![]() |
İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ikinci devre
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45525&token=66123[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta İstanbul Başakşehir-Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 12 Mayıs Salı [B]Stad:[/B] Büyükşehir Fatih Terim [B]Saat:[/B] 16:45 [B]Maçın Hakemi: [/B] Yunus Yıldırım [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: İ.Başakşehir - Sivasspor
Sivasspor artik formalite maclarina cikiyor,bu saatden sonra bizim oyuncularimiz sahada kosmaz.Rakip takimin teknik direktörüde A.Avci olduguna göre yani Sivasspor´u ezberlemis nasil durduracagini bilen,nasil oynamasi gerektigini bilen Avci´nin takimindan 1 puan almak bir basaridir.
Sivasspor futbol takimi artik gercekten zevk vermiyor.Bu takim degisecek yönetim nasil basaracak bunu bilemiyorum ama,futbolun inceliklerini bilen ve az hatayla oynamasini bilen oyunculari adeta özledik.Sen topu kaybet her kaybettigin kalende tehlikeler yarastsin varmi böyle bir futbol anlayisi... Önce ilk edepda kaleyi saglama almak gerekli nitekim bunu yillardan beri yönetim basaramadi.Nesteri öyle bir vurunki bazilarinin cani yanma pahasina ve Sivasspor´un gelecegi acisindan vurun.Her oyunun bir sonu vardir,bu takim genclestirilmelidir,ve artik biz bu oyunun sonuna yavas yavas gelmis bulunuyoruz. Emegi gecenlere tesekkür edilmeli ve gönderilmelidir.Gitmesi gerekli cok oyuncu var,Sivasspor´un yeni yüzlere ihtiyaci var artik... |
[b]Sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenebilecek kapasitede birtakım,bazı mevkilerdeki eksiklikler yüzünden,bazen hakem ,bazen hocanın inatçılığı ve oyunu okuyamaması yüzünden elimizin içindeki maçı tam sıkıp alacağımız sırada elimizden kaçırıyoruz,başakşehir avrupa için oynuyor,ellerinden gelenin eniyisini yapmaya çalışacaklardır,sivassporlu oyuncular fb maçının 2.yarısı itibarıyla ligi boşvermişlerdir,tadsız tuzsuz ,sivasspor için 3 puana verilecek paradan başka kıymeti yoktur,ben kupadaki son şansımızı iyi değerlendirmek adına oynamayan oyuncularla çıkmamızı bekliyorum.[/b]
|
takım dağıtılmalı ondan önce ise oynamayan aydın mehdi fatih musa ibrahim akın gibi oyucuları da görüp karar vermeli
şu takıma bak ihtiyar heyeti resmen 30 yaş ortalaması nedir. başkan takımı dağıtmalı artık 50.yılda hüsran istemiyoruz.bursa kadar olamayacak mıyız takımı gençleştirelim 3 yıl içinde şampiyonluğa oynayalım.eğer sergen giderse ertuğrul sağlam alınmalı.takımı gençleitirir de iyi transferler yapıyor.hiç olmazsa şu erciyesten oğulcanı alalım... |
14 Mayıs'ta İstanbula gidicem keşke bu maç hafta sonu oynansaydı da gidebilseydim :mad: Maça gelince, kazanabileceğimizden pek ümitli değilim belki iyi savunma yaparsak 1 puan alırız.
|
Prestij maçı sıkmaya gerek yok aydın karabulutun forma giymesi gereken bir maç gelecek sene için iyi planlama yapmak gerekiyor.
|
Ben matematiksel olarak Karabük'ün halen iddiası varken iş bitti demem. Üstelik iş bitmiş olsa bile maddi bir gelir kapısı. En azından 1 puan alalım. Herkes rehavete girmiş gibi ama Karabük'ün 1 maçı bizle ve diğer 3 maçı da iddiasız takımlarla. 4'te 4 yapma ihtimali yüzde 10 bile olsa var olan bir ihtimal. İlla böyle olur demiyorum ama matematik bitti demeden ben bu iş bitti demem.
|
Kronik olarak yenemediğimiz bize en ters gelen takım ligi de bitirdiğimize göre basaksehirin avrupa ligi iddasi varken maçın favorisi basaksehir
|
Bize en ters gelen takimlardan birisi ancak ben arkadaslarin aksine bu defa kazanacagimizi dusunuyorum basaksehir balikesir macinda cok yoruldu avrupa icin var gucleri ile saldiracaklar biz rahatiz defansa cekilip kontradan goller bulmamiz cok rahat olur. Lig sonubutaka vs bazi oyuncularda kendisini gosterip takimda onumuzdeki sezon yerini ayirtmak ve market degerlerini artirmak isteyeceklerdir
|
Artik bizde bu sikici maclardan sikilmaya basladik oyna oyna son dakikada herseyi berbat et bu nasil oyun insan oyunun sonuna dogru savunmaya agirlik verir ama bizim oyuncular kale önüne yigilmadan edemiyorlar böyle savunmami olur herkes adamini tutmayi bilmeli biraraya toplan adamin önünü acik birak bu nedemek alda bize at bunun manasi bu cok yazik
|
kendi sahanda 2 hafta önce mersine 1-0 öndeyken 2-1 yenilen fb maçında 2-1 öndeyken 2.yarıda gol yemek için ugrasan takımın başaksehir gibi ters gelen takımı yenmesi zordur
|
sezon sonun da bazı futbolcularla özellikle de ümit kurt ziya erdal hakan arslan
batuhan ve utakayla yollar ayırlmalıdır ve en önemlisi de BELEŞ TRANSFER YAPILMAMALIDIR.. |
arkadas hafta ici mac koyuyorsun hadi o tamam da 16:45 ney sabah 6ya koy daha iyi
|
[B][I]Yorumlara bakıyorum bir ümitsizlik, takıma serzeniş, arkadaşlar maç oynanmadan ne kazanılıyor ne de kaybediliyor, daha oynamadığımız bir maç için nasıl oluyor da biz kaybederiz İ.Başakşehir kazanır diyorsunuz, şahsen ben bir taraftar olarak Sivasspor'un kaybedeceğini söylemek bile bana acı geliyor, İNŞALLAH bu maçı alırız böyle diyen arkadaşlarda mahcup olurlar. [/I][/B]
|
[QUOTE=tavatir;944516]Ben matematiksel olarak Karabük'ün halen iddiası varken iş bitti demem. Üstelik iş bitmiş olsa bile maddi bir gelir kapısı. En azından 1 puan alalım. Herkes rehavete girmiş gibi ama Karabük'ün 1 maçı bizle ve diğer 3 maçı da iddiasız takımlarla. 4'te 4 yapma ihtimali yüzde 10 bile olsa var olan bir ihtimal. İlla böyle olur demiyorum ama matematik bitti demeden ben bu iş bitti demem.[/QUOTE]
Imza atilir boyle yaziya |
Bundan sonra alınacak galibiyet ve beraberlikler sivasspora maddi olarak gelir getirecek .Başakşehir maçında sivasspor yenilmeyeceğine inanıyorum
|
Arkadaşlar allahın adaletine bakın ! Bizi şampiyonluktan eden Antep Tabata'yı BEŞİKTAŞ'A ucube bir rakama transfer etti ..aynı Antep Beşiktaş'ı şampiyonluktan edecek 2 puan kaybettirdi ;)) İti ite kırdırdılar resmen.. Ikinci ayak bağı Belediye ..inşallah takımımız galip gelecek
|
Herkes kendini göstermek için oynuyacak artık, göreceksiniz son maçlar daha fazla efor sarfedecek şimdiye kadar yatanlar. Bundan sonraki maçları daha rahat kazanırız.
|
maçın bu salı olduğundan yeni haberi olanlar:Dbir de 16.45 nedir hadi onu da anladım neden 45:D tek isteğim aydın oynasın maçta
|
Son dakika : PFDK, abdullah avcıya 1 maç men cezası verdi.
|
Sistemli bir takıma karşı oynayacağız. Avrupa kupalarına katılmak adına baskılı oynayacaklar. Geride kalıp kontra atak bir futbol oynarsak puan alma şansımız olur diye düşünüyorum.
|
hiç ümidim yok ibb rahat yener bizi inşallah ben yanılırımda sivasım puanla döner memlekete
|
Puan çıkartmamız gereken bir maç
Halen tehlikeli bölgeden tam olarak kurtulmuş sayılmayız Çok zorlu maçlarımız var... |
Once defans sonra kontra oynamaliyiz
|
Cevap: İ.Başakşehir 1-1 Sivasspor...ilk devre
ertuğrul git kardeş bu takımdan.hiç moderasyon ekibi kusura bakmasın bu kaleciye gitten başka bişey denmez.biz milan borjan'ı da gördük fevri hareketleri vardı ama yetenek vardı.bu adam top yumruklama özürlüsü.
|
Cevap: İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ilk devre
2 oldu.bu maçın sorumlusu ortada hiçbir şey yokken her zamanki gibi mallayan kaleci ertuğruldur
|
Cevap: İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ikinci devre
kalecimiz yok
kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok kalecimiz yok |
Öne geçip kaybettiğimiz kaçıncı maç oldu? Öndeyken yenileceğimizi biliyordum. Sonuca hiç şaşırmadım.
|
Bugün bunu buraya yazıyorum 58Yiğidoo58 demişti dersiniz: "Sergenin seneye kadroyu oluşturabileceğinden şüpheliyim." ;)
|
Ben bu kadar GERİ ZEKALILAR'ı hiç toplu halde görmemiştim. Kaleciden tuuttt en uçtaki adamlar hepiniz ... La malmısınız malllllll...
|
[B]GEÇMİŞ olsun ,11 tane futbolcuya karşı 10 kazmanın mücadelesinde ,11 futbolcusu olan kazandı,birileri diyecekkki ,yaW sivassporun başına hangi hoca gelse bu eski adıyla ibb şimdiki adıyla başakşehir sivassporu ister iyi oynayarak ,ister kötü oynayarak hep yeniyor,bu kısır döngüyü kıracak ne bir yönetim,ne futbolcu,nede hoca var,insan biraz hırs yapardıya,ruhsuz,tadsız tuzsuz ,korner bile kullanamadan ,kaleye şut bile çekemeden bitirdiğimiz nadir maçlardan birini oynadık,nerdeeeeenn nereyee,istanbulda gs yi elinden kaçıran ,7 gol atacakken ,şansa ve hakemle kaybeden sivasspordan ,ibb gibi takıma karşı gol pozisyonuna giremeyen,saĞdan 1 orta ,soldan 1 orta yapamayan,rakip kaleye şut çekemeyen,korner bile kullanamayan sivasspor ,Sergenide suçlamıyorum elindeki malzeme bu,bu malzeme iyi olsaydı 17 maçta 10 puan toplamazdı,yeni sezonda bu takım bu haliyle küme düşer ,bu takımda tutulacak taş çatlasa 5 6oyuncu var geri kalanlarıyla helalleşip yollarımız ayrılmalıyız[/b]
|
bu Ertuğruldan her şey olur ama asla ve asla kaleci olamaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:16. |