![]() |
Yeni Hoca Belli Oldu
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44901&token=13978][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44901&token=13978[/img][/url]
Roberto Carlos'la yollarını ayıran Sivasspor'un yeni hocası Sergen Yalçın oldu. Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile yollarını ayıran Sivasspor, yeni hocasını buldu. Yönetim, takımın başına son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ı getirdi. Yiğidolar'ın yeni teknik direktörünün resmi olarak bir iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor. DHA |
Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
Bunlar önceden anlaşmış.
|
Carlos gibi istanbul sevdalısı olmazsa düzlüğe çıkabiliriz
|
Bakalim iyi teknik adam
|
dünyanın en iyi sol beki carlostan sonra en iyi sol ayaklı topçusu sergen. hiç değilse türk ve hakemlerin ne mal olduğunu biliyor. inşallah hakkımızı yedirmez.
|
İyi tezgah bravo, bunun için neden bu kadar beklediniz merak ediyorum?
|
Akilli insan yaptigi hatadan ders alandir.
Daha akilli insan ise baskalarinin yaptigi hatadan ders alandir. Yönetim ne kendi hatasindan ders aliyor ne de baskalarinin hatalarina bakip ders aliyor.... Sergen, yerli Carlos demektir. Her ikisinininde cok iyi futbol gecmisi var ama hoca olarak her ikiside caylak. Benim bildigim kadariyla Sergen bir ara Bjk paf takimini calistirdi bir de gecen sene yarim sezon kadar Gaziantep takimini calistirdi. Daha tecrübeli hoca secilmeliydi, örnegin Hikmek Karaman gibi... |
Bu arada SivasTeam58 ve Adamspor'u tebrik ediyorum.
Ilk önce onlardan duymustum Sergen olayini |
Aylar öncesi dediğimiz buydu.Şimdi kuracağı iyi bir orta saha ile düşmeyeceğimize şimdiden inanıyorum.Bir de mümkünse iyi bir istatistik ve performans takibi yapacak futbol bilgisi olan denetçi üst kadro gerekiyor.Bu da olursa inşallah seneye bu ligde son derece başarılı bir kadro kurabiliriz.
|
neler oluyor bu ne hız ne acayip işler.. Dün akşam carlosla yola devam kararı alınıyor, sabah sözleşmesi fesediliyor, 2 saat sonra yeni hoca da belli oluyor.. :/ bakalım daha neler olacak. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
|
[b]küme düşmeyi neredeyse garantilemiş antepte başarılı oldu,r.carlos gibi lisansı yok,tecrübeside yok,bu takıma ivme kazandıracak adam değil,kafası bozulunca şehri terkedecek yapıya sahip ,yorumculuk yaptığı dönemdeki abuk sabuk konuşmaları yüzünden birçok takım taraftarının antipatisi var,zaten fb yalakası gibi göründüğümüz için millet bize düşman gözüyle bakıyor,bide sergenin bize düşman edeceği milletide katarsak neredeyse tüm türkiye düşmemiz için beddua edecek , sergen futbolculuk yıllarında da costadan ve cicinyodan daha kariyerli değildi ,r.carlosu yolla, yerine sergeni al ,sizin vizyonunuza nediyemki ?:mad:[/b]
|
[B]Son günlerde sağır sultanın dahi duyduğu "Sivasspor Sergen ile görüşüyor" sözü ayyuka çıkmıştı...
Bunu duyan Carlos değil Morinho olsa durmazdı, Carlos'da durmadı...[/B] |
hadi hayırlısı inşallah takımımız için hayırlara vesile olur
|
'Sivasspor'la anlaştığınız yönündeki haberler doğru mu?' sorusuna, "Hayır. Henüz netleşen bir şey yok. Kesin bir şey yok" açıklaması yapan Sergen Yalçın, haberi yalanlamasa da henüz kesinleşen bir karar olmadığına dikkat çekti.
|
Artik atlarinida getirir,Sivasspor tesislerine.Birde Sivas´da ganyan bayi varmi,gerci o internet üzerinden oynarda.
Sivasspor´a oyunculugu esnasinda,Sivasspor transfer teklifi yaptiginda Sivas neresi ben tanimiyorum diyen sahis suanda teknik direktör olarak geliyor. Hele TRT3´deki spor programlarinda devamli Carlos´u tenkit etmis ,kadroyu övmüs ve Sivasspor´un hangi sartlarda mac kazanabileceginin altini cizmisti.Demekki yönetim ile Sergen arasindaki ask o vakitler filizlenmis:). Hayirli ugurlu olsun diyelim ve bekleyip görelim.Kamera önünde konusmakla,mac bitimi arasindaki konusmalarda ne farkliliklar olacak hep birlikte görecegiz. |
İstediği transferler yapılmayınca iyi giden bir Gaziantep'i bırakan adamı nasıl elde tutmayı düşünüyoruz. Carlos'a harcanmayan paralar Sergen'e mi harcanacak.Bu yönetimin yine para harcayacağını sanmıyorum. Cicinho sezon sonuna kadar futbolcu teknik direktör olarak devam etsin daha iyi. Belki cicinhodaki ruh diğer futbolculara da sirayet eder.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;928914]Artik atlarinida getirir,Sivasspor tesislerine.Birde Sivas´da ganyan bayi varmi,gerci o internet üzerinden oynarda.
Sivasspor´a oyunculugu esnasinda,Sivasspor transfer teklifi yaptiginda Sivas neresi ben tanimiyorum diyen sahis suanda teknik direktör olarak geliyor. Hele TRT3´deki spor programlarinda devamli Carlos´u tenkit etmis ,kadroyu övmüs ve Sivasspor´un hangi sartlarda mac kazanabileceginin altini cizmisti.Demekki yönetim ile Sergen arasindaki ask o vakitler filizlenmis:). Hayirli ugurlu olsun diyelim ve bekleyip görelim.Kamera önünde konusmakla,mac bitimi arasindaki konusmalarda ne farkliliklar olacak hep birlikte görecegiz.[/QUOTE] demekki büyük konuşmayacaksın :) |
Allahım bu ne mutluluk sabah uyandım ve bu harika haberi gördüm adını bile söylemek istemediğim o adamdan sonunda KURTULDUK.
sergen yalçın hem kabadayılıgıyla hem sertliğiyle hem ağırbaşlılığıyla bu şehri bu takımı ucuracak süper bir kan değişikliiği oldu tebrikler mecnun başkan |
Giden gitmiştir.Eğer yeni hoca Sergen'se eleştriyi bırakıp önümüze bakmak gerekir.R.Carlosunda hoca olarak deneyimi yoktu.Şimdi gitti diye karalar bağlamanın anlamı yoktur.Bizim asıl davamız dipten nasıl kurtuluruz olmalı.Yönetime transfer konusunda kafa tutacak bir hoca olacağı için iyi, deneyimsiz olması ise eksi yönleridir.Türk hoca herzaman yabancıdan iyidir.Ligi futbolcuları dahası hakemleri tanıyor olması avantjınadır.Sivasımız için hayırlı olur diyelim.
|
Cicinho yu bir ara elestirmisti neden Cicinho Sivasspor'u tercik ediyor diye veya Roberto Carlos dediklerini unutamadim.
Hayirlisi olsun , oda sempatik birisi aslinda ama TRT 3 de yorumcuna veya oynadigi dizi filmine benzemez Sivasspor. |
Sergen´in transferi gerceklesirmi veya bu sadece balon bir habermi orasini bilemem.
Bu transferin gerceklestigini varsayalim, ovakit aklima kötü senaryolar gelmiyorda degil. Bizim takima Besiktas´dan giden kimler var onlara bir bir bakalim.Yani bir zamanlar Besiktas´ta oynamis olacak ve Sergen´í iyi taniyacak. Bunlar sirasiyla Korcan,I.Toraman ve Batuhan.Korcan´ín inanmadik ferformansindan sonra ,Ertugrul alinmadimi?. I.Toraman ve Batuhan´in sergiledikleri futbol Carlos´un sirf gitmesi icinmi yapilmisti acaba?.Bu bu üclü ve bir kac takim arkadaslari tarafindan tezgahlanan bir oyunmuydu. Gecen yil iyi olan takim bu yil korkunc düsüse gecmisti.Navratil´in ve Aydin´in olmayisi bir takimi bu hale getirebilirmi. Sebep ne olursa olsun bu futbolcularin sahada deli dana gibi kosmalari ve gol yollarinda sahada olmayislari baska neye baglanabilinirki,birde ortada Sergen Yalcin adi geciyorsa... |
bugünün en güzel haberi bu olsa gerek. türk futbolcuları motive edebilecek, hakemlerle boğuşabilecek, istanbul basınına sesini duyurabilecek, mhk ve federasyonun görmezden gelemeyeceği bir isim.
ayrıca hem sergen hem yönetim takımı ligde tutmak için bu yola girmiştir. kimsenin uzun vadeli düşündüğünü sanmıyorum. özetle çok güzel olur inşallah. çok sevinçliyim.... carlos diye diye bir çaylak yüzünden ligden düşeceğiz, bazıları hala ağlıyor, carlos sivas'tan değerli mi be? |
Ben Carlos'un çok iyi bir hoca olacağını düşünüyorum. Bizim şimdiki durumumuz gerekli transferlerin yapılmamasındandır. Tabi oyuncu ve Carlos 'un da hataso yok değil. Sergen ise ilk haftalarda bize faydalı olabilir ama çok riskli bir hoca adayı. En ufak bir krizde bırakır gider. Carlos gibi hata benim de demez. Önemli olan takıma istikrar getirebilmesi. Bizim şu riskli durumdan matematiksel olarak kurtarmadığı sürece işimiz çok zor Sergenle...
|
Kücük bir hatirlatmayi kendimde bir borc bildigim icin tüm Yigidolarla paylasmak istedim.
Sergen Yalcin neden G.Antep´den ayrildi kac kisi biliyor bunu bizden?. Sergen´in ayrilma sebebi Antep yönetiminin transferlerde ucuz oyuncu almasindan,birde yönetimin maaslari zamaninda ödiyememesindendir.Maasini alamayan oyuncuyu oyuna nasil motive edersinki. |
Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende
|
[QUOTE=izecson_ea;928949]Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende[/QUOTE]
Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez. |
[QUOTE=izecson_ea;928949]Sergen antepten istediği oyuncular alınmıyor diye gitti bizdende bu yüzden gider çok sürmez zaten 2. Dönemin 4. Haftası gider sergende[/QUOTE]
[QUOTE=Ferhat06;928952]Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez.[/QUOTE] [B]Gerçekte de öyle olacak gibi... 2. yarıda yapılacak transferlere bağlı olarak, Sergen Sivas'ta kalır... Aksi halde ertesi gün kendisini İstanbul'da görürsünüz...[/B] |
[QUOTE=Ferhat06;928952]Erkekse gitsin!Bir daha da Türkiye'de hocalık yapamaz,ona kimse güvenmez.[/QUOTE]
Eyvah Eyvah:D Durun be kardesim daha adam Sivas´daki atlari oksamadan tehdide basladiniz:D. |
vay arkadaş, sergen'in yerine dertlenen ne kadar çok adam var. maksat sivasspor'un başarılı olması değil de sergen'in başarısızlığı ve bundan zevk almak gibi gözüküyor, garip!!!
merak etmeyin, bu takımı sergen adam eder. kadromuz çok çok olmasa da, ortalamanın üstünde iyi... |
Bence Yilmaz Vural gelsin sergen ne alaka
Sergen sivasa gelirse at yarisi piyasasi hizlanir |
[QUOTE=B.DUMANLI;928957]Eyvah Eyvah:D
Durun be kardesim daha adam Sivas´daki atlari oksamadan tehdide basladiniz:D.[/QUOTE] Tehdit değil,kariyeri için demek istemiştim.:D |
Fazla kalacağını sanmıyorum Sivassporda gittiği yerde sebat eden biri değil sergen.
Ayrıca Batuhan ve Toraman'ın takımda kalmaya devam edeceği büyük olasılık. Ne de olsa Beşiktaşlılık var ... Yazık oldu Carlos'a bundan sonra dış transferlerde görüşme yapacağımız bir çok futbolcu Carlos'a danışacak fikir alacaktır. |
valla ilk defa uzun aradan sonra bu haber yüzümü güldürdü ..6 aydır bende tahmin edebiliyordum ...carlos gittikten sonra sergenden başkası gelmez diyodum..hatta yakınlarımda beni aradı demin nasıl tahmin ettin diye 6 7 ay öncesinden..bazı arkadaşlar yine karşı olacaklar ama sergenin sivassporda kalıcı olacağına vede başarılı olacağına inancım tamdır hayırlı uğurlu olsun...
|
***öncelikle TAKIMIMIZA hayırlı olsun, geç alınan bir karar.SERGEN in Yardımcısı da takımı iyi tanıyan murat ERDOĞAN olmalı.
|
ADAMSPOR Kurucumuz Levent Ümit Erol kendine has bir özel habere daha imza atıyor...
Lige kötü başlayan ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla Camiasını üzen, Sivasspor'da Roberto Carlos gidiyor yerine Sergen Yalçın geliyor. Kırmızı beyazlı ekiple Sergen Yalçın'ın yarın görüşmelere başlayacağını ve anlaşmanın resmen sağlanması bekleniyor. Her zaman saha içinde olmayı ekranda olmaktan daha çok isteyen Yalçın bu isteğini resmen gerçekleştirmiş olacak. Sergen Yalçın'ın teknik ekibinin bile belli olduğu istihbaratına ulaşan Kurucumuz Levent Ümit Erol şu isimlerinde Sergen Yalçın'la birlikte Sivasspor teknik kadrosunda olacağı bilgisine ulaştı. [B]O isimlerin geçen sezon Gaziantep teknik kadrosunda birlikte görev aldığı ; Tamer Tuna, Murat Şahin ve Beşiktaş A2 takımı ile birlikte çalıştığı Sarp Yiğit.[/B] Gelişmelerin sonucunu yarın hep birlikte göreceğiz... 17.12.2014 tarihli özel haberimizde de Sergen Yalçın'ın Sivasspor yolunda olduğu söylemiştik. [url]www.adamspor.com/ozel-haber/sergen-yalcin-hangi-takima-gidecek-h95937.html[/url] |
[b]yarın giray bulak açıklanır merak etmeyin[/b]
|
[B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;928976][B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B][/QUOTE]
Tamam abi ama Yilmaz Vural hersene takim degistiriyor. Ayrica Cicinho ,Da Costa gibi oyuncular kalir mi ? |
Resmi açıklama yapılmadan konuşmak dogru olmaz ama Sergen hoca adaylarım arasındaydı basarılı olacagını düşünüyorum vakit kaybetmeden takımın başına geçmeli. Tek eksik yönü sadece antep i çalıştırmış olması ama orada da başarılı olmuştu antepi ligde tutmuştu
|
[QUOTE=DOGU_BEY;928976][B]büyük bir risk aldık demiyorum büyük bir KUMAR oynuyoruz..yılmaz vuralla anlaşıldı deseydiniz ligde büyük ihtimal kaldık derim..sergenle ya patlama yapar üste tırmanırız ya da iyice dibi boylarız...carlosla yollar yüzde 90 transfer konusundaki anlaşmazlıktan ayrıldı son ana kadar iki taraf da devam edecekti.. carlosun gitmesi demek devre arası transferde boşa ümitlenmeyelim yine hayal kırıklığı olacak demektir..[/B][/QUOTE]
carlos'un gitmesi devre arasını zora sokacakmış!! ya kardeşim madem böyle bir etkisi vardı sene başında neden göremedik? yılmaz vural'ın takımı ligde tutabileceğini söylüyorsun. kalan 20 maçta en az 9 galibiyet gerekiyor. yılmaz vural'la bu iş nasıl olacak?? yönetimi kutluyorum. sergen en doğru seçim.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:10. |