![]() |
Kombineler satışa çıktı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45059&token=62503][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45059&token=62503[/img][/url]
Sivasspor ikinci yarının kombine biletlerini satışa çıkardı. Sivasspor'un 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Süper Lig 2. yarı ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu. Sivasspor yönetim kurulu kombine kartların fiyatını [B]kale arkası 40[/B], [B]Maraton 70 [/B]ve [B]VIP tribünü ise 100 TL[/B] olarak belirledi. Kombine kartlar 2. yarıda Sivasspor'un 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı 9 Süper Lig maçında ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak. Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında sırasıyla; Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş JK, Bursaspor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u konuk edecek. Kombine kart almak isteyen taraftarlar stadyum önündeki Passolig kart satış noktasında kombine kart alabilecekler. |
Cevap: Kombineler satışa çıktı
Kombine almak için indirimi bekliyordum gelmesiyle birlikte hemen aldım bu kadarını da beklemiyordum normal takımların tek maça verdiği bilet parası ile kombine veriliyor bu 5 maçın içerisindede şampiyonluk yaşamış bütün takımları var. Bunun üzerinede stadyum boş olursa diyecek söz kalmıyor.
|
kredi kartına 6 taksit seçeneğide var
[url]https://www.passo.com.tr/tr/clubs/sivasspor/series.aspx?series=b91bf5c3-f321-e411-bc82-00155d14360a[/url] |
[QUOTE=eXi;933039]Kombine almak için indirimi bekliyordum gelmesiyle birlikte hemen aldım bu kadarını da beklemiyordum normal takımların tek maça verdiği bilet parası ile kombine veriliyor bu 5 maçın içerisindede şampiyonluk yaşamış bütün takımları var. Bunun üzerinede stadyum boş olursa diyecek söz kalmıyor.[/QUOTE]
Valla katiliyorum sivas disinda yasiyorum sivasta olupta bu fiyata almayip destek olmayan sivaslilara diyecek lafim yok.... |
Arkadas yok mu istanbuldan organizasyon yapan gidelim maclara ben gelirim
|
[QUOTE=buneyav;933056]Arkadas yok mu istanbuldan organizasyon yapan gidelim maclara ben gelirim[/QUOTE]
valla bende gelırım |
kım ne derse desın kızmayın ama 100 tl bıle çok sıvas gıbı ışsılıgın oldugu yerde
|
[QUOTE=5sekız;933070]kım ne derse desın kızmayın ama 100 tl bıle çok sıvas gıbı ışsılıgın oldugu yerde[/QUOTE]
sen senede 100 lıra verıp maça gıtmezsen bu takımı bu lıgden gönderırler |
|
40 50 100 tlyi heryere verip eger sivassporu tutup 100-200 harcayamıyorsan takımına ne sivasspor ilerler , nede bu düşünceyle sivas biyere varır. Arkadaş sivas dışında milyonlarca insanız organize vede destekte sıfırız:mad:
|
Hep övünür dururuz şu kadar Sivaslı var diye, kütükte Sivas yazması yetmiyor yürekte Sivas yazması gerekiyor.
|
[QUOTE=5sekız;933070]kım ne derse desın kızmayın ama 100 tl bıle çok sıvas gıbı ışsılıgın oldugu yerde[/QUOTE]
İşsizliğin olduğu yerde günde 1 paket sigara parası verenler kahve köşelerinden çıkmayıp da onlarca çay parası verenler var... Sivasspor'a gelince mi bir senede (yarım sezonda) 100,00.-TL vermek çok para oluyor??... SİVASSPOR'u zihinde değil yürekte sevmek, tutmak, desteklemek SİVAS'lılıktır. |
şu fiyatlarla on bin seyircinin altına düşersek ikinci yarı gerçekten yazık günah. 2 bin-3 bin kişiye oynadı ilk yarı sivasspor.şimdi destek zamanı
|
ben bugün 3 adet vip kombine aldım belkide bir çok maça gidemiyecem zaten kredi kartına 6 taksit yapılıyor
|
Benim gibi lidışında olan arakadaşlara bişey diyemem, içim gidiyor 100 TL. verip vip de oturup maçını izleyecen veya 70 Tl ye maratonda takımına destek olacan, heray dijitürke veriyoruz bu parayı mecburen. bi türlü denk getiremedim maça gitmeyi dışarda olunca eldende bişey gelmiyor. Yazın gittiğimde cumartesi günü Storenin kapalı olmasıda hala içimden çıkmıyor neyse söylenecek çok şey varda olmuyor. Tek bir şey demek istiyorum şu maçlara gidin birde bizim yerimize bağırın neolur Ağzınıza sağlık, gurbette bizleri sevindirenlerede Teşekkürler.
|
Yazık be kardeşim şu durum. Sivasda yaşayıp da kendi takımına destek vermeyenlere sitemim. Tabi sadece Sivasda yaşayanlara değil İstanbulda ki Sivaslılara da sitemim. Sivas'a iş yerimden ve okulumdan fırsat bulursam ikinci dönem 2 3 maça gelicem. Bunun için tek maçlık bilet almak yerine kombine alacağım.
Yönetime laf söylemeden önce herkes yani hepimiz önce bi takımımıza destek olmalıyız. |
Yarım saat önce 4 arkadaş kombine aldık. Herkesi kombine almaya şiddetle davet ediyorum...
|
gızmayın ama gardaşlarım ben fiyat indirimine karşıydım.Sivasspor sevdalıları zaten gidiyordu.
şimdi fiyat indirerek bir gardaşımızın dediği gibi İT peşinden koşan yalaka denilenlerin işine yaradı çünkü o maçlarda fiyatlar zaten bir maç 20-30 olsa diğer maçların hepsi bedavaya gelecek. adamlar sadece İT maçına gelmek için alacaklar aha göründe bakın. bana göre fiyatlar inmiyecekti.gerçek sivaslılar sezon başında zaten aldılar.bedava desende aynı adamlar gelir 500 desende.yazık oldu. |
sırf İT takımlarını izlemek için kombine alanlar olur diğer maçlarda yine kemik taraftarımız olur
|
Kombineler çok ucuz, bu fiyata bütün süper liği izlemek gerçekten çok güzel. Bu fiyatlara bütün sivasın kombine alması lazım. Sivasta işsizlik olduğuna da ianamıyorum, iş begenmezlik var. Hadi başarılar Sivasspor
|
fiyatın yarıya inmesine rağmen son durum ne acaba kaç tane kombine satıldı bilen varsa söylese iyi olur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |