SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Burhan imzayı atıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39066)

SivasSpor.Com 15.05.2015 08:48

Burhan imzayı atıyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45562&token=49054[/IMG]

Sergen Yalçın'la gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurup Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Sivasspor, işe iç transferden başladı.

Sivasspor, ilk olarak son haftalardaki performansıyla parmak ısırtan Burhan Eşer’le masaya oturdu. Sivasspor’un ligde attığı son 16 golün yarısında (5 gol 3 asist) katkısı bulunan Burhan Eşer’in sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu.

Tecrübeli futbolcuya 2 yıllık yeni bir sözleşme önerildiği ve büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ifade edildi. Burhan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, teklifler aldığını, ancak ilk görüşmeyi Sivasspor Yönetimi’yle yapacağını söylemişti. Tarafların sezon biter bitmez yeni sözleşmeyi imzalayacakları öğrenildi.

ready 15.05.2015 08:51

Cevap: Burhan imzayı atıyor

[B]burhan imzayı atar yine belli bir süre sonra yine taraftara saç baş yoldurmaya devam eder[/B]

4eylül 15.05.2015 09:04

Kalacak futbolcularımızdan biriydi .Transfer yapamama sendromu yaşayan yönetim ,burhandan iyisini zaten bulamaz

Travis Bickle 15.05.2015 09:20

[B]burhanın kalması ıyı olacaktır bızım adımıza cicinho ve atıfında sozlesme bıtıyor derhal uzatmak lazım[/B]

badof58 15.05.2015 09:25

Ya bi gidin Allah aşkına ..

by_hunter 15.05.2015 09:37

Son maçlara niye bakılıyor sezon geneline bakın bakalım

Saç baş yoldurdu bize

Sezon sonu biraz kıpırdan dı nede olsa sözleşme bitiyor vitrine çıkmak lazım

Sivas spor almasa bile başka takıma gitmeden öncede görüntü lazım

canimsivas58 15.05.2015 09:38

cok iyi, birde cicinhonun sözlesmesini uzatsinlar, aatif 4 milyon altindan satilamaz, da costa ve batuhanda kalsin. gerisi umrumda degil ve bu sene nasip olursa kadirde gitmesi lazim.
ya rabbi nolur gitsin artik, amin.

yigido_furkan 15.05.2015 10:00

Bizim taraftara yaranamassin arkadas messiyi getirsen biseyler yine bulur. Ligde kanat oynayip gol ve asist bakiminda burhandan daha yuksek istatislik yapan kac oyuncu var . ki takimda bu sene formsuz oldugu halde. Kotu oynadigi maclar var kabul ama en azindan kosar mucadele eder elinde belinde gezmez. Kendi oyuncusuna bukadsr acimasiz elestiren kactane takim taraftari var merak ediyorum.

asinancetin583 15.05.2015 10:04

Son derece isabetli bir karar. Zira yetenekleri kisitli olsa bile azmine ve caliskanligina kinse dil uzatamaz.Nice kirmizi beyaz senelere insAllah

34MUAMMER58 15.05.2015 10:07

[B]Sezon başından beri ,boş kaleye atamadığı,yada müsait pozisyonda arkadaşına pas vermediği pozisyonları toplasak ,enaz 10 gol 10 asist daha yapabilirdi,helede iyibir sol açık olsaydı sezonun yıldızı olurdu,aynı şeyleri atıf içinde söylüyorum,sivassporu ileri taşıyan 3 oyuncu var atıf,burhan,cicinyo ,anlaşılmasına sevinsemmi ,üzülsemmi bilmiyorumda,yönetimin transferdeki karavanaları aklıma gelince iyi olmuş anlaşmışız diyorum ,[/b]

kkemal58 15.05.2015 10:17

Eyvah bundan daha kötü bir haber olmazdı. Ben de seviniyordum sözleşmesi bitiyor diye. Yazık, saç baş yolmaya devam!

Kizilirmak58 15.05.2015 10:35

yönetimi kutluyorum yerinde bi karar burhanın sözleşmeisni uzatması , burhan artık yiğidolarla özdeşleşti dahada faydalı olcak.

