![]() |
Sivasspor'da kış operasyonu
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44834&token=37293[/IMG]
Kötü sonuçlara rağmen oynanan futboldan memnun olan Sivasspor Yönetimi, devre arasında takımı güçlendirmek için kolları sıvadı. Yeniden Yiğido forması giymeye hazır olan Eneramo ve Aydın'ın yanı sıra Beşiktaşlı Uğur Boral da gündemde. Geçen sezonu 5. bitiren Sivasspor, bu yıl ise bir türlü ayağa kalkmayı başaramadı. 9 puanla 16. sırada kalan ve ligdeki kötü gidişin yanı sıra kupadaki Antep mağlubiyetiyle iyice sarsılan Kırmızı- Beyazlılar’da yönetim hâlâ Roberto Carlos’un arkasında. Başkan Mecnun Otyakmaz’ın, Brezilyalı hocayla yaptığı görüşmede güven sorunu yaşamadıklarını ve transfer sözü verdiği öğrenildi. Yani Sivasspor’da devre arası çok hareketli geçecek. Carlos, takviye yapılması gereken mevkiileri yönetime iletti. Buna göre sol bek, sol kanat ve forvete takviye isteyen genç çalıştırıcı yabancı bir orta saha için ise kendisi çalışma başlattı. [B]Yolcular da var[/B] Sivasspor’un hedefindeki isimler ise taraftarı heyecanlandıracak cinsten. 16 golle Sivas tarihinin en skorer isimlerinden biri olan Eneramo’nun dönmeye hazır olduğu öğrenildi. Başakşehir’de şans bulamayan Nijeryalı forvetle görüşmeler hız kazandı. Bursa’da kadro dışı kalan Aydın Karabulut’la da anlaşma sağlandı. Sol bek için Carlos’un çok istediği Uğur Boral için ise Beşiktaş Yönetimi’yle görüşmeler sürüyor. 3 oyuncunun da devre arasında ‘Yiğido’ olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada bir türlü verim alınamayan Chrisantus’la da ara transferde yolların ayrılması gündemde. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'da kış operasyonu
[QUOTE=SivasSpor.Com;926389]
Sivasspor’un hedefindeki isimler ise taraftarı heyecanlandıracak cinsten.[/QUOTE] Saka gibi!!! Egerki yönetim ciddi ciddi Eneramo, Aydin ve Ugur Boral'la devre arasini gecistirmek istiyorsa yaziklar olsun diyorum baska da birsey demiyorum!!!! |
sadece crisantus değil bence utaka bir var iki yok,cihan senelerdir yedek bir halta yaradığı yok ,abdurrahman dereli,kadir bal yapamayan arı misali,mehdi olduğu yerde çalım atıyor hiç dikine oynadığına şahit olmadım,ahmet aras attığı atacağı gol bu kadar sanırım bunlarla yollar ayrılmalı yerlerine genç adamlar alın hiç olmassa çünkü bunlardan bir şey olmayacak.
|
[B]yonetim sırf gelecek tepkilerden korktugu icin ve buyuk beklentileri oldugu icin carlostan vazgecemiyor.polyannacilik oynuyor herseye iyi tarafindan bakmaya calisiyor.ama bilmiyorki ister kume ister dusmesin ne oyuncularin ne de carlosun umrunda degil. herkes aldigi trilyonlara bakar. bizde mal gibi boyle uzuluruz onlar sahada kosar gol atar yer en sonunda paralar cebe girer. biz de yedigimiz sogukla cebimizden cikan parayla yasadigimiz uzuntuyle kaliriz. yonetim hep yumurta kapiya dayandigi zaman biseyler yapmaya calisiyor ama sadece calisiyor icraat yok. beles kiyida kosede kalmis adamlari miknatis gibi ceker. bizim kadrodan 6-7 kisi haric kimse kadrosunda istemez dusunun artik. eren aydin rengifo pedro oldoni berk cihan chrisantus ve niceleri bu azimli calismanin urunudur!!!!![/B]
|
Sivasa gelmeden aydın yokdu, sivasda yıldızı parlamaya başlayınca bıraktı gitti geri söndü bundan sonra parlarmı ? eneremo ile boral zaten misyonlarını doldurdular doldurmasalardı takımları oynatırdı. fayda sağlayacaklarına inanmıyorum, 1 gitti sekiz geldi olacağına, Şu takıma yapılacaksa adamakıllı 4 tıransfer yapılsın yoksa hiç yapmasınlar.
|
Adamı forvet diye al sol kanatta oynat sonra beğenme olacak iş değil. Sanırım forvette 1 maçta gördük onda da Galatasaray'a gol attı onun dışında hep solda oynadı. Ben Chris'e yeterince şans verildiğini düşünmüyorum açıkçası başkandan torpilli Batuhan'da bu kadar ısrarcı olmak yerine Chris'te ısrarcı olunabilirdi, en azından Batuhan'dan daha atletik ve süratli araya atılan topları etkili kullanabilir. Ayrıca bu listede adı geçenlere heyecanlanan var mı aramızda?
|
Uğur Boralı Bal ligi ekiplerinden Zara Belediyesporumuza öneriyorum Kabul edenler etmeyenler Kabul edilmiştir.
|
[QUOTE=DoomsDay58;926398]Adamı forvet diye al sol kanatta oynat sonra beğenme olacak iş değil. Sanırım forvette 1 maçta gördük onda da Galatasaray'a gol attı onun dışında hep solda oynadı. Ben Chris'e yeterince şans verildiğini düşünmüyorum açıkçası başkandan torpilli Batuhan'da bu kadar ısrarcı olmak yerine Chris'te ısrarcı olunabilirdi, en azından Batuhan'dan daha atletik ve süratli araya atılan topları etkili kullanabilir. Ayrıca bu listede adı geçenlere heyecanlanan var mı aramızda?[/QUOTE]
Cris iyi bir kumaşa benziyor atletik bir adam ama onu kiralık bir müddet Ptt de oynatalım sonra alalım derim. |
Sorun sadece oyuncuların kalitesiyle alakalı değil bence,diğer takımların kadrolarıyla kıyasladığımız zmn en kötü ihtimalle ilk 10 içerisinde yer alır bu takım...Ben sorunun hoca ve takım ilişkisine bağlıyorum oyuncular hocayı pek takmıyor sallanıyor diye düşünüyorum...Hocanın kişiliğine beyefendi duruşuna hiç bir sözüm yok ancak 6-0 yenildiğin maçın ardından gülümseyerek gidip hakemi tebrik edersen oyuncular üzerinde ne kadar etkili olabilirsin ki..??
|
Eğer maçlarda oyuncu değiştirme durumu olmasaydı her takım başladığı 11 le maçları tamamlayacak olsaydı biz en kötü ihtimalle ilk 10 içerisinde yer alırdık...Yedek kulübesine baktığımız zmn oyunun gidiş hatını değiştirecek bi tane oyuncumuz yok herkes hocayı eleştiriyor oyuncu değiştirmede geç kalıyor diye ama hoca ne yapsın elle tutulur 1 tane oyuncusu bile yok kulübede maçları hep ikinci yarıda veriyor olmamız şansızlık değil yetersizlik bence...
|
[b]bizim taraftarı anlamak çok güç,ya ben futbolun f sinden anlamıyorum,yada herkesin gözü çok yükseklerde,sivassporun sezon başında transfer hataları yaptığı bu nedenlede istediğimiz puanları toplayamadığımız ortada ,sadece aydın yada benzeri bir oyuncu almamamız yüzünden tüm takımın düzeni bozuldu,gelirse takım rayına oturur,güvendiğimiz utaka ve cruntusdan faydalanamadık,top tutamıyorlar,şut çekemiyorlar,ptt liginde ancak oynarlar,eneramo bu takımı ligde tutmuş ,attığı gollerle zirveye taşımıştır,evet çok faul yapıyor,çok ofsayta kalıyor,gol vuruşları çoksüper değil öyle olsa premier ligde oynardı,gelirse kaldığı yerden devam edebilir,rengifo oldoni gibi adam geleceğine eneramo gelsin,uğur boralda öyle hor görülecek oyuncu değil ,hem hucumu hemde defansı iyi yapabilen oyuncu,ziyadan enaz 1 beden üstün,risk ne?eneramo haftalardır oynamıyor ,ameliyattan sonra eski formuna geldimi bilmiyoruz,bide eneramoyu oynatan top taşıyan groseçki yok,erman yok,aydına gelince hepimiz gitmesine kızdık ettik,bunları bırakmak lazım,iş yönetime ve hocaya kalırsa eren gibi oyuncu bulur getirirler,aydını biliyoruz enazından,uğur boralda kronik sakatlıkları var,gelirde bikaçmaç sonra sakatlanırsa bomboş transfer olur,kimsenin beni yanlış anlamasını istemiyorum,bu oyuncularada bayıldığım ayıldığımda yok,ancak yönetime ve hocaya transfer konusunda güvenmiyorum ,hiçdeğilse bildiğimiz oyuncular ,ortasaha çok önemli bu mevkiye alınacak oyuncu mutlaka holmen gibi biri olmalı,hem takımın hamallını yapacak hemde göbekten hucuma çıkacak biri olmalı ,hayırlısı artık hep birlikte göreceğiz neler olacak [/b]
|
Alınmak istenen futbolculara bak biri kadro dışı biri forma şansı bulamıyor diğeri ise aylardır ayağına top değmemiş biri bu futbolcular mı kurtaracak bizi bize hazır adam lazım yoksa maç eksiği olan adamı alırsak en az 5-6 maç zaten düzen tutturamayacak
|
eneramo aydın bize ilaç gibi gelirdi ama futbol oynasalardı eneramoyu biliyoruz form tutması bir aydan fazla sürüyor aydın desen yazdan beri top değmemiş ayağına uğur boralı söylemek bile istemiyorum.tek dikkatimi çeken yabancı orta saha carlos ilgilenecekmiş bakalım nolacak
|
[B]biri kadroya giremiyor biri sakatlıktan yeni çıkmış nerdeyse topa vurmayı unutmuş biri kadro dışı olmuş şaka gibi bu saydıkları kişilermi sivassporu kurtaracak kimse kusura bakmasında kargalar bile bu duruma bir yerleriyle güler yönetim taraftarın sabrını zorluyor [/B]
|
[B][I]Eneramo mu. Ulan bız sağlam bı forvet beklerken adamlar eneramo'yu getırır oldular.
Aydın hadı bınevı neyse yasından dolayıda, ugur boral nedır abı ya..[/I][/B] |
Musa aydında çok formda geçen 2 gol atmış yönetime duyrulur
|
[QUOTE=legolass;926393][B]yonetim sırf gelecek tepkilerden korktugu icin ve buyuk beklentileri oldugu icin carlostan vazgecemiyor.polyannacilik oynuyor herseye iyi tarafindan bakmaya calisiyor.ama bilmiyorki ister kume ister dusmesin ne oyuncularin ne de carlosun umrunda degil. herkes aldigi trilyonlara bakar. bizde mal gibi boyle uzuluruz onlar sahada kosar gol atar yer en sonunda paralar cebe girer. biz de yedigimiz sogukla cebimizden cikan parayla yasadigimiz uzuntuyle kaliriz. yonetim hep yumurta kapiya dayandigi zaman biseyler yapmaya calisiyor ama sadece calisiyor icraat yok. beles kiyida kosede kalmis adamlari miknatis gibi ceker. bizim kadrodan 6-7 kisi haric kimse kadrosunda istemez dusunun artik. eren aydin rengifo pedro oldoni berk cihan chrisantus ve niceleri bu azimli calismanin urunudur!!!!![/B][/QUOTE]
Teşekkür etmek için giriş yaptım. Ağzına sağlık |
Tek başına Domingos'u alsak bile yeterli olacaktır. Futbolcularla ilgilenen, üzerlerinden baskı kuran, kondisyon yükleyen birilerinin olmadığı kanaatindeyim
|
[QUOTE=58fatihcan;926426]Tek başına Domingos'u alsak bile yeterli olacaktır. Futbolcularla ilgilenen, üzerlerinden baskı kuran, kondisyon yükleyen birilerinin olmadığı kanaatindeyim[/QUOTE]
Yalnız bu Cesar Domingos olayına dair forumda oluşan genel bir kanı var, "o gittikten sonra çöküş başladı demek ki takımı ayakta tutan oymuş" falan gibi ama bunun şu anki düşük performansımız ile hiiiç alakası olmayabilir. Biz dışardan bakarak bu gidişata bir neden arıyoruz ve aklımıza da bu geliyor ama bence bu kadar emin olmayalım. |
Chrisantus u yollayan cihan kadir musa sinan vs ile yola devam eden zihniyetin bişi beklenemez ... Bu takım çift forvet oynasa kadir in yerine bi Türk ortasaha alınsa yalçın Ayhan gibi bir de stoper bi tane de grosicky lazım tabi ilk 4 garanti ... Uğur Boral sakat olmasa iyi transfer ama eneramo bitik .. Aydın ise Toraman gibi karaktersiz ...
|
"Kötü sonuçlara rağmen oynanan futboldan memnun olan Sivasspor Yönetimi"
SIZ hangi iyi futboldan bahsediyorsunuz ? Takim iyise neden 17 sirada ? Takim iyise neden gecen sezon oldugumuz yerde degiliz ? Hic kusura bakmayin ama bana göre sadece bana göre Sivasspor da sizin krediniz artik tükenmistir, yillardir ayni hikayelerle bizleri avutup duruyorsunuz insallah Yönetim e aday cikardi sizde ceker gidersiniz artik. |
Geçen gün Aydın Sivas'a gelmiş,büyük ihtimal anlaşma sağlanmıştır.Bursa basınında bu yönde haberler var.Tekrar iyi performans gösterir inşallah.
Aynı zamanda yine Bursa basınında çıkan haberlere göre kadro kışı kalan stoper İbrahim Öztürk için nabız yoklanmış. Bence Eneramo risksiz bir transfer,her maç 10 üzerinden 6 üstü veren bir oyuncu istikrarlı. Evet gol vuruşu çok kötü ama gol atmak dışında bir fonksiyonuda var.Gönül isterki daha iyi oyuncular gelsin ama Eneramo'dan sonra gelen forvetleri düşündüğümüzde (Utaka,Djebbour,Rengifo,Oldoni,Abdulkadir,Ahmet Aras) hangisi ortalama olarak Eneramo'dan başarılı oldu ki. |
Uğur Boral çok iyi olur ancak aydın eski performansı gösteremezse forma bulamaz.
|
Bu takımı eneramo kurtarır. Bu takımı sol açık kurtarır. bu takımı bir orta saha kurtarır. Bu takımı ümite adam ol diyen kurarır. bu takımı ibrahime hasssiktirrr ordan diyen kurtarır. Bu takımı paranızın hakkını verin taraftarı üzmeyin diyen kurtarır. Ama nerdeee? Bekliyoruz.
|
Chrisantus'u göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması yok bence takımda kim düzgün oynuyor ki sanki ?? Chrisantus bence büyük bi potansiyel göndermenin anlamı yok. Uğur Boral gibi aylardır oynamayan bir de üstüne üstlük sakat olan adamı almanın mantığı nedir anlamıyorum Aydın Karabulut 2.yarıya kadar takımla çalışırsa anca hazır duruma gelir onu bu şekilde kullanabiliriz, kiralık olarak alınmış olması çok iyi. Eneramoya gelince almayalım diyemiyorum çünkü kötü durumdayız ileride top tutabilecek, rakip stoperleri meşgul edecek bir forvet lazım bu yüzden Eneramoya da olumlu bakıyorum
|
Biz ler fikren ve gördügümüz tecrübe ile son noktayi koyuyoruz ugur boral eneramo bize asla katki yapmazlar bosuna ugrasmayalim boral in sakatligi kesin gectigine dair birbilgi yok eneramaya gelince saten batuhan hantaliginda birisi attigindan cogunu kaciriyor bir forvet fizikine yakisan durumu yok en güzeli yeni bir forvet iyibir orta ve oyunkurucu istiyoruz yoksa bu takimin kurtulma sansi cok zoooooooooooooor
|
[B]Dalga geçer gibi haber yapmışlar.
- Uğur Boral en son Nisan 2013'de forma giymiş. - Aydın Karabulut'un bu sezon ligde oynadığı maç sayısı rakamla 0 yazıyla SIFIR ! ve 8. aydan beri kadro dışı. - Eneramo'da bu sezon ligde sadece 87 dk oynamış, üst üste yaşadığı 2 ağır sakatlık yüzünden İstanbul Başakşehir'de kadroya bile giremeyen bir isim. Bu 3 tane sakat adamı toplasan 1 tane sağlam oyuncu etmezler. Madem eskinin peşindesiniz getirin Gökhan Bozkaya'yı, Atilla'yı, Caner'i ve Bombacı halili en azından yürekleriyle oynar formanın hakkını verirler...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;926472][B]
Madem eskinin peşindesiniz getirin Gökhan Bozkaya'yı, Atilla'yı, Caner'i ve Bombacı halili en azından yürekleriyle oynar formanın hakkını verirler...[/B][/QUOTE] Bunlar adam gibi adamlar Bu adamlar gibisi bir daha Sivas'a gelemez bizim en büyük yanlışımız bu isimleri genç nesillere aktarmıyoruz yeni stadyumda girişte bunları. Resimleri olan bir köşemiz olsa keşke Aydın ve Eneramoya gelince abi şimdi bunları almayın desek gider Brezilya'dan lodoni Peru'dan refinyo ya alır gelirler en iyisi mi en azından Onbeş yirmi dakika oynarlar aydın 2 maç alsa yeter |
Chrisantus sabredılse çok faydalı olur
|
Enaramo ha yazıklar olsun be size vallaha yazıklar olsun billaha yazıklar olsun böyle saçma bişey olamaz para vermemek için mi bütün bunlar
|
Her zaman aynı hatayı yapıyorlar.Sakat oyuncu alıyoruz.Yatan , beklemiş oyuncu alıyoruz, paraya kıyamayıp tabir yerindeyse hele hüle adamları alıp geliyoruz. Transfer komitesi mi, hurdacılar federasyonu mu çözemedim gitti...
|
İbrahim toramanın oynamadığı iki maçı kazandık gençlerbirliği-balıkesir diğer maçların hepsini kaybettik***
|
gidip 2. liglerden adamlar alıyorlar Chrisantus'a verilen paralara felan yazık. Belki ucuz ama onun bile karşılığını veremiyor takıma. Gönderilmesi yerinde bir karar olur. grosicky ve aydın gibi oyuncuların yokluğunda transfer yapılmaması hatadır bana göre. Fakat takımlarında oynamayan ya da sakatlığı olan eneramo aydın transferleri de bir o kadar hatalı olur bana göre. oynamayan oyuncu alışana kadar lig biter. Toraman yıllarca oynamadı stoper oynamayı unutmuş. Pozisyon bilgisini kaybetmiş. Orta saha oyuncusu onun açığını kapatıyo o daha yeni koşuyor ceza sahasının içine :)
|
bursadan ibrahim ozturk ve ferhat kiraz haberleri var. onlarda kadro disi kaldi. iyi oyuncular tamam ama ibrahim toramanda 1 sene oynamadan geldi durum ortada.
|
[QUOTE=babapiton;926433]Geçen gün Aydın Sivas'a gelmiş,büyük ihtimal anlaşma sağlanmıştır.Bursa basınında bu yönde haberler var.Tekrar iyi performans gösterir inşallah.
Aynı zamanda yine Bursa basınında çıkan haberlere göre kadro kışı kalan stoper İbrahim Öztürk için nabız yoklanmış. Bence Eneramo risksiz bir transfer,her maç 10 üzerinden 6 üstü veren bir oyuncu istikrarlı. Evet gol vuruşu çok kötü ama gol atmak dışında bir fonksiyonuda var.Gönül isterki daha iyi oyuncular gelsin ama Eneramo'dan sonra gelen forvetleri düşündüğümüzde (Utaka,Djebbour,Rengifo,Oldoni,Abdulkadir,Ahmet Aras) hangisi ortalama olarak Eneramo'dan başarılı oldu ki.[/QUOTE] [B]Bana göre aydin cok yalnis bir Transfer cünkü bize resmen SATTI!! simdi yedek de oturiyo oynamiyo bakiyorda aha Sivassporuin gidis kötü simdi oraya gidim biraz oynayalim ve saten iyi Performansi gösterirse Bursa bunu BRAKMAZ!!! Bize satan kisi YÖNETICILER BÖYLE ADAM NASIL TEKRAR TAKIM DA TUTMASI CALISIYO ANLAMADIM GITTI RESMEN AMATÖR O KISILER!!! Enermo konusunda sana katimiyorum Piton Kardes, cünkü sendiyorsun ki Risksiz bir Transfer. Adam da bi kere bize veda etti ve geri gelsi böyle Adamlari bize Lazim deyil!! Bu Adam kimin yüzünden okadar Gol atti ki??? iyi düsün!!! Djebbour konusunda Enermo dan 100 kat daha iyi!!! NOT: BU KADAR AMATÖRCÜ OLMAYIN SAYIN BASKAN VE YÖETECILER:mad:!!! [/B] |
Aydin Karabulut Sivasspor'Da !
Ve olay kapanmistir, hayirli ugurlu olmasin diyen , sonra gercek Sivaslilari elestirip küfür yagdiranlar ne Sivasspor'un menfatini düsünüyor ne gercek Sivaslilar. Yeter ya- laka luka laka luka birakin, biraz Taraftar olarak icraat yapin, Takimi destekleyin , herzaman köstek olmayin. Bukadar zormu ya. Ayrica hic kusura bakmayin , bu takima okadar gazma Futbolcular geldi agzini acmadiniz. Sercan Yildirimlar , Batuhan Karadenizler geldi bukadar elestirmediniz. Kendi öz evladigimi nicin elestiriyorsunuz. Git üc IT takimlari destekleyin , Sivasspor'u konusmayin ozaman. Resmen küme düselim diyorsunuz. Yeter ya. Roberto Carlos'un isine karismayin , destek olun, Sizi belesciler. Sivasspor'a kim gelirse gelsin , Sivasspor'un menfaati , Sivasspor'umuzun gidisatina önemli . Eger bunu düsünmüyorsaniz , sizden bir cacik olmaz-. |
[QUOTE=Morten58;926516]Aydin Karabulut Sivasspor'Da !
Ve olay kapanmistir, hayirli ugurlu olmasin diyen , sonra gercek Sivaslilari elestirip küfür yagdiranlar ne Sivasspor'un menfatini düsünüyor ne gercek Sivaslilar. Yeter ya- laka luka laka luka birakin, biraz Taraftar olarak icraat yapin, Takimi destekleyin , herzaman köstek olmayin. Bukadar zormu ya. Ayrica hic kusura bakmayin , bu takima okadar gazma Futbolcular geldi agzini acmadiniz. Sercan Yildirimlar , Batuhan Karadenizler geldi bukadar elestirmediniz. Kendi öz evladigimi nicin elestiriyorsunuz. Git üc IT takimlari destekleyin , Sivasspor'u konusmayin ozaman. Resmen küme düselim diyorsunuz. Yeter ya. Roberto Carlos'un isine karismayin , destek olun, Sizi belesciler. Sivasspor'a kim gelirse gelsin , Sivasspor'un menfaati , Sivasspor'umuzun gidisatina önemli . Eger bunu düsünmüyorsaniz , sizden bir cacik olmaz-.[/QUOTE] [B]Morten sen nediyon?? Kendi öz evladigmiz mi?? Takim yalniz brakti icin elestiriyoruz baska bisey yok ister Babam olsun ister kim olursa olsun eger yalnislik varsa acik acik söyleyecem!! Destek olun diyorsun da ama bize kim destekliyo?? Bana lütfen bunu anlat!! sanki biz bosa bos öyle seyleri yaziyorus belki Sivassporun gidis senin icin Yeterli ama BANA ASLA AMA ASLA YETMEZ!!! Bir kac kisi DAHA COK DERS CAILISMASI LAZIM YOKSA BEY BEY SIVASSPOR OKADAR BASIT!! Belesciler diyorsun acaba niye diyorsun bunu?? [/B] |
[QUOTE=keko 58;926520][B]Morten sen nediyon??
Kendi öz evladigmiz mi?? Takim yalniz brakti icin elestiriyoruz baska bisey yok ister Babam olsun ister kim olursa olsun eger yalnislik varsa acik acik söyleyecem!! Destek olun diyorsun da ama bize kim destekliyo?? Bana lütfen bunu anlat!! sanki biz bosa bos öyle seyleri yaziyorus belki Sivassporun gidis senin icin Yeterli ama BANA ASLA AMA ASLA YETMEZ!!! Bir kac kisi DAHA COK DERS CAILISMASI LAZIM YOKSA BEY BEY SIVASSPOR OKADAR BASIT!! Belesciler diyorsun acaba niye diyorsun bunu?? [/B][/QUOTE] Bende senin gibi memnun degilim Abi. Kate o yuzden transfer yapiliyor. Aydın Karabut olmasin küme düselim daha Iyi diyenleri anlamiyorum . Eger su haldeki Sivasspor'un durumundan memnun değilsen eminimki Ptt 1 ligde mücadele Eden Sivasspor'dan hic memnun olmazsın. Inşallah ligde kalırız. Aydın Karabulut Transferi hayırlı uğurlu olur ve umarım. Kamil Grosicki yi de transfer ederiz ve alabilecegimiz en Iyi oyunculari spirit, hep beraber tekrar mutlu oluruz. Benim temenim bunlar Abi. Ayrica beleşciyi sana degil Kavdede Mac izleyip Stadyuma gitmeyenlere söyledim. Anlayan anlamıştir. Saygılarımla... |
Nasrettin hoca diyenligin herkes haklı ama taraftar istiyorsa yönetim hem başarı hemde tribünleri heyecanlandıracak en iki tane transfer yapmalıydı bunları sezon başında yapmalıydı şimdi çırpınmazlardı. Ama ya tutarsa diye risk aldılar oda tutmadı. Sivasin en büyük kaybı kondisyoner domingez dir
|
Eyvah eneramo geri mi geliyor, şakadır inşallah bu. Yazıklar olsun eğer bu adamı geri getirirseniz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:49. |