SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Carlos'tan veda gibi mesaj (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38549)

SivasSpor.Com 19.12.2014 08:31

Carlos'tan veda gibi mesaj

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44886&token=44014[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, sosyal medyadan yazdığı mesajla taraftarın kafasında soru işareti bıraktı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Brezilyalı Teknik patronu Roberto Carlos, şahsi İnstagram sayfasından yayınladığı mesajla Sivassporlu taraftarları meraklandırdı.
İnstagram'ı bir hayli sık kullanan Roberto Carlos, geçtiğimiz gün yayınladığı fotoğraf ve yazdıklarıyla soru işaretleri bıraktı.

[B]TEŞEKKÜR EDERİM SİVASSPOR VE SİVAS ŞEHRİ[/B]
Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos'un sosyal medya İnstagram üzerinden yayınladığı mesaj şu şekilde;''4 Ocak’ta ilk devre Sivas'ta sona eriyor. Benim çalışmalarıma duyulan sevgi ve saygı için herkese teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'deki herkese bu geçen bir buçuk yıl için teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi, Tanrı'ya emanet olun. Teşekkür ederim Sivasspor ve Sivas şehri.''

Sivas İrade Gazetesi

asinancetin583 19.12.2014 08:36

Cevap: Carlos'tan veda gibi mesaj

yapma be Carlos biz senin arkandayız güveniyoruz sana ne vedası daha şampiyon olacaktık :confused::confused:

legolass 19.12.2014 08:37

carlos zaten coktan beri kafasina koymustu gitmeyi ama yonetim birakmadi.olasi maglubiyetlerde artik baglasan durmaz. hem sivassporun hemde kendi gelecegi acisindan dogtu olan budur. yonetim tipki kayserisporun prosineckiye yaptigi gibi sahip cikmaya calisti ha bugun ha yarin derken ilk yari bitti ve su anda cok kotuyuz hem puan hem oyun olaeak.sezo basinda hadi yine cok iyi oynuyorduk diyelim ama maglubiytler saktliklar cezalilar bizi bitrdi moral falan kalmadi. bu surecten sonra iyi oyunda tarihe gomuldu.

karamik 19.12.2014 08:59

[QUOTE=asinancetin583;928387]yapma be Carlos biz senin arkandayız güveniyoruz sana ne vedası daha şampiyon olacaktık :confused::confused:[/QUOTE]

Bu oyun düzeniyle, oynattığı kız futboluyla, takım disiplinsizliyle, kondisyonsuzluk ile, Transfer politikasıyla En iyimser ihtimalle şuan PTT 'de bizi şampiyon yapabilir.

Soyözen 19.12.2014 09:01

Mustafa Ateş dün Twitter hesabında Carlos ile görüştüğünü, Carlos'un sadece ilk yarının bitmesi ile ilgili bu tweeti attığını ve bir yere gitmediğini öğrendiğini söyledi.

savaş2 19.12.2014 09:55

***TAKIMI ne kadar erken bırakırsa o kadar cok faydası olmuş olur.

batur0658 19.12.2014 10:30

[QUOTE=Soyözen;928391]Mustafa Ateş dün Twitter hesabında Carlos ile görüştüğünü, Carlos'un sadece ilk yarının bitmesi ile ilgili bu tweeti attığını ve bir yere gitmediğini öğrendiğini söyledi.[/QUOTE]

hal böyleyse bir yanlış anlaşılma olduğu belli .carlosun gitmesi konusu şimdilik kapanmış gözüküyor o zaman bu konu üzerinde durup carlosun mesajını yorumlamak üzerinde vakit kaybememek gerek..

DOGU_BEY 19.12.2014 10:36

[B]carlosun bir yere gittiği yok, sene sezon sonuna kadar takımda ...bunu geçen haftadan beri yazıyorum...[/B]

karasarlıyiğido 19.12.2014 10:51

carlos iyi bir insan ve dünyaca ünlü şöhreti var ve sivasa da yakışdı ama bu çok iyi bir hoca olduğunu göstermez ben de gitmesini istemem çünkü röportajlarında hiçbir zaman eski hocalarımız gibi şehiri kötülemedi hep iyimser cevaplar verdi ama tecrübe eksikliği var galatasarayın hagi örneği gibi iyi bir futbolcu olması iyi bir antrenör olacağını göstermiyor.bu lig sert bir lig bizim gibi lobimiz olmayan takımların iki katı efor sarfetmesi gerekiyor bunları bu iyi ve koca yürekli adama anlatmaları lazımdı ama olmadı aynı kadroyla aynı futbol oynanacak diye birşey olmuyormuş bunuda öğrendik vel asıl seni seviyoruz ama gidişat kötü hocam yol göründü ama yönetim iyi transfer yapmazsa morinho bile bizi kurtaramaz buda acı gerçek herşeyi carlosa bağlamak da doğru değil yarı yarıya herkes suçlu hatta takımına konya kadar sahip çıkamayan passolig almayan taraftarda

adamınhası 19.12.2014 11:04

Lan bu düpedüz kaçma mektupu ya :D

ec58 19.12.2014 12:54

maç başına 1 puan ilk yarı için yeterli olur, carlos devam eder, başakşehir maçında yenilirsek pazartesi yeni hocayı konuşuyor oluruz.

yigido94 19.12.2014 14:04

Asparagas haber Mustafa Ateş Twitterden böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Sadece teşekkür mesajı olduğunu söyledi.

Kizilirmak58 19.12.2014 14:30

git carlos git kalma bu şehirde , bizde teşekkür ederiz sana güle güle .....

onur0634 19.12.2014 14:40

Kalsın mı..?? gitsin mi..?? diye yöneticilerinde görüş ayrılığı içerisinde olduğunu duydum...

A.Turan Korkmaz 19.12.2014 15:11

Mesajın Portekizce kısmı ile Türkçe kısmı birbirini tutmuyor. Carlos'un instagram sayfasına yardımcı olan tercüman ya çeviride yapmış yahut eksik bırakmış. Portekizce kısımda hiç veda iması yok. Türkçe kısmında ise sadece 'Allah'a emanet olun' sözü genelde veda maksatlı söylendiğinden öyle anlaşılmış.
Asıl mesele mesaj değil tabii. Bu hafta da kaybedersek 14 haftada 10 puanda kalınıyor. Dünyanın her yerinde bu tabloda hoca değişimi olur maalesef. Carlos da farkında. Zaten istifa etmiş ama yönetim kabul etmemiş. Gidecekse bile 'işine saygı' duyulmasını bekliyor. Yani incitilmek, protesto edilmek istemiyor. Bizim taraftarın bunu yapabilmesini , takımı ve yönetimi protesto etmemesini ümit ederim. Tabii o olgunluk seviyesinde miyiz acaba? Yarın ve sonrası gösterecek.

58Atilay58 19.12.2014 15:25

Sonuna kadar arkandayiz R.Carlos bu şehrin adının duyulmasında ve dışardan takip edilmesinde emeği büyük

sebasteia 19.12.2014 15:37

seneye ptt liginde oynarken carlos gitmeyip sivasspor'u çalıştırmaya devam edecekse, sonuna kadar carlos diyorum. kalsın ve iki yıllık planı yapsın.

ancaaaaaaakkkkk; eğer düşersek ve bu yüzden carlos gidecekse o halde derhal defolup gitmeli. sivasspor'un tekrar yükseliş stratejisi olmalı.

eğer yönetim (mecnun başkan dahil), carlos'un göz göre göre takımı düşürmesine ve daha sonra bırakıp gitmesine göz yumarlarsa bu sivasspor'a yapılmış büyük bir darbe olur.

bazı arkadaşlar, halen işin ciddiyetinin farkında değil. ikinci yarı melaike-i kiram gökten inip defansın göbeğini tutmazsa işimiz zor. gol de atamıyoruz zaten. 13 haftada 10 puan alan takım 30-32 puanla ligi kapatır işte!

şahsi fikrim, 6-7 hafta evvel aksiyon almadığımız için %90 düştük. bari gelecek seneyi planlayalım. şimdiden anlaştığımız bir hoca gelsin takıma şehire alışsın. yerli ve genç ağırlıklı yeni bir ekip kurulsun ve kendimizi yeniden süper lige hazırlayalım...

birdokuzaltiyed 19.12.2014 16:17

[B]Oynanan oyun, yapılan antranman, verilen taktik, verilemeyen motivasyon ve dahası...
Bütün bunlar Carlos'u insan olarak çok sevsek de yol yakınken bırakması için çok geçerli olan nedenler...[/B]

58Sivaslilar 19.12.2014 16:47

Karlosun gitmesi beni hic endiselendirmiyor beni endiselndiren sivassporun ne olacagi karlos sempatik bir tekik adam fakat basarili bir teknik adammi onun yorumunu siler yapiniz:confused:

58Sivaslilar 19.12.2014 16:53

Bu takimdan ne karloslar geldi gecti dahada gecer ben karlostan daha cok bizim yönetimin teknik heyetin basarili olmasini beklerdim cünkü karloslar gider sivasspor kalir fakat nerde kalir süpr ligde yada ptt 1 ligde bunlardan endiselenmeliyiz derim????????????

58Sivaslilar 19.12.2014 17:04

Karmsar olmak olmak istemiyorum sansimizi tam kaybetmis degiliz üst siralardaki takimlarla aramizda fazla fark yok üst üste 2 yada3 mac alabilsek baygi düzeliriz buda karlosa degil teknik kadroya yani sivasspor yönetimine bagli adam gibi nokta transferler yapsalar ki mecbur yapmalilar yoksa abbas yocu tabiki bu arada yönetimde cantasini hazirlamali kalamaz kalacaginida sanmiyorum yani acilen önlem derim:confused:

58Sivaslilar 19.12.2014 17:13

Karlosu basarsiz yapan bizim yönetim cünkü sivassporun durumu gecen sezon belliydi adam gibi transfer yapamadilar getirdikleri iki pasif oyuncu sivaspora hicmi hic katki saglayamadi tabiki kabak karlosun basina patladi :confused:

58Sivaslilar 19.12.2014 17:20

Biz yönetimden dünya yildizlarini transfer etmelerini istemedik süper ligdki anadolu takimlari nerden bluyorsa yada bulduysa gözlerini acmalarini laf üretme yerine iyi oyuncularin pesine düsmelerine onlara giden her oyuncunun sivasspora gelebilecegini saniyorum yada ikna kabiliyetleri yok:confused:

58YIGIDO58 19.12.2014 18:47

Carlos büyük futbolcularla Sivasspora basari verebilir ancak yani 3 4 kaliteli oyuncu olsayda ilk yariyi ilk 5 de tamamlardik.

Ama hepimizde biliyoruz ki Sivasspor yönetimi fazla para verip 3 4 kaliteli oyuncuyu zor alir o yüzden Carlosun hala Sivassporda kalmasininda bir anlami olmaz.

( Carlos Sivassporda haberini ilk duydugum zaman inanilmaz sevinmistim, simdi süper transferlerde yapar demistim ama kocaman bir hüsran cikti :D )

Bu yüzden yeni yerli hoca gelmeli, cünkü yerli hocalar kücük topcularla nasil oynatilacagini iyi bilirler. ( Kücük topcular derken öyle kaliteli, kariyeri iyi oyuncular degil, Burhan aatif kadir gibi oyuncular)

Eger Sivassporun hedefi büyük olsaydi o zaman Carlos kesinlikle cok iyi tercih ama hedefimiz yillardir hic büyük olmadigi icin devre arasinda yerli hoca gelmeli.

Insallah ligde kalacagiz

karamik 19.12.2014 18:49

Eğer bu yönetim diyorsa ki biz carlos ile ne olursa olsun sezon sonuna kadar devam edeceğiz.Zorla kolarından tutup Cumhurieyt Üniversine psikolojik tedaviye götürmek lazım bu bir saplantı durumudur genelde ergen Gençler'de olur.Benim için Eskişehir maçı Carlos'un son maçı olmalıydı ama hadi devam diyorsun Başakşehir karşısında mağlup olunca eğer carlos gitmezse artık benim Gözüme ne yönetim ne carlos hiçbir değer arz etmez.

cengo64 19.12.2014 18:50

En az 10 hafta önce hem bizim hem kendisi için kaçması gerektiğini ve yönetimin o zamandan önlem alması gerektiğini yazmıştık.Ama bizim yönetim yine internetten kör topal birini getiririm diye düşünüyor olabilir.Ben yönetim kelimesinin bir şeyleri düzenleyip olmayan şeyler için önlem almak sanıyordum.Oturup seyretmek isterlerse tribüne geçmeleri gerekmiyor mu.

yigit 2013 19.12.2014 19:43

Allahim inşaallah gider kan değişikliği şart

metee58 19.12.2014 20:42

Sana git diyemem ama kal demek de içimden gelmiyor be Carlos ;)

karakaplan58 19.12.2014 21:36

[QUOTE=SivasSpor.Com;928386][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44886&token=44014[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, sosyal medyadan yazdığı mesajla taraftarın kafasında soru işareti bıraktı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Brezilyalı Teknik patronu Roberto Carlos, şahsi İnstagram sayfasından yayınladığı mesajla Sivassporlu taraftarları meraklandırdı.
İnstagram'ı bir hayli sık kullanan Roberto Carlos, geçtiğimiz gün yayınladığı fotoğraf ve yazdıklarıyla soru işaretleri bıraktı.

[B]TEŞEKKÜR EDERİM SİVASSPOR VE SİVAS ŞEHRİ[/B]
Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos'un sosyal medya İnstagram üzerinden yayınladığı mesaj şu şekilde;''4 Ocak’ta ilk devre Sivas'ta sona eriyor. Benim çalışmalarıma duyulan sevgi ve saygı için herkese teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'deki herkese bu geçen bir buçuk yıl için teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi, Tanrı'ya emanet olun. Teşekkür ederim Sivasspor ve Sivas

giderse sergen yalcın gelır benım tahmınım sergende bızı ucurur

ayhandemir58 19.12.2014 21:39

Eğer çeviri doğru yapıldıysa GİBİ si fazla.Düpedüz VEDA mesajı bu.:confused:

cılgınsivas58 19.12.2014 22:18

[QUOTE=DOGU_BEY;928398][B]carlosun bir yere gittiği yok, sene sezon sonuna kadar takımda ...bunu geçen haftadan beri yazıyorum...[/B][/QUOTE]

ligin bitimine 3 maç kaldı 3 te 0 yaparsa ki durum onu gösteriyor kimse tutamaz daha carlosu yönetim bile...

ankastre 19.12.2014 22:45

carlos yarın maça göre veda eder gibi

Ferhat06 19.12.2014 22:47

[QUOTE=ankastre;928457]carlos yarın maça göre veda eder gibi[/QUOTE]

Bence de yarınki maç sonucu herşeyi belirler.

Rallim58 19.12.2014 23:07

[QUOTE=Ferhat06;928458]Bence de yarınki maç sonucu herşeyi belirler.[/QUOTE]

[B]Yarınki karşılaşmanın sonucu birçok konunun aydınlığa kavuşmasına vesile olacak...

Tek temennim 3 puanı Sivassporumuzun almasıdır. Zira rakip olarak gördüğümüz bize yakın takımlar kendi aralarında oynuyor olması bizim için büyük avantajdır.

Bu müsabakayı kazanmaktan başka düşüncemiz yok...

Tabii bu düşünce bizde değil futbolcularda olması daha önemlidir...[/B]

kadirakin58 20.12.2014 12:02

Adam Real-Madrid ile kötü bir ilk sezon geçirmiştik, ikinci yarı şampiyon olduk dedi, bırakır mı öyle hemen (!)

sebasteia 20.12.2014 13:26

ulan carlos ne yüzsüz bir adam çıktın sen ya. kariyerin için 10 yıllık süper ligini yaktın. defolup gitmen için illa küfür mü edilmesi lazım tribünde. bülent bile senden omurgalıydı....

mühendisburak58 20.12.2014 14:16

Roberto Carlos u çok seviyoruz ama takımın başında durması zarar veriyor.

mühendisburak58 21.12.2014 18:32

gitmeyi taa o zaman kafaya koymuş.

reform 21.12.2014 20:16

Carlos'a gerçekten üzüldüm bana göre adam kendisini bilerek yönetime harcattı.Şundan dolayı üzüldüm bir kez bile yönetimin kendisine işine yarayacak bir transfer yapmamalarına rağmen başarısızlıklarda bunun arkasına bir kez bile sığınmadı, veya yönetime basında bu konuda bir eleştiri dahi yapmadı.Sivassporun şuanki durumundan kesinlikle yönetim suçludur.Tabikide önce başkan suçludur.Başkan dururken vay mecnun başkanımız hariç diğer yöneticilere laf sayanlarıda hiç bir zaman anlamıyorum neden başkana eleştiri yapamıyorlarda yardımcıları çok kolay eleştiriyorlar.Başkan isteseydi döküntüler ortada kalmışlar bedavalar yerine adam gibi iki topçu alırdı sivassporu bu hale düşürmezdi.Başkan alalım dedide yönetim karşımı çıktı.Yazık oldu Carlos'a tabi takım bu durumdayken ikinci yarı transferleri ve yeni hocanında işi çok zor.Eğer duygularla hareket ederek başkanlık yapılırsa böyle olur.Başkan zannettiki bu kadro takımı kümede tutar üç beş döküntü alaım vitrine boşa borçlanmayalım.Carlos ne yapsın kenarda oturupta takıma yara sağlayan bir futbolcu yok.Yoksa oda biliyor Kadirle -Utakayla bu işin olmadığını ama çaresiz kaldı...Taraftar olarak hatırlayalım 1.5 yıldır transfer sezonları açıldığında merakla alınmasını beklediğimiz ama hüsrana uğrayıp sırdan transferler yapıldığını.....Borçlu olupta battı batıyor dediğimiz takımların ve başkanlarının yaptığı transferlere bakalım....Carlos belki tecrübesiz ve hatalar yapıyordu takımın bu hale gelmesinde suçu var ama ne yazıkki en büyük suçlu bu takımı amatör takım duygusuyla idare eden yönetimdir.Tabiki eleştiri olunca hemen talibi olan varsa hemen bırakırız deniyor.Ne diyelim bu şehrin kaderi de sahipsizlik...O yüzden nasıl yönetirseniz yönetin istediğiniz gibi.Ama bu şehrin başka bir sosyal hayatı yok.İnsanlarımız hep hafta sonu sivassporun maç vaktini bekleyerek huzurlanıyorlar...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.