda top tutuyordu.daha oyundan çıkmadan 2 dk önce yine pozisyona girdi.sen cımbızla çeker gibi oyundan alıyorsun.yuh be adam.bu nasıl maç izlemektir.kaldı ki maçta batuhan rezalet oynuyor olsa bile o dakikada o skorda santrafor çıkar mı oyundan ? risk alsana adam risk !!!!

58MySouL 30.11.2014 16:44

[B]Batuhanla ahmet arasla bu iş yolunda gitmez.1 hafta daha baş ağrısı çekecez.Haftaya erciyes maçı emin olun cok daha zor geçecek.[/B]

Besyo_cu 30.11.2014 16:44

[B]3 kuruş fazla vermediğiniz Sivas'a kadar gelmiş olan şimdi İstanbul Başakşehir'de harikalar yaratan Yalçın Ayhan'ı almayanlar mutlumusunuz şimdi !!![/B]

mühendisburak58 30.11.2014 16:44

ligde kalacağımıza inanmıyorum. çünkü yukarı ile fark iyice açılıyor. bundan sonra 3 puan bile bizi kurtarmaz artık. seri galibiyetlere ihtiyaç var ama ben ligde şu takımı yeneriz diyemiyorum inanmıyorum yeneceğimizide. bu takım zor ligde kalır. bütün umudumu bu maça bağlamıştım balıkesir maçından sonra mersin i de yenebilirizi diye düşünüyordum yeni bir başlangıç olacağını düşünüyordum ama bugün yanılttı bizleri sivasspor. bundna sonra ne yapılması gerkiyorsa yapılmalı. önce carlos istifa etmeli artık takıma bir katkısı olacağına inamıyorum. bize ligden düşürmeden bırakmalı. eskiden carlos ismiyle transfer yaparız diye düşünüyordum oda olmayınca carlosun takımda olmasının bir manası yok.

sıvaslıgenç 30.11.2014 16:45

Tek kelimeyle

REZİLLİK

babapiton 30.11.2014 16:46

Balıkesir maçından iyi oynadık,ama karşımızda Balıkesir yok.

Maçı ilk golü atan alacaktı,Golü biz attık (Toraman).Ama yenildik(!).

Toraman maç içinde çok iyi oynadı ama pozisyon tüm iyi oyununu unutturdu.Tabi Ertuğrul'unda orda degajla oyunu başlatması gerekiyordu.

İlk golü yediğimiz anda duran top dışında pozisyona girme girişiminde bile bulunamıyoruz.

70.dk dan sonra kondisyon olarak bitiyoruz.

Bunların çözülmesi gerek.

Cicinho ve Aatif'a önlem alan herkes bizi çok çok zorlar.

Haftaya çok kritik bir maç var o maçı alıp deplasmanlarda ekstra puanlar çıkarmamız lazım.

Besyo_cu 30.11.2014 16:46

[B]Balıkesiri yendik diye tek çiçekle bahar gelmezdi...

Ziya Erdal'ın torpili kimden merak ediyorum değil haftalardır aylardır berbat bir futbol oynuyor, Sol stoperde kim oynasa Ziya'nın açığını kapatmak için yırtınıyor. Ne olumlu bir hücüm bindirmesi var nede bir asisti.

Rıza Çalımbay'ı uzun yıllardır takip edeirm ilk defa çalıştırdığı takım öndeyken forvet çıkartıp forvet aldığını gördüm. Oda uyanmış...

Haftaya Erciyes'i yenemezsek Carlos'un gönderileceği kabak gibi ortada. Allah korusun Erciyes'i yenemezsek Fenerle deplasmanda, sahamızda belalımız İstanbul Başakşehir, sonrasında geçen sene tarihi hezimete uğradığımız Kasımpaşa ile oynacağız ki işimiz çok ama çok zor...

Adem Koçak'a hayret ediyorum inanılmaz iyi oynuyor, kariyerinin en iyi döneminde bugünde enfes oynadı.

İbrahim Toraman'a birşey demiyorum yaptığı hatayı amatör oyuncu yapmaz kim alıp getirdiyse kendisiyle gurur duysun...[/B]

sivaslıadem 30.11.2014 16:46

bu bizi temsil etmeyen sarı formayı da görmek istemiyoruz artık
ne zaman bununla cıktıysak fark yedik

ilk çıktığımız maç bursada 3 fark yedik
bugün mersinden 2 fark yedik
öteki maçlarda yenilsek bile tek fark oluyordu

diğer arkadaşlar gibi cubuklu formayı istiyorum ben de

SempaticH 30.11.2014 16:47

kaleci hadi sen topu verdin hata yaptında verdiğin adama bak adam topçu değil olsa o topu yer yine verme onlara yazıklar olsun bu adamı getiripte oynatana
artık kimse maçlarada gitmez toraman gider ben giderrim maça yoksa düşer bu takım

58MySouL 30.11.2014 16:48

[B]Ligin en kötü futbolunu oynayan takım biziz.Olay bu kadar basit.[/B]

svsli585858 30.11.2014 16:48

[FONT="Comic Sans MS"][B]artık bu takıma olan inancımı kaybettim 1-0 gerideyiz sanki önde gibi atağa çıkamıyoruz yazıklar olsun birilerinin istifa etmesi lazım artık....[/B][/FONT]

DOGU_BEY 30.11.2014 16:50

[B]Alkolik züppe Batuhandan forvet, 58 düşmanı Toromandan da defans yaparsan ve uzun zamandır top oynamayan adamları alıp onlardan birşey beklersen olacağı budur..malesef Sivasspor sakat ve futboldan kopmuş gitmiş adamların tedavi edildiği, yedirilip içirildiği bir rehabilitasyon merkezi oldu..bu kendini futbolcu zanneden 2 isim de geldiğinde faydalı olmaycaklarını bilakis takıma zarar vereceklerini söylemiştim..sadece ben mi buradakilerin yüzde doksanı söylemişti ama söylediğimizle kaldık..bugünkü şu vasat maçta hatta mersinin adeta gel beni yen diye yalvardığı maçta sahneye çıkan süper transferler (!) puanın da içine etti..batuhan oyunda yok toroman sanki halı saha maçı yapıyor ve burada taraftar kahroluyor..Allah sonumuzu hayır etsin, hiç ama hiç umudum yok ama inşallah devre arası toroman ve batuhan efendilerle yollar ayrılır ve 3 ya da transfer yapılır yoksa balıkesirden sonra en büyük 2. adayız! insanın artık bu oyun ve bu transfer politkasından sonra siteye bile giresi maç bile izleyesi gelmiyor..yazıklar olsun bu tabloyu hazırlayanlara...[/B]

hiko58 30.11.2014 16:50

demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.

tanyil 30.11.2014 16:51

Ne değerlendirmesi.... kombineyi kırdım ligtv yi de iptal ettirmistim zaten. Nasılsa bu salak oyun yüzünden ptt ye duseriz

svsli 30.11.2014 16:56

ALLAH RİZASİ İÇİN ŞU İBRAHİM TORAMANİ OYNATMASİNLAR GEÇEN HAFTA YOKTU SİVAS YENDİ TAKİMA YARARİNDAN ÇOK ZARARİ VAR

buraks58 30.11.2014 16:57

maçın 20. dakikasından itibaren oyunda üstünlüğü ele aldık ve ilk yarı deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa oynandık. maalesef ikinci yarıda yine bireysel bir hata ve mağlubiyet. mersin 60 dakka boyunca tek pozisyonu vardı oda ilk dakikada. tam oyuna hücumsal yönde müdahele etmişler etkili kontra ataklar yakalayabilecekken basit bir gol ve puansız bir deplasman daha. bir puanın bile çok önemi vardı. hayırlısı olsun, inşallah çok kritik hale gelen erciyes maçını 3 puanla kapatmayı başarırız.

atrium58 30.11.2014 16:57

Kaleci bozuntusu baskı altındaki oyuncuya hem de kale vuruşundan pas vermenin mantığı ney anlayamadım. Galibiyete inanmayan Gerizekalı bir görüntü çiziyorsunuz.

noname87 30.11.2014 16:57

Rıza Hoca'nın finansal olarak çökmüş Mersin'e kurduğu kadro bizimkinden daha iyi misal Wellition'u almak istese bizimkiler paramız yok diye almaz.Roberto Carlos'u getirip bu kadroyla devam ettirmek intihar oldu devre arasına kalmadan hoca istifa eder kaçar bu takımdan.Başkanın yönetimin süresi doldu para yok mafyalık da sökmüyor artık yallah!

ROMANTİK KATİL 30.11.2014 16:59

Hos Geldin PTT 1. Lig. Tüm Sivaslılara özelliklede İbrahim Toraman denen mahlukata hayırlı ugurlu olsun. Yönetimde kına yaksın bir yerlerine.

legolass 30.11.2014 17:00

HEDEF İLK 5!! tff 1.ligde orta sıralara oynar bu kadroyu korursak.

mühendisburak58 30.11.2014 17:01

yeni stadyum yeni ligde hayırlı uğurlu olsun.

stain 30.11.2014 17:01

yönetime komplo var bu komplonun içinde rıza hocada varmış hatta tüm süper lig yönetime karşı komplo içinde yerel medyamızın duayen isimlerinide hem bu konuyu aydınlatmaya hemde bu maçı değerlendirmeye davet ediyorum

antik58 30.11.2014 17:03

Batuhan topla değil rakip oyuncuyu düşürmeye oynuyor, Burhan kendi halinde bişeyler yapıyor, atıf ne yaptığını bilmiyor, Toraman bu takımı haketmiyor, Ziya geride kalıyor, Ertuğrul kendine guvenmiyor, utaka chrishantus hiçbirşey yapmıyor, Adem kadir çoğunlukla saçmalık, YÖNETİM TARAFTAR DELİ EDİYOR, Carlos cicinho dacosta ve taraftarlar ne yapsın saymadıgım oyuncuların varlığı yokluğu bir...

stain 30.11.2014 17:06

[QUOTE=buraks58;925661]maçın 20. dakikasından itibaren oyunda üstünlüğü ele aldık ve ilk yarı deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa oynandık. maalesef ikinci yarıda yine bireysel bir hata ve mağlubiyet. mersin 60 dakka boyunca tek pozisyonu vardı oda ilk dakikada. tam oyuna hücumsal yönde müdahele etmişler etkili kontra ataklar yakalayabilecekken basit bir gol ve puansız bir deplasman daha. bir puanın bile çok önemi vardı. hayırlısı olsun, inşallah çok kritik hale gelen erciyes maçını 3 puanla kapatmayı başarırız.[/QUOTE]

güzel kardeşim bir takım bir hafta bir önceki haftanın üstüne hiç bir şey koymadan nasıl geçirir onun kanıtı her hafta basit bir hata basit bir hata derken gidiyoruz ...

mersinin 20 puanını mucize olarak gören arkadaşlar bencede sivasın bu ligde kalması mucize etkisi yaratacak futbol adına birşey yapan oldumu bizim takımda

Rallim58 30.11.2014 17:07

[B][FONT="Comic Sans MS"]Müsabakayı pozisyonsuz 2 golle alan Mersin İdman Yurdunu tebrik etmek lazım... 58 numaralı formayı giyen Pedriel'i ise ayrıca tebrik etmek lazım...

Karşılaşmayı izleyenlerin tamamına yakını, bu karşılaşmanın neticesi 0-0 berabere sonuçlanır derken 2-0'lık sonuç taraftar olarak bizleri şok etmiştir.

Artistik düşmesine kendisi bile inanmayan Ahmet Aras için hakemler de inanmadı, Burhan düşünce ise kartı bastı. Bunun sebebi ise Türk futbolunun sahtekarları arasında yer alan sarhoş Batuhan'ın geçen hafta Balıkesir karşılaşmasında yaptığı "emek hırsızlığı" yatmaktadır. Hakemlerin artık Sivasspora penaltı vermesi zora girmiştir.

BJK-Sivasspor karşılaşmalarındaki, futbol hırçını, asabi futbolcu İbrahim Toraman'ı, Sivasspor forması altında hiç ama hiç göremediğimi de paylaşmak isterim...[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33.