![]() |
Carlos'tan PTT'ye selam
Takım tatil yapmaktan yatmaktan kaynaklı sakatlıklar geçirirken oyuncular yarım metreye ayak uzatacak mecali bulup top alamazken futbolcularımız nefeslerini bir yerinden alırken Her maç illa kendini attıran bir futbolcumuz varken helal olsun hala Carlos'u savunan sivaslı kardeşlerimiz var aklınızı başınıza alın adam gider Brezilya sahillerinde güneşlenirken bize o yaz kabus olur.
Not:Bugun Mustafa Denizli lig tv de sivassporun bu formsuzluğunu fazla tatille alakalı olabilir dedi. |
Cevap: Carlos'tan PTT'ye selam
stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...
|
[QUOTE=calipso;926732]stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...[/QUOTE]
Onlarin hepsi yabanci hayranlari. Carlos´un yerine gariban bir Türk antrenörü olsaydi coktan fisi cekilmisti. |
[QUOTE=calipso;926732]stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...[/QUOTE]
Nasıl Carols istifa diye bağıracaksın tam aksine beleşciler Carols istifa diye bağırsan Carlosa sahip çıkar kendi insanını döverlerdi |
ben carlosun istifa etmesinden yanayim, kim benimle ayni fikirdeyse begensin, karsi cikanlar yorumumun altina cevap yazsinlar.
Onlarin düsüncelerini dinlemek istiyorum |
adam edermi yönetim edecekki oda etsin nasıl olsa alacağı yok elbet gitmez
yinede diyelim istifa et diye eğerki duyarsa carlos istifa |
koşa koşa gelıyoruz maşallah
|
Ihale dönüp dolaşıp taraftara kalıyor şamar oğlanına döndü taraftar
|
aynı durumda carlosun yerıne turk hoca olsaydı kovulmaktan beter olmustu
|
Herkes uzun hava okumaya devam ama kimlerden cevap bekliyoruz onlar ne yapıyor. Ne yönetim basın acıklaması yapıyor ne Tff. Bu taraftar size ne etti :))))
|
[B]net bilgi: carlos sene sonuna kadar takımda kalacak
olasılık: eğer devre arası verilen transfer sözü tutulmazsa carlos kendi istifa edip gidebilir.. duyum: devre arası cesar lopez domingezin geri gelme ihtimali var...[/B] |
2. Lig camiamıza hayırlı olsun.
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;926807]2. Lig camiamıza hayırlı olsun.[/QUOTE]
Bunu söyleyince de kötü kişi oluyoruz ne yerle bir olmuş medyamız ne yönetim sivasspor düşmanı yapıyor. |
[B]bunca olumsuzluklara ragmen şu meşhur yerel gazeteciler ne carlosu nede yönetim kurulunu eleştirecek babayigitligi yapabildimi tek eleştirdikleri hakem tff ve taraftarlardır başka hiç bir halt bilmezler çünkü yönetimkurulunu helede başkanı eleştirmek işlerine gelmezler [/B]
|
Carlos'u hala savunuyorum. Bir 2. adamı olmayan bir teknik direktöre şu an için kızmamız haksızlıktır diye düşünüyorum. Tabiiki yanlışları varmı, VAR... Lakin sen ne zaman alternatifli kaliteli kadro kurar ve bu takımı bu durumlara düşürürsen işte o zaman deriz ki Carlos TEŞEKKÜRLER.... Ama bir iki sakatlık bir iki cezalı oyuncun olduğunda takım zaten topal bu sefer kör topal oluyor. Bunda Hocanın yapacağı bir şey yok. Soldan sağ, sağdan ise sol her zaman yaratamazsınız. Onun için vereceksiniz iyi bir kondüsyoner, vereceksiniz 3-5 iyi alternatif olmazsa bu konuda kafa yoracağız. Devre arasında muhtemelen bunlar masaya yatırılacak ve şablon ortaya çıkacak. Biz bu buhranlı durumda toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız lazım. Nasıl Kamilin Radanın NAvratilin bu takıma geldiğini düşünün ben devre arasında böyle bir operasyon bekliyorum.
|
kıvıran atıfmı oynayacak şişti kendinden başka büyük yok düşüncesinde yavuk bütün zararı sivasa oynatmayın körertin bir kaç hafta ondan sonra bak nasıl oynuyor
|
Rıza hoca olsaydı 5. Maçta taraftar teneke bağlayıp göndermişti.
O Rıza hoca ki; bu takıma Kamil'i, Eneramo'yu, Ümit'i, Atıf'ı, Hakan'ı bulup getiren adamdır... Olmaz olsun yabancı hayranlığı! Daha ne diyeyim? |
[QUOTE=DOGU_BEY;926804][B]net bilgi: carlos sene sonuna kadar takımda kalacak
olasılık: eğer devre arası verilen transfer sözü tutulmazsa carlos kendi istifa edip gidebilir.. duyum: devre arası cesar lopez domingezin geri gelme ihtimali var...[/B][/QUOTE] İnşallah gelir geçen sene takımı çalıştıran oydu roberto carlos onun üzerinden prim yaptı gerçi bu sene carlos lisansı çıktı saha içinde Cesara yı takımı karıştırmaz sahaya takımın başında cesarın çıkması lazım ki oyuna müdahale edebilsin anzidede hildink ayrıldı anzi düşmemeye oynadı bizimkiler aldı getirdibunları rıza hoca yapsaydı akibeti kimbilir ne olurdu neler yazılırdı bir yerde de sivasspor alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste lafını çekiyor Mecnun otyakmaz cezaevindeyken hem teknik direktör hemde başkandı takımla yattı takımla jkalktı yaram-namadı |
Takım hiç çalışmamış "Atıf,Burhan,Utaka son vuruşları yapamıyor" Bir Crissantos almışız gören varmı? Batuhan dersen ayakta zor duruyor dikkat edin hep toptan uzak.Bu takıma iyi bir kondisyoner, bir ön libero,Bir playmaker,Bir Santrafor alınmalı Seyirci Stadı DOLDURMALI!
|
.domingez.ıspanya 3 lıgınde takım çalıstırıyor şu an takımıda sonuncu domıngezı seven futbol cahıllerıne duyuru
|
[QUOTE=5sekız;927030].domingez.ıspanya 3 lıgınde takım çalıstırıyor şu an takımıda sonuncu domıngezı seven futbol cahıllerıne duyuru[/QUOTE]
Kardeş sen ve senin gibi carlos sevdalısı yönetim hatanızı anlatacaksınız ama çok geç olacak olan bu takım sevdalılarına olacak bir inat ettiler Carlos'ta carlos ya tamam elinde topçu yok diyelim ama olanı ne durumda 50 metre depar atsalar dilleri dışarı çıkıyor adamlar sedyelik oluyor ya bitik takım bitik anlamıyormusunuz ha bundan kim sorumlu hoca |
bu takımı bu sene carlos bu hale getirdi. geçen seneki performansa güvendi, önce brezilya'da dünya kupası yorumculuğu, sonra kuveyt gezisi vs. yıl içerisinde de karısı ve çocuğu istanbul'da. e haliyle yarım yamalak bir bakış açısıyla takım yönetilmez. resmen torpilledi ve yönetim de buna izin verdi. carlos sevdasını 10 yıllık süperlig takımı ligden düşüyor. yaşananları aklım havsalam almıyor!!!
kalıbımı basarım bu kadroyu motive edecek bir hoca olsaydı, ligi ilk sekizde bitirirdik! |
Riza hocaya gereksiz yere kin kustu bu taraftar simdi carlos'a karsi sinirsiz bir tahammul icindeler. Carlos'un bizde hocalik yapmasi bizim icin bir onur degil onun icin bir onurdur..carlos gitmesin diye ptt'ye dusmeyi kabullenenler var.. dusersek sittin sene geri cikamayiz bu da boyle biline.
|
[QUOTE=blacksky;927753]Riza hocaya gereksiz yere kin kustu bu taraftar simdi carlos'a karsi sinirsiz bir tahammul icindeler. Carlos'un bizde hocalik yapmasi bizim icin bir onur degil onun icin bir onurdur..carlos gitmesin diye ptt'ye dusmeyi kabullenenler var.. dusersek sittin sene geri cikamayiz bu da boyle biline.[/QUOTE]
[QUOTE=blacksky;927753]Riza hocaya gereksiz yere kin kustu bu taraftar simdi carlos'a karsi sinirsiz bir tahammul icindeler. Carlos'un bizde hocalik yapmasi bizim icin bir onur degil onun icin bir onurdur..carlos gitmesin diye ptt'ye dusmeyi kabullenenler var.. dusersek sittin sene geri cikamayiz bu da boyle biline.[/QUOTE] Bugün şunu düşündüm biz bu futbolculara haksızlık yapıyoruz şuan elimizde harika oyuncular var yani en azından Mersin Takımı'ndan en az on Gömlek iyi Topçular ama Carlos vermediği kondisyonun vermediği taktik ve disiplini bireysel hatalara bağlayarak futbolcularımızı da taraftar gözünde düşürdü ya bu takım küme düşmeye oynayacak takım değil maalesef Carlos işi ciddiye almadı takım hazırlık yaparken düşün hoca yok nerde yorumculuk yapıyor.maç kaybediyoruz 4 gün izi veriyor günde tek idman yapıyor 50 metre Koşan topçu dili dışarı çıkıyor her maçta bir topçu gidip kendini attırıyor ve bu yönetim de Carlos'un kaşına gözüne keline aldanıp bu adamı tutuyorlar sezonun 2. Yarısıda değişecek bişey yok sevgili yönetim bu adama futbolcunun saygısı yok inancı yok şimdi cristmins gelmek üzere carlos ülkeme nasıl kaçarım izin Yaparım hayaline düşmüştür bile bunlar yerli hocalar gibi senle dertlenmez bırakın bu yabancı hayranlığını geç kalınmasaydı şuan altı puan en az fazlamız vardı yeni hoca yeni kan Şart |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17. |