Ferhat06 15.05.2015 10:40

Sol yumruğunu bu kadar zarif kaldıran bir adam;çok güzelsin.Ligin en etkili sağ açığı.'Futbolun felsefesini' sahada yapan bilge topçu,yolun açık olsun.

dicanio 15.05.2015 10:44

Burhani elestiren arkadaslari anlamiyorum bence ligimizin iyi oyuncularindan hem burhan hemde sivasspor icin hayirli olsun

ihtiyar yiğido 15.05.2015 11:07

[B][I]Burhan Eşer, Aatıf gibi, Cicinho gibi, Sivasspor'un iskeletini oluşturan, giydiği formanın hakkını vermeye çalışan, Sivasspor ile özdeşleşmiş, temiz, ahlaklı ve örnek bir futbolcu, bazı arkadaşlar beğenmese de,yönetim Burhan Eşer'le masaya oturmakla isabetli ve güzel bir iş yapmış, hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B]

anilcan213 15.05.2015 11:12

[B] Burhan Eşer Sivasspor
kalitesinde bir futbolcu değildir, seneye Burhanla saç baş yolmaya devam... [/B]

PETKOVİC 15.05.2015 12:36

olmaaaaaaazzzzzz

svsli 15.05.2015 15:57

Artik genç futbolcularla dinamik ve hızlı,teknik kapasitesi yüksek olan futbolculara ihtiyacimiz var burhan sağ kanatta dümdüz gidiyor ne çalım atiyo nede adam geçiyor bos kaleye de gol atamiyor. Nerde yaşli,yedek kalmis,hiç kosmayan,uzun süre hiç futbol oynamamis,futbolcular varsa hep sivas transfer ediyor yönetim diger anadolu takimlarina bi baksin adamlar 10 numara futbolcular transfer etmis eğer yönetim
Gelecek sezonda böyle transferler yaparsa sivasspor hiç bir yere gelemez ve ligden de düşer.

stain 15.05.2015 16:17

burhanın ilk sezonu ve ikinci sezonu arasında dağlar kadar fark var . ilk sezon kndi kariyer rekorunuda kırarken ikinci sezon saç baş yoldurmuş tabir yerindeyse yan gelmiş yamış ikili mücadelelerde ayakta bile duramamışken son 4-5 haftada birden (!) perormansı yükseldi ... başka söze gerek var mı bilmem ama 2 yıl çok 1+1 burhan için iyi olur ...

PETKOVİC 15.05.2015 17:08

[QUOTE=ihtiyar yiğido;945177][B][I]Burhan Eşer, Aatıf gibi, Cicinho gibi, Sivasspor'un iskeletini oluşturan, giydiği formanın hakkını vermeye çalışan, Sivasspor ile özdeşleşmiş, temiz, ahlaklı ve örnek bir futbolcu, bazı arkadaşlar beğenmese de,yönetim Burhan Eşer'le masaya oturmakla isabetli ve güzel bir iş yapmış, hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B][/QUOTE]

canım abim ilk kez senle aynı fikirde değiliz ya :)

B.DUMANLI 15.05.2015 18:03

Burhan bana ayni Erman´i hatirlatiyor.Erman´da bütün sezon yatardi sözlesmesi bitmeye yakin sahneye cikardi.Burhan birkac macdir KIPIRDANMAYA basladi,yönetim hemen sözlesme uzatti.
Burhan surada 3 mac kalmis artik sözlesmeyide imzaladigina göre vites kücültür,sezonun acilis maciyla birlikte uyumaya ve uyutmaya devam eder.

Bu yönetim yeminli galiba yeni yüzleri bizlerle tanistirmamaya.Yasinin ilerlemis olmasi ile maliyeti düsen Burhan´in bir sakatlanma durumunda diger alternatifinide düsünür herhalde yönetim.

Burhan´in gelecek yilda bu camia icerisinde ilerlemis yasiyla yer alacak olmasi hic hos degil.Cicinho´ya garanti herkes verir,cünki istekli oynuyor,kosuyor birseyler yapmaya calisiyor ve bundada basarili oluyor,ya Burhan öylemi?.

Duydugum bugünki en kötü haber buydu...Oldu olacak Batuhan ve I.Toraman´lada anlasma yapin bu iki oyuncuya iki genc alternatif bulun.O vakit önümüzdeki sezon yeni stadyumda süper maclar oynariz....

karamik 15.05.2015 18:59

kalsın iyi futbolcu ama sözleşme fiyatında bir artışa gitmek çok yanlıs olur yaşı kemale erdi ve eski performansı yok biraz daha düşük fiyatlara kapatılabilir.

çorluluyiğido 15.05.2015 19:08

aman be bomba ne bomba bundan kızkaçıran bile olmaz:Dadam 30 yaşına gelmiş son maçlarda oynuyor sonra yatıyor ben de heyecanlandım yıldız mı aldık diye

ihtiyar yiğido 15.05.2015 22:55

[B][I]ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burhan Eşer, Aatıf gibi, Cicinho gibi, Sivasspor'un iskeletini oluşturan, giydiği formanın hakkını vermeye çalışan, Sivasspor ile özdeşleşmiş, temiz, ahlaklı ve örnek bir futbolcu, bazı arkadaşlar beğenmese de,yönetim Burhan Eşer'le masaya oturmakla isabetli ve güzel bir iş yapmış, hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B]
[QUOTE=PETKOVİC;945202]canım abim ilk kez senle aynı fikirde değiliz ya :)[/QUOTE]

[B][I]Sevğili yiğido kardeşim, bir ata sözü var ''Gelen gideni artır diye'' ama daha iyisi bulunursa neden olmasın, bir taraftar olarak gönlümüz Burhan Eşer'in yerine; Ronaldo, Nani, Di Maria, Robben, Ribery gibi futbolcuları almak ister ama bizim belli bir bütçemiz var, bizim bütçemizin gerçekleride Burhan gibi futbolcular.
Kendimizi kandırmaya gerek yok, biliyorsun ki transferlerde yönetim biz taraftarları beklentimizin yüksek olmasından dolayı hep hayal kırıklığına uğrattı.[/I][/B]

PETKOVİC 15.05.2015 23:34

[QUOTE=ihtiyar yiğido;945219][B][I]ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burhan Eşer, Aatıf gibi, Cicinho gibi, Sivasspor'un iskeletini oluşturan, giydiği formanın hakkını vermeye çalışan, Sivasspor ile özdeşleşmiş, temiz, ahlaklı ve örnek bir futbolcu, bazı arkadaşlar beğenmese de,yönetim Burhan Eşer'le masaya oturmakla isabetli ve güzel bir iş yapmış, hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B]

[B][I]Sevğili yiğido kardeşim, bir ata sözü var ''Gelen gideni artır diye'' ama daha iyisi bulunursa neden olmasın, bir taraftar olarak gönlümüz Burhan Eşer'in yerine; Ronaldo, Nani, Di Maria, Robben, Ribery gibi futbolcuları almak ister ama bizim belli bir bütçemiz var, bizim bütçemizin gerçekleride Burhan gibi futbolcular.
Kendimizi kandırmaya gerek yok, biliyorsun ki transferlerde yönetim biz taraftarları beklentimizin yüksek olmasından dolayı hep hayal kırıklığına uğrattı.[/I][/B][/QUOTE]

haklısın da abi artık bize istikrarlı son vuruşlarda devamlılık sağlayacak kanat oyuncusu lazım. yabancı sınırı da kalkmışken çok etkili isimler bulunabilir. ha tamam burhan takımda kalsın ama en azından kulübemiz zengin olsun formayı hakederse yine oynasın bişey diyemem

58 Amsterdam 58 16.05.2015 00:37

Hayirli olsun Burhan gününde oluncu bize çok katki saglar ama biraz daha fazla gününde olsun ���� ve bazen bosta dururken Utaka ve Atif topu vermiyor yoksa en azindan 3 veya 5 gol fazla atardi

ready 16.05.2015 10:42

[QUOTE=ihtiyar yiğido;945219][B][I]ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kendimizi kandırmaya gerek yok, biliyorsun ki transferlerde yönetim biz taraftarları beklentimizin yüksek olmasından dolayı hep hayal kırıklığına uğrattı.[/I][/B][/QUOTE]

[B]usta transfer konusunda yönetim taraftarı ne zaman hayal kırıklıgına ugratmadıki birde gazetelere çıkıp essakdan bir transfer yapmışlar gibi esip gürlemeleri yokmu adam deli oluyor özellikle erdal beyin basına verdigi demeçleri vel hasıl kelam sivasspor yönetimi transferler konusunda sınıfta kalmıştır [/B]

B.Demirci 18.05.2015 11:42

Hayırlı olsun. Bence isabetli bir karar. Yalnız önümüzdeki sezonda takımın yarısının değişmesi şart. Aynı takımla benzer sezon yaşarız. Bu yüzden kaleden başlamak üzere defans ve orta sahanın değişmesi şart..

B.Demirci 18.05.2015 11:48

Ayrıca yeni sezonda oyun anlayışıımızın da değişmesi şart. İstanbul başak şehir modeli bize en uygun olanı. Takım halinde çok iyi savunma yapmalıyız. Golü nasıl olsa buluruz... Öyle paldır küldür hücum edip topu kaptırınca zor durumlarda kalmak bize yakışmıyor.. Bu sistemle devam edersek bal liginden tutunda süper lig takımlarına kadar bize gol atarlar mani olamayız.. Sürekli hücum sürekli hücum 60 tan sonra takımın pili bitiyor. Ondan sonra önde de olsak skoru tutamıyoruz. Gelene geç böyle olmaz ki..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12.