![]() |
Sivasspor'da transfer hareketi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44932&token=79933[/IMG]
Roberto Carlos ile yolları ayıran ve takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Sivasspor'da yönetim ara transferde takımı güçlendirmek için kolları sıvadı. [B]Sercan Kaya önerisi[/B] Yiğidolar’ın günemine gelen isimlerden biri Rizespor’da yeteri kadar forma şansı bulamayan Sercan Kaya... Yeşil- Mavili takımın alternatifli hücum kadrosunda gözlerden uzakta kalan Sercan menacerler aracılığıyla Kırmızı-Beyazlılar’a önerildi. 3 isim için de son kararı Sergen Yalçın verecek. Onay verdiği oyuncular için yönetim vakit kaybetmeden çalışacak. [B]Uğur Boral onay bekliyor[/B] Sergen Yalçın, göreve gelir gelmez, “En az 3-4 transfere ihtiyacımız var” dedi. Gözler, Yiğidolar’ın devre arasında takıma yapacakları takviyelere çevrildi. Bilindiği üzere Kırmızı-Beyazlılar, Uğur Boral’la ilgileniyordu. Tecrübeli sol bek, Yalçın’a da önerildi. Toraman, Batuhan gibi hocanın yakından tanıdığı isimlerin bulunduğu Sivasspor’da, Uğur’a da sıcak bakılıyor. Genç hoca onay verirse bu transfer için düğmeye basılacak. [B]Serdar Gürler de listede[/B] Kanatlara takviye isteyen Sergen Yalçın’ın listesinde geçen sezon Elazığspor formasıyla yakaladığı çıkışın ardından Trabzonspor’a transfer olan Serdar Gürler de var. 23 yaşındaki oyuncu, Bordo-Mavili takımda şans bulamadığı için kiralık listesinde. Maliyetinin uygun olması onu da Sivas için cazip hale getiriyor. Yeniden kendini ispatlamak isteyen Serdar da yönetim tarafından Yalçın’a önerilen isimlerden. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'da transfer hareketi
Yalan dolan külliyen yalan.Klasik fanatik boş yer doldurma haberi.
|
bencede doğru haberler değil bunlar fanatikse zaten çokta aldırmamak lazım
|
Ya birakin Allah askina basligi okudum gercek transfer var sandim haberi actim yillardir top oynamamis bayat ekmekleri gordum. !!!
|
Bana çokta yalan haber gibi gelmedi.Yönetimin transfer politikasına uyan futbolcular.Nerede bonservisi elinde kıyıda köşede kadroya giremeyen futbolcu varsa yönetim için ideal transferdir.Ahım şahım bir transfer beklenemez zaten.
|
Bu transferlerin ücünüde al vur duvara o cinsten ise yaramayan Sivas´i ayaga kaldiramiyacak cinsten.Insan bunlari okuyunca Allahim yarabbim demekten kendini alamiyor.
Bunlar bize yaramaz sayet bu kalitede futbolcu alinacaksa biz Erdal Sarilar´i forvet,Faruk Tasseten´ide sol bekte görmek istiyoriuz. Böylece yönetim paranin disari cikmamasini saglamis olur.Baskanda kaleye gecerse bu 3 transferle ara transferi kapatiriz.Sonra Sergen´in sihirli parmaklarinda ilk 5´e girer sezonu kapatiriz.Erdal Sarilar´da bu vesile ile paraciklarini kaybetmemis olur,SICACIK üzerinde yatmak varken simdi ne diye para ciksin kasadan degilmi Erdal?.:D Allah cimrileri hic sevmezmis:D |
Ayrica sen bu yukarida ismi gecen oyunculari alirsan, Takimi güclendirmezsin tam aksine zayiflatirsin daha gücsüz hale getirirsin.
|
Bu transferler gerçekleşirse özelliklede Sercan kaya takıma çok şey katar...
|
Gençlerbirliğinden Sedat Bayrak hem takımı biliyor hemde Yalçın Ayhan kalitesinde bi oyuncu yönetim almayı düşünürse eğer defansı toparlayacağını düşünüyorum...
|
[B]Sitemizin transfer konusunda duayen isimlerini şiddetle göreve çağırıyoruz. Bu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına...[/B]
|
[QUOTE=onur0634;930031]Gençlerbirliğinden Sedat Bayrak hem takımı biliyor hemde Yalçın Ayhan kalitesinde bi oyuncu yönetim almayı düşünürse eğer defansı toparlayacağını düşünüyorum...[/QUOTE]
[B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B] |
[QUOTE=münihli_58;930038][B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B][/QUOTE]
Gönderene kadar neler çektik.:D |
Britoli Curtis Assombalonga. Başkan bize bu adamı getirin 2 seneye 20m Euro ya satın ingiltere Championship de oynuyo
|
[QUOTE=by_romantic;930048]Britoli Curtis Assombalonga. Başkan bize bu adamı getirin 2 seneye 20m Euro ya satın ingiltere Championship de oynuyo[/QUOTE]
Sivasspor yönetimi bu gibi islere bakmiyor kardesim.Bu gibi isleri fuzuli isler olarak görüyorlar belkide.Yakininda elinin altinda Türkiye ligini bilen futbol ayakkabilarini tam duvara asacakken Mecnun baskan´in ricasi ile onu kirmayip bize imza atanlarla biz genellikle yolumuza devam ediyoruz.:) Bu böyle gelmis böyle gider.Tarihimizin en pahali futbolcusu Da Costa´dir kimsede böyle bir transfer beklemesin bundan sonra. |
yaw yine kalmış oynamayan futbolcu peşine düşmüş yönetim... o kadar güzel oyuncular ise bunlar kendi kulüplerinde neden oynamamışlar..?
|
Orhan Kaynak oyuncu izleyecek diye bir haber görmüştüm eğer doğruysa bu oyunculara yönelmeyiz diye düşünüyorum fanatik haberi olduğu için de pek itibar etmemek gerek.
|
Böyle transfermi olur yaşli başli futbolcularla neden ilgileniyor anlamiyorum başka futbolcumuz yok sanki gidin yabanci liglerden iyi oynayan futbolculara bakın yönetime sesleniyorum cimrilikle bir yere varilmaz eger. Böyle yaparsanız bu takim sizin yüzünüzden küme düser
|
[QUOTE=svsli;930059]Böyle transfermi olur yaşli başli futbolcularla neden ilgileniyor anlamiyorum başka futbolcumuz yok sanki gidin yabanci liglerden iyi oynayan futbolculara bakın yönetime sesleniyorum cimrilikle bir yere varilmaz eger. Böyle yaparsanız bu takim sizin yüzünüzden küme düser[/QUOTE]
Al bendende o kadar !!!! |
[QUOTE=münihli_58;930038][B]Ümit'ten daha dengesiz bir oyuncu Sedat Bayrak[/B][/QUOTE]
Agrasif ama dengesiz olduğunu düşünmüyorum...Bilmiyorum ben faydalı olabileceğini düşünüyorum... |
bu sercan kaya çok iyi topçu alınabilirse özelliklede futbol dehası sergen hocamızla patlama yapabilir uğur boralda ziyaya iyi bi alternatif olur ama sergen istemez serdar gürleride bırakmaz trabzon o yüzden içlerinden sadece sercan kaya gelebilir
|
Eğer transfer olarak bunlar gerçekleşecekse yönetime herşeyi söylemeniz müstehaktır. Bu transferler yapılacağına devre arası bence hiç transfer yapılmasın daha iyi. En azından bu ölü topçulara boşuna para verilmez.
