![]() |
Sivasspor 4-1 Bursaspor...ikinci devre
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43345&token=46954[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta Medicana Sivasspor-Bursaspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 21 Mart Cumartesi [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi: [/B] Tolga Özkalfa [B]Misafir Tribün Kapatma:[/B] [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
[B]KAYSERİ maçındaki kötü futbol biraz umudumu kırsada ,ben kendi sahamızda ,bursa maçını kazanacak gücümüzün olduğuna inanıyorum,aydının ,eneramonun henüz hazır olmaması ,kadirin kart cezalısı olması ,takımın yorgun olması ,sergenin trübünde olacak olması maçın zor geçmesine neden olabilir,umarım da costa oynar,sivasdaki maçlarda genelde bursaya karşı iyi oynuyoruz ,yine aynısı olur inşallah,beraberlik sivası kurtarmıyor,erciyesin olası galibiyeti heryeri ateşe verir onedenle futbolcularımız adam gibi oynamalı [b]
|
Bursayı konum itibari ile otoriteler favori gösterse de bizim için zor bir maç olacak.Kayseri maçında gördük evvel ki maçlarda da oldu benzerleri,umarız maçın hakemi maçın önüne geçmez,bursasporu yenecek gücümüz var yeter ki futbolcularımız sahada özgüvenli olsunlar.Carlosun son haftalarında ki hava takıma çöreklenmiş gibi bir durum sözkonusu,bu işin şakası yok tam 3 puan alma haftasındayız.
|
Telafisi olmayan maçlara gelindi oyuncular bunu bilerek iyi mücadele güzel futbol gerekli olan galibiyet geliyor inşallah hafta sonu. Başarılar yiğidom.
|
artık aatıf'ın forvet arkası oynadığı, eneramonun en uçta yer aldığı ve sol kanatta i.akın veya aydın'ın kullanıldığı ve 3 puanla rahatlayacağımız bir maç olsun. iyi veya kötü futbolun bu maçta hiçbir önemi yok, kötü oynayıp şansla mı olur, iyi oynayıp hakederek mi olur bilmiyorum, nasıl olursa olsun hayırlısıyla 3 puan olsun tamamdır...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]bu maçta eneramo 11 başlıycaktır bu bıraz olsun olumlu bır sey bızım adımıza bızım ıcın çok zor olacak fakat artık kazanmamız gerekıyor ıyı futbol kotu futbola bakmadan 1-0 da olsa kazanmalıyız [/FONT][/B]
|
Bu macta eneramo ibrahim akin Musa Sinan Aydin sahada olursa kazanma ihtimalimiz oldugunu dusunuyorum.
Aksi taktirde Bursasporu favori goruyorum. |
artık kolay maç yok inşallah kazanacağız
|
K.Erciyes yönetimi sucuk ekmek+forma dağıtacakmış maça gidenlere bizim züğürt yönetim duyrulur hadi sucuk ekmekten vazgeçtik en azından birer forma dağıtında taraftarın ilgisini dikkatini çeksin gitsinler maça
|
Bursa'yı evıre çevıre yenıcez.rahat olun tabıkı guzel futbolla dııl anlayan anladı TFF .......
|
Eneramo oynar inşallah. aydın belki bu maçta istekli oynayabilir ama 90 dakka oynayamaz. beştaş maçı gibi istekli oynarsak kazanırız inşallah. seyirci de önemli bir faktör.
|
[B][FONT="Tahoma"]rakip bence süper ligin en iyi takımı. kanatlardan ve ortadan muhteşem top taşıyorlar. defansları nispeten diğerler bölgelere göre daha pasif. forvet hattını hiç söylemiyorum zaten. daha ne olsun adam çatır çatır bütün topları kaleye gönderebiliyor. zor bir karşılaşma... tek avantajımız kendi sahamızda olması. şenol hoca da yabana atılmaz bu arada. 3 puan parolamız her zaman ama beraberlikte kötü gibi durmuyor şu anlık. bence dacosta önliberoda değerlendirilmeli mehdi ve adem ortasaha. aatıf forvet arkası ibrahim akınla değişmeli orta sahaya yardımcı. burhan ve ibrahim akın kanatlarda...eneramo da forvette oynasın. gerçi bizim kadrolar hiç çıkmadı ama bu güne kadar.[/FONT][/B]
|
şu 11 le çıkma ihtimalimiz
. korcan cicinho-ümit-da costa(ibrahim)-ziya . adem k.- hakan ibrahim akın - aatıf c.- aydın . eneramo yedeklerde de aydın musa utaka batuhan ve mehdi olmalı |
bu maçı alabiliriz kurnaz ama dengeli oynamalıyız.ikinci yarı gol için daha iyi yükleniyoruz bnce gollü maç olur.bakambu ve belluschi çok büyük bir ihtimalle oynamayacak onun dışında fernandaoya ve volkan şene dikkat etmeliyiz.
|
Eğer bir şerefsizliğe maruz kalmazsak bu maçı mutlaka kazanacağız evi arabayı satıp Sivasspor'a banko parayı basın Bursa bizim kendi sahamızda hep ekmeğimiz olmuştur çıtır çıtır Dökme Dökme yiyecez onları
|
Zor ama imkansız değil
|
Bu futbolla bursayi yenmemiz zor ama imkansiz değil inşallah yeneriz
|
Bursa oyun olarak iyi görünse de beraberlik kokan bir maç olarak görüyorum.Üst biter :D
|
kayseri maçındaki görüntümüzle bursa yı yenmemiz çok zor.futbol şansı bizim yanımızda olsada 3 puanla haftayı kapatsak.
|
[B]Güzel futbola gerek yok 1-0 olsun 90 dakika savunma yapalım atak izlemeyelim ama puan alalım bir an önce alt sıralardan kurtulalım[/B]
|
[QUOTE=karamik;940331]Eğer bir şerefsizliğe maruz kalmazsak bu maçı mutlaka kazanacağız evi arabayı satıp Sivasspor'a banko parayı basın Bursa bizim kendi sahamızda hep ekmeğimiz olmuştur çıtır çıtır Dökme Dökme yiyecez onları[/QUOTE]
Hahaha evi arabayi satip sivasa mi yatiralim nasil bu kadar emin olabiliyorsun. Istemez ! Evsiz ve arabasiz kaliriz yoksa sonra :D :) |
Bursaspor Sivasspordan kadro olarak üstün bir takım Sergen hoca takımı yine kontrollü oynayacaktır volkanın oynaması kötü 3 puan çok zor en azından bir puan için oynamalıyız duran toplardan uzaktan şutlarla sabırla gol aramalıyız kalede kesinlikle ertuğrul olmalı
Ertuğrul,cicinho,da costa,Ümit,ziya,adem,mehdi,atıf,burhan,i.akın,h.arslan maalesef santrafor yok musa sinan mutlaka oynamalı. |
Yapılan yorumlara bakıyorum mübarek sanki bursa değil sanırsın Club Bruge şöyle uçuyor şöyle kaçıyor.Beşiktaşınızı gördük Sivasta tek kale oynadık şansa tesadüf bir golle yenildik.Bursanın heç şansı yok!
|
çok çok önemli bir maç galibiyetten başka bir şey düşünmek bile istemiyorum.Kolay maç olmayacak ama bursayı bura da genelde eli boş gönderiyoruz.İnş bu seferde eli boş göndeririz...
|
Bu maçı tabiri caizse Yarım-0 bile olsa alarak rahatlamak gerekiyor.Bu saatten sonra özellikle evsahibi olduğumuz maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok.Sivasspor bu ligin rengidir..İnşallah ligde ve kupada istediğimiz yerlerde tamamlıyacağız bu sezonu..;)
|
Yerın Her ayagına topu alışında Volkan Şeni ıslıklama ve oyundan attırma günü.Yani Burhan Eşere yaptıklarını bizde Volkan Şene yapalım.lütfen bu çağrıma herkes uysun.taraftarlık böylee OLURRR
|
Bu maçı alacağımızı düşünüyorum
Zaten bu maçı alamazsak galibiyeti unutmuş oluruz ki bu da futbolcularımızı çok kötü etkiler |
Bu ligde golcüsüz 2 takim var.
Biri Sivasspor digeri Karabükspor. Bu macin favorisi bence Bursaspor. Sivasspor'un puan ya da puanlar alabilmesi icin gol yememesi gerekir! |
Sivas kazanır diyom kaybediyordu.. Simdi bursa kazanır isaretledim insaallah şans doner bu sefer..
|
Hatırlıyorum da Muhsin Ertuğrallı dönem Sivasspor tarihinin belki de en kötü dönemiydi hem transferler hem de oynanan futbol bakımından .. O dönemde Bursaspor a Kupada 4-0 Ligde 3-0 yenilmiştik... Söylemek istemiyorum ama oynadığımız son 3-4 maçta aynı rezil futbolu izliyorum .. Bursa maçında puan beklemiyorum Sivas'ım inşallah yamultur beni... 1 puana razıyım...
|
[QUOTE=hoğuz;940453]Hatırlıyorum da Muhsin Ertuğrallı dönem Sivasspor tarihinin belki de en kötü dönemiydi hem transferler hem de oynanan futbol bakımından .. O dönemde Bursaspor a Kupada 4-0 Ligde 3-0 yenilmiştik... Söylemek istemiyorum ama oynadığımız son 3-4 maçta aynı rezil futbolu izliyorum .. Bursa maçında puan beklemiyorum Sivas'ım inşallah yamultur beni... 1 puana razıyım...[/QUOTE]
Geçmişte ibrahim şahin ve ersan martini forvet diye oynatmıştık şimdide ikisiden farksız batuhan yine o kısır dönemler gibi |
[url]https://www.youtube.com/watch?v=P_YAMyMcS1U[/url]
:D:D:D:D |
Sivasspor son haftalarda bana göre içeride ve dışarıda iyi skorlar alıyor.Lakin bu yükselen grafik bile hala tehlikeyi atlatıldığı anlamına gelmiyor..... Bir çok kişi beğenmesede ben Sivassporun iyi futbol oynadığını düşünüyorum...Öte yandan Bursasporun bu yıl Şenol Güneşle ortaya koyduğu performans futbolcuların form düzeylerinin yüksek olması müsabakanın çok güzel geçeceğine işaret ediyor...Her iki takımında şu an farklı hedefleri var..Sivasspor ateş hattından kurtulmaya Bursasporda ilk dört içinde olmayı hedefliyor..Şu unutulmamalıdır ki Bursaspor bu yıl Uefaya aldığı cezadan dolayı katılamayacak..Bu durum azda olsa hedeften sapma anlamınada geliyor..Her zaman söylediğimiz gibi bana göre mağlubu olmayan maçtır..Fakat bu müsabaka için gönlüm Sivasspordan yana..Çünkü bu galibiyete Bursaspordan daha ziyade Sivassporun ihtiyacı var...Benim fikrim Sivasspor bu maçta yenilmez ve galibiyete bir parça daha yakın...İki takımada başarılar...
|
[QUOTE=migroArmis;940462]Sivasspor son haftalarda bana göre içeride ve dışarıda iyi skorlar alıyor.Lakin bu yükselen grafik bile hala tehlikeyi atlatıldığı anlamına gelmiyor..... Bir çok kişi beğenmesede ben Sivassporun iyi futbol oynadığını düşünüyorum...Öte yandan Bursasporun bu yıl Şenol Güneşle ortaya koyduğu performans futbolcuların form düzeylerinin yüksek olması müsabakanın çok güzel geçeceğine işaret ediyor...Her iki takımında şu an farklı hedefleri var..Sivasspor ateş hattından kurtulmaya Bursasporda ilk dört içinde olmayı hedefliyor..Şu unutulmamalıdır ki Bursaspor bu yıl Uefaya aldığı cezadan dolayı katılamayacak..Bu durum azda olsa hedeften sapma anlamınada geliyor..Her zaman söylediğimiz gibi bana göre mağlubu olmayan maçtır..Fakat bu müsabaka için gönlüm Sivasspordan yana..Çünkü bu galibiyete Bursaspordan daha ziyade Sivassporun ihtiyacı var...Benim fikrim Sivasspor bu maçta yenilmez ve galibiyete bir parça daha yakın...İki takımada başarılar...[/QUOTE]
Aynen Uefa cezanız olmasaydı belki kritik bir maç olabilirdi ama şimdi bizim kazanmak için daha istekli ve arzulu olacağımız bir maç olacak, geçmiş haftalarda kaybedilen puanların da bir nevi telafi maçı olması gerekiyor, şu anki durum sıkıntılı ve ligde alt tayfa git gide kopuyor, centilmence, iyi oynayanın kazandığı bir maç olsun, hakem konuşmayalım artık yeter !! |
[QUOTE=migroArmis;940462]Sivasspor son haftalarda bana göre içeride ve dışarıda iyi skorlar alıyor.Lakin bu yükselen grafik bile hala tehlikeyi atlatıldığı anlamına gelmiyor..... Bir çok kişi beğenmesede ben Sivassporun iyi futbol oynadığını düşünüyorum...Öte yandan Bursasporun bu yıl Şenol Güneşle ortaya koyduğu performans futbolcuların form düzeylerinin yüksek olması müsabakanın çok güzel geçeceğine işaret ediyor...Her iki takımında şu an farklı hedefleri var..Sivasspor ateş hattından kurtulmaya Bursasporda ilk dört içinde olmayı hedefliyor..Şu unutulmamalıdır ki Bursaspor bu yıl Uefaya aldığı cezadan dolayı katılamayacak..Bu durum azda olsa hedeften sapma anlamınada geliyor..Her zaman söylediğimiz gibi bana göre mağlubu olmayan maçtır..Fakat bu müsabaka için gönlüm Sivasspordan yana..Çünkü bu galibiyete Bursaspordan daha ziyade Sivassporun ihtiyacı var...Benim fikrim Sivasspor bu maçta yenilmez ve galibiyete bir parça daha yakın...İki takımada başarılar...[/QUOTE]
Bir tarafta sahasında az gol atıp az gol yiyen Sivas(10-11), diğer tarafta deplasmanda çok gol atıp çok gol yiyen Bursa(21-15). Her iki takımda gol atar kaliteli maç olur ama İnşallah biz 1 tane fazla atarız:) Bizde forvette yok artık golleri kim atacaksa! Genelde iyi oynayıp şans bize gülmüyor İnşallah bunda futbol şansımız olurda ihtiyacımız olan 3 puanı alırız. Sizde gidin bizden başka kimi istiyorsanız onu yenin :))) Seneyede beraber Avrupaya gidek nasıl olsa anadolu takımları olarak alışkınız biraz |
Forvette ibrahim akın olmalı aydın ve musa kanatlarda olmalı duruma göre burhan alınabilir ortada hakan aslanı ilk 11 de olmaz inşallah
|
Atıf ortada olmalı
|
öyle yada böyle bu maçı alıp rahatlamak lazım. yağmurda olsa karda yağsa stada gidiyoz.
|
helal olsun böyle insanlara ihtiyacımız var |
ibrahim akından iyi bir forvet olur bence denenmeli aatıf ortada oynasın kadirin cezalı duruma düşmesi beni sevindirdi açıkcası:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |