SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sergen Carlos'a fark attı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38954)

SivasSpor.Com 08.04.2015 12:39

Sergen Carlos'a fark attı
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45427&token=34718[/IMG]

Sergen Yalçın, Carlos yönetimindeki takımı puan olarak ikiye katladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı ekiple ligde verdiği 12 sınavda 20 puan toplayarak, ilk 14 haftada 10 puan toplayabilen Roberto Carlos yönetimindeki takımı puan olarak ikiye katladı.

Ligin 14. haftasındaki İstanbul Başakşehir mağlubiyetinin ardından teknik direktör Roberto Carlos ile yollarını ayıran ve Sergen Yalçın ile anlaşan Yiğidolar, yeni teknik direktörü yönetiminde ligdeki çıkışını sürdürüyor.

Ligde son olarak küme düşme hattındaki rakiplerinden Eskişehirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Sivasspor, puanını 30'a çıkardı ve rahat bir nefes aldı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen Sivas ekibi, yeni teknik direktörleri yönetiminde ligde çıktığı 12 maçta sahadan 6 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı.

Yalçın yönetiminde çıktığı 12 maçta Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'a mağlup olan Sivasspor, Karabükspor, Gaziantespor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'u mağlup etti, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile berabere kaldı.

Bu periyotta 20 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, üst sıralara tırmanarak hem düşme hattından uzaklaştı hem de gelecek haftalar için taraftarını umutlandırdı.

Yalçın'lı Yiğidolar, iki maç daha az oynamasına rağmen Carlos yönetiminde 14 haftada hanesine 10 puan yazdırabilen takımı puan olarak ikiye katladı.

[B]Deplasmanda başarılı[/B]

Yalçın yönetiminde 12 maçın 7'sini deplasmanda oynayan Sivasspor, bu karşılaşmalarda da başarılı bir grafik çizdi. Dış sahada Gaziantepspor ve Eskişehirspor'u 3-1, Torku Konyaspor'u 1-0'la geçen, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlılar 11 puan topladı.

Dış sahada topladığı 11 puanla başarılı bir grafik çizen Yiğidolar, Yalçın yönetiminde deplasmanda verdiği sınavlarda kalesinde gördüğü 7 gole karşılık 9 kez fileleri havalandırdı.

AA

58YIGIDO58 08.04.2015 13:11

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Keske bastan Sergen hoca ile anlasilsaydi, boylece ilk 5 de kesin olurduk.

ankastre 08.04.2015 13:33

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
[QUOTE=YigidooSivas58;941809]Keske bastan Sergen hoca ile anlasilsaydi, boylece ilk 5 de kesin olurduk.[/QUOTE]

kısmet bugüneymiş yiğido nasip demek lazım. seneye inşallah başa oynarık

cemahmety 08.04.2015 14:09

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Carloslu ikinci senemiz çok fiyasko geçti ama geçen sene Carlosla yaşadığımız mükemmel başarılı sezonun önüne geçemez bu sezon. Sergen hoca takımı iyi oynatıyor sadece top bizdde olsun ofansif oynayalım gbi bir düşüncesi hiç yok bu özellikle deplasman maçlarında daha başarılı olmamızı sağlıyor

Soyözen 08.04.2015 14:18

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Maşallah demek lazım... Yatıp kalkıp Beşiktaş Bilic ile yollarını ayırmasın diye dua etmek lazım...

by_hunter 08.04.2015 14:49

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Carlos lu ilk senemizde takımı kim yönetiyor ve çalıştırıyordu ?

Teknik heyetten bir kişinin ayrılması takımı tam olarak bozdu

Bir önceki sezona göre sadece aydın takımdan ayrılmıştı !

yigido yakup 08.04.2015 15:23

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
tebrikler gercekten müthis

yönetimi istifaya cagirip carlosu omuzlara alanlar vede carlosun tüm tazminat alacaklarini alarak gitmesini saglayanlar boylarinin ölcüsünü almislardir.

çorluluyiğido 08.04.2015 15:56

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
bjk almazsa sergen hocayla hedef ilk 5 olur.tek yapmamız gereken 10-11 tane genç ve dinamik oyuncu alıp kadir apo vs.yaşı geçmiş ve katkısı az olan oyuncuları göndermektir.ikincisi ise carlosla geçen sene çok iyi yaptığımız kendi evimizde galibiyet serisi bunun için yeni stadımıza taraftarları bekliyoruz.sergen de deplasmanda takımı carlosun aksine çok iyi oynatıyor zaten:)

Külhan 08.04.2015 22:02

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Ne varsa yerli hocada var öyle milyonlar verek berezilyalardan avrupadan transfer edilen hocalar bizde hicdeisteneni vermiyor bizi kurtaran hepden yerli hocalar oldu Atalarimizin bir güzel deyimi var elden gelen ögün olmaz o da herzaman bulunmaz diye bize biz yeteriz insallah sergen hocayla uzun bir calisma mazimiz olur yerli hocalarla anlasmak hem kolay hemde anlyislilar yabancilar herdefasinda solugu Uefa mahkemelerinde tazminat davasile bizi cok yoruyorlar

Besyo_cu 08.04.2015 23:23

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
[B]Bu ve benzeri haberlerden hiç haz etmiyorum. Carlos bu takımı geçen sene Avrupa'ya taşıdı, Sergen Yalçın'da zorlu bir dönemde takımı devraldı ama [U]henüz [/U]Carlos'un yaşattığı başarıyı yaşatamadı.

Başarıya göre Hoca kıyaslaması yapacaksak şimdiye kadar tüm hocalarımızı üst üste koysak Bülent UYGUN'un yaşattığı başarıya yetişemezler. [/B]

B.Demirci 09.04.2015 11:30

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Sergen hocanın topladığı 20 puanı oynadığı maç olan 12'ye böldüğümüzde 1,67 çıkıyor. Önümüzdeki iç sahadaki 2 maçı aldığımızda bu oran 1,86'ya çıkacak. Zaten bu ligte ortalama 2,2 yi tutturan güle oynaya şampiyon olur.

halilxx58 09.04.2015 15:06

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Sergen Yalcin - Roberto Carlos kiyaslamasi dogru degil, üstelik bu istatistikle gayet sacma, daha kapsamli olmasi gerekir.
Ona kalirsak Carlos Sivasspor'la ilk 12 lig macinda 24 puan toplamis, yani Sergen'den 4 puan daha fazla kazanmis.

Roberto Carlos bizde gecen sezon cok basarili oldu, bu sezon ne yazikki olmadi. Sergen Yalcin'da bizi cok sükür tehlikeli bölgeden cikardi, fakat henüz bir kiyaslama icin erken. Insallah basarisi daim olur.

kayabaşı 09.04.2015 22:56

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Karabük 3 erciyes 5 puan toplamış bu sürede

stain 09.04.2015 23:00

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
evet carlosla sergen kıyaslaması maç sayıları aynı olmadan yapılamaz

ancak sergenin ve carlosun ilk 9 haftalık performanslarına bakarsak carlos 6, sergeni 16 puan toplamış olarak görüyoruz

bence asıl başarılı olan geç olmadan uyanıp carlosu yollayıp sergeni getirerek risk alan yönetimde ...

B.DUMANLI 11.04.2015 21:44

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Sivasspor´da nedense yabanci teknik direktörler basarili olamiyor.Yerli teknik direktörler ise sanki daha fazla basarili görülüyor.

Yerli hocalardan Muhsin Ertugral ve Mesut Bakkal ile ise en kötü günleri yasadik.Sergen hoca ile ise aslinda daha güzel günler yasanirda ,yönetim sayet istenilen transferlere cevap verebilirse.

Sergen hoca kupa maclari ve lig bitiminde yönetimle transfer hususunda konusacaktir.Artik oysuncularimiz bayagi yaslandilar bu takima taze kanlar sart.Sayet yönetim hocanin isteklerine cavap veremiyecek düzeydeki tutumunu devam ettirirse,Sergen hoca gelecek teklifleri degerlendirip gider...

badof58 11.04.2015 22:17

Cevap: Sergen Carlos'a fark attı
 
Tabi güzel seri yakaladık ve çoğu kişinin işte bu sene gittik dediği yerden 10'lara 11'lere geldik, ligdeki sıralamamızda uzun yıllar sonra buralarda olur, diğer arkadaşlara katılıyorum arada maç fazlalığı var ve Uefa'yı kazandığı halde hakkı yenen bir takım var, o yüzden ikisi de başarılı ve bu takım için çalışan, çabalayan adamlar ve seviyoruz ikisini de ancak şurası da bir gerçek ki nTürkiye liginin somut şartlarında Sergen Carlos'a fark atar ama küresel düzeyde Carlos'un oynattığı göze hoş gelen oyun tutulur ve Sergen istatistik ve antremana max. önem vermesi bizimkileri adam etti ..


WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005