Not: Serdar Gürler hariç. |
[B]Devre arasi transfer hangi sartlarda gerceklesir?[/B]
* takiminda oynayan futbolcuya ederinin 3-5 misli bonservis ödersen * kadrodisi kalmis futbolcu kiralar ya da bonservisi ile alirsan * takiminda yeterince forma sansi bulamayan futbolcu kiralarsan * takiminda oynayan ama 6 ay sonra sözlesmesi bitecek oyuncu icin kulübüne bir miktar bonservis ödersen * alt liglerden transfer edersen Sivasspor bir futbolcu icin ederinin 3-5 misli bonservis ödemiyecegine göre beklentileri fazla yüksek tutmamak gerekir. |
Lütfen transfer sezonu baslamadan yaygarasini baslatmayalim felan filan hepsi yalan hele sezon acilsin o zaman belli olur suan daha üchafta gibi zaman var sergenin kendisini kabul ettirmek icin transferde diretmesi gerekiyor öyle siradan oyuncularla sezonu zor bitiririz suan elimizdeki oyuncular o ismi gecen transferlerden hicde geri kalir tarafi yok o zaman hic yapmayalim paramiz kasada kalsin cokdaha iyi olur
|
[b]onu önermişler bunu önermişler laf hepsi,nezamanki imzalar atılır poz verilir ozaman inanırım,adı geçen oyuncuların hiçbiri sivasspora kurtarıcı olamaz, belki serdar gürler, burhanla değiş tokuş oynar,uğur boral 4 5 yılönceki uğur değil,sercan iyioyuncu kontratağa yatkında ,niye rize oynatmıyor onu sorgulamak lazım ,bize sakatlıktan çıkmış uzun süre top oynamamış,oyunculardan z,yade kendi ligive takımında katkı vermiş kaliteli oyuncular lazım [/b]
|
Uğur Boral ismi dedikodu olarak bile ürkütücü [B]yaşlı Başlı Göbel Ördek [/B] şarkısı aklıma geliyor görünce adamı
|
Ara transfer dönemi transferin en zor yapıldığı dönemdir.İyi futbolcusunu bu ara dönemde hangi takım satmak ister.Takımıyla problemli form tutamamış isteneni verememiş sorunlu futbolcuların isimleri ortalıkta dolaşıp duruyor. Parayı bastırmazsan iyi futbolcu bulamazsın. Transferi her zaman lig bitiminde yapacaksın.
[B]İşini bilmeyen çavuşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] |
Sercan Kaya 1988 doğumlu bir oyuncu;Burhan a iyi bir alternatif olabilir;ben Burhan dan daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum...Alınırsa en azından 2. yarı oyuna girip katkı yapabilecek bir oyuncu.Serdar ın kalitesi tartışılmaz;bizim gfibi takımlar için bulunma bir oyuncu;kiralık ta olsa takıma %100 katkı yapar...Ben eğer önemli sakatlığı yoksa Deniz Yılmaz ın da alınmasından yanayım..O da 26-27 yaşlarında bir oyuncu..Uğur Yılmaz bir zamanlar kartaldı ama son durumu nasıl ;çünkü bundan 2 ay önce küçük bir ameliyat geçirdi..Kupada 18 kişilik kadrodaydı oynatıldı mı bilmiyorum..Uğur bundan 3-4 sene önce Samsunspora kiralık gitmişti,o yıl Ordu küme düşmüştü..Ama Uğur o zamanlar 3-4 yaş daha gençti...BJK Uğur gibi oyuncuları elinden çıkarmak istiyor;Sergen eski bjk lı Uğur u ister mi bilmiyorum...Allah aşkına bizim ne işimiz var Uğur Boral la Krasiç le...Sivasspor açık konuşuyorum bu tür oyuncularla Küme düşmeye en yakın takım olur..Tecrübeli oyuncuymuş da,bir zamanlar kartal mış da;bana ne!ben oyuncunun son durumuna ve takıma katkısına bakarım..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz;Krasiç haberi de yalan deniyordu;bugün kendi açıklamış doğru olduğunu..Umarım Sergen takıma başarıya aç,sivasspor için herşeyini verecek oyuncular transfer ettirir..Eğer Sergen geleceğini düşünüyorsa bu tür oyuncular yerine başarıya aç,90 dak. koşan genç oyunculara yönelir..Bolusporda orta sahada oynayan Emre yi bir çok süper lig takımı istiyor ;19 yaşındaki bu oyuncuyu münkünse herkes izlesin;Tuzlasporda Yakup ve Mehmet,Okan gibi 21-22 yaşındaki oyuncular varken niye eski sabunluklar tercih edilir anlamakta zorlanıyorum...Mehmet Alaadinoğlu bana eski kaptanımız Mehmet Ali yi hatırlatıyor..Takımın golcülerinden Yakup ise henüz 22 yaşında..Mehmet ve Yakup en son G.Antep maçında yine gollerini attılar..Yakup un uzaktan attığı gol tam jeneriklikti..Yakup bize de gol atmıştı..Bunları niye yazıyorum;belki teknik ekipten veya yönetimden birileri okurda bu oyuncuların 2 sini veya birini sivasspora kazandırır...Ben rüya görüyorum herhalde baksan sivasspor hala eski sabunlukları kurtarıcı olarak görüyor...Bugünkü G.Birliği maçında 19 yaşındaki Berat adlı oyuncu yaptığı asistle takımına 1 puan kazandırdı...Umarım sivasspor geleceğin oyuncularını transfer eder...
|
Bu oyuncuların çoğu hikaye... Ayrıca şunuda biliyorum ki Segen Hoca öyle kolay kolay oyuncu beğenen bir insan değil. Uğur Boral çok ağır bir sakatlık ve ameliyat geçirdi. Onun bize faydalı olacağını zannedenler yanılıyorlar. Her zaman için diyorum takım bünyesini yani içeride ne olup bitiyor bilemem ama, bir gözlemci olarak bizim takımın Orta sahasına bir Colman türü, Forvetine Gekas (tek vuruş özelliği) Emenike (kontra ataklarda sürat) karışımı bir oyuncu acil lazım... Bizim sorunumuz defansta değil. Tamamen Orta sahanın Defans bloğunda... Ayrıca 100 gol pozisyonun 20 sini içeri atacak oyuncuda sorunumuz var. Ayrıca Aydınla sol kanat sorunumuz bir nebze çözülür, Kalede ise bu iki oyuncu alınırsa şöyle böyle idare eder. Bize çok acil olmazsa olmaz bu iki oyuncu mutlaka şart.... Bu isimlerle ol-maaazzz.....
|
[QUOTE=adres58;930108]Bu oyuncuların çoğu hikaye... Ayrıca şunuda biliyorum ki Segen Hoca öyle kolay kolay oyuncu beğenen bir insan değil. Uğur Boral çok ağır bir sakatlık ve ameliyat geçirdi. Onun bize faydalı olacağını zannedenler yanılıyorlar. Her zaman için diyorum takım bünyesini yani içeride ne olup bitiyor bilemem ama, bir gözlemci olarak bizim takımın Orta sahasına bir Colman türü, Forvetine Gekas (tek vuruş özelliği) Emenike (kontra ataklarda sürat) karışımı bir oyuncu acil lazım... Bizim sorunumuz defansta değil. Tamamen Orta sahanın Defans bloğunda... Ayrıca 100 gol pozisyonun 20 sini içeri atacak oyuncuda sorunumuz var. Ayrıca Aydınla sol kanat sorunumuz bir nebze çözülür, Kalede ise bu iki oyuncu alınırsa şöyle böyle idare eder. Bize çok acil olmazsa olmaz bu iki oyuncu mutlaka şart.... Bu isimlerle ol-maaazzz.....[/QUOTE]
Aynen adres58 abiye katiliyorum !!! |
Yakında yeni transferleri duyarız herhalde;bugün internette haberler.com da bir haber gördüm;eski bjk lı Hugo Almeyda nın menejeri PTT 1.LİG takımı Antalyasporla görüşme halindeymiş;Bu oyuncu belki de Sivasspora bile menecerler tarafından teklif edilmiş olabilir...Sivassporun Enaramo ile anlaştığı haberleri var ama bir bakarsınız Sergen Almeyda yı transfer edin diyebilir...Benimki sadece tahmin duyum falan da değil...Sergen Yalçın çok akıllı bir oyuncuydu;yaş tahtaya basacağını hiç düşünmüyorum;yakında kimsenin aklına gelmeyen transferlerin yapıldığını duyarsak hiç şaşırmayacağım..Çünkü başkan gelecek senenin takımını yapacağız diye dün NTVSPORA demeç vermiş;bakalım kimler alınacak hep birlikte göreceğiz..
|
Carlos gitmese yutturacaklardı bunları yine demekki.. Ama Sergen hoca yemeez :)
|
ismi geçen oyuncular dedikodudan ibaret.transfer dönemlerinde her takım için onlarca tranfer haberleri çıkar.Sergen hoca işine yaramayacak adamı almaz.
|
[QUOTE=eyuphulagu;930106]Sercan Kaya 1988 doğumlu bir oyuncu;Burhan a iyi bir alternatif olabilir;ben Burhan dan daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum...Alınırsa en azından 2. yarı oyuna girip katkı yapabilecek bir oyuncu.Serdar ın kalitesi tartışılmaz;bizim gfibi takımlar için bulunma bir oyuncu;kiralık ta olsa takıma %100 katkı yapar...Ben eğer önemli sakatlığı yoksa Deniz Yılmaz ın da alınmasından yanayım..O da 26-27 yaşlarında bir oyuncu..Uğur Yılmaz bir zamanlar kartaldı ama son durumu nasıl ;çünkü bundan 2 ay önce küçük bir ameliyat geçirdi..Kupada 18 kişilik kadrodaydı oynatıldı mı bilmiyorum..Uğur bundan 3-4 sene önce Samsunspora kiralık gitmişti,o yıl Ordu küme düşmüştü..Ama Uğur o zamanlar 3-4 yaş daha gençti...BJK Uğur gibi oyuncuları elinden çıkarmak istiyor;Sergen eski bjk lı Uğur u ister mi bilmiyorum...Allah aşkına bizim ne işimiz var Uğur Boral la Krasiç le...Sivasspor açık konuşuyorum bu tür oyuncularla Küme düşmeye en yakın takım olur..Tecrübeli oyuncuymuş da,bir zamanlar kartal mış da;bana ne!ben oyuncunun son durumuna ve takıma katkısına bakarım..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz;Krasiç haberi de yalan deniyordu;bugün kendi açıklamış doğru olduğunu..Umarım Sergen takıma başarıya aç,sivasspor için herşeyini verecek oyuncular transfer ettirir..Eğer Sergen geleceğini düşünüyorsa bu tür oyuncular yerine başarıya aç,90 dak. koşan genç oyunculara yönelir..Bolusporda orta sahada oynayan Emre yi bir çok süper lig takımı istiyor ;19 yaşındaki bu oyuncuyu münkünse herkes izlesin;Tuzlasporda Yakup ve Mehmet,Okan gibi 21-22 yaşındaki oyuncular varken niye eski sabunluklar tercih edilir anlamakta zorlanıyorum...Mehmet Alaadinoğlu bana eski kaptanımız Mehmet Ali yi hatırlatıyor..Takımın golcülerinden Yakup ise henüz 22 yaşında..Mehmet ve Yakup en son G.Antep maçında yine gollerini attılar..Yakup un uzaktan attığı gol tam jeneriklikti..Yakup bize de gol atmıştı..Bunları niye yazıyorum;belki teknik ekipten veya yönetimden birileri okurda bu oyuncuların 2 sini veya birini sivasspora kazandırır...Ben rüya görüyorum herhalde baksan sivasspor hala eski sabunlukları kurtarıcı olarak görüyor...Bugünkü G.Birliği maçında 19 yaşındaki Berat adlı oyuncu yaptığı asistle takımına 1 puan kazandırdı...Umarım sivasspor geleceğin oyuncularını transfer eder...[/QUOTE]
[B]Yakup Alkan aslen Sivaslı takıma kazandırmalıyız.İslami Oyunlar'da 5 Kez Olimpik Milli Takım forması giymiştir. MAÇ GOL Türkiye Kupası 6 3 TFF 3. Lig 40 23 OLİMPİK MİLLİ TAKIM 5 5 BAL Ligi 36 23[/B] |
Yönetim e duyurulur !!!
Lutfen su Takima Bellusci, Josue ve Fernandao gibi Oyunculari transfer ediniz. Gecen sezon o kadar para kazandik ligi 5. Bitirdik. Artik kiyin su paraya lutfen.. Arayaciginiz yeride soyleyeyim ben. Arjantin. Saygilar. |
Fernandao Bursa'ya ilk geldiğinde dedim ki "bakalım kaç maç oynayacak, kimin nesi, mesela Sivas'a gelmiş olsa ne olurdu?"
Bunu derken amacım "acaba komşunun tavuğu kaz mı görünüyor, yoksa gerçekten bizim transferler mi tırt" sorusuna cevap bulmaktı. Bizimkiler tırtmış. Fernandao gibi forvet en son ne zaman gördük kırmızı beyaz formalı? |
Yönetimdeki transfer komitesi tırtmı çıktı :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |