SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 0-2 İ.Başakşehir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38538)

SivasSpor.Com 16.12.2014 12:59

Sivasspor 0-2 İ.Başakşehir

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44867&token=54426[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta Sivaspor-İstanbul Başakşehir maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 20 Aralık Cumartesi

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi:[/B] Ali Palabıyık

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

Ahwettt 16.12.2014 13:02

Cevap: Sivasspor - İ.Başakşehir

Konu açmaya gerek yokki Böyle yönetim böyle hoca ve böyle ruhsuz futbolcular olduğu sürece bu takım yine yenilir.

shang 16.12.2014 13:03

13 maçta 5 gol yemiş bir takımla oynayacağız 15 dkda 5lik oluruz

Abdullah DuMaN 16.12.2014 13:03

bir an önce ara transfer gelse keşke

stain 16.12.2014 13:04

1 puan alırlarsa kasımpaşa maçında tribündeyim bu kadar

asinancetin583 16.12.2014 13:04

artık doğruları konuşma zamanı bugüne kadarki yazılarımda hep umut dolu konuştum hep kazanırız dedim ama artık yeter şimdi inşallah fark yemeyiz diyorum ruhsuz bir takım, müthiş(!) sorumluluk bilincine sahip bir yönetim var elde bana göre Carlos'a fazla yüklenmemek lazım ama tabi yapılan(!) transferlerde o da rol oynamıştır illaki sözün kısası bu devre geçti de inşallah ikinci devrede yeni transferlerle ligde kalırız...:mad::mad::mad:

karamik 16.12.2014 13:04

Başakşehirin rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.Evi, arabayı, tankı, topu, tüfeği, Cep telefonunu, Tarlayı, Traktörü neyiniz varsa satın Başakşehir'e oynayın böyle banko maç kaçmaz.

sebasteia 16.12.2014 13:05

tahminde filan bulunmaya gerek yok. başakşehir iki tane sallar üç puanı alır.

bizim yapmamız gereken artık gençlere şans tanımak, sözleşmesi uzun olan futbolcuların tecrübesini artırmak. önümüzdeki yıl bu adamlar bizi tekrar süper lige çıkartacak.

devre arasında genç ve ucuz türk futbolcularla uzun vadeli anlaşma yapılmalı ve ptt liginde ne kadar az kalırız meselesinde kafa yorulmalı. bu saatten sonra kalan süper lig maçlarını düşünmek ve buna göre kısa vadeli hareket etmek bize zarar!

68yasar58 16.12.2014 13:09

Tuzlaspor maçı herşeyi anlatıyor, yürek dayanmıyor takımın haline
inşallah bu maçta kız gibi oynamazlar, çıkıp sahaya erkişi gibi oynarlarsa başakşehirden puan alırlar.

yerliturkuaz 16.12.2014 13:09

[B]1 puan almak başarı olur.

Sabaha kadar 100 maç oynayalım bu kötü futbolla bu kötü anlayışla 100 maçıda kaybederiz...[/B]

58xtanerx09 16.12.2014 13:17

Sivası milletin ağzına sakız ettiniz size yazıklar olsun

58sinan58 16.12.2014 13:21

tuzla belediyeden 3 yedik büyükşehir belediyeyi düşünmek bile istemiyorum

furky.b 16.12.2014 13:24

[B]Fena Bassak Gececekler Bizle..;)[/B]

B.Demirci 16.12.2014 13:28

R.Carlos hemen istifa etmeli. Yeni hocayla anlaşıncaya kadar takımı yardımcı hoca (Orhan hoca) maça çıkartsın. Zaman kalmadı hocayı değiştirin diyorum uyanın eeeyyyy gafiller..............

58Sivaslilar 16.12.2014 14:25

Biz bu ruhsuz kadroyla kimseyi yenemeyiz yenemedikte cünkü bunlarin böyle olacagi gecen sezondan belliyidi kazma yönetime bunlari bütün traftarlar yorumcular yazdi cizdi anlatamadi tedbir alinmadi sonuc bu :mad:

DoomsDay58 16.12.2014 14:32

aritmetik olarak bakarsak tuzladan 3, başakşehirden 6, kasımpaşadan 9 bu şekilde artarak devam edebilir. çift hanelilere kadar yolu var

58Sivaslilar 16.12.2014 14:36

Murat erdogan gecen sezon neden kacip gitti bu yönetimde bir isik göremedigi icin adam hakli cikti:confused:

34MUAMMER58 16.12.2014 15:00

[b]bu gtlemi başakşehiri yeneceğiz,?yaw tekme tokat bu maçı alın başka bişey istemiyorum,artık şu temiz futbolu bırakın rakibi tahrik edin ,küfredin,kavga çıkarın hakeme çaktırmayın,gole giderken çelme yerseniz düşün kıvranın çamura yatın ,futbolun içinde nekadar pislik varsa yapın ,bırakınn delikanlı futbolu çirkef olun,taraftarda bunlara galip gelirlerse sivasdan sağ çıkamıyacak korkuyu versinler [/b]:mad:

legolass 16.12.2014 15:00

başakşehir her zaman olduğu 4 dene sallar

shang 16.12.2014 15:02

dün erman toroğlunun yorumunu dinledim sivasspor takım değil başakşehir maçından puan almaları mucize diye bir yorum getirdi ki tamamen haklıydı taş gibi bir takımla oynayacağız bence fenerden daha sağlam daha zor maç kimsenin puan adına ümidi yok ama her şeye rağmen inş cumartesi tribünde olacağız ...

onur0634 16.12.2014 15:06

Bırakın abi takmışınız hocaya...Hocasız yedek kadroyla çıksan tecrübenle isminle kazanmak gereken maçtı...Oyuncularda ruh ve kazanma hırsı kalmamışsa hoca ne yapacak...Getirecen Hikmet karaman Yılmaz vural gibi isimleri ağızlarından salyalar akarak küfür ederek motive edeceklerse oyuncuları bu da onların kendi karaktersizliği ne söylenebilir ki...

KIZILCAN 16.12.2014 16:06

Ölümüne 1 puan...

Mehmet ATEŞ 16.12.2014 16:38

her meç zor bu maç daha zor ligin en az gol yiyen ve en az mağlubiyeti olan takımlardan ibb işimiz çok zor umarım cumartesi günü Sivas sporumuzun günü ve geri dönüşümüz olur aynı zamanda bize en ters gelen rakip ibb ve bir diğeri haftaya oynayacağımız kasımpaşa

58Yiğidoo58 16.12.2014 18:27

Bu maç 2-0 Sivassporun! Buraya yazıyorum maçtan sonra görüşelim beyler :))

5sekız 16.12.2014 18:39

bence 2 tane patlama olucak ya farklı yenıcez yada yenılıp ıyıce.karişak sivas

okan3336 16.12.2014 18:46

inş bu maçtan 3 puan alırsak bizim için çok iyi olacak bir nefes alırız

Has Sivas`li 16.12.2014 19:12

[B]3 puan bizim olacak!
Hayal kurmak ne güzel sey:D

Gercekci olursak, net bir maglubiyet bizi bekliyor :mad::mad::mad:[/B]

HeLuieN58 16.12.2014 19:15

Bazı Arkadaşlar 3 Puan Demişte one Yenilen İçilen 1 Şeymi Uzun Süredir Göremeyince İnsanlar Unutuyorda ::confused:

omer-42 16.12.2014 19:36

[FONT="Arial Black"]kondüsyon yok
özveri yok
taktik yok
teknik yok
hırz yok azim yok
giydiği formanın değerini bilen hiç yok veya formaya değer veren hiç yok!!!
,[/FONT]

dedebali58 16.12.2014 20:22

3-2 yeneriz demek istiyorum,aksine sonuç olursa "58" aşkına biri bu sezonun şaka olduğunu bütün maçların iptal edildiğini veya yeniden sezonun başlayacağını falan söylesin;)

sivaslıadem 16.12.2014 20:29

eskişehir maçından sonra nihayet tribünde yerimi alabileceğim bir fırsat oldu

3 puanı hayal bile edemiyorum

ama yine de sadece iyi gün taraftarı olmadığımızı göstermek için
ıskartaları toplayıp bize transfer diye kakalayan bir takım yöneticileri - takımın menfaatleri için gerekirse çok sevdiğim carlosu da-istifaya çağırmak için tribünde yerimi alacağım

galip gelsen de,fark yiyecek olsan da arkandayız SİVASSPOR
senden başka sevdamız olmayacak

batur0658 16.12.2014 20:31

valla futbolu bilen tarafsız yorum yapan herkesin bariz sonucu tahmin edebileceği bir maç .başakşehir için çok zor olmayacak bir galibiyet hatta farka bile gidebilir bunları söylerken bile benim içim kan ağlıyo bu arada .futbolun artık şansının yanımızda olmasını bekleyecez..başakşehir 8 9 kişi kalırsa ancak 1 yada 3 puan alırız.allah yardımcımız olsun...

ayhandemir58 16.12.2014 20:47

Selamlar-iyi akşamlar yiğidolar..
Benim bir şeye aklım takıldı kaldı ve hala düşünüyorum ve bir anlam veremiyorum.
Bi deyim vardır bilirsiniz:"Bir kişiye 40 gün deli derseniz,41. gün delirir."derler.
Bizim yiğidolarımız da her ağzını açtıklarında;"Yok yav bu takımdan adam olmaz,bu sene kesin düştük." gibi bu ve benzeri lafları ediyorlar.Azıcık insaf yahu neden düşsün takım,biraz olumlu bakalım ve karamsarlığa kapılmayalım.Sivasspor küme düşerse kazancınız ne olacak,"Bak ben demiştim." mi diyeceksiniz,"Aferin" mi diyecekler size.Unutmayın ve at gözlüğünüzü çıkartın.Sivasspor küme düşerse Sivas şehir olarak küme düşer.Kaybeden biz oluruz.Kahve köşelerinde-parklarda dedikodu yapana kadar çözüm üretmeye kafa yoralım,ne dersiniz.

sebasteia 16.12.2014 20:56

[QUOTE=ayhandemir58;928090]Selamlar-iyi akşamlar yiğidolar..
Benim bir şeye aklım takıldı kaldı ve hala düşünüyorum ve bir anlam veremiyorum.
Bi deyim vardır bilirsiniz:"Bir kişiye 40 gün deli derseniz,41. gün delirir."derler.
Bizim yiğidolarımız da her ağzını açtıklarında;"Yok yav bu takımdan adam olmaz,bu sene kesin düştük." gibi bu ve benzeri lafları ediyorlar.Azıcık insaf yahu neden düşsün takım,biraz olumlu bakalım ve karamsarlığa kapılmayalım.Sivasspor küme düşerse kazancınız ne olacak,"Bak ben demiştim." mi diyeceksiniz,"Aferin" mi diyecekler size.Unutmayın ve at gözlüğünüzü çıkartın.Sivasspor küme düşerse Sivas şehir olarak küme düşer.Kaybeden biz oluruz.Kahve köşelerinde-parklarda dedikodu yapana kadar çözüm üretmeye kafa yoralım,ne dersiniz.[/QUOTE]

40 kez maça çıkıp 40 kez perişan olursan, taraftar da "41. de kaybedeceğiz, artık düştük" demeye başlar. bir kötü olayı da taraftara bağlamayalım artık.

history 16.12.2014 21:26

şeytanın bacağını inşallah kırarız.. çıkış maçımız bu olur...

Ferhat06 16.12.2014 21:30

Her türlü yeneriz sıkıntı olmaz.Dibe vurduk çıkacağız burdan.

sivas4eylul 16.12.2014 22:18

Ankette sivas kazanır diyenler neyin kafasını yaşıyor. bu takım küme düşecek.

fedayi 16.12.2014 22:22

çok gol yeriz bu maçta çoooooook :( :( :( :(

cılgınsivas58 16.12.2014 22:25

başakşehire handıkap atın niyet ettık allah rızası kume dusmeye

cılgınsivas58 16.12.2014 22:26

[QUOTE=sivas4eylul;928112]Ankette sivas kazanır diyenler neyin kafasını yaşıyor. bu takım küme düşecek.[/QUOTE]

gelişigüzel oy kullanma diyelim yoksa kazanmayacaklarını onlarda biliyor:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:38.