SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kimler Gitmeli ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38579)

SivasSpor.Com 23.12.2014 15:55

Kimler Gitmeli ?

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44916&token=44379[/IMG]

Roberto Carlos'un takımımızdan ayrılışı ve Sergen Yalçın ve ekibinin takımımızın başına getirilmesi hepimiz için yeni bir sayfa açılması anlamına geliyor...

Peki yaklaşan devre arası transferlerinde yeni teknik heyet sizce hangi nedenlerden dolayı hangi isimler ile yolları ayırmalı?

Takımımızdan ayrılması gerektiğini düşündüğünüz futbolcuları ankette bir çok seçenek işaretleyerek, gerekçelerini de yazmanız rica olunur...

[B]Sivasspor.com özel anketidir...[/B]

DoomsDay58 23.12.2014 16:06

Cevap: Kimler Gitmeli ?

Öncelikle Ahmet Şahbaz, Kadir, Korcan ve İbrahim ile yollar kesinlikle ayrılmalı. Ahmet gelecek vaat etmediği ve saygısızlık yapmasından ötürü, Kadir ve Korcan iyi oynamadıkları gibi takım içerisindeki huzuru bozdukları için, İbrahim de hiçbir fayda sağlamaması ve kendisine acayip kıl olduğum için gönderilmeli diyorum. Geri kalanlar devre arası yapılacak transferlerle beraber yedek hatta yedeğin yedeği konumunda bulunabilirler çünkü önümüzde zor bir süreç ve kadro derinliğinin olması çok önemli.

shang 23.12.2014 16:06

berk,ahmet aras,ahmet şahbaz,cihan özkara,crisantus kesinlikle bu futbolcularla yollar ayrılmalı bu takıma katacak zerre faydaları yok

shang 23.12.2014 16:09

ayrıca bence çok önemli bir konu daha var carlosun ayrılması ile beraber inş özellikle cicinhoyu elimizde tutmalıyız.

34MUAMMER58 23.12.2014 16:11

hele devre bitsin bu başlık öyle açılsın ,2 hayati maç var,tüm oyunculara ihtiyaç var

Rallim58 23.12.2014 16:14

[B]Ayrılması gerekenler....

1- Abdurahman Dereli (O eski halinden eser yok şimdi).
2- Ahmet Şahbaz (3. lig takımından aldık, gerçek yerine gitmesi için serbest bırakılmalı).
3- Cihan Özkara (Bir türlü bekleneni veremedi)
4- Crisantus (2. Oldoni vakıası)
5- Batuhan Karadeniz (2. Sercan vakıası olur alınmasın dendi aynen öyle oldu. Bulunduğu özel mekanlarda Sivas aleyhtarı söylemler iddia edildi. Duba gibi şişti).
6- ........[/B]

Soyözen 23.12.2014 16:14

[I][B]Naçizane yorumlarım aşağıdaki şekilde;[/B][/I]

[B]Deniz Öksüz:[/B] İzlediğimiz kadarıyla tüm ömrü boyunca sabah akşam antreman yapsa ancak Mahmut Bezgin'in yedeği olur. Futbolu bırakması hayrına olacaktır.

[B]Berk Neziroğulları:[/B] Belki kötü bir futbolcu değil ama Süper Lig ağırlığını taşıyamıyor, yetersiz kalıyor. Alt liglerde çok daha verimli olur.

[B]Ahmet Şahbaz:[/B] Bir ara çıkış yakalayacak gibi oldu ama performansı her geçen gün daha da düştü. Sıradan bir üçüncü lig futbolcusu. Kesinlikle Sivasspor'da oynayacak oyuncu değil.

[B]Abdurrahaman Dereli:[/B] Yaşlı kurt kocadı. Eski günlerinden eser yok, iyi bir yedek olmadığı için gönderilmeli.

[B]Kadir Bekmezci:[/B] Kadir de artık misyonunu tamamladı. Uzunca süredir yaptığı kritik hatalar hep bize pahalıya mal oldu.

[B]Mehdi Taouil:[/B] Biricik bal yapmayan arımız da maalesef gönderilmeli. Aslında iyi bir futbolcu ama aşırı yetersiz fizik gücü ve kara bahtı yüzünden faydalı olamıyor.

[B]Musa Sinan Yılmazer:[/B] Ona verdiğimiz şansları iyi değerlendiremedi. Umut vermek için çok genç değil.

[B]Macauley Chrisantus:[/B] Esas bölgesi olan forvette izleme şansımız olmadı ama son maçlarda inanılmaz kötü oynadı. Yerine Utaka'yı yedek bırakacak daha iyi bir yabancı almalıyız.

[B]Ahmet Aras:[/B] Teknik gücü yetersiz. Fiziği ile bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Pres yapma sevdasıyla gidip faul yapmaktan öteye geçemiyor futbol anlayışı.

[B]Cihan Özkara:[/B] Cihan'a yorum bile yapamıyorum. Senelerdir burada ne işi var anlayabilmiş değilim. Gitsin, biz de arkasından Galatasaray'a geçen sene attığı güzel gol ile hatırlayalım.

[B]Batuhan Karadeniz:[/B] Balıkesir maçında kalecinin yumurtlaması ile attığı (ki onu da az daha atamıyordu) golle ve yaptırdığı penaltı ile (ki penaltı yaptırmak nedir anlayabilmiş değilim) maçın adamı oldu güya. Takıma hiç faydası yok, Batuhan'dan geçmiş artık. Kendisine 4 Eylül Sanayi'de köfteci açmasını öneriyorum.

Tuncay 23.12.2014 16:25

hic bir oyuncu gitmemeli, once sergen hoca oyunculari tanimasi lazim. hamza hocageldi gs oyuncumu gonderdi, kazim fayenoordda harikalar yaratiyor,burak yilmazi gonderenler bin pisman.her yigidin bir yogurt yemesi var.bekleyin begenmediginiz oyuncular nasil degisecek. once takima moral ve motivasyon lazim. yeterki sergen hoca takima guven getirsin. kisaca en az uc hafta sabredmeliyiz.

58YIGIDO58 23.12.2014 16:29

Bana kalirsa aatif cicinho ve costa disinda herkesi gonderin derim ama bu mumkun olmadigina gore.

gitmesi gerekenler : cihan, batuhan, toraman, ümit, kadir, chrisantus, Utaka ve Musa

sivaslıadem 23.12.2014 16:29

[B]Deniz Öksüz[/B]:tuzla maçında yediği goller bu takımda şans bulamayacağının ispatı gibiydi,yerine korcan ile ertuğrulu zorlayacak bir kaleci alınmalı,
[B]Berk Neziroğluları[/B]: ziyanın olmadığı maçlarda şansını iyi kullanamadı,başakşehir maçında fatihin performansı beni çok memnun etti,fatih varken takımda tutulmasına gerek olmadığını düşünüyorum
[B]Ahmet Şahbaz[/B]:tamamen gereksiz bir transferdi,silivriyle oynadığımız maçta rakibin teknik direktörü sivaslı diye onun hatrına alındığını düşünüyorum,kim olursa olsun taraftara o şekilde küfredemez,derhal takımdan gönderilmeli;kapasitesine diyecek bir şey yok,amatör kuluplerden kendine takım arasa iyi olur
[B]Abdurrahman Dereli[/B]: artık yaşı itibarı ile bize bi faydası olmaz,önceki yıllarda takımda en iyi oynayan oyunculardandı,ancak ikinci nikah çoğu zaman olduğu gibi burada da tutmadı
[B]İbrahim Toraman[/B]:1 yıldır oynamayan oyuncuyu bu takıma transfer etmek-hem de kiralık olarak-,oynatmak hata idi devre arasında beşiktaşa geri verilmeli,[U]sivasspor takımı bir revir değildir[/U]
[B]Kadir Bekmezci[/B]:bu takımda misyonunu tamamlayan oyunculardan,yaptığı hizmetlere teşekkür edilip yerine ofansif karakterde bi orta saha oyuncusu alınmalı artık.adem ile hakan şimdilik defansif orta saha olarak yeterli olacağı kanısındayım
[B]Mehdi Tewfik Taouil[/B]:hem fizik olarak, hem de yaş olarak bu takımın oyuncusu değil.kaleye şut çekmekten aciz.
[B]Macauley Chrisantus[/B]:daha çok pişmesi lazım,en iyi ihtimalle ptt liginden bir takıma kiralanabilir-tabi alırlarsa
[B]Cihan Özkara[/B]:kendisine verilen şansları iyi değerlendiremedi bir türlü,ahmet arasın da çok bir farkı yok ama bu iki oyuncu arasından ahmet arasın takımda kalmasını tercih ederim
[B]Batuhan Karadeniz[/B]:YORUMSUZ!!

tanju_58 23.12.2014 16:29

Yönetim özenerek seçip takıma toplamış bukadar beleş futbolcuyu başka nerede bulacak.bu futbolcuları gönderip yerlerine paraya kıyıp transfer yapılacak!! hiç aklınız alıyormu :) hiçbiri gönderilmez 3-4 tane daha beleş futbolcu bulundumu devre arası çok verimli geçmiş olur yönetim için :)

savaş2 23.12.2014 16:39

***ahmet ŞEHBAZ,
-İbrahim TORAMAN
-chrisantus
-batuhan
-utaka
-ertüğrul

Kokomo 23.12.2014 16:42

İ.Toraman

Batuhan

Utaka

Chrisantus

58sinan58 23.12.2014 16:43

Batuhan Karadeniz: Balıkesir maçında kalecinin yumurtlaması ile attığı (ki onu da az daha atamıyordu) golle ve yaptırdığı penaltı ile (ki penaltı yaptırmak nedir anlayabilmiş değilim) maçın adamı oldu güya. Takıma hiç faydası yok, Batuhan'dan geçmiş artık. Kendisine 4 Eylül Sanayi'de köfteci açmasını öneriyorum.

:D:D:D meşhur sivas köftecisi kirli Batuhan usta

soyözen iş yapar mı ne dersin :D:D

HALIL 23.12.2014 16:51

en 10 kisi isaretledim nerdeyse ama devre arasi risk almadan takviye yapilmali

58 Amsterdam 58 23.12.2014 17:13

Arkadaslar Sergen 3-4 takviye'den bahsediyor ona gore isim yazalim bence :) :)
Yani 10 tane isim yazmanin bir faydasi yok malesef. Eeh iste belki sinirlerimiz biraz yatisir.

Ben kesin olarak:
Chrisantus'u yazdim ama yine de yeterince sans verilmedi diye dusunuyorum cunku adam forvet ve bizde genelde sol acik veya sag acik oynatildi :mad::mad:

Ahmet Sahbaz yazdim cunku hem kalite olarak dusuk hem de son yasana kufur olaylardan sonra bu bizde is yapamaz.

Cihan Ozkara yazdim cunku bi turlu bizde kadroya dogru duzgun giremiyor ozaman gitsin de bari yer acilsin.

5sekız 23.12.2014 17:20

costa aatıf adem cıcınho dışında hepsi gıtsın

metee58 23.12.2014 17:23

Cicinho,Aatıf,Costa haricinde hepsi gidebilir.Aldığı paranın hakkını vermiyor diğerleri

Abdullah DuMaN 23.12.2014 17:55

Ahmet Şahbaz: Pimi çekilmiş bomba misali heran hata yapabilecek bir oyuncu

Abdurrahaman Dereli: kupa maçında istekliydi ama vücut artık kaldıramıyor

Kadir Bekmezci: kötü futboluna rağmen her hafta 11 çıkmasına anlam veremiyordum carlos bir ara kesmişti bence göbekte adem ve hakan olmalı

Macauley Chrisantus: bizim için faydasız bir transfer

Ahmet Aras: İyi bir yedek ama daha fazlası yok

Cihan Özkara: Cihan geçen sezonlarda en azından kupa maçlarında çok iyi oynuyordu bence Azerbaycan'a gitmesi gerekir

Batuhan Karadeniz: bir iyi bir kötü grafiği var ama genel olarak baktığımızda vasata yakın oyunları cılız şutları bize puanlar kaybettirdi

Burhan Eşer: geçen yılki performansından çok ama çooooook uzak

John Chukwudi Utaka: bir insan futboldan hiç anlamasa sahaya koysan daha faydalı olurdu kale dibinden birçok topu dışarı atıyor bazen kasten yaptığını düşünüyorum ara sezonda kesinlikle gönderilmeli

sıracalı 23.12.2014 18:04

Bu nasil % paylasimi anlamadim..butun futbolculara verilen oylar 100 u gecemez :) batuhan %76 crisant % 80 eee hepsini topla % bin yapiyor :)) becerilememis bi yuzde dagilimi !!!

mclord58 23.12.2014 18:15

Ahmet şahbaz çok ağır 1. Ligin performansı yok bol hata yapiyor kendi kendine güvenmiyor

İbrahim Toraman sivasli diye alindi hama hala akli besiktasta havali ve gereksiz agrasif her an bizi eksik bir akacak gibi oynuyor abilik yapmiyor takima

Berk 1961trabzondan geldi amavoyuna girince eli ayagi dolasiyor ilk geldiğind. çok umitlendim gs bin alt yapisinda yetişen biri kalitelidir diye ama olmadi

Cris geldiginde nijerya genc milli takimdaki maclari izledim ümitlendim ama cihanin veya batuhanin yedegi bile olamaz sivasspor parayi sokakta bulmuyorki o yedekte otursun ve paradini alsin

Musa yilmazer i farkli bircyere koymak gerekli geldiginden beri girip iyi oynamaya calisan azimli biri ancak ne zaman oyun girse biz gol yiyoruz bundan ötürü musayi futbolundan değilde sansindan ötürü gitmeli
Cihan gecen sene bazen görüyorduk ama bu sene ortalarda yok
Batuhan yine yok yine yok yine yok

kurtay58 23.12.2014 18:19

1. batuhan, chrisantus, ahmet aras, cihan, a. dereli, (form durumu ve yetersizlikten.)

2. ümit kurt, kadir, korcan (takımda huzursuzluk çıkarmak ve mikserlikten)

3. utaka (iştahsızlık ve vurdum duymazlıktan)

4. ahmet şahbaz (ekmek yediği kaba pislemekten, karakter eksikliğinden, yetersizlikten )

benim kadro (4-2-3-1 düzeninde)

kaleci transfer

cicinho - costa - yeni transfer - ziya
adem-yeni transfer
burhan - atıf- yeni transfer
forvet yeni transfer

Yedekler - ertuğrul, mehdi, hakan, i. toraman, yeni transfer sol bek, yeni transfer sağ bek, yeni transfer sol kanat, yeni transfer forvet

SivaSTeaM58 23.12.2014 18:24

Ahmet Şahbaz, İbrahim Toraman(sakat olduğuna inanmıyorum),Kadir Bekmezci, Crisantus(Bekleneni veremedi),Ahmet Aras (Kiralık olarak verilmesi gerekiyor pek forma şansı bulamıyor)

Turan 59 23.12.2014 18:27

Batuhan,Ahmet ŞAHBAZ,Cihan ÖZKARA,İbrahim TORAMAN,Cristıansus, öcelikle aklıma gelen bunlar.Hemen gitmeliler.

babapiton 23.12.2014 18:30

Yorumlara baktığım kadarıyla millet uçmuş devre arasında bu kadar yollarla ayrılma hayal olur.

İlk 11 den kimsenin gitmemesi lazım.Yapılacak transferler ilk 11'e yapılmalı.İlk 11'deki oyuncular ise yedek olmalı.

[B]1 Kaleci[/B] (Ertuğrul Yedeğe,Korcan gitsin)
[B]1 Stoper[/B] (Ümit yedeğe,Ahmet gitsin)
[B]1 Oyunu[/B] iki yönüyle oynayan orta saha (Kadir yedeğe, Toraman gitsin)
[B]1 Sol açık[/B](Aydın Geldi, Cihan Özkara gitsin)
[B]1 Forvet[/B] (Utaka yedeğe, Chrisantus gitsin)

Soyözen 23.12.2014 18:57

[QUOTE=sıracalı;929556]Bu nasil % paylasimi anlamadim..butun futbolculara verilen oylar 100 u gecemez :) batuhan %76 crisant % 80 eee hepsini topla % bin yapiyor :)) becerilememis bi yuzde dagilimi !!![/QUOTE]

Oy kullanan kişilerden yüzde kaçının o şıkkı işaretlediğini gösteriyor. ;)

alboran 23.12.2014 19:39

oy verirken performansı ön plana aldım.bir kişi hariç.kadir bekmezci.kulağıma bazı şeyler geliyor.takımda gruplaşma olduğuna dair.zaten bu carlos tarafından da kısmen doğrulandı.takımda bütünlük yok gibilerinden.eğer gerçekten kadir böyle işlere giriştiyse çok ayıp.kaptanlık elinden alındı diye takım bölünmez.umarım kulağıma gelen sözlerin tamamı yalandır.değilse yazıklar olsun.

anadolu5858 23.12.2014 19:42

Bazıları yedek olabilir.ziya.ertugrul.mehdi..hangi bölgeye transfer olsun şeklinde olabilirdi. Saglam 1kaleci 1 önlibero 1 ortasaha 1 forvet lazım

Djamoka 23.12.2014 19:45

[B]Deniz Öksüz Yeri 4 eylul belediye.
[/B]Ertuğrul Taşkıran Transferin son günü elimizde patlayan bomba
[B]Berk Neziroğluları Bu adamın ne işi var bu takımda.
[/B]Ahmet Şahbaz Bu adamın burda ne işi var.Süper ligi rüyasında görürdü. Biz gerçeğini gösterdik.
[B][B]Abdurrahman Dereli Hala hangi mantıkla geri getirildiğini anlamış değilim.
[/B][/B]İbrahim Toraman Keşke daha önceki dönemlerde gelmiş olsaydı.
[B]Kadir Bekmezci Miadını doldurdu artık Sivasta.
[/B]Burhan Eşer Geçen yıl senin yerinde kim olsa asist ve gol kralı olurdu. Bu sene tüm kaliteni gördük.
[B]Hakan Arslan Süper lig 1 numara büyük.
[/B]Musa Sinan Yılmazer Carlos un neden şans vermediğini 2 maçta hep beraber anladık.
[B]Macauley Chrisantus Transfer yaptık denilmesi için yapılan piyango.
[/B]John Chukwudi Utaka Ayağımın üstüne önüme nokta gelecek pasları halısahada herkes gole çeviriyor utaka efendi....
[B]Ahmet Aras 4 Eylül belediyede dahi oynatmam.
[/B]Cihan Özkara Kaç sezondur hangi mevkide oynadığını ve bu adamın nerden nasıl niçin getirildiğini ne işe yaradığını biri anlatsın.
[B]Batuhan Karadeniz Külliyen zarar.
[/B]
Korcan Çelikay İyi bir yedek olabilir.
[B]Ziya Erdal Her ne kadar bu sezon performansı düşse de ziya bu takıma lazım.
[/B]Ümit Kurt Tercübe kazanması lazım. Patlamaya hazır serseri mayın.
[B]Manuel Da Costa Başakşehir maçında hepimiz gördük sakat sakat nasıl oynadığını
[/B]Cícero João de Cézare (Cicinho) Bu adama yorum yapmak haddime değil.
[B]Aatif Chahechouhe Burnu biraz sürterse en değerli futbolcularımızdan.
[/B]Adem Koçak Carlos giderken gerekeni zaten söyledi.
[B]Mehdi Tewfik Taouil Kimse beğenmese de şu kötü durumumuzda ademle beraber tek yırtınan adam.[/B]

B.DUMANLI 23.12.2014 19:50

[QUOTE=5sekız;929546]costa aatıf adem cıcınho dışında hepsi gıtsın[/QUOTE]

Dört futbolcuyu elde tutup gerisini göndermek istedigine göre Sivasspor´un banka hesabina yüklü bir döviz hesabi acmis olman gerekliki bütün futbolculari göndermek istiyorsun....

Adama sormazlarmi bu degirmenin suyu nereden geliyor diye?.Transferler ihtiyac dogrultusunda bütcenin elverdigi ölcülerde yapilr....

karamik 23.12.2014 19:55

Sezon Başında alınan Oyuncuların 8 tanesi de gönderilsin Takımı'n uyumunu ailevi yapısını bozdular.gerçi bu Musa Sinan içimden bir his üzerine düşülürse faydalı olacak gibi aralarında illa ki gitsin dediğim adam ise Batuhan Karadeniz ulan böyle futbolcu mu olur şu adamın futboldan geçimini sağlıyor olması bana haksız Kazanç gibi geliyor bunun toplulukla alakası yok aslında[B][U] böyle adamları kara para aklama durumu[/U][/B] filan varsa almakta fayda var :)))

beko35 23.12.2014 19:55

Gitmesi gerekenler: berk neziroğulları,batuhan karadeniz,ahmet şahbaz,kadir bekmezci,burhan eşer,ümit kurt

dibba58 23.12.2014 20:08

Takımdan mutlaka gönderilmesi gereken futbolcuların isimlerini sokağa çıkıp bir kaç kişiye sorsanız hep bir ağızdan anlaşmışçasına aynı isimleri söylediklerini göreceksiniz.Varlığı ile yokluğu belli olmayan takımda bir sürü isim var.Bu isimleri zaten yukarıda arkadaşlar zikretmişler. Bu arkadaşlar sadece kadroda şişkinlik ve sayıdan ibaret. Bu takıma çöreklenmiş E.... arılarının biran önce dağıtılması gerekiyor.Bize çalışkan,kendini yenileyen as kadroyu zorlayan kendine verilen fırsatları tepmeyen kaliteli futbolcular lazım.

Ferhat06 23.12.2014 20:13

[QUOTE=karamik;929590]Sezon Başında alınan Oyuncuların 8 tanesi de gönderilsin Takımı'n uyumunu ailevi yapısını bozdular.gerçi bu Musa Sinan içimden bir his üzerine düşülürse faydalı olacak gibi aralarında illa ki gitsin dediğim adam ise Batuhan Karadeniz ulan böyle futbolcu mu olur şu adamın futboldan geçimini sağlıyor olması bana haksız Kazanç gibi geliyor bunun toplulukla alakası yok aslında [B][U]böyle adamları kara para aklama durumu[/U][/B] filan varsa almakta fayda var :)))[/QUOTE]

Batuhan boks veya güreş şubemiz olsaydı oraya kaydırılırdı.:D Musa Sinan zor zor.

cemahmety 23.12.2014 20:18

Ahmet Şahbaz Berk Neziroğluları Cihan Özkara ile yollar kesinlikle ayrılmalı bunların yanında Abdurrahman Dereli, Kadir Bekmezci sezon sonuna kadar kadro kalabalığı yapmak adına tutulsa da fazla oynatmaya mecbur kalmamız adına onların yerine yeni transferler lazım. Takıma baktığımız zaman sol bek, ön libero, forvet ihtiyaçlarımız en üst düzeyde ve bunların yanında eğer olanlardan kalitelisi bulunabilirse kaleci ve stoper de lazım. Çok önemli ve iş yapabilecek transferler yapabilirsek bence küme düşme söz konusu değil bizim için

sinan-58 23.12.2014 20:32

[B]Carlosun gitmesinin ertesi günü [U]affedilen Korcan[/U] tayfasınıda alıp gitsinler amaçlarına ulaştılar nede olsa[/B]

Del Piero 23.12.2014 20:37

Kaleci ertuğrul, defans, abdurahman dereli, ahmet şahbaz, berk nezirogullari, orta saha, mehdi tauil, musa sinan yılmazer, forvet, batuhan karadeniz, ahmet aras, crisantus,cihan özkara

Utaka, ümit kurt, kadir pekmezci yedek olarak takımda kalmalı

yigit 2013 23.12.2014 21:26

[QUOTE=DoomsDay58;929499]Öncelikle Ahmet Şahbaz, Kadir, Korcan ve İbrahim ile yollar kesinlikle ayrılmalı. Ahmet gelecek vaat etmediği ve saygısızlık yapmasından ötürü, Kadir ve Korcan iyi oynamadıkları gibi takım içerisindeki huzuru bozdukları için, İbrahim de hiçbir fayda sağlamaması ve kendisine acayip kıl olduğum için gönderilmeli diyorum. Geri kalanlar devre arası yapılacak transferlerle beraber yedek hatta yedeğin yedeği konumunda bulunabilirler çünkü önümüzde zor bir süreç ve kadro derinliğinin olması çok önemli.[/QUOTE]

Cok güzel aciklamissin

eyuphulagu 23.12.2014 22:16

'Bekara karı boşamak çok kolaydır' derler....
Bizim sitede neredeyse tüm takımı gönderecek;sivasspor kulübünün yöneticilerini tanımasak eyvallah diyeceğim..
Ama kazın ayağı hiç de öyle değil...
Bir kere bu arkadaşlardan 10 tanesini serbest bırakalım veya kendinize kulüp bulun denmesine denir de ;bunlardan kaç tanesi takımdan ayrılır,kaç tanesi ara transferde kendisine kulüp bulur..
Bulamazlarsa sene sonuna kadar U-21 ile idman ve maçlara çıkarlar;paralarını da takır takır alırlar..Aslında gönderilecek oyuncu çok da ;gelecekler bu gidenlerden iyi olur mu;yoksa gelen gideni aratır mı?
Zamanında Cihan ı Bank Asya ya gönderdik de ne oldu;Cihan kardeşimiz Erciyes te ilk 18 bile giremedi;üstelik 35 yaşındaki göçü Emrah ı bile kesemedi..
Sonra ara transfer gelmeden tekrar soluğu Sivas'ta aldı..
Bunun örneği çok...

Bence Sergen kardeşimiz takımdaki mevcut kadroyu tutup en fazla 3-4 tane transfer yapılması için tercih edildi...

R.Carlos belki de en az 7-8 tane yeni nokta transfer istediği için gönderilmiş olmasın...

Sergen akıllı adam zaten anlaşma yıl sonuna kadar;yıl sonunda Sergen belki de takımdan ayrılacak;onu da zaman gösterecek..

Ben bir kaç gün önceki mesajlarımda takımdan gitmesi gerekenleri paylaşmıştım;tekrar paylaşayım:
Kaleye yeni bir oyuncu;yabancı da olabilir;yakında yeni yabancı yönetmeliği yayınlanacak yabancı sayımız artabilir..
Sağ kanada yeni bir oyuncu;Cicinho kart cezalıyken ve kupada oynatabileceğimiz yeni bir yetenek(mümkünse genç olsun),stopere Ümit ve Costa cezalıyken veya Ümit in yerine...
Orta sahaya kesinlikle 2 tane oyuncu(biri yabancı olabilir);oyunun 2 yönünü oynayan bir ön libero ve iyi bir oyun kurucu..Forvete en az 1 oyuncu;Eğer Utaka gönderilebilirse yerine de bir oyuncu...
Sergen geçmiş yorumlarında Utaka ve Cirisantus u beğendiğini söyledi;bakalım takımda kalcaklar mı?

Kimler Gitmeli:
Cihan,Crisantus,Kadir, Mehdi,Utaka,Ertuğrul,Berk....
Ben Batuhan ve Ahmet Aras ın kalmasından yanayım;çünkü Kim ne derse desin Batuhan gol atmasa da ilerleyen haftalarda eğer oynatılırsa takıma daha yararalı olacağını düşünüyorum..
Ahmet Aras da gerekirse yedek bırakılıp 2. yarıları oyuna alınmalı...
Ara transferde keşke aynı Rıza Çalımbay ın dönemindeki gibi bir temizlik yapılsa ve yeni oyuncularla lige başlasak..
Ama bizim yönetimin transfer politikasını bildiğim için Sergen'e elindekilerle idare et;sineğin yağını çıkar denecek..
Onun için yeni oyuncu zor diyorum..
Umarım ben yanılırım...
Sergen u-21 takımından 1-2 oyuncuyu daha takıma monte edeceğini düşünüyorum...

cılgınsivas58 23.12.2014 22:45

carlosu sabote eden futbolcular vardı :
bunlar tahminen [B]ibrahim toraman[/B] dan baslıyordu ve her gittigi takımı batırdı aynı bizi batırdıgı gibi
[B]Berk Neziroğulları[/B]:instagramda sevgilisiyle fotograf paylasmaktan başka birşey yapmıyor kesinlikle gönderilmeli
[B]Ahmet Şahbaz[/B]:Hiç bir [B][U]futbolcu Bir Yiğidoya küfür edemez[/U][/B] cezasını çekip gitmeli
[B]Cihan Özkara[/B]: kesinlikle yollanmalı
[B]Batuhan Karadeniz[/B]: içip içip yatan futbolcunun bize faydası olmaz
[B]Crisantus[/B]:Belki Sergen bunu asıl mevkisinde oynatırsa faydası olabilir denemek lazım
bunlar gönderilmeli

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